Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/II.2012 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-06, 14:30   #1801
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I

Cytat:
Napisane przez paulaLbn Pokaż wiadomość
Agatek, wylicytowałam na ebayu taka karuzele jak Ty dla swojej niespodzianki, a niech się dzidzius cieszy i ma prezent na mikołaja
Jeee nasze niespodzianki będą miały takie same karuzele

Tylko Pearl się wyróżnia z tłumu

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:
Napisane przez bybella Pokaż wiadomość
ja smaruję się emulsją z babydream, jestem zadowolona, póki co na brzuchu nic nie mam, ale niestety cycki za późno zaczęłam smarować i teraz mam za swoje
ja to samo koleżanko mam, ja to samo.. za głupotę trzeba płacić trzeba było się już smarować przed poczęciem dziecka 2x dziennie

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 14:30   #1802
czubasek20
Zakorzenienie

Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Ooooooooo ale ma kaloryferek chętnie bym się ogrzała przy takim...

no wiesz!
Jestem troszkę wyposzczona kurka i mnie nosi toć ile można ręcznego używać? Już mam odciski

pewnie nie małą

Jakby tż zobaczył, co oglądam to by się obraził i powiedział: "idź sobie tam, pooglądaj zdjęcia"
Spokój bo mnie zaczyna nosić a mąz wraca z pracy o 22 i pewnie padnie od razu do łóżka a ja biedna bedę sie przekręcać z boku n a bok

Cytat:
Napisane przez bybella Pokaż wiadomość

a mi się tż ciągle pyta jak to jest mieć podwójne ręce i nogi i na dodatek siusiaka w brzuchu

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 14:31   #1803
Mijus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Współczuję
Znalazłam taki artykuł i tam jest napisane ze nasiadówki niewskazane ale zeby napar z kory debu właśnie robić. Kurcze ja nie rozumiem, bo myślałam ze sie robi napar i z tego nasiadówkę A wychodzi na to ze to jest różnica
A moze ten napar to tak jak Ty piszesz zeby to "gnoja" przykładać ??
Uważam, że spokojnie można sobie dupsko pomoczyć w takim letnim naparze i nic się nie stanie do tego okłady i można sobie ulżyć
Ach....nie życzę nikomu tych dolegliwości!
Dziewczyny które nie mają tego cholerstwa pilnujcie się żeby się go nie nabawić
Stary 2011-12-06, 14:39   #1804
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Spokój bo mnie zaczyna nosić a mąz wraca z pracy o 22 i pewnie padnie od razu do łóżka a ja biedna bedę sie przekręcać z boku n a bok
Ja mam sposób! Weź się przygotuj na 22-gą i czekaj już wypięta w sexi stroju mikołajki... na pewno wtedy od razu nie zaśnie

Stary 2011-12-06, 14:40   #1805
klaurencja
Raczkowanie

Hej

Miałam do nadrobienia 7stron. Czy to zrobiłam?

Przeczytałam tylko kilka stronę 55, ale tak od nie chcenia
Stary 2011-12-06, 14:44   #1806
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam sposób! Weź się przygotuj na 22-gą i czekaj już wypięta w sexi stroju mikołajki... na pewno wtedy od razu nie zaśnie

taaa, on jeszcze miał mi dziś syrki ogolić. Najwyżej na spiocha wezme

Stary 2011-12-06, 14:48   #1807
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:

taaa, on jeszcze miał mi dziś syrki ogolić. Najwyżej na spiocha wezme
to Ty masz pod stopami włosy???????

u mnie syrki=stopy

Stary 2011-12-06, 14:51   #1808
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:

u mnie syrki=stopy

spadłam z krzesła

u mnie stopy = kulfony.

Syrki to całe nogi

Stary 2011-12-06, 14:51   #1809
MissZuzia
Zadomowienie

Byłam dziś po kosmetyki dla dzidziola i te wszystkie apteczne rzeczy i chyba mam wszystko już
Jeszcze tylko muszę uprać dwa rożki i koniec
uff

a myślałam, ze dziś skonam w tej galerii... musiałam też kupić mikołajkowy prezent dla tżta, za to klapnięcie nocne oraz już świąteczny bo kto wie jak z moją mobilnością będzie za tydzień/dwa
więc zakupy mam już z głowy

dla lubiących Esotiq dziś jest promocja - gdy kupi się szlafrok to drugi za 1zł, to samo z piżamą

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
a ja miałam mieć spotkanie z położną dzisiaj, już cała gotowa się zbieram do wyjścia a ta mi dzwoni, że pędzi do porodu
jestem z nią umówiona na piątek w szpitalu to obczaję to nowe skrzydło przynajmniej
daj znać jak wrażenia po oglądzie
a wiesz, twoją mam na umowie w razie jakby moja z jakiś tam przyczyn nie mogła - ciekawe czy będziesz mieć moją

mam pytanko z racji twojego zawodu- czy kwasy migdałowe (na twarz) w ciąży są bezpieczne

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Dziewczyny wychodza z zalozenia, ze dobrze tak trzepnac tzta na zapas...
No,ale faktycznie sie nameczylas w nocy
mój tż jest kochany i nie muszę go trzepać po twarzy na zapas
Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
MissZuzia no pięknie! męża z plaskacza bići to za to że jest

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość

a mi położna pępek radziła tak czy siak psikac octeniseptem co człowiek to inna teoria
dokładnie

Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
A ja dziś się przyłączam do tych zdołowanych. Listonosz właśnie przyniósł mi opłatek od mamy. Eh kolejne święta zdala od rodziny...
współczuję wam kochana, a nie da się żeby rodzinka was odwiedziła

Cytat:
Napisane przez pozycja77 Pokaż wiadomość
Dziewczynki szukałam w klubie ale nie widziałam Przepis na kluski z ziemniaków i białego sera,
poratujcie, bo mam ogromną ochotę, a nigdy nie robiłam i nie chce cudować
ja kiedyś pisałam o nich, że robię tylko taką wersję ale dokładnego przepisu nie wklejałam bo robię na oko

gotuję z kg ziemniaków, odstawiam do ostygnięcia, dodaję kostkę sera (250), koniecznie i ugotowane ziemniaki i ser przez praskę ze 2 razy trzeba, do tego jajko, sól, pieprz i mąkę (mąki na oko tak aby ładnie się zaczęły formować i nie kleiły zbytnio do rąk bo będzie ciężko wałkować i będą za rzadkie - pewnie z pół szklanki albo i więcej, zalezy też od ziemniaków czy są rzadkie czy nie). Robimy wałeczki na stolnicy posypanej mąką, uklepujemy je, kroimy romby i wrzucamy na osoloną gotującą wodę

Cytat:
Napisane przez Małgosia:) Pokaż wiadomość
Będę dziś udawać św Mikołaja
Dla dzieci Brata mam się przebrać i im dać prezenty
Stwierdzili że skoro brzuch mam to sie mogę przydać...
dobre

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58

Edytowane przez MissZuzia
Czas edycji: 2011-12-06 o 14:54
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 14:57   #1810
*Agatek*
Zakorzenienie

czubasek mój tż czasem mówi 'gdzie te sryty??'

"ciąża z zaskoczenia" o 15.00 na TLC idę

Stary 2011-12-06, 15:01   #1811
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
"ciąża z zaskoczenia" o 15.00 na TLC idę
oglądałam to parę razy ale rzygać mi się za przeproszeniem chciało jak widziałam te rekonstrukcje zdarzeń, że dziecko kobieta wy.srała za przeproszeniem jak klocka do kibla - no sory ale mi się to nie mieści we łbie

Stary 2011-12-06, 15:09   #1812
pozycja77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
Byłam dziś po kosmetyki dla dzidziola i te wszystkie apteczne rzeczy i chyba mam wszystko już
Jeszcze tylko muszę uprać dwa rożki i koniec
uff

a myślałam, ze dziś skonam w tej galerii... musiałam też kupić mikołajkowy prezent dla tżta, za to klapnięcie nocne oraz już świąteczny bo kto wie jak z moją mobilnością będzie za tydzień/dwa
więc zakupy mam już z głowy

dla lubiących Esotiq dziś jest promocja - gdy kupi się szlafrok to drugi za 1zł, to samo z piżamą

daj znać jak wrażenia po oglądzie
a wiesz, twoją mam na umowie w razie jakby moja z jakiś tam przyczyn nie mogła - ciekawe czy będziesz mieć moją

mam pytanko z racji twojego zawodu- czy kwasy migdałowe (na twarz) w ciąży są bezpieczne

mój tż jest kochany i nie muszę go trzepać po twarzy na zapas

dokładnie

ja kiedyś pisałam o nich, że robię tylko taką wersję ale dokładnego przepisu nie wklejałam bo robię na oko

gotuję z kg ziemniaków, odstawiam do ostygnięcia, dodaję kostkę sera (250), koniecznie i ugotowane ziemniaki i ser przez praskę ze 2 razy trzeba, do tego jajko, sól, pieprz i mąkę (mąki na oko tak aby ładnie się zaczęły formować i nie kleiły zbytnio do rąk bo będzie ciężko wałkować i będą za rzadkie - pewnie z pół szklanki albo i więcej, zalezy też od ziemniaków czy są rzadkie czy nie). Robimy wałeczki na stolnicy posypanej mąką, uklepujemy je, kroimy romby i wrzucamy na osoloną gotującą wodę

dobre
Kochana doprawiłam po Twojemu , zobaczymy jak wyjdą te kluchy

Gratuluje zamknięcia wyprawkiklaski : to jest powód do oblewania

Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.L&Ł
pozycja77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 15:13   #1813
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
No nie za bardzo bo mama chciała przylecieć jak juz się wnuś urodzi, a że pracuje to na długo nie przyleci max dwa tygodnie, musi też opiekować się babcią. Poza tym ja mam trochę "inną" sytuację rodzinną, a brakuje mi takich prawdziwych, tradycyjnych, polskich świąt z całym tym klimatem. W UK niestety nigdy tego czułam.
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 15:14   #1814
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Mi do zamknięcia wyprawki jeszcze pozostało ho ho i więcej.

Widziałam, że ktoś pisał o suszarce do włosów do szpitala, no dajcie żesz spokój.. wątpię żeby po porodzie, kiedy kobieta jest zmęczona , wyczerpana i z niej cieknie chciała jeszcze włosy suszyć
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 15:18   #1815
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pozycja77 Pokaż wiadomość
Kochana doprawiłam po Twojemu , zobaczymy jak wyjdą te kluchy

Gratuluje zamknięcia wyprawkiklaski : to jest powód do oblewania
mam nadzieję, że będą wam smakowały bo to mój ulubiony obiad - rozpuszczone masełko na nich i surówka z kapusty kiszonej

dzięki za wyprawkę - oblewam na leżąco herbatką

jestem bez sił a na dziś jeszcze zaplanowałam:
- przejrzenie zawartości 5 wielkich toreb które mamy na pawlaczu, czy do wyrzucenia, oddania czy co...
- wyjęcie wszystkich pudełek z butami moimi i tż i wywalenie części w których nie chodzimy już, zbieram się do tego 2 lata
- przejrzenie dwóch szafek bo jedna z nich musi byc dla dzidziola bo komoda i 1 szafeczka w słupku mu nie wystarczą, już ledwo mieszczę jego rzeczy
a już po 15ej

Stary 2011-12-06, 15:18   #1816
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Cytat:
Napisane przez MartuNiunia87 Pokaż wiadomość
Z tego co ja czytałam gdzieś robi się na panów H też lewatywy takie właśnie z naparu kory dębu... nie dużo tego płynu się daje żeby jak najdłużej potrzymać to w środku...

tu coś o tym jest http://www.vismaya-maitreya.pl/natur...wanie_cz3.html
Dzięki, poczytam

Cytat:
Napisane przez Mijus Pokaż wiadomość
Uważam, że spokojnie można sobie dupsko pomoczyć w takim letnim naparze i nic się nie stanie do tego okłady i można sobie ulżyć
Ach....nie życzę nikomu tych dolegliwości!
Dziewczyny które nie mają tego cholerstwa pilnujcie się żeby się go nie nabawić
Znalazłam na necie jak jest po angielsku kora dębu i wyslę tż jak wróci z pracy może uda mu się kupić. U nas jest jeden sklep zielarski, są tam np. krople żurawinowe to i moze taka kora będzie Jak nie, to z Pl mi mama będzie musiała wysłać ale to potrwa niestety.

Cytat:

u mnie syrki=stopy
U mnie też całe nogi to syrki albo giry

Cytat:
oglądałam to parę razy ale rzygać mi się za przeproszeniem chciało jak widziałam te rekonstrukcje zdarzeń, że dziecko kobieta wy.srała za przeproszeniem jak klocka do kibla - no sory ale mi się to nie mieści we łbie
Jak jeszcze nie byłam w ciąży i widziałąm ten program to wydawało mi sie dziwne jak można nie czuć w sobie dziecka, teraz jak jestem to tym bardziej jest to niewyobrażalne!!!!! No ale to ponoc na faktach......więc nie wnikam
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 15:19   #1817
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość

Widziałam, że ktoś pisał o suszarce do włosów do szpitala, no dajcie żesz spokój.. wątpię żeby po porodzie, kiedy kobieta jest zmęczona , wyczerpana i z niej cieknie chciała jeszcze włosy suszyć
Jak ja lezałam to dziewczyny miały suszarki i ja tez wezmę. Właśnie wtedy gdy dojde troche do siebie pierwsze co to pewnie bede chciała sie odświeżyć.

Stary 2011-12-06, 15:21   #1818
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Odświeżyć i owszem , ale nie suszyć włosów, jakbym już poważnie nie miała co robić na oddziale . Mi tam nie przeszkadza chodzenie w mokrych i ani nie mam zamiaru pakować suszarki.
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 15:25   #1819
czubasek20
Zakorzenienie

Niektórzy mają bardzo długie włosy i lepiej wysuszyć niż potem pluc sobie w brodę że się zaziębiło :p
zresztą suszenie nie zajmuje dużo czasu a suszarka dużo miejsca w torbie a nawet jeśli to przecież tz moze podwieśc i potem zabrac.

Stary 2011-12-06, 15:26   #1820
kasikzaki
Zadomowienie

Cytat:
No nie za bardzo bo mama chciała przylecieć jak juz się wnuś urodzi, a że pracuje to na długo nie przyleci max dwa tygodnie, musi też opiekować się babcią. Poza tym ja mam trochę "inną" sytuację rodzinną, a brakuje mi takich prawdziwych, tradycyjnych, polskich świąt z całym tym klimatem. W UK niestety nigdy tego czułam.
Szkoda ze rodzice nie dadzą rady przylecieć
Moja mama przylatuje dzień przed albo w samą Wigilię i zostaje do 8mego stycznia, mam nadzieje że do tego czasu urodzę i bedzie mogła zobaczyć dzieciątko. Niestety nie może przylecieć później ze względu na pracę ale przynajmniej w Święta będzie a tato raczej nie przyleci bo nawał roboty na koniec roku ma

Cytat:

A ja sie włąśnie zastanawiałam nad suszarką ale umknęło mi zeby wcześniej odpisać. Nie będę brała bo po
1. mam olbrzymią
2.jak cos to mi tż przywiezie
Wszystko zależy od tego czy pojadę na wywołanie porodu, bo wtedy umyję głowę przed szpitalem. Jasli zaś złapią mnie skurcze a włosy bedą takie sobie to wtedy najwyżej mi przywiezie właśnie jak będzie potrzeba
Stary 2011-12-06, 15:28   #1821
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
hehe, no tego nie oglądałam- i pewnie bym nie oglądała do końca, coś czego nie da się oglądać... z braku laku oglądam jeśli jest coś lepszego- niestety dzisiejszy odcinek widziałam
Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Jak jeszcze nie byłam w ciąży i widziałąm ten program to wydawało mi sie dziwne jak można nie czuć w sobie dziecka, teraz jak jestem to tym bardziej jest to niewyobrażalne!!!!! No ale to ponoc na faktach......więc nie wnikam
ja też sobie nie wyobrażam jak można nie czuć rozumiem osoby które są otyłe, ale tam przedstawiają (dopiero 2 odcinki widziałam)same szczupłe laski, to gdzie one maja tego dzieciaka?!! u mnie nie było widać do 7 miesiąca, że jestem w ciąży- a jedna laska urodziła właśnie w 7- wcześniaka, także to jestem w stanie zrozumieć, że brzuszka nie miała, ale żeby nie czuć ruchów?!
Cytat:
Jak ja lezałam to dziewczyny miały suszarki i ja tez wezmę. Właśnie wtedy gdy dojde troche do siebie pierwsze co to pewnie bede chciała sie odświeżyć.
hmm ja i tak nie używam suszarki bo bym miała push up na włosach umyję, rozczeszę, robią się loki i nie czeszę ich do następnego mycia, bo miałabym szopę na szczęście nie kołtunią mi się ani nic

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2011-12-06 o 15:32
Stary 2011-12-06, 15:35   #1822
Mijus
Rozeznanie

Cytat:
u mnie syrki=stopy
Ha ha ha padłam

Ja właśnie dorwałam depilator i z nogami będę miała spokój na 2 tygodnie, jak nie dłużej
Wybieram się dziś na basen i przymierzyłam kostium jednoczęściowy Tak mi się naciągnął na brzuchu, że prawie pipki nie zasłaniał
Na szczęście 2-częściowy ujdzie

Dziewuszki czy Wy macie jakieś problemy z cerą? Nigdy nie miałam większych problemów z facjatą, a tu 2 tyg. temu wyskoczyło mi jakieś gówno na brodzie i z jednej strony pod policzkiem. Takie dziwne krostki, pryszcze, do tego potrafi się łuszczyć...nie wiem co to Wyglądam jak trol! Nic nowego nie jadłam, żadnych nowych kosmetyków

Edytowane przez Mijus
Czas edycji: 2011-12-06 o 15:38
Mijus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 15:45   #1823
anankee
Rozeznanie

wy się męczycie z panem H. a ja mam żylak sromu
ma któraś jeszcze taką atrakcję?
gin mnie pocieszył, że one na szczęście po porodzie same się wchłaniają.

Emi!

anankee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 15:50   #1824
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czeeeeeeeeeeeeeesc

TZ odebrał mi wyniki buuuuuuuuuuu mam gbs dodatni (tzn w pochwie ujemny ale w odbycie dodatni cholera jasna... w czwartek wizyta to zobacze co gin powie bo od razu mi antybiogram zrobili....wrażliwy na sporo antybiotyków wiec moze sie pozbede
reszta wyników nawet w miare (mocz i morfologia)

a co do pielęgnacji chłopców to juz zgłupiałam... jak bedzie u mnie moja kolezanka połozna to jej zapytam...
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 15:52   #1825
kasikzaki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
OMG nigdy o czymś takim nie słyszałam Dobrze ze chociaż one sie same wchłoną
Stary 2011-12-06, 15:56   #1826
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam

Stary 2011-12-06, 16:18   #1827
paulaLbn
Raczkowanie

Cytat:
Jeee nasze niespodzianki będą miały takie same karuzele

Tylko Pearl się wyróżnia z tłumu

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

ja to samo koleżanko mam, ja to samo.. za głupotę trzeba płacić trzeba było się już smarować przed poczęciem dziecka 2x dziennie

co racja to racja, ja odkad pamietam smaruje sie oliwka, w ciazy zastapilam johnsona w zelu, babydremem i poki co zaden rozstep sie nie pojawil i miejmy nadzieje, ze w juz nigdzie sie nie ujawi przez najblizszy miesiac, ewentualnie na cyckach przezyje, ale od brzucha i pupy niech trzymaja sie z daleka
Stary 2011-12-06, 16:18   #1828
agawoo
Zakorzenienie

Hejka
Byliśmy chwilę u brata TZta z Mikołajem, potem TZta odwiozłam do pracy, teściową do domu i wróciłam
Nadrobiłam Was i biorę się za prasowanie
Jeszcze mam górę rzeczy Tzta do wyprasowania, a jutro pranie kolejnych ubranek dzieciowych :/
Muszę jakiś plan zrobić na najbliższe tygodnie, bo mnie święta zastaną
Cytat:
Oj też mam głupie sny, ale bardzo realistyczne. A jeśli chodzi o włosy to czy pakujecie do torby suszarkę do włosów
Nie biorę suszarki

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Moja siostra używa dla synka i jest zadowolona z tych chusteczek,tyle,ze na początku używała nivea chyba.Ja zamierzam na początek używać huggiesów a później spróbuje te z biedronki.Jak ja lubie zapach farby ,benzyny i rozpuszczalników,ach mogła bym się stachnąć
No narkomanka, normalnie

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość

Lasencje
, ale super wiadomosc tz mi wczoraj przekazal. W tym szpitalu, w ktorym chcemy rodzic, zz jest za darmo !!!!!!! Bylam przygotowana, ze trzeba bedzie wybulic 700 zl, a tu taka niespodzianka!
Super Zazdroszczę

Cytat:
O matko, współczuję

Cytat:
Tak wiem, że najważniejsze, ale nie jedyne, a na samą myśl o tym, że spędzę tu już siódme święta tylko z TZ
Nawojka

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-06, 16:21   #1829
czubasek20
Zakorzenienie

Stwierdzam ze wymieniam męża na lepszy model
http://www.youtube.com/watch?v=s2UYj...eature=related

Stary 2011-12-06, 16:28   #1830
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Odświeżyć i owszem , ale nie suszyć włosów, jakbym już poważnie nie miała co robić na oddziale . Mi tam nie przeszkadza chodzenie w mokrych i ani nie mam zamiaru pakować suszarki.
zośka każdy pakuje to co uważa za słuszne, czemu tak się pienisz na myśl że niektóre z nas ją zapakują zresztą jeszcze nie rodziłaś więc nie wiesz co ty tam na oddziale będziesz robić
niektórzy nie wyobrażają sobie nie suszyć włosów - ja ich rozumiem, nigdy z mokrymi nie chodzę bo mam taki typ włosów że mi stają na wszystkie strony.
Myślę, że po porodzie jak będe się myć to tż będzie gdzieś obok i nawet jeśli ja nie będę mieć siły to on mi pomoże i je wysuszy.

Cytat:
nie wiem nawet co to i jak to wygląda

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
czeeeeeeeeeeeeeesc

TZ odebrał mi wyniki buuuuuuuuuuu mam gbs dodatni (tzn w pochwie ujemny ale w odbycie dodatni cholera jasna... w czwartek wizyta to zobacze co gin powie bo od razu mi antybiogram zrobili....wrażliwy na sporo antybiotyków wiec moze sie pozbede
reszta wyników nawet w miare (mocz i morfologia)

a co do pielęgnacji chłopców to juz zgłupiałam... jak bedzie u mnie moja kolezanka połozna to jej zapytam...
współczuję

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości