|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012
Cytat:
pewnie w Polsce tez by byly, skoro to z sholla zeby pomogly, ja mam to szczescie, ze nogi mi nie puchna![]() Cytat:
![]() wiec Pearl zamawiasz posciel? ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- zmykam juz kochane milych wieczorkow papa
|
|
#2462 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012
Cytat:
beda babci dawac jeden prezent na urodziny i dzien babci![]() ![]() hehe faktoza Agatku - na dwie zmiany trzeba sie ustawic ;p Boroo tez chcesz na 21go?? oky ale ty rano ja popołudniu ok?? bo ja sie chce wyspac do tej 12tej a pozniej moge rodzic
|
|
#2463 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2464 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może już jest ok, i teraz cieszy się malutką i nie ma czasu pisać ![]() Cytat:
Cytat:
No, chyba, że za to, że jej wcześniej nie znalazłaś, może bym kupiła taką samą Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2465 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Aga wysłałam, ale w klubie też powinien być. |
||||
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boroo, ładne łóżeczko i cena super Nie mam siły Was nadrabiać, przeleciałam tak po łebkach Padam na ryjek Dobranoc
|
|
|
#2467 |
|
Rozeznanie
|
Meldujemy sie .
Alan urodzil sie wczoraj o 9:50. Wazyl 4 kg , 54 cm. Bol przez pierwsze 6h po cc byl duzy, wieczorem juz bylo ok. Alan pil troszke cyca. Na nic go zabrali bo nie moge jeszcze wstawac. Dzis rani mnie podniosa. Alan jest slodziak. Dziwnie sie czuje jak nie ma brzucha . Buziaki |
|
|
|
#2468 |
|
Zadomowienie
|
Hej o 5 rano odeszły mnie wody jadę rodzić trzymajcie kciuki
|
|
|
|
#2469 |
|
Raczkowanie
|
Blanszor gratulacje!!!
Nawojka zaciskamy, oby było szybko i bezboleśnie ;pa 300 post napisałam w tydzień od 200 ![]()
Edytowane przez klaurencja Czas edycji: 2012-01-04 o 07:47 |
|
|
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Blanszor: Gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() nawojka8583: super U mnie skurcze, tak ładnie się zapowiadające całkowicie zniknęły wczoraj po kąpieli i myciu włosów... M powiedział, że już i tak jest postęp więc może dziś się uda w końcu |
|
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Mała stópka:
"O 5.59 przyszła na świat Maja, waży 3290 g i dostała 10 pkt. Ja powoli dochodzę do siebie po cc i patrzę na moją śliczną śpiącą królewnę buziaki" Gratulujemy dzielnej mamusi wytrwałości!!!!!!!! Blanszor Nawojka Żeby poszło szybko i sprawnie! Kaczuszka trzymam kciuki za prawko!!!!!! to ja idę dalej spać.... ![]()
|
#2472 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to ja chcę 5 stycznia ewentualnie 6![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale będzie nietoperkowi wygodnie!!Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jak dobrze że jednak się dziewczynką urodziłaś![]() Cytat:
i to jest serio prawda prawda oni to robią specjalnie żeby wywołać -ale chyba bardzo boli wtedy![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- mała_stópka też wielkie gratulacje!!! mam dzisiaj doła jakiegoś obudziłam się z rana i zaczęłam płakac od razu...mam jaies głupie uczucia że się na mamę jeszcze nie nadaje że mnie mąż nie kocha i w ogóle beznadzieja
buźki Renata "nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi" http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png Edytowane przez renata:) Czas edycji: 2012-01-04 o 08:32 |
|||||||||
|
|
|
#2473 | ||
|
Zakorzenienie
|
E: mała_stópka: Gratulacje
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
będzie dobrze - ja laktatora w ogóle nie miałam przy synku przez pierwszy miesiąc czy dwa i nic mi nie brakowało - postanowiłam nie wydawać kasy wcześniej tylko jakby co wysłać M do apteki.... W końcu to nie jest coś co będziesz potrzebować nagle w ciągu 2min... monitora oddechu ani niani też nie mieliśmy - też mi było szkoda kasy, potem się trochę stresowałam, ale to wzięłam małego do naszego łóżka i przestałam zresztą i tak spał w tym samym pokoju, więc jakby co miałam blisko.... Mnie się wydaje że takie coś jest bardziej "niezbędne" jak dziecko się rodzi z problemami (zdarza się niestety) to wtedy lepiej mieć i nie ryzykować...Cytat:
dziś może znów spacerek i dziś sobie schodów nie odpuszczę ![]() A do klubiku nie należę, bo mnie jeszcze inutil nie zapisała
Edytowane przez aga__tka Czas edycji: 2012-01-04 o 08:48 |
||
|
|
|
#2474 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ręcznik kąpielowy tak samo..nie patrzy na rozmiary tylko ładował do kosza. Musiałam się postawić bo za chwilke wyjechalibysmy z pierwszym lepszym wózkiem bo był ładny i tyle.... oj ci faceci.. |
|
|
|
|
#2475 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
gratulacje dla Blanszor i małej stópki ja już po obchodzie, dostaje coś na rozwój płucek małej bo mam bóle jak na okres. Całą noc się męczyłam a dziś to już padam. Trzymam kciuki za nawojke
|
|
|
|
#2477 | ||
|
Raczkowanie
|
Trzymam kciuki... może już tulisz dzidzie
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
GRATULUJE i mamy kolejnego chłopaka Trzymajcie się zdrowo
|
||
|
|
|
#2478 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I to mnie się właśnie podobuje ![]() Cytat:
GRATULUJEMY SUPERMANA ![]() Baaaaaaaardzo, baaaaaaaaaardzo mocno trzymamy! Cytat:
GRATULUJEMY MAŁEJ KSIĘŻNICZKI![]() Cytat:
A to nie dół jest tylko huśtawka hormonalna Renia. Masz za dużo soli w organiźmie i się trzeba go pozbyć, więc z braku naturalnych powodów do płaczu organizm odśrodkowo podsuwa Ci takie głupotki - no wiesz typu: mąż nie kocha, za młoda na mamę, beznadziejna - no takie najgłupsze i wcale nie prawdziwe, zeby Cię zbić z tropu. Normalnie podrzuciłby Ci pomysł: ale jestem big wieś chłop z owłosioną klatą, ale tu organizm jest sprytny i wie, że ma dość mądrego przeciwnika, który posłużyłby się lustrem w celu wyeliminowania takich podjudzających do płaczu myśli. Popłacz sobie trochę albo i bardziej to Ci szybciej przejdzie i soli nie będziesz miała tak dużo Czasem po prostu trzeba, żeby było lżej na sercu
|
|
#2479 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję Boroo
|
#2480 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zrobi Ci się lepiej bankowo. A co do fryzjera to zazdroszczę i tak marzę sobie, że może jutro bym poszła Ale mogę dopiero po 16:00 jak mój tż wróci z pracy, bo po tej rwie kulszowej to sama z domu za czorta nie wyjdę! Albo w piątek bym poszła, ale nie wiem czy będzie otwarte :/I będziesz wyglądać jak żyrafa z piękną grzywą po tej imprezie jak Ci się słoniczki nie widzą
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
A nie mówiłam?? Opiły się rycynki i teraz rodzą hurtem!!!!!!!!!!!
![]() A więc: magda1804: "Dzisiaj rano o 4.01 o godzinie 5 urodziła się mała Lenka. Waży 3120 i ma 53 cm. Odpoczywamy teraz Pozdrów wszystkie dziewczyny"Gratulujemy mamusi, która dzielnie wyczekiwała swojej pociechy!!!!!!!!! :piejmy:Rycynka jednak zdziałała cuda... No to co...... której dziś polać rycynki??
|
#2482 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry!
ja na chwilke - korzystam z chili, kiedy tz robi sniadanko, ale i tak co chwila zagaduje... zaszalelismy,co? nie za mocno? jakos mi teraz glupio,ze taki drogi wzielismy... wszystko przez tztaz posciela sie przespalam i stwierdzam,ze chyba trzeba ja brac ![]() Cytat:
a z materacem to mi teraz troche glupio... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:ooo jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kciuki, Kochana, kciuki !!!!! moze juz jest Niunka nowa ![]() aaaaaaaaaa Cytat:
gratulacje dla WAS, Kochane jak w ogole zdecyduje sie skorzystac od czasu do czasu ![]() Cytat:
nie poddawaj sie smutkom, tylko glowa do gory, cyc do przodu, usmiech na twarz i czekaj spokojnie na Lilke Cytat:
bierze, co najdrozsze,bo uwaza, ze to na bank najlepsze ilez ja sie musze namordowac,zeby wywalczyc cos tanszego ![]() facetom to jednak brak wyobrazni Cytat:
Mala niech nie bedzie uparta i posiedzi jeszcze w brzuszku
|
|
#2483 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
GRATULACJEEEEEEEEEEEEE
|
|
#2484 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
gratulacje ![]() kciukasy ogromne Cytat:
gratulacje wielkie ![]() Agatek nie dali Ci pospać ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2485 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybacz Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale zapisałam, co by być mądrzejszą Kurna Franek, jesteś mądrzejsza niż ja! Jak to możliwe?? Normalnie, czuję się zagrożona! ![]() Przyjechał wozik NIESPODZIANKI!!!!!! ale jestem zaj.eb.ista!
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2012-01-04 o 09:53 |
|||||
|
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agatku to piejemy
|
|
|
|
|
#2487 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje dla Mamusi i Alana![]() ![]() : kciuki:![]() powodzenia [QUOTE=*Agatek*;31397617]Mała stópka: "O 5.59 przyszła na świat Maja, waży 3290 g i dostała 10 pkt. Ja powoli dochodzę do siebie po cc i patrzę na moją śliczną śpiącą królewnę buziaki" Gratulujemy dzielnej mamusi wytrwałości!!!!!!!! Mała stópka gratulacje, Witamy Majkę!!
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie... 7.45 mnie zbudził sms od małej_stópki, napisałam Wam, chcę się kłaść spać, ale kurier z wozem dla malucha, więc rozpakunek i se skręcam
A teraz jestem głodna i muszę zjeść przecież, nie?
|
#2490 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
az sie popłakałam ze wzruszenia ile to dzis dzieciaczków przybyło a tak w ogóle to z wrażenia zapomniałam się przywitać ![]() DZIEŃ DOBRY KOCHANE MAMUSKI!
40 42 44 46 .... 64 zapuszczam włosy Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.L&Ł Edytowane przez pozycja77 Czas edycji: 2012-01-04 o 09:59 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.

pewnie w Polsce tez by byly, skoro to z sholla
zeby pomogly, ja mam to szczescie, ze nogi mi nie puchna
, bo ma 10 lat gwarancji 

oky ale ty rano ja popołudniu ok?? bo ja sie chce wyspac do tej 12tej a pozniej moge rodzic
DOBRANOC
i dziecko miało tachykardię 

Doimy tesciow 

klask i:
ale jestem zaj.eb.ista!