|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I
Cytat:
tak źle i tak niedobrze...---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2492 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I
Cytat:
O naparze z liści malin i wiesiołku też nam mówili na SR. Napar można spożywać od 36 tc - wzmacnia mięśnie macicy, a wiesiołek od 37 tc 3 x 2 kapsułki dziennie - bdb wpływa na rozwieranie szyjki macicy. Pearl - gratuluję
|
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczasy pod gruszą- jak mowisz- cos koło 200zł było w tym roku średniej krajowej to ja nawet połowy nie zarabiam... niby mam umowe na czas nieokreslony i moge wrócic ale bardzo bym chciała nie wracac po macierzynskim tylko zmienic prace... mam nadzieje ze mi sie uda |
|
|
|
|
#2494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaka reakcja tego faceta????
|
|
#2495 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje dziecię jest niewymiarowe główka - nóżki o co najmniej 3 tygodnie ![]() Cytat:
![]() Co do śledzi - zmolestował mnie przez kom. a śledzi kupiłam aż 2 płaty, więc bardziej na smaka tylko nie wiem w czym mam to zrobić, bo nie mam tylu misekCytat:
Gratulacje Cytat:
_________________________ _______ Ale mam dziś lenia ![]() Zaraz wstawiam na gaz rybcię i od razu zrobię budyń, bo już ze 2 dni za mną chodzi ![]() Trochę ogarnęłam rzeczy Tymusia, mam b. mało ciuszków na 56, a niektóre wielkością pasują do 62 już się nie będę sugerowała rozmiarami na metkachJak w czwartek będzie w miarę ładnie, to idę znów na łowy
|
|
#2496 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale naszczescie umowa konczy mi sie z dniem porodui bo bym tam pewnie gdyby nie ciaza do konca zycia za 1000zl zapierdzielala... na wielkanoc mowili ze dadza czesc kasy bo bieda ale reszte dadza na boze narodzenie.. a mi nie dadza bo przed swietami urodze.. zdzierstwo... a u mnie nsawet o wczasach nie mowili.. tylko sie dowiedzialam ze 13 za mc na zwolnieniu nie dostane
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Słodkie
http://www.youtube.com/watch?v=Q9bXl...eature=related lecę nadrabiać |
|
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
Przynajmniej ziemniaczki i budyń smaczne Zaraz brat ma mi podrzucić ciepłe placki ziemniaczane i domowy barszczyk A teraz papa
|
#2499 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też jej Nie mogę się powstrzymać ![]() Co do lampki księżyc z IKEI, to już ją kupiłam i też chodziło mi o przytłumione światło. Szkoda, że jest jasne. Najwyżej kupię żarówki o mniejszej mocy ![]() Kurczę ledwo Was nadrobię i odpiszę a już czuję ból w plecach No i mam na coś ochotę, ale za chiny nie wiem na co |
||
|
|
|
#2500 | |
|
Zakorzenienie
|
Czemu nie wolno ? Nie słyszałam o tym i mialam fazę że prze tydzień tylko jajka na miękko jadlam Cytat:
W ogóle to mąż ma z pracy bal karnawałowy 4 lutego i pyta sie mnie dziś czy idziemy |
|
|
|
|
#2501 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Uska ja wczoraj otrzymałam przesylkę z allegro a w niej leżaczek i karuzelka o takie http://allegro.pl/bright-starts-leza...969575463.html http://allegro.pl/karuzela-nad-lozec...959643262.html mąż wieczorkiem je zlożył i oto moje spostrzeżenia: lezaczek jest naprawdę super bardzo delikatne pastelowe kolorki i pluszowy material bardzo mięciutki i wkładka dla niemowlaczka , bujanie jest bardzo fajne takie delikatne takie inne jak w niehybrydowych leżaczkach - wybrałam go własnie ze względu na te cechy i mam nadzije że dzidzia będzie tez zachwycona jak ja a i ma 10 melodii karuzelka też super , kolorki wspaniałe , wykonanie porządne i te ułożenie karuzelki pod skosem podobno lepsze niż proste - podobno te karuzelki są lepsze od FP - są też w kolorkach chłopcowych te karuzelki![]() -jeśli chodzi o łóżeczko tur to nie wiem czy się da ![]() co do maty to zbytnio nie pomogę- mam dwie ale takie bez pałąków z zabawkami - zabawki są na macie więc bede musiał zakupić cos takiego do tych moich mat http://allegro.pl/chicco-play-gym-du...967844419.html ale dłużej posłuży Edytowane przez kasiulka99 Czas edycji: 2011-12-09 o 17:34 |
|
|
|
|
#2502 | |
|
Rozeznanie
|
Też Męża do tego wykorzystuję
![]() Cytat:
Pomimo tego, że ja chciałam z elementami czarno-białymi, to gdybym miała mieć córeczkę, to chyba bym się na nią skusiła
|
|
|
|
|
#2503 | |||
|
Wtajemniczenie
|
hej mamusie
Cytat:
Cytat:
brzuszek mniejszy od reszty o jakiś tydzień, ale pani doktor powiedziała że nie należy się tym przejmować wszystko jest w normie Cytat:
![]() to teraz tylko czas na imprezkę
|
|
#2504 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jakby mi nie pasowało, musiałabym jechać do innego miasta, co w zimie nie jest chyba najlepszym pomysłem ![]() Cytat:
Takiego szaszłyczka z sosikiem też bym zjadła Niezły numer z tym wybuchającym jajem Cytat:
---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
Kasik, fajne zakupy ![]() Moze Milenka nie sprawi niespodzianki i zostanie jednak Milenką Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2505 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Pearl napisała mi, że baaaardzo dziękuję za kciuki!!! Bardzo jej pomogły
Mały wariował strasznie, chyba cieszył się z takiego obrotu sprawy nie wejdzie na razie na kompa, bo poszła świętować! ze soczkiem na czele oczywiście ![]() Mijus dziś dowiedziałam się, że kot 3-kolorowy nazywa się 'szylkretem' i są to kotki Rodzą się samce ale baardzo rzadko i najczęściej bezpłodne Więc mój młody to chyba jednak 'ona' bo ja tam narazie nie umiem rozróżnić, a mały jest i mylę z jajcunami ciekawi mnie czy Filip miałby zapędy seksualne? Czy raczej nie skoro jest po kastracji? Cieszyłabym się bardzo, jakby była parka ![]() Cytat:
bambusek ja już nie czaję o co Ci chodziło z tym molestowaniem przez telefon kasiulka99 fajne rzeczy ale cena- mam nadzieję, że się dorobię takiego, też mi się marzy taki leżaczko-bujaczek
|
|
#2506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A one są od razu z żarówkami? Czy jakąś sobie tam dołożyłaś?
|
|
|
#2507 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak kupuję to tylko takie w stanie jak nowe i tu się sprawdziło ani jednej ryski więc po co przepłacać tak jak wam wczesniej pisałam kupujemy sami wszystko więc kombinuję jak mogę
Edytowane przez kasiulka99 Czas edycji: 2011-12-09 o 18:10 |
|
|
|
|
#2508 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
wśród mloich znajomych godny polecenia jest ten : http://allegro.pl/fisher-price-lezac...964858735.html |
|||
|
|
|
#2509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my jeszcze za karuzelę nie zapłaciliśmy i ta babka dzwoniła to musiałam się tłumaczyć i przepraszać, że dopiero we wtorek kasę dostanie bo oczywiście na mojej wieśniackiej wsi jeszcze się nie dorobiliśmy wpłatomatu i biedronkę będę miała bliziutko, bo jakieś 3-4 km od domku
|
|
#2510 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Ponawiam pytanie: czy któraś wie co z Ciężaróweczką
|
||
|
|
|
#2511 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale masz kochanego TŻ-a. Ja ledwo wyprosiłam pierścionek na narodziny córci. Kwiatki dostaje tylko na walentynki i czasem na dzień kobiet się zdarzy ale dobre i to![]() renata,annyonne,neska ja zaczęłam doceniać państwową pracę jak ją starciłam i zatrudniłam się u parszywego prywaciarza (u komornika). Zapierdziel non stop, wyrobienie się z pracą było niemożliwe, trzeba było trzaskać nadgodziny(na szczęście płatne) bo szef - biedak i nie stać go było na zatrudnienie kolejnego pracownika. A jeździ najnowszym terenowym BMW a chatę ma jak pałac. Panie które tam pracują po 10-12lat zarabiają 1200zł netto bez jakiejkolwiek podwyżki. Oczywiście zero dodatkowej kasy. Nawet śniadania spokojnie zjeść nie można bo szef zaraz komentował "tu nie stołówka!" Kanapka w gardle stawała Z pewnioscią są przedsiębiorcy, którzy dbają o swoich pracowników, nie mówie ze nie, ale ten do którego ja trafiłam to Zresztą już kiedyś o nim pisałam.Teraz mam umowę do porodu i bardzo się z tego cieszę, bo i tak bym się zwolniła. Cytat:
![]() Cytat:
![]() A u mnie w Beidronce wielka wyprzedaż bo przenoszą sklep w inne miejsce i chcą się pozbyć towaru - idziemy z TŻ zobaczyć Jak ja lubię wyprzedaże
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
że co???
![]() ścianę płaczu to ja pamiętam z programu rozrywkowego 'wipeout wymiatacze' i tam te rękawice bokserskie były ![]() Ogórki wywołują nieczyste myśli
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-12-09 o 18:45 |
|
|
|
#2513 |
|
Wtajemniczenie
|
takie przytłumione światło to daje ta gwiazdka z ikei bo moja koleżanka ma księżyc i gwiazdkę i księżyc mocno świeci a gwiazdka właśnie tak leciutko że taki pół mrok jest
|
#2514 |
|
Zadomowienie
|
nazarlam sie pierogow i grochowki i leze jak biedronka
![]() zazdroszcze Pear tez bym chciala byc juz po obronie;/
|
#2515 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Moja kocica to szylkretka Nie mam problemu z rozpoznaniem płci, już u 1 dniowych kociaków wiem czy to ona czy on Ale Twoja z racji na umaszczenie to kocica jak nic![]() Jeśli chodzi o zapędy Filipa to może je mieć. Mój Simon pomimo tego, że kastrat potrafi "podrywać" Szachrajkę
Gabrysia - 09.02.2012 Edytowane przez Mijus Czas edycji: 2011-12-09 o 18:59 |
||
|
|
|
#2516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę biały i jakiś brązowawy, a dalej nic bo małe zdjęcie Fajnie jeśli to kotka Zapędy to tam se może mieć, i tak nie zapyli A czy Twój kot - Simon też tak dziwnie miauczy, wściekły jak se myje tego no.. małego?? ponoć filutek u kotów posiada jakieś tam a'la 'kolce' mówiła mi kuzynka męża, bo studiuje weterynarie a połączenie kolczastej maczugi + ostrego języka może być nie miłe... Przyuważyłaś kiedyś?? ![]() Cytat:
![]() Spoko, obronisz się prędzej czy później
|
|
#2517 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wibracje chodziły non stop a mała zachwycona Cytat:
![]() ale mam smakaja też zazdroszczę obrony Pearl ja planuję obronę na czerwiec ale jestem jeszcze w szarej Cytat:
|
|
#2518 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z tym kolorem szylkretowym to sprawa genów, tutaj jest to fajnie opisane - szylkret Troszkę się tym interesuję, chciałabym kiedyś założyć hodowle kotów....takie moje marzenie na stare lata![]() Nie zauważyłam żeby przy myciu warczał, ale może taka natura Filipa Koty mają "kolce" na penisach to prawda, uaktywniają się w momencie współżycia, dlatego kotki tak się drą
Gabrysia - 09.02.2012 Edytowane przez Mijus Czas edycji: 2011-12-09 o 19:28 |
|
|
|
|
#2519 |
|
Rozeznanie
|
czesc mamusie
![]() ja jutro albo urodze albo z łóżka nie wstane Od 11h do 19h sprzatalam...i jestem padnieta Nawet obiad jadlam w pospiechu. dobrze,ze mialam jeszcze 2 nalesniki dopiero teraz zjadlam wieksza obiado kolacje.umylam 5 okien, wypralam firanki, ktore pozniej prasowalam. Wyszorowalam duzy dywan, wyczyscilam lozeczko dla malej, odkurzalam, itp. W jednym z dwóch pokoi mam firanki na całą ściane (prawie 5m długości) z prasowaniem jej byla masakra, ale jeszcze gorzej z zawieszeniem, bo byla za dluga o 40cm i musialam podwijac. Na koniec myslalam ze sie poplacze, bo tak ciezko mi bylo ![]() Na dzis juz koniec teraz chillout ![]() ide nadrabiac
|
#2520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No drą się, bo je to boli, bidulki więc wiesz stwierdziłam, że ostrym ogonem go chyba boli się śmiejemy wtedy z niego że se boleśnie filutka myje Ah no i piękna Twoja kotka ![]() Cytat:
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-12-09 o 19:47 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

czy wy też tak kiepsko sie już czujecie na tej koncówce ??
tak źle i tak niedobrze...

Szkoda, ze nie widziałyście jak szybko się stamtąd ulotniłam

aorta się zwęża i trzeba ją rozszerzyć... jadą niedługo do szpitala do Gdańska na operację..
a Wiktorek ma dopiero 2 tygodnie
u mnie zostały od wczoraj ale jakoś mi przeszła ochota
masakra jakaś ze mną jest
a śledzi kupiłam aż 2 płaty, więc bardziej na smaka

już się nie będę sugerowała rozmiarami na metkach

Rodzą się samce ale baardzo rzadko i najczęściej bezpłodne
ciekawi mnie czy Filip miałby zapędy seksualne? Czy raczej nie skoro jest po kastracji?
i ta babka dzwoniła to musiałam się tłumaczyć i przepraszać, że dopiero we wtorek kasę dostanie 
Gabrysia - 09.02.2012