Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci.Mamy VII-VIII 2011r - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Temat na nowy wątek!
Letnie bobasy robią wygibasy.VII-VIII 2011 3 5,26%
Mamo, Tato spójrzcie na mnie - siadam, wstaje już tak ładnie! 7 12,28%
Letnie bobasy i ich mamy radosne z niecierpliwością czekają na wiosnę. 0 0%
Płatki śniegu i czerwone noski- a letnie maluszki są poprostu boskie. 2 3,51%
Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkujac czekamy na wiosnę. 25 43,86%
Na pierwsze ząbki czekamy, przez co spać mamie czasem nie damy. 3 5,26%
Sześć miesięcy już prawie wszyscy mamy, ale na sanki się jeszcze w tym roku nie wybieramy. 4 7,02%
Siadam, wstaje, podskakuje - czasem mamie dokazuje ! 13 22,81%
Pierwsze ząbki już mamy i pięknie już siadamy. 0 0%
Ząbki się już pokazują i radośnie mamy podskakują. 0 0%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-21, 11:23   #811
BABONIK
Zadomowienie

Dot.: Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci.Mamy VII-VIII 2011r

a ja ryb we wigilię jeść nie będę jakichkolwiek uczulają więc nie będę katować mojego małego synka

w zasadzie mało co zjem na wigilię... ehhhh

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 11:23   #812
jacieeeee
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci.Mamy VII-VIII 2011r

A ja nie jem karpia, bo nie lubię. Ale inne ryby jem Podejrzewam, że wszystkie hodowlane ryby są chowane i zabijane w "nieludzki" sposób.

Oto obiecane zdjęcie bucików.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1268.jpg (41,1 KB, 41 załadowań)

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 11:24   #813
zanetaa88
Zakorzenienie

Moja damulka skarpetek nie lubi.
Nagminnie je ściąga.
Mimo, że ma zimne stópki to ją nic to nei rusza:|

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 11:27   #814
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Ja nie mam jak przy dwójce sprzątać... mąz to robi ale okien myć nie umie a ja tez mam w dup.ce okna bo teraz Lila a później...zresztą kurze i podłogi zmyć...

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

ja karpia nie lubię... wolę mirunę, filet
Stary 2011-12-21, 11:34   #815
CookieMonsters
Rozeznanie

Dzień doooooooooobry
ale ja się idealnie wpisuje w dzisiejsze nastroje
po kolej
z najprzyjemniejszych : dla Sary za 5 miesięcy
a teraz:
przeklinanie- mnie nikt nie przebije, moja matka bluzga jak szewc i wyniosłam to z domuprzeklinam duż o za dużo
sprzątanie - ni sprzątam, bo ni lubie. serio.dopuki sie nie zabijam o porozwalane rzeczy to dla mnie jst czysto
wigilia-ni gotuje, bo nie umiem. a jeszcze gorzej pieke. potrafie zrobic zwykl obiady, reszta mnie nie interesuje z reszta dla mnie wigilia i święta to odchudzajacy raj, bo ni jem nic, co jest podawane. nie znosze ryb, barszczu, maku i całej reszty. ciasta lubie, ale nie do zarzygania

Marina - rozumiem Cie w 1000000000000000000000000 0000% i co do dziecka i męża i w ogóle życia. NAstawienia nie da sie zmienic jak ma sie od kilku misiecy albo i dluzj sajgon. moj Wrzaskun właśnie sie budzi a już mi cisninie podkoczylo i rece mi lataja. nie moge jej j uż słuchać, naprawde nie mog. każdy jej jek zaczyna wzbudzac we mnie wewnetrzna agresje, ktorej nie moge wyladowac.

nienawidze allegro! drugi raz cos dla siebie zamawiam i w ch*a sobie leca. digitizer do avilli zamowilam, wysylka w ciagu 24h, niby, polcony priorytet. minął równo tydzien a przesylki ani sladu a facet nie odpisuje na maile. zaraz do niego zadzwonie i mu zrobi wesoly dzien. kiedys zamowilam sobie tez piekny kostium kapielowy, trzy razy wymiary sprawdzalam. przyszdl mi kostium jak na lalke barbie, oddalam go ciotce, ktora ma rozmiar miseczki A i byl idealny. ja nosze f. roznica chyba dosyc znaczna

Nie mam nic popakowane, zakupow nie mam, nie mam tz ochoty. więc, jak to sie mowi ? '☠☠☠☠☠☠☠e, nie robie!"

I NIECH KTOŚ ZABIERZE TEN ŚNIEG!!!!!!!!!!!
CookieMonsters jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 11:44   #816
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Nie zgadlas Justyna. Ja jestem pierwsza
Nakarmilam Wiki i uciekam dalej spatku
Nieeee to się nie liczy .

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość

Kur.... nie śpię od 4 i chyba nie zanosi się na dalszy sen !!!!!! Jeszcze do tego muszę o 6 wstać

Cytat:
Napisane przez JustPi Pokaż wiadomość
witajcie
się witam i zaraz uciekam odprowadzić dziecia do przedszkola.
Chyba wczoraj wykrakałam....... spadł śnieg, taki byle jaki ale śnieg
ciekawe jak manewry wózkowe na takiej nawierzchni
U mnie też spadł

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Jak wypije ze 4 kawy i dojdę do siebie, to się odezwę
Pij pij, mi też zrób. Noc miałam do bani, dla odmiany po wczorajszej .

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Moja panna kończy dzisiaj 5 miesięcy.
Iustyna pamiętasz jak pisałyśmy aby do świąt? To będą większe? to mamy święta. I ząbkowanie
No nic nie mów, ostatnio o tym myślałam. Daj ode mnie buziaka Sarce z okazji 5 miesięcy -> .

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Hej
Idę zrobić kawe , chce któras?

Bo ja od 4 do6 nie spałam... a Liliana u mnie rekach...ech. do 4 nie miała temperatury a od tej 4 jazda od nowa... głowa mnie boli, nie pamiętam kiedy tak długo nie spałam, zazwyczaj ostatnio pół godziny nie spałam dzielone na dwa(!) a teraz nagle 2h do tyłu...
temperatura skacze od 38 do 39st...
Jak kawy, to jaaaa!. Zdrówka dla Lilki .
Moja mi takie dziwne jazdy robi bez choroby .

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Też mam dupny humor. I też mnie tż wkurza, ale mój ma na odwrót Twojego faceta - taki wyluzowany, że mnie tym wku***.
Nic nie rozumie.
Dla niego wszystko samo przejdzie, samo się zrobi

Cytat:
Napisane przez meszsares Pokaż wiadomość
dziendobry
jestem wyrodna matka - tak, trzeba spojrzec prawdzie w oczy!
Tak mnie wczoraj wkurzala Klara, ze dzisiaj nadprogramowo oddalam ja do zlobka! niech tam sie z nia bujaja, a co!
ja przynajmniej posiedze sobie z Blaneczka na spokojnie...
no nie mogę

Cytat:
Sara za 5 miesięcy

Mam taki PMS, że siedzę i ryczę. Baby to jednak głupie są. Wkurzam się bo:
- wy gotujecie a ja nie, bo mi się nie chce, bo nie umiem, bo jedziemy do teściów i rodziców na święta,
- wy pieczecie a ja nie bo mi się nie chce, bo nie umiem
- mam syf w domu i zero motywacji i sił żeby sprzątać
- zero magii świąt, ale skąd ją wziąć jak choinki nie ma bo nie ubiorę póki nie posprzątam, a w domu niczym nie pachnie bo nie gotuję i nie piekę
- jak kolejne dwie noce będą takie same to nie jadę do żadnego Zakopca na sylwestra. Nie będę znajomym serwować takiego "odpoczynku" ani sobie. I mam zamiar o tym poinformować TŻta jak tylko wróci, żeby go wk....ć
Heh mam podobnie ALE wcale się tym nie przejmuję . Leję na to, nie będę się spinać .

My już odwołaliśmy Sylwestra, właśnie przez Zuzkę. To byłaby męczarnia a nie dobra zabawa. A pomysł z poinformowaniem Tż - . Genialna jesteś .

Cytat:
Ja okna pomyłam jakoś w połowie października i nie będę się z nimi teraz s r a ć bo uważam, że nie są brudne. A jak ktoś uważa inaczej, to zapraszam z płynem i szmatką ( i gazetą Iustyna nie? )
Aż parsknęłam kawą w monitor . Kocham Cię !
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 11:52   #817
aania_20
Zakorzenienie

Już jestem Dziękujemy za kciuki, pomogły Płaczu były dwie sekundy, zanim pielęgniarka przyłożyła wacik po wkłuciu to już nie płakał

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Dziewczyny studiujące ja Was podziwiam że przy takich malutkich dzieciaczkach dajecie rade

nie ma wyjścia Ja stwierdziłam że jak już tyle zrobiłam to żal byłoby teraz rezygnować i jakoś muszę dać rade

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
a ja ryb we wigilię jeść nie będę jakichkolwiek uczulają więc nie będę katować mojego małego synka

w zasadzie mało co zjem na wigilię... ehhhh

Cytat:
Ja okna pomyłam jakoś w połowie października i nie będę się z nimi teraz s r a ć bo uważam, że nie są brudne. A jak ktoś uważa inaczej, to zapraszam z płynem i szmatką ( i gazetą Iustyna nie? )

O, i tak trzymaj!
Ja też zwykłe porządku, bez szału. I tak teściowa się w święta tu nie wybiera, a reszta rodziny nie przywiązuje do tego wagi

Eh...wiadomości mnie zdołowały...

Edytowane przez aania_20
Czas edycji: 2011-12-21 o 11:55
aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 11:53   #818
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Hejka
Moja mala cosik dzis marudziwlasnie padla na lezaczku po godzinnym marudzeniu. Zabki jej chyba podchodza, bo jesc nie je tylko gryzie smoka od butelki, albo pieluche albo swoje raczki. Spac spi grzecznie obudzila sie tylko raz w nocy na jedzonko o 3.50.
Wczoraj maz przywiozl jej hustawke od kolezanki bo jej corka bala sie w niej hustac, a nasza zadowolona. Tesciowa przyszla nagadala sie ze ja sadzamy itd (hustawka ma regulowane oparcie i nie jest pod katem 90 stopni), ale nagadac sie musiala. Mala ma ponad 4 miechy i sile, sama sie podnosi do siadania, wiec czemu mam dziecku bronic. Ja wiem ze ksiazkowo moze nie jest to dobre, ale jesli jest silna i sama sie rwie to nie jest to nic zlego. Na brzuszku podnosi wysoko glowe, prostuje raczki i oglada sie na wszystkie strony. Co prawda ucieka jej glowa na prawo i sadzam ja i bawie sie z lewej strony, zeby jej sie miesnie nie zastaly.
Marysia po marketach lubi chodzic bo podobaja jej sie dekoracje i ludzie. Ona do wszystkich sie smieje.
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 11:55   #819
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość

Mi dzisiaj mija rok bez pracy Najgorsze jest to, że wcale za nią nie tesknię Mogę być kurą domową
u mnie minął rok 22 listopada i za żadne skarby nawet przez sekunde nie poczułam tęsknoty ja tez mogę siedzieć w domu ale musiałabym się zamienić wysokością zarobków z mężem bo tak jak jest to nie ma szans na nie pracowanie

Cytat:
Mam taki PMS, że siedzę i ryczę. Baby to jednak głupie są. Wkurzam się bo:
- wy gotujecie a ja nie, bo mi się nie chce, bo nie umiem, bo jedziemy do teściów i rodziców na święta,
- wy pieczecie a ja nie bo mi się nie chce, bo nie umiem
- mam syf w domu i zero motywacji i sił żeby sprzątać
- TŻ się wyspał i pojechał na siłownię i głęboko w poważaniu ma, że nie spałam, że nie mam na nic czasu, że ja też chcę spać
- zero magii świąt, ale skąd ją wziąć jak choinki nie ma bo nie ubiorę póki nie posprzątam, a w domu niczym nie pachnie bo nie gotuję i nie piekę
- boli mnie ramię, chyba nadwyrężyłam od tego ciągłego wkładania między szczebelki w łóżeczku, bo albo smok, albo głaskanie, albo picie
- jak kolejne dwie noce będą takie same to nie jadę do żadnego Zakopca na sylwestra. Nie będę znajomym serwować takiego "odpoczynku" ani sobie. I mam zamiar o tym poinformować TŻta jak tylko wróci, żeby go wk....ć

cudowny pomysł, niech nie ma takiego lajtowego życia !!!

Cytat:
Ja też nie jem karpia w wigilię, nie lubię. U mnie w domu nigdy nie było karpia, za to teść raczy się nim strasznie, hoduje je w wannie, a potem zabija...
Ja się nie dotknę jego karpia nigdy.
karpia nie jem-nie lubię i już. Zawsze z mamą mamy jakieś fileciki i już.

Cytat:
Napisane przez CookieMonsters Pokaż wiadomość
Dzień doooooooooobry
ale ja się idealnie wpisuje w dzisiejsze nastroje
po kolej
z najprzyjemniejszych : dla Sary za 5 miesięcy
a teraz:
przeklinanie- mnie nikt nie przebije, moja matka bluzga jak szewc i wyniosłam to z domuprzeklinam duż o za dużo
sprzątanie - ni sprzątam, bo ni lubie. serio.dopuki sie nie zabijam o porozwalane rzeczy to dla mnie jst czysto
wigilia-ni gotuje, bo nie umiem. a jeszcze gorzej pieke. potrafie zrobic zwykl obiady, reszta mnie nie interesuje z reszta dla mnie wigilia i święta to odchudzajacy raj, bo ni jem nic, co jest podawane. nie znosze ryb, barszczu, maku i całej reszty. ciasta lubie, ale nie do zarzygania

Marina - rozumiem Cie w 1000000000000000000000000 0000% i co do dziecka i męża i w ogóle życia. NAstawienia nie da sie zmienic jak ma sie od kilku misiecy albo i dluzj sajgon. moj Wrzaskun właśnie sie budzi a już mi cisninie podkoczylo i rece mi lataja. nie moge jej j uż słuchać, naprawde nie mog. każdy jej jek zaczyna wzbudzac we mnie wewnetrzna agresje, ktorej nie moge wyladowac.

nienawidze allegro! drugi raz cos dla siebie zamawiam i w ch*a sobie leca. digitizer do avilli zamowilam, wysylka w ciagu 24h, niby, polcony priorytet. minął równo tydzien a przesylki ani sladu a facet nie odpisuje na maile. zaraz do niego zadzwonie i mu zrobi wesoly dzien. kiedys zamowilam sobie tez piekny kostium kapielowy, trzy razy wymiary sprawdzalam. przyszdl mi kostium jak na lalke barbie, oddalam go ciotce, ktora ma rozmiar miseczki A i byl idealny. ja nosze f. roznica chyba dosyc znaczna

Nie mam nic popakowane, zakupow nie mam, nie mam tz ochoty. więc, jak to sie mowi ? '☠☠☠☠☠☠☠e, nie robie!"

I NIECH KTOŚ ZABIERZE TEN ŚNIEG!!!!!!!!!!!
oj biedna Ty,wszystko nie tak
a na śnieg to ja jestem chętna

Patik dla Sarci !!!!

bry (się okaże w sumie)

jestem wyrodną matką, siedzę z dzieckiem więcej w domu , spacery zaliczam rzadko...
bo:
mały ma taki system dnia , że ciężko z nim wyjśc przed drzemką a jak się wyśpi to robi jazdy na spacerze
jak mam go ubierać i szykowac a potem pół godzinie jeżdzenia sie zwijać bo ryczy to mi sie odechciewa
żeby wyjść musze go ubrać-ryk, znieść z 4 pietra , rozłożyć wózek, wsadzić go -ryk, no i niby spacerujemy, powrót-składanie wózka, targanie go w gondoli (jakieś 14kg) jak zaśnie w końcu na 4 pietro -padam na pysk już na 2 !!
do tego rana boli , zrobiła się sina...
mam dość spacerów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ze świąt się cieszę bo mały będzie miał mnóstwo ludzi do zabawy-ja dychnę no i będziemy razem z Tż bo tęskno mi za nim jak siędzę sama w domu dzień w dzień a on wraca wieczorem.

okna umyłam, kurze pościerałam i połozyłam juz większość serwetek , zeby się nie kurzyły meble

no to się uzewnętrzniłam sorki
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 11:56   #820
BABONIK
Zadomowienie

Ania pięciu Polaków w Afganistanie?

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cookie a co tam z tą blizną dziś??

Nikoś już z nami
Stary 2011-12-21, 11:57   #821
aania_20
Zakorzenienie

Karpia też nie lubię, nigdy u nas nie było i raczej nie będzie. Zawsze mamy filety na wigilię W pon. miałam wigilię w pracy, był karp, z musu coś zjadłam ale upewniłam się w tym że go nie lubię

Dobra, idę bo piernik i uszka wołają

Stary 2011-12-21, 11:58   #822
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
Eh...wiadomości mnie zdołowały...
[/COLOR]
dla dzielnego Adasia!!!!!
co się stało ???

Babonik łączę się w bólu , Ty nie pojesz bo nie możesz ze względu na małego a ja na wagę... nie wiem co się dzieje , masakra jakaś z tymi cyferkami które waga pokazuje może to jakiś szyfr a nie moja waga

Edytowane przez dziubek79
Czas edycji: 2011-12-21 o 12:00
Stary 2011-12-21, 11:58   #823
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Ania pięciu Polaków w Afganistanie?
tak

Stary 2011-12-21, 12:00   #824
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

A ja w tym roku nie wariuje ze sprzataniem, sprzatam caly rok, myje okna tez przez caly rok i nie uwazam, ze mycie okien "na swieta" to jakas szczegolna okazja. Nie mialam jak umyc i nie myje!!!!i nikogo to nie powinno obchodzic, tym bardziej ze mieszkam przy ruchliwej ulicy i okna po myciu jeden dzien sa ladne a juz nastepnego wygladaja, jak przed myciem wiec mi wisi
teraz gotuje rosol bo tesciowa uparcie przywlokla pol swojsko hodowanej kury. No i gotuje - a rosol uwielbiam. Na 14 ide do dentysty na skonczenie kanalowego - oby nic mnie nie bolalo. Ojciec na onkologi robi tomograf itd. Mieli go do swiat operowac ale kombinuja jak kon pod gore. Mama zdala prawko kupila auto jej zdaniem wielkie i boi sie jezdzic - smiechu wartemowilam jej ze jej male potrzebne, ale ona nie ona chce takie, to teraz auto stoi pod blokiem a ona 20 km do pracy pokonuje autobusem. I maruszi ze nikt nie chce z nia jechac i pokazac jak sie takim parkuje.
Jednym slowem wariatkowo!!!!
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 12:02   #825
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też nie jem karpia w wigilię, nie lubię. U mnie w domu nigdy nie było karpia, za to teść raczy się nim strasznie, hoduje je w wannie, a potem zabija...
Ja się nie dotknę jego karpia nigdy.
Ja też nie lubię a u teściów tylko karp będzie . Teściowi strasznie smakuje. Robię tylko rybę po grecku i paszteciki z kapustą i grzybami do barszczu. Chciałam ugotować barszcz, ale teściowa woli kupny z kartonu . Sama woli wszystko robić, proponowałam - nie chce, to nie .
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2011-12-21, 12:09   #826
dziubek79
Zakorzenienie

u mnie pada snieg a ja nie mam jak wyjść na spacer
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Stary 2011-12-21, 12:14   #827
BABONIK
Zadomowienie

Aania a u Ciebie nie pada śnieg??jakieś śniegowe chmury nadciągnęły...właśnie z Twojej strony
a dziś nie powinnyśmy iść na spacer ponieważ bardzo duże stężenie pyłów nad nami http://www.malopolanin.pl/10455_fata...alopolska.html

Nikoś już z nami
Stary 2011-12-21, 12:14   #828
zapałeczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CookieMonsters Pokaż wiadomość
moj Wrzaskun właśnie sie budzi a już mi cisninie podkoczylo i rece mi lataja. nie moge jej j uż słuchać, naprawde nie mog. każdy jej jek zaczyna wzbudzac we mnie wewnetrzna agresje, ktorej nie moge wyladowac.
Kurde mam to samo Ostatnio jak mały zaczyna się drzeć to mam ochotę wyjść i nie wracać póki się nie uspokoi....

Zła jestem dziś, bo się Natan obudził o 4 w nocy i mu się spać odechciało I jak zwykle wiercenie, wyplówanie smoczka a potem panika, że go nie ma, kopanie nogami, prężenie się itp i tak 2 godz prawie Ja już nie wiem czemu on taki niespokojny... No normalnie byłam tak bezradna, że chciało mi się płakać...
Stary 2011-12-21, 12:19   #829
agadus
Wtajemniczenie

a robiłyście stroiki?? ja zrobiłam takie, tylko sie nie śmiać, bo to moje pierwsze , zawsze kupowałam, 20111221067.jpg

20111221068.jpg

20111221069.jpg

20111221071.jpg

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 12:36   #830
wodaqua
Zadomowienie

Cytat:
Ania pięciu Polaków w Afganistanie?:
Jezu, na tej bazie jest kuzyn mojego Tż, ale on z Brygady Giżyckiej, nie Bartoszyckiej. Czekam jednak na potwerdzenie informacji. Takie wydarzenie przed Świętami, po co nam ta wojna???
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 12:48   #831
agadus
Wtajemniczenie

jacieeeee paputka bardzo fajne

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 13:11   #832
dziubek79
Zakorzenienie

ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. ..
wszystkie poszły na ten śnieg??

Edytowane przez dziubek79
Czas edycji: 2011-12-21 o 13:28
Stary 2011-12-21, 13:34   #833
zanetaa88
Zakorzenienie

Agadus Ja zrobiłam sobie tylko takie świeczki na talerzu białe obok małe bombeczki ,wysuszona pomarańcza i orzechy...Nie jestem zwolenniczką sztucznych kwiatków.

Dziubek
odśnieżają

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 13:38   #834
iustyna1
Wtajemniczenie

Dziubek a Ty co się edytowałaś? I tak przeczytałam
Agadus bardzo ładne stroiki, ja nie mam czasu i zdolności .
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2011-12-21, 13:41   #835
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Dziubek a Ty co się edytowałaś? I tak przeczytałam
Agadus bardzo ładne stroiki, ja nie mam czasu i zdolności .
bo nie było odp, nie lubie sie narzucać jak mnie ktoś olewa...
Stary 2011-12-21, 13:43   #836
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Aania a u Ciebie nie pada śnieg??jakieś śniegowe chmury nadciągnęły...właśnie z Twojej strony
a dziś nie powinnyśmy iść na spacer ponieważ bardzo duże stężenie pyłów nad nami http://www.malopolanin.pl/10455_fata...alopolska.html
O, to nie idziemy na spacer/
Teraz coś prószy- doszło do ciebie już?

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Jezu, na tej bazie jest kuzyn mojego Tż, ale on z Brygady Giżyckiej, nie Bartoszyckiej. Czekam jednak na potwerdzenie informacji. Takie wydarzenie przed Świętami, po co nam ta wojna???
nie wiem po co...ale ja zawsze takie wiadomości przeżywam, mimo że mój obecnie w kraju...

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
ja nie zdążyłam przeczytać to nie wiem na co bym miała odpowiedziec?

Stary 2011-12-21, 13:44   #837
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:
Może na innej stronie była i nie widziała pytania ( z resztą mnie to rybka ).
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2011-12-21, 13:49   #838
jacieeeee
Wtajemniczenie

Ja nie odśnieżam tylko siedzę i użalam się nad sobą TŻ żeby mnie udobruchać ugotował obiad i stwierdził, że to na 3 dni, więc do świąt nie muszę gotować Zjedliśmy i on poszedł do pracy, a ja się będę bujać z moim Trollem

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
yyyy ja nie przeczytałam to nie olewam

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 13:56   #839
CookieMonsters
Rozeznanie

a o co chodzi ?
komu baty ?
CookieMonsters jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 14:05   #840
meszsares
Zadomowienie

aaaa dziewczyny, zeby nie bylo nieporozumienia - ja do zlobka oddalam dzisiaj moja STARSZA core, ktora chodzi tam w czwartki i piatki i bardzo to lubi
wiec zrobilam dobrze nam obu
przez ta szkarlatyne i siedzenie w domu zrobila sie nieznosna i mi juz czasem (czyt. codziennie) nerwy puszczaja...

karp - lubie
sprzatanie, gotowanie - nie lubie

snieg cudny pada Blanka wlasnie zasnela wiec sobie pojdzie na spacer... na balkon!
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości