Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/II.2012 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-04, 22:13   #1441
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I

Cytat:
Napisane przez Małgosia:) Pokaż wiadomość
Boli mnie pod prawą piersią pod żebrami... Pewnie synek mi jAKIEŚ ORGANY TAM UPYCHA...
pod mostkiem są jelita
Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
za wizyte!
a co do porodówki to włąsnie z TZ stwierdzilismy, ze nie bedziemy tam jechac i oglądać bo tylko stresu się najemy.....a w sumie po co nam to oglądanie...
mnie położna oprowadziła, a że ja ciekawska, to musiałam zobaczyć co i jak nic strasznego, wielkie, zadbane sale, dziwne narzędzia, szafki, pod łóżkiem podłożony wielki worek foliowy, co by nie ubabrać podłogi
Cytat:
Napisane przez dph Pokaż wiadomość
a co to za katalog?
chociaż jedna się zainteresowała o dzieciach w brzuszku, potem poza, dobre rady są, jakie badania itp itd, ciekawe ogólnie

Hmm, a na oparzenia nie wiem, wiem, że jak się jest spalonym po słońcu- solarce, to pomaga zimna maślanka na gorącą, czerwoną skórę

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość

az padniemy z wyczerpania
to weź odpal męża na jeden dzionek!!!!

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 22:14   #1442
renata:)
Zadomowienie

Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
Renatko Agatek chce rodzić po 5tym a ja chcę urodzić 5tego mam termin na 7.01 wg usg, a wg OM na 04.01

ja nie mam żadnego polarkowego czy welurowego pajaca, chciałam coś kupić ale jeszcze nic nie znalazłam no i wszystkie takie drogie
mam jedną bluzę na 62 i tyle z takich innych niż pajac czy śpioch ubrań

na 68 mam już troszkę ciuszków i tam mam właśnie bluzy, sweterki czy spodnie dresowe itp. bo już wtedy na pewno mały będzie sztywniejszy do ubierania i będzie mi lepiej nim manewrować - a będą akurat na Wielkanoc, wystroję synuśka jak pojedziemy wreszcie w odwiedzinki do rodziny, a niech będzie przystojniak z niego a co

aaa gapa jestem i nie dopatrzylam n liscieto jak taki termin to 5styczen jest swietna data

ja mam pełno różnych ciuszków głównie dlatego że je dostałam no i pare kupiłam...lubie jak dzidzia fajnie wygląda

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
ehh dziewczyny no straszne te chłopy a to niby my baby jesteśmy wstrętne w ciąży
pół dnia przepłakałam i przeleżałam w wyrku głowa mnie teraz boli oczy szczypią nic mi się nie chce
nie chce mi się z nim w ogóle gadać ani patrzeć na niego , wiem ze żałuje bo pojechał do sklepu po zakupy nawet mnie nie pytając co ma kupić sam na to wpadł (ale mi akurat nie o takie zakupy chodziło) niech robi co chce jeszcze tylko jutro i w poniedziałek śmigam do spzitala sobie leżeć tam mam chociaż spokoj zajmą się mną itp a on niech się martwi
już sobie powiedziałam że nawet jak urodze to nie zadzownie do niego ani nie napisze sms tylko zadzwonie po ojca by mnie odebrał ze szpitala
skoro on tak to ja tak i mam to gdzieś moze przemyśli i sie zastanowi nad swoim zachowaniem bo ja już nie mam sił na niego
tak samo z pokoikiem dla dziecka ja już na ostatkach dobrze wie że trzeba się śpieszyć to już 3 dzień z rzędu sie obija nic kompletnie nic w nim nie zrobił ;( a dziś już miała być posadzka wylewana a co zrobił?? wstał o godzinie 14 i poszedł sobie do garażu
peweni niech tak robi przecież się nie śpieszy teraz to ja mam to głęboko tam gdzie światło nie dochodzi bo po porodzie będe u rodziców
i bardzo dobrze postanowilas bądź twarda bo co to ma bycja cie tule mocnooo
Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
ja mam ten sweterek tylko na 68 a na 62 tez taki słodki rozowy z serduszkami
I w ogole doszam do wniosku, ze ubrania ze smyka są super gatunkowo, po praniu takie milusie, i warto- ale oczywiscie polować na przeceny

A ja moja małą bede stroić mam chyba z 10 sukieneczek na 62, spodni dresików tez całą szafke, nawet butow mam chyba z 6 par
no ze smyka sa swietne
moja córcia tez bedzie ubierana w sukieneczki i spodenki i bluzy oczywiscie w domu tylko w pajacyki bodziki kaftaniki
Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość

oj bez jaj poważnie? ja będę prasować z jednej bo z dwóch sama wszystkich ciuszków nie dam rady poza tym niektórych się nie da z dwóch stron prasować. Takie przy ciele jak kaftaniki czy body to jeszcze ale pajace tez? a co z wełnianymi sweterkami? a kombinezon? a w jakiej temp prałaś bo ja w 40 stopniach
ja skarpetek w ogóle nie prasowałam...a wszystko mam poprasowane na 1 stronie
Cytat:
też miałam problemy z oddychaniem takie, a jak leżałam to jakby mi ktoś kamień na klatce piersiowej położył - tak było ciężko.
Na szczęście już od tygodnia oddycha mi się znacznie łatwiej
jeszcze tylko żeby zgaga przeszła
oj miałam wczoraj taki dzien dusznosci- dzisiaj juz lepiej...katar sie do mnie przyczepil i sie odczepic nie chcei coraz gorzej mi sie oddycha wrrr macie na to jakies sposoby?uzywam soli fizjologicznej morskiej do nosa ale to chwilowa pomoc
Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość

widzę ,że tylko ja mam spakowaną torbę do szpitala...,mam też już całą wyprawkę.

jakoś tak się dziwacznie dzisiaj czuję a i Maluszek inaczej się rusza - troszeczkę mniej niż do tej pory.ale myślę ,że to pewnie przez tą ponuracką pogodę!
ja też ja też mam!!! spakowaną już od jakiegos tygodnia
Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Oo a co to tak mało od południa? Tylko 1 strona. Oczywiście nie prasowałam. Leniuchujemy przed tv. Jutro poprasuj. No i Mili usnęła bidulka. Gorączki dostała i była strasznie zmęczona, dałam jej paracetamol i się położyła. Tz też usnął i śpią razem na kanapie teraz
ja dobrze ze tylko1- i ta musialam nadrabiac6- z wczoraj i dzisiaj
zdrówka dla Mili
Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy jeżeli imię nie jest świete to dziecku musimy nadac drugie imię przy chrzcie??
na bank nie trzeba
Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
A wy co robicie? Oglądacie coś?
my wrócilismy od moich dziadków i oglądaliśmy druga czesc władcy pierścienia w wersii full hd(testujemy nowy telewizor)
Cytat:
Tez oglądamy a raczej oglądaliśmy bo się skończyło .

Ja juz się pomizialam i ide drugi raz
wrrr ja tez chce!!!

w ogóle sa dziewczyny które ani nie mogą sie miziac ani jeść słodkości? bo współczuje z całego serca -ja chociaz słodyczami nadrabiam

dostalismy kolejne 2 pudła ciuszkówmamy chyba z 10 kompletów poscieli a tetrówek mam chyba z 60a chciałam od tej kuzynki karuzelke lezaczek chuste i podgrzewacz do butelek to tego zapomniala włożyć(nie mówiłam co chce zeby nie było tylko sama pytała i miała sobie zapisać) dostalam za to ciuszków do roczku te posciele i kolderki i poduszeczki butelki kolejne, wkladki laktacyjne i piekna nieużywana koszulke do karmienia (firmy Alles- jest boska)i 2 staniczki do karmienia od drugiej kuzynki(o dziwo dobre) tez bardzo ladne z tych koronkowo polusztywnianych
ide jutro na badanka bo we wtorek wizyta u gina -musze porobic projekty do szkoly wiec sie nie bede udzielać(mm nadzieje ze mi sie to uda)
dobrej nocki

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 22:35   #1443
agawoo
Zakorzenienie

Dziewczynki, ja mykam spać, dobranoc

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 23:12   #1444
MMONIKA9
Wtajemniczenie

ehhh a ja czytam was dziś ostatni dzień teraz znowu was pewnie za jakiś tydzień lub 2 poczytam jedynie kontakt tel będe z wami mieć więc napewno będe pisać co u mnie i pytać się co u was.
trzymajcie mi się wszystkie grzecznie w dwu paku jak najdłużej
Stary 2011-12-04, 23:17   #1445
snesha
Rozeznanie

Cytat:
ehhh a ja czytam was dziś ostatni dzień teraz znowu was pewnie za jakiś tydzień lub 2 poczytam jedynie kontakt tel będe z wami mieć więc napewno będe pisać co u mnie i pytać się co u was.
snesha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 23:23   #1446
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
trzymaj sie Monia i dawaj znac co i jak
dobranoc

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 23:24   #1447
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
pod mostkiem są jelita

mnie położna oprowadziła, a że ja ciekawska, to musiałam zobaczyć co i jak nic strasznego, wielkie, zadbane sale, dziwne narzędzia, szafki, pod łóżkiem podłożony wielki worek foliowy, co by nie ubabrać podłogi

chociaż jedna się zainteresowała o dzieciach w brzuszku, potem poza, dobre rady są, jakie badania itp itd, ciekawe ogólnie

Hmm, a na oparzenia nie wiem, wiem, że jak się jest spalonym po słońcu- solarce, to pomaga zimna maślanka na gorącą, czerwoną skórę

taka chcica meczy ?
Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
aaa gapa jestem i nie dopatrzylam n liscieto jak taki termin to 5styczen jest swietna data

ja mam pełno różnych ciuszków głównie dlatego że je dostałam no i pare kupiłam...lubie jak dzidzia fajnie wygląda

i bardzo dobrze postanowilas bądź twarda bo co to ma bycja cie tule mocnooo

no ze smyka sa swietne
moja córcia tez bedzie ubierana w sukieneczki i spodenki i bluzy oczywiscie w domu tylko w pajacyki bodziki kaftaniki

ja skarpetek w ogóle nie prasowałam...a wszystko mam poprasowane na 1 stronie

oj miałam wczoraj taki dzien dusznosci- dzisiaj juz lepiej...katar sie do mnie przyczepil i sie odczepic nie chcei coraz gorzej mi sie oddycha wrrr macie na to jakies sposoby?uzywam soli fizjologicznej morskiej do nosa ale to chwilowa pomoc

ja też ja też mam!!! spakowaną już od jakiegos tygodnia

ja dobrze ze tylko1- i ta musialam nadrabiac6- z wczoraj i dzisiaj
zdrówka dla Mili

na bank nie trzeba

my wrócilismy od moich dziadków i oglądaliśmy druga czesc władcy pierścienia w wersii full hd(testujemy nowy telewizor)

wrrr ja tez chce!!!

w ogóle sa dziewczyny które ani nie mogą sie miziac ani jeść słodkości? bo współczuje z całego serca -ja chociaz słodyczami nadrabiam

dostalismy kolejne 2 pudła ciuszkówmamy chyba z 10 kompletów poscieli a tetrówek mam chyba z 60a chciałam od tej kuzynki karuzelke lezaczek chuste i podgrzewacz do butelek to tego zapomniala włożyć(nie mówiłam co chce zeby nie było tylko sama pytała i miała sobie zapisać) dostalam za to ciuszków do roczku te posciele i kolderki i poduszeczki butelki kolejne, wkladki laktacyjne i piekna nieużywana koszulke do karmienia (firmy Alles- jest boska)i 2 staniczki do karmienia od drugiej kuzynki(o dziwo dobre) tez bardzo ladne z tych koronkowo polusztywnianych
ide jutro na badanka bo we wtorek wizyta u gina -musze porobic projekty do szkoly wiec sie nie bede udzielać(mm nadzieje ze mi sie to uda)
dobrej nocki
A ja mogę to i to:brzy dal: zobaczymy na jak długo

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Dziewczynki, ja mykam spać, dobranoc
Branoc

Cytat:
Ty też sie trzymaj w dwupaku jak najdłużej

Uciekam spać, papa

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-04, 23:32   #1448
ultraradiola
Wtajemniczenie

Monika daj znać co i jak przez telefon bo my tu pewnie bardzo ciekawe będziemy

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 00:29   #1449
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
taka chcica meczy ?
taak ostatnio się z mężem widziałam 8.11, a seksiłam miesiąc temu ja już zapomniałam co to jest

Ale coś tak czuję (chyba), że chcą niespodziankę zrobić i przyjechać przed świętami/w święta... mówi, że dostanę tofifi w tym roku, ale nie chce powiedzieć kiedy będzie, mówi: 'zobaczysz'

Stary 2011-12-05, 07:33   #1450
MartuNiunia87
Rozeznanie

WITAM! czyżbym pierwsza dziś z rana

Noo nie licząc tych piszących zaraz po północy

Ale leje.... wrrr nie chce się wychodzić nawet, ale muszę małego zaprowadzić do przedszkola... po południu idziemy kupić mu nowy butki, bo kur***wa jakiś kretyn pod blokiem rozbił butelki i moje dziecko w to wlazło, no i niestety podeszwa od buta przebita na wylot!! gdyby nie wkładka w bucie miał by to szkło w nodze!!! ludzie to debile!! I tym sposobem musimy dziś butki zakupić bo do tych wlewa się woda... a tak mógłby w nich chodzić aż spadnie śnieg... no i zaś portfel lżejszy o kilkadziesiąt złotych.. nie wspomnę, że jutro mikołaj... a my mamy do obdarowania:

- naszego bąka
- prawie 3 letniego chrześniaka TŻ
- 5 miesięcznego chrześniaka TŻ
- prawie 6 letnią córkę szwagra...

nie wspomnę o 3 letnim synku mojego brata... ale "na szczęście' mieszkają daleko i widzimy się dopiero w wigilię.. no ale to i tak bo ten mały zaraz potem 25 ma urodziny... także ja nie wiem ale w tym grudniu to chyba cała wypłata TŻ na prezenty pójdzie

noo dobra... lecę z młodym do przedszkola, będę później

tylko błagam... nie 5 stron!!

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ----------

Cytat:
Ale coś tak czuję (chyba), że chcą niespodziankę zrobić i przyjechać przed świętami/w święta... mówi, że dostanę tofifi w tym roku, ale nie chce powiedzieć kiedy będzie, mówi: 'zobaczysz'

A może na mikołaja chce niespodziewajkę zrobić To by wychodziło, że jutro ... oj biedny... zajedziesz go
Sakramentalne TAK - 11.06.2011
Martynka- 23.02.2012

...Jeśli myślisz, ze wiesz wszystko to znaczy, że tak naprawdę nie wiesz nic...
MartuNiunia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 08:36   #1451
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Dzień dobry!

Ja muszę iść się zrobić na bóstwo bo jadę zaraz do lekarza na wymaz, może zajrzy głębiej jak tam się sprawy mają

Mmonika trzymam kciuki
Agatku
ja bym chciała ten katalog, zaraz Ci maila na priv napiszę
Stary 2011-12-05, 08:38   #1452
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

hej!
Ja już po śniadanku - dzisiaj zrobiłam sobie kaszę manną bananowo- kakaową i piję kawę. Wczoraj urodzinowa imprezka się udała, a tort mojego wykonania był pyszny - stwierdzili, że zostałam od wczoraj cukiernikiem rodzinnym

U mnie też pada od wczoraj, bez przerwy. Buu...

Miłego dnia

Dwa miesiące zostało do terminu porodu wyznaczonego przez lekarza !

BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 08:49   #1453
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50

KOLEJNA POŚCIEL

Nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale już kupiłam. Jest tam jakaś plama na poszewce, ale jakoś tak mam cichą nadzieję, że uda mi się ją usunąć czymś.
Chciałabym już dziś skończyć kompletować rzeczy dla dzidzi od rp77, co by jeszcze w tym tygodniu paczkę dostać

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200807202338.html
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...d7fcac01be.png
82 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 -->56 <--
boroo50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 08:55   #1454
renata:)
Zadomowienie

Cytat:
trzymamy kciuki!!
Cytat:

A ja mogę to i to zobaczymy na jak długo

nawet sie nie przyznawajja na szczescie słodycze moge ale co z tego jak mam ochote na cos wiecejjuż ponad 2miesiące celibatuz tego wynika tylko tyle ze bede gruba
Cytat:
Napisane przez MartuNiunia87 Pokaż wiadomość
WITAM! czyżbym pierwsza dziś z rana

Noo nie licząc tych piszących zaraz po północy

Ale leje.... wrrr nie chce się wychodzić nawet, ale muszę małego zaprowadzić do przedszkola... po południu idziemy kupić mu nowy butki, bo kur***wa jakiś kretyn pod blokiem rozbił butelki i moje dziecko w to wlazło, no i niestety podeszwa od buta przebita na wylot!! gdyby nie wkładka w bucie miał by to szkło w nodze!!! ludzie to debile!! I tym sposobem musimy dziś butki zakupić bo do tych wlewa się woda... a tak mógłby w nich chodzić aż spadnie śnieg... no i zaś portfel lżejszy o kilkadziesiąt złotych.. nie wspomnę, że jutro mikołaj... a my mamy do obdarowania:

- naszego bąka
- prawie 3 letniego chrześniaka TŻ
- 5 miesięcznego chrześniaka TŻ
- prawie 6 letnią córkę szwagra...

nie wspomnę o 3 letnim synku mojego brata... ale "na szczęście' mieszkają daleko i widzimy się dopiero w wigilię.. no ale to i tak bo ten mały zaraz potem 25 ma urodziny... także ja nie wiem ale w tym grudniu to chyba cała wypłata TŻ na prezenty pójdzie

noo dobra... lecę z młodym do przedszkola, będę później

tylko błagam... nie 5 stron!!

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ----------

ale debile! ja nie wiem gdzie tacy maja mózgi
a co do prezentów to zawsze grudzien taki jest...a tu jeszcze w tym roku dochodzi koncówka wyprawki dla dzidzi- także się spłukamy do końca
wczesnie rano jest przeczytałam że ten "mały" który ma dostac prezenty na mikołaja ma 25urodziny
Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Ja muszę iść się zrobić na bóstwo bo jadę zaraz do lekarza na wymaz, może zajrzy głębiej jak tam się sprawy mają

Mmonika trzymam kciuki
Agatku
ja bym chciała ten katalog, zaraz Ci maila na priv napiszę
no to udanej wizyty
Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
hej!
Ja już po śniadanku - dzisiaj zrobiłam sobie kaszę manną bananowo- kakaową i piję kawę. Wczoraj urodzinowa imprezka się udała, a tort mojego wykonania był pyszny - stwierdzili, że zostałam od wczoraj cukiernikiem rodzinnym

U mnie też pada od wczoraj, bez przerwy. Buu...

Miłego dnia

Dwa miesiące zostało do terminu porodu wyznaczonego przez lekarza !
u nas wieje jak cholera...
nie piszcie za dużo w te kilka dni bo nie nadrobie później....
biore sie za projekty bo kiedys trzeba
buzial

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 08:58   #1455
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:

na pewno dodała tam cyjanku!!
no właśnie odbijało mi się potem wieczorem i się mega źle czułam w nocy ale to nie prze tort tylko zgaga powróciła
Cytat:
mamuski dobry wieczor

ja juz leze w wyrku, tz w pracy na nocce a pies chrapie
ostatnio oparzylam sobie przedramie jakos niefortunnie wyjmowałam blache z piekarnika i se smyrnęłam , a dzis w nocy rozdrapałam strupka i boooooooli
znacie jakis sposob zeby przeszło?!

Jutro wizyta u doktora i podglądanie naszego wierciucha ciekawe ile urosła pinda moja
na tą łokolicznosc sie wydepilowałam tu i ówdzie i pozacinałam

Noo i chcemy z tż jechac obejrzec porodówke , ale ja się boje ze jak zobacze to miejsce to do mnie dotrze co mnie czeka, i zaczne panikowac albo rozmyslac o porodzie
ja jak się oparzę to od razu zimna woda/ okład

za wizytę, mnie golenie czeka ale to już tz musi przystąpić do akcji bo już mogę nie dać rady swoją drogą jakies podrażnienia mi się porobiły na lini bikini i nie wiem od czego

a z porodówką w moim szpitalu jest zakaz oglądania wiec się nie stresuję na zapas
Cytat:

Cytat:
taak ostatnio się z mężem widziałam 8.11, a seksiłam miesiąc temu ja już zapomniałam co to jest

oj przestań się mazac, co mają powiedzieć te które mają zakaz już kilka miesięcy! ty miesiąc a ja to ze 3 juz się męczę
Cytat:
Napisane przez boroo50 Pokaż wiadomość
KOLEJNA POŚCIEL

Nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale już kupiłam. Jest tam jakaś plama na poszewce, ale jakoś tak mam cichą nadzieję, że uda mi się ją usunąć czymś.
Chciałabym już dziś skończyć kompletować rzeczy dla dzidzi od rp77, co by jeszcze w tym tygodniu paczkę dostać
powodzenia w kompletowaniu wyprawki

AgaMili zdrówka dla małej

a ja miałam koszmarną noc, wstawałam co chwilę, jak nie na siku to zgaga.. i jak usnęłam o 23 tak od 2 co chwila coś i się przemęczyłam do 6 i potem się już tz do pracy szykował...
eh zaraz może jeszcze usnę na chwilę bo nieprzytomna jestem
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 09:07   #1456
bybella
Wtajemniczenie

witam się i zaraz zmykam, bo maminkę do lekarza trza zawieźć, a taka pogoda super, ze aż się chce wychodzić
Cytat:
następna teściowa the best to ona wogóle po tylu latach jeszcze imiona byłych pamięta ja mam z tym już problem a chyba jestem młodsza od niej
jeszcze żeby to był jakiś poważny narzeczony, a ja wątpię czy oni w ogóle za rękę chodzili

nic się nie wyspałam, o 2 się obudziłam a właściwie mały wiercioch mnie obudził i nie dawał spokoju <pomyśleć że niedawno się martwiłam czy wszystko ok, bo mało go czułam> i potem już spałam z przerwami, także oczy mam dzisiaj malutkie
Stary 2011-12-05, 09:10   #1457
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50

Cytat:
oj przestań się mazac, co mają powiedzieć te które mają zakaz już kilka miesięcy! ty miesiąc a ja to ze 3 juz się męczę

powodzenia w kompletowaniu wyprawki

a ja miałam koszmarną noc, wstawałam co chwilę, jak nie na siku to zgaga.. i jak usnęłam o 23 tak od 2 co chwila coś i się przemęczyłam do 6 i potem się już tz do pracy szykował...
eh zaraz może jeszcze usnę na chwilę bo nieprzytomna jestem
1. 7 miesięcy
2. dziękuję - przyda się
3. Ta noc to chyba wszędzie taka koszmarna. Jak tylko usnęłam to zaczął mnie ganiać psychopata stary, biegł za mną, bo chciał mi brzuch nożem albo czymś, żeby dzidzię zabić, a ja z takim ogroomnym brzuchem uciekałam i biegłam, biegłam i jak już byłam prawie pod domem cała popłakana to na szczęście się obudziłam. I cała noc z głowy, bo nie mogłam o tym zapomnieć
A to wszystko dlatego, że te durne seriale mój TŻ ogląda i ja przy nich zasypiam
A jak poszłam po tym śnie do łazienki w nocy to się oglądałam za siebie czy przypadkiem może drzwi nie były zamknięte i się nikt nie wśliznął do szafy czy korytarza i nie czeka aż mój do pracy rano wyjdzie i sama zostanę

Stary 2011-12-05, 09:22   #1458
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
1. 7 miesięcy
2. dziękuję - przyda się
3. Ta noc to chyba wszędzie taka koszmarna. Jak tylko usnęłam to zaczął mnie ganiać psychopata stary, biegł za mną, bo chciał mi brzuch nożem albo czymś, żeby dzidzię zabić, a ja z takim ogroomnym brzuchem uciekałam i biegłam, biegłam i jak już byłam prawie pod domem cała popłakana to na szczęście się obudziłam. I cała noc z głowy, bo nie mogłam o tym zapomnieć
A to wszystko dlatego, że te durne seriale mój TŻ ogląda i ja przy nich zasypiam
A jak poszłam po tym śnie do łazienki w nocy to się oglądałam za siebie czy przypadkiem może drzwi nie były zamknięte i się nikt nie wśliznął do szafy czy korytarza i nie czeka aż mój do pracy rano wyjdzie i sama zostanę
7 miesiecy?o jaaa
mnie by roznioso, wiec podziwiam
a co do snow to mi przez cala ciaze jakies absurdalne rzeczy sie snia i na dodatek zawsze sa mega realistyczne
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 09:30   #1459
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50

Cytat:
7 miesiecy?o jaaa
mnie by roznioso, wiec podziwiam
a co do snow to mi przez cala ciaze jakies absurdalne rzeczy sie snia i na dodatek zawsze sa mega realistyczne
Właśnie ten ich realizm jest taki straszny
Albo w nocy człowiek szafy sprawdza czy się nic nie czai w środku albo ze dwa dni temu prawie lesbijką zostałam - i to taką prawdziwą! :/

Stary 2011-12-05, 09:32   #1460
dph
Rozeznanie

Cytat:
dph moj maz dzis stwierdzil ze ja sie wiecej razy w tej ciazy oparzylam niz przez cale dotychczasowe zycie co chwile cos
ja mam to samo

Dzień Dobry!
U nas dziś nie pada ale wieje tak że masakra. Moja córka wogóle coś zaczyna kaszleć i ma katar. Na razie u lekarza nie byłam bo mam nadzieję że jej przejdzie ale nie wiem czy dziś po południu nie polecę do lekarza z nią. Oczywiście prywatnie i zaś o 70 zł uboższa no ale u nas w przychodni nie ma niestety odpowiedniego pediatry i wolę dać tą kasę prywatnie a przynajmniej mam pewność że ją wyleczą. Po za tym to ten dzień jakiś ponury i smutny
Stary 2011-12-05, 09:32   #1461
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Mama też tak pomyślała, ale raczej nie Zresztą nasze auto już nie raz tam stało ..Może po prostu jakieś gnojki wracały z dyskoteki i się pobawiły Ech ..miejmy nadzieję, że uda się naprawić, zanim dziadek upomni się o auto - bo już nam nigdy nie pożyczy i nie pozwoli postawić pod blokiem
wspolczuje,kochana
niestety, ludzie to debile nieraz :/
to trzymam kciuki,zebyscie jak najpredzej naprawili, bo autko sie Wam przyda
Cytat:
Napisane przez bybella Pokaż wiadomość
za to ja jestem teraz obżarta jak bąk jeszcze wymyśliłam sobie, że je posypię startym serem i do piekarnika, ale było dobre
nie no... nie wyskakuj z takimi tutaj...
Cytat:
Napisane przez bybella Pokaż wiadomość
ja na patelni robię
Agatek,ja tez zawsze robie na patelni. Do tego wrzucam obrana cebulke, zeby nabraly ladniejszego kolorku
Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Ojjjj taaaak moja sztandarowa piosenka żartowałam przed ślubem, że zagrają mi ją jako pierwszy taniec na weselu
ja zawsze musze pojsc na parkiet jak ja slysze
Cytat:
pearl nie dziwię się twojemu tz ze się tak wkurza że musisz tam tak długo siedzieć
oj tam,oj tam
musi sie przyzwyczaic - ja mam prawie samych kolegow

Haniula, Dph, to teraz Wasze dzieci beda mialy znamiona w tych miejsach, w ktorych sie oparzylyscie

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
o jacie ja to mam syfów ciąży na potęgę aż wstyd dekolt, ramiona szyja twarz wyglądam jak jakaś ..... a nigdy nie miałam z tym jakiegoś problemu
mam to samo
po ciazy wszystko ma wrocic do normy
podobno...

Cytat:
i kto tu chce leciec na dwa baty :P

Cytat:
obecna

dzien dobry, tak w ogole
moj maly plywajacy astronauta przed chwila mnie obudzil, chociaz cala noc nie spalam, musialam zjesc platki, a ten jak zwykle za szybko zajadal, bo teraz ma czkawke

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 09:45   #1462
mala_stopka
Zadomowienie

WITAM WITAM PO WEEKENDZIE

zostawić Was na 2 dni już 11 stron do nadrobienia....

jakoś u nas dzisiaj szaro buro i ponuro.... nic mi się nie chce...
lece nadrabiać

miłego dnia ciążowniki
mala_stopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 09:46   #1463
Lucy1111
Zakorzenienie

dzień dobry

powoli szykuję się do wyjścia, bo o 10:40 mam wizytę u gina. Nie mogę się doczekać, by podejrzeć Maluszka

MMonika
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 10:03   #1464
MartuNiunia87
Rozeznanie

Jeeeeju co to się dzieje...ledwo do domu doszłam!! Oberwanie chmury - deszcz, trochę gradu i wichura taka, że mój parasol nie wytrzymał i się zgiął ... nie wspominając, że musiałam go gonić super to musiało wyglądać - jak "rusałka biegająca w porannej rosie" (czyt. zmokły hipopotam goniący swój parasol w jakiejś porannej apokalipsie deszczowej), wszystko mokre - właśnie suszę...

Ale mówią, że jak "Barbary po wodzie to Boże Narodzenie po lodzie" to już w ogóle nie wiem, chyba na łyżwach na tą wigilię dojdę do mamy... bo niby jak mam patrzeć pod nogi żeby się nie poślizgnąć jak ja swoich nóg/stóp nie widzę??

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
KOLEJNA POŚCIEL

Bardzo ładna ta pościel ja kiedyś kupiłam też coś z plamką i zrobiłam to jakimś tym "genialnym środkiem" typu Vanisch czy coś takiego co teraz produkują na plamy (nawet na kolorowych rzeczach) a jeśli to bawełna to już w ogóle można gorąco wyprać i zejdzie także spoko pewnie jej się pozbędziesz a pościel super i cena też ok, za nową dałabyś pewnie ok 120zł

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
ale debile! ja nie wiem gdzie tacy maja mózgi
a co do prezentów to zawsze grudzien taki jest...a tu jeszcze w tym roku dochodzi koncówka wyprawki dla dzidzi- także się spłukamy do końca
wczesnie rano jest przeczytałam że ten "mały" który ma dostac prezenty na mikołaja ma 25urodziny
Ludzie tacy chyba ich w ogóle nie mają... a 5m dalej kosz stoi na śmieci.. ale nie łatwiej rozbić butelkę... jep na głowie niech se ją rozbije debil jeden z drugim!

nooo... bo ja to też tak napisałam bez żadnego znaku ani nic... że to "25" to data :P

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
dzień dobry

powoli szykuję się do wyjścia, bo o 10:40 mam wizytę u gina. Nie mogę się doczekać, by podejrzeć Maluszka

MMonika

Lucy1111
MMonika
Martynka- 23.02.2012

Stary 2011-12-05, 10:07   #1465
pozycja77
Zadomowienie

Hej Dziewczynki !!
Mam pytanko do wszystkich tych mamus, które kupiły używane wózki, w jaki sposób je pierzecie, odswiezacie??
Zuzia kupiłam x landera xa w zestawie z fotelikiem maxi cosi cabrio

ale jestem dzis senna, nic mi się nie chce, a musze wziać się za ten wózek

Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.L&Ł
pozycja77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 10:09   #1466
MartuNiunia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103

widzę ,że tylko ja mam spakowaną torbę do szpitala...,mam też już całą wyprawkę.

jakoś tak się dziwacznie dzisiaj czuję a i Maluszek inaczej się rusza - troszeczkę mniej niż do tej pory.ale myślę ,że to pewnie przez tą ponuracką pogodę!
Wyprawkę też mam już calusieńką torby jeszcze nie spakowałam - do lutego zdążę... po za tym na razie pakuję tę samą torbę na środę do szpitala... więc będę mogła ją spakować na poród dopiero jak wrócę... mam nadzieję, że szybko!
Martynka- 23.02.2012

Stary 2011-12-05, 10:11   #1467
pearpearl
Wtajemniczenie

zycze wszystkim takiego tancerzyka
http://www.youtube.com/watch?v=_CjPT...eature=related
juz wiem,kto wygra you can dance za kilkanasie lat

Sometimes when I close my eyes, I can't see

Edytowane przez pearpearl
Czas edycji: 2011-12-05 o 10:24
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 10:14   #1468
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pozycja77 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki !!
Mam pytanko do wszystkich tych mamus, które kupiły używane wózki, w jaki sposób je pierzecie, odswiezacie??
Zuzia kupiłam x landera xa w zestawie z fotelikiem maxi cosi cabrio

ale jestem dzis senna, nic mi się nie chce, a musze wziać się za ten wózek
tez kupiłam ten wozek używany i całe wnętrze gondolki to wyciągane wyprałam w pralce na 40stopni, razem ze śpiworkiem od spacerówki, materacyk wyprałam ręcznie szczoteczką bo bałam sie ze sie zdeformuje, a całą gondole z zewnątrz szmatką- ale to raczej dla odświeżenia bo on ogolnie jest w bardzo dobrym stanie

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

dziewczyny, podpowiedzcie mi o co mam pytac na wizycie u doktora? Bo ja z reguły nie mam do niego jakis pytan, i nieraz jak sam ma małomówny dzien wychodze jakaś hmm niedoinformowana:confused :

o stan szyjki?
o wielkośc malucha?
co jeszcze ?!
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 10:17   #1469
MartuNiunia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość

też mam gdzieś nagrane jak mój mały tańczy jak taki był ok roczku

a to widziałyście:

http://www.youtube.com/watch?v=_CjPT...eature=related

Martynka- 23.02.2012

Stary 2011-12-05, 10:19   #1470
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MartuNiunia87 Pokaż wiadomość
A może na mikołaja chce niespodziewajkę zrobić To by wychodziło, że jutro ... oj biedny... zajedziesz go
nie nie, jak już to w jakiś weekend, w sobotę w nocy może być, ale nie wiem którą sobotę Bo on tylko w weekendy może zjeżdżać, a tak to pracuje od pon-pt
Cytat:

3??
Cytat:
1. 7 miesięcy
że cooooo???? 7 miesięcy bez seksiku?? Szacun
Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość

i kto tu chce leciec na dwa baty :P
oj tylko jedna nooooooooc, nic nie znacząca!

Inutil zaraz wyśle

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2011-12-05 o 10:20
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości