Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/II.2012 - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-03, 20:05   #1231
czubasek20
Zakorzenienie

Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I

znów 3 strony nadrabiania....

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 20:18   #1232
Haniula
Zakorzenienie

Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
o matko i inne rzeczy też prasujesz z dwóch stron? ja jeszcze nie prasowałam, póki co robię pranie
nooo
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 20:18   #1233
uska000
Zadomowienie

Laski bylam w szkole jestem padnieta a tu tyle stron???

dostalam 4 z kola

Haniula prasuje i tez z 2 stron

Monia bardzo mi przykro z powodu zachowania tzta;/

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 20:24   #1234
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Dziekujemy !!!

Czubasek, no jacha,ze odpale

Neska, milego sprzatania
to w razie wygranej się dzielimy

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
hejka mamuśki
u mnie dziś z☠☠☠any dzień ;(
wpierw nie mogłam zasnąć udało sie dopiero 3:30 po czym o 5:20 obudziły mnie silne skurcze były nieregularne ale bardzo mocne
krążyłam po pokoju bo jak chodziłam tro przechodziło ale co sie położyłam to bolało już chciałam tż budzić i jechać do szpitala położyłam sie jeszcze na chwilkę i usnełam skurcze mineły obudziłam sie dopiero o 11
mieliśmy dziś z tż jechać do auchanu po kilka dupereli ale oczywiście nie mogłam go wpier dobudzic a potem doprosić by się ubrął i żebysmy jechali w końcu tak mi podniósł ciśnienie że sie pokłociliśmy była ostra wojna
powiedział mi dużo przykrych słó ale najbardziej zabolało to jak powiedział ze mam się spakować i wypie....rdalać do moich rodziców bo on ma mnie już dosć - tylko dlatego że powiedziałam z edziś jest ostatni dzień na załatwienie wszystkich spraw bo w poniedziałek już nie będzie czasu
jest mi cholernie przykro wyć mi się chce nie rozumiem jego zachowania??
Ja bym się spakowała i pojechała do mamy. Przesadził i to ostro

Zresztą dziś chciałam sie pakować bo mnie zdenerwował jak powiedział że wyglądam w tej tunice co założyłam grubo, ale to akurat szaleństwo hormonów i potem sie z tego śmialiśmy oboje

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
moje koleżanki./znajome czy dziewczyny w rodzinie jak zblizał sie termin porodu to.... myły okna, podłogę na kolanach, chodziły po schodach i brały ciepłe kąpiele (chyba nie gorące bo to ryzyko) no i seksik
wszystko własnie po to, zeby bez sensu w szpitalu nie leżakowac....
ja od początku lutego biegam po schodach jeśli będzie wszystko ok bo chciałabym urodzić w ferie...

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
masakra... Faceci to dupki
ale tylko czasami, jak im kabelki z mózgu nie stykają

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość

aaaa nie pochwaliłam się: 36 tydzień skończony !! i jesteśmy od dziś w 9 miesiącu

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
b

Czy Wy też tak macie, że mówicie: "Ale ja ją bardzo kocham, już chce żeby przy mnie była ..." mój mąż się ze mnie śmieje
Ja tak mam

U nas dziś jest wielka impreza ze 20 osób sie zjechało. Oczywiście pytam sie tzta z jakiej okazji. A on '' U G. i P. każdy powód jest dobry żeby sie napić i pośmiać" więc siedzą i oglądają płytę z wesela.

Stary 2011-12-03, 20:31   #1235
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
nooo

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
Laski bylam w szkole jestem padnieta a tu tyle stron???

dostalam 4 z kola

Haniula prasuje i tez z 2 stron

Monia bardzo mi przykro z powodu zachowania tzta;/
gratulacje

a trzeba poważnie prasowac z dwóch stron? nie wystarczy z z jednej?
Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
to w razie wygranej się dzielimy

Ja bym się spakowała i pojechała do mamy. Przesadził i to ostro

Zresztą dziś chciałam sie pakować bo mnie zdenerwował jak powiedział że wyglądam w tej tunice co założyłam grubo, ale to akurat szaleństwo hormonów i potem sie z tego śmialiśmy oboje

ja od początku lutego biegam po schodach jeśli będzie wszystko ok bo chciałabym urodzić w ferie...

Ja tak mam

U nas dziś jest wielka impreza ze 20 osób sie zjechało. Oczywiście pytam sie tzta z jakiej okazji. A on '' U G. i P. każdy powód jest dobry żeby sie napić i pośmiać" więc siedzą i oglądają płytę z wesela.
ja już w na święta wstaję z tego łóżka albo i troszkę wcześniej jak się bedziemy przeprowadzać

wow ile ludzi a ja siedzę sama, mąż pojechał na imieniny do mamy do krakowa i pochwalił się przed rodziną, że będzie Marysia jednak a teściowa się znowu skrzywiła no ja już nie mogę co prawda mąż mnie uspokaja ze to nasza decyzja ale niech ta się już opamięta
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 20:36   #1236
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
leże

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 20:47   #1237
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
ehh dziewczyny no straszne te chłopy a to niby my baby jesteśmy wstrętne w ciąży
pół dnia przepłakałam i przeleżałam w wyrku głowa mnie teraz boli oczy szczypią nic mi się nie chce
nie chce mi się z nim w ogóle gadać ani patrzeć na niego , wiem ze żałuje bo pojechał do sklepu po zakupy nawet mnie nie pytając co ma kupić sam na to wpadł (ale mi akurat nie o takie zakupy chodziło) niech robi co chce jeszcze tylko jutro i w poniedziałek śmigam do spzitala sobie leżeć tam mam chociaż spokoj zajmą się mną itp a on niech się martwi
już sobie powiedziałam że nawet jak urodze to nie zadzownie do niego ani nie napisze sms tylko zadzwonie po ojca by mnie odebrał ze szpitala
skoro on tak to ja tak i mam to gdzieś moze przemyśli i sie zastanowi nad swoim zachowaniem bo ja już nie mam sił na niego
tak samo z pokoikiem dla dziecka ja już na ostatkach dobrze wie że trzeba się śpieszyć to już 3 dzień z rzędu sie obija nic kompletnie nic w nim nie zrobił ;( a dziś już miała być posadzka wylewana a co zrobił?? wstał o godzinie 14 i poszedł sobie do garażu
peweni niech tak robi przecież się nie śpieszy teraz to ja mam to głęboko tam gdzie światło nie dochodzi bo po porodzie będe u rodziców
Popieram w stu procentach to co chcesz zrobić. Wiem już z doświadczenia, że jak facet nie poniesie konsekwencji mówienia takich słów chociażby to nie zawaha się użyć ich po raz kolejny. Niestety... Dać palec, a weźmie rękę. W każdym razie życzę powodzenia i co byś miała siłę to przetrzymać i dać mu popalić
]
boroo50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 21:00   #1238
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:

gratulacje

ja już w na święta wstaję z tego łóżka albo i troszkę wcześniej jak się bedziemy przeprowadzać

wow ile ludzi a ja siedzę sama, mąż pojechał na imieniny do mamy do krakowa i pochwalił się przed rodziną, że będzie Marysia jednak a teściowa się znowu skrzywiła no ja już nie mogę co prawda mąż mnie uspokaja ze to nasza decyzja ale niech ta się już opamięta
Teściowa jak ma na imię ?
Nie no ja w święta leże jeszcze bo termin na 14 luty więc jeszcze troche sie potoczę

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
leże
zawsze tak z koleżankami mówiłyśmy jak nas faceci wkurz**li

Cytat:
Napisane przez boroo50 Pokaż wiadomość
Popieram w stu procentach to co chcesz zrobić. Wiem już z doświadczenia, że jak facet nie poniesie konsekwencji mówienia takich słów chociażby to nie zawaha się użyć ich po raz kolejny. Niestety... Dać palec, a weźmie rękę. W każdym razie życzę powodzenia i co byś miała siłę to przetrzymać i dać mu popalić
]
oj tak... szczególnie zgadzam się z tym pogrubionym.

Ja czekam na wyniki Lotka, trzymajcie kciuki, moze wygram. Tak wiem, moja naiwność nie zna granic

Stary 2011-12-03, 21:14   #1239
Haniula
Zakorzenienie

nikotynka ja czytalam ze dobrze prasować z 2 stron zeby wyparzyc te bakterie i na poczatku bede tak prasować, a pozniej to juz z jednej albo i wcale jak nie bedzie potrzeby, bo przy tej ilosci jaką mam to sie zamacham z tym żelazkiem
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 21:29   #1240
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
Teściowa jak ma na imię ?
Nie no ja w święta leże jeszcze bo termin na 14 luty więc jeszcze troche sie potoczę

zawsze tak z koleżankami mówiłyśmy jak nas faceci wkurz**li

oj tak... szczególnie zgadzam się z tym pogrubionym.

Ja czekam na wyniki Lotka, trzymajcie kciuki, moze wygram. Tak wiem, moja naiwność nie zna granic
Barbara

aa i kciuki za totka

Cytat:
nikotynka ja czytalam ze dobrze prasować z 2 stron zeby wyparzyc te bakterie i na poczatku bede tak prasować, a pozniej to juz z jednej albo i wcale jak nie bedzie potrzeby, bo przy tej ilosci jaką mam to sie zamacham z tym żelazkiem
oj bez jaj poważnie? ja będę prasować z jednej bo z dwóch sama wszystkich ciuszków nie dam rady poza tym niektórych się nie da z dwóch stron prasować. Takie przy ciele jak kaftaniki czy body to jeszcze ale pajace tez? a co z wełnianymi sweterkami? a kombinezon? a w jakiej temp prałaś bo ja w 40 stopniach
Stary 2011-12-03, 21:30   #1241
NataliaM1103
Rozeznanie

Cytat:
mi lekarz mówił, że np. też może kłuć od tego że głowka dziecka jest bardzo nisko i czasem jak się rusza to do szyjki dotrze
ale to też jest jak organizm przygotowuje sie do porodu to pojawia się takie klucie

ja ostatni na urodziny a wcześniej na imieninki (w okolicy tej daty wyszło też że jestem w ciązy więc bukiet był wieeelgachny) - więc to będzie 3ci bukiet w tym roku

o jezuu jacy wariaci
w środe byłam u lekarza i mówił ,że główka dziecka wcale nie jest tak nisko,no ale to pewnie może sie zmienic z dnia na dzień,mówiłam mu też o tych kłóciach ale stwierdził,że skoro nie czuzję pieczenia i drapania to zapalenia niema.W końcu od poniedziałku to 35 tydzień więc może organizm się naprawdę przygotowuje
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 21:33   #1242
czubasek20
Zakorzenienie

Dajcie Barbara to na pewno nie będzie się krzywić. A może ona właśnie czeka żeby takie imię zaproponować ?

jejku wy już pierzecie, prasujecie a ja jestem daleko w tyle, dopiero wyprawkę kompletuje..

Stary 2011-12-03, 21:34   #1243
NataliaM1103
Rozeznanie

Cytat:
dzięki
a co do ubranek to mnie uspokoiłaś

już? ja się trzymam słów lekarza, że za 2 tygodnie dalej będę w ciąży i zwolniłam trochę z przygotowaniami :P
no ,może trochę wcześnie ,ale ja wiem jaka zemnie panikara i wolę byc gotowa.16 grudnia odstawiam fenoterol i wtedy pewnie zacznę się bac,chociaz termin mam na 10 stycznia
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 21:43   #1244
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
Dajcie Barbara to na pewno nie będzie się krzywić. A może ona właśnie czeka żeby takie imię zaproponować ?

jejku wy już pierzecie, prasujecie a ja jestem daleko w tyle, dopiero wyprawkę kompletuje..
hahaha never ! żadnej Barbary miec nie będziemy !!

oj wiesz ja to skompletowałam wszystko w expresowym tempie bo bałam się, że urodzę a teraz jak jestem już w miarę ogarnięta to cisza i spokój i mam do nowego roku wytrzymać
Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
no ,może trochę wcześnie ,ale ja wiem jaka zemnie panikara i wolę byc gotowa.16 grudnia odstawiam fenoterol i wtedy pewnie zacznę się bac,chociaz termin mam na 10 stycznia
wcześnie odstawiasz fenoterol. Ja mam odstawić 20 grudnia a termin mam na 31 ;] pewnie jeszcze będzie tak że będą u mnie wywoływać bo za długo mam łykać myślałam, że mi lekarz każe przestać brać jak byłam przedwczoraj a tu mam kolejne opakowanie.. ja już nie rozumiem bo dzisiaj skończyłam 36 tydzień to za 2 tygodnie już mam ciążę donoszoną i po co cały czas fenoterol i luteina jeszcze? no ale zażywam grzecznie póki co i tak jak będziemy się przeprowadzać to się wystarczająco namęczę
Stary 2011-12-03, 22:15   #1245
MissZuzia
Zadomowienie

wybraliśmy się o 19ej na spacer po lody likier pomarańczowy i sorbet malinowy mniam mniam

Cytat:
A. wylicytował tą karuzelkę
to super niespodzianka
Cytat:
dziewczyny czy prasujecie skarpetki dla swoich maluchów ?
niee i nie zamierzam
Cytat:

PO ILE U NAS JEST TOFFIFI 48 SZTUK???? Bo w DE A. kupił za 2,95
U nas 15 sztuk kosztuje 6-7 zł, a ja mam taką chcicę na tofifiiiiiii uwielbiam!!!
ulala to cię rozpieszcza he he ja nie wiem bo staram się nie kupować słodyczy

Cytat:

w smyku są teraz super polarkowe pajace dla chłopaków polecam polecam i właśnie są na zameczek więc się super łatwo ubierają

daj znać koniecznie co z wózkiem bo już jestem tak ciekawa ze szok

aaa i kusisz ubrankami pewnie coś zamówię a co

kurczeeee az sie boje wchodzic na konto i sprawdzac a tu jeszcze w promocji jest !! najwyżej będę jeść parówki przez tydzień
sprawdzę te polarkowe może jutro

ja zamawiałam ze stronki smyka, jestem zadowolona bo szybko przeslali i nawet uzbierało mi się na darmową dostawę więc spoko

dam znać, o ile powiedzą coś konkretnego
Cytat:

udanej imprezki

Cytat:

ja wczoraj siedziałam sama więc wspólczuję nuda jak sto dwa jak się jest w zaawansowanej ciąży, nie ma co robić i tylko net/tv/ksiązka przez caly tydzień i w weekend jeszcze samemu...u mnie spacery jeszcze wchodzą w grę

Cytat:

kochana my tu mam yna pierszy tydz stycznia terminy więc wiesz, to już pora ty jesteś 1.5m za nami prawie więc spoko luz nadgonisz
Cytat:
wcześnie odstawiasz fenoterol. Ja mam odstawić 20 grudnia a termin mam na 31 ;] pewnie jeszcze będzie tak że będą u mnie wywoływać bo za długo mam łykać myślałam, że mi lekarz każe przestać brać jak byłam przedwczoraj a tu mam kolejne opakowanie.. ja już nie rozumiem bo dzisiaj skończyłam 36 tydzień to za 2 tygodnie już mam ciążę donoszoną i po co cały czas fenoterol i luteina jeszcze? no ale zażywam grzecznie póki co i tak jak będziemy się przeprowadzać to się wystarczająco namęczę
to może świąteczny prezent jak 20ego, jeszcze może się wyrobić do wigilii po odstawieniu

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 22:25   #1246
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50

Cytat:
Barbara
Jakby tak wnuni dać na imię Barbara... Aż jestem ciekawa miny tej Twojej teściowej gdyby tak usłyszała pomysł hihihi
Ale jedna wizja, która mi się kojarzy z Barbarą to LELUM POLELUM i git majonez :brzyda l: - uprzedzam, że wrażliwe uszy nie dadzą rady
boroo50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 22:33   #1247
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
wybraliśmy się o 19ej na spacer po lody likier pomarańczowy i sorbet malinowy mniam mniam

sprawdzę te polarkowe może jutro

ja zamawiałam ze stronki smyka, jestem zadowolona bo szybko przeslali i nawet uzbierało mi się na darmową dostawę więc spoko

dam znać, o ile powiedzą coś konkretnego

ja wczoraj siedziałam sama więc wspólczuję nuda jak sto dwa jak się jest w zaawansowanej ciąży, nie ma co robić i tylko net/tv/ksiązka przez caly tydzień i w weekend jeszcze samemu...u mnie spacery jeszcze wchodzą w grę

kochana my tu mam yna pierszy tydz stycznia terminy więc wiesz, to już pora ty jesteś 1.5m za nami prawie więc spoko luz nadgonisz

to może świąteczny prezent jak 20ego, jeszcze może się wyrobić do wigilii po odstawieniu
likier? toż to alkohol

sprawdziłam konto i muszę przedyskutować kolejne zakupy z małżonkiem

ano nuda dlatego siedzę na wizazu i ogladam własnie american pie wesele z braku laku :P
ide sobie kolację zrobić

Zuziu chciałabym urodzić po świetach bo jak urodzę przed to na bank będę miała mamy w domu i tak łatwo nie dadzą się przekonać żeby przyjechać później
Cytat:
Napisane przez boroo50 Pokaż wiadomość
Jakby tak wnuni dać na imię Barbara... Aż jestem ciekawa miny tej Twojej teściowej gdyby tak usłyszała pomysł hihihi
Ale jedna wizja, która mi się kojarzy z Barbarą to LELUM POLELUM i git majonez :brzyda l: - uprzedzam, że wrażliwe uszy nie dadzą rady
heh znam znam Baśkę

jakoś nie chcę dawać córci imienia takiego jakie już ktoś ma w bliskiej rodzinie.. jest tyle ładnych imion i napewno coś wybierzemy
Stary 2011-12-03, 22:48   #1248
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
likier? toż to alkohol

sprawdziłam konto i muszę przedyskutować kolejne zakupy z małżonkiem

ano nuda dlatego siedzę na wizazu i ogladam własnie american pie wesele z braku laku :P
ide sobie kolację zrobić

Zuziu chciałabym urodzić po świetach bo jak urodzę przed to na bank będę miała mamy w domu i tak łatwo nie dadzą się przekonać żeby przyjechać później

heh znam znam Baśkę

jakoś nie chcę dawać córci imienia takiego jakie już ktoś ma w bliskiej rodzinie.. jest tyle ładnych imion i napewno coś wybierzemy
no taki był alkoholowy, że ho ho
mi to wszyscy znajomi tak 'przepowiadają', że na święta na święta tak fajnie i w ogóle i mnie to wkurza bo chcę urodzić w styczniu, każdy mądry tak pierdz.ieli i wnerwiam się
więc nie dziwię ci się, ale po odstawieniu leków to różnie może być chyba ja nie biorę fenoterolu więc mnie Aleks z zaskoczenia weźmie

dobranoc wszystkim

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 22:54   #1249
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Monia to straszne jak Twój tż Cię traktuje, coś mi sie kojaży ze to nie pierwszy raz wyjechał do Ciebie z takim tekstem? Bądź twarda

Skarpetek nie prasuję, nawet mi to do głowy nie przyszło. przecież i tak wszystkiego nie da sie wyprasować jak np. misiowe śpiworki.
Ja generalnie prasuję rzeczy dzidziola dlatego że lubię mieć wyprasowane żeby ładnie wyglądało, a nie żeby pozabijać zarazki bo nie jedno dziecko znam które bez prasowania nie miało uczuleń. Nie jestem za tym żeby chować dziecko zbyt sterylnie

Dzisiejszy dzień to było totalne lenistwo, nic nie zrobiliśmy aż sie normalnie zmęczyłam tym i mam ochotę coś posprzątać
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 23:00   #1250
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
mi to wszyscy znajomi tak 'przepowiadają', że na święta na święta tak fajnie i w ogóle i mnie to wkurza bo chcę urodzić w styczniu, każdy mądry tak pierdz.ieli i wnerwiam się

Mnie będzie do szału doprowadzać dzwonienie: "urodziłaś już???????" niech tylko tak gadają to pozabijam
Cytat:
mam!!!! Perpetua!!!!!!!!
Perpetia, Perpetii

Stary 2011-12-03, 23:09   #1251
ultraradiola
Wtajemniczenie

hej mamusie

co do skarpetek to ja nie prasuję aż tak sterylna nie będę zresztą mam ich 30 sztuk (trochę dostałam, inne w gratisie do zakupów z allegro a jeszcze inne same kupiłam ) i chyba bym szału dostała

Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
kochana poczekaj moze z zamówieniem wiesz ile jest przypadków 1000% chłopców a rodzą się 100% dzewczynki
3 lekarzy robiło mi usg i stwierdziło chłopaka i każdy zachwycał się jego dorodnymi klejnocikami i robił fotkę na pamiątkę. Jakbyście widziały tz jaki dumny z tego powodu

Cytat:
ja też prasuję z dwóch stron ale to chyba z mojego takiego nawyku

Cytat:
a w jakiej temp prałaś bo ja w 40 stopniach
ja jasne używane prałam na 90 stopni nic się nie stało z ubrankami wręcz nawet kolor się ożywił i wybieliły , nowe kolorowe na 40 stopni a resztę na 60 stopni

u Was też dzisiaj taki paskudny wiatr

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 23:11   #1252
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie będzie do szału doprowadzać dzwonienie: "urodziłaś już???????" niech tylko tak gadają to pozabijam

mam!!!! Perpetua!!!!!!!!
Perpetia, Perpetii

Perpetua Ildefonsa De la Fons.

Cytat:
hahaha never ! żadnej Barbary miec nie będziemy !!

oj wiesz ja to skompletowałam wszystko w expresowym tempie bo bałam się, że urodzę a teraz jak jestem już w miarę ogarnięta to cisza i spokój i mam do nowego roku wytrzymać

Mi się nie podoba Basia

Ja mam w planie do końca grudnia wyrobić się z wyprawka a w styczniu kupic rzeczy dla siebie

Nie wygrałam w lotka Od dziś żyje od soboty do soboty. W następna sobotę też puszczam. Ogólnie umówiliśmy sie tak z Tztem, te trzy złote to nie duzo a może kiedys cuś się trafi.

Edytowane przez czubasek20
Czas edycji: 2011-12-03 o 23:12
Stary 2011-12-03, 23:15   #1253
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

mam!!!! Perpetua!!!!!!!!
Perpetia, Perpetii
Piękne imię

Zmykam spać, dobranoc

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-03, 23:19   #1254
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
więc nie dziwię ci się, ale po odstawieniu leków to różnie może być chyba ja nie biorę fenoterolu więc mnie Aleks z zaskoczenia weźmie
dobranoc wszystkim
Aleks już sobie sam wybierze dzień
Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Monia to straszne jak Twój tż Cię traktuje, coś mi sie kojaży ze to nie pierwszy raz wyjechał do Ciebie z takim tekstem? Bądź twarda

Skarpetek nie prasuję, nawet mi to do głowy nie przyszło. przecież i tak wszystkiego nie da sie wyprasować jak np. misiowe śpiworki.
Ja generalnie prasuję rzeczy dzidziola dlatego że lubię mieć wyprasowane żeby ładnie wyglądało, a nie żeby pozabijać zarazki bo nie jedno dziecko znam które bez prasowania nie miało uczuleń. Nie jestem za tym żeby chować dziecko zbyt sterylnie

Dzisiejszy dzień to było totalne lenistwo, nic nie zrobiliśmy aż sie normalnie zmęczyłam tym i mam ochotę coś posprzątać
no ja też tak myślę wypiorę wszystko z praniem wstępnym i dodatkowym płukaniem no i przeprasuję tak, żeby nie było wymięte
Cytat:

mam!!!! Perpetua!!!!!!!!
Perpetia, Perpetii
do mnie już tak dzwonią
a imię hehe Gościrada
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
hej mamusie

co do skarpetek to ja nie prasuję aż tak sterylna nie będę zresztą mam ich 30 sztuk (trochę dostałam, inne w gratisie do zakupów z allegro a jeszcze inne same kupiłam ) i chyba bym szału dostała

3 lekarzy robiło mi usg i stwierdziło chłopaka i każdy zachwycał się jego dorodnymi klejnocikami i robił fotkę na pamiątkę. Jakbyście widziały tz jaki dumny z tego powodu

ja też prasuję z dwóch stron ale to chyba z mojego takiego nawyku

ja jasne używane prałam na 90 stopni nic się nie stało z ubrankami wręcz nawet kolor się ożywił i wybieliły , nowe kolorowe na 40 stopni a resztę na 60 stopni

u Was też dzisiaj taki paskudny wiatr
30 par? ja mam 7
ja prałam w 40 stopniach, bo się bałam o aplikacje na ubrankach, pieluchy wypiorę w 60 stopniach
Cytat:
Perpetua Ildefonsa De la Fons.

Mi się nie podoba Basia

Ja mam w planie do końca grudnia wyrobić się z wyprawka a w styczniu kupic rzeczy dla siebie

Nie wygrałam w lotka Od dziś żyje od soboty do soboty. W następna sobotę też puszczam. Ogólnie umówiliśmy sie tak z Tztem, te trzy złote to nie duzo a może kiedys cuś się trafi.
spokojnie się wyrobisz

oj szansa na trafienie w totka to 1:13 000 000
Stary 2011-12-03, 23:46   #1255
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
30 par? ja mam 7
ja prałam w 40 stopniach, bo się bałam o aplikacje na ubrankach, pieluchy wypiorę w 60 stopniach
ilość par skarpetek nie była zamierzona większość jest po córeczce siostry w takich neutralnych kolorkach
co do prania to ja w wysokich temperaturach prałam tylko raczej takie "gładkie" rzeczy albo wyszywane

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 00:31   #1256
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Aleks już sobie sam wybierze dzień

no ja też tak myślę wypiorę wszystko z praniem wstępnym i dodatkowym płukaniem no i przeprasuję tak, żeby nie było wymięte

do mnie już tak dzwonią
a imię hehe Gościrada

30 par? ja mam 7

spokojnie się wyrobisz

oj szansa na trafienie w totka to 1:13 000 000

Ja jutro policze ile mam par ale sporooo
no mam nadzieje że zdąze, w ogóle to 15 mam wizyte i musze się tak w razie co zacząć pakować bo przez te plamienia i bóle to nie wiem czy mnie puści do domu czy zostawi.

Kiedyś może trafię

Uciekam spać. Siedziałam z nimi na dole ale zaczeli temat Kościoła a raczej księzy więc juz jest grubo i śmiesznie

Dobranoc

Stary 2011-12-04, 00:36   #1257
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
next time!!
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Piękne imię

Zmykam spać, dobranoc
no piękne, a co nie podoba się? Jedna ze szpitala chciała tak nazwać swoją córcię tośmy ją wszystkie wyśmiały, że chce dziecku krzywdę zrobić... I tak nazwała Dobrusia- Dobrosława
Cytat:
do mnie już tak dzwonią
a imię hehe Gościrada
dzwonią????? osz to małpy nie odbierałabym telefonu chyba rozumiem, że się nie mogą doczekać, ale i tak dzieciaczek sobie SAM WYBIERZE odpowiednią porę, a nie jak nam się podoba nie lubię natarczywości
Mam nadzieję, że mój dzieciok będzie tak miły i uprzejmy, że sam będzie wiedział, że do 15.01 ma wyjść chociaż nie... bo jego starzy są uparci jak osły to on też może będzie taki i nie wyjdzie
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
ilość par skarpetek nie była zamierzona większość jest po córeczce siostry w takich neutralnych kolorkach
co do prania to ja w wysokich temperaturach prałam tylko raczej takie "gładkie" rzeczy albo wyszywane
też dostałam pełno skarpet... mam chyba z 10 par

No to zaczynam 34 tydzień 4-6 tyg do końca!

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2011-12-04 o 00:38
Stary 2011-12-04, 01:50   #1258
pearpearl
Wtajemniczenie

Agatek, gratulacje !

Czubasek, zapomnialam postawic

Uska, gratulacje za 4

Cos sie dusze...nie moge spac, masakra

Tz zly, ze zamiast usnac z nim (na telefonie), wolalam posiedziec ze znajomymi. Pewnie. 8 miesiecy siedzialam w domu i z nikim sie nie spotykalam, ale jak juz sie spotkam, to trzeba sie obrazic, prawda? Jak on idzie sie nachlac z kumplami, to wtedy ja mam zrozumiec...
ech, dzisiaj mu na bank kabelki sie nie postykaly

Dziewczyny, myslicie, ze moge isc na basen? 2 dni temu skonczylam 12 dniowa kuracje infekcji dowcipnej. Wzielabym tamponik... jak myslicie?

Dobranoc

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 09:11   #1259
pearpearl
Wtajemniczenie

WSTAWAC SMOKI !!!

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 09:12   #1260
uska000
Zadomowienie

hej mamuski

jak tu cicho;p
ja juz rosol ugotowalam, zimniole obrane rybka przyprawiona, babeczki upieczone

co do prasowania to ja tylko tak 1 pranie odstawilam potem to skarpetek napewno nie a reszzte jak mi sie bedzie chcialo tylko body caly czas ;p

o mowicie o Pani Basi mojej kumpeli spotkalam ja we Wro kiedys;p;p

Pear ja bym nie szla... za duzo ryzyko.. tzn wybierz co wolisz basen czy slodyczki

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości