|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biżuteryjny wątek plotkowy VII
Dopisuję Sun, żeby się nie zgubiła
Czerwone: 1. Mamatosiagosia - z koralem 2. Marisellu, bo zrobiła czerwone 3. Karmazynowy Kamyk - gotowe 4. Loquacee - gotowe bordowe (no ale to też jakby czerwone, nie? ) 5. Kasia83 6. Klejnotki - z koralem 7. Monika - czerowne większe (jesli to na akcję) 8. Monika - czerwone mniejsze 9. Rusa48- z korala gotowe 10. Rusa48 z granatu gotowe Zielone: 1. Klejnotki - miedziane 2. Monika 3. Franio 4.Verha 5. Karmazynowy Kamyk - gotowe 6. NagaLy 7. Kathinna 8. Kasia83 9. Klejnotki - z malachitem Srebrne bez koloru, nada się tu lub tu, w zależności od potrzeby: 1. Mamatosiagosia - bez kamyka, samo srebro. Obojętne, bo jeszcze nie tyknęli, ale tyknąć obiecują i będą się sugerować tym, których jest mniej: 1. Sol 2. lookrecya 3. czarna kawa 4. ggagatka 5. Mamatosiagosia - mogę coś z miedzi jeszcze jakby było mało miedzianych. Chętni na ewentualną drugą turę później (jakie kolory by Wam pasowały?) 1. Marisellu, bo może dorobić drugie jak coś, kolor dowolny 2. ROH? 3. Lubomirka? Jeśli jeszcze nie straciła cierpliwości? 4. Loquacee (srebro solo ) 5 piechotka (kolor dowolny) Teraz pytanie jak to zrobię 6 frufelek (czerwone) 7. Sunflower55 (kolor dowolny)
|
|
#1712 |
|
Zadomowienie
|
To jeszcze ja się wpisałam
![]() Czerwone: 1. Mamatosiagosia - z koralem 2. Marisellu, bo zrobiła czerwone 3. Karmazynowy Kamyk - gotowe 4. Loquacee - gotowe bordowe (no ale to też jakby czerwone, nie? ) 5. Kasia83 6. Klejnotki - z koralem 7. Monika - czerowne większe (jesli to na akcję) 8. Monika - czerwone mniejsze 9. Rusa48- z korala gotowe 10. Rusa48 z granatu gotowe 11. Ollccia - z granatem, gotowe Zielone: 1. Klejnotki - miedziane 2. Monika 3. Franio 4.Verha 5. Karmazynowy Kamyk - gotowe 6. NagaLy 7. Kathinna 8. Kasia83 9. Klejnotki - z malachitem Srebrne bez koloru, nada się tu lub tu, w zależności od potrzeby: 1. Mamatosiagosia - bez kamyka, samo srebro. Obojętne, bo jeszcze nie tyknęli, ale tyknąć obiecują i będą się sugerować tym, których jest mniej: 1. Sol 2. lookrecya 3. czarna kawa 4. ggagatka 5. Mamatosiagosia - mogę coś z miedzi jeszcze jakby było mało miedzianych. Chętni na ewentualną drugą turę później (jakie kolory by Wam pasowały?) 1. Marisellu, bo może dorobić drugie jak coś, kolor dowolny 2. ROH? 3. Lubomirka? Jeśli jeszcze nie straciła cierpliwości? 4. Loquacee (srebro solo ) 5 piechotka (kolor dowolny) Teraz pytanie jak to zrobię 6 frufelek (czerwone) 7. Sunflower55 (kolor dowolny) |
|
|
|
|
#1713 |
|
Wtajemniczenie
|
Sun, a w moim przypadku to aparat ma lęk przed robieniem mi zdjęć, a jednak przeżył
Mi też nie robi się zdjęć, a jednak się zdecydowałam! Piechotko- ja mam za tydzień urodziny, nie chciałabyś wiedzieć które. A mi to nawet kiecka nie pomoże )Tak więc ucha do góry. Spójrz na zdjęcie Gagatki- jest bossskie i niesamowicie poprawiające nastrój. Ja zaglądam już nie wiem który raz i ciągle na widok jej pysia papa mi się rozjeżdża! Jest po prostu rozbrajające!!! Co do plecenia bazy to jeżeli potrzebne coś, co umiem pleść to nie ma sprawy tylko proszę o info
|
|
|
|
|
#1714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do fotki Ggagatki - boskie jest, gdzieś napisalam, że mi Agatka poprawila nim humor i też patrzę na nie już kolejny raz, bo uważam, że jest boskie |
|
|
|
|
|
#1715 |
|
Zadomowienie
|
Skończyłam i ja
(uprzedzam, że po zdjęciach widać mój wybitny talent fotograficzny )
|
|
|
#1716 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do koloru serduszek na drugą turę, co co powiecie na neutralne krem-beż-brąz? Myślę, ze to mógłby być niezły pomysł po czerwonym i zielonym. A jeśli nie, to co proponujecie? Fajnie by było to uzgodnić dzisiaj, to można by było coś wykombinować korzystając z ostatnich godzin weekendu
![]() Mam wrażenie, ze zgubiło nam się parę osób z listy, więc uzupełniłam: Czerwone: 1. Mamatosiagosia - z koralem 2. Marisellu, bo zrobiła czerwone 3. Karmazynowy Kamyk - gotowe 4. Loquacee - gotowe bordowe (no ale to też jakby czerwone, nie? ) 5. Kasia83 6. Klejnotki - z koralem 7. Monika - czerowne większe (jesli to na akcję) 8. Monika - czerwone mniejsze 9. Rusa48- z korala gotowe 10. Rusa48 z granatu gotowe 11. Ollccia - z granatem, gotowe Zielone: 1. Klejnotki - miedziane 2. Monika 3. Franio 4.Verha 5. Karmazynowy Kamyk - gotowe 6. NagaLy 7. Kathinna 8. Kasia83 9. Klejnotki - z malachitem Srebrne bez koloru, nada się tu lub tu, w zależności od potrzeby: 1. Mamatosiagosia - bez kamyka, samo srebro. Obojętne, bo jeszcze nie tyknęli, ale tyknąć obiecują i będą się sugerować tym, których jest mniej: 1. Sol 2. lookrecya 3. czarna kawa 4. ggagatka 5. Mamatosiagosia - mogę coś z miedzi jeszcze jakby było mało miedzianych. Chętni na ewentualną drugą turę później (jakie kolory by Wam pasowały?) 1. Marisellu, bo może dorobić drugie jak coś, kolor dowolny 2. ROH? 3. Lubomirka? Jeśli jeszcze nie straciła cierpliwości? 4. Loquacee (srebro solo ) 5 piechotka (kolor dowolny) Teraz pytanie jak to zrobię 6. czarna kawa (krem?) 7. nagaLy (kolor dowolny) 8. Monika - czerowne większe (jesli to na akcję) 9. frufelek (czerwone) 10. Sunflower55 (kolor dowolny)
|
|
#1717 | |
|
Rozeznanie
|
Ja się kolorystycznie dopasuję, może być i brąz
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1718 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, widzę, że niektóre z Was wypatrzyły już pierwszą aukcję (niestety nie udało mi się w nocy zawalczyć ze wszsytkimi, straaasznie długo się to robi, a co chwilę jeszcze coś się pierdzieli), więc wpadam tu tylko na chwilę zasugerować (i prosić
), że jeśli chcecie podbijać oferty - róbcie to na razie licznie, z miliona kont nawet, ale tak po parę groszy, ile tam się da, czy tam po złotówce, żeby cena rosła w miarę powoli, żeby jak najwięcej osób mogło policytować zanim urośnie ![]() Dzięki temu w sortownaiu po ilości ofert będziemy wyżej ![]() Ja wrzucę linki jak skończę wszystko, żeby ktoś nie licytował pustych, bo nie będę mogła edytować (co zresztą już i tak się komuś udało i ktoś zaoferował złotówkę za nic nie mówiącego Tumburumba ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Aha, i myślę, że brazo-beże będą na kolejną super, więc możecie działać
|
|
|
|
|
#1719 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Która póki co licytuje się z Laskowską, więc trzeba było wcześniej takie apele wnosić
|
|
|
#1721 |
|
Wtajemniczenie
|
No Sadowska, ja przecież wiem doskonale, że Sadowska, któż by inny własne aukcje sabotował!
![]() Na chwilę wystarczy współną z kotem komórkę mózgową oddać futrzakowi i tym samym te baby spuścić z oka, a już wypstrykają prawie stówkę!
|
|
|
|
|
#1722 |
|
Zadomowienie
|
http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=594890
świetnie to wymyśliłaś ![]() i już jest licytowana ciekawe przez kogo
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już jestem grzeczna
Na razie, hahahaha ;D
|
|
|
|
|
#1724 |
|
Zadomowienie
|
oj nie tylko Ty
sporo nas zalicytowało ja też nie byłam grzeczna i pokorna
|
|
#1725 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze jedna oferta i w kategorii posortowanej wg ilości ofert wpadniemy na pierwszą stronę
|
|
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
Na pierwszym miejscu by można być
hahaha
|
|
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualizujęlistę! Bo się pogubiło i pomieszało. Posprawdzajcie czy wszyscy są! (dopiski odnośnie zdjęć itp to już Mari zna aktualne dane więc nie zmieniam) Czerwone: 1. Mamatosiagosia - z koralem - mam zdjecie 2. Marisellu, bo zrobiła czerwone - mam zdjęcie, no powiedzmy 3. Karmazynowy Kamyk - gotowe - mam zdjęcie 4. Loquacee - gotowe bordowe (no ale to też jakby czerwone, nie? ) - mam zdjęcie 5. Kasia83 - nie mam fotki 6. Klejnotki - z koralem - mam zdjęcie, ale brakuje mi zdjęć z uśmiechniętą buzią! 7. Pinki - sutaszowe - nie mam zdjęcia, prześlij mailem, bo tutejsze ma logo wizażu 8. Monika - czerwone mniejsze - mam foto, ale brakuje mi foto z buzią nie wykręcaj się, komórką wystarczy 9. Rusa48- z korala i srebra - nie mam fotek mailem 10. Rusa48 z granatu i srebra - nie mam fotek mailem 11. orangecountry - z rubinem - mam zdjęcia 12. ggagatka - serduszko z turmalinem i zdjęcie jest 13. Ollccia - z granatem, gotowe Zielone: 1. Klejnotki - miedziane - mam zdjecia, ale bez foto buzi 2. Monika - mam zdjecia, ale bez foto buzi 3. Franio - nie mam zdjęć? 4.Verha - mam zdjęcia 5. Karmazynowy Kamyk - gotowe - mam 6. NagaLy - mam 7. Kathinna - mam 8. Kasia83 - nie mam zdjęć ani nic 9. Klejnotki - z malachitem - nie mam foto z buzią 10. Rusa48 - Miedź młotkowana z chainmailem i agatem indiańskim 11. ggagatka - miedź z mosiądzem bez kamyka Srebrne bez koloru, nada się tu lub tu, w zależności od potrzeby: 1. Mamatosiagosia - bez kamyka, samo srebro. - mam zdjęcia Obojętne, bo jeszcze nie tyknęli, ale tyknąć obiecują i będą się sugerować tym, których jest mniej: 1. lookrecya 2. Mamatosiagosia - mogę coś z miedzi jeszcze jakby było mało miedzianych. Chętni na ewentualną drugą turę później (jakie kolory by Wam pasowały?) 1. Marisellu, bo może dorobić drugie jak coś, kolor dowolny 2. ROH 3. Lubomirka? Jeśli jeszcze nie straciła cierpliwości? 4. Loquacee (srebro solo ) 5. piechotka (kolor dowolny) Teraz pytanie jak to zrobię 6. czarna kawa (modelina) 7. nagaLy (kolor dowolny) 8. Monika - czerowne większe (jesli to na akcję) 9. Sol (dwa zielone, dwa czerwone) 10. ggagatka (kolor dowolny) 11. Sunflower55 - kolor dowolny (obym tego nie żałowała). 12. frufelek (czerwone)
Moja biżuteria aktualnie: + wire wrapping itp. + "nowa era" Stare dzieje: + debiut + gliniaki Edytowane przez ggagatka Czas edycji: 2012-01-08 o 13:20 |
|
|
|
|
#1728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1729 |
|
Zadomowienie
|
ja mogę zrobić jeszcze jedno ale saaaaaaaamo srebro. bo z kamieniami pod kolory które wybieracie u mnie ciężko
na warsztaty wszystki piękności mi wyszły i mam pustki na inwenteryzacji:P
|
|
#1730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteśmy na 3m miejscu ;D
|
|
|
|
|
#1732 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (Mari, no nie ja i ja w tym łapek nie maczałam bo już nie mam wpływu na poczynania tejże osoby) |
|
|
|
|
|
#1734 |
|
Zadomowienie
|
A teraz pozostaje mi miec nadzieję, że ktoś da więcej ;-)
... Jeju!!! Co ja mówię
|
|
|
|
|
#1735 |
|
Wtajemniczenie
|
To może wystąpią w charakterze kolorowego akcentu w beżowych bransach? To może im wyjść na dobre. Bo znowu w tych samych kolorach robić to może nie do końca, komuś się może ani zielony, ani czerwony nie podobać
Edytowane przez czarna kawa Czas edycji: 2012-01-08 o 14:30 |
|
|
|
|
#1736 |
|
Zadomowienie
|
A ja myślę że jest tyle chętnych że starczy jeszcze na dwie
|
|
#1737 |
|
Rozeznanie
|
jeszcze jedna spóżnialska się zgłasza! Bardzo proszę! Z kolorem się dostosuję, beż z brązem mogę zrobić jak najbardziej.
|
|
|
|
|
#1738 |
|
Wtajemniczenie
|
No to macie, jesteście na pierwszym miejscu
|
|
|
|
|
#1739 |
|
Zadomowienie
|
znalazlam - supar zaprzentowane Mari
Edytowane przez lookrecya Czas edycji: 2012-01-08 o 14:37 |
|
|
|
|
#1740 |
|
Zadomowienie
|
W biżuterii ze srebra tak, ale w biżuterii dla Pań już tylko na 4 - kobietki trzeba podgonić
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.

Jest po prostu rozbrajające!!!

)