|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój lek na bezczynność...
Śliczne puszeczki
![]() Również wesołych świąt |
|
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonka - za bardzo samokrytyczna jesteś
piękne puszki ![]() tym bardziej podziwiam bo to dla mnie czarna magia ![]() kolczyki również wspaniałe
|
|
|
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
Cudne wszystko, ale nie wiem czego Ty chcesz od tych puszek?
|
|
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko śliczne
![]() Niechaj magiczna noc Wigilijnego Wieczoru, Przyniesie spokój i radość. Życzę najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia Niech spełnią się wszystkie marzenia. A Nowy Rok 2012 obdaruje , pomyślnością i szczęściem. Asia |
|
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
Ale świetne prezenty wyczarowałaś, i te wymiankowe i te puszeczkowe
Podziwiam za zapał do decu, bo mnie aż skręca jak sobie przypomnę moja doniczkę Przesyłam życzenia ciepłych, rodzinnych Świąt, wypełnionych nadzieją i oczekiwaniem na to, co dobrego przyniesie każdy kolejny dzień; miłości i zrozumienia w rodzinie, ciepła od wszystkich najbliższych. Życzę także Twojej rodzince, by nadchodzący Nowy Rok przyniósł ze sobą spełnienie marzeń i wytchnienie od tego, co trapiło w roku odchodzącym. Wesołych Świąt!!!
Moje różniste różności Zabawki dla naszych milusińskich Preferencje Moja galeria Niewędraś Ani - Szczęście jest kobietą Edytowane przez AnnaOstapiuk Czas edycji: 2011-12-22 o 21:51 |
|
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko
Życzę Ci nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego, co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt!!! |
|
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Śnieg się dookoła ściele, już niedaleko święta, więc każdy cicho marzy o darach i prezentach. Tu, pod zielonym drzewem, jak zwyczaj stary każe, Gwiazdor wam poukładał przeróżne rzeczy w darze. Są pod choinką łyżwy, narty i książki ciekawe, Znajdziesz też inne dary, lecz jakie – nie wyjawię. Wszystkiego najlepszego z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia życzy Basia
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty ucieszyły każde smutne oczy, by spokojna przerwa ukoiła złość By Sylwester zapewnił szampańską zabawę, a kolędowych śpiewów nie było dość! Jola |
|
|
|
|
#369 |
|
Rozeznanie
|
Niech magiczna noc Wigillijnego Wieczoru
Przyniesie Ci spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia Żyje własnym pięknem, A Nowy Rok obdaruje Ciebie Pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia Niech spełniają się wszystkie Twe marzenia.
http://swiatkasiuleczki.blogspot.com/ moj blogasek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=470992 roznosci https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=504246 decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post28598210 SUTASZ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=587735 szydelko |
|
|
|
|
#370 |
|
Raczkowanie
|
Fajne masz bobasy ;-)... a "modelka" z niebieskimi rękawkami najbardziej zadowolona
) ! pozdrowienia |
|
|
|
|
#371 |
|
Raczkowanie
|
Puszki cudne
...Czemu ja tak nie potrafię Najlepszego z wszystkich Roczków Wam życzę
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
Straaaaasznie dziękuję za wszystkie życzenia, jesteście przekochane!!!!
nie mam Wam co pokazać, bo ostatnie dłubałki, które jeszcze w dzień wyjazdu dosuszane suszarką były, nie zostały obcykane aparatem... trudno, nic straconego. Będąc w PL dokonałam paru zakupów (mniej niżbym chciała) i już ostrzę pazurki na pergamano
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już się zastanawiałam gdzie nam zniknęłaś. Witam w Nowym Roku
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
No i jestem już, jestem i pewnie będę mieć teraz mniej czasu na wizaż. Zaczynam jutro kurs i zaczęłam chodzić na siłownię - po siedzeniu w domu wykrojenie kilku godzin dziennie na inne zajęcia będzie dl amnie nie lada wyzwaniem organizacyjnym. ale czas ruszyć 4 litery i coś zacząć robić dla siebie, a nie tylko dla dzieci
![]() No i ponieważ nie mam torby na sport, a z reklamówką obciach się pokazywać, powstała dzisiaj torba. Może nie do końca sportowa, ale co mi tam. Ma usztywniane dno, ani jednej kieszonki, a do ozdoby przypięłam kwiaty materiałowe wykonane przez kalinkę1984 i anię ostapiuk. a na kolejnych zdjęciach niesamowita niespodzianką, jaką mi kalinka sprawiła 2 dni temu - paczuszka przydaśków do biżu, wycinanki z wykrojników do karteczek, cudna słodzizna - karteczka i wykwintna zakładka. Kalinko jeszcze raz ogromnie dziękuję! Szydełkowe kwiatki dla Ciebie już się robią
|
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
Ale super ta torba, w ogóle nie wygląda że szyta samemu, jakbyć nie pisała, że ją szyjesz to bym nie uwierzyła
![]() Przydaśki super
|
|
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
eee, jola, widać, tylko nie na zdjęciach
|
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
no to dobry fotograf z Ciebie, bo nic a nic nie widać ani nitek, ani miejsc niedoszytych
![]()
|
|
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
Świetnie Ci wyszła ta torba, ja tam nie widzę żadnych niedociągnięć a takie rzeczy aparat wychwyci a tu nic więc brawo
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Złote łapki, brawo.
|
|
|
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
piękna torba jest, karnet na siłownie jest - teraz nie mozesz sie wymigać i do siłowni marsz!!!
![]() ![]() a i prezencik super - i nowe kolczyki powstaną i karteczki |
|
|
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
torba super
i przydaśków dostatek Basia dobra duszyczka wszystkich obdarowuje
|
|
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
O Iwonka, ale zajefajna torba, nigdy bym nie powiedziała, że to ręcznie szyta. Świetna!!!
![]() Tylko nie ładuj do niej za dużo czekolady na "po siłowni" ![]() A prezencik od Kalinki taki obfity, że teraz musisz dużo działać, żeby to wszystko wykorzystać. Ale ją kalinko zapędzisz do roboty
Moje różniste różności Zabawki dla naszych milusińskich Preferencje Moja galeria Niewędraś Ani - Szczęście jest kobietą Edytowane przez AnnaOstapiuk Czas edycji: 2012-01-09 o 09:39 |
|
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() klask i:świetna torba Cocci
|
|
|
#384 |
|
Wtajemniczenie
|
Świetna torba!
Przydałaby mi się podobna ![]() A przydaśki super! Coraz bardziej podoba mi się idea wymianek
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję bardzo za odwiedziny i miłe słowa
To fakt, kalinka mnei teraz do robótek "zmusza" a tak serio - przysłała mi dobra duszyczka te przydaśki sama z siebie, teraz muszę się odwdzięczyć
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
No no ja mówiłam, że to bez przemęczania się ma być dla relaksu
Jak nie to będę biła po łapkach
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
Świetna torba
![]() Przydaśki super !
|
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
Świetna torba
|
|
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
Rewelacyjna torba, też bym taką chciała
I super prezenciki!
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
anka, mirosek, sagap - dziękuję dziewczyny,
dla dziewczyndzisiaj odszedl nagle z naszej rodziny pewien rudy przystojniak w sile wieku, zwany niekiedy Leonem, a niekiedy Bursztynem.....
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.

) ! 

klask i:świetna torba Cocci