|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
witam
![]() Cytat:
oczywiście kupiłam sobie kilka opakowań porzeczkowej ![]() w tesco ich nie ma, a przynajmniej nigdy ich tam nie widziałam. ja mam na szczęście do nich stały dostęp, bo sprzedają je w sklepie koło mojego bloku ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
wrzucam zdjęcie marynarki
|
|
|
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śliczna jest dziewczyny polecicie jakiś szampon bez silikonów do włosów przetłuszczających? |
|
|
|
|
#2914 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2915 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Pospałam dziś trochę a teraz ogarniam pokój i robię pranie a po południu do Tż ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajna Dziś wypróbuję maseczkę z avonu chyba błotną
|
|||
|
|
|
#2916 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czerwone mi się nie podobją |
|
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
w końcu mam trochę wolnego czasu, więc wrzuciłam zdjęcie włosów do albumu, a zaraz zabieram się za paznokcie, bo mam mega długie i już mi okropnie przeszkadzają.
|
|
|
|
#2918 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
Przepraszam, że tak stare posty odgrzebuję, ale mam trochę czasu to nadrobię, bo mam jeszcze trochę do nadrobienia |
|||
|
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dziewczyny, które używają olejów do włosów, a nie wypróbowały jeszcze tego z alterry- koniecznie spróbujcie! Ja jestem nim zachwycona. Jeśli zawsze daje takie efekty, to nigdy się z nim nie rozstanę. W składzie same oleje. Trzymałam go tylko ok.3 godziny, bo miałam wyjazd i musiałam zmyć, ale i tak efekty rewelacyjne- włosy gładkie i sypkie jak nigdy dotąd. Nawet po amli nie są w tak świetnej formie. To nie jest tylko moja opinia, bo nawet TŻ stwierdził, że są mięciutkie i milusie, a jak facet coś zauważy, to musi to być prawda ![]() Zaraz nałożę amlę, bo dzisiaj nigdzie nie wychodzę. Pytanie do blondynek- amla nie wpływa negatywnie na kolor włosów? Czytałam gdzieś, że przez nią jasne włosy mogą przybrać lekko zielonkawy odcień.... |
|
|
|
#2920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2921 |
|
zawsze mam racje
|
kalpana: ja nie cierpię cichych dni, tzn nie mam cichych dni ale i cichce godziny mnie dobijają
Jak coś do siebie ludzie mają to powinni albo się już powydzierać na siebie i mieć spokój albo porozmawiać i dojść do porozumienia- takie moje zdanie, nic mi bardziej na nerwy nie działa niż foch i mówienie 'nic się nie syało' jak się stało ![]() A znowu tż uważa, że jak się u siebie zamknę w celu nie wiem poczytania gazet, obejrzenia serialu czy zastanowienia się jakie pędzelki do oczu kupić to już jest foch, co mnie niezmiennie bawi ![]() snow: zazdroszczę figury ![]() Podobają mi się szczupłe dziewczyny, ale sama dziwnie bym się czuła - chyab dlarego, że nie jestem do tego przyzwyczajona
|
#2922 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
no, widać sporą różnicę, a były też w tym czasie podcinane o kilka cm, gdzieś o ok. 5
![]() Cytat:
podobno są teraz w promocji który masz?
|
|
|
|
|
#2924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem wkurzona na maksa, no ja piernicze [taka cenzura w moim wykonaniu to nowość, chociaż na foruym się powstrzymam] Muszę iść na gwałt do mojego ginekologa, a on pierwszy wolny termin ma dopiero za tydzien. a ja dzisiaj pol nocy nie spałam bo mnie tak bolalo podbrzusze [pewnie wina pecherza, bo i nerki solidnie bola] No szok, szok. I na dodatek nawet nie mam bolacego gardła ani kataru, ani w sumie nic, a wrz z takowym 'atakiem bolu' przychodzi goraczka. Nie wiem jak jak wytrzymam do piatku, naprawde...
|
|
|
|
|
#2925 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z Bingo byłam bardzo zadowolona, ale ona dla mnie raczej jako odżywka d/s niż maska Kallosa Latte używam od jakichś 3 tygodni i się w nim zakochałam ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cześć! Niedawno wstałam, zjadłam śniadanie i idę się kąpać a potem na miasto.. Reddsa żurawinowego można dostać w Żabce
|
|
#2927 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Później odkryłam, że mam kręcone włosy, zaczęłam używać produktów do kręconych (nivea itp), szampon, odżywką, pianka, lakier - wszystko do loków. Później zaczęłam intensywną walkę o przyspieszenie wzrostu włosów połączone z kupnem prostownicy. I dziwiłam się , że włosy mi ie rosną A później odkryłam WIZAŻ ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
![]() Trzymaj się Współczuję rozstania, też jakiś czas temu przez to przechodziłam. Wizyta u fryzjera to dobry pomysł, ja tak zrobiłam po rozstaniu, same pozytywy, bo nie dość, że zmiana dla mnie to jeszcze pozbyłam się wszystkiego co miało nawet najmniejszy ślad zniszczenia A napiszę Ci, że życie potrafi zaskoczyć i to bardzo w najmniej spodziewanym momencie Edytowane przez Lenka_1987 Czas edycji: 2012-01-21 o 11:27 |
||
|
|
|
#2928 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam nadzieję, że teraz się polepszy z Twoją cerą ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale świetnie leży Cytat:
![]() Cytat:
powiem Ci, że nie mam problemu z ubraniami, chyba, że czasem trafię na jakiś rękaw za krótki (mam długie ręce dość ) no i z tymi spodniami ale to już moja schiza, że muszę mieć wszystko pięknie dopasowane![]() ![]() Cytat:
jest weekend a więc rodzinny odpada ale nie możesz czekać do piątku na gina, pojedź do szpitala, zrobią Ci mocz, krew, usg i będzie wiadomo
|
|
#2929 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
okazało się, że ten puder był rozświetlający, pełen drobinek brokatu a koleżanka wyglądała jakby szła na imprezę karnawałową Nie zostało jej nic innego, jak zmyć makijaż, pomalować się od nowa i iść bez pudru... A tak co do niej jeszcze, to ja nie rozumiem dziewczyn (większość moich znajomych), które malują się po ciemku. Ja to muszę mieć idealne oświetlenie, albo naturalne, a jak maluję się wieczorem, albo dzień jest pochmurny, to nie dość, że górne światło zapalam, to jeszcze lampkę, a znam wiele dziewczyn, które malują się w pochmurny dzień w głębi pokoju bez dodatkowego oświetlenia... ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Mam tak samo ze spodniami. Muszą być idealnie dopasowane, zwłaszcza w tyłku i udach |
|
|
|
|
#2930 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też czasem tak mam, że chcę chwilę sama pobyć, albo nie odpowiem na jakieś pytanie, a T. mówi, że już się fochnęłam Cytat:
![]() Cytat:
A nie możesz iść do innego, albo prywatnie? Albo zadzwonić, że bardzo Cię boli i czy możesz przyjść jak najszybciej? Przecież zdarzają się takie nagłe przypadki i co wtedy? Cytat:
|
||||
|
|
|
#2931 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja myślałam o tym z avacado i granatem, ale może wezmę też jeszcze ten co masz
|
|
|
|
|
#2933 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz stosuję suboradin, który poleciła mi Dianula, jeśli ten szampon jest faktycznie dobry, to może i on pomoże A waxa kupię, jak tylko skończę polskiego, a już niedużo zostało ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Samara chyba nikt nie lubi tego czasu... Wiadomo, trzeba ochłonąć, ale potem najlepiej pogadać i powiedzieć co leży na sercu. Ja nie wiem jak przekonać TŻta, żeby mówił i wyjaśniał ze mną pewne sprawy. On z natury ma trudny charakter i rzadko dzieli się z innymi tym co myśli.... :/ Wydaje mi się, że obydwa olejki są tak samo dobre. no przynajmniej z ocen na KWC i opisów blogierek tak wynika Myślę, że różnią się tylko zapachem, ale pewna nie jestem, bo tamtego nie miałam Na avocado się nie zdecydowałam, bo z tej serii mam już odżywkę i szampon i chciałam coś innego, ale kto wie, może następnym razem kupię ten. Jedno jest pewne-z olejków z tej serii nie zrezygnuję. Lenka dzięki za link do tuszu Wow, 25x jako hit....
|
|
|
|
|
#2935 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile ma latek ? no ja mam tak, że mnie to wsyztsko odbija się na układ rodny, ale to juz w ogole porazka, bo lekarze nie wiedzieli co mi jest, jeden mowil ze wyrostek robaczkowy, jeden ze zapalenie kanalikow nerkowych a 3 ze angina Cytat:
![]() Cytat:
ale zaczne sie tym 'bawic' po poneidzialku, bo bede miec wolne ![]() to jest lekarz prywatny, ma swoja przychodnie czy cos w tym stylu[prywatna] a jest bardzo dobry wtym co robi i ma multum pacjentek. no jakos poczekam, do innego nie chce isc, bo mam zle doswiadczenia z ginekologami ![]() na pocieszenie kupiłam sobie butki z f&f peirwszy raz rozmiar był na mnie idealnie dobry
|
|||
|
|
|
#2936 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanie do dziewczyn, które biorą lub brały tabletki anty. Dziś biorę ostatnią tabletkę z pierwszego opakowania. Przez całe opakowanie miałam plamienia. Jutro będzie pierwszy dzień przerwy (czyli czas, kiedy powinnam dostać @), a ja dziś okresu dostałam. Czy to normalne? Wczoraj byłam u ginekologa z tymi plamieniami i babka mi powiedziała, że to normalne, ale czy normalne jest, że dziś dostałam @ skoro odstawiam jutro?
|
|
|
|
#2937 | |
|
zawsze mam racje
|
kalapana: ja to zmienna jestem ogólnie i dziwna , więc ciężko rozszyfrować o co mi chodzi czasami w moim zachowaniu
![]() lenka: wax zagraniczny czyli który konkretnie? bo jest więcej niż jeden zagraniczy wax jak dobrze pamiętam ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
oprócz tego pomarańczowo-brzozowego Kusiły mnie, ale się oparłam, kupiłam w większości co trzeba, kupiłam jedynie 3 saszetki soli i 4 maseczki, ale to ekspresem zniknie. Polecam maseczkę dermiki- alabaster czarna-mamba: bo chyba Ty pisałaś o tym toniku z kwasem migdałowym. z czym nie wolno kwasów łączyć? z witaminą c na raz jak dobrze pamiętam. z czym jeszcze?a takie coś coś da? http://www.zrobsobiekrem.pl/pl/p/Glukonolakton/89 dostałam ostatnio gratis do zamówienia, muszę tylko papierki dokupić i jakieś naczynie, w którym to lekko podgrzeje
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-01-21 o 13:22 |
|
|
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
Party w mojej okolicy jest sklep Ryłko, są tam też mała rozmiary butów, może u Ciebie w okolicy też byłby ten sklep?
Kalpana na zamkniętego Tż polecam pare kieliszków wódki
|
|
#2940 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

mam ja też, niedługo wypróbuję

niestety troche drogi, no ale moze zadziala...