Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-05, 15:22   #1741
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
śliczna koniecznie musisz ją pokazać na sobie i wielokrotnie już wspominałam na wątku że suknie Nabli są wyjątkowe
Dziękuję Jeżeli ją zamówię, to będzie można zrobić zdjęcie i na pewno Wam pokażę Co do sukni Nabli to potwierdzam. To był pierwszy salon, w którym podobały mi się prawie wszystkie suknie, chociaż nie wszystkie były uszytena moją figurę
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 15:32   #1742
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Mierzyłam ją będąc na "łowach" z koleżanką i obydwie uznałyśmy, że to ta jedna jedyna Na samą myśl o niej się uśmiecham Teraz czekam na ostateczną decyzję - idę obejrzeć suknię z mamą. Będzie taka jak na zdjęciu, tylko dekolt w serduszko, bez tej koronki po środku. Na żywo pięknie się mieni, bo koronka jest wyszywana kryształkami i ramiączka też są z kryształków, a z tyłu schodzą się z głębokie "V".
suknia ładna. widzę, że Nabla wyrobiła sobie niezłą markę
Stary 2011-12-05, 15:56   #1743
madzia2306
Zakorzenienie

hejciaaaaaa wróciłam własnie z miasta, rano miałam jazdy a potem do miasta zrobic zdjęcia bo w czwartek zapisuję się na egzamin dzisiaj jeździłam z instruktorem jedynym byłym egzaminatorem u mnie w mieście który szkoli kierowców i stwierdził że jeżdżę bardzo dobrze i oby tak dalej to zdam teraz kończę narazie w czwartek mam wewnętrzny egzamin a jeszcze mam w zapasie 4 godzinki jazdy żeby przed egzaminem nie zapomniec jak się jeździ

a tak w ogóle to....(buduję napięcie )

dzisiaj mamy 5 miesięcy do ślubu

tak w ogóle to jutro z okazji mikołaja idziemy z tżtem do kina na Listy do M

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 16:00   #1744
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
hejciaaaaaa wróciłam własnie z miasta, rano miałam jazdy a potem do miasta zrobic zdjęcia bo w czwartek zapisuję się na egzamin dzisiaj jeździłam z instruktorem jedynym byłym egzaminatorem u mnie w mieście który szkoli kierowców i stwierdził że jeżdżę bardzo dobrze i oby tak dalej to zdam teraz kończę narazie w czwartek mam wewnętrzny egzamin a jeszcze mam w zapasie 4 godzinki jazdy żeby przed egzaminem nie zapomniec jak się jeździ

a ja miałam TŻtowi zrobić niespodziankę na mikołaja, ale nic z tego nie wyjdzie bo nie mam jak nawet wyjśc z pracy a po pracy będę cały czas z nim... no i z suprizu nici...
Stary 2011-12-05, 16:06   #1745
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Kolia i kolczyki w rzeczywistości wyglądąją tak:

Jak sie Wam podoba?
ładna

ja się pochwalę ze udało mi się wylicytować na all 2,5m welon
użyty w kościele i na sesji zdjęciowej... ciesze się jak dziecko bo wylicytowałam go za 26zł a chce mieć taki welon na sesje zdjęciową więc udało się tanio... już myślałam jak uszyć taki welon

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 16:10   #1746
evoonia86
Zakorzenienie

carmelova piękna suknia czekamy na fotki na Tobie

madzia2306 gratuluję 5 miesięcy ddś

Brydzia_ gratuluję zakupu super okazja tez muszę upolować długi welonik
Stary 2011-12-05, 16:11   #1747
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Myslałam tylko o koli...i jeszcze jedna ważna sprawa..ja mam mega uboga suknie
I tak mi się ta kolia nie widzi do tej twojej sukni jak dla mnie jest za wielka

Cytat:
Mierzyłam ją będąc na "łowach" z koleżanką i obydwie uznałyśmy, że to ta jedna jedyna Na samą myśl o niej się uśmiecham Teraz czekam na ostateczną decyzję - idę obejrzeć suknię z mamą. Będzie taka jak na zdjęciu, tylko dekolt w serduszko, bez tej koronki po środku. Na żywo pięknie się mieni, bo koronka jest wyszywana kryształkami i ramiączka też są z kryształków, a z tyłu schodzą się z głębokie "V".
Bardzo ładna

Cytat:

Ale mało miesięcy Ci już zostało

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
ładna

użyty w kościele i na sesji zdjęciowej... ciesze się jak dziecko bo wylicytowałam go za 26zł a chce mieć taki welon na sesje zdjęciową więc udało się tanio... już myślałam jak uszyć taki welon
No to cena na prawdę rewelacyjna
Stary 2011-12-05, 16:24   #1748
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Kochana jeśli chodzi o doświadczenie z oglądania obrączek w znanych sklepach to mam podobne doświadczenia, a może gorsze, w aparcie nikt do nas nie podszedł dopiero jak stałam i patrzyłam wymownie na Pana to zapytał czy w czymś pomóc, podobnie u KRUKa i YES. A jak oglądaliśmy obrączki w normalnych sklepach jubilerskich takich miejscowych, podchodziliśmy do gabloty i od razu jakaś ekspedientka pytała w czym pomóc.
Cóż może nie wyglądamy na grupę docelową ich klientów.
Ja miałam pod tym względem pecha jeśli chodzi o Aparta. Pani była raczej niesympatyczna i nie czuliśmy się dobrze gdy nas obsługiwała. W Yes było w sumie o.k. U jakiegoś mniejszego jubilera ekspedientka była tak bezczelna, że kiedy przyszłam sama zorientować się we wzorach i cenach (Tż był na uniwerku), to gdy poprosiłam, żeby mi pokazała obrączki, zapytała mnie "czy chcę kupić?" No padłam normalnie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Mi piwo jakoś nie pasuje na wesele, więc w pierwszy dzień na pewno u nas nie będzie, co do poprawin to się zastanowimy jeszcze.
Mnie również piwo nie pasuje na wesele... w ogóle nie widzę tego trunku na weselu.

Cytat:

Jak sie Wam podoba?
Wg mnie są zbyt bogate.

Ja z jednej strony nie mogę doczekać się ślubu i wesela, a z drugiej baaardzo się boję, że będę miała stresa, że żołądek z nerwów będzie mnie bolał, noi (NAJWAŻNIEJSZE) panicznie boję się tego, że podczas przysięgi będę płakała. Płaczę jak oglądam film całkiem obcych ludzi, a co dopiero na swoim własnym ślubie...Jak mówię o tym Tż, to każe mi nie robić mu siary

W pracy dziś mnie jedna baba wkurzyła. W głowie mi się nie mieści jak można być tak bezczelnym. Powiedziałabym jej co o tym sądzę, ale nie chcę się kłócić...ech

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 16:26   #1749
kasioonya
Rozeznanie

Hej, hej PMki Wysyłam do Was trochę słonka, bo mimo że za oknem szaro-buro, to staram się nie poddawać aurze - w końcu każdy dzień przybliża nas do Najszczęśliwszego Dnia w Życiu, więc są powody do mruczenia

Podczytuję Was stale, ale praca nie daje szans na wizażowe posiedzenia, więc nie zabieram głosu... Ale dziś mam chwilkę, więc spróbuję się odnieść chociaż do ostatnich tematów.

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
HELP

Jak myślicie, które kolczyki pasowałyby lepiej- wiszące czy krótkie?
Fryzura to będzie jakiś gładki koczek, dokładnie nie wybrałam, no i przypominam zdjęcia sukienki. Do tego chciałabym jakąś bransoletkę
Jestem zdecydowanie za wiszącymi - są na tyle skromne, by ładnie komponować się z Twoją suknią i koczkiem, a jednocześnie wystarczająco efektowne, by podkreślać wyjątkowość okazji.

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
płacze sobie i juz tesknie za moim TZ wlasnie Go odwiozlam i calą drogę przeryczalam bylo to dosc niebezpieczne bo musialam sie wprawdzie skupic na jezdzie - bo u nas mnostwo sniegu, pada, wieje, ciemno, duzo samochodow i nieznana trasa i juz rycze jak bóbr

zjadlam z tego wszystkiego teraz 2 muffiny
dobrze, że są muffiny i inne słodkości głowa do góry! rozumiem tęsknotę, bo mój TŻ też daleko ode mnie (od dawna, na długo)... wiem, że jest ciężko, gdy Lubego nie ma w pobliżu, ale myślę sobie, że rozstania pozwalają nam dostrzec to, co najbardziej kochamy w naszych Chłopcach, mamy okazję zorientować się, dlaczego są tak wyjątkowi i że bez nich to nie byłoby TO! pomyśl o tym, jak będzie cudownie, gdy znów będziesz go miała przy sobie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Oj, my też oglądaliśmy obrączki w sieciówkach i ignorancja obsługi była na wysokim poziome. W jednym sklepie Pani podeszła do nas i zaczęła obsługiwać. Zaczełam się wypytywać o rózne tam rzeczy (ile czeka sie na zamówienie, czy jet możliwośc zmiany szerokości czy dodania kamienia do wybranego wzoru itp.) i nagle Pani od nas odeszła i zaczęła rozmawiać z drugą osobą z obsługi. Jak chciałam się zapytać, to moje pytanie rozpłynęlo się w powietrzu i nie uzyskałam odp. Wyszliśmy od razu ze sklepu i nawet do widzenia nie powiedzieliśmy.
W innym sklepie kobieta chciała nam wmówić, że nikt nie robi obrączek w rozmiarze np. 10,5 i tylko są rozmiary co jeden czyli jest 10 potem 11 a na 100% nie ma 10,5. W ogóle stwierdziła, że my nie wiemy co chcemy do końca i każdą odpowiedź traktowała w kategorii, że przecież to jest tak oczywiste.... wyszliśmy stamtąd i powiedziałam, że niech się wali i pali, ale tam nie kupimy obrączek.
W końcu wybraliśmy się do jubilera-złotnika i tam załatwiliśmy wszystko: ja mam rozmiar 15,5 (15 była już za wąska a 16 spadała mi z palca), mam robioną obrączkę wg jednego wzoru a kamień będzie osadzany wg wzoru jaki znajduje się na innej obrączce. Zdecydowaliśmy się na matowe nierodowane białe złoto i co? Mówisz masz Poza tym przez osadzeniem kamienia miałam przymiarke rozmiaru. Pani powiedziała, ze potem zmiana rozmiaru może być utrudniona i żeby nie było problemu, że obrączka jest za mała albo za duża, to jeszcze przez osadzeniem kamienia robią miarę by w razie potrzeby skorygować rozmiar obrączki.
Takim oto sposobem mamy obrączki za niecałe 1,8 tys. wg własnego widzimisię i jeszcze z bardzo miłą obsługą w pakiecie

A ja Wam napiszę, że bardzo się cieszę z deszczu w Krk - nareszcie oczyściło się powietrze i nie wdycham samych pyłów i spalin... (zawsze trzeba pozytywów szukać )
Mam podobne spostrzeżenia jeśli chodzi o porównanie salonów i jubilerów-rzemieślników. Jestem zdecydowaną zwolenniczką tych drugich. Podczas pierwszej rozmowy z jubilerem uzyskaliśmy wiele rad i wskazówek - pan mówił nam, w co warto inwestować i na czym się koncentrować, a co ma mniejsze znaczenie; odradził nam np. brylancik w mojej obrączce (TŻtowi bardzo zależało, mnie nie) ze względu na to, że może stanowić problem przy ewentualnej konieczności zmniejszenia/zwiększenia obrączki; mówił o tym, że dobrze dobrana i fachowo wykonana "zwykła" obrączka może być równie wygodna co soczewkowa. W efekcie otrzymaliśmy parę porządnie wykonanych, klasycznych obrączek w rozmiarach 10,5 i 25,5 o wadze 10,10g, a za "robociznę" zapłaciliśmy 350zł (myślę, że była to cena promocyjna, bo jesteśmy częstymi klientami tego pana). Zdjęcia są kiepskiej jakości, ale pokazują mniej-więcej nasze cacuszka

A jeśli chodzi o deszcz, to idąc dziś do pracy, strasznie siłowałam się z wiatrem, który za wszelką cenę chciał porwać mój parasol - byłam twarda i wygrałam tę walkę, a wchodząc do pracy pomyślałam o tym, że pogoda wyczerpała już poniedziałkowy limit nieprzyjemności i teraz może być już tylko dobrze I rzeczywiście dzień był całkiem fajny i spokojny - opłaca się myślenie pozytywne!

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
ja zakochana jestem w senseo, wiem, że nie daje takich możliwości jak te wymienione przez Ciebie, ale jako, że ja piję mało kawy, a TŻet wcale to podoba mi się takie rozwiązanie, a moja babcia ma wejście na tanie saszetki pojedynczo pakowane, bardzo dobrej kawy także jeśli nie dostaniemy na prezent to pewnie sami kupimy po ślubie do domu taki ekspresik tylko o większej pojemności niż standardowy
Mnie też się marzy ekspres, ale raczej taki "zwykły", nie na kapsuły, bo chcę mieć pełną dowolność w eksperymentowaniu z różnymi rodzajami kawy i dodawaniu do nich różnych innych fajnych rzeczy

Mały Człowieczku myślałam, że tylko ja mam tak wczesną godzinę ślubu, ale widzę, że Wy też przysięgacie tak wcześnie Nie obawiasz się, że to może być za wcześnie, że trzeba będzie zacząć dzień z kurami, żeby zdążyć ze wszystkim? TŻ mnie uspokaja, ale ja troszkę się tego obawiam...

Cytat:

Jak sie Wam podoba?
Kooocurku mimo, że Twoja suknia nie jest bardzo bogata (ale za to bardzo elegancka) myślę, że nie warto jej przytłaczać tak ciężką biżuterią - trochę za dużo się tam dzieje. Postawiłabym raczej na coś długiego i "smukłego", np. http://www.apart.pl/files/cbiz_img/img_prod5828_0_m.jpg

Nawiązując do tematu podróży poślubnej - myślimy o Lazurowym Wybrzeżu i przemawia za tym kilka argumentów: 1. Francja i język francuski swego czasu były moją wielką pasją, 2. TŻ jako młody chłopak (18 lat) wybrał się do Nicei w podróż "za jeden uśmiech" i obiecał sobie, że kiedyś tam wróci z ukochaną (więc nie mam wyjścia - muszę się tam z nim pojawić ); 3. jeszcze nie mam trzeciego argumentu, ale pewnie coś wymyślę Czy któraś z Was rozważała taką destynację (piękne słowo )?

Jeśli chodzi o browarki na weselu, to ja nie jestem ich zwolenniczką - myślę raczej o beczce na poprawiny. W 1. dzień chcę, żeby była tylko wódka, wino i szampan.

Na razie to chyba tyle... Aha! Zamówiłam próbki zaproszeń i mam nadzieję, że niebawem do mnie dotrą - jak tylko będę je miała, to podzielę się wrażeniami, bo pamiętam, że kilka PMek było zainteresowanych tymi wzorami http://allegro.pl/show_item.php?item=1939048292
http://allegro.pl/show_item.php?item=1942370541
http://allegro.pl/show_item.php?item=1941059070
http://allegro.pl/show_item.php?item=1942370973
http://allegro.pl/show_item.php?item=1942371225

No i jeszcze jedno, skoro już i tak się rozpisałam... Myślę intensywnie o jednej kiecce - przede wszystkim kocham taki dekolt na pleckach Myślicie, że krawcowa da radę uszyć taką suknię?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bernadette-back-maggie-sottero-2011-collection.jpg (19,6 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bernadette-maggie-sottero-2011-collection.jpg (21,5 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00088.jpg (73,5 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00094.jpg (65,6 KB, 69 załadowań)

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 16:36   #1750
evoonia86
Zakorzenienie

kasioonya mamy identyczne obrączki
Stary 2011-12-05, 16:40   #1751
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
gratuluję dobrego wyboru

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2011-12-05, 16:44   #1752
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
A właśnie dziś 222 dni
fajna liczba

ja wczoraj miałam 150 ale przegapiłam więc, cóż, pozostaje mi czekać na 111

Cytat:

Jak sie Wam podoba?
szczerze mówią średnio wiem ze masz sromną suknię i możesz bardzo zaszaleć z biżuterią, ale jednak wybrałabym coś subtelniejszego na Twoim miejscu
Cytat:
prześliczna
Cytat:

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość

No i jeszcze jedno, skoro już i tak się rozpisałam... Myślę intensywnie o jednej kiecce - przede wszystkim kocham taki dekolt na pleckach Myślicie, że krawcowa da radę uszyć taką suknię?
bardzo łądna suknia dobra krawcowa pewnie wszystko uszyje, ale przy takiej sukni kluczową sprawę będzie grała jakość koronek
Obrączki też super

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 16:52   #1753
marylka80
Zadomowienie

AAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaa !!!!
Wlasnie dostalam telefon z salonu gdzie mierzylam w sobote mojego Justina, i pani powiedziala ze moze mi obnizyc cene ale do 1300 e max- wyjsciowa cene mi podala 1600e...no wiec dalej nie zmienia to faktu ze w pl jest duzo taniej...no wiec od razu zadzwonilam do salonu w PL zeby w koncu zamowic te sukienke, a pani mi mowi ze w sobote mieli wyprzedaz i od dzisiaj maja nowy cennik...i sukienka zamiast 3400 kosztuje 4000 Tak to jest jak sie jest niezdecydowanym!!!
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 16:57   #1754
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
My też mamy tali model wybrany! Tylko moja z brylancikiem
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 17:09   #1755
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
śliczna

Cytat:
my też

Cytat:

kasioonya i evoonia - mamy identyczne obrączki

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 17:13   #1756
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
kasioonya i evoonia - mamy identyczne obrączki
jest nas coraz więcej

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas

Edytowane przez kasioonya
Czas edycji: 2011-12-05 o 19:04
Stary 2011-12-05, 17:21   #1757
jagodzia133
Zakorzenienie

Hej

Na początku chciałam wam podziękować za słowa otuchy i kciuki które tak mocno za mnie trzymałyście

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Oglądaliśmy wczoraj obrączki w znanych sklepach jubilerskich. W a..ie trafiliśmy na niemiła obsługę. Tzn zanim podeszła do nas ekspedientka to sobie pogaduszki robiła z innymi pracownikami. Świetnie się bawili, bo tylko były śmiechy i chichy. Jak już nas obsługiwała, to robiła to tak na odczep się. Nie lubię takich ludzi. Może byłam przeczulona, ale miałam wrażenie, że nie chce jej się nas obsłużyć, bo była tej myśli, że na pewno nic nie kupimy. Podczas rozmowy z nami, przy okazji chichrała się do kolegów z pracy. Wiecie, jakie człowiek wtedy ma wrażenie. Odechciało mi się wtedy wszystkiego i wyszliśmy.
W yesie nic nam się nie podobało.
W w.kruku były obrączki w sumie najlepsze. Obstawiamy klasyczne, TŻ szerszą o rozmiar niż ja. Ja będę miała z kamieniem. Wyszły by nas za niecałe 1800 zł, ale jeszcze się nie zdecydowaliśmy. Ogółem czułam się dziwnie z tą obrączką na palcu. Jakoś mi żadne nie pasowały, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia. TŻ powiedział, że za bardzo się świeciła ta obrączka. Nie wiem.... a potem po sielance wieczorem się ze sobą pokłóciliśmy. Ja się poryczałam i odechciało mi się wszystkiego. Dawno tak nie miałam.
biedactwo czasami są gorsze dni będzie lepiej
Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Jestem w trakcie załatwiania papierkowych rzeczy, z racji tego że urodziłam sie w innym województwie niż mieszkam , chrzczona byłam tez jakieś 70 km od domu to trochę to wszystko trwa.
Po akt chrztu musze jechać osobiście, akt urodzenia już mi przesłali do mojego USC. Jeszcze papiery tż-ta musimy zalatwić i do księdza na spisanie protokołu ruszymy.

Zakupiłam już trochę ozdob na sale, mianowicie wiszące śniezynki, kryształki, gwiazdki, takie lodowe gałązki i gałązki choinki ośnieżone . Ja mam niedaleko taką giełdę kwiatową i dekoracyjną i sa tam przepiękne rzeczy;-)

Moje winietki już się robią (zamówiłam na all) ale w ostatniej chwili musiałam zmienić koncepcję, bo zapomniałam że moja sala ma czerwoną wykładzinę i stwierdziłam że moje niebieskie winietki nie będą pasować;-( Pani stworzyła mi wiec zimową winietkę w kolorze czerwonym, załaczam zdjecie, do niej będzie przymocowana karteczka z nazwiskiem gościa a w środku będzie rafaello;-)
jak dla mnie winietki super
Cytat:
Napisane przez Malinowa08 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie PM mogłabym do was dołączyć ??
witaj
Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Witajcie w ten paskudny poniedziałek...

Będzie offtopic o samochodzie, ale mam takie zwieszenie, że muszę - jak któraś nie chce to omińcie tego posta.

W sobotę zepsuł mi się samochód: rozładował mi się akumulator pod pracą i dobrze, że na hali trwają pewne prace "remontowe" to 5 gości, w tym mechanik, pchało moje autko z górki, pod górkę i znowu z górki i dopiero udało się zapalić. Dojechałam do domu, pozbierałam się do TŻa, dojechałam do TŻa, pojechaliśmy do Tesco i jak mieliśmy wracać auto znów nie zapaliło. TŻ je popchał i odpaliło, bo miało rozgrzany silnik... Dojechaliśmy do TŻa, jego Tata podłączył akumulator do ładowania na noc i jak chciałam wrócić w niedzielę od TŻa to znów nie zapaliło! Nawet pchanie nie pomogło Więc zadzwoniłam po tatusia, aby po mnie przyjechał, a że on zawsze mi naprawia samochód i najlepiej wie, co robić to przybył na ratunek. Wziął mnie na hol i w pewnym momencie, jak się rozpędziliśmy auto zapaliło. Zdążyłam się poryczeć, bo kiedy ktoś kogoś holuje, a ten holowany nie ma wycieraczek, a na polu leje i nie widzi się prawie nic przez szybę to się można nieźle zestresować. Zapadła decyzja, że w poniedziałek (czyli dziś) zawozimy moje i tatusia auto do elektryka (jego się zaczęło psuć w niedziele nad ranem i ryzykował jadąc po mnie, że zostanie gdzieś po drodze). I wyobraźcie sobie, jakiego trzeba mieć pecha- chcemy rano odpalić mój samochód, a on nic, nawet kontrolki się nie świecą!! Znów pchanie i nic... Więc tatuś mnie zaczął holować do elektryka (3 minuty drogi od naszego bloku) i wszystko byłoby piękne, gdyby nie fakt, że nie miałam kierunkowskazów i w pewnym momencie jakiś gość chciał nas wyprzedzić (miałam trójkąt za szybą!) a ja patrzę, a tatuś włączył kierunkowskaz i zaczynamy skręcać. Więc wystawiłam rękę przez szybę, żeby zasygnalizować skręcanie i się udało. Auta zostały u elektryka i aż się boję, ile zapłacę za naprawę Jest jeszcze mały ciąg dalszy: siostrze TŻa tata i ciotka zasponsorowali nowego Fiata, którego jutro odbiera z salonu - dziś była go zakupić. Ja nie mam nic przeciwko, ale oni chyba zapominają, że TŻ w przyszłym roku ma ślub i wesele i nie mają tylko jednego dziecka, ale dwoje!! K***A!!!! I jeszcze Ona zaczęła coś przebąkiwać o tym, ze się niechętnie wyprowadzi! To będziemy biedni i bezdomni!! Opiszę Wam na poczcie dokładnie, bo tu się boję trochę...
o mamo za dużo emocji jak na jeden raz ściskam cię bardzo mocno wiem co to za uczucie nierównego traktowania trzymaj się
Cytat:

Cytat:

Na razie to chyba tyle... Aha! Zamówiłam próbki zaproszeń i mam nadzieję, że niebawem do mnie dotrą - jak tylko będę je miała, to podzielę się wrażeniami, bo pamiętam, że kilka PMek było zainteresowanych tymi wzorami http://allegro.pl/show_item.php?item=1939048292

sądzę że dała by radę popytaj w salonach
Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Wlasnie dostalam telefon z salonu gdzie mierzylam w sobote mojego Justina, i pani powiedziala ze moze mi obnizyc cene ale do 1300 e max- wyjsciowa cene mi podala 1600e...no wiec dalej nie zmienia to faktu ze w pl jest duzo taniej...no wiec od razu zadzwonilam do salonu w PL zeby w koncu zamowic te sukienke, a pani mi mowi ze w sobote mieli wyprzedaz i od dzisiaj maja nowy cennik...i sukienka zamiast 3400 kosztuje 4000 Tak to jest jak sie jest niezdecydowanym!!!
i co teraz zrobisz?? kupujesz? a jak tak to w PL?
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 17:24   #1758
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
o kurde, ale szkoda i co teraz? kupujesz tą w PL?
Stary 2011-12-05, 17:31   #1759
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale szkoda i co teraz zrobisz

Cytat:
Hej, hej PMki Wysyłam do Was trochę słonka, bo mimo że za oknem szaro-buro, to staram się nie poddawać aurze - w końcu każdy dzień przybliża nas do Najszczęśliwszego Dnia w Życiu, więc są powody do mruczenia

Podczytuję Was stale, ale praca nie daje szans na wizażowe posiedzenia, więc nie zabieram głosu... Ale dziś mam chwilkę, więc spróbuję się odnieść chociaż do ostatnich tematów.
My raczej też takie obrączki wybierzemy wybierzemy
Stary 2011-12-05, 17:35   #1760
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

Jestem zdecydowanie za wiszącymi - są na tyle skromne, by ładnie komponować się z Twoją suknią i koczkiem, a jednocześnie wystarczająco efektowne, by podkreślać wyjątkowość okazji.

dobrze, że są muffiny i inne słodkości głowa do góry! rozumiem tęsknotę, bo mój TŻ też daleko ode mnie (od dawna, na długo)... wiem, że jest ciężko, gdy Lubego nie ma w pobliżu, ale myślę sobie, że rozstania pozwalają nam dostrzec to, co najbardziej kochamy w naszych Chłopcach, mamy okazję zorientować się, dlaczego są tak wyjątkowi i że bez nich to nie byłoby TO! pomyśl o tym, jak będzie cudownie, gdy znów będziesz go miała przy sobie

Mam podobne spostrzeżenia jeśli chodzi o porównanie salonów i jubilerów-rzemieślników. Jestem zdecydowaną zwolenniczką tych drugich. Podczas pierwszej rozmowy z jubilerem uzyskaliśmy wiele rad i wskazówek - pan mówił nam, w co warto inwestować i na czym się koncentrować, a co ma mniejsze znaczenie; odradził nam np. brylancik w mojej obrączce (TŻtowi bardzo zależało, mnie nie) ze względu na to, że może stanowić problem przy ewentualnej konieczności zmniejszenia/zwiększenia obrączki; mówił o tym, że dobrze dobrana i fachowo wykonana "zwykła" obrączka może być równie wygodna co soczewkowa. W efekcie otrzymaliśmy parę porządnie wykonanych, klasycznych obrączek w rozmiarach 10,5 i 25,5 o wadze 10,10g, a za "robociznę" zapłaciliśmy 350zł (myślę, że była to cena promocyjna, bo jesteśmy częstymi klientami tego pana). Zdjęcia są kiepskiej jakości, ale pokazują mniej-więcej nasze cacuszka

A jeśli chodzi o deszcz, to idąc dziś do pracy, strasznie siłowałam się z wiatrem, który za wszelką cenę chciał porwać mój parasol - byłam twarda i wygrałam tę walkę, a wchodząc do pracy pomyślałam o tym, że pogoda wyczerpała już poniedziałkowy limit nieprzyjemności i teraz może być już tylko dobrze I rzeczywiście dzień był całkiem fajny i spokojny - opłaca się myślenie pozytywne!

Mnie też się marzy ekspres, ale raczej taki "zwykły", nie na kapsuły, bo chcę mieć pełną dowolność w eksperymentowaniu z różnymi rodzajami kawy i dodawaniu do nich różnych innych fajnych rzeczy

Mały Człowieczku myślałam, że tylko ja mam tak wczesną godzinę ślubu, ale widzę, że Wy też przysięgacie tak wcześnie Nie obawiasz się, że to może być za wcześnie, że trzeba będzie zacząć dzień z kurami, żeby zdążyć ze wszystkim? TŻ mnie uspokaja, ale ja troszkę się tego obawiam...

Kooocurku mimo, że Twoja suknia nie jest bardzo bogata (ale za to bardzo elegancka) myślę, że nie warto jej przytłaczać tak ciężką biżuterią - trochę za dużo się tam dzieje. Postawiłabym raczej na coś długiego i "smukłego", np. http://www.apart.pl/files/cbiz_img/img_prod5828_0_m.jpg

Nawiązując do tematu podróży poślubnej - myślimy o Lazurowym Wybrzeżu i przemawia za tym kilka argumentów: 1. Francja i język francuski swego czasu były moją wielką pasją, 2. TŻ jako młody chłopak (18 lat) wybrał się do Nicei w podróż "za jeden uśmiech" i obiecał sobie, że kiedyś tam wróci z ukochaną (więc nie mam wyjścia - muszę się tam z nim pojawić ); 3. jeszcze nie mam trzeciego argumentu, ale pewnie coś wymyślę Czy któraś z Was rozważała taką destynację (piękne słowo )?

Jeśli chodzi o browarki na weselu, to ja nie jestem ich zwolenniczką - myślę raczej o beczce na poprawiny. W 1. dzień chcę, żeby była tylko wódka, wino i szampan.

dziekuje za slowa otuchy mysle tak samo jak TY, ale wiesz jak to jest jak tak sie siedzi samotnie wieczorem i jest smutno, tym bardziej, ze ja tutaj nie mam rodzinki, a znajomi nie mieszkają az tak blisko.. wiec ja jestem zupelnie sama.. ale TZcik dzwoni czesto i wysyla buziaczki, wiec jest ok i mowil, ze przyjedzie w piatek, a nie w sobote wiec jeszcze 4 dni

obrączki super tez mi sie takie bardzo podobają, ale moj TZ chce jeszcze bardziej klasyczne, czyli bez tych scieć po bokach. Ale po pierwsze musimy isc takowe przymierzyc u jubilera
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 17:46   #1761
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

ojej współczuję.... i co teraz zrobisz

carmelova śliczna suknia

no w końcu w domu boziu jaki wy☠☠☠☠ na dworze brrr do środy nie ruszam się dalej niż na 1 km od domu
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 17:47   #1762
Chatka
Wtajemniczenie

Heloł!
W końcu udało mi się Was nadrobić, wstrętne kochane gaduły!

Witam wszystkie nowe PMki

tenebrosko! Ale jestem z Ciebie dumna, że już wybrałaś! Suknia śliczna, widzę, że zdecydowałaś się na takie trochę "moje" falbanki Nie mogę się doczekać, kiedy Cię w niej zobaczę, także szoruj do salonu i rób foteczki
Ja chyba swojej nie znajdę.... Chodzę, szukam, patrzę w necie i wszędzie A szyć się jednak wciąż trochę boję...

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
mój ukochany piesek odszedł wczoraj był chory i nie udało się go wyleczyć

Aha, zapominam ciągle tego napisać - jeśli ktoś potrzebuje jeszcze jakiś głosów na FB to proszę o PW
Kochana, bardzo Ci współczuję

A jeśli chodzi o jakieś głosowania na FB, to jak najbardziej i mi wysyłajcie - ja się rzadko odzywam, bo ostatnio czasu nie miałam, ale czytałam na bieżąco (w miarę) i widzę, że tam i nena i zubi i chyba ktoś jeszcze, także podsyłajcie, będziem klikać z TŻtem

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam złą wiadomość - niestety nie dostałam dofinansowania jestem tylko na liście rezerwowej ;( siedzę i ryczę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! Nic mi się już nie chce!!! Liczyła na to że dzięki firmie zadbam o swoją przyszłość a tu duże G..................NO! Jestem załamana!
NO co za debile!!!!!!!!!!!! kto tam siedzi w ogóle w tych komisjach, same palanty! Współczuję Kochana, ale tak jak piszą Dziewczyny - nie poddawaj się! Ty i ja obie wiemy, że jesteś stworzona do wielkich rzeczy i jedno głupie niepowodzenie nie stanie Ci na drodze do wielkości, noł fakin łej! Także popłacz sobie ile musisz, a potem bierz się w garść i próbuj dalej, bo DASZ RADĘ!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja też muszę się wygadać... od wczoraj jestem podłamana..
Nie wiem czy już pisałam, ale od września pracuję w przedszkolu (niepublicznym) - i tak traktuję to jako cud bo już byłam pewna, że pracy w zawodzie nie znajdę. Na rozmowie kwalifikacyjnej (na której zostałam przyjęta) poinformowano mnie, że dostanę 1400zł na rękę w trakcie okresu próbnego (3 miesiące) a później dostanę umowe o pracę na stałe (czas nieokreślony) i na peeewno wyższą pensję. Cieszyłam się ogromnie bo po pierwsze 1400zł to dla mnie duużo (zwłaszcza, gdy jeszcze mieszkam z rodzicami), po drugie super spokojnie i komfortowo czułam się wiedząc, że mam stałą pewną pracę, no i po trzecie bardzooo liczyłam chociaż na kilka stówek więcej do pensji (i możliwość odłożenia wiekszej kaski na weselne kwestie w przyszlym roku, w ogóle więcej kasy na wspólne mieszkanie i życie)...
No i tak: okres próbny skończył się: dwóm dziewczynon pani dyrektor umowy nie przedłużyła, dwóm pracującym tak jak ja dała umowę ale na okres OKREŚLONY (rok) i ani grosza więcej.... Ja także dostałam taką umowę. Popłakałam się bo nagle legły w gruzach moje plany: kredyt na mieszkanie po ślubie (przecież trzeba mieć umowę na czas nieokreślony) i więcej kasy na życie Pracuję 8 godzin i łatwo nie jest, a dziewczyny pracujące u nas na poł etatu mają 800zł (więc powinnam mieć te 1600 prawda?).
Czuję się baaardzo źle, bo wiem, że z jednej strony dopiero co zaczęłam i nie powinnam się wykłócać (nawet pewnie bym nie umiała).... ;( ale czuję sie po prostu oszukana i wykorzystywana (dekoracje całego przedszkola robię ja, stronę internetową też prowadzę ja, kartki świąteczne także robię ja i wiele innych)... Przestałam się tym wszystkim cieszyć, a pojęcia nie macie jak strasznie byłam szczęśliwa...
Teraz nawet nie wiem co robić, po prostu pogodzić się z tym i być cicho? czy może pójść zapytac czy nie ma szansy na umowę na czas nieokreślony i nieco wyższą pensję? Boże....
Ja bym zapytała za jakiś czas - powiedzieć, że bierzesz ślub, myślisz o kredycie i czy nie mogłaby "porozmawiać ze wspólniczką" i zobaczyć, co się da zrobić w Twojej sprawie. Trzeba walczyć o swoje w dzisiejszych czasach, bo ludzie nie są skłonni doceniać swoich pracowników niestety. 3mam , żeby się udało.

Cytat:
Napisane przez karolinka85 Pokaż wiadomość
Dziewczynki mam pytanko która Wam się bardziej podoba?
1-zdjęcie Tenebroski z targów ta z kwiatkiem w kolorze fuksji(Imperium)
2-ta z prawej strony na czarnym manekinie na cienkich ramiączkach(Zuzanna)
Przymierzałam obie, ale nie mam zdjęć bo nie można ewentualnie po wpłacie zaliczki
1-super, leciutka, nawet nie pogrubia tylko że na zamek z tyłu
2-zdjęcie robione po wyjściu z salonu przez drzwi,dól z tiulu i organzy i za☠☠☠isty gorset wyszywany koronką-taki jaki chciałam, i wiązana z tyłu-szkoda że niema zdjęcia z przodu bo gorset naprawdę śliczny
jeśli mówisz o tej z falbankami przez okno, to ładna jest - góra mi się bardziej podoba niż w tej pierwszej. Ale ta pierwsza też super, a jak mówisz, że leciutka, to może warto wziąć właśnie ją Musiałabym Ciebie w obu zobaczyć, żeby się wypowiedzieć, bo tak to trudno...

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Rano wyprawiłam Tż do szkoły, a potem poszłam dalej spać. Teraz chodzę wkurzona, bo posprzeczałam się z ojcem-znawcą wszelkich tematów. Jak mnie drażnią ludzie, którzy zawsze wszystko wiedzą najlepiej...normalnie wszystkie rozumy pozjadane
Uch, znam ten ból. Mój Tata jest dokładnie taki sam - ja mam rację i wszyscy inni się mylą Ale odkąd się wyprowadziłam z domu, to nie mam już z Nim tylu zatargów, co kiedyś - mało okazji po temu

Cytat:
mogę Wam polecić jeden film, jaki wczoraj obejrzałam z Tżtem: Służące. Na prawdę dobry i choć długi (dwie i pół godziny) wcale się nie nudzi. Generalnie historia rasistowskiego Missispi z lat '50 czasami śmieszna, a czasami przerażająca opowieść o służących w domach co do zasady wrednych białych paniuś. Polecam!

lubelskie dziewuszki - co z planem wspólnego kupowania wódki w Leclercu czy gdziekolwiek??/ Może by założyć osobny temat na poczcie co do tego i nie zaśmiecać tutaj.
Też planuję obejrzeć ten film, miałyśmy na niego iść z Kumpelami, ale się zebrać nie możemy

Ja na wódkę wspólną też jestem chętna, ale też sądzę, że po Nowym Roku dopiero, bo teraz to wszystko przed Sylwestrem i karnawałem raczej drogie będzie...
Dobry pomysł, żeby zrobić na poczcie wątek tego dotyczący, tylko musi być wyraźny, najlepiej drukowanymi literami tytuł, żeby był widoczny między wszystkimi problematycznymi

Cytat:
Napisane przez K_k_K Pokaż wiadomość
Ze Skawiny oboje;](prawie Kraków)
hej hej, mam rodzinę w Skawinie i w Skotnikach i w Bukowie Cała Rodzina mojego Dziadka z tamtych stron pochodzi.
A pierścionek okazały i oryginalny masz

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
chyba zmienią się nam plany dot. podróży poślubnej ( ale )
wynalazłam, że zaraz w niedzielę po naszym ślubie jest wyjazd do Paryża, na 8 dni, w przyzwoitych pieniądzach ( koocurku poproszę Cię o małe śledztwo w tej sprawie )
tyle, że wyjazd jest o 5 rano, więc noc poślubna odpada, tzn. byłaby dopiero w Paryżu
my i tak nie mamy wesela, a nawet jak będzie w lokalu jakaś potańcówka, to myślę, że dłużej jak do północy nie damy rady, a jak coś, to wyjedziemy prosto z tańców
planowaliśmy Zakopane, tam też można wydać każde pieniądze
co myślicie o tym ?
Myślę, że nie ma się co zastanawiać - Zakopane zawsze bliżej, a jak jest możliwość i taniość do Paryża, to lecieć i się nie oglądać

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
dlatego właśnie też skłaniam sie ku kupieniu sukni bo nigdy nie wiadomo jaka pogoda na plenerze a w ogole to anjfajniej by było gdyby w niedzile po ślubie była extra pogoda wtedy były by zdjecia ślub & wesele & planer achh jakie przyśpieszenie gotowych zdjęc
ooo, nie, w niedzielę to za skarby świata bym nie chciała żadnego pleneru! Człowiek po całej dobie wymęczony i wymordowany, wory pod oczami... Już nie mówiąc o niewyspaniu.
My plener zorganizujemy sobie pewnie po powrocie z podróży poślubnej (pierwszej). Nie zależy mi tak bardzo na tempie otrzymania zdjęć, jak na ich jakości (bo fotografowie po całym dniu i nocy cykania na weselu też będą wymęczeni) i naszej jakości na nich

Cytat:
No śliczna! Koniecznie nam się obcykaj przy wpłacaniu zaliczki, chcemy zobaczyć!

Nie pamiętam, kto wrzucał te zaproszenia: http://allegro.pl/vision-art-eleganc...960796073.html , ale mi się podobają

malwus - te, co próbki przyszły, to na zewnątrz nawet fajne, ale wewnątrz faktycznie sodoma i gomoria Nie wiem, jak można tak nieczytelnie napisać tekst zaproszenia będąc profesjonalistą w tym fachu.

Seagirl, śliczne winietki! Sporo miałaś biegania, ale już niedługo coraz bliżej...

kasioonya, obrączki fajne, my będziemy mieć podobne, tylko półokrągłe A kieca cudna, ale nie wiem, jak z szyciem, bo to jednak dość misterna koronka...

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-12-05 o 17:51
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 17:55   #1763
(kicia)
Zakorzenienie

wszystkie nowe pmki które chcą być dopisane do kalendarza proszone są o napisanie mi wiadomości na pw z datą ślubu

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-12-05 o 18:21
Stary 2011-12-05, 18:04   #1764
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Kolia super ale z kolczykami to już za dużo wybrałabym inne [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Aaa no to jak najbardziej by ta kolia pasowała
Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Kolczyki ładne ale ta kolia mi się nie podoba za bardzo i w komplecie to takie za duże jest , ale to tylko moje zdanie
Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
Dziewczyny zmykam <papa> miłego wieczoru wam życzę i do jutra <papa>

ps ale się ciesze że jesteście to forum jest przesympatyczne
Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Kocur myślę dokładnie tak samo jak evonia
Cytat:
kooocurku będę szczera, niestety nie podoba mi się ta kolia i myslę, że nie będzie pasowała do Twojej delikatnej sukni, oczywiście to tylko i wyłącznie moja subiektywna opinia
Cytat:
nieee...to ze za bogata to raz, a dwa to ja dla mnie wyglada troche kiczowato...ale to tylko moje zdanie...
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
no wiesz co i dopiero nam mówisz pokazuj nam ją szybko

koocurku pojadę tam w piątek i zdam Ci relację
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Ja juz po pracy wieczorkiem pojde sobie na basen TZcika nie ma tomusze cos robic

witaj sala swietna szybko podjeliscie decyzje o slubie znaliscie sie wczesniej?

hmm.. kolia niebardzo mi sie podoba
Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość

Wg mnie są zbyt bogate.

W pracy dziś mnie jedna baba wkurzyła. W głowie mi się nie mieści jak można być tak bezczelnym. Powiedziałabym jej co o tym sądzę, ale nie chcę się kłócić...ech
Cytat:

Tak mysłałam, że takie będą odpwoedzi..Kindziu nie musisz jechac..bo ja też mam bardzo mieszane uczucaia i co najważniejsze tak jak pisała Marylka..wydaje sie być kiczowata a cena z kosmosu

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 18:06   #1765
(kicia)
Zakorzenienie

założyłam na poczcie wątek o alkoholach jest oznaczony gwiazdą wiec zawsze bedzie w górnej części

Stary 2011-12-05, 18:27   #1766
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Cześć dziewczynki
Kurcze znowu szlag trafił moja dietę :/ Muszę schudnąć z rozmiaru 38 do 34/36 i jakoś mi nie wychodzi... uwielbiam jeść i nie chce mi się jeździć na siłownię ;] Ale postanowiłam, ze dobrym pomysłem będzie zacząć plan działania od stycznia Będę miała motywację: przymiarka sukni ślubnej w marcu i ślub we wrześniu

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 18:34   #1767
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczynki
Kurcze znowu szlag trafił moja dietę :/ Muszę schudnąć z rozmiaru 38 do 34/36 i jakoś mi nie wychodzi... uwielbiam jeść i nie chce mi się jeździć na siłownię ;] Ale postanowiłam, ze dobrym pomysłem będzie zacząć plan działania od stycznia Będę miała motywację: przymiarka sukni ślubnej w marcu i ślub we wrześniu

też mam taki plan bo teraz świeta sylwester... i z tego samego rozmiaru chce schudnąć do 36 a najlepiej jakbym schudla 10 kilko i znowu ważyła 48

Stary 2011-12-05, 18:37   #1768
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczynki
ehhh nie przejmuj się, ja też zarzuciłam ćwiczenia. Nie ma co grudzień i nadchodzące święta nie sprzyjają silnej woli. Też zaczynam od stycznia, tym razem na poważnie - będziemy się razem motywować

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 18:40   #1769
kooocur
Zakorzenienie

a ja własnie jem łyżeczka milky waya ze słoiczka

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 19:03   #1770
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
a ja własnie jem łyżeczka milky waya ze słoiczka

kochana powiedz mi gdzie da sie dostać ten krem u mnie nigdzie go nie ma... a juz kilka lat na niego poluje

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości