|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: No Kochane, czas wybrać tytuł do kolejnego wątku ![]() |
|||
Ząbki śmiało już kiełkują a dzieciaczki zupką plują. VII-VIII 2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
17 | 32,08% |
Rok temu w brzuszku mamy, teraz rok razem witamy |
1 | 1,89% |
Uhuha Uhuha zima z brzdącem nie jest zła! |
5 | 9,43% |
Straszne kolki poszły w kąt, teraz ząbki dają show. |
0 | 0% |
Dzieci silne bardzo mamy, które siedzieć by już chciały! |
3 | 5,66% |
Pierwsze ząbki już mamy i obiadkami się zajadamy. |
0 | 0% |
Ząbek tu, ząbek tam - tutaj najlepszy wątek mam. |
0 | 0% |
Jabłko,marchew czy pietruszka – trafia już do mojego brzuszka. |
2 | 3,77% |
Jak na drożdżach rośniemy, bo obiadki już jemy. |
0 | 0% |
Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci. |
18 | 33,96% |
Dobrze się już znamy i lubimy mocno, a nasze dzieciaki jak na drożdżach rosną. |
0 | 0% |
Nawet żadna teściowa temu nie zaprzeczy, że jesteśmy super mamy i mamy cudowne dzieci! |
2 | 3,77% |
Obroty ćwiczymy, wszystko zaśliniamy i mamy fajowe, superanckie mamy. |
3 | 5,66% |
W zeszłą zimę w brzuszku mamy, w tą już z zewnątrz świat oglądamy. |
2 | 3,77% |
Piję mleczko, rosnę, śpię i tak mija dzień za dniem. |
0 | 0% |
Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Ja tylko przelotem. Zabki Malwinki doprowadzaja mnie do szalu - miala dzisiaj 2 ataki placzu, nie moglam jej uspokoic, plakala jakby ja rozdzierali, dopiero lustro pomoglo, bidula. Teraz drzemie, chyba z wyczerpania padla. Niech te zeby juz wyjda...Smaruje Bobodentem, nawet pomaga, choc Malwi od razu chce go polknac, pewnie niewiele zostaje na dziaselkach...Ech, szkoda mi jej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4652 | |||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zacisniete ![]() Moj poszedl spac ale znowu maszeruje od laptopa do lozeczka i tak bedzie dopoki nie poloze sie kolo niego ![]() Wymyslilam juz tort na urodziny malego ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | |
Wtajemniczenie
|
no szybko - bo prywatnie
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4655 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() To kiedy mam wstawić tą ankietę? 100 to chyba troszkę za późno, może jak będzie tak z 200 do końca? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Zadomowienie
|
Natko ogladalismy wczoraj i dzisiaj. Najgorsze jest to, ze nie mozemy z mezem dojsc do porozumienia w sprawie lokalizacji, pewnie juz dawno bysmy cos kupili. D. chce w miescie (ceny za ar od 11 do 13 tys.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
Zakorzenienie
|
Marina my teraz pzechodzimy na Hippa 2 z Bebilonu 1. Testowaliśmy Hippa Sarce smakuje, więc zmieniamy, bo na Hipp sa ciągle jakies promocje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4658 | |||||
Rozeznanie
|
hejka!
Nadrabiam Was powolutku...Nie mam czasu na włączenie kompa od kilku dni, jak nigdy dotąd. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A podajesz takie świeże te przyprawki, czy suszone mogłyby też być? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() czytam dalej...... ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
droga, dużo cukru... i napis "z wapniem" sugerujący błędnie że reszta jest be, bo bez wapnia...a jak mleko to i wapń jest... Cytat:
![]() co się dzieje? ![]() ![]() Cytat:
za pierwsze ![]() ![]() a drugie: ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Zakorzenienie
|
Brunetka
![]() Justyna imienniczko ![]() ![]() ![]()
#4661 |
Zakorzenienie
|
Alibany mam pomrożony koperek i pietruszke od sąsiadki z działki
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4662 |
Zakorzenienie
|
do czego dodjaesz koperek? miksuejsz,czy zostawiasz taki posiekany?
My jestesmy na etapie marchewki ,ziemniaka i dyni ![]() ![]()
#4663 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jestem ciekawa jak to będzie u mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajne rajtki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Za 5mcy ![]() ![]() Cytat:
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4664 |
Zakorzenienie
|
Scio robiłaś juz Agatce juz cos z brokułem bo ja tak i powiem Wam,że im strasznie smakowało... Buzie co chwilę otwierały
![]()
#4665 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Kochane chciałam się zameldować, że u mnie i Szymcia wszystko ok ![]() Piszę do Was już z Londynu ![]() I utknęłam na 131 stronie...
#4666 |
Zakorzenienie
|
Madziulka Super,ze się odezwałaś... jak Szymek zniósł podróż?
#4667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4668 |
Zakorzenienie
|
U mnie stwierdzili ze szpinakiem,że na głowę upadłam, ale ja bym chciała,żeby wszystkiego spróbowały... (choć sama też jestem ciekawa jak smakuje jakoś nigdy nie miałam okazji jeść)
#4669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tego skaza jest i czarno to widzę. ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- U mnie MASAKRA! Tak ciężkiego dnia dawno nie miałam! Radek dał mi niesamowicie w kość, niedawno zasnął. Cały dzień wisiałam na wizażu i czytałam na raty bo ciągle musiałam do niego latać. Nie poleży sam za fiksa. Ale ale! Jak się Radziu dzisiaj cudnie śmiał! Tak długo i głośno ![]() Nie wiem czy to hormony czy zmęczenie ale jestem taka w☠☠☠☠...a, że poprostu aż się we mnie gotuje ![]() Mam tyle prasowania! Ledwo obiad dałam przy nim radę ugotować. Nic w dzień nie śpi!!! Chała, że w nocy śpi dobrze (nie chwale!) I w ogóle nie mam ochoty na sex!!! Nic a nic ![]() Czy to normalne? To się wyżaliłam ![]() Edytowane przez Lili 83 Czas edycji: 2011-12-13 o 19:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4670 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Stokrotko witaj!
Cytat:
![]() Cytat:
Ja obchodze imieniny na takiej zasadzie, ze zyczenia mi skladaja, ale imprez nie robie. Juz zaciskam! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tak pytam, bo my chyba tez bedziemy miec dzialke ![]() Cytat:
Witaj! Pisz jak Wam tam. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4671 |
Wtajemniczenie
|
Hej Kobitki
przepraszam ale wena mnie opuściła od wczorajszego zdarzenia dziś zoorientowałam jakiego głupstwa narobiłam z tym przelewem najgorzej że to duża suma nie mogę sobie darować chodzę załamana zadzwoniłam wczoraj do brata, bo on ostatnio miał kontakt z tym pracownikiem i powiedział że postara mi się pomóc. Choć sytuacja jest dość beznadziejna. Musiałam się zwierzyć wam Kochane z bardziej dzieciowych tematów: zrobiiśmy sobie z Jasiem dłuuugą kąpiel z wygłupami i mój Milky zasnął jak aniołek
#4672 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Stokrotka witam Ja Ciebie ![]() Carmela Ja się zastanawiam właśnie nad Hipp kurde, te bebiko mam,ale mała nie chce...szkoda że nie ma próbek mleka to bym sprawdziła czy chociaż jej smakuje, albo gerber jeszcze mnie kusi - cena też rozsądna. Jacieee ![]() ![]() Natka zazdroszczę Ci swojego gniazdka, na kiedy planujecie rozpocząć budowę? masz plany pokoi już? jeju jak mi się maży kuchnia z wyspą i spiżarnią ![]() Dekaro no niestety ząbki sobie idą, a czujesz coś ostrego czy jeszcze nic? moja też coraz częściej popłakuje,ale do wytrzymania... Dziubek jak dzisiaj urwisiątko z jedzeniem? Brunetka ![]() Kajool zrób koniecznie z tego cudownego dnia zdjęcia...mąż wraca?czy wrócił ? nie bij, pewnie nie doczytałam...z pytaniem o pneumo to dopiero jak wystawiłam posta to przypomniałam sobie że są 3 dawki :P I nie wiem co dalej... Imieniny - u mnie się ich nie obchodzi, natomiast miło kiedy się o nich pamięta np mój tatusiek kochany wczoraj miał imieniny ![]() ![]() Nic idę coś zjeść. I kładę się spać, do 23 muszę się wyspać, bo potem dama się pewnie obudzi... ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Lili nie nie normalne ![]() ![]() ![]() TELIK ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
Zakorzenienie
|
Żanetko to już 3 dawka, tylko ja to gorzej przeżywam niż Ala
![]() ![]() Telik przykra sprawa, mój mąż kiedyś dostał podwójną wypłatę na konto, ale oddał na drugi dzień. Jednak w pracy u niego był jeden gość co nie chciał oddać i wiem, że miał potem jakieś nieprzyjemności. Miejmy nadzieję, że ten facet okaże się być człowiekiem ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4674 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4675 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4676 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4677 |
Zakorzenienie
|
Babole nic się nie dzieje, tak bez powodu mi czasami jest źle
![]() Dziękuję za troskę. Dziubek czyli łobuz nie wyrósł jeszcze ze skazy jak takie kopy po HA... Kajool co u Ciebie? wyjaśniło się coś w sprawie która Cię ostatnio martwiła? Jakoś myślę o Tobie.. Brunetka dobrze będzie na szczepieniu i po. ![]() Lilii ![]() ![]() ![]() Gdzie jest Lilkaa, Brida?
#4678 | ||||||
Zakorzenienie
|
Jacieee wiesz, że to była z naszej strony forma pocieszenia
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wystarczy dobrze przygotować ![]() Domkowi też smakuje ![]() Cytat:
![]() ![]() Niestety zanim się wsadzi pierwszą łopatę to 8 tys. już wydane ![]() Notariusz, projekt, formalności, plany... Za wszystko trzeba płacić. My jeszcze nie kupiliśmy projektu a już 3 tys. poszło ![]() A projekt kolejne 2 tys. plus ewetualne przeróbki no i cała reszta. Cytat:
![]() Tak, już mamy projekt wybrany- o taki http://archon.pl/gotowe-projekty-dom...844d799c5,2273 Tylko garaż powiększamy o drugie stanowisko. Bello jak karmisz dziewczynki? Na raz czy osobno? Chodzi mi o zupki itp. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4679 | ||
Wtajemniczenie
|
Telik no przykra sprawa, ale mam nadzieje, ze facet odda kase!
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4680 |
Zakorzenienie
|
Telik widać po Twoich postach, że Cię to dręczy
![]() Mi firma dwa razy przelała przez przypadek kasę, raz jak jeszcze pracowałam i raz niedawno jak już nie, w oby dwóch przypadkach oddałam, nie umiałambym wydać pieniędzy, które nie należą tak naprawdę do mnie... Daj znać jak się sprawa rozwinie. ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Ahh no i w kuchni to okno narożne dużo większe zrobimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.