|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: No Kochane, czas wybrać tytuł do kolejnego wątku ![]() |
|||
Ząbki śmiało już kiełkują a dzieciaczki zupką plują. VII-VIII 2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
17 | 32,08% |
Rok temu w brzuszku mamy, teraz rok razem witamy |
1 | 1,89% |
Uhuha Uhuha zima z brzdącem nie jest zła! |
5 | 9,43% |
Straszne kolki poszły w kąt, teraz ząbki dają show. |
0 | 0% |
Dzieci silne bardzo mamy, które siedzieć by już chciały! |
3 | 5,66% |
Pierwsze ząbki już mamy i obiadkami się zajadamy. |
0 | 0% |
Ząbek tu, ząbek tam - tutaj najlepszy wątek mam. |
0 | 0% |
Jabłko,marchew czy pietruszka – trafia już do mojego brzuszka. |
2 | 3,77% |
Jak na drożdżach rośniemy, bo obiadki już jemy. |
0 | 0% |
Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci. |
18 | 33,96% |
Dobrze się już znamy i lubimy mocno, a nasze dzieciaki jak na drożdżach rosną. |
0 | 0% |
Nawet żadna teściowa temu nie zaprzeczy, że jesteśmy super mamy i mamy cudowne dzieci! |
2 | 3,77% |
Obroty ćwiczymy, wszystko zaśliniamy i mamy fajowe, superanckie mamy. |
3 | 5,66% |
W zeszłą zimę w brzuszku mamy, w tą już z zewnątrz świat oglądamy. |
2 | 3,77% |
Piję mleczko, rosnę, śpię i tak mija dzień za dniem. |
0 | 0% |
Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Natka to sporo kasy juz poszlo w przyszly dom... ehh to studnia bez dna, fajny ten Wasz projekt.
![]() dobra, seriale sie pokonczyly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4682 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Cytat:
![]()
![]() |
#4683 |
Zakorzenienie
|
Umieram ze stresu
![]()
#4684 | |
Zakorzenienie
|
![]() TŻ dzisiaj mi dał spokój bo sam po pracy umęczony ![]() Nie wiem jak to dalej będzie...Ta moje niechęć ciągnie się już od dłuższego czasu... ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
Zwłaszcza ta strona gdzie kuchnia jest ![]() Dobranoc ![]() Zgadzam się ![]() Będzie dobrze. My tu kciuki trzymamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4685 |
Zakorzenienie
|
![]()
#4686 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4687 |
Zakorzenienie
|
Stokrotko daje koperek do zupek A. Je miesko już siekam drobno wrzucam do gotujących się warzyw i potem miksuje. W jednej zupie bobovity była to też daje a z koperkiem wymyśliłam że jak herbatę pije to jej dam
![]() Bella Agata jadła brokuł i też jej bardzo smakował a szpinak jaki chcesz dawać? |
![]() ![]() |
![]() |
#4688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
głowa mnie boli ... a poza tym moja @ spóźniła sie dobry tydzień, ale jest ![]() Scio co do szpianku to jeszcze nie wiem, w biedronce jest mrożony a ja nie wiem jeszcze jak zrobić itd...
![]() |
#4689 | |
Zakorzenienie
|
Trzymam mocno :
![]() Cytat:
![]() Fajnie, że Wam też się podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4690 |
Zakorzenienie
|
jeju serca nie macie
![]() ![]() tyle nadziobać od rana??? ![]() uh idę czytać ![]()
#4691 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Serce bedziemy miec dopiero na Wigilie :P Dziewczyny fajne kaszkiz Niemiec sa na allegro. Wlasnie zamowilam taka trzy zboża ale jest jeszcze jaglana,owsiana itp.
![]() ![]() |
![]() |
#4692 |
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór.
Zmalowana to jutro? Trzymam kciuki i daj znac jak poszło. Madziulka witaj ![]() Stokrotko witam Cie i ja. Zapraszam do dyskusji. Natka sliczny projekt. Mi tez sie marzy taki domek ![]() Brunetko kciuki za jutrzejsze szczepienia. My mamy we czwartek. Wiecej nie pamietam co komu napisac. U nas dzionek taki sobie Dzis. Dzien pod znakiem marudzenia. Zaliczylysmy nawet atak histerii. Tak biedna płakała ze ledwo ja uspokoilam. Pomogła dopiero flacha. Teraz śpi smacznie i nawet sama Zasnela co od powrotu z PL cieżko jej wychodziło. A mama wykapana, gotowa do snu. Gdzie Brumek i Beatka? I Zanka?????????? |
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Zadomowienie
|
Zanetko zabki sa pod sama skora, lada moment sie przebija.
Natko swietny projekt, taki nowoczesny. My tez chcemy z archona - dom w lucernie ![]() Zmalowana ![]() Nie przywitalam nowej kolezanki - witaj Stokrotko ![]() Malwinka wreszcie usnela, ide sie prysznicowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Rozeznanie
|
natko no niestety tak jest kasa idzie jak woda
![]() ![]() ladny ten wasz projekt taki zgrabny ten domek nie pisze choc czytam was caly czas,ale mala i mi daje w kosc bo tez slabo strasznie spi,jestem w "zoombie land" ale kciki dla wszstkich ktore ich potrzebuja |
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | ||
Zadomowienie
|
A ja głupia myślałam że na nfz
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Projekt domu bardzo mi sie podoba ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4696 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie też nie ![]() ![]() Cytat:
co Ci jest ???!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() dzis wcina bez problemu, nie mam pojęcia o co wczoraj chodziło ![]() Cytat:
ja też uwielbiam, na masełku z czosnkiem, śmietanką i do tego makaron i kurczaczek i żółty serek mmmmmmmmmmm chyba musze zrobić w tym tygodniu ![]() Telik ![]() a ja dziś w końcu po dłuższej przerwie zaliczyłam aqua aerobik i czuję się jak nowo narodzona ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4697 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wasz też bardzo fajny. Cytat:
![]() Może skok ma Wiki? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4698 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z Kubą będziemy w piątek do poradni w szpitalu jechać ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do oględzin, to na szczęście ich nie było ![]() Cytat:
![]() Normalne ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() To ile jeszcze? Trzymam kciuki, żeby jak najmniej nerwów Cię to kosztowało. ![]() Cytat:
![]() ![]() Brida gdzieś Ty? Nie było nalotu teściowej ![]() ![]() ![]() No i pierwsze zmywanie poooszło. Jest super ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4699 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() Zmywarka to fajna sprawa ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4700 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Nam brakuje żyrandoli, szaf wnękowych (4szt.) i firanek (tych dwóch niewykończonych łazienek nie liczę ![]() ![]() Gdzie Piwnooka?
![]() ![]() |
![]() |
#4701 |
Rozeznanie
|
Hej Kochane, przepraszam ze sie nie odzywam.. utknełam na 59 stronie i jakos czasu mi brakło. Moja niunia wporzadku
![]() ![]() ![]() ![]()
#4702 |
Wtajemniczenie
|
Lilka :Hi:
DaKaro szybko Malwinka ma zabki. Przecież ona jedna z najmłodszych na watku. Nie wiele starsza od mojej Wiki. Co do mojej małej to Moze faktycznie skok???????? |
![]() ![]() |
![]() |
#4703 |
Zadomowienie
|
ojej, ile stron, nie nadrobie
![]() ![]() dzisiaj dziwny dzien: - w kranie leci TYLKO ciepla woda - po odkreceniiu czerwonego kurka goraca, niebieskiego - bardzo ciepla hmmm Alternatywy 4 jak nic! ![]() - auto nie odpala z przyczyn niewiadomych ![]() - zaliczylam dwie wizyty u tej samej pediatry: -- z jednej strony przychodni dla dzieci zdrowych z Blanka - szczepienie. Bidula wlaczyla taka syrene, ze na cale osiedle poszlo i plakala tak dluuugo i zupelnie jej sie psycha rozsypala. Teraz tez co chwile sie przebudza i placze ![]() ![]() -- z drugiej strony przychodni dla dzieci chorych na kontroli szkarlatyny z Klara. Cwaniara od progu powtarzala jak nakrecona do pielegniarek i lekarki : Jestem zdrowa, nie mam krostek, jestem zdrowa, nie chce patyczka (do ogladania gardla-przyp.red.) Wchodzac do gabinetu juz wolala to przez lzy, potem ryk, a kiedy obylo sie bez patyczka i dra powiedziala, ze jest dzielna, to Klara oznajmila jej bezczelnie: Chce naklejke! ![]() Zmalowana - boshee to juz jutro! trzymam mocno kciuki ![]() Edytowane przez meszsares Czas edycji: 2011-12-13 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4704 |
Wtajemniczenie
|
Meszsares To naprawdę masz bezczelne dziecko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4705 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4706 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Ale miałam nadrabiania
![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym mieliśmy gości: koleżanka męża z córeczkami (11 miesięcy i 9 lat). Tymek się nimi bardzo interesował, przy czym bardziej tą starszą. Na jej widok wybuchał smiechem i płakał na przemian. To się nazywa skomplikowane uczucie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A pazurki obcinam co 3 dni, bo tez rosną jak oszalałe. Jak nie obetnę to od razu sobie buzie do krwi rozdrapuje. Cytat:
![]() Ale Scio ma powodzenie ![]() Cytat:
Cytat:
Tymek będzie miał wyprawiane i to i to, bo imprez i prezentów dla dziecka nigdy dość ![]() Mi też rodzice zawsze urządzali i imieniny, i urodziny. Cytat:
![]() ![]() Bardzo proszę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wyrzucaj sobie, każdemu może się zdarzyć i zdarza się nie rzadko... Rozumiem że bank nie cofnął tego, tak? Ale masz jakieś wątpliwości co do tego faceta? Obawiasz się że może nie chcieć oddać?
![]() |
#4707 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No tak, bo to jutro!!!!!! Będzie dobrze, to nic strasznego w takiej sytuacji jak Twoja, bo wszyscy wiedzą, że to Ty i tylko Ty masz rację!!!!!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No zboczona jakaś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ale ja dziś wredna jestem, aż się nie poznaję ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4708 |
Wtajemniczenie
|
Ja Mykam do lozeczka.
D O B R A N O C ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4709 |
Rozeznanie
|
natka my tez tego chcemy i tez jestem ciekawa co z tego wyjdzie
iustyna lepiej niewyliczaj hehhe,wlasnie najwazniejsze ze na swoim,ajj jak ja bym juz chciala miec to co chce.......rozamazylam sie |
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
Zakorzenienie
|
Jest t u ktoś jeszcze? Hello
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.