|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: No Kochane, czas wybrać tytuł do kolejnego wątku ![]() |
|||
Ząbki śmiało już kiełkują a dzieciaczki zupką plują. VII-VIII 2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
17 | 32,08% |
Rok temu w brzuszku mamy, teraz rok razem witamy |
1 | 1,89% |
Uhuha Uhuha zima z brzdącem nie jest zła! |
5 | 9,43% |
Straszne kolki poszły w kąt, teraz ząbki dają show. |
0 | 0% |
Dzieci silne bardzo mamy, które siedzieć by już chciały! |
3 | 5,66% |
Pierwsze ząbki już mamy i obiadkami się zajadamy. |
0 | 0% |
Ząbek tu, ząbek tam - tutaj najlepszy wątek mam. |
0 | 0% |
Jabłko,marchew czy pietruszka – trafia już do mojego brzuszka. |
2 | 3,77% |
Jak na drożdżach rośniemy, bo obiadki już jemy. |
0 | 0% |
Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci. |
18 | 33,96% |
Dobrze się już znamy i lubimy mocno, a nasze dzieciaki jak na drożdżach rosną. |
0 | 0% |
Nawet żadna teściowa temu nie zaprzeczy, że jesteśmy super mamy i mamy cudowne dzieci! |
2 | 3,77% |
Obroty ćwiczymy, wszystko zaśliniamy i mamy fajowe, superanckie mamy. |
3 | 5,66% |
W zeszłą zimę w brzuszku mamy, w tą już z zewnątrz świat oglądamy. |
2 | 3,77% |
Piję mleczko, rosnę, śpię i tak mija dzień za dniem. |
0 | 0% |
Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Natasza a Ciebie dalej przśladuje ta baba z rogami?? ja juz o niej zapomniałam
![]() a co do Tap Madl, to mnie denerwuje Michalina, dziwną na buzie, i niby co ona ma w sobie , bo oczu "hipnotajzing" nie ma, i te piersi dziwne, a tak w ogóle to tam na dole to pitaszek, czy pęknięty jeż??jest? ciekawa jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2852 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Wczoraj miałyśmy towarzyszki
![]() ![]()
![]() Kto rano wstaje ten jest niewyspany ![]() - Co robisz? - Szukam szczęścia. - W lodówce??? - Gdzieś kur*a musi być!! Edytowane przez iustyna1 Czas edycji: 2011-12-01 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Wtajemniczenie
|
Iustynka zapomniałyście mnie obudzić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Wtajemniczenie
|
W związku z TM : Michalina wkurzająca, choć podziwiam za odwagę.
Anka wkurzająca, choć podziwiam za determinację (i figurę) Czyli powinna wygrać ta trzecia co ma Baby Face i ostatnio tak schudła ![]() Iustyna Ty mi tej Zołzy nie wybaczysz nigdy, co? ![]() ![]() Agadus też jestem ciekawa ![]()
#2855 |
Zakorzenienie
|
BADANIA PROFILAKTYCZNE ZA FREE!!!!!!! http://www.frm.org.pl/n/aktualnosci/...ofilaktycznych zobaczcie czy w waszych miejscowosciach. kiedys bylam na usg ze starszym, wg mnie warto!
edit: Badania adresowane są do dzieci w wieku od 9 miesiąca do 6 lat. Edytowane przez 83monia Czas edycji: 2011-12-01 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2856 | |||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Obudziałam się w genialnym nastroju, pewnie przez to nocne imprezowanie z Wami ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A pomysł na organizowanie takich seansów jest świetny!!! A ja głupia myślałam, że to tylko filmy dla dzieci tak będą organizowane i nawet się tym kuponem nie zainteresowałam, chociaż gazetę miałam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chociaż dla Was to pewnie nieco stresujące było, co? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale teraz się już organizuj i bez takich ![]() Cytat:
![]() Ja też Cytat:
![]()
![]() |
#2857 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Czyżby udało mi się wszytsko ładnie zacytowac???? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2858 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Wtajemniczenie
|
alibany dzieki, ale nie dodałam, że prześcieradło dla nas, 160-200 rozmiar
|
![]() ![]() |
![]() |
#2861 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bo ja mam tego pecha, że poczucie humoru odziedziczyłam po tacie a on ma baaardzo specyficzne poczucie humoru. Charakter to chyba po połowie (moja mama to ZOŁZA totalna, ja trochę mniejsza ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2862 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: czworaczki, i tam tez byly... ![]() Edytowane przez 83monia Czas edycji: 2011-12-01 o 10:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2864 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Doczytałam - ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kolina ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2865 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja albo będę mieć okres, albo w ciąży jestem.... Edytowane przez mamad1 Czas edycji: 2011-12-01 o 11:04 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2866 | |||||
Zadomowienie
|
czesc
i ja po nocnej imprezie w dobrej formie przez ostatnie tygodnie mam w koncu czas dla siebie ...nocą Dawid zasypia ok 23:00 i spi do rana czasami padam razem z nim, ale ostatnio wróciłam do starych nawyków - komputer ![]() Cytat:
![]() dokąłdnie to samo mnie irytuje u lekarzy, gimnastyka z malym na rękach, nosidełkiem, torbą i swoim ubraniem brrrrrr teraz zawsze mama ze mną jeżdzi i chodzi za mną jak wielbłąd z całym ekwipunkiem inna sprawa to brak osobnych poczekalni dla dzieci chorych i zdrowych, mam do dyspozycji dwie przychodnie dla Dawida, w obu poczekalnia jest wspólna, irytuje mnie to, dzieci z gorączką obok dzieci do szczepienia, piszę to, bo wiem że są przychodnie z osobnymi pomieszczeniami, lub porami przyjmowania dzieci zdrowych i chorych Cytat:
![]() ja pewnie dopiero w warszawie będę miała możliwość wybrać się na taki senas dokładnie to samo dotyczy basenu bo u nas obie atrakcje sa nie dostępne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() zanetaa88 za usg bioderek ![]() i zbiorczo za wszystkie pozostałe wizyty ![]() Cytat:
a i mnie ten emot wieeeele przypomina ![]() no nic, idę zjeść kolejnego michałka ![]() gęba się rozkoszuje a dupsko rośnie ![]()
![]() |
#2867 |
Zakorzenienie
|
hmmm ... do kiedy karmic piersia dziecko? http://www.youtube.com/watch?v=qRqGXS6RmKs
moje skromne zdanie: (nie bijcie) jak zaczyna gadac z sensem to juz troche dziwnie bym sie czula karmiac piersia... |
![]() ![]() |
![]() |
#2868 | ||
Zadomowienie
|
[QUOTE=Naataaszkaa;3082646 3
Panna z rogami mnie prześladuje już drugą noc... Shiraaa ![]() ![]() /QUOTE] zawsze do usług ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() skutki porażające ![]() ale ale kochane baby zapomniałam Wam napisać wczoraj! Żbik ma dobre bioderka jeszcze wczoraj byliśmy na usg wszystko ok rozwalił klepeta jak kermit żaba dalsze kontrolowanie nie jest potrzebne!!! ![]()
![]() |
#2869 | |
Wtajemniczenie
|
No to możesz być pierwsza na tym wątku, ale zapewne nie ostatnia. Trzymać kciuki?
![]() Mi też, ale nic nie pisałam, bo nie chcę wyjść na największą pijaczkę na wątku ![]() Cytat:
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2870 |
Zakorzenienie
|
zakażcie mi ogladania YT!!!
http://www.youtube.com/watch?feature...cwobbKaWI&NR=1 czy to nie przegiecie? przeciez amstaff to pier, pies nie lubi jak sie mu w trakcie jedzenia w misce grzebie! przecież może ugryźć!!! psiary, powiedzcie ze mam racje... uscisk szczeki zwierzat: 1. Krokodyl (4,7 m. długości) - 1133 kg. 2. Żółw Sępi (47 kg wagi) - 455 kg. 3. Hiena - 453 kg. 4. Tygrys - 313 kg. 5. Rekin Żarłacz biały (6 m długości) - 303 kg. 6. PIT BULL - 148 kg. 7. Owczarek niemiecki - 143 kg. 8. Człowiek - 57 kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2871 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do Michaliny to ja myślę, że ona się nie nadaje na modelkę... dziwne chodzenie, dziwne pozy, ciągle ta sama mina z lekko rozchylonymi ustami... A i samo jury ciągle mówi, że źle jej poszło a i tak ją przepuszczają.. bo oglądalność programu ![]() ![]() I chciałabym, żeby mimo wszystko wygrała Ania ![]() Cytat:
![]() http://allegro.pl/sliczne-przesciera...951535214.html Cytat:
![]() ![]() A co do drugiej części - ![]() ![]() Cytat:
![]() Hanka odkryła, że potrafi krzyczeć i piszczeć ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2872 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez mamad1 Czas edycji: 2011-12-01 o 11:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2873 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To jest dobre: http://www.youtube.com/watch?v=6Juce...eature=related ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2874 | ||
Zadomowienie
|
Hej!
Przyszedł Oball - dal mnie żadna rewelacja, zobaczymy co Zosia powie ![]() Spacery - u mnie chodzą jakieś samotne mamuśki ale nie wiem jak zagadać, nieśmiała jestem w te klocki. Zabawki i rzeczy dla dziecka - ja jakoś nie mam za bardzo szans kupować dla Z. gadżetów bo mi do domu wszyscy cos zawsze pchaja (właśnie czekam na dostawę po chrześniaczce męża) i w sumie dobrze, bo kasa zostaje w kieszeni, albo debet mniejszy. Z Oballem zaszalałam, a co! Za 3 dychy toć to istne szleństwo ![]() Monia - zamawiam to Centrum Edukacyjne Ryan K`s Kids dla córki koleżanki - sama bym takie chciała ![]() @ dostałam ![]() Marina, czekam na zdjęcia nowego gniazdka ![]() Wyjście samotne - w sob kuzyn urządza 30-tkę i zaprosił nas. Tż wyjeżdża, więc chyba poproszę mamę o posiedzenie z Zosiakiem ze 2-3h i chyba się odstresuję, chyba nalezy mi się co? Jaram się normalnie, jaram jak nastolatka przed pierwszą dyskoteką ![]() Do dentyty się zapisałam, przez Was miałam wyrzuty, że jeszcze się nie skontrolowałam, tak więc mam wizytę 23, akuratnie przed swiętami :P Jakoś tak mi dziwnie bez klikania w banerki ![]() Noce u nas coraz gorsze - pobudki około 1, czasem o 3 potem po 6. Dzisiaj o 1 nakarmiłam o 2 się do zabawy obudziła, myślałam ze padnę, w nocy nie mam dobrego humoru ![]() że oberwie za to ![]() Kolina, moja dr też Zosię całuje w główkę, szczególnie jak zagląda w gardło i mała się ksztusi. Słodkie to takie. Cytat:
![]() 2 - to przez te wieczone pogaduchy o piciu ![]() Monia, zazdroszczę kina, zazdroszczę na maxa ![]() Telik, pilnuj cyców, ja jak raz pomyliłam to potem się wykaraskac nie mogłam ![]() Cytat:
U mnie na powincji pewnie nie znajdę ![]() No i kciuki dla potrzebujacych, gartki dla zasłużonych tak ogólnie... Przepraszam! Ja pierdziu, Was nadrobić.... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2875 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i dalej nie ruszyłam tyłka do tych okien... no i czekam na paczkę z ramkami na zdjęcia ![]() ![]()
![]() |
#2876 |
Wtajemniczenie
|
aja tak z innej beczki
pomóżcie mi , bo całkiem wyłysieje, co polecacie z odżywak, może serum, tylko nie do łykania, bo nie mogę jeszcze, Marinka pisała o skrzypowicie, ale to sa tabletki, doradźcie czy się smarować, co stosować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2877 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2878 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Beata w temacie snu o wielkiej strasznej gęsi: http://mistrzowie.org/367196 Może i na moją fobię jest nazwa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2879 | ||||
Zakorzenienie
|
chciałabym ale nie
![]() ![]() Cytat:
![]() kiedy powtórka ?? Cytat:
![]() oj jestem nie da się ukryć Cytat:
![]() o Wy zołzy-konkurencja dla naszej Justyny ?? ![]() Cytat:
Znajoma pojechala z 2 letnią córeczką do brata, pomagac w przygotowaniach do ślubu, pies w rodzinie x lat, dziecko znał o urodzenia , pogryzł małej twarz, szycie, blizny, trauma na całe życie ... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2880 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
zanim doszliśmy do tego co jest problemem to troche to trwało Cytat:
![]() własnie mam pytanie... nie lepiej kupić taki chodzik jak w załaczniku? ponoć tę piłkę można demontować i dziecko jak jest malutkie bawi się nia w łapkach, a później może z tym chodzić tylko nie jestem do końca pewna że to jest to samo, czyli twardośc itp taka sama macie zdanie na ten temat? któraś ma oballa z rączką?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.