|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
|
|||
| Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. |
|
5 | 11,36% |
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam
|
|
10 | 22,73% |
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki
|
|
7 | 15,91% |
| Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! |
|
2 | 4,55% |
| RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. |
|
12 | 27,27% |
| Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. |
|
8 | 18,18% |
| Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
|
|
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
Cytat:
no to super! A co będziesz robiła?
|
|
#1293 |
|
Wtajemniczenie
|
CookieMonster świetne wieści. Nareszcie sie układa.
Bella dziekuje za sprostowanie. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz chyba,ze trzy razy czytałam każda część
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super !!!!! Sygine miałam pisać , boski Natan, super stoi !!! a mój leń mnie doprowadza do rozpaczy ![]() jak mu zabawka ucieknie to zamiast do niej się podczołgać to ten rozkłada skrzydła (ręce ) , podnosi podwozie (nogi) i szykuje się do startu
|
|
|
|
|
#1296 | |
|
Rozeznanie
|
![]() Brida -suknia sliczna A no I avatarek Madziulka dla Szymonka I dla Ciebie 100lat! Sygine slicznie Zanka och szkoda , ale nie poddawaj sie Natka - maz ma niezle poczucie humoru ![]() A teraz co u nas: Wczoraj moja panna lezala na macie I bawila sie , po pieciu minutach zaczela sie odpychac nogami I tak znalazla sie pod komoda (2m) ,polozylam ja spowrotem , a ona smiala sie i znow to samo zrobila, wiec teraz nawet na macie jej nie zostawiam ![]() Dzis dowiedzialam sie o tym dziecku ,co je porwali, masakra,az nogi mi sie miekkie zrobily wiec jak przyszlam ze spaceru mala siup do domu , Tz ma zrobic zamkniecie na ogrod , Bo inaczej jej nie zostawie ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1297 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kupiłam puszkę tuńczyka w sosie tysiąca wysp z Biedronki i zwykły serek wiejski.. wymieszałam całość i na pieczywo chrupkie, do tego na wierzch czerwona papryka.. zajadałam się Cytat:
dla Natana! Super!! No i widzę, że w żłobku coraz lepiej, same dobre wieściCytat:
![]() Cytat:
dla synka i dla mamusi![]() Co za kosmos przeżyłam.. Hania od 3 do 4 miała atak płaczu.. nie mogłam jej niczym uspokoić.. taki przeraźliwy jakiś.. nie wiem, czy to może po dyni ją brzuszek bolał na szczęście udało się jej zasnąć i teraz jest ok, ale myślałam, że mi serce pęknie..Czy którejś dziecko ma problemy z wędzidełkiem? My dostaliśmy skierowanie na zabieg.. ale mamy się zgłosić dopiero w marcu.. jakoś się boję, mimo, że wiem, że to chwila i po wszystkim.. ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- następnym razem się uda.. a na czym Cie uwalił?Cytat:
Cytat:
a co to za praca jeśli można wiedzieć?
|
||||||
|
|
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cookie
|
|
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
ltak jak moje....
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() pępek? ![]() Może Hani zęby idą? Dzięki za pomysł, wypróbuję na Tżcie on lubi tuńczyka.
|
||
|
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie... no moja Lila jedynie obraca się w miejscu na brzuchu...
właśnie mnie straszy...
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kolega fajny jakiś ? ![]() A co będziesz robiła ?
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
Lili wędzidełko jest pod językiem i czasem się zdarza,że jest za krótkie i dziecko nie może wyciągnąć języczka... Często jest podcinany bo przeszkadza w mówieniu i dzieci seplenią... Moje tak mają a ja ost zapomniałam wziąć skierowanie do poradni
|
#1305 |
|
Wtajemniczenie
|
Bella No Cos ty. Za co miałabym sie obrażać
![]() Zanka Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#1306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, zdradź co to za praca
|
|
#1307 |
|
Zadomowienie
|
Cookie super wieści! ![]()
|
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
Paticzku, co się dzieje ?
![]() ![]() suwaczek mi się z☠☠☠ał i zamiast iść do przodu...to się cofa ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- No i przypomniało mi się, w tesco byłam i promocja jest na 3 deserki gerbera ( różne smaki ) za 5.25 zł I Hipp obiadki dwa za 7.25 No i nie wiem, czy któraś z Was używa pampersów tesco gaga ( ja pierwszy raz kupiłam dziś ) i są za 25.99. Ja wziełam 4 i jest ich 54.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#1309 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki dziewczyny
No wiec na poczatek bde wrzucac produkty do cztrech sklepow interntowych, pisac opisy, dodawac zdjecia i takie tamBo on musi zobaczyc czy ogarniam i jak bedzie ok to da mi tz inne zlecenia. Kasa pewnie bdzi z tego niewielka, ale ja sie ciesze z kazdej zlotowki Marinko, kolega z charakteru i zyciowo bardzo fajny, wygladowo nie moj typ ![]() ale jestem mu mega wdziczna, bo jak napisalam, to kolega Marcina, ja go widzialam raz w zyciu
|
|
|
|
#1310 |
|
Wtajemniczenie
|
Patik chcesz coś napisać w klubie
?
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
Cookie ot bardzo fajnie, nie będziesz musiała się ruszać z domu
![]() Zanka nie martw się Ja też oblałam z właśnie głupoty za pierwszym razem, ale za drugim już zdałam :P Kiedy masz następny egzamin? Telik zastanawiałam się co to ta granola.Na blogu wygląda to smakowicie, a jak jeszcze Brumek pisze że to takie pyszne to się też skuszę ![]() Shira mi w końcu kaszę jaglaną udało się kupić w Novexie i kupiłam od razu kasze kukurydzianą. Mam nadzieję, ze jutro będzie otwarte ! Sygnie no no no ! Moja wstaje jak się podnosi do siadania kiedy podam jej dłonie,prostuje nogi jak druty i koniec chce stać. A jak usłyszy muzykę to staje, kuca, staje,kuca i piszczy przy tym. ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Bella uwielbiam Twój avatar
|
|
|
|
#1312 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak czasami coś nie wiem, to on spytaj lasek z wizazu ![]() Cytat:
ja taka anty nartowa jestem on na pewno idzie do żłobka , a nie powinien do przedszkola Cytat:
![]() kurier - bo akurat u mnie taniej jak z poczty myślę że i tak koszt płatków owsianych przesyłki i całej reszty był mniejszy niż buteleczka SabSimplex wiec proszę nie bij i jedz płatki ![]() Cytat:
nie masz wiekszych zmartwień ![]() jeden lubi gotować drugi sprzątać a trzeci jeszcze coś innego. Chcesz?? ![]() Zanko Natko nie handluje ale rozdaje płatki śniadaniowe. Chcesz? Brida śliczna sukienka, szcególnie ta góra ładnie wykończona buziaki dla madziulki i szymka oki zmykam odgrzewać obiad wdepnę jak Dżony będzie uśpiony
|
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
ale
Cytat:
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Żaneta dziękuje.
|
|
#1314 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zęby raczej odpadają.. już 2 mamy A tuńczyka polecam Dziewczyny!!!!! Byłam pobiegać iiiiiii padam! Po prostu padam na twarz.. przyszłam to walnęłam się na podłogę i czułam, że w domu jest chyba milion stopni! A na dworze tak zimno, że do tej pory w klatce czuję ból.. i co najśmieszniejsze, chwilę poleżałam i nie mogłam wstać bo mnie kurcze łydek łapią ot pogięło mnie na maksa.. i z ręką na sercu stwierdzam, że BIEGANIE JEST BLEEEEEEE!!
|
|
|
|
|
#1315 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile ja się na tym wizażu nauczę ![]() Cytat:
Ja się chyba skuszę, tak na próbę kupię. Bratowa kupuje i nie narzeka... Cytat:
super!Biegasz?! Podziwiam. Ja swego czasu biegałam i przez pół roku zgubiłam 10kg. Ale nienawidzę biegać, boli mnie wszystko. |
|||
|
|
|
#1316 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękujemy U mnie też dzisiaj cieplutko Dziękujemy Cytat:
Dziękujemy Dziękujemy Dziękujemy Cytat:
Dziękujemy Dziękujemy Dziękujemy ( Mam nadzieję, że żadnej z Was nie pominęłam
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1318 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wyślij mi adres na PW
|
|
#1319 | ||
|
Zakorzenienie
|
uda się kolejnym razem
Cytat:
![]() Cytat:
też bym kupiła jak takie dobre.....
|
|
|
#1320 | |
|
Zadomowienie
|
Brida piękna sukienka
Cytat:
Dziś byłam u niej już sama, bo były wyniki morfologii i moczu. Mamy za niskie żelazo i dostaliśmy na uzupełnienie żelazo, witaminę B I kwas foliowy. Dam mu rano, bo nie wiem, jak zareaguje. A dziś pani doktor zupełnie inaczej ze mną gadała Zapytałąm, czy mogę podawać małemu kleik na swoim mleku. Ależ oczywiście! Oni lekarze są za tym, żeby korzystać z mleka matki A ostatnio mi wmawiała, że koniecznie muszę dokarmiać MM...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

A pomysł z kinem to coś dla mnie 

to dziel się co i jak i jakie proporcje 

na szczęście udało się jej zasnąć i teraz jest ok, ale myślałam, że mi serce pęknie..
następnym razem się uda.. a na czym Cie uwalił?

klask i:
. Mąż mi wyjadł od razu pół puszki tej z melasą zanim zdążyłam się zorientować
A warto zaznaczyć, że on musli itp. nie lubi