|
|
#1891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biżuteryjny wątek plotkowy VII
Marisellu, podeślij mi adres i maila na PW, jutro bym paczuchę wysłała
![]() Może bordowy jeszcze - Sunflower Czerwony - Sol Pomarańczowy - Maqda - gotowe Żółty - Orangecountry Jasnozielony - Ollccia, gotowe Zielony - Sol Niebieski ciemny - Kasia83 - gotowe, fotki przesłane Niebieski jasny? - że ja! czyli M0N1K4- swareczki aquamarine Fiolet - wstępnie Monika Tarasin-Lenart, bo coś wspomniała, że ma serce w fioletach już odprężone Fuksyjka jakaś albo róż - ggagatka Ja się chyba po prostu nie umiem uśmiechać na zdjęciach
|
|
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zdjęcia robię na parapecie, ale teraz faktycznie wychodzę jak ciemno i wracam jak ciemno... Jak tak dalej będzie, to się z całym majdanem do pracy zabiorę i sobie będę foty cykać u szefowej w konferencyjnej
|
|
#1893 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Maqda to na prawdę Ty? Na poprzednim avatarku wyglądałaś KOMPLETNIE INACZEJ Z resztą te same odczucia mam odnośnie Sunflower... Dziewczyny, dałabym sobie rękę uciąć że podstawiłyście jakieś modelki
|
|
|
#1894 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O przwrawch nie piszę, bo w tych dniach mam po 7 lekcjiz 3 przerwami między tym i to po dwie 10-minutowe i jedną 5-cio. Potrzeby fizjologiczne są wtedy priorytetem
|
|
|
|
|
|
#1895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1896 |
|
Zadomowienie
|
No pewnie że na lepsze. Przypominasz mi na tym zdjęciu jakąś taką retro ikonę kina czy mody
Super
|
|
#1897 |
|
Zadomowienie
|
moje drugie serduuszko wyszło kiepsko serduszkowate... choć jak ktoś chce to się tam serduszka doszuka w przypływie amoku... Marisellu - one już są do Ciebie w drodze od wczoraj. powinny szybko dojść...
|
|
#1898 |
|
Rozeznanie
|
Mari, poproszę maila i adres to jutro wyślę, a fotki jakie mają być? 600x600?
|
|
|
|
|
#1899 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja to tak strasznie wcześniej wyglądałam na tym avatarze?bo mi znajoma powiedziała kiedyś, że zdjęcie jak z kartoteki policyjnej tylko brakuje z tyłu miarki
|
|
|
|
|
|
#1900 |
|
Wtajemniczenie
|
Sun trudno powiedzieć, jak wyglądałaś na poprzednim, ale na tych nowych wyglądasz rewelacyjnie, po prostu SUPER!
|
|
|
|
|
#1901 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje serduszka już gotowe, niestety zdjęcia wyszły okropnie
Odbierają urok charmsom, żaden ze mnie fotograf... Na swoje usprawiedliwienie powiem, że u mnie nie występuje ostatnio światło dzienne![]() Marisella, wysłałam ci je na maila, tego z bloga, z podwójną marisellą w adresie
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
Serducho gotowe
![]() Może bordowy jeszcze - Sunflower Czerwony - Sol Pomarańczowy - Maqda - gotowe Żółty - Orangecountry Jasnozielony - Ollccia, gotowe Zielony - Sol Niebieski ciemny - Kasia83 - gotowe, fotki przesłane Niebieski jasny? - M0N1K4- gotowe niedługo zdjFiolet - wstępnie Monika Tarasin-Lenart, bo coś wspomniała, że ma serce w fioletach już odprężone Fuksyjka jakaś albo róż - ggagatka |
|
|
|
|
#1903 |
|
Rozeznanie
|
Świat się kończy!! Sun się pokazała
To moooooooooooogę Cię na następnym spotkaniu obfocić? Mogę, mogę, mogę????
|
|
#1904 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ale przecież wcześniej też było moje zdjęcie w avatarze i w galeriach też było wystarczy mi zdjęć na kolejny rok albo dwa
|
|
|
|
|
|
#1905 |
|
Rozeznanie
|
Nieeeeeeeeeee, no wiesz co, ja się już nakręciłam i aparatowi obiecałam. Nie możesz mu tego zrobić, bo się zapłacze! Ty wiesz jak się będzie zalanym aparatem ciężko zdjęcia robić?!
|
|
#1906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale zobaczymy co się da zrobić
|
|
|
|
|
|
#1907 |
|
Rozeznanie
|
Uffffffffff, ja go naprawdę lubię
|
|
#1908 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam Was na forum, nigdy tu jeszcze nie udzielałam się ,ale może pora zacząć ![]() dla Mariselli za pomysł z bransoletkami i oczywiście dla pozostałych dziewczyn również za cudowne charmsy ,po prostu są przecudowne Przyznam Wam, że zgłosiłam do allegro prośbę o umieszczenie aukcji z bransoletkami w przedmiotach wyróżnionych ,mam nadzieję że będą na TAK |
|
|
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj coralio
![]() Dzięki Ci wielkie za zgłoszenie. DZIEWCZYNY - ZIELONA BRANSA JEST W WYRÓŻNIONYCH AUKCJACH WOŚP ALLEGRO! A tu można jej poszukać To oznacza, że losowo będzie pokazywana na stronie głównej i jest szansa na sporą sumkę zebraną dla dzieciaków i cukrzycowych mam )) KLIK
|
|
#1910 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mari - moje serduszko powinno dojść na jutro - bilecik z podziękowaniem jest osobno w kopercie - jakby się zawieruszył ![]() Zmykam na 10 dni bez neta - mam nadzieję, ze jak wrócę to okaże się, że aukcje zakończyły się duuużymi sumkami
|
|
|
#1911 |
|
Zadomowienie
|
Doznałam szoku. Przesyłka wysłana w czwartek po południu dotarła dziś do Niemiec. Piorun, a nie priorytet
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
Wow, Madzia, fantastyczne zdjęcie. Ale nie poznałabym Cię ;P
Moje ostatnie serce, do tęczowej bransoletki Może bordowy jeszcze - Sunflower Czerwony - Sol Pomarańczowy - Maqda - gotowe Żółty - Orangecountry Jasnozielony - Ollccia, gotowe Zielony - Sol Niebieski ciemny - Kasia83 - gotowe, fotki przesłane Niebieski jasny? - M0N1K4- gotowe niedługo zdjFiolet - wstępnie Monika Tarasin-Lenart, bo coś wspomniała, że ma serce w fioletach już odprężone Fuksyjka jakaś albo róż - ggagatka
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie - poza akcją z WOŚP-em.
Czy któraś z Was robiła ostatnio sekretnik na zamówienie, wg wskazanego wzoru [lub miała / ma wykonać]? Jeśli tak - proszę o kontakt na priv.
Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2012-01-10 o 23:40 |
|
|
|
|
#1914 |
|
Zadomowienie
|
Ależ pięknie zapowiada się ta tęczowa bransoletka. Może okazać się czarnym koniem licytacji
|
|
|
#1915 |
|
Raczkowanie
|
Wiedziałam, że o czymś zapomnę. Nie włożyłam bilecika z podziękowaniem, do koperty z serduchami
A w ogóle to chcę powiedzieć, że jestem z Was ogromnie dumna! ![]() : oklaski:
|
|
#1916 |
|
Rozeznanie
|
No to moje serduszko gotowe, ale jak następnym razem trzeba będzie robić zdjęcie z paszczą to zatrudniam statystkę
. Aż się musiałam rozmazać .
Edytowane przez ResurrectionOfHappiness Czas edycji: 2012-01-11 o 11:32 |
|
|
|
|
#1917 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1918 |
|
Zadomowienie
|
Brak mi słów... Śliczne
|
|
#1919 |
|
Rozeznanie
|
![]() Już się nie mogę doczekać kiedy będą wystawione te nowe bransoletki, no i zdjęć wszystkich w całości . Coś czuję, że będą superanckie tak w całości
|
|
|
|
|
#1920 |
|
Zadomowienie
|
A ja coś czuje, że się będę bić o te bransoletki ale chyba na jedną trzeba się będzie zdecydować
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.

Odbierają urok charmsom, żaden ze mnie fotograf... Na swoje usprawiedliwienie powiem, że u mnie nie występuje ostatnio światło dzienne

dla Mariselli za pomysł z bransoletkami
. Aż się musiałam rozmazać