|
|
#4021 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
a Gucio jak zawsze niesamowity, zgadzam się z panią doktor Cytat:
![]() Cytat:
![]() co się dzieje Cytat:
![]() Cytat:
będzie dobrze ![]() a robili mu prześwietlenie? kot mojej koleżanki też miał jedyny objaw że nie jadł, wyniki wszystkie w normie, okazało się że mimo wyników w normie miał martwicę jelita... ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- od paru godzin chodzi mi po głowie TO a teraz doszło TO
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-11-29 o 21:48 |
|||||
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Bo tak powinno wyjsć
|
#4023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tezo, dziękuję, baaaardzo Gryxiu, czy po przerwie w Barze nadal chcesz Obsesssion?
|
|
#4024 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. biedaczek Trzymam kciuki żeby było dobrze Cytat:
2. babcia by wpadała na 4 h a sprzątałabym po powrocie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
Dzwoniłem dzisiaj ale byłaś poza zasięgiem
![]() Ja tez potrzebuje rehabilitacji chyba sobie odpiłuje je
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4026 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Flo nie ma prądu od 3 dni po tych wichurach i dlatego milczy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-11-29 o 22:23 |
|
|
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
kameno piosenki są cudowne
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4028 | ||||
|
Zadomowienie
|
Uff
Cytat:
![]() Cytat:
Do dziś pamiętam niektóre rodzynki z tej rubryczki : - sadownictwo (szacunek!) To była potem moja ukochana Pani księgowa ze starej roboty - kuchnia meksykańska (a to było u faceta w CV, potem go zatrudnili i robił czasem chilli con carne dla swojego działu - to były czasy...)- SUBKULTURA METALOWA - to akurat było do działu IT. Szef IT był wielkim fanem Slayer'a i jak wybierał z nami ludzi do rozmów, to tego chłopaczka akurat ze względu na ten metal zauważył Ale w końcu młody nie dostał roboty, bo ktoś inny wymiatał w kilku językach programowania a on umiał tylko trochę html'a. Ale szkoda, bo okazał się super fajny. - "zabawa z córkami" - to pamiętam jak dziś, miał wpisane Pan na stanowisko menadżera działu. Tak żem się wtedy wzruszyła... ![]() A też bardzo często, tak jak Redhair Witch napisała wcześniej, dobiera się trochę charakterologicznie pod kątem przyszłej pracy i zespołu. ŻEBY MASZYNA SPRAWNIEJ DZIAŁAŁA - jak mawiał moj szefuńcio. Ale HR to jest momentami okropna praca, czasami ludzie przychodzą i jakoś mimochodem opowiadają o swoich rodzinach, dzieciach i rachunkach i jeśli nie możesz ich zatrudnić czujesz się jak ostatnia pinda. I dlatego (też) ja już tam nie robię i se to bardzo chwalę. ---- Cytat:
Cytat:
No właśnie tez tak kombinowałam. W międzyczasie koleżanka od astmy zadzwoniła i powiedziała, że kota nie odda i już. Ja też bym swoich nie oddała za nic, czasem mam od nich nochal czerwony i swędzi, ale po prostu to zlewam bo ich krzywe pyszczki mi wszystko rekompensują. Nawet zmieniłam w zeszłym roku ginekolożke jak mi kategorycznie kazała oddać koty do schroniska przed ewentualnym zajściem w cionsze. Załamuję się na myśl,ilu jeszcze kobietom ona kazała te koty oddać wmawiająć "nieuchronną toksoplazmozę" (cytat) i ile boksów w schroniskach tym sposobem wypełniła...
Edytowane przez kama kama Czas edycji: 2011-11-29 o 22:24 |
||||
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Biedna Flo
:brzydal :
|
|
|
#4030 |
|
BAN stały
|
Ju, zdrowia dla Gucia! I ziuty
Ewusia, zdrowia dla pieska (mój miał niedawno zapalenie ucha wewnętrznego... i też dostawał zastrzyki )Otóż dopadła mnie klątwa Polly. ![]() Róż w odcieniu 'cherry', który chciałam użyć jako cień został jakiś miesiąc temu wycofany z oferty I zastąpiony jakimś bardziej różowym niż czerwonym. O tu - chciałam ten z prawej, teraz jest tylko ten środkowy. Nie no, na różowo oczu nie wymaluję ![]() Czerwonych cieni nie odnotowałam.
|
|
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4032 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A tam jedzenie
Jak ma pifffo to se poradzi ![]() Wróciłam z ćwiczonek lecę spać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4033 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
no są
![]() a wokalistki Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a nie twierdziła że koty duszą niemowlęta?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#4034 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale...wiesz, jak schudniesz? Do TV tylko Cię brać! Cytat:
![]() Serdeczne pozdrowienia dla Flo
|
|
#4035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie dobrze Cytat:
![]() a ja mam takie ![]() i za chiny nie zrobię w 120s
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-11-29 o 22:44 |
||
|
|
|
#4036 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- czujeu frustracje
|
|
|
#4037 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby usłyszeć przyzwolenie? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
2 oesu to już po cytatach ? ![]() heloł wieczornie smutne dziś wieści mnie dotarły o znajomych - nie chcę smęcić ale strach się bać jak w sekunde wszystko się zmienia to tylko dygresja - serio nie mam sił na smęcenie |
||||
|
|
|
#4038 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wody też biedna nie ma i żyje jak w średniowieczu- tak napisała
Ale wtedy komórek nie mieli
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przekonałaś mnie - że z drugiej strony jest człowiek (zdaję sobie jednak sprawę ze nie zawsze lub tylko czasem) przykład Polly i niszowych perfum oraz inne pewno przyklady dowodzą że to jednak rosyjska ruletka jaki to człowiek z drugiej strony i którą stronę medalu odczyta - ale takie jest życie, przyroda za to mam kulinaria i nic kokufa nic ![]() ![]() no ale być może trafiam na samych kpiarzy ![]() kurde co jest z tymi kotyma i ciążami? bo o tokso wiem ze to mit, ale chuop mi sie ansłuchał jakiś treści w tivi że koty out ( a kocha koty) na czas dzieckowania i ze to nei była toksoplazmoza - to sie pytam a co? a on że nie pamięta ![]() czy jest coś, jakis inny argument "anty" koty we cionszy? kocia choroba ? nie pali misie, nie potrzebuję tej wiedzy tu i teraz ale kurde tyle legend krąży i plotków i jusz nie wiem who is who ?
|
|
|
|
|
#4041 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie nie robili prześwietlenia bo nie mają na stanie w ogóle obawiam się ze rodzice nie mówią mi wszystkiego strasznie się boję że to faktycznie może być coś poważniejszego, ale jednocześnie staram się być dobrej myśli bo złe myśli powodują że od razu beczę (przypomniało mi się że na początku też wymiotował oraz ciężko oddychał, ale po pierwszej porcji leków mu przeszło... tylko niejedzenie zostało. Ja się zupełnie nie znam na zwierzęcych chorobach, ale po necie nie chcę grzebać bo się tylko nakręcę) Cytat:
jak coś to ja też jestem chętna ![]() Cytat:
nie odpiłowuj, będziesz żałował ![]() biedna ucałuj ją Cytat:
ale już z Twoim wszystko ok? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no niestety....
|
||||||
|
|
|
#4042 |
|
Nindżopesz
|
Ludzie! Koniec smutów na dziś!
Najpierw napisałam "sutów" ![]() Zrobię im swe opakowania a jak odrzucą podeślę plik innym, co? ![]() Nawet mi się koncepcja ukształtowała podczas karmienia... A ogólnie chodzi o "piłkarskie" opakowania z okazji Euro. I nie to, że jakiś przetarg robią tylko TŻ chce mnie wykorzystać zamiast ichniejszych dorywczych grafików. |
|
|
|
#4043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a woda była tylko Biedronkowa z baniek ciekawe jak ładuje kom - może we aucie ściśnij ją klepnij komórkowo w plery i niech nie marnuje czasu
|
|
|
|
|
#4044 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom...ja nastęnym razem w cv w rubryce zainteresowania napiszę: BURZUM KURffffaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
#4045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy Ty aby czasem nie sprzedałaś za free tajemnicy handlowej? |
|
|
|
|
#4046 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale opakowania czego? ![]() bo mi sie juz wizja kształtuje ze na mleko ![]()
|
|
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o boszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeee Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-29 o 23:18 |
|
|
|
|
#4048 |
|
Nindżopesz
|
Jeszcze nie
![]() Nie mogę powiedzieć bo wtedy sprzedam tajemnicę ![]() Ale nie, nie mleko chociaż suty i karmienie mogą tak brzmieć |
|
|
|
#4049 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
właśnie?
![]() Cytat:
![]() trudne, z wycinanką dałoby radę i w 12 sekund Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4050 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ach cos mi sie przypomniało.
nie wiem czy pamietacie dawno temu pytałam co myslicie o podróbkach sławnych mebli i ich kupowaniu. otusz objawiono mi ze to nie są podrupki podrupki , albowiem poniewaz prawo do wzoru przemysłowego jakim jest mebel trwa 50 lat, a potem kazdy se moze wystrugac taki sam mebel. tzn taki sam z wyglądu, wiadomo ze technologię na bebechy ma "fabryka matka", ale robic podobne kazdemu wolno i pisac ze projekt inspirowany. I dlatego mamy teraz zalew wzorów z lat 50 tych i drugą mode na nie.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.

od piątku codziennie u weterynarza na kroplówkach bo nic nie je... poza niejedzeniem żadnych innych objawów, ale ponoć juz jak szkielecik wygląda, mimo tych kroplówek 

chyba sobie odpiłuje je

ucałuj ją