Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy! - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-11, 19:08   #4471
rybka13
Zakorzenienie

Dot.: Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
zostalo mi 67 dni do porodu
mi 66
Ja sie boje.... ja nie rodze....
rybka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 19:08   #4472
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
wooow!!! a ja dopiero niedługo będę miała studniówkę..
Stary 2012-01-11, 19:09   #4473
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
mi 58 do terminu z OM
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 19:10   #4474
mag_99
Rozeznanie

a mi 51

a ja rosnę i rosnę
mag_99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 19:10   #4475
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

a mi teoretycznie 87

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 19:14   #4476
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MegMakeUp Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!!

W końcu Was nadrobiłam

Mała dobrze,że już u Ciebie lepiej i oby szybko wszystko wróciło do normy

Karolca szkoda,że z tym wózkiem tak wyszło chociaż powiem Tobie,że mój wózek był właśnie taką czarną folią bardzo grubo opatulony (ta folia to stretch? czy coś takiego. Jest troszkę grubsza i wytrzymała, a wózek doszedł cały jednak ryzyko było ... i współczuję Tobie rozmów z porcelaną ...

Ja dzisiaj miałam ciężką noc. Od 3 nie spałam i rozmowy z porcelaną prowadziłam na dwa końce... rano lekko mi przeszło więc ubrałam się i poszłam do pracy,ale jak tylko napiłam się wody wszystko wróciło ze zdwojoną siłą więc pomiędzy rozmową z sedesem pobiegłam do brygadzistki zameldować,że muszę się zwolnić,a ona do mnie,że miałam robić to i tamto i nie bardzo. Zaproponowała mi żebym poszła sobie posiedzieć,aż mi przejdzie i właściwie posiedziałam pół godziny, które spędziłam oczywiście w toalecie i jak już ledwo się wyczłapałam stamtąd to powiedziałam,że idę do lekarza.
Na szczęście już u lekarza poszło szybko dostałam kroplówkę jakąś taką gigantyczną ... probiotyki osłonowe i mam dietkę mieć trzydniową, lekkostrawną i zwolnionko do końca tygodnia.
Teraz po tej kroplówce już mi troszkę lepiej,ale rano nie było zbyt ciekawie...
Idę troszkę poleżeć i może uda mi się zasnąć
Wspolczuje przezyc!
A zrobilas w koncu te proby watrobowe czy cos przegapilam
A swedzi nadal?

Iw 32, super ze cukier w porzadku

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Cytat:
Napisane przez mag_99 Pokaż wiadomość
a u mnie dziś własnoręcznie robione: czysty barszczyk czerwony i krokieciki z serem i pieczarkami

a skoro jesteśmy przy jedzeniu?
jakieś pomysły na zapasy do zamrażarki na godzinę 0? tak żeby drugie domowe dzieciątko (czytaj mąż) nie było głodne i żeby zaraz po powrocie do domu też się nie męczyć?
mamusie co już rodziły - mroziłyście coś na ten czas? bo ja już powoli zaczynam o tym myśleć
Moj jest na szczescie samoobslugowy i adasia tez nakarmi, tak ze na szczescie o takie rzeczy martwic sie nie musze!

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 19:16   #4477
Aguśkaa83
Zakorzenienie

a mnie 67 teoretycznie tez ale cos czuje ze tych 19 dni marca to moge nie liczyc
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 19:24   #4478
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość
mi 66
ja tez
Cytat:
a mi 51
woff
Stary 2012-01-11, 19:24   #4479
tynka88
Zadomowienie

a ja nadal strasznie sie czuje, tak jak Moniq pisze staram sie chociaz pic, ale i to jest ciezkie, Tz mi zrobil sok z marchwi i jablka i po łyczku popijam.
Mama mnie straszy jakims zatruciem ciążowym, oby mi przeszlo.
Mam mdłosci, odbija mi sie, boli mnie zoladek..temperatura 36,9 ,wiec nie jest źle.

Tz przywiozł leżaczek jest dokladnie taki https://wizaz.pl/najlepsze-dla-dziec...hp?produkt=158 jak nowy za 70 zl

ja tez bede probowala jesc wszystko karmiąc, ale jak nie daj boze dzidzi cos nie podpasuje to ja bez czekolady to niedowagi sie dorobie

Edytowane przez tynka88
Czas edycji: 2012-01-11 o 19:26
tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 19:33   #4480
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Tylko wez pod uwage ze krokietow i pierogow po porodzie nie bedziesz mogla od razu jesc. Na poczatku delikatne dania. Ziemniaczki, jakis kotlet czy ryba gotowana i warzywa np na parze, potem pomalutku mozna wprowadzac inne rzeczy. Czasem dzieci reaguja bardzo zle i toleruja tylko jak mama zje cos gotowanego. ja moglam jesc smazone ale nie jakies ciezkie potrawy, na szczescie moj Filip nie mial bolow brzuszka, wiec wlasciwie jadlam wszystko procz tych ciezkich potraw.
Ale wiem ze sa dzieci ktore sa bardzo wymagajace, moja kolezanka zeszla do suchego chleba bo tak syn jej plakal cokolwiek by nie zjadla. I jadla juz sam chleb i wode pila, wtedy bylo dobrze. Wiem, ze bardzo sie meczyla.
Moja siostra jadla gotowane ziemniaki z gotowana marchewka juz na koncu a jej mala wyla jak syrena kazdego wieczoru (za przeproszeniem), cierpiala niesamowicice, a z kolei znam kobiety, ktore jadly wszystko wlacznie z cebula, porem kapusta itp i dzieci nie mialy kolek wogole, mysle ze czasami ( oczywiscie nie zawsze ) ma to zwiazek z niewyksztalconym do konca ukladem pokarmowym, ale do tego trzeba juz samemu metoda prob i bledow dojsc. I oczywiscie ze lepiej byc ostroznym od samego poczatku i po troszku sprawdzac z czasem na co mozna sobie "pozwolic"

Viki 28.04.2012
Stary 2012-01-11, 19:37   #4481
rybka13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tynka88 Pokaż wiadomość
a ja nadal strasznie sie czuje, tak jak Moniq pisze staram sie chociaz pic, ale i to jest ciezkie, Tz mi zrobil sok z marchwi i jablka i po łyczku popijam.
Mam mdłosci, odbija mi sie, boli mnie zoladek..temperatura 36,9 ,wiec nie jest źle.

Tz przywiozł leżaczek jest dokladnie taki https://wizaz.pl/najlepsze-dla-dziec...hp?produkt=158 jak nowy za 70 zl

ja tez bede probowala jesc wszystko karmiąc, ale jak nie daj boze dzidzi cos nie podpasuje to ja bez czekolady to niedowagi sie dorobie
Oby mama nie miala racji, ale trzeba byc czujnym...
A lezaczek jest super!!!
rybka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 19:37   #4482
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
mój też często mnie ogląda
"a pokaż się tak bokiem, a odwróc się.. ooo tak brzuszek rośnie pięknie!"...

adaikaka,karo, MoniaHan ale pięęęękne brzusie !!!
Takie zgrabniutkie wszystkie! Piękności!
Pierwsza ciaza to rowniez dla faceta piekny czas, dla nich to rowniez jest niesamowite jak sie nasze ciala zmieniaja
Ze tyle przechodzimy noszac ich dzidzie pod sercem!

Druga ciaza to juz chyba bardziej taka "normalka" wiec dziewczyny, ktore przezywaja to po raz pierwszy -zapamietajcie dobrze ten czas

Viki 28.04.2012
Stary 2012-01-11, 19:38   #4483
19claudia91
Rozeznanie

Cytat:
mi 66
mi 74 ale to szybko leciiiiii! ale mnie brzuch swędzi, mam chęć się zadrapać do krwi.. już tylko dłońmi pocieram..:/

Fabianek
19claudia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 19:39   #4484
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
aaa no tak jest w Twoim podpisie

Na mnie kiedyś tak mówili, ale moje pełne imię jest dłuższe
Też mi się podoba i myślałam by dac Córci, ale w wawie jest b. popularne niestety;/
26 kwietnia to mamy podobny czas

Lena ja też od dawna o Lenie myślałam , a argument na nie ten sam
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 19:39   #4485
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tynka88 Pokaż wiadomość

zatrucie ciazowe to cos zupelnie innego kochana http://www.we-dwoje.pl/zatrucie;ciaz...ykul,3526.html

mozliwe ze jakis wirus jelitowki sie przplatal i tyle mam nadzieje ze szybko Ci sie polepszy
3270g, 47 cm
Stary 2012-01-11, 19:43   #4486
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
a mi 51
mi 56
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 19:46   #4487
ivonka7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
Informacja dla mających real pod nosem jutro w niektórych promocja na pampki papmersa, 44 zł za pakę, pewnie nie wszędzie, ale gazetkę w necie można przejrzeć
W Rossmannie Pampers premium care też za 44 zł. także myślę że się opłaca

Cytat:
Napisane przez MegMakeUp Pokaż wiadomość

Dziewczyny poradzcie mi, mam 38,2 temperaturę i nie wiem czy po prostu leżeć w łóżku iczekać,aż przejdzie czy się ubierać do lekarza ??
Słyszałam,że gorączka w ciąży niebiezpieczna,ale z drugiej strony po biegunce i rozmowach z porcelaną ... może organizm po prostu osłabiony jest ...
Temperatura wskazuje na wirusa. Koniecznie ją zbijaj, nawadniaj się a jeśli nie będzie ustępować to na IP po coś mocniejszego i ew. kolejną kroplówkę. Zdrowiej!!

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
mi 58 do terminu z OM
Mi wyszło 50 dni do pierwszego terminu! Aaaa Chyba zacznę rysować linie na ścianie i skreślać powolutku

Jak wam napisz co też mój kochany dzisiaj nabroił w związku z gromadzeniem wyprawki to padniecie. Wysłałam go właśnie do Rossmana bo wypatrzyłam promocje na pampersy, chusteczki nivea-które już wielokrotnie się sprawdziły i wkładki laktacyjne. Wszystko w fajnych cenach. Napisałam na karteczce-baardzo dokładnie-ze wszystkimi nazwami i cenami... odbieram telefon..." kochanie, a jaki kolor paczki miały mieć te pampersy?
-ja już adrenalinka... biały, a jaki kupiłeś
-żółty....
-no to wracaj tam i zamień
Coś mnie tknęło i dzwonie do niego żeby wypytać o chusteczki...
-te chusteczki co kupiłes to mam nadzieje że są w czteropaku?
-no nie, w dwupaku
-$^*&$%##^^*&($
-no to paa, idę wymienić

faceci....
Niech się przyzwyczai szybciutko bo będą akcje jak coś złego kupi dla dzidzi Biedaczek mój
ivonka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 19:49   #4488
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivonka7 Pokaż wiadomość

Jak wam napisz co też mój kochany dzisiaj nabroił w związku z gromadzeniem wyprawki to padniecie. Wysłałam go właśnie do Rossmana bo wypatrzyłam promocje na pampersy, chusteczki nivea-które już wielokrotnie się sprawdziły i wkładki laktacyjne. Wszystko w fajnych cenach. Napisałam na karteczce-baardzo dokładnie-ze wszystkimi nazwami i cenami... odbieram telefon..." kochanie, a jaki kolor paczki miały mieć te pampersy?
-żółty....
-no nie, w dwupaku
-$^*&$%##^^*&($
-no to paa, idę wymienić

faceci....
Niech się przyzwyczai szybciutko bo będą akcje jak coś złego kupi dla dzidzi Biedaczek mój
haha
3270g, 47 cm
Stary 2012-01-11, 19:51   #4489
tynka88
Zadomowienie

mialam spotkanie z muszla, wspolczuje dziewczynom które wymiotuja długo a czasem nawet cała ciąże, chyab najlepiej bedzie jak do jutra sie przegłodze, a jak rano mi nie przejdzie to lece do lekarza.

emigra no troszke sobie poczytałam i tez mysle ze to nie to, pewnie zjadłam cos brudnymi rękami...

mój TZ uwielbia prosic o pomoc w sklepach wszelkie obecne panie z obsługi o pomoc, wiec mysle ze jezeli mu cos zapisze na kartce to dostane to co chce

tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 19:52   #4490
mag_99
Rozeznanie

no właśnie ja do listy rzeczy do szpitala stanowczo muszę dopisać notes i długopis mój TŻ jest kochany ale pamięć to on ma cudowną - 5 minutową

a ja rosnę i rosnę
Stary 2012-01-11, 19:54   #4491
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivonka7 Pokaż wiadomość
W Rossmannie Pampers premium care też za 44 zł. także myślę że się opłaca

Temperatura wskazuje na wirusa. Koniecznie ją zbijaj, nawadniaj się a jeśli nie będzie ustępować to na IP po coś mocniejszego i ew. kolejną kroplówkę. Zdrowiej!!

Mi wyszło 50 dni do pierwszego terminu! Aaaa Chyba zacznę rysować linie na ścianie i skreślać powolutku

-żółty....
-no nie, w dwupaku
-$^*&$%##^^*&($
-no to paa, idę wymienić

faceci....
ahh ci faceci moj mnie dzis opieprzył ze kupiłam ochraniacz na łóżeczko którego jeszcze nie mamy ehh wszystko samo sie kupi przecież
Stary 2012-01-11, 19:58   #4492
karo_z
Rozeznanie

Hej

Dostałam dziś smsa od szwagierki, która pracuje w przychodni że moje wyniki krzywej cukrowej są idealne
nie znam dokładnych liczb ale już się nie martwię przynajmnej
Byłam dziś u fryzjera w końcu, bo miałam już takie odrosty że szkoda gadać

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Witam Was

przede wszystkim bardzo Wam dziękuję za kciuki, pozdrowienia i ciepłe myśli Jesteście kochane Aguśka dziękuję za przekazanie wieści dziewczynom buziak dla Ciebie

Mąż przywiózł mi kompa i modem wczoraj nie działał a dziś się udało może troszkę Was nadrobię ...ale najpierw napiszę co i jak u Mnie:

Ja nadal w szpitalu... twardnień jest zdecydowanie mniej... w poniedziałek po południu i wczoraj do 17 było lajtowo brzuszek miękki... ale wieczorem troszkę stwardniał...w nocy z trzy razy też... no i dziś rano jakiś ciężki i twardy był ...miałam nad ranem kilka twardnień ale dostałam zastrzyk i chyba na razie luz... chociaż jak wstanę to od razu czuję napięcie...ale to i Wy pewnie czujecie był obchód i powiedziałam lekarzowi co i jak, zwiększył mi dawkę fonoterolu do 8* 1/2 czyli co 3 godz. wątpię żebym jutro wyszła...bo pewnie będą chcieli zobaczyć jak ta moja macica się zachowuje bez zastrzyków... to jak jutro odstawią papawerynę to i tak najwcześniej w piątek do domu... chociaż lekarz nic na ten temat nie powiedział! Mogłam powiedzieć, że jest lepiej ( bo i tak jest) i może by mnie wypuścili jutro?

Jejku najadłam się w niedzielę strachu miałam sporo twardnień rano a potem od 15:20 do 15:50 10*co 3 min... potem kolejne 10 co 3 min i jak mąż przyjechał to mi nie wierzył siadł z zegarkiem i liczył... i dokładnie co 3 min miałam razem ich chyba z 30! Aż si.ę poryczałam ze strachu...bo były mocne... ale przeszło po zastrzyku...

Muszę maluszka przetrzymać jak najdłużej...i koniec! Wy też dbajcie o siebie i odpoczywajcie ile się da
Cieszę się że już jest lepiej
Odpoczywaj dalej i mam nadzieję że już niedługo będziesz mogła wyjść do domku

Cytat:
Napisane przez 88natka Pokaż wiadomość
super że już trochę lepiej. Trzymam kciuki żeby bez zastrzyków było lepiej. Szybkiego powrotu do zdrowia
Kiedyś któraś z Was pytała o oddychanie w czasie porodu.
Znalazłam coś takiego
Ale to oddychanie skomplikowane! przerażające...a pewnie i tak w trakcie porodu człowiek zapomni wszystko...

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
A ma ktos pomysl na tytul do nowego watku?Bo widze,ze to przy tym tepie za chwile bedzie
Ja wymyslilam to:

Wiosna niedlugo nastanie,czas konczyc wyprawki skladanie.

Moze ktos ma cos lepszego.
według mnie ta propozycja najlepsza
Potrzebujesz sesji produktów czy dań? Daj znać!

kontakt@karolinanicpon.pl
karo_z jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 20:00   #4493
Mała!
Zakorzenienie

Znowu padł mi komp...ale mąż mi podmieniła

Dziewczyny nadrobiłam odrobinę, widziałam nawet jakieś waśnie no nieładnie...
Ale te już coraz bardziej wyprawkowe tematy... no ja powoli szykuję ile mogę pewnie sporo spadnie na męża...na razie mąż pierze i prasuje pieluszki tetrowe, kocyki i ręczniki widzę, że się zaangażował na maxa! I uwielbiam jak pisze do mnie sms-y " Kocham Was"

brzuszek znowu mi dziś twardnieje nie wiem już sama co i jak...maluszek się wierci...a mnie od leżenia boli tyłek i od zastrzyków cały mam w siniakach

Ale dam radę wszystko dla Tymonka Zostało mi do porodu 69 dni... żebym dała radę 50 to będę szczęśliwa!

lecę pod prysznic...bo mam ochotę! powolutku muszę...ale muszę

Trzymam kciuki za wizyty..i za wsze zdrówko

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2012-01-11 o 20:01
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 20:06   #4494
Nikii89
Zakorzenienie

Wrócę jeszcze do tematu tacierzyńskiego.
A jak ja nie pracuje tzn. jestem na bezrobociu to mężowi też coś przysługuje?? Czy raczej nie ma na co liczyć.

Idę po lody bakaliowe

Edytowane przez Nikii89
Czas edycji: 2012-01-11 o 20:07
Nikii89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 20:13   #4495
19claudia91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
A jak ja nie pracuje tzn. jestem na bezrobociu to mężowi też coś przysługuje?? Czy raczej nie ma na co liczyć.

Idę po lody bakaliowe
Ja zjadłam paczkę samego ryżu gotowanego, nie wiem co mnie natchnęło ale zaczynam znowu być głodna

Fabianek
19claudia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 20:15   #4496
mag_99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość

Idę po lody bakaliowe
to czy Ty pracujesz nie ma znaczenia, to jest uprawnienie dla ojca-pracownika
nawet to czy macie ślub czy nie, nie ma znaczenia

a ja rosnę i rosnę
Stary 2012-01-11, 20:19   #4497
Karo89
Zakorzenienie

Dziewczyny pomysły na tytuły fajne, ale Karolcy nic nie przebije-jest najbardziej...oryginalny i niepowtarzalny

Cytat:
mi 66
nogi zawiążesz i nie pójdziesz? ja na razie jestem pozytywnie nastawiona, ale kto wie, czy też nie zrezygnuje bliżej terminu

Cytat:
Napisane przez 19claudia91 Pokaż wiadomość
mi 74 ale to szybko leciiiiii! ale mnie brzuch swędzi, mam chęć się zadrapać do krwi.. już tylko dłońmi pocieram..:/
posmaruj się! mnie swędziała skóra jak była przesuszona, a odkąd dobrze ją nawilżam to nie swędzi już.

Cytat:
no właśnie ja do listy rzeczy do szpitala stanowczo muszę dopisać notes i długopis mój TŻ jest kochany ale pamięć to on ma cudowną - 5 minutową
to tak jak i mój i jeszcze czasem się kłóci ze mną, że nie mówiłam czegoś do niego i tylko ma pretensje

ja mam meeega zgagę już chyba od 2 godzin

Edytowane przez Karo89
Czas edycji: 2012-01-11 o 20:23
Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-11, 20:21   #4498
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Znowu padł mi komp...ale mąż mi podmieniła

Dziewczyny nadrobiłam odrobinę, widziałam nawet jakieś waśnie no nieładnie...
Ale te już coraz bardziej wyprawkowe tematy... no ja powoli szykuję ile mogę pewnie sporo spadnie na męża...na razie mąż pierze i prasuje pieluszki tetrowe, kocyki i ręczniki widzę, że się zaangażował na maxa! I uwielbiam jak pisze do mnie sms-y " Kocham Was"

brzuszek znowu mi dziś twardnieje nie wiem już sama co i jak...maluszek się wierci...a mnie od leżenia boli tyłek i od zastrzyków cały mam w siniakach

Ale dam radę wszystko dla Tymonka Zostało mi do porodu 69 dni... żebym dała radę 50 to będę szczęśliwa!

lecę pod prysznic...bo mam ochotę! powolutku muszę...ale muszę

Trzymam kciuki za wizyty..i za wsze zdrówko
trzymaj sie kochana ciepło
Stary 2012-01-11, 20:24   #4499
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
Lena ja też od dawna o Lenie myślałam , a argument na nie ten sam
mamy podobne gusty
No z tą popularnością to właśnie wolę uważać, bo jak mi mama (nauczycielka) czasem opowiada jak w klasie ma kilkoro dzieciaczków o tym samym imieniu to wolałabym tego uniknąć.
Stary 2012-01-11, 20:28   #4500
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość

Mi spodobał się żel do mycia ciała i głowy z Musteli.
A jak pachnie? Ostatnio wąchałam Oliatum Soft - niby bezzapachowy ale dla mnie śmierdzi Ja bym jednak wolała coś o ładnym delikatnym zapachu.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości