|
|
#2311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze- cz. XII
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1312291361 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1312894710 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1314102342 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1315914652 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1317731733 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1321965116 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1321965116 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1323180363 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1323782041 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1323782025 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1326196707 Chyba tyle Cytat:
Rozpychanie, deptanie Co mnie jeszcze wkurza to rozmowy przy wieszakach kilku babek, blokują tylko przejście i nawet nie reagują na słowo przepraszam. Skąd jesteś? U mnie też jest Galeria S
|
||
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że takie ubrania mozna upolować w lumpie... żebym to ja miala tyle szcześcia
|
#2313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak widze takie w lumpku to poprostu odchodze nie mam ochoty na takie "atrakcje" ze strony tych pan... Cytat:
|
|
|
#2314 | ||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Nie przejmuj się Szkoda, że w ferworze walki o kilka szmat wychodzi z człowieka takie chamstwo...Cytat:
Najbardziej lubię " Ja tu nic dla siebie nie widze! Same szmaty" i stoi na środku przejścia z koleżanką. |
||
|
|
|
#2315 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A gdzie Twoje łowy? Dawno nic nie pokazywałaś
|
|||
|
|
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
chcialam sie oficjalnie przywitac, chociaz zagladam do tego watku w sumie codziennie, jednak jakos nigdy nie moglam zabrac sie do zrobienia zdjec moim zakupom z lumpkow, ale wklejam ponizej kilka z nich, wiekszosc pochodzi z wczorajszej wyprawy w dzien dostawy, a kilka z poprzednich, mam tego znacznie wiecej, jednak aktualnie dysponuje tylko tragicznym aparatem w telefonie i wrzucam tylko to, co udalo mi sie sfotografowac tak, zeby w miare wygladalo, reszte dodam na pewno niedlugo, kiedy bede miala mozliwosc zrobienia lepszych zdjec : )
1. Pudrowa (kolor w rzeczywistości znacznie ladniejszy) plisowana bluzka z kokardką Atmosphere - 35zł (kupiona w lumpku gdzie ubrania sa bardzo selekcjonowane, ale wiekszosc to takie perelki, stad tez troszke wysokie ceny, ale akurat takiej szukalam) 2. Sweterek w norweskie wzory, Select, 18zł, kupiony w dzien dostawy na wage, stad cena nie byla jakas super niska, ale akurat tez takiego szukalam od dawna 3. Czarna bluzka ze zlotymi zamkami na ramionach, evie, 8zl 4. Biala luzna bokserka 6zł chimpanzee 5. Czarna bluzka w indianskie wzory, George, 6zł, niestety po powrocie do domu zauwazylam na dole kilka dziurek, na szczescie i tak mam plan nosic ja wsadzona w spodnice, takze nie bedzie ich widac, ale co raz czesciej zdarza mi sie, ze przynosze do domu jakas rzecz z lumpka i dopiero wtedy widze wady ![]() 6. Długi szalik/chusta w ładnym, typowym karmelowym kolorze, niestety tutaj wyszedl kiepsko, 9zł 7. Brązowa tunika w kropki z okraglym kolnierzykiem, topshop, 7zł
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
c.d.
8. tulipan lipsy london, 30zł, także z tego lumpka z selekcjonowanymi rzeczami 9. cekinowa marynarka, 11zł 10. czarna z zabotem i zakladkami, 15zł 11. bandazowa z koralowym kolorze, topshop, 30zł, kupiona w lumpku internetowym 12. biala koronkowa, 18zł, tez z lumpka internetowego za jakiś czas powstawiam więcej
|
#2319 |
|
Raczkowanie
|
W jakim mieście takie lumpy
|
|
|
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że ja nie mieszkam gdzies w mieście i tylko takie byle o znajduje
|
|
#2321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w przypadku jednego lumpka zawsze na dostawy i to zawsze rano, bo pare razy zdarzylo mi sie byc dzien po dostawie albo nawet w poludnie w dzien dostawy i juz doslownie NIC tam nie bylo, mimo ze lumpeks jest ogromny - maja chyba jakichs super dostawcow, bo rzeczy sa rewelacyjne, ale w kolejce stoi okolo 50 osob juz godzine przed otwarciem, jak nie wiecej i chyba sporo to tzw 'handlary', bo potrafia tam zostawic po 300zł a nawet wiecej i niektore widuje regularnie...i to one niestety najwiecej wynosza juz po pierwszej godzinie ![]() ale jak mialam wiecej czasu to chodzilam w takie dni po dostawach tez, albo po mniejszych lumpkach, ale trudniej bylo cos znalezc, chociaz jak juz sie cos trafilo, to faktycznie za bardzo niskie ceny, co nie zawsze sie udaje w tych duzych lumpkach w dni dostawy, u mnie jest np 65zł za kg, podrozalo po nowym roku.
WYMIANA Edytowane przez czarna_kiecka Czas edycji: 2012-01-12 o 14:35 |
|
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
czarna_kiecka - wszystko super!
gratulacje
|
|
|
|
#2323 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2325 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2326 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"Well you only need the light when it's burning low Only miss the sun when it starts to snow Only know you love her when you let her go Only know you've been high when you're feeling low Only hate the road when you're missing home... " fitness, running, cycling |
|
|
|
|
#2328 |
|
Przyczajenie
|
Dołączę do wątku
![]() Ja ubieram się tylko w lumpeksach i muszę powiedzieć,że jestem z tego dumna! ![]() Na prawdę są tam genialne ciuchy. Tylko trzeba umieć szukać ![]() Wypiszę kilka z moich ulubionych zdobyczy np. -baseballówka (h&m,z nowej kolekcji, taka jak na zdjęciu tylko,że czarna ,a nie różowa.) -sweter oversized (dorothy perkins, paski grantowo-białe) -sweter (atmosphere,na zdjęciu profilowym..z puszką coli )-koszula jeansowa (no name,luźna z długim rękawem,ale można podwinąć) -torba (adidas ,zielona, kwadratowa,taka jak na zdjęciu ,ale inny kolor) -bluza(adidas,czarna, taka jak na zdjęciu..może trochę z innego materiału) -bluza (nike,różowa, typowa gruba i ciepła z kapturem, po lewej stronie znaczek) -t-shirt(pimpie, szary z krókim rękawem i napisami) -bluzka( z długim rękawem, szara z napisem i love new york ) To takie moje uuuulubione . Postaram się wrzucić więcej zdjęć któregoś dnia
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana zdjecia Ci sie nie dodaly
|
#2330 |
|
Przyczajenie
|
O! Faktycznie.. dodaje tutaj.
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2332 |
|
Raczkowanie
|
Dziś tylko koszula George za 4zł z groszami
Nie byłam przekonana co do tego intensywnego różu, ale ładnie układa się na ciele. |
|
|
|
#2333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2334 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu ja tak nie potrafię szukać? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#2335 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
extra te rzeczy!!!! |
||
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
No to moje dzisiejsze:
1. KIMCHI BLUE, nie wiedziałam, że pragnę takiej sukienki dopóki jej nie zobaczyłam xD rozmiar z metki M, ale minimalnie za duża na moje XS także... ;P 2. H&M, zwykła szara w paski, rozkloszowana. 3. THERAPY, zeberkowa? z zipem z tyłu. 4. PRIMARK, spodnie od piżamy, trochę luźne, ale mam nadzieję, że nie zrobią mi niespodzianki i nie spadną w głupim momencie ;P 1 zł 5. DENIM CO. szare rurki, tylko ciut ciut za duże ;P 6 zł Za sukienki 24 zł z groszami na wagę.
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2012-01-12 o 21:00 |
|
|
|
#2337 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czy to twoje rejony? moze sie okaze, ze mijamy sie w lumpeksach oj tak ludzie potrafia byc bezmyslni i strasznie egoistyczni, wkurza mnie rowniez stawianie swoich koszykow i blokowanie dojscia do wieszakow/koszy/lustra, bywaja tez takie yntelygentki ktore potrafia koszyk postawic zaraz za osoba przegladajaca wieszaki, dajesz krok w tyl i wywijasz orla :/ zero wyobrazni. ostatnio rozbawila mnie jedna baba, w kontenerze z butami znalazla jakies kapcie, pewnie nie miala kasy albo chciala zeby poczekaly do soboty kiedy to jest 50% ceny i schowala je do kosza z bielizna ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- nie zaladowaly sie fotki |
|
|
|
|
#2339 |
|
Zadomowienie
|
Swietne zdobycze! ) Zdradz sekret, w ktorym sa takie perelki
![]() Ja wczoraj walczylam ponad godzine, pomoglo jak zaczelam wrzucac po jednej fotce...
|
|
#2340 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

w koncu sie wkurzylam i mowie: niech mi pani tylka na twarz nie kladzie!!!
Rozpychanie, deptanie

Szkoda, że w ferworze walki o kilka szmat wychodzi z człowieka takie chamstwo...

gratulacje

sikam z zazdrości ! biały żakiet, sukienka z zamkiem, czarna sukienka ze srebrnymi cekinami-wyglądasz super a rzeczy REWELACJA