|
|
#1561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
Cytat:
Np. przy ośrodkach mowy, żeby zapamiętać, który jest ruchowy, a których czuciowy powstało Brock (ośrodkek ruchowy) - krok. Pamiętam do dziś Ale to, co napiszę nie będzie pocieszające: po pierwszym moim roku studiów, który był naszpikowany tego typu przedmiotami podjęłam decyzję o rozpoczęciu drugiego kierunku i wzięłam dziekankę
|
|
|
|
|
#1562 | |
|
Zakorzenienie
|
Takie tylko z białymi paskami
![]() http://allegro.pl/adidas-star-wars-s...976002063.html Ale to jak bedzie już chodziła A dla bajeru do wóżka http://allegro.pl/sliczne-buciki-dla...997371982.html ![]() Cytat:
No ale ...przyznaję ja przesadzam. Przy krótkich wlosach półcentymetrowy odrost bardzo razi. Ja nie jestem w stanie chodzić z czymś takim na głowie.
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Haniu dzięki To ja teraz mam te motylki. Wcześniej raz na kilka dni a teraz od niedzieli codziennie i o różnej porze. Czekam na coś silniejszego Motylki mnie za to gilgoczą od środka Chciałabym aby mąz już mógł coś poczuć.Hania wklej zdjęcie nowej fryzurki. Butter dasz radę ![]() ja tez farbuję co miesiąc castingiem bez aminiaku i to od początku ciąży. Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-12-14 o 13:08 |
|
|
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciężko się tego uczyć. |
|
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Butter pamiętam owy przedmiot trzymam kciuki aby i u Ciebie tak się to skończyło ![]() Miałam dziś z Małym wizytę u okulisty. Byliśmy zapisani na 9 a weszliśmy o 11:30, bo pani dr przez przewróconą ciężarówkę na Modlińskiej nie mogła dojechać na czas. Rany ludzie pod gabinetem gadali na nią tak, że słabo się robiło... nie rozumiem tego. Przecież nic nie mogła na tę sytuacje poradzić. Gdy dotarła bardzo przepraszała i było jej straszliwie głupio, że takie maluszki na nią tyle czasu czekały. Mnie za to od tygodnia męczy przeziębienie :/ powoli dochodzę do siebie ale wczoraj wyskoczył mi jakiś malutki, przemieszczający się, niebolesny guzek pod skórą :/ najbliższy wolny termin wizyty u lekarza POZ 3.01.2012!
|
#1567 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ja nie uznawałam takich butów
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co innego tatuaż - nie miałam, ale wyobrażam sobie, że boli ![]() Poród boli - obojętnie jakim sposobem ![]() Cytat:
W liceum byłam w klasie biologiczno-chemicznej i mieliśmy tego sporo - nic już nie pamiętam ![]() Cytat:
Oglądam sobie różne projekty i realizacje. Znowu włącza mi się myśl, że też bym tak chciała. Na razie jestem jednak cienka jak dupa węża, może kiedyś
|
||||
|
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
Twin, no mam nadzieję, że pójdzie mi pozytywnie. O 4,5 nawet nie marzę...3 wystarczy
![]() Co to za guzek? Mam nadzieję, że to nic poważnego, trzymam kciuki ![]() A synek ma problemy ze wzrokiem? |
|
|
|
#1569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wizyty u okulisty to była "formalność". Szymcio miał fototerapię i po niej jest stare jak świat zalecenie, żeby skontrolować dno oka. Wszyscy lekarze mówią, że to niepotrzebne ale muszą zalecać... Butter, nie mam pojęcia co to za guzek. Mam podejrzenie, że to może w związku z przeziębieniem coś się powiększyło. Jak wyzdrowieję i nie zniknie to będę szukać pomocy u lekarza.
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2011-12-14 o 14:01 |
|
|
|
|
#1570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to faktycznie, może jakiś węzeł chłonny Ci się powiększył? |
|
|
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
Twin, rozumiem, że z małym wszystko ok. Ewa, przez antybiotyki w pierwszych dniach życia, była już dwukrotnie na badaniu słuchu metodą otoemisji i raz na badaniu Bera. Czeka nas jeszcze jedna wizyta - mimo, że pierwsze badanie, które miała jeszcze w szpitalu, wyszło dobrze
![]() Dotarłam do zdjęć z sobotniej imprezy w klubie. Trzeba się za siebie wziąć i odchudzić mój okrągły fejs
|
|
|
|
#1572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten guzek jest na na linii kości żuchwy więc chyba trochę za wysoko jak na węzeł chłonny ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
Zdjęcia mówią prawdę niestety... ja też muszę się wziąć za ćwiczenia ale w dzień przeważnie nie mam kiedy a wieczorem padam jak mucha
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
Wg BMI wagę mam prawidłową (wartość 23,6), idealną wagą ponoć jest dla mnie 54 kg - tyle ważyłam przed ciążą (53 kg ), po Dukanie.
Więc niby nie muszę chudnąć, ale jednak niezbyt dobrze czuję się ze sobą. |
|
|
|
#1574 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym bardziej ze ja tez taka bylam Cytat:
Cytat:
ja farbowalam zreszta zapytalam gina na co mi powiedzial "a pani zamierza wypic ta farbe czy nalozyc na wlosy" ![]() po dzisiejszych newsach chyba strzele sobie glebszego
|
|||
|
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku co się stało??
|
|
|
|
#1576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście wszystko przed Tobą. Cytat:
![]() Ja zrobiłam zdjecia fryzu. Nie nadaję się do publicznego pokazywania się. Własnie zobaczylam ze mam 2 brody, a w tych włosach wyglądam jak utuczony żołnierz Germachtu
|
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Madziula moze naskrobe w K. Cytat:
poka poka sie zolnierzu
|
|
|
|
|
#1578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty już ważysz tyle co przed ciążą?? Cytat:
Znowu bratowa daje czadu?
|
|
#1579 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja też
miałam czarne i bordowe Cytat:
Mam jeden dzień wolnego.Chciałam coś porobić, a jutro ani w piątek nie dostałam, bo muszę być w pracy.Środa też może być ![]() Cytat:
![]() Czyli mieszasz kaszę z sosem i tak podajesz? Tak jeszcze nie jadłam.Zazwyczaj polewam na wierzch. Ja jestem dziwna, bo bakalii nie lubię żadnych, a schab ze śliwką Cytat:
![]() Też zbieram do zeszytu przepisy, ale niekiedy zapominam i uciekają po pewnym czasie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pierwsze co to dała skierowanie na badanie krwiCytat:
![]()
|
|
#1580 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to pierwszy kolos w tym semestrze?Cytat:
![]() Cytat:
![]() a to, że nie musisz, to nie znaczy, że nie można się o to postarać ![]() a po ciąży można wrócić do swojego wyglądu sprzed? mam na myśli stan skóry, ujędrnienie brzucha, biustu? |
|||
|
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Palete uzylam raz i jak sobaczylam jak mi wlosy garsciami wychodza przestalam uzywac
|
|
|
|
|
#1582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Po ciąży skórę brzucha mam jak przed. Tylko delikatny tłuszczyk pozostał a biust zobaczymy jak skończę karmić.
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu oj tam, oj tam wrzuć zdjęcie do klubu.
|
|
|
|
#1584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1585 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poród to już w ogóle masakra. Nie wiem, czy kiedykolwiek będę miała dzieci A co możesz zrobić, by tak cienką nie być? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jajka są beeee, śmierdzą i mają okropną konsystencję... Co najciekawsze, do 7 roku życia objadałam się jajkami... oraz piłam mleko - od tamtej pory - w życiu nie tknę ![]() Tak, czasem wrzucam kaszę do sosu, tylko nie może być przegotowana, tylko raczej twardsza i sypka. A sosu nie może być za dużo. Wtedy fajnie przechodzi sosem. Ja jakoś tej zimy bardzo gustuję w suszonych śliwkach, żurawinie. Polecam taki sosik ------------------- Dostałam pismo ze Starostwa Powiatowego, że przekazali moje dokumenty do WORDu, muszę tylko załatwić zaświadczenie od lekarza i umówić termin egzaminu
|
|||
|
|
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W końcu po chyba pół roku odwiedziłam zegarmistrza (nie po drodze mam) i naprawił mi bransoletkę w zegarku W domu umyłam lodówkę, posprzątałam i ugotowałam obiad aaa i firanki są w trakcie wymiany ![]() Nie za wiele, ale zawsze coś ![]() ---------------------------------
|
|
#1587 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz ważę 64- wiec dobrze nie jest ![]() Cytat:
![]() Ja też kocham jajka Ja tez kaszę polewam po prostu A sosy ze śliwką suszoną są bajeczne. Ja robię karczek duszony ze śliwkami. Rewalacja do kaszy Cytat:
Cytat:
Ja dziś tylko zupę ugotowałam. Mąż za wyszorował łazienkę tak że jak weszłam do niej to nie poznałam ---------------- eh..idę z kumpelami na pizzę- jak ja im się pokażę Muszę się chociaż ładnie umalować i odstawić
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie pierwszy, ale to chyba najtrudniejszy przedmiot - najbardziej szczegółowy...
|
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawiłam sesję łazienkową do K
|
#1590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo najlepiej poproszę kompletny przepis ja lubię karczek w zupie cebulowej chociaż wolę mięsko mniej żylasteTeż lodówki nie lubię ![]() ![]() Cytat:
Oczywiście ok.23 wpadałam, zjadłam mięsko, surówkę i wracałam do notatek Mój wolny dzień się kończy dobrze, że tylko dwa dni i weekend
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

Co innego tatuaż - nie miałam, ale wyobrażam sobie, że boli 

ja lubię karczek w zupie cebulowej
chociaż wolę mięsko mniej żylaste
dobrze, że tylko dwa dni i weekend