|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część XI
Dziewczyny, ściagnęłam kod na płyn do kąpieli, ale go nie wydrukowałam od razu, jest możliwość znalezienia go gdzieś jeszcze?
|
#4322 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
Słyszałam, że taki sklep istnieje, ale mi się strasznie nie chce przez Wisłę przeprawiać. ![]() Nie mów, że to cudo też tam jest, bo wtedy jednak będę musiała. ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...dzo-mocny.html |
|
|
|
|
#4323 |
|
Raczkowanie
|
Na poprzedniej stronie było
![]() Dziewczęta ktoś wspomniał o nowej kolekcji Rimmela, znalazłam swatche i dwa piękne nudziaki http://fleurdeforce.blogspot.com/201...ollection.html http://www.lebeautygroup.com/2011/09...ng-finish.html Edytowane przez lajla09 Czas edycji: 2011-12-13 o 09:52 |
|
|
|
#4324 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
z ziaji mam tylko wazeline kosmetyczną i mleczko+tonik do demakijażu i jestem bardzo zadowolona
|
|
|
|
|
#4325 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moim zdaniem wynik poniżej15sec jest niemożliwy! swoją drogą rossnet to też niezły kręt i olewacz konkursowiczów |
|
|
|
|
#4326 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aa ja szukalam czegos nowego na stronie ziaji heh-myslalam ze to jakis ich nowy produkt do wlosow czy cos w tym stylu. Bo takie skojarzenie mialam z wiosenna mgielka ![]() Cytat:
Wuiekszoc kosmetykow do pielegnacji mam z tej firmy. Po 1 polska firma, po 2 ceny rewelacja, po 3 jakosciowo genialne jak dla mnie , po4 i najwaznijesze NIE TESTUJA NA ZWIERZAKACH swoich produktow. A jeszcze kilka lat temu uwzalam te produkty za nic nie warte- bo jako nastalatka muialam miec wszytsko z cyklu: "jetes tego warta" itd a niskie ceny byly dla mnie podejrzane. Ahh ten marketing
Odliczanie do maja/czerwca 2014 Edytowane przez mal Czas edycji: 2011-12-13 o 13:31 |
||
|
|
|
#4327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zakochałam się w tym najbardziej nudowym ![]() o jaaaa na promocji http://www.rossnet.pl/Produkt/Rimmel...dka-010,113455 Edytowane przez nothing_matter Czas edycji: 2011-12-13 o 14:13 |
|
|
|
|
#4328 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4329 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a jakiego fluidu używasz?
|
|
|
|
|
#4330 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy to odpowiedni wątek, ale chciałam zapytać tych którzy brali udział w konkursie na ciacha. Jak mamy otrzymać te karty ? Pojawi się jakieś info dot. odbioru ? Bo nie mam zielonego pojęcia jak to działa..
|
#4331 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jej te szminki rimella -ostatnia szminke kupilam chyba z 5lat temu a teraz nie wiem czy nie polece do rossmanna po 1albo 2!!! Ojj ojj i jak tu przy was oszczedzac ciagle sie cos pojawia na mojej liscie MUST HAVE Bozia dala wielkie krowie oczy ale male usta, ale moze kupilabym sobie ta sliwkowa szminke z rimmela
Odliczanie do maja/czerwca 2014 Edytowane przez mal Czas edycji: 2011-12-13 o 15:49 |
|
|
|
|
#4332 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4333 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja mam dream matte muse... ale raczej go stosuje na fluid i pod puder w kamieniu
|
|
|
|
|
#4334 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chodzi o to, moze nie ze zapach, chociaz wiadomo zeby nie byl jakiś intensywny i owocowy lubi takie zapachy ale na mnie a nie na sobie chodziło mi bardziej o takie męskie opakowanie a nie właśnie kremiki kobiece z różyczkami albo nie wiadomo co![]() ale tak, ten krem z Neutrogeny świetny, o taki mi chodziło, dzieki nothing_matter |
||
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
myślałam że będzie promocja na któryś tusz Wibo - ale skoro nie ma to kupię normalnie - tylko który polecacie? ten w zielonym czy różowym opakowaniu?
zależy mi na rozdzieleniu i podkręceniu rzęs
|
|
|
|
#4336 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4337 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wykończę tubkę wiśniowego Carmex'u to zacznę tą truskawkową Po tej akcji z kuponami na truskawkowe Carmex'y zostały ich nieliczne sztuki w Rossmannach. Byłam w kilku i mogę stwierdzić, że miały wzięcie ![]() Btw. Znów nic nie wygrałam w konkursie "Zimowe S.O.S dla Twoich ust" Chyba nigdy nie uda mi się wygrać na rossnecie
mamm ma mi ja ![]() Lenistwo to nic więcej niż zwyczaj odpoczywania zanim się zmęczysz. Jules Renard, pisarz francuski Edytowane przez mamm Czas edycji: 2011-12-13 o 18:52 |
|
|
|
|
#4338 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z Was posiada kod z 10 grudnia- płyn do kąpieli Tesori d`Oriente -20%
Edytowane przez renatkq Czas edycji: 2011-12-13 o 19:11 |
|
|
|
#4339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
Jest może jakiś brzoskwiniowy odcień z tego różu Miss Sporty, Oh! Blushed Again?
|
#4341 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cieszę się, że pomogłam ![]() a ja jestem załamana... albo raczej mój portfel... ![]()
|
|
|
|
|
#4342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4343 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak mogę zrobić sobie krzywdę kremem do stóp? (no chyba, ze go zjem ) Co innego np. z kwasami ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cholera! Znowu kupię kolejne szminki...
Edytowane przez Inkarnatka Czas edycji: 2011-12-13 o 20:44 |
||||
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
Dostanę ten krem w rossie albo naturze?
![]() Oceanic, AA Wrażliwa Natura 20+, Aktywnie nawilżający krem na dzień do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii
|
#4345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny produkty Ziaja PRO można dostać bez problemu (po za kwasami)...
I w każdej hurtowni kosmetycznej Wam sprzedaja A jak nie to na allegro bez problemu dostaniecie jak nie chcą klienta.
|
#4347 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() ja tutaj nie bywam, nigdy nie czytałam tego wątku ![]() ale mam pewien problem i wy pewnie mi pomożecie ![]() byłam sobie dzisiaj na zakupach w rossmanie, wracam do domu patrze a jedna z rzeczy które kupiłam jest PRZETERMINOWANA AŻ 5 MIESIĘCY ! no padłam... mam iść im go zwrócić...? może powinnam sprawdzić, ale to też jakaś paranoja- mam patrzeć na date wszystkiego co kupuje... jestem taka wkurzona... co takie produkty robią na półkach sklepów !? ja rozumiem że jakiś tam produkt się tam może zapodziać, ale żeby aż tyle po terminie i jeszcze tam stał ? może gdzieś to trzeba zgłosić.... nie wiem.... poradźcie mi coś
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam pytanie. Czy używałyście może tego środka do dywanów domol, co będzie na okazjach 18.12? Zastanawiam się czy poradzi sobie z zaplamionym dywanem
|
|
|
|
#4349 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
zatem wymaga troche trudu... w kazdym badz razie zycez powodzenia w konkursach, ja juz pare razy wygralam i to calkiem niezle i fajne nagrody pozdrawiam
|
|
|
|
|
#4350 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.

Możesz wrzucić jakiś link ze zdjęciem?
Tylko jakoś ostatnio zamarł 

to 

ciagle sie cos pojawia na mojej liscie MUST HAVE

Chyba nigdy nie uda mi się wygrać na rossnecie

) Co innego np. z kwasami