|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV
Cytat:
Jeżeli ją zamówię, to będzie można zrobić zdjęcie i na pewno Wam pokażę Co do sukni Nabli to potwierdzam. To był pierwszy salon, w którym podobały mi się prawie wszystkie suknie, chociaż nie wszystkie były uszytena moją figurę
|
|
|
|
|
#1742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
hejciaaaaaa
a tak w ogóle to....(buduję napięcie )dzisiaj mamy 5 miesięcy do ślubu tak w ogóle to jutro z okazji mikołaja idziemy z tżtem do kina na Listy do M
|
#1744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
ładna
ja się pochwalę ze udało mi się wylicytować na all 2,5m welon użyty w kościele i na sesji zdjęciowej... ciesze się jak dziecko bo wylicytowałam go za 26zł a chce mieć taki welon na sesje zdjęciową więc udało się tanio... już myślałam jak uszyć taki welon
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
carmelova piękna suknia
czekamy na fotki na Tobie madzia2306 gratuluję 5 miesięcy ddś ![]() Brydzia_ gratuluję zakupu super okazja |
|
|
|
#1747 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak dla mnie jest za wielka Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1748 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No padłam normalnieCytat:
Wg mnie są zbyt bogate. Ja z jednej strony nie mogę doczekać się ślubu i wesela, a z drugiej baaardzo się boję, że będę miała stresa, że żołądek z nerwów będzie mnie bolał, noi (NAJWAŻNIEJSZE) panicznie boję się tego, że podczas przysięgi będę płakała. Płaczę jak oglądam film całkiem obcych ludzi, a co dopiero na swoim własnym ślubie... Jak mówię o tym Tż, to każe mi nie robić mu siaryW pracy dziś mnie jedna baba wkurzyła. W głowie mi się nie mieści jak można być tak bezczelnym. Powiedziałabym jej co o tym sądzę, ale nie chcę się kłócić...ech
|
|
#1749 | ||||
|
Rozeznanie
|
Hej, hej PMki
Wysyłam do Was trochę słonka, bo mimo że za oknem szaro-buro, to staram się nie poddawać aurze - w końcu każdy dzień przybliża nas do Najszczęśliwszego Dnia w Życiu, więc są powody do mruczenia Podczytuję Was stale, ale praca nie daje szans na wizażowe posiedzenia, więc nie zabieram głosu... Ale dziś mam chwilkę, więc spróbuję się odnieść chociaż do ostatnich tematów. Cytat:
Cytat:
głowa do góry! rozumiem tęsknotę, bo mój TŻ też daleko ode mnie (od dawna, na długo )... wiem, że jest ciężko, gdy Lubego nie ma w pobliżu, ale myślę sobie, że rozstania pozwalają nam dostrzec to, co najbardziej kochamy w naszych Chłopcach, mamy okazję zorientować się, dlaczego są tak wyjątkowi i że bez nich to nie byłoby TO! pomyśl o tym, jak będzie cudownie, gdy znów będziesz go miała przy sobie ![]() Cytat:
A jeśli chodzi o deszcz, to idąc dziś do pracy, strasznie siłowałam się z wiatrem, który za wszelką cenę chciał porwać mój parasol - byłam twarda i wygrałam tę walkę, a wchodząc do pracy pomyślałam o tym, że pogoda wyczerpała już poniedziałkowy limit nieprzyjemności i teraz może być już tylko dobrze I rzeczywiście dzień był całkiem fajny i spokojny - opłaca się myślenie pozytywne! Cytat:
Mały Człowieczku myślałam, że tylko ja mam tak wczesną godzinę ślubu, ale widzę, że Wy też przysięgacie tak wcześnie Nie obawiasz się, że to może być za wcześnie, że trzeba będzie zacząć dzień z kurami, żeby zdążyć ze wszystkim? TŻ mnie uspokaja, ale ja troszkę się tego obawiam... Kooocurku mimo, że Twoja suknia nie jest bardzo bogata (ale za to bardzo elegancka) myślę, że nie warto jej przytłaczać tak ciężką biżuterią - trochę za dużo się tam dzieje. Postawiłabym raczej na coś długiego i "smukłego", np. http://www.apart.pl/files/cbiz_img/img_prod5828_0_m.jpg Nawiązując do tematu podróży poślubnej - myślimy o Lazurowym Wybrzeżu i przemawia za tym kilka argumentów: 1. Francja i język francuski swego czasu były moją wielką pasją, 2. TŻ jako młody chłopak (18 lat) wybrał się do Nicei w podróż "za jeden uśmiech" i obiecał sobie, że kiedyś tam wróci z ukochaną (więc nie mam wyjścia - muszę się tam z nim pojawić ); 3. jeszcze nie mam trzeciego argumentu, ale pewnie coś wymyślę Czy któraś z Was rozważała taką destynację (piękne słowo )?Jeśli chodzi o browarki na weselu, to ja nie jestem ich zwolenniczką - myślę raczej o beczce na poprawiny. W 1. dzień chcę, żeby była tylko wódka, wino i szampan. Na razie to chyba tyle... Aha! Zamówiłam próbki zaproszeń i mam nadzieję, że niebawem do mnie dotrą - jak tylko będę je miała, to podzielę się wrażeniami, bo pamiętam, że kilka PMek było zainteresowanych tymi wzorami http://allegro.pl/show_item.php?item=1939048292 http://allegro.pl/show_item.php?item=1942370541 http://allegro.pl/show_item.php?item=1941059070 http://allegro.pl/show_item.php?item=1942370973 http://allegro.pl/show_item.php?item=1942371225 No i jeszcze jedno, skoro już i tak się rozpisałam... Myślę intensywnie o jednej kiecce - przede wszystkim kocham taki dekolt na pleckach
|
|
#1751 |
|
Rozeznanie
|
|
#1752 | |||
|
Zakorzenienie
|
fajna liczba
![]() ja wczoraj miałam 150 ale przegapiłam więc, cóż, pozostaje mi czekać na 111 ![]() szczerze mówią średnio wiem ze masz sromną suknię i możesz bardzo zaszaleć z biżuterią, ale jednak wybrałabym coś subtelniejszego na Twoim miejscu Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Obrączki też super
|
|||
|
|
|
#1753 |
|
Zadomowienie
|
AAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaa !!!!
Wlasnie dostalam telefon z salonu gdzie mierzylam w sobote mojego Justina, i pani powiedziala ze moze mi obnizyc cene ale do 1300 e max- wyjsciowa cene mi podala 1600e...no wiec dalej nie zmienia to faktu ze w pl jest duzo taniej...no wiec od razu zadzwonilam do salonu w PL zeby w koncu zamowic te sukienke, a pani mi mowi ze w sobote mieli wyprzedaz i od dzisiaj maja nowy cennik...i sukienka zamiast 3400 kosztuje 4000 Tak to jest jak sie jest niezdecydowanym!!! |
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
My też mamy tali model wybrany! Tylko moja z brylancikiem
|
|
|
|
#1755 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() kasioonya i evoonia - mamy identyczne obrączki
|
|||
|
|
|
#1756 |
|
Rozeznanie
|
Zapracowany Paidos Agogos ex-Damonowa Aparatka 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2011-12-05 o 19:04 |
|
|
|
#1757 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Na początku chciałam wam podziękować za słowa otuchy i kciuki które tak mocno za mnie trzymałyście ![]() Cytat:
czasami są gorsze dni będzie lepiejCytat:
Cytat:
wiem co to za uczucie nierównego traktowania trzymaj się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
popytaj w salonach ![]() Cytat:
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co teraz? kupujesz tą w PL?
|
|
|
|
|
#1759 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje za slowa otuchy mysle tak samo jak TY, ale wiesz jak to jest jak tak sie siedzi samotnie wieczorem i jest smutno, tym bardziej, ze ja tutaj nie mam rodzinki, a znajomi nie mieszkają az tak blisko.. wiec ja jestem zupelnie sama.. ale TZcik dzwoni czesto i wysyla buziaczki, wiec jest ok i mowil, ze przyjedzie w piatek, a nie w sobote obrączki super tez mi sie takie bardzo podobają, ale moj TZ chce jeszcze bardziej klasyczne, czyli bez tych scieć po bokach. Ale po pierwsze musimy isc takowe przymierzyc u jubilera
|
|
|
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojej współczuję.... i co teraz zrobisz carmelova śliczna suknia ![]() no w końcu w domu boziu jaki wy☠☠☠☠ na dworze brrr do środy nie ruszam się dalej niż na 1 km od domu ![]()
|
|
#1762 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Heloł!
W końcu udało mi się Was nadrobić, wstrętne kochane gaduły! Witam wszystkie nowe PMki tenebrosko! Ale jestem z Ciebie dumna, że już wybrałaś! Suknia śliczna, widzę, że zdecydowałaś się na takie trochę "moje" falbanki Nie mogę się doczekać, kiedy Cię w niej zobaczę, także szoruj do salonu i rób foteczki ![]() Ja chyba swojej nie znajdę.... Chodzę, szukam, patrzę w necie i wszędzie Cytat:
![]() A jeśli chodzi o jakieś głosowania na FB, to jak najbardziej i mi wysyłajcie - ja się rzadko odzywam, bo ostatnio czasu nie miałam, ale czytałam na bieżąco (w miarę) i widzę, że tam i nena i zubi i chyba ktoś jeszcze, także podsyłajcie, będziem klikać z TŻtem ![]() Cytat:
Cytat:
, żeby się udało.Cytat:
Musiałabym Ciebie w obu zobaczyć, żeby się wypowiedzieć, bo tak to trudno...Cytat:
Ale odkąd się wyprowadziłam z domu, to nie mam już z Nim tylu zatargów, co kiedyś - mało okazji po temu ![]() Cytat:
![]() Ja na wódkę wspólną też jestem chętna, ale też sądzę, że po Nowym Roku dopiero, bo teraz to wszystko przed Sylwestrem i karnawałem raczej drogie będzie... Dobry pomysł, żeby zrobić na poczcie wątek tego dotyczący, tylko musi być wyraźny, najlepiej drukowanymi literami tytuł, żeby był widoczny między wszystkimi problematycznymi ![]() hej hej, mam rodzinę w Skawinie i w Skotnikach i w Bukowie Cała Rodzina mojego Dziadka z tamtych stron pochodzi.A pierścionek okazały i oryginalny masz Cytat:
![]() Cytat:
My plener zorganizujemy sobie pewnie po powrocie z podróży poślubnej (pierwszej ). Nie zależy mi tak bardzo na tempie otrzymania zdjęć, jak na ich jakości (bo fotografowie po całym dniu i nocy cykania na weselu też będą wymęczeni) i naszej jakości na nich ![]() Cytat:
Koniecznie nam się obcykaj przy wpłacaniu zaliczki, chcemy zobaczyć! ![]() Nie pamiętam, kto wrzucał te zaproszenia: http://allegro.pl/vision-art-eleganc...960796073.html , ale mi się podobają malwus - te, co próbki przyszły, to na zewnątrz nawet fajne, ale wewnątrz faktycznie sodoma i gomoria Nie wiem, jak można tak nieczytelnie napisać tekst zaproszenia będąc profesjonalistą w tym fachu.Seagirl, śliczne winietki! Sporo miałaś biegania, ale już niedługo coraz bliżej... ![]() kasioonya, obrączki fajne, my będziemy mieć podobne, tylko półokrągłe A kieca cudna, ale nie wiem, jak z szyciem, bo to jednak dość misterna koronka...
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-12-05 o 17:51 |
|||||||||
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie nowe pmki które chcą być dopisane do kalendarza proszone są o napisanie mi wiadomości na pw z datą ślubu
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-12-05 o 18:21 |
|
|
|
#1764 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
założyłam na poczcie wątek o alkoholach jest oznaczony gwiazdą wiec zawsze bedzie w górnej części
|
#1766 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() Kurcze znowu szlag trafił moja dietę :/ Muszę schudnąć z rozmiaru 38 do 34/36 i jakoś mi nie wychodzi... uwielbiam jeść i nie chce mi się jeździć na siłownię ;] Ale postanowiłam, ze dobrym pomysłem będzie zacząć plan działania od stycznia Będę miała motywację: przymiarka sukni ślubnej w marcu i ślub we wrześniu
|
|
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mam taki plan bo teraz świeta sylwester... i z tego samego rozmiaru chce schudnąć do 36 a najlepiej jakbym schudla 10 kilko i znowu ważyła 48
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
kochana powiedz mi gdzie da sie dostać ten krem u mnie nigdzie go nie ma... a juz kilka lat na niego poluje
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.

śliczna
Jeżeli ją zamówię, to będzie można zrobić zdjęcie i na pewno Wam pokażę
Co do sukni Nabli to potwierdzam. To był pierwszy salon, w którym podobały mi się prawie wszystkie suknie, chociaż nie wszystkie były uszytena moją figurę 
)

Jak mówię o tym Tż, to każe mi nie robić mu siary

wiem ze masz sromną suknię i możesz bardzo zaszaleć z biżuterią, ale jednak wybrałabym coś subtelniejszego na Twoim miejscu
Więc zadzwoniłam po tatusia, aby po mnie przyjechał, a że on zawsze mi naprawia samochód i najlepiej wie, co robić to przybył na ratunek. Wziął mnie na hol i w pewnym momencie, jak się rozpędziliśmy auto zapaliło. Zdążyłam się poryczeć, bo kiedy ktoś kogoś holuje, a ten holowany nie ma wycieraczek, a na polu leje i nie widzi się prawie nic przez szybę to się można nieźle zestresować. Zapadła decyzja, że w poniedziałek (czyli dziś) zawozimy moje i tatusia auto do elektryka (jego się zaczęło psuć w niedziele nad ranem i ryzykował jadąc po mnie, że zostanie gdzieś po drodze). I wyobraźcie sobie, jakiego trzeba mieć pecha- chcemy rano odpalić mój samochód, a on nic, nawet kontrolki się nie świecą!!
18.08.2010 - zaręczyny

, żeby się udało.
)
pokazuj nam ją szybko