Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :) - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: No Kochane, czas wybrać tytuł do kolejnego wątku
Ząbki śmiało już kiełkują a dzieciaczki zupką plują. VII-VIII 2011 17 32,08%
Rok temu w brzuszku mamy, teraz rok razem witamy 1 1,89%
Uhuha Uhuha zima z brzdącem nie jest zła! 5 9,43%
Straszne kolki poszły w kąt, teraz ząbki dają show. 0 0%
Dzieci silne bardzo mamy, które siedzieć by już chciały! 3 5,66%
Pierwsze ząbki już mamy i obiadkami się zajadamy. 0 0%
Ząbek tu, ząbek tam - tutaj najlepszy wątek mam. 0 0%
Jabłko,marchew czy pietruszka – trafia już do mojego brzuszka. 2 3,77%
Jak na drożdżach rośniemy, bo obiadki już jemy. 0 0%
Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci. 18 33,96%
Dobrze się już znamy i lubimy mocno, a nasze dzieciaki jak na drożdżach rosną. 0 0%
Nawet żadna teściowa temu nie zaprzeczy, że jesteśmy super mamy i mamy cudowne dzieci! 2 3,77%
Obroty ćwiczymy, wszystko zaśliniamy i mamy fajowe, superanckie mamy. 3 5,66%
W zeszłą zimę w brzuszku mamy, w tą już z zewnątrz świat oglądamy. 2 3,77%
Piję mleczko, rosnę, śpię i tak mija dzień za dniem. 0 0%
Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-01, 11:44   #2881
jacieeeee
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

A co pił, że tak padł pod stołem?
Nie pił nic, ale miał misia, do którego się przytulał i w mig zasypiał

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Też zaczełam sie zastanawiać jak wczoraj przy eliminacjach Krupa powiedziała że do finału moga wejść tylko trzy dziewczyny, czyli w sumie żadna nie musiała odpadać były trzy dziewczyny+Michalina

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Nieeee no co Ty! Ja to nawet taki nick powinnam mieć szkoda, że wcześniej na to nie wpadłam .

Bo ja mam tego pecha, że poczucie humoru odziedziczyłam po tacie a on ma baaardzo specyficzne poczucie humoru. .
To tak jak u mnie. Też wszyscy mówią, że mam poczucie humoru po tatusiu, a on też specyficzny.

Jak mój TŻ przyjechał do mnie pierwszy raz ( a jeszcze nie wiedział, że mój tatulek taki udany) to odstrzelił się jak szczur na otwarcie kanału. Tata jak go zobaczył to się roześmiał i stwierdził, że w takim ubraniu to się pobrudzi jak będzie garaż murował (akurat tato to robił), ale dobrodusznie zaproponował mu pożyczenie ubrania roboczego. TŻ nie wiedział, czy się przebierać czy uciekać

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
a to z piecioraczkami znacie http://www.youtube.com/watch?v=xKoQFanFFR0 ?
edit: czworaczki, i tam tez byly...
Ostatnio zamieszczałam ten link Nikt mnie nie czyta?

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 11:51   #2882
Kolina
Zadomowienie

Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)

jaceeeee, no i? poszedł murować???

no i się obudził, matka zamiast pracować przeklikała na kopie
Stary 2011-12-01, 11:55   #2883
agadus
Wtajemniczenie

pamiętacie ja jeszcze ??
http://www.youtube.com/watch?v=Z5Z0r...eature=related

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 11:57   #2884
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
jaceeeee, no i? poszedł murować???

no i się obudził, matka zamiast pracować przeklikała na kopie
Trochę zdębiał, ale że on też żartowniś to zaczął gacie ściągać, że niby idzie się przebierać Koniec końców chciał podlizać się teściowi i na następny dzień przyjechał mu pomóc
W ogóle mają dobry kontakt. I wypiją piwko i pogadają i na basen razem pojadą. Nie wspomnę o strzelaniu z wiatrówki do puszek

Dominik 29.07.2011r
Stary 2011-12-01, 12:00   #2885
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Ostatnio zamieszczałam ten link Nikt mnie nie czyta?
a kim jestes? a tak na serio - tyle razy widzialam juz ten filmik ze nie wiem kto i kiedy mi go pokazywal

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 12:01   #2886
alibany
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
czesc
i ja po nocnej imprezie w dobrej formie
przez ostatnie tygodnie mam w koncu czas dla siebie ...nocą
Dawid zasypia ok 23:00 i spi do rana

czasami padam razem z nim, ale ostatnio wróciłam do starych nawyków - komputer

za obie wizyty podwójne

dokąłdnie to samo mnie irytuje u lekarzy, gimnastyka z malym na rękach, nosidełkiem, torbą i swoim ubraniem brrrrrr
teraz zawsze mama ze mną jeżdzi i chodzi za mną jak wielbłąd z całym ekwipunkiem

inna sprawa to brak osobnych poczekalni dla dzieci chorych i zdrowych, mam do dyspozycji dwie przychodnie dla Dawida, w obu poczekalnia jest wspólna, irytuje mnie to, dzieci z gorączką obok dzieci do szczepienia, piszę to, bo wiem że są przychodnie z osobnymi pomieszczeniami, lub porami przyjmowania dzieci zdrowych i chorych

super pomysł z takimi senasami
ja pewnie dopiero w warszawie będę miała możliwość wybrać się na taki senas
dokładnie to samo dotyczy basenu
bo u nas obie atrakcje sa nie dostępne

i ja kopa proszę dzisiaj mam w planie mycie okien, chociaż jeden pokój chcialabym zrobić... a zamiast tego wiszę na laptopie... w piżamie

zanetaa88 za usg bioderek

i zbiorczo za wszystkie pozostałe wizyty

sprawdźcie napiecie w instalacji, cos jest nie tak

a i mnie ten emot wieeeele przypomina

no nic, idę zjeść kolejnego michałka
gęba się rozkoszuje a dupsko rośnie
My nalęzymy do takiej właśnie przychodni z oddzielnym wejściem, oddzielna poczekalnia i gabinetami dla dzieci zdrowych. Super sprawa, zawsze to mniejsze ryzyko, że dziecko złapie jakiegos wirusa.

Cytat:
hmmm ... do kiedy karmic piersia dziecko? http://www.youtube.com/watch?v=qRqGXS6RmKs
moje skromne zdanie: (nie bijcie) jak zaczyna gadac z sensem to juz troche dziwnie bym sie czula karmiac piersia...
Dla mnie juz pierwsze ząbki będą znakiem, że czas odstawiać A chodzące dziecko a co dopiero mówiące- nie wyobrażam sobie przystawiac do piersi, chociaż karmienie piersią uważam za cos pięknego ale...

[QUOTE=Shira_83;30828404]
Cytat:
Napisane przez Naataaszkaa;30826463

Panna z rogami mnie prześladuje już drugą noc... Shiraaa:pala: :p:
/QUOTE

zawsze do usług

chyba troszkę lepiej nie, żeby było cudowne ozdrowienie, ale lekarstwa troszkę stłumiły objawy i żbik ma lepszy humor i noskiem oddycha a jak tam Johny? i jak Brumek mówi organizuj się i nam nie znikaj

boskie

skutki porażające lepiej niech młodego zaszczepi, bo.....

ale ale kochane baby zapomniałam Wam napisać wczoraj! Żbik ma dobre bioderka jeszcze wczoraj byliśmy na usg wszystko ok rozwalił klepeta jak kermit żaba dalsze kontrolowanie nie jest potrzebne!!!jedno z bani
Brawa za bioderka

Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość
aja tak z innej beczki
pomóżcie mi , bo całkiem wyłysieje, co polecacie z odżywak, może serum, tylko nie do łykania, bo nie mogę jeszcze, Marinka pisała o skrzypowicie, ale to sa tabletki, doradźcie czy się smarować, co stosować
Chodzi Ci o problem wypadania włosów? podobno trzeba te pół roku jakoś przezyć, taka natura. Ale jak skończę karmić biorę się za 3 miesięczną kurację inneov (chyba tak sie to nazywa) przeciw wypadaniu włosów. Podobno włosy rosną jak szalone, ale trzeba bite 3 mce brac te tabletki.

Za oknem szaro burp, ale zaraz czas na spacerek, bo moja królewna w dzień śpi tylko na dworku 2-3godziny. Będzie trzaskac mrozem a ja bedę drałowac z wózkiem by królewna się zdrzemnęła
alibany jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 12:03   #2887
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak mój TŻ przyjechał do mnie pierwszy raz ( a jeszcze nie wiedział, że mój tatulek taki udany) to odstrzelił się jak szczur na otwarcie kanału. Tata jak go zobaczył to się roześmiał i stwierdził, że w takim ubraniu to się pobrudzi jak będzie garaż murował (akurat tato to robił), ale dobrodusznie zaproponował mu pożyczenie ubrania roboczego. TŻ nie wiedział, czy się przebierać czy uciekać
nooo to jesteśmy w domu . Długa historia, ale mój tata Tż zobaczył pierwszy raz jak wiózł nas gdzieś autem. Tż chciał coś do taty zagadać i mów:" Chyba panu tylne lewe łożysko hałasuje?" a mój tata:" Justyna czy ja mam tego Pana wysadzić?". I to był żart ze strony mojego taty, tyle że wypowiedziany całkiem poważnym tonem. Tż się do końca drogi słowem nie odezwał .
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-01, 12:04   #2888
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
a kim jestes? a tak na serio - tyle razy widzialam juz ten filmik ze nie wiem kto i kiedy mi go pokazywal
To ja...jacieeeeeeeee

Ja też go parę razy oglądałam. Boski jest

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
nooo to jesteśmy w domu . Długa historia, ale mój tata Tż zobaczył pierwszy raz jak wiózł nas gdzieś autem. Tż chciał coś do taty zagadać i mów:" Chyba panu tylne lewe łożysko hałasuje?" a mój tata:" Justyna czy ja mam tego Pana wysadzić?". I to był żart ze strony mojego taty, tyle że wypowiedziany całkiem poważnym tonem. Tż się do końca drogi słowem nie odezwał .
O to to to ! Jak mój

Dominik 29.07.2011r
Stary 2011-12-01, 12:07   #2889
Zmalowana
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście bardzo ją lubię ) Moje klimaty. Jeszcze Hey, happysad, east west rockers, i podobne :P No i miłość ma Czesław nieustannie :P

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 12:10   #2890
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez madzia1k1 Pokaż wiadomość
Witajcie!!!!!!
Jesteście kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wczoraj pisałam Wam, ze boje się, że czeka nas wizyta u neurologa, bo Dominik nie przekręca się w ogóle. I co........... I dzisiaj się przekręcił z wielką łatwością z brzuszka na plecki: jupi: A do tego polubił leżenie na brzuszku i bardzo wysoka zadziera główkę i raczki przed siebie wystawia:jupi : Ja dzisiaj rano byłam po prostu w szoku!!!

A jesteście kochane dlatego, że to właśnie dzięki Waszym radom polubił leżenie. Jak polecałyście kładzenie zrolowanego ręcznika pod paszki w pozycji na brzuszku to tak tez zaczęłam robić. Ok 2tyg temu. Dalej był krzyk i lament, ale z dnia na dzień jednak podnosił główkę wyżej. Potem nawet z 4min wytrzymywał bez płaczu, ale się siłował. Do tego ćwiczyłam przewroty (tak Scio wg twojego filmiku).
A dzisiaj tak sobie leżeliśmy razem w łóżku i spróbowałam położyć go na brzuszku bez ręcznika. I tak wysoko zadarł główkę , pokołysał się i przekręcił!!! Próbowałam potem tak chyba z 20 razy i za każdym razem bez problemu i krzyku przekręcał się.
Ja wierzę, że to właśnie ten ręcznik pomógł. No i ćwiczenia.

A do tego zaczęłam wierzyć w magię skoków, bo w niedziele kończymy 20tyg, więc wszystko by się zgadzało, nowe umiejętności i aniołek mały w domu.

Pokazałabym Wam filmik ale nie wiem jak go dodać. Przez youtuba?? Ale muszę się zarejestrować?

już dodany filmik w klubie

Cytat:
Oglądałaś Magde M. dzisiaj

łep mi pęka. Dziś darowałam sobe spacer.ogarnęłam chałpe, chłop przyjdzie to odkurzy, a ja ide spać z Agatą. Wyrodna matkaze mnie. No trudno.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 12:15   #2891
patik87
Zakorzenienie

Cytat:

Dobry - ja wyspana! Jakim cudem, to nie wiem. Wiecie jaki ja jestem głupek? Nawet jak się wczoraj położyłam, to włączyłam komę i wizaż. O 2.00 w nocy! To już jest uzależnienie . Odwyk mi się należy.

Zgasił ktoś wczoraj światło, czy całą noc się paliło?
idę z Tobą na odwyk. Dzieć śpi a ja zamiast obowiązki domowe to czytam i czytam

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość

A ja albo będę mieć okres, albo w ciąży jestem....
ledwo dojrzałam
A chcesz być?

Cytat:
chyba magdę m. dzisiaj oglądałaś
Bo ja tak, i właśnie miałam załączyć.
Lubie, ale mnie za bardzo w nostalgiczny nastrój wprowadza.

Cytat:

idę majtki zmienić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-01, 12:26   #2892
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
To ja...jacieeeeeeeee

Ja też go parę razy oglądałam. Boski jest

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

O to to to ! Jak mój
widzę że klan dowcipnych tatusiów możemy załozyc:P
mój też ma specyficzne poczucie humoru i od zawsze miał alergię na moich facetów . Spotykałam się z jednym takim kolesiem, wysokim bo miał z 190cm no i pewnego razu przyjechał po mnie wszedł do góry i w przedpokoju czekał aż się ubiorę. Moj tata chciał sobie go obejrzeć ale że tak głupio niby mu było to przeszedł się do kuchni i po drodze się "przywitali" . Mój ówczesny facet coś tam zaczął opowiadać a mój ojciec na to :
"... ok , ja tylko chciałem zobaczyć, komu moja córka się pod pachę mieści"

zresztą ja z ojcem to na codzien się przegaduję non stop, taki mamy układ , że jede drugiego szturchnie, "pobije sie " , dogada, mój M uwielbia słuchac jak sobie dogadujemy :P
ale to od małego tak mam z tatą, zresztą kazał mi zawsze mówić do siebie po imieniu :P

ale wzbudzalismy sensację jak byłam nastolatką taką młodszą i chodziliśmy sobie tak w pasie objęci, ja mu po imieniu ... a ludzie gały na wierzch wybałuszali , że taka młoda kochanica ze starym grzybem :P

Edytowane przez dziubek79
Czas edycji: 2011-12-01 o 12:33
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 12:31   #2893
83monia
Zakorzenienie

zmalowana - nie bij, ale musialam wlaczyc jakis filmik na yt bo nie wiem co ten twój czesio śpiewa... nawet fajne, zalatuja takim troche punkiem szczególnie ta piosenka o żabie w betonie

Stary 2011-12-01, 12:34   #2894
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Ale Wam wesolo od wczoraj Przynajmniej fajnie sie czyta...

Brawa za wczorajsze wizyty!

A dzis zadne dziecko nie swietuje miesiecznicy?

Cytat:
Napisane przez alibany Pokaż wiadomość
Za oknem szaro burp, ale zaraz czas na spacerek, bo moja królewna w dzień śpi tylko na dworku 2-3godziny. Będzie trzaskac mrozem a ja bedę drałowac z wózkiem by królewna się zdrzemnęła
He he to cos jak u mnie... Antek wprawdzie w domu spi, ale sa to tylko pol godzinne drzemki i nie mam pomyslu jak je wydluzyc.

Ja dostaje swira z trojka w domu, jedna z chora krtania, druga kichajaca, mnie gardlo boli, czekam tylko az Antka rozlozy. Do tego maz w pracy i nawet nie mam jak wyjsc na spacer z Antosiem.
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 12:42   #2895
Zmalowana
Zakorzenienie

Cytat:
zmalowana - nie bij, ale musialam wlaczyc jakis filmik na yt bo nie wiem co ten twój czesio śpiewa... nawet fajne, zalatuja takim troche punkiem szczególnie ta piosenka o żabie w betonie
Bić ? Dumna jestem, że Ci się spodobało On jest bardzo specyficzny Maszynka do świerkania, pożycie małżeńskie, krucha blondynka. Posłucha tych
A swoją drogą to bodajże wodaqua mnie nim zaraziła ?;>

Stary 2011-12-01, 12:43   #2896
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

łep mi pęka. Dziś darowałam sobe spacer.ogarnęłam chałpe, chłop przyjdzie to odkurzy, a ja ide spać z Agatą. Wyrodna matkaze mnie. No trudno.
kusisz, kusisz.... no dobra, tez pojde spac zamiast robic ciasteczka

bezmleczniaki!!!!!!!! patrzcie jakie cuda http://mamanadieciebezmlecznej.blogs...malinowym.html

http://wbrzuchu.blogspot.com/2011/10...cake-pops.html

Stary 2011-12-01, 12:47   #2897
Zmalowana
Zakorzenienie

Więc nie tylko ja mam lenia i nie idę na spacer ;>

Stary 2011-12-01, 12:55   #2898
Kajool
Zadomowienie

Cytat:
aja tak z innej beczki
pomóżcie mi , bo całkiem wyłysieje, co polecacie z odżywak, może serum, tylko nie do łykania, bo nie mogę jeszcze, Marinka pisała o skrzypowicie, ale to sa tabletki, doradźcie czy się smarować, co stosować
ponoc rzepa dobra

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Bić ? Dumna jestem, że Ci się spodobało On jest bardzo specyficzny Maszynka do świerkania, pożycie małżeńskie, krucha blondynka. Posłucha tych
A swoją drogą to bodajże wodaqua mnie nim zaraziła ?;>
ja tez lubie a najbardziej to http://www.youtube.com/watch?v=vrHZBG7EZS0
Stary 2011-12-01, 12:57   #2899
youyou
Zakorzenienie

c z y t a m _ p o w o l i .. a Wy takszybkopiszecie
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 12:57   #2900
Naataaszkaa
Raczkowanie

A ja byłam na spacerze.. teraz gwiazda dosypia a ja wcinam kanapkę bo kiszki mi marsza z głodu grały całą drogę... No i oczywiście wczoraj jak na dwór nie wychodziłyśmy to słońce świeciło.. a dzisiaj jak już kółka wózkowe się nie wożą autem po mieście to szaro buro i ponuro
Naataaszkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 12:59   #2901
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

A mnie włosy przestały wypadać. Ale przeszło samo, bo patrzenie na opakowanie tabletek to chyba nie pomaga.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 13:00   #2902
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
widzę że klan dowcipnych tatusiów możemy załozyc:P
mój też ma specyficzne poczucie humoru i od zawsze miał alergię na moich facetów . Spotykałam się z jednym takim kolesiem, wysokim bo miał z 190cm no i pewnego razu przyjechał po mnie wszedł do góry i w przedpokoju czekał aż się ubiorę. Moj tata chciał sobie go obejrzeć ale że tak głupio niby mu było to przeszedł się do kuchni i po drodze się "przywitali" . Mój ówczesny facet coś tam zaczął opowiadać a mój ojciec na to :

zresztą ja z ojcem to na codzien się przegaduję non stop, taki mamy układ , że jede drugiego szturchnie, "pobije sie " , dogada, mój M uwielbia słuchac jak sobie dogadujemy :P
ale to od małego tak mam z tatą, zresztą kazał mi zawsze mówić do siebie po imieniu :P

ale wzbudzalismy sensację jak byłam nastolatką taką młodszą i chodziliśmy sobie tak w pasie objęci, ja mu po imieniu ... a ludzie gały na wierzch wybałuszali , że taka młoda kochanica ze starym grzybem :P

super macie układ z tatą
Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
c z y t a m _ p o w o l i .. a Wy takszybkopiszecie

nic nie robię. Nie ma obiadu dzisiaj.
Stary 2011-12-01, 13:01   #2903
Zmalowana
Zakorzenienie

Kajool u mnie od tego sie zaczęło Kawałek świetny, i te dzwoneczki. Gram to Filipowi na gitarze i śpiewam, aby zakorzenić w nim dobry gust :P Ale skubaniec nie przepada za Czesiem ;>

Stary 2011-12-01, 13:01   #2904
aania_20
Zakorzenienie

dobry
wróciłam, mały śpi więc zjadłam risotto, piję kawę i musiałam uruchomić laktator

Cytat:
Napisane przez meszsares Pokaż wiadomość
ale jedno chcialam napisac mamom karmiacym piersia teskniacym za winkiem, a nawet grzancem:
otoz jest teraz w sprzedazy sok Hortexu z serii Zimowe Smaki o nazwie Grzaniec Owocowy
PYYYYYYYCHAAAA autentycznie smakuje jak grzane wino!!!
Nakupilam tego cala szafke (byl w tesco w promocji)
ooooooodzięki!! kupię na pewno
Cytat:
A no produkowałayśmy, bo impreza była . No dobra, to nie ćwicz, nie obrażę się .

Ale mogę Cię mobilizować, będziemy ćwiczyć razem
A zlewki chętnie - poproszę

Cytat:
padam na pysk, matko myślałam , że z lidla nie dojdę do domu bo taka słaba jeszcze jestem

ja dziś mega nie wyspana , za bardzo poimprezowałam tu wczoraj a raczej dzisiaj

no to ładnie balowałaś :P
Brawa dla Szymka!!!

Cytat:
Napisane przez mamad1 Pokaż wiadomość
A ja albo będę mieć okres, albo w ciąży jestem....
o...to trzymam kciuki żeby było po Twojej myśli
Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
ale ale kochane baby zapomniałam Wam napisać wczoraj! Żbik ma dobre bioderka jeszcze wczoraj byliśmy na usg wszystko ok rozwalił klepeta jak kermit żaba dalsze kontrolowanie nie jest potrzebne!!!jedno z bani
Brawo!!!
aaa...co rozwalił?

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Ja pierdziu, Was nadrobić....

przepraszam, niby normalne określenie ale parsknęłam śmiechem bo mi się zaraz Czesio z Włatców przypomina

Czesia uwielbiam, a dodatkowo TŻ go tak potrafi odtworzyć.... choćbym nie wiem jak była zła to jak powie coś "po Czesiowemu" to płaczę ze śmiechu

Cytat:
aja tak z innej beczki

zwykła nafta kosmetyczna; odżywki Radical..
na mnie działały

Cytat:

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
idę majtki zmienić

Cytat:

nie dziwię się Ale fajnie czytać o tak świetnych kontaktach z tatą

Edytowane przez aania_20
Czas edycji: 2011-12-01 o 13:13
aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 13:01   #2905
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Monia dzieki za cynk z ta akcja badan profilaktycznych. Wlasnie zapisalam obie dziewczyny. Mam nadzieje, ze beda zdrowe i bedziemy mogli pojsc.
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-01, 13:03   #2906
jacieeeee
Wtajemniczenie

Przyszedł Oball Ja bym się tym nie bawiła, ale może Domkowi przypasuje

Dominik 29.07.2011r
Stary 2011-12-01, 13:09   #2907
Kajool
Zadomowienie

Cytat:
Kajool u mnie od tego sie zaczęło Kawałek świetny, i te dzwoneczki. Gram to Filipowi na gitarze i śpiewam, aby zakorzenić w nim dobry gust :P Ale skubaniec nie przepada za Czesiem ;>
wow grasz na gitarze??
Szymek chyba Czesia lubi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-01, 13:13   #2908
Zmalowana
Zakorzenienie

No coś tam brzdąkam Ale kiedyś sobie przetransportuje do domu pianino od mojej babci. To moje marzenie A teraz chciałabym się nauczyć grać na ukulele. :P

Stary 2011-12-01, 13:16   #2909
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość

chyba troszkę lepiej nie, żeby było cudowne ozdrowienie, ale lekarstwa troszkę stłumiły objawy i żbik ma lepszy humor i noskiem oddycha a jak tam Johny? i jak Brumek mówi organizuj się i nam nie znikaj
no to mam nadzieje że ozdrowieje całkowicie
Johny zdrów, tylko te oczy
jak by mu żul jakiś zieloną melą zapluł

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Hej!
P

Telik, pilnuj cyców, ja jak raz pomyliłam to potem się wykaraskac nie mogłam
:
Sie robi
dobrze to zabrzmiało

ale wy dzisiaj jakieś takie crazy jesteście

nie przygarnie ktoś troche mojego apetytu??
Stary 2011-12-01, 13:17   #2910
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
No coś tam brzdąkam Ale kiedyś sobie przetransportuje do domu pianino od mojej babci. To moje marzenie A teraz chciałabym się nauczyć grać na ukulele. :P
Ukulele mówisz?
Fajny avatar
A to moja ulubiona Czesiowa piosenka:

http://www.youtube.com/watch?v=ZYh4Bn3gwmM

Dominik 29.07.2011r
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości