|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I
Jezeli nie macie co robic w domu to zapraszam do mnie na pranie prasowanie i gotowanie obiadu.. a nie czlowqiek na 4h zszedl z kompa i juz 3 czy 4 strony
![]() ide na pomidrowa
|
#362 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I
Cytat:
stąd też chciałabym wcześniej zrobić ten wymaz, żeby być gotową ze wszystkim Cytat:
ja się sama do nich kiedyś odezwałam bo w zamówieniu zeszytowym wpisali mi torbę a w mailowym jej nie było i nie zauważyłam tego gdy akceptowałam - na szczęście okazało się, że zamówiona i poprawili zamówienie w mailu. I to był z nimi jedyny kontakt, potem cisza. Co do twojego fotelika to ja bym nie wytrzymała i zadzwoniła spytać się co z nim, skoro wtedy nie byli pewni czy uda się zamówić
|
|
|
#363 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy? Jak wygramy w lotka Cytat:
Cytat:
A jak to jest z tym okulistą. Bo ja rok temu miałam -1.0 i -1.5 a teraz czuje że mi sie pogorszylo... Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do fotelika to mówili, ze to kwestia 2 dni więc jeszcze jest czas a ten kolor, który chciałam już był wycofywany więc pewnie będę miała inny z nowej kolekcji no trudno aaaaaaa mi też pomylili zamówienie i wyjaśniałam wszystko przez telefon ![]() ale poczekam jeszcze z tydzień i później będę sie z nimi kontaktować ps. jakby co to pojedziemy tam we dwie i zrobimy ciężarną rozróbę uska ja mam mnóstwo w domu do zrobienia ale bez prądu to ciężko, pralka nie chodzi, żelazko to samo
|
|
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, TZ pojechał po teściów
![]() Lecę się przygotować do wizytacji Zajrzę później i nadrobię
|
|
#366 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no chyba że będę rodzic ekspresowo i w ogóle się nie zniszczy Cytat:
|
|
|
#367 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na sr mówili, że najwięcej krwi jest przy rodzeniu łożyska a poza tym jak rodzisz to podciągasz taka koszulę do góry bo zaraz dzidziuś ląduje na brzuchu... tak mi się wydaje.Poza tym chyba lepiej dołożyć 10 zł i mieć bawełnę niż jakieś sztuczne nie powiem co ![]() Agatku a taki kolor Ci się nie podoba? http://www.wszystko.dla.dziecka.pl/p...-oliwkowy.html kurcze znowu mi coś śmierdzi spalenizną w domu a mam wszystko porozłączane ![]() :conf used:
|
|
|
|
|
#368 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy 20 zł za 2kg proszku do prania Dzidziuś to dużo ? Bo się nie znam, a dziś akurat zauważyłam w chemicznym sklepie taką cenę.
Moja dziecię ułożone jest w pozycji podłóznej główkowej. Czyli to oznacza, ze ma głowke na dole tak ? Dzis sobie tak myślałam.. czy to tak idzie wytrzymać do góry nogami tak długo ..
|
|
|
|
#369 |
|
Rozeznanie
|
MissZuzia za wynikiem czekam 4 dni robocze i płaciłam 18 zł.
|
|
|
|
#370 |
|
Wtajemniczenie
|
Nikotynka, a co to za psina?
Agawoo, udanych imienin Uska, daj pomidorowki ![]() Ja tez chce juz kupowac pieluchy, a nie czytac o silach dynamicznych i jeszcze jak by tu je przedstawic w reklamie Stresuje sie
|
#371 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak w ogole to kilka dni temu podsumowałam teściowa paskudnie gadałam ze swoja chrzestna i ciocia sie pyta jak ze szkoła poptem sobie poradze, na to Tz wyrwal sie pierwszy ze tesciowa siedzi w domu to bedzie bawic na to ja ,, Obcemu dziecka nie oddam ''![]() W ogóle ona (tesciowa) jest pierdyknięta ale to w klubie napisze. Cytat:
Cytat:
Cytat:
za glukozę ![]() Cytat:
za udaną wizytę.Cytat:
|
||||||
|
|
|
#372 |
|
Raczkowanie
|
Brzuchatki
Mam pytanie dotyczące KLINIKÓW o takich: http://allegro.pl/fiki-miki-duza-pod...966640730.html czy któraś z mam kupuje coś takiego , a co na temat mówiły położne ze SR bo ja niestety nie chodzę - polecaja książki pod nożki łóżeczka :confus ed:
|
|
|
|
#373 |
|
Wtajemniczenie
|
Agatku, to jest tez fajne, ale nie znam opinii i nie mam czasu szukac
|
#374 |
|
Raczkowanie
|
hej Mamuśki jak zwykle nie było mnie od wczoraj i tyle nadrabiania bylo
![]() Kamciurka bylam wczoraj po kocyk i jak dla mnie jest ok, wziełam jeden ale potem jak go w domu zobaczyłam to żalowałam że nie wzielam jeszcze jednego kurcze mój mały coś dziś leniwy dopiero po połowie czekolady zaczął się łaskawie ruszać, widac że rosnie mi mały leniwiec łasy na slodycze Dziewczyny czy kazał Wam może Wasz gin liczyc i zapisywać ruchy dziecka? |
|
|
|
#375 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No wiecie co... JAK WAM NIE WSTYD?!!!!!!
Osz Wy ![]() nawojka Cytat:
nie załamuj mnie!!!! Cytat:
Cytat:
![]() Ooo a mężulek chętny na tarmoszonko? Cytat:
czy mi by zabrał, nie przyznam się, bo jak będę chciała coś więcej $$ to on pewnie by powiedział : "no ale zostało ci z badania" No zabierze w takim sensie, że nie da więcej albo coś, może przesadzam trochę, ale on lubi wyliczać i podliczać dlatego jestem wściekła, że nie mam swojej pracy a moje EGO jest skrzywdzone gdy się pytam czy coś mi da bałabym się, że z moich zarobionych kupuje coś bez mojej wiedzy/zgody, albo coś ![]() uwielbiam masaż stóp & pleców masaże są mega ![]() no co, pchełeczki jesteście takie malunie tyci-tyci
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-11-30 o 17:14 |
||||
|
|
|
#376 |
|
Zadomowienie
|
no co Wy zta pomidorowka?? wpadajcie bo tzt nie lubi pomidorowej i mial kwasna mine jak jadl;/ ale mam to gdzies bo ja mialam ochotke
![]() Pear Ty sie juz obronisz a ja musze do porodu skonczyc pisac prace a jestem w czarnym tylku a co najgorsze napisalam czesc a teraz weszly nowe ustawy i musze sprawdzac co sie pozmienialo... glupie finanse.. chcialo sie ksiegowa byc;/ czekam na szafe do lazienki zeby dzidziusowe rzczy poukladac i juz bedzie git.. jak bede w szpitalu tzt przeleci okna, kurze podlogi rozlozy lozeczko i bedzie cud malinka ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- a ja mam to lozeczko i moge sobie pstrokata posciel dac bo ono normalne http://allegro.pl/a-lozeczko-kojec-d...831088611.html dla mnie cudne bezowe Igorowi tez sie podoba ps. niebieskie jest z barankiem
|
#377 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a wiecie, że ja na każdej wizycie mam ciśnienie 140/80, a w domu mam 115/75. Hah sama wizyta mnie ta stresuje, dzisiaj secjalnie rano zmierzyłam tak ok. 7-15 i miałam to 115/75, a u ginekologa o 8-00 miałam już to wyższe. Dziękuję za wsparcie kochane jesteście ![]() Mimo to dalej się martwię i jest mi smutno, ale wierzę, że będzie wszystko dobrze ![]() Wybrałam już łóżeczko, podoba się Wam ? http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece...938466686.html
|
|
#378 |
|
Wtajemniczenie
|
Agatek, nie skumalas zlosliwego zartu. To za te osly
Uska, fajne to lozeczko. Solidne jest? A pomidorowka to moja ulubiona zupa ![]() A kiedy masz termin obrony?
|
#379 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak moj 2 letni chrzesniak sie wpsakowal do niego ;pi zaplacilam mniej bo kupilam u babki w trzebnicy poza aukcja ![]() termin mam pewnoe jakos maj czerwiec.. ale obiecalam sobie i promotorowi ze oddam przed porodem zeby miec spokoj..
|
|
#380 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oj jeszcze się pieluch nakupujesz Cytat:
położne nic nie mówily o niej ale wydaje mi się lepsza niż podkładanie książki Cytat:
kurcze no i depilation czeka masakra... a że tak powiem głęboko tam gmera? ![]() mamy alarm w mieszkaniu słonko, taki stary 12 letni i wczoraj się spierdzielił i 2/3 mieszkania mamy bez prądu ;/ mąż ma syndrom kudawy i jest tak przepracowany że coś właśnie nie bardzo na ![]() pchełeczki? mi małż mówi że jestem jego puszkiem hahah ja to siebie waleniem nazywam, jestem tak duża, że na siebie w lustrze nie mogę patrzec w życiu taka wielka nie byłam i już mi się marzy zrzucanie wagi ![]() Cytat:
po nowym roku się za to zabiorę
|
||||
|
|
|
#381 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tez bym zezarla cos slodkiego, ale nie moge nie ze wzgledu na wage, ale infekcje, wiec tutaj juz gorzej :/ Co do cisnienia, to ja tez mam zawsze wyzsze na wizycie
|
|
#382 | ||
|
Zakorzenienie
|
pozycja77
odpoczywaj i dbaj o Was![]() Cytat:
tak długo czeka się na wynik GBS'a?? ![]() Cytat:
2. Moja mama mówiła mi, że 10 tetrowych wystarczy, a ja kupiłam 25... 3. Butelka duża, chyba są mniejsze Nie pamiętam.... ![]() 4. Ja mam jeden smoczek aventu i chcę używać krótką metę ogólnie ![]() Cooooooo?!!!!!!!!!! ![]() To koniec!!! N1kotynka teraz Ty jesteś dla mnie namber łan
|
|
#383 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lubie miec sprawdzony towar ![]() o kurka ja bym pewnie juz sie nie wyrobila ![]() Nikotynka, o matko, przeciez to cuda sa !!! Zzielenialam z zazdrosci Bedziesz potrojnym magistrem ???? RISPEKT !!!!
Dżony Edytowane przez pearpearl Czas edycji: 2011-11-30 o 17:34 |
|
|
|
|
#384 | |
|
Raczkowanie
|
ja niby leze, bo polscy lekarze tak zalecaja jak sa skurcze i szyjka sie skraca, choc tutaj w UK lekarz jak wychodzilam ze szpitala,po zastrzykach na plucka kazal prowadzic normalny tryb zycia i o lezeiu nie wspominal
![]() Cytat:
|
|
#385 |
|
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/tommee-tippee-nian...962627316.html moze ktoras ma ochote policytowac ??
tylko ustalcie ktora zebyscie sie nie przebijaly;p
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro cchyba tz na obiad zrobi :d
|
|
|
|
|
#387 | |||
|
Zakorzenienie
|
Chodzi o ogólną listę co jest potrzebne czy o listę co zamawiam od tego sprzedawcy?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() _________________________ ___ Byłam z czynszem i tak się zmęczyłam drogą dół brzucha cały bolał, więc szłam tempem żółwia![]() Na poprawę witalności kupiłam czekoladę ![]() Miałam zamówić meble, ale nie ustaliliśmy oststecznie na jaki adres ma przyjść paka... poczekam jeszcze te 2-3 godzinki
|
|
#388 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nie powiedzialam, ze jestes dla mnie namber tu taka niewinna zdardka, a Ty tak z grubej rury widac jestes niestala w swoich uczuciach i predzej czy pozniej i tak bys sobie mnie wymienila na lepszy model
|
|
#389 | ||||
|
Zakorzenienie
|
to Ty nie wiedziałaś??
zdradziła mnie na oczach wszystkich Teraz to tylko musi wkroczyć sędzia Artur Lipiński i rozwód jak nic! ![]() Cytat:
![]() A męski to wiesz jak wygląda... nie poznał płci po tym?? za wizytę i gratki za dziewuszkę Cytat:
Możemy sobie pomasować nawzajem... Cytat:
reszta to pusty materiał Cytat:
raczej pod materac... dlatego nie chcę tego praktykować, tylko kupuję full serwis pokazane przez n1kotynkę: klik
|
|
#390 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze pewnie urośnie, bo mam apetyt że hoho![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z wagą mam tak samo jak Ty... do 28 tyg 5 kilo mi przybyło, a w ciągu ost. miesiąca 4 kg. to chyba padnę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam ok 10 tetr i 2 flanelowe. Wystarczy. Ja mam jeszcze kilka malutkich ręczniczków dziecięcych, takich jak do przedszkola. Butelka ok. Smoczki proponuję 2. Jakby jeden zaginął w akcji
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

stąd też chciałabym wcześniej zrobić ten wymaz, żeby być gotową ze wszystkim
muszę sobie chyba listę pytań zrobić
a mówiłam, że nam się spieszy... może się odezwą 

w sferze marzeń 58

. Ale ten Shreck mi nie schodzi z głowy

Stresuje sie
strasznie mnie to martwi ;(
klaski :dla Twojego małego wiekoluda. Kg się nie przejmuj, ja to nawet na wagę nie staję

kochane jesteście 
odpoczywaj i dbaj o Was

To koniec!!! 
Teraz to tylko musi wkroczyć sędzia Artur Lipiński i rozwód jak nic!
nie poznał płci po tym??