Rossmann - część XI - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-13, 07:13   #4321
pitahaya
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann - część XI

Dziewczyny, ściagnęłam kod na płyn do kąpieli, ale go nie wydrukowałam od razu, jest możliwość znalezienia go gdzieś jeszcze?
Stary 2011-12-13, 09:18   #4322
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez Inkarnatka Pokaż wiadomość
A co to za nowość? Możesz wrzucić jakiś link ze zdjęciem?

Emilia, zajrzyj do firmowego sklepu Ziai Tam dostaniesz wszystko! Od serii drogeryjnych, przez serię apteczną Med po profesjonalną serię Pro do gabinetów kosmetycznych (co prawda tej ostatniej nie sprzedają klientom indywidualnym, tylko firmom lub za okazaniem dokumentu potwierdzającego wykształcenie kosmetyczne :/ )
A sklep znajduje się w Pasażu Wileńskim przy ulicy Targowej (nie pamietam nr) wejście przez bramę między dwoma ciuchlandami.

I zapraszam na ziajowy wątek Tylko jakoś ostatnio zamarł
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=420777&page=81
Dziękuję.
Słyszałam, że taki sklep istnieje, ale mi się strasznie nie chce przez Wisłę przeprawiać.
Nie mów, że to cudo też tam jest, bo wtedy jednak będę musiała.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...dzo-mocny.html
Stary 2011-12-13, 09:23   #4323
lajla09
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nikola07 Pokaż wiadomość
Kod na płyn Jahnson's baby
2982228623668
Na poprzedniej stronie było

Dziewczęta ktoś wspomniał o nowej kolekcji Rimmela, znalazłam swatche i dwa piękne nudziaki
http://fleurdeforce.blogspot.com/201...ollection.html
http://www.lebeautygroup.com/2011/09...ng-finish.html

Edytowane przez lajla09
Czas edycji: 2011-12-13 o 09:52
lajla09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 12:10   #4324
yoanes
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mal Pokaż wiadomość
http://www.ziaja.com/offer/kosmetyki..._matujacy.html
http://www.ziaja.com/offer/kosmetyki...ajacy_25_.html

Tutaj masz moje ukochane kremy Pieknie pachna, nie mam uczucie suchej skory, nie zapychaja mi porow. Ogolem kremiki jak dla mnie ok. Oczywiscie ten matujacy "szalu pału nie robi"ale faktycznie przez 2h po wysmarowaniu nie swiece sie...pozatym i tak zazwyczaj na krem stosuje pozniej podklad albo puder. No i moja psychika jest uspokojona ze opozniam pojawienie sie zmarch na mojej buzi
Ja widzialma te kremy w kilku sklepach ...nawet bylam swiecie przekonana ze w rossmannach sa-ale moge sie mylic bo czesc kosmetykow kupuje w hurtowni fryzjersko-kosmetycznej

mnie tez tym zaciekawilas...tylko ze w ogole nie wiem o co chodzi. Poprosze o linka z produktem
dzięki, na pewno wypróbuje.... z ziaji mam tylko wazeline kosmetyczną i mleczko+tonik do demakijażu i jestem bardzo zadowolona
yoanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 12:54   #4325
dorka1980
Wtajemniczenie

GG do dorka1980

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Dzięki za gazetkę .
Dziewczyny, które brały udział w konkursie Scandaleyes- widziałyście wyniki? 12 osób, a tylko 7 różnych nazwisk. Fascynuje mnie też obecny ranking- kliknięcie wszystkiego w ułamku sekundy- ciekawa jestem czy redakcja będzie wyrzucała z rankingu oszustów...
warto pisać prośbę o weryfikację wyników, nie wiem czy to Ty pisałaś na wątku konkursowym, ale tam już ktoś alarmuje rossnet

moim zdaniem wynik poniżej15sec jest niemożliwy! swoją drogą rossnet to też niezły kręt i olewacz konkursowiczów
dorka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 13:24   #4326
mal
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
Dzieki Aa ja szukalam czegos nowego na stronie ziaji heh-myslalam ze to jakis ich nowy produkt do wlosow czy cos w tym stylu. Bo takie skojarzenie mialam z wiosenna mgielka
Cytat:
Napisane przez yoanes Pokaż wiadomość
dzięki, na pewno wypróbuje.... z ziaji mam tylko wazeline kosmetyczną i mleczko+tonik do demakijażu i jestem bardzo zadowolona
nie ma sparwy, ja jestem od 3lat ziajomaniaczka Wuiekszoc kosmetykow do pielegnacji mam z tej firmy. Po 1 polska firma, po 2 ceny rewelacja, po 3 jakosciowo genialne jak dla mnie , po4 i najwaznijesze NIE TESTUJA NA ZWIERZAKACH swoich produktow. A jeszcze kilka lat temu uwzalam te produkty za nic nie warte- bo jako nastalatka muialam miec wszytsko z cyklu: "jetes tego warta" itd a niskie ceny byly dla mnie podejrzane. Ahh ten marketing

Edytowane przez mal
Czas edycji: 2011-12-13 o 13:31
mal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 14:06   #4327
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lajla09 Pokaż wiadomość

Dziewczęta ktoś wspomniał o nowej kolekcji Rimmela, znalazłam swatche i dwa piękne nudziaki
także ile te pomadki kosztują? zakochałam się w tym najbardziej nudowym

o jaaaa na promocji http://www.rossnet.pl/Produkt/Rimmel...dka-010,113455

Edytowane przez nothing_matter
Czas edycji: 2011-12-13 o 14:13
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 14:48   #4328
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:

Piękne są wszystkie.
Stary 2011-12-13, 15:32   #4329
yoanes
BAN stały

Cytat:
Dzieki Aa ja szukalam czegos nowego na stronie ziaji heh-myslalam ze to jakis ich nowy produkt do wlosow czy cos w tym stylu. Bo takie skojarzenie mialam z wiosenna mgielka

nie ma sparwy, ja jestem od 3lat ziajomaniaczka Wuiekszoc kosmetykow do pielegnacji mam z tej firmy. Po 1 polska firma, po 2 ceny rewelacja, po 3 jakosciowo genialne jak dla mnie , po4 i najwaznijesze NIE TESTUJA NA ZWIERZAKACH swoich produktow. A jeszcze kilka lat temu uwzalam te produkty za nic nie warte- bo jako nastalatka muialam miec wszytsko z cyklu: "jetes tego warta" itd a niskie ceny byly dla mnie podejrzane. Ahh ten marketing
no dokładnie tak, zgadzam sie a i reklamy w tv robią swoje ... a jakiego fluidu używasz?
Stary 2011-12-13, 15:34   #4330
Oluniaa95
Wtajemniczenie

Nie wiem czy to odpowiedni wątek, ale chciałam zapytać tych którzy brali udział w konkursie na ciacha. Jak mamy otrzymać te karty ? Pojawi się jakieś info dot. odbioru ? Bo nie mam zielonego pojęcia jak to działa..

...
Oluniaa95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 15:47   #4331
mal
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez yoanes Pokaż wiadomość
no dokładnie tak, zgadzam sie a i reklamy w tv robią swoje ... a jakiego fluidu używasz?
Ehhh z fluidami to skocze nie mam jakiegos faworyta :/ na ogol albo w musie albo z papka maybelline choc nastepny dla odminany moze kupie z manhattanu?? Z manhatannu mam ukochane blyszczyki, ktore moge CI polecic. Dobrze sie nakladaja, nie kleja ust i nie sa chemiczne ale wiadomo jak to z blyszczykami szybko sie je zjada z ust.
Jej te szminki rimella -ostatnia szminke kupilam chyba z 5lat temu a teraz nie wiem czy nie polece do rossmanna po 1albo 2!!! Ojj ojj i jak tu przy was oszczedzac ciagle sie cos pojawia na mojej liscie MUST HAVEKolory sa sliczne...ostatnio zamarzyla mi sie krwisto czerwona szminka -choc ja nie mam dobrych ust do takiej A tak ostatnio mi sie podoba eyeliner na oczach + mocno wytuszowane rzesy + czerwona szminka,ale coz nie mozna miec wszytskiego Bozia dala wielkie krowie oczy ale male usta, ale moze kupilabym sobie ta sliwkowa szminke z rimmela??

Edytowane przez mal
Czas edycji: 2011-12-13 o 15:49
mal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 15:50   #4332
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
Dziewczyny, oświećcie mnie... Kupiłam dziś zestaw świąteczny z kosmetykami. Zapakowany (ale nieofoliowany), nie odpakowywałam. Jest możliwość jego zwrócenia na podstawie paragonu, albo wymiana na inny zestaw?
?
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 16:39   #4333
yoanes
BAN stały

Cytat:
Ehhh z fluidami to skocze nie mam jakiegos faworyta :/ na ogol albo w musie albo z papka maybelline choc nastepny dla odminany moze kupie z manhattanu?? Z manhatannu mam ukochane blyszczyki, ktore moge CI polecic. Dobrze sie nakladaja, nie kleja ust i nie sa chemiczne ale wiadomo jak to z blyszczykami szybko sie je zjada z ust.
Jej te szminki rimella -ostatnia szminke kupilam chyba z 5lat temu a teraz nie wiem czy nie polece do rossmanna po 1albo 2!!! Ojj ojj i jak tu przy was oszczedzac ciagle sie cos pojawia na mojej liscie MUST HAVEKolory sa sliczne...ostatnio zamarzyla mi sie krwisto czerwona szminka -choc ja nie mam dobrych ust do takiej A tak ostatnio mi sie podoba eyeliner na oczach + mocno wytuszowane rzesy + czerwona szminka,ale coz nie mozna miec wszytskiego Bozia dala wielkie krowie oczy ale male usta, ale moze kupilabym sobie ta sliwkowa szminke z rimmela??
a które z maybelline? ja mam dream matte muse... ale raczej go stosuje na fluid i pod puder w kamieniu
Stary 2011-12-13, 17:12   #4334
dziama_
Raczkowanie

Cytat:
typowo dla mężczyzn to nie jest, ale neutrogena ma 'męskie' opakowania http://www.rossnet.pl/Produkt/Neutro...aznokci,100808 niestety nie wiem jak z zapachem
dziekuje za linka

Cytat:
Jak to przeczytałam to przypomniała mi się z zeszłej zimy scenka z autobusu, jak pewien młody facet wyciągnął z torby krem do rąk (z Ziai Kozie mleko ) i bez żadnej krępacji posmarował sobie dłonie Trochę się zdziwiłam, bo przyznam się, ze rzadko widuję mężczyzn kremujących sobie ręce w miejscu publicznym - nadal pokutuje stereotyp, ze to niemęskie :/ - jak pięknie potem zapachniało w autobusie
I wcale nie uważam, ze to niemęskie

A jaki to pedalski zapach?
Jeśli nie lubi owocowych czy kwiatowych zapachów kremów do rąk, to może niech spróbuje klasycznej Nivei w okrągłym opakowaniu (może nie jest zbyt praktyczne) - nie jest "obciachowe", typowo "babskie" czy tam "pedalskie"...
no właśnie haha chodzi o to, moze nie ze zapach, chociaz wiadomo zeby nie byl jakiś intensywny i owocowy lubi takie zapachy ale na mnie a nie na sobie chodziło mi bardziej o takie męskie opakowanie a nie właśnie kremiki kobiece z różyczkami albo nie wiadomo co

ale tak, ten krem z Neutrogeny świetny, o taki mi chodziło, dzieki nothing_matter
dziama_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 17:13   #4335
ama09
Zakorzenienie

myślałam że będzie promocja na któryś tusz Wibo - ale skoro nie ma to kupię normalnie - tylko który polecacie? ten w zielonym czy różowym opakowaniu?
zależy mi na rozdzieleniu i podkręceniu rzęs
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 17:59   #4336
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Dokładnie, co chwila trzeba coś koniecznie mieć, jak się okazuje.
Stary 2011-12-13, 18:47   #4337
mamm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moniczka795 Pokaż wiadomość
tak dziś byłam i miałam zapisany w komórce i bez problemu podałam jej.

Teraz ten Carmex jest na promocji za 6,99 to z kodem wychodzi za 4,19
Właśnie pozytywnie zostałam zaskoczona przy kasie, że zniżkę dali od ceny promocyjnej a nie regularnej
Wykończę tubkę wiśniowego Carmex'u to zacznę tą truskawkową

Po tej akcji z kuponami na truskawkowe Carmex'y zostały ich nieliczne sztuki w Rossmannach. Byłam w kilku i mogę stwierdzić, że miały wzięcie

Btw. Znów nic nie wygrałam w konkursie "Zimowe S.O.S dla Twoich ust" Chyba nigdy nie uda mi się wygrać na rossnecie

Edytowane przez mamm
Czas edycji: 2011-12-13 o 18:52
mamm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 19:10   #4338
renatkq
Raczkowanie

Czy któraś z Was posiada kod z 10 grudnia- płyn do kąpieli Tesori d`Oriente -20%

Edytowane przez renatkq
Czas edycji: 2011-12-13 o 19:11
renatkq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 19:20   #4339
Quera
Zadomowienie

Cytat:

Cudowne W takim razie będę musiała się po nie przejść do Rossmanna
Quera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 19:26   #4340
Kachnaaaa
Zakorzenienie

Jest może jakiś brzoskwiniowy odcień z tego różu Miss Sporty, Oh! Blushed Again?

Kachnaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 19:35   #4341
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dziama_ Pokaż wiadomość
dziekuje za linka

ale tak, ten krem z Neutrogeny świetny, o taki mi chodziło, dzieki nothing_matter
nie ma za co cieszę się, że pomogłam

Cytat:
Napisane przez Quera Pokaż wiadomość
Cudowne W takim razie będę musiała się po nie przejść do Rossmanna
a ja jestem załamana... albo raczej mój portfel... chciałam tylko jednego jasnego nudziaka i szukałam więcej swatchy. jak znalazłam to przy okazji też i inne i już chcę połowę kolorów. tyle wydatków przed świętami, że mogę sobie pozwolić na 1 góra 2. promocja do czwartku (chyba że w nowej gazetce też będzie? nie rzuciły mi się w oczy) i nie wiem które wybrać
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 20:19   #4342
pitahaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez renatkq Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was posiada kod z 10 grudnia- płyn do kąpieli Tesori d`Oriente -20%
Podbijam pytanie. Zapomniałam zapisać, a miał iść na prezent. Może ktoś się podzieli?
Stary 2011-12-13, 20:42   #4343
Inkarnatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Dziękuję.
Słyszałam, że taki sklep istnieje, ale mi się strasznie nie chce przez Wisłę przeprawiać.
Nie mów, że to cudo też tam jest, bo wtedy jednak będę musiała.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...dzo-mocny.html
Jest Tylko, że jest z serii Ziaja Pro, którą można kupić w tym sklepie tylko jeśli się posiada gabinet kosmetyczny (wtedy trzeba okazać NIP do wystawienia f-ry) albo ma się wykształcenie kosmetyczne (wtedy trzeba pokazać dokument potwierdzający posiadanie takiego). Inaczej nie sprzedadzą Bez sensu Jak mogę zrobić sobie krzywdę kremem do stóp? (no chyba, ze go zjem ) Co innego np. z kwasami

Cytat:
Napisane przez kasianiuniakotek Pokaż wiadomość
Wrzucam wam linka gdzie widać i pomadki i swatche: http://fleurdeforce.blogspot.com/201...ollection.html
Cytat:

Cytat:

Dziękuję za linki

Cholera! Znowu kupię kolejne szminki...

Edytowane przez Inkarnatka
Czas edycji: 2011-12-13 o 20:44
Inkarnatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 20:49   #4344
Kachnaaaa
Zakorzenienie

Dostanę ten krem w rossie albo naturze?

Oceanic, AA Wrażliwa Natura 20+, Aktywnie nawilżający krem na dzień do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii

Kachnaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 21:03   #4345
szmyglo
Zakorzenienie

Tak, kupiłam niedawno w rossie. Ale nie nawilża bardzo mocno jeśli Ci na tym zależy.
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 21:17   #4346
Bayje
Zakorzenienie

Dziewczyny produkty Ziaja PRO można dostać bez problemu (po za kwasami)...
I w każdej hurtowni kosmetycznej Wam sprzedaja krem do stóp.
A jak nie to na allegro bez problemu dostaniecie jak nie chcą klienta.

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 21:30   #4347
zanciapp
Zadomowienie

hej
ja tutaj nie bywam, nigdy nie czytałam tego wątku
ale mam pewien problem i wy pewnie mi pomożecie
byłam sobie dzisiaj na zakupach w rossmanie, wracam do domu patrze a jedna z rzeczy które kupiłam jest PRZETERMINOWANA AŻ 5 MIESIĘCY ! no padłam...
mam iść im go zwrócić...?
może powinnam sprawdzić, ale to też jakaś paranoja- mam patrzeć na date wszystkiego co kupuje...
jestem taka wkurzona... co takie produkty robią na półkach sklepów !?
ja rozumiem że jakiś tam produkt się tam może zapodziać, ale żeby aż tyle po terminie i jeszcze tam stał ?
może gdzieś to trzeba zgłosić.... nie wiem....
poradźcie mi coś
zanciapp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 21:34   #4348
czuprynka
Zakorzenienie

Dziewczyny, mam pytanie. Czy używałyście może tego środka do dywanów domol, co będzie na okazjach 18.12? Zastanawiam się czy poradzi sobie z zaplamionym dywanem
czuprynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 21:59   #4349
yoanes
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mamm Pokaż wiadomość
Właśnie pozytywnie zostałam zaskoczona przy kasie, że zniżkę dali od ceny promocyjnej a nie regularnej
Wykończę tubkę wiśniowego Carmex'u to zacznę tą truskawkową

Po tej akcji z kuponami na truskawkowe Carmex'y zostały ich nieliczne sztuki w Rossmannach. Byłam w kilku i mogę stwierdzić, że miały wzięcie

Btw. Znów nic nie wygrałam w konkursie "Zimowe S.O.S dla Twoich ust" Chyba nigdy nie uda mi się wygrać na rossnecie
uda ci sie tylko cierpliwosci...poza tym w niektorych konkursach tzreba sie wykazac kreatywnoscia i pomyslowoscia zatem wymaga troche trudu... w kazdym badz razie zycez powodzenia w konkursach, ja juz pare razy wygralam i to calkiem niezle i fajne nagrody pozdrawiam
Stary 2011-12-13, 22:01   #4350
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Jest Tylko, że jest z serii Ziaja Pro, którą można kupić w tym sklepie tylko jeśli się posiada gabinet kosmetyczny (wtedy trzeba okazać NIP do wystawienia f-ry) albo ma się wykształcenie kosmetyczne (wtedy trzeba pokazać dokument potwierdzający posiadanie takiego). Inaczej nie sprzedadzą Bez sensu Jak mogę zrobić sobie krzywdę kremem do stóp? (no chyba, ze go zjem ) Co innego np. z kwasami

Dziękuję za linki

Cholera! Znowu kupię kolejne szminki...
Dziękuję za obszerną relację.

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości