Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-05, 11:51   #4471
biedroneczek
Raczkowanie

Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Nom
Wiem, że zap ierwszym razem nie zdam, ale może w lutym/marcu już będę miała prawko
Nie myśl tak
Wszystko się uda, musisz być tylko spokojna i wyluzowana
gratuluje pierwszych sukcesów
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 12:15   #4472
psyhe666
Zakorzenienie

Dziękuję

Jak zdam to może po nowym roku naciągnę rodziców na takie autko
http://otomoto.pl/honda-civic-1-7-cd...C15864818.html
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 12:17   #4473
MalaPikanteria
Zadomowienie

Nie mam weny na pisanie na forum ale podczytuję Was
Dobija mnie ta atmosfera przed świętami, ta "wielka, rodzinna miłość" no i zamykam się w sobie, jakoś nie mam ochoty wygadać się komukolwiek. Zabrałam się za przeglądanie notatek do szkoły (coś tam nawet się nauczyłam ), męczę się z Małą żeby całkiem odzwyczaić ją od pampersa (masakra, nie myślałam, że 5 przesiusiane majtki w ciągu dnia tak będę mnie dołować ) i uczymy się literek Chociaż najlepiej wychodzi jej przeklinanie

Na wadze znów 60

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 12:28   #4474
alexis77
Zadomowienie

Dostałam wczoraj od Tż'ta mega pakę słodkiego na mikołaja ale zjadłam tylko kilka delicji I byłam jego mikołajka i był zachwycony , mówił że mam super ciało. Zaczynam się wkońcu sobie podobać i dobrze czuję się w swoim ciele. A i dostałam jeszcze kolczyki w pudełeczku w którym 3 lata temu dał mi zawieszkę do łańcuszka a pudełeczko zostało u niego. To było romantyczne że tyle lat je trzymał

Ania jak tam nogi? bo czytałam że Cię bola i musisz brać sterydy Życzę zdrówka
Psyhe może po prostu znajdź sobie jakiegoś faceta który nie będzie ani zbyt bogaty ani biedny tylko będziecie na równym poziomie Bo Ci bogaci często mają poprzerwacane w głowie od nadmiaru gotówki oczywiście zdarzają się wyjątki ale skoro już teraz takie nieprzyjemne sytuacje masz to szkoda żebyś się przez niego dołowała.
I gratuluję podjęcia się prawka
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 13:35   #4475
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Aga, On często poprawia MOJĄ POLSZCZYZNĘ, bo mówi perfekto po polsku Na początku kaleczył formę pisaną, ale pisaliśmy wiele emaili i się wyrobił przy mnie Polski, śląski, niemiecki, angielski, czeski, troszkę włoskiego - nie zagnę Go

Dobre kcal nie są złe! Ja niedawno jadłam caprese i szczególnie nie ubolewam!
A to sorry To napisz to po chińsku, mówię Ci, nie skapnie się

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Kocham Was bardzo! Nie sądziłam, że w ogóle zauważycie moją nieobecność .
Myyy? Winyl, my tu zaraz alarmujemy !

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
2. u mnie Barbara miala dzis imieniny, takze cala rodzina zywila sie milionami kalorii, piona mnie ratuje choroba ;p (pasztetu nie bylo xD)
Bez pasztetu nie ma imienin Wszystkiego najlepszego dla Superbabci! (Basiabania) xDDD

No kto dzisiaj ubiera choineczkę, żeby mikołaj miał gdzie prezent zostawić? Ja zaraz idę swoją przygotować

Wiecie co? Byłam dzisiaj u fryzjerki, bo chcę wyprostować włosy na studniówkę i wpiąć ewentualnie kwiatka kremowego, ale tak w bok, wiecie jak ;p A fryzjerkę poniosło i mówi, że może mi upiąć trochę włosy, jakiś tam skręt lokówką i wpiąć kwiatka. No chyba kobiecie gorzej Poniosło ją z tymi wizjami
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 13:44   #4476
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
No kto dzisiaj ubiera choineczkę, żeby mikołaj miał gdzie prezent zostawić? Ja zaraz idę swoją przygotować
ej, Mikołaj zostawia prezenty w bucie

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-12-05, 13:49   #4477
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
A to sorry To napisz to po chińsku, mówię Ci, nie skapnie się

Miałam Ci to napisać, ale stwierdziłam, że pewnie też to napiszesz - więc poczekam Napiszę po chińsku: "Ty stary jełopie, weź się w końcu ogarnij, wybuduj mi super zarąbisty zameczek [nie z piasku] i zapamiętaj, że to JA JESTEM GÓRĄ W TYM ZWIĄZKU", a Jemu powiem, że napisałam tam cudowne chińskie przysłowie o prawdziwej miłości

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-05, 13:57   #4478
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Miałam Ci to napisać, ale stwierdziłam, że pewnie też to napiszesz - więc poczekam Napiszę po chińsku: "Ty stary jełopie, weź się w końcu ogarnij, wybuduj mi super zarąbisty zameczek [nie z piasku] i zapamiętaj, że to JA JESTEM GÓRĄ W TYM ZWIĄZKU", a Jemu powiem, że napisałam tam cudowne chińskie przysłowie o prawdziwej miłości

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-12-05, 14:04   #4479
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
HAHHHHAHAHAHAHAHAHA, to byłby numer roku : hahaha:

MP, ja noszę kozaki, więc mikołaj mi nie włoży prezentu w buta Ciekawe czy Julian coś dostanie xDDD
Stary 2011-12-05, 14:09   #4480
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Nie mam weny na pisanie na forum ale podczytuję Was
Dobija mnie ta atmosfera przed świętami, ta "wielka, rodzinna miłość" no i zamykam się w sobie, jakoś nie mam ochoty wygadać się komukolwiek. Zabrałam się za przeglądanie notatek do szkoły (coś tam nawet się nauczyłam ), męczę się z Małą żeby całkiem odzwyczaić ją od pampersa (masakra, nie myślałam, że 5 przesiusiane majtki w ciągu dnia tak będę mnie dołować ) i uczymy się literek Chociaż najlepiej wychodzi jej przeklinanie

Na wadze znów 60
też nie lubię takiej nadętej i sztucznej atmosfery. choc u nas już się odstepuje od tego fałszu, w domu panuje kryzys i mega wqrw przed swiateczny ;p

super, że czegoś nauczyłas się w szkole oby to zaprocentowało

Twoje posty sa ostatnio smutne
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Dostałam wczoraj od Tż'ta mega pakę słodkiego na mikołaja ale zjadłam tylko kilka delicji I byłam jego mikołajka i był zachwycony , mówił że mam super ciało. Zaczynam się wkońcu sobie podobać i dobrze czuję się w swoim ciele. A i dostałam jeszcze kolczyki w pudełeczku w którym 3 lata temu dał mi zawieszkę do łańcuszka a pudełeczko zostało u niego. To było romantyczne że tyle lat je trzymał

Ania jak tam nogi? bo czytałam że Cię bola i musisz brać sterydy Życzę zdrówka
ale fajny dostałaś prezent! Faktycznie to romantyczne zes trony Twojego TZa
wow, brawo za zjedzenie kilku delicji, a nie od razu całej ich paczki

pytałaś o moje nogi - juz mnie praktycznie nie bolą baaardzo się cieszę... dopiero w obliczu takich dziwnych sytuacji docenia się takie podstawowe rzeczy, jak np. chodzenie także mogę już chodzić i bardzo się z tego cieszę. choć niestety guzki nadal sa wyczuwalne, widać ślady... trochę czas minie zanim wybiorę się na basen
Cytat:
Bez pasztetu nie ma imienin Wszystkiego najlepszego dla Superbabci! (Basiabania) xDDD

Wiecie co? Byłam dzisiaj u fryzjerki, bo chcę wyprostować włosy na studniówkę i wpiąć ewentualnie kwiatka kremowego, ale tak w bok, wiecie jak ;p A fryzjerkę poniosło i mówi, że może mi upiąć trochę włosy, jakiś tam skręt lokówką i wpiąć kwiatka. No chyba kobiecie gorzej Poniosło ją z tymi wizjami
1. dzięki ostatnio wzięła ode mnie zdjęcie i wybierała się z nim do jakiegoś magika, zeby mnie uleczył
2. Ejjj choinkę ubiera się później my jeszcze nawet nie kupilismy ;p
3. o matko, fryzjerki miewają okropne wizje loków , czy skrętów na jakieś uroczystosci ;/
Cytat:
dobre
Cytat:
ej, Mikołaj zostawia prezenty w bucie
u mnie zostawia pod poduszką

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 15:09   #4481
agniesikk
Zakorzenienie

Aniabania, ja ubrałam taką małą choineczkę u siebie. Dużą ubierzemy pewnie 22 grudnia

No naprawdę Twoja babcia to Barbara Kwarc, tylko Ty się do tego nie przyznajesz

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2011-12-05 o 15:10

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-05, 17:27   #4482
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biedroneczek Pokaż wiadomość
Monia wiem, ze te buty najładniejsze są od japan style, a miałaś z nimi jakies nieprzyjemności?? Ja zamawiałąm od nich kilka sukienek takich eleganckich, ale jak to było jeszcze mało rozpowszechnione. Teraz bym się bała, że np na weselu kilka dziewczyn wyjdzie w tym samym. Wracając do tematu, była zadowolona z tych sukienek, nie były jakieś bardzo starannie zrobione i ponadczasowe, ale całkiem wartościowe w porównaniu do ceny.
Coś słyszałam, że zależy od kogo się kupuje, ale jakiegoś dużego doświadczenia nie mam.
Po pierwsze za długo czeka się na przesyłkę,a po drugie nie wierzę że dostanę to co widzę na aukcji Kilka bluzek kupiłam, przychodziły w rozmiarze chyba xxxxl.

Cytat:
1 i 2 fajna

Cytat:
mi też ostatnio leci krew ale mam takie te krwotoki że SZOK! Ale to moze byc przez ten moj obecny stan takze mniejsza o to co mi sie dzieje, ale Ty zdecydowanie powinnas wybrać się do laryngologa, sluchaj mamy! może to być krzywa przegroda albo polipy, lepiej to skontroluj kochana!
Jak dostaniesz krwotoku z nosa to łyknij 5-6 rutinoscorbinów na raz, zatrzyma

Cytat:
Jeśli znajdę czas i odwagę to pójdę, póki co nie mam na nic czasu, a co dopiero na stanie w kolejkach!
Laura, nie masz dzieci, nie masz etatu, więc nie marudź tylko marsz do lekarza bo ze zdrowiem nie ma żartów

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
przez moje mieszkanie przeszlo tornado, mialam gosci na weekend jak zwykle alkohol przesiakl nawet w pościel generalnie to bylo by super gdyby nie to, ze poklocilam sie z TZ.
Grunt,że impreza udana,a z tż się pogodzisz

Cytat:
Zrób sobie teraz, masz czas nawet jak nie będziesz jeździć regularnie to później szybko sbie przypomnisz w razie potrzeby. A kurs jednak trochę trwa
W przyszłości prawko może Ci być potrzebne do pracy, wiesz takie potrzeby wyskakują czasem z dnia na dzień a Ty już będziesz miaął. Serio naprawde warto. Ja się długo sprzeciwiałam, do tej pory nie jeżdże ale dokument sobie siedzi w portfelu już 3 lata Ojciec mnie trochę zmusił, bo jak to córeczka zawodoweo kierowcy nie będzie mieć prawajazdy
Wjechał mi na ambicje i zrobiłam a teraz coraz bardziej mnie kusi żeby kupić sobie samochód, ale to już razem z TŻ, a on chce coś wielkiego, a ja coś małego (smart) i nie możemy się dogadać.
O tak, gdybym nie miała prawka to nie miałabym teraz pracy. Więc nigdy nie wiadomo kiedy się przyda, warto mieć
A autka nie radziłabym brać z tż, jestem zdania że na wspólne rzeczy przyjdzie czas po ślubie. Nigdy nie wiadomo co życie przyniesie.

Cytat:
Dziękuję

Jak zdam to może po nowym roku naciągnę rodziców na takie autko
http://otomoto.pl/honda-civic-1-7-cd...C15864818.html
Naciągnąć to jedno, a utrzymac to drugie
Ja dzisiaj jestem uboższa o prawie 200zł. ... 160zł. przegląd, 20zł. w łapę, 10zł. piwo dla koleżanki męża,który mi to załatwił

MP
, wpadaj do nas częściej :P i poprosimy o nowe zdjęcia małej

Po sobotniej wyprawie doszłam do wniosku,że nigdy nie chciałabym mieszkac w stolicy. O nie Tam nawet eLki jeżdżą 80km./h po mieście Czułam się jak wieśniara
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 17:42   #4483
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś rano 62,4, ale wczoraj przesadziłam z jedzeniem wieczorem.
Normalnie tak poniżej 62, jak tu przyszłam pierwszy raz to 60
Wiesz ja nie jestem jakaś na maksa otyła, ale źle wyglądam przez brzuch i boczki
obcy ludzie, czy znajomi mówią mi że jestem szczupła i wydziwiam, że chce sie odchudzac. Wszystko dlatego, że ja się tak ubieram, mam szczupłe nogi i prawie nie mam tyłka to zakładam obcisłe spodnie, albo krótkie spodenki czy spódniczki i tunikę, albo troszkę dłuższą bluzeczkę szeroką na dole i brzucha nie widać. Ale ja lubie obcisłe rzeczy, bluzeczki sukienki, nie mówiąc o pokazaniu sięw stroju kąpielowym
Koniec o tym bo troche się rozpisałam i pokazała się moja zadufana w sobie osobowość.

A co do tych japonek specjalnie obejrzałam ten program Martyny Wojciechowskiej. No masakra, ale dalej mi się podobają
Zaskoczyło mnie tam, ze ta dziewczyna, która była modelką była doceniana bo była wysoka Myślałąm, że tylko niskie, albo średniego wzrostu dziewczyny dobrze w wyglądaja w takiej stylizacji.
W każdym razie nie będę się ubierać cała na różowo, ani zachowywać jak mała dziewczynka. Myślę, że warto jednak przemycić do swojej szafy kilka sukienek, może trochę dodatków w tym stylu. Zdecydowanie bardziej mi się to podoba niz kobieta wamp.

A szpilki niestety noszę rzadko, szczerze to nie umiem w nich dobrze chodzić Mężczyzna mojego życia jest tylko 6 cm wyższy więc jestem troche ograniczona. jemu nie przeszkadza, namawia mnie żebym nosiła jak najyższe obcasy, ale ja się źle czuje. Z drugiej strony 6 cm szpilki są dla mnie brzydkie, apewno nie każde, ale większość. Mi podobają się te 10 i 12 cm
Cho ostatnio kupiłam 8 i o dziwo są ładne i wygodne.
O jakim programie mówicie? Chętnie bym obejrzała .
Pamiętaj, że jak kupisz obcas 8-centymetrowy to wcale nie będziesz o 8cm wyższa .
Cytat:
Hej laskiiiiiiiiiii

Trochę ochłonęłam! Napisałam mu smsa i ciekawe czy się odezwie czy nie... (napisałam mu m.in. że troche mu współczuje )

Z tego wszystkiego to wczoraj na noc zabrałam się za robienie notatek I zaczynam z powrotem robić prawko...
Yhhhhhhhh!

A nie masz prawka? Cóż to za historia?

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Po pierwsze za długo czeka się na przesyłkę,a po drugie nie wierzę że dostanę to co widzę na aukcji Kilka bluzek kupiłam, przychodziły w rozmiarze chyba xxxxl.

1 i 2 fajna

Laura, nie masz dzieci, nie masz etatu, więc nie marudź tylko marsz do lekarza bo ze zdrowiem nie ma żartów

Grunt,że impreza udana,a z tż się pogodzisz

O tak, gdybym nie miała prawka to nie miałabym teraz pracy. Więc nigdy nie wiadomo kiedy się przyda, warto mieć
A autka nie radziłabym brać z tż, jestem zdania że na wspólne rzeczy przyjdzie czas po ślubie. Nigdy nie wiadomo co życie przyniesie.

Naciągnąć to jedno, a utrzymac to drugie
Ja dzisiaj jestem uboższa o prawie 200zł. ... 160zł. przegląd, 20zł. w łapę, 10zł. piwo dla koleżanki męża,który mi to załatwił

MP

Po sobotniej wyprawie doszłam do wniosku,że nigdy nie chciałabym mieszkac w stolicy. O nie Tam nawet eLki jeżdżą 80km./h po mieście Czułam się jak wieśniara
Z jakiej okazji się woziłaś po stolYcy?

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 17:47   #4484
biedroneczek
Raczkowanie

Cytat:

1. Pewnie Ty jesteś taka szczupła i tak Ci się wydawało
To racja, że trzeba długo czekać i jeszcze przez internet nigdy nie wiadomo co się dostanie

2. No ślub już w sierpniu, a autko pewnie nie wczesniej jak w maju więc już tak jakby po ślubie Myślę, że uda mi się wyjechac w styczniu więc bez sensu żeby stało pół roku Wiesz my już mamy wspólne konto oszczędnościowe i ogólnie masę wspólnych rzeczy. Ja w zeszłym roku remontowałam pokój, z myślą o naszej dwójce. Tam będziemy mieszkać przez ten krótki czas jak będziemy w Polsce, przynajmniej do czasu, aż nie wybudujemy własnego domku. A z tym napewno zejdzie
Boże jakie ja mam juz plany dojrzałe, a dalej taki dzieciak ze mnie...
Stary 2011-12-05, 17:50   #4485
psyhe666
Zakorzenienie

Winylka, no nie mam JESZCZE

Opisałam wszystko + więcej w klubie
so trójka maybe.

Stary 2011-12-05, 17:50   #4486
biedroneczek
Raczkowanie

Cytat:
Pamiętaj, że jak kupisz obcas 8-centymetrowy to wcale nie będziesz o 8cm wyższa .
Ale mnie zagiełaś, no całkiem możliwe, nigdy o tym nie myślałam w ten sposób
Jest jakiś przelicznik tak mniej więcej??

Program to kobieta na krańcu świata, odcinek gdy była w Japonii.
Stary 2011-12-05, 17:53   #4487
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Z jakiej okazji się woziłaś po stolYcy?
Tak, obcasy podwyższają o 2/3 wysokości

Tatuś jechał do sanatorium i postanowiłyśmy z mamą go zawieźć
Stary 2011-12-05, 18:06   #4488
Loriette
Zakorzenienie

Dziołszki, bo robiłam dzisiaj przegląd szafy i uznałam, że skoro wykosztuję się na sukienkę studniówkową to na sylwestra nie będę wydawała kasy. Mam kieckę, ale chciałabym dokupić do niej koronkę i doszyć na dole + dać coś w pasie. Potrzebuję Waszej pomocy - jaki kolor koronki, no i co dać w pasie.. jakiś gruby pasek pleciony?

No i tak właściwie czy mogę tak iść.. do tego dojdą czarne rajstopy albo pończochy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0230-horz.jpg (42,3 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0237.jpg (41,7 KB, 34 załadowań)

Stary 2011-12-05, 18:11   #4489
moooniaaaa
Zakorzenienie

Laura, ja bym nie dodawała paska bo sukienka jest w pasy to będzie się gryzło A koronkę doszyłabym w odcieniu tych brązowych pasów.
A i dodałabym zwykłe rajstopy albo pończochy bo dla mnie odkryty dekolt/ ramiona + kryjące rajstopy to złe zestawienie :P

Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2011-12-05 o 18:12

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-05, 20:37   #4490
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Dziołszki, bo robiłam dzisiaj przegląd szafy i uznałam, że skoro wykosztuję się na sukienkę studniówkową to na sylwestra nie będę wydawała kasy. Mam kieckę, ale chciałabym dokupić do niej koronkę i doszyć na dole + dać coś w pasie. Potrzebuję Waszej pomocy - jaki kolor koronki, no i co dać w pasie.. jakiś gruby pasek pleciony?

No i tak właściwie czy mogę tak iść.. do tego dojdą czarne rajstopy albo pończochy.
Ja bym dała koronkę w kolorze pasków na sukience, natomiast nie dodawałabym już nic w pasie - czyli w tej kwestii się zgadzam z Monią .
A co do rajstop/pończoch to zdecydowanie bym postawiła na rajstopy, pończochy przy takiej krótkiej kiecce będą wystawały i wydaje mi się, że biorąc pod uwagę, że jest krótka, obcisła i ma dość spory dekolt to wystające pończochy mogą wyglądać dość wulgarnie

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 20:46   #4491
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Laura, ja bym nie dodawała paska bo sukienka jest w pasy to będzie się gryzło A koronkę doszyłabym w odcieniu tych brązowych pasów.
A i dodałabym zwykłe rajstopy albo pończochy bo dla mnie odkryty dekolt/ ramiona + kryjące rajstopy to złe zestawienie :P
Cytat:
Ja bym dała koronkę w kolorze pasków na sukience, natomiast nie dodawałabym już nic w pasie - czyli w tej kwestii się zgadzam z Monią .
A co do rajstop/pończoch to zdecydowanie bym postawiła na rajstopy, pończochy przy takiej krótkiej kiecce będą wystawały i wydaje mi się, że biorąc pod uwagę, że jest krótka, obcisła i ma dość spory dekolt to wystające pończochy mogą wyglądać dość wulgarnie
Tak też zrobię Mimo wszystko chęć zakupów jest większa i jeszcze się rozejrzę Może w sobotę zanim pojadę do TŻ to skuszę się na zakupy - nie panuję nad tym

Monia, do lekarza pójdę jak minie mi ten gorący okres w szkole.. Bo jak dzisiaj rano miałam powtórkę z rozrywki to zrobiło się nieciekawie.

Ale jestem głodna!

Stary 2011-12-05, 20:59   #4492
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
Wow
Super też zacznę
Przepraszam, mama nadzieję, że Cie nie uraże
Na pierwszym zdjęciu miałaś taki wiszący tłuszczyk, jak ja
Myślałam, że te ćwiczenia nic nie dadzą bo mięśnie zrobią się pod tym tłuszczem, a tu widze że fajnie to wszystko dział.
utwierdz mnie ze dobrze myślę i od jutra się zabieram do roboty
A może coś jeszcze robiłaś, wiadomo że jakas tam dieta była nie
tak 1200 kcal,balsamy ujedrniajace,sauna,basen ale i tak bylo warto

Cytat:
Myślę, że ważąc 57 kg byłoby ok, wyglądałabym juz fajnie, ewentualnie jak dziecko z afryki chude nóżki i rączki, a brzuch jak balonik
Niestety taką mam budowe, ale strasznie mnie podbudowały te zdjęcia muminka88, od dziś zacznę aw6 czy jak to tam się pisze
dziekuje
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-05, 23:18   #4493
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Aniabania, ja ubrałam taką małą choineczkę u siebie. Dużą ubierzemy pewnie 22 grudnia

No naprawdę Twoja babcia to Barbara Kwarc, tylko Ty się do tego nie przyznajesz
1. aaa to sprytnie! To na pewno mikołaj Cie dziś odwiedzi masz taaakie dobre wielkie i czerwone serduszko <3
xD

2.
:P ma trochę inny,mniej wulgarny image

Cytat:

1. dzięki! Na pewno przyda mi się ta wskazówka

2. też nie lubię warszawki ;/ dawno tam nie bylam bo tez czuje sie tam jak wiesniara ci ludzie jakos tak na mnie dzialaja, wszystko dziwnie nadete nie obrazajac nikogo ;p

Cytat:

jaaaka kruciuchna jak bluzka ;> TŻ oszaleje
ja bym ubrala zwykłe rajstopy, bo wydaje mi się, że jest zbyt lekka do kryjących rajstop. Koronka hmm całkiem ciekawy pomysł, ale nie mam pojęcia gdzie moglabyś ją wszyć, żeby to nie wygladało cukierkowo tandetnie pasek chyba nie jest potrzebny, hm.
ale wygladasz bardzo fajnie masz super zgrabne nogi !

Stary 2011-12-06, 07:57   #4494
MalaPikanteria
Zadomowienie

Aniabania a bo ostatnio jakoś mi natchnienie do życia umyka - to chyba przez tamtą sytuację z mamą do tego nadal mam problem z Małą, staram się spędzać z nią (a nie na kanapie w drugim pokoju ) więcej czasu, ale mi nie wychodzi jej uspokoić. Popadam w jakąś dziwną niemoc
A co do fryzjerek to racja, jak moja słyszała kiedyś że na jakąś imprezę chciałam wyprostować włosy to zaczęła się ze mną kłócić, że te moje loki są śliczne i nic innego mi nie zrobi

Cytat:

MP
1. Ja dużo rzeczy kupuję przez allegro ale ciuchów raczej nie umiem.
2. No fakt, prawko dobra rzecz. Ja może wrócę do tego na wiosnę. Wspólnych (takich) rzeczy też bym nie kupowała przed ślubem.
3. Postaram się a Mała ostatnio Marudzi i na żadne zdjęcia się nie godzi, a ja usilnie gonię ją z aparatem jak zrobię zdjęcie na którym coś widać to Wam pokaże
Cytat:
Zgadzam się!!!

TŻ pojechał w delegację... Może tydzień, może dwa - nie wiedział ile tam mają roboty. Masakra

MOJA WYMIANKA
Stary 2011-12-06, 08:53   #4495
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Aniabania a bo ostatnio jakoś mi natchnienie do życia umyka - to chyba przez tamtą sytuację z mamą do tego nadal mam problem z Małą, staram się spędzać z nią (a nie na kanapie w drugim pokoju ) więcej czasu, ale mi nie wychodzi jej uspokoić. Popadam w jakąś dziwną niemoc
A co do fryzjerek to racja, jak moja słyszała kiedyś że na jakąś imprezę chciałam wyprostować włosy to zaczęła się ze mną kłócić, że te moje loki są śliczne i nic innego mi nie zrobi

1. Ja dużo rzeczy kupuję przez allegro ale ciuchów raczej nie umiem.
2. No fakt, prawko dobra rzecz. Ja może wrócę do tego na wiosnę. Wspólnych (takich) rzeczy też bym nie kupowała przed ślubem.
3. Postaram się a Mała ostatnio Marudzi i na żadne zdjęcia się nie godzi, a ja usilnie gonię ją z aparatem jak zrobię zdjęcie na którym coś widać to Wam pokaże

Zgadzam się!!!

TŻ pojechał w delegację... Może tydzień, może dwa - nie wiedział ile tam mają roboty. Masakra
no tak, rozumiem, mimo że nasze sytuacje są kompletnie różne. wiesz co kiedyś nawet chciałam iść przez to do psychologa, wypożyczałam książki "jak wyjść z depresji" ;/ okropny okres. wtedy trzeba się czymś na maxa zająć, ale Ty juz masz mnóstwo obowiązków, więc co by to moglo jeszcze być

mała na pewno ucieszy się ze wspólnego przygotowywania ozdób świątecznych i dekorowania domu, dzieci to uwielbiają

Jak TŻ w delegacji to może i dobrze, odpoczniecie od siebie, stęsknicie się trochę za soba. czasami dłuższa rozłąka jest potrzebna. wróci akurat na święta, do porządków domowych

ej, śnił mi się cmentarz ;/ i dziwni ludzie z mojego bylego gimnazjum, to był bardzo dziwny sen kiedy śni się cmentarz, to nie wróży nic dobrego, z reguły śmierć kogoś bliskiego, wierzycie w sny? mi się zawsze sprawdzają

Stary 2011-12-06, 09:09   #4496
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej
w końcu wróciłam do domu. bylismy z tzem na weekend u jego rodziny wiec troche odpoczelam, bo wszyscy zajmowali sie Oliwka
tz ma teraz tydzien urlopu wiec troche mi pomoze ufff
na weekend zgrzeszyłam. piwo,drink, chipsy.
od wczoraj juz grzecznie
musze zobaczyc czy na wadze sie cos ruszyło
śniadanie - miseczka mleka + musli.

Cytat:
jeeeny jaka Ty jestes ambitna! wyluzuj Aga :P zdarzysz schudnac, patrz ile zrzucilas w 2 tygodnie, w sumie to jestes naszym mistrzem, my lacznie nie zrzucilysmy tyle przez rok w sumie to lacznie tyle przytylysmy, co nie dziewczyny
ja powiedziałam sobie juz bedac w ciazy ze chce szybko wrocic do mojej wagi, cm bo chce nosic spodnie z przed ciazy. nie chce kupowac nowych. takze wzielam sie ostro i zamierzam sie tego trzymac o!

Cytat:
wynik rtg pluc jest ok, takze sarkoidoza nie wchodzi w gre, uf najgorsze sa wyniki zwiazane z hormonami tarczycy no i te anemiczne, hemoglobina i zelazo ;p
za kilka dni musze zrobic wymaz z gardla .
dobrze,że z płucami wszystko ok
kolejne wyniki tez będą dobre, zobaczysz

Cytat:
U mnie znowu buch krwi z nosa pod prysznicem.. chyba pora iść do lekarza
i to koniecznie!

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
no robie i mimo ze jem slodkie i smietnikowe jedzenie to schudlam ....chcecie widziec moj brzusio po a6w?? bo sama nie wierze :P
woooooow!

Cytat:
Heeeeeej Załatwiłam sobie już jazdy i teoretyczny egzamin
no to teraz tylko zdac i na drogi
Cytat:
męczę się z Małą żeby całkiem odzwyczaić ją od pampersa (masakra, nie myślałam, że 5 przesiusiane majtki w ciągu dnia tak będę mnie dołować ) i uczymy się literek Chociaż najlepiej wychodzi jej przeklinanie
pomyslec ze mnie tez to czeka haha

Cytat:
czarne rajstopki jak najbardziej

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2011-12-06 o 09:10
agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 09:37   #4497
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
hej
w końcu wróciłam do domu. bylismy z tzem na weekend u jego rodziny wiec troche odpoczelam, bo wszyscy zajmowali sie Oliwka
tz ma teraz tydzien urlopu wiec troche mi pomoze ufff
na weekend zgrzeszyłam. piwo,drink, chipsy.
od wczoraj juz grzecznie
musze zobaczyc czy na wadze sie cos ruszyło
śniadanie - miseczka mleka + musli.
dietetyczna patologia, pięęęęknie
fajnie że odpoczęłaś

Stary 2011-12-06, 09:44   #4498
psyhe666
Zakorzenienie

Anibania, a ja myślałam, że śmierć we śnie oznaczają grzyby

Agnes, super, że się zrelaksowałaś w weekend i bardzo dobrze, że walnęłaś sobie drina!
so trójka maybe.

Stary 2011-12-06, 09:46   #4499
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Anibania, a ja myślałam, że śmierć we śnie oznaczają grzyby

Agnes, super, że się zrelaksowałaś w weekend i bardzo dobrze, że walnęłaś sobie drina!
Grzyby? nie wiem, pewnie też ;p wiem też ze jak we śnie wypada ząb, to też jest to zwiastun śmierci, mialam taki proroczy sen, brrrrr

Stary 2011-12-06, 10:01   #4500
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Cytat:
dietetyczna patologia, pięęęęknie
fajnie że odpoczęłaś
oj tak patologia
TŻ przed chwilą przyniósł mi prezent czekoladki z misiem, zjadłam dwie czekoladki w końcu Mikołaj jest raz w roku hah ( każda wymówka jest dobra, żeby tylko zjeść kawałek czekoladki :P )

Cytat:
9 miesięcy nie piłam żadnego alkoholu, więc teraz wszystko smakuje zupełnie inaczej

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości