![]() |
#1741 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Biżuteryjny wątek plotkowy VII
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1743 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co Kochane?? Ja się tak zastanawiam... i spróbuję dzisiaj...
na tą drugą turę mogę spróbować zlutować postawę pod te charmsy... tak sobie myślałam,żeby zrobić ją z różnych kółek - mniejsze, większe, skręcane, młotkowane, gładkie.... może by mi coś wyszło do jutra i bym posłała razem z charmsami na pierwszą turę. Tylko,że nie mam zapięcia do niej... mogłabym zrobić jedynie takie "hak"..... ale mówię, to dzisiaj musiałoby mi coś wyjść :P Żeby Mari odciążyć trochę ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1744 |
Wtajemniczenie
|
Dorzuciłam swoją cegiełkę do licytacji
![]() Może też niebieskie charmsy jeszcze? Mamy zielone, czerwone, brązy a brak podstawowego koloru....?? ![]() Edytowane przez Rusa48 Czas edycji: 2012-01-08 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1745 |
Zakorzenienie
|
Ja się na zrobienie bazy nie piszę, bo nie umiem wyplatać, anie nawet nie mam odpowiedniego łańcuszka... Za to jeszcze pomyślę nad dodatkowym charmsem...
![]() |
#1746 |
Zakorzenienie
|
A można w ogóle link do tej aukcji?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1747 |
Zadomowienie
|
Orange podawała, o taki
![]() http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=594890
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1748 |
Zakorzenienie
|
a może baza to tylko łańcuszek srebrny?
![]() |
#1749 |
Zadomowienie
|
Udalo mi się (za dużo w sumie powiedziane) zrobic charmsa
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Szczerze powiedziawszy to samo proste rozwiązanie przyszło mi do głowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1750 |
Zadomowienie
|
Super się aukcja prezentuje.
A ja nie wiem czy mój mail dotarł, bo nie dostałam odpowiedzi. I czy ktoś mógłby mi podać adres do wysyłki? oczywiście symbolicznie zalicytowałam ![]()
robię biżu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336103 Edytowane przez franio Czas edycji: 2012-01-08 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1751 |
Wtajemniczenie
|
http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=594910
Czerwone, po złotóweczce proszę ![]() ![]() Resztę charmsów zarekwirowałam za trudy organizacji, ale Wam o tym nie powiem, bo mi nie wyślecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1752 |
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie zmajstrowałam dwa charmsy kremowo-karmelowe
![]() Mari, odwaliłaś kawał dobrej roboty, pięknie to wygląda ![]()
![]() |
#1753 |
Zakorzenienie
|
A jaaaaaa..... a gdzie moje serduszkooooooooo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1754 |
Zadomowienie
|
Bylam, jeden "głos" oddałam z mężowego konta, zaraz zalicytuję ze swojego
![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Twoje jest tak piękne, że będzie pewnie w osobnej licytacji. I tam to się będę biła i rozpychała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() BTW. jakie grzeczne - po złotówie podbijają wedle wskazówek Marisellu ![]() Edytowane przez M0N1K4 Czas edycji: 2012-01-08 o 17:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1756 |
Rozeznanie
|
Melduję, że brązowe serduszko wykonane. Mam tez dość gruby łańcuszek co by się nadał, tylko podejmijcie decyzję i powiedzcie jaka długość to wyślę wraz z zapięciem toogle. Fotki jutro bo jeszcze muszę zaoksydować i wypolerować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1757 |
Zadomowienie
|
no jak to, przecież wyrazila sie jasno:
"Resztę charmsów zarekwirowałam za trudy organizacji" ![]() PS. czekam na wersje bordo z granatami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1758 | |
Wtajemniczenie
|
No przecież już pisałam gdzie:
Cytat:
![]() A tak serio, uznałam, że Twoje strasznie brzydkie jest, do tego fotka jakaś taka, no i odstraszałoby nam to ludzi od aukcji, więc jednak nie wstawiałam, sama rozmisz... ![]() ![]() No się sprało kilka tyłków, to się ma posłuch, nie? No. Latami na te bicepsy pracowałam! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Was dzisiaj kobitki nie ogarniam ![]() Mari, ja Ci mówiłam,że nie dam zdj toś się upierała i teraz masz ![]() Edytowane przez M0N1K4 Czas edycji: 2012-01-08 o 18:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1760 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny super akcja
![]()
![]() |
#1761 |
Rozeznanie
|
O żesz w mordeczkę, chwilę mnie nie było, a Wyście naprodukowały tutaj, że od godziny nadrabiam!
Się na pierwszą nie załapałam, to bym na drugą turę chciała, z czerwonym i jak wyrobię to i beżobrązy obskoczę ![]() Czerwone: 1. Mamatosiagosia - z koralem - mam zdjecie 2. Marisellu, bo zrobiła czerwone - mam zdjęcie, no powiedzmy 3. Karmazynowy Kamyk - gotowe - mam zdjęcie 4. Loquacee - gotowe bordowe (no ale to też jakby czerwone, nie? ) - mam zdjęcie 5. Kasia83 - nie mam fotki 6. Klejnotki - z koralem - mam zdjęcie, ale brakuje mi zdjęć z uśmiechniętą buzią! 7. Pinki - sutaszowe - nie mam zdjęcia, prześlij mailem, bo tutejsze ma logo wizażu 8. Monika - czerwone mniejsze - mam foto, ale brakuje mi foto z buzią nie wykręcaj się, komórką wystarczy 9. Rusa48- z korala i srebra - nie mam fotek mailem 10. Rusa48 z granatu i srebra - nie mam fotek mailem 11. orangecountry - z rubinem - mam zdjęcia 12. ggagatka - serduszko z turmalinem i zdjęcie jest 13. Ollccia - z granatem, gotowe Zielone: 1. Klejnotki - miedziane - mam zdjecia, ale bez foto buzi 2. Monika - mam zdjecia, ale bez foto buzi 3. Franio - nie mam zdjęć? 4.Verha - mam zdjęcia 5. Karmazynowy Kamyk - gotowe - mam 6. NagaLy - mam 7. Kathinna - mam 8. Kasia83 - nie mam zdjęć ani nic 9. Klejnotki - z malachitem - nie mam foto z buzią 10. Rusa48 - Miedź młotkowana z chainmailem i agatem indiańskim 11. ggagatka - miedź z mosiądzem bez kamyka Srebrne bez koloru, nada się tu lub tu, w zależności od potrzeby: 1. Mamatosiagosia - bez kamyka, samo srebro. - mam zdjęcia Obojętne, bo jeszcze nie tyknęli, ale tyknąć obiecują i będą się sugerować tym, których jest mniej: 1. lookrecya 2. Mamatosiagosia - mogę coś z miedzi jeszcze jakby było mało miedzianych. Chętni na ewentualną drugą turę później (jakie kolory by Wam pasowały?) 1. Marisellu, bo może dorobić drugie jak coś, kolor dowolny 2. ROH 3. Lubomirka? Jeśli jeszcze nie straciła cierpliwości? 4. Loquacee (srebro solo ) 5. piechotka (kolor dowolny) Teraz pytanie jak to zrobię 6. czarna kawa (modelina) 7. nagaLy (kolor dowolny) 8. Monika - czerowne większe (jesli to na akcję) 9. Sol (dwa zielone, dwa czerwone) 10. ggagatka (kolor dowolny) 11. Sunflower55 - kolor dowolny (obym tego nie żałowała). 12. frufelek (czerwone) 13. skidi (czerwone i jak da radę to beżobrązy)
![]() |
#1762 | |
Zakorzenienie
|
Ja co prawda jestem letko (powiedzmy
![]() ![]() Czerwone: 1. Mamatosiagosia - z koralem - mam zdjecie 2. Marisellu, bo zrobiła czerwone - mam zdjęcie, no powiedzmy 3. Karmazynowy Kamyk - gotowe - mam zdjęcie 4. Loquacee - gotowe bordowe (no ale to też jakby czerwone, nie? ) - mam zdjęcie 5. Kasia83 - nie mam fotki 6. Klejnotki - z koralem - mam zdjęcie, ale brakuje mi zdjęć z uśmiechniętą buzią! 7. Pinki - sutaszowe - nie mam zdjęcia, prześlij mailem, bo tutejsze ma logo wizażu 8. Monika - czerwone mniejsze - mam foto, ale brakuje mi foto z buzią nie wykręcaj się, komórką wystarczy 9. Rusa48- z korala i srebra - nie mam fotek mailem 10. Rusa48 z granatu i srebra - nie mam fotek mailem 11. orangecountry - z rubinem - mam zdjęcia 12. ggagatka - serduszko z turmalinem i zdjęcie jest 13. Ollccia - z granatem, gotowe Zielone: 1. Klejnotki - miedziane - mam zdjecia, ale bez foto buzi 2. Monika - mam zdjecia, ale bez foto buzi 3. Franio - nie mam zdjęć? 4.Verha - mam zdjęcia 5. Karmazynowy Kamyk - gotowe - mam 6. NagaLy - mam 7. Kathinna - mam 8. Kasia83 - nie mam zdjęć ani nic 9. Klejnotki - z malachitem - nie mam foto z buzią 10. Rusa48 - Miedź młotkowana z chainmailem i agatem indiańskim 11. ggagatka - miedź z mosiądzem bez kamyka Srebrne bez koloru, nada się tu lub tu, w zależności od potrzeby: 1. Mamatosiagosia - bez kamyka, samo srebro. - mam zdjęcia Obojętne, bo jeszcze nie tyknęli, ale tyknąć obiecują i będą się sugerować tym, których jest mniej: 1. lookrecya 2. Mamatosiagosia - mogę coś z miedzi jeszcze jakby było mało miedzianych. Chętni na ewentualną drugą turę później (jakie kolory by Wam pasowały?) 1. Marisellu, bo może dorobić drugie jak coś, kolor dowolny 2. ROH 3. Lubomirka? Jeśli jeszcze nie straciła cierpliwości? 4. Loquacee (srebro solo ) 5. piechotka (kolor dowolny) Teraz pytanie jak to zrobię 6. czarna kawa (modelina) 7. nagaLy (kolor dowolny) 8. Monika - czerowne większe (jesli to na akcję) 9. Sol (dwa zielone, dwa czerwone) 10. ggagatka (kolor dowolny) 11. Sunflower55 - kolor dowolny (obym tego nie żałowała). 12. frufelek (czerwone) 13. skidi (czerwone i jak da radę to beżobrązy) 14. Maqda (kolor dowolny)
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1763 |
Wtajemniczenie
|
Ja myślę, że wykonałam zadanie i policytowałam z 3 kont (moje, małża i córki) i 3 różnych kompów
![]() Teraz czekam na aukcje z granatem i miedzią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1764 |
Wtajemniczenie
|
Jako, że zrobiłam 2, dopisuję je na listę, żeby porządek był
![]() Czerwone: 1. Mamatosiagosia - z koralem - mam zdjecie 2. Marisellu, bo zrobiła czerwone - mam zdjęcie, no powiedzmy 3. Karmazynowy Kamyk - gotowe - mam zdjęcie 4. Loquacee - gotowe bordowe (no ale to też jakby czerwone, nie? ) - mam zdjęcie 5. Kasia83 - nie mam fotki 6. Klejnotki - z koralem - mam zdjęcie, ale brakuje mi zdjęć z uśmiechniętą buzią! 7. Pinki - sutaszowe - nie mam zdjęcia, prześlij mailem, bo tutejsze ma logo wizażu 8. Monika - czerwone mniejsze - mam foto, ale brakuje mi foto z buzią nie wykręcaj się, komórką wystarczy 9. Rusa48- z korala i srebra - nie mam fotek mailem 10. Rusa48 z granatu i srebra - nie mam fotek mailem 11. orangecountry - z rubinem - mam zdjęcia 12. ggagatka - serduszko z turmalinem i zdjęcie jest 13. Ollccia - z granatem, gotowe Zielone: 1. Klejnotki - miedziane - mam zdjecia, ale bez foto buzi 2. Monika - mam zdjecia, ale bez foto buzi 3. Franio - nie mam zdjęć? 4.Verha - mam zdjęcia 5. Karmazynowy Kamyk - gotowe - mam 6. NagaLy - mam 7. Kathinna - mam 8. Kasia83 - nie mam zdjęć ani nic 9. Klejnotki - z malachitem - nie mam foto z buzią 10. Rusa48 - Miedź młotkowana z chainmailem i agatem indiańskim 11. ggagatka - miedź z mosiądzem bez kamyka Srebrne bez koloru, nada się tu lub tu, w zależności od potrzeby: 1. Mamatosiagosia - bez kamyka, samo srebro. - mam zdjęcia Obojętne, bo jeszcze nie tyknęli, ale tyknąć obiecują i będą się sugerować tym, których jest mniej: 1. lookrecya 2. Mamatosiagosia - mogę coś z miedzi jeszcze jakby było mało miedzianych. Chętni na drugą turę później (jakie kolory by Wam pasowały?) 1. Marisellu, bo może dorobić drugie jak coś, kolor dowolny 2. ROH 3. Lubomirka? Jeśli jeszcze nie straciła cierpliwości? 4. Loquacee (srebro solo ) 5. piechotka (kolor dowolny) Teraz pytanie jak to zrobię 6. czarna kawa (2 krem-brąz) 7. nagaLy (kolor dowolny) 8. Monika - czerowne większe (jesli to na akcję) 9. Sol (dwa zielone, dwa czerwone) 10. ggagatka (kolor dowolny) 11. Sunflower55 - kolor dowolny (obym tego nie żałowała). 12. frufelek (czerwone) 13. skidi (czerwone i jak da radę to beżobrązy) 14. Maqda (kolor dowolny)
![]() |
#1765 |
Wtajemniczenie
|
Mariiiiii dawaj mi swój adres do wysyłki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
![]() |
#1766 |
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na szybko, że pierwszą część listy można usunąć, bo już jest co jest, a co jest będzie widać jak skończę, można więc zostawić tylko tę część przyszłościową, a o tym też potem parę słów malnę
![]() Na razie obwieszczam, że oliwki i że po złociszu w górę, uprasza się. Albo i po mniej ![]() http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=594919 (Gagatka, myślisz że terz ta urażona dusza z Twojego bloga się odbrazi? ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Ło matulku, to się nazywa wielkimi literami ![]() ![]() Edytowane przez marisella Czas edycji: 2012-01-08 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1767 |
Zakorzenienie
|
Aukcje idą na rekord
![]()
![]() |
#1768 |
Rozeznanie
|
Już się nie mogę doczekać widoku złożonych bransoletek
![]() ![]() A na kiedy zdjęcia do drugiej tury? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1769 |
Zadomowienie
|
i moje.............. przepraszam
![]() ![]() aż takie paskudne... ![]()
![]() |
#1770 |
Zakorzenienie
|
Haha, ale czad, mój tatuś włączył się w licytację
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.