|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
|
|||
| Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. |
|
5 | 11,36% |
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam
|
|
10 | 22,73% |
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki
|
|
7 | 15,91% |
| Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! |
|
2 | 4,55% |
| RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. |
|
12 | 27,27% |
| Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. |
|
8 | 18,18% |
| Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Beatka super ,że się torbiel wchłonęła i co ja to chciałam aaaaa dziekujemy za gratki z okazji picia z kubeczka, po obiadku mój synek powtórzył wyczyn i kolejne 100ml wyduldał z doidy |
|||
|
|
|
#2372 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
Ojej, ale cudownie!! Nie mogę się doczekać tej chwili u nas. Na razie raz było tylko "ma"
|
|
|
|
#2373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nataszka nie wiem kurcze, może z proszku ?? Patik a Ty to nie masz nadczynności tarczycy?? pytam bo taka szczuplutka jesteś i tak mi się skojarzyło. |
|
|
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam IDENTYCZNIE |
|
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski, melduję się, że żyję.
Dziś masakryczny dzień - wczorajszy ząb robiony mnie napierdziela na całego. Na dodatek choram... Nie smęcę już. Dobranoc!
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#2376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2377 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
piszę, edytuje, pisze edytuje- czas isc spac, bo coś mi nie wychodzi....
Edytowane przez Oliweczka1985 Czas edycji: 2012-01-31 o 19:56 |
|
|
|
#2379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Po jednym kciuku za Małe i jeden dla mamusi ![]() Cytat:
![]() Chociaż ja bym jeszcze Radka za chiny nie zostawiła samego- beze mnie Tż mój mi kiedyś mówił, że trzeba uważać na makrelę bo przebijają daty ważności na hurtowniach... Radek już śpi. Rumieńców nabrał na wieczór... Nakrzyczałam trochę na niego dzisiaj i mam straszne wyrzuty teraz ![]() Zmęczona jestem. Radziu wypił dzisiaj 70ml wody. Widzę, że mu bez różnicy co pije Zrobiłam dzisiaj fileta w cieście francuskim. Nie umiem tego ładnie zawinąć. Co ja robię źle? Brumek Ty z całego tego ciasta z Lidla zawijałaś jednego fileta? Ja podzieliłam na pół i zawinęłam po jednym mięchu. Ale te ramiona takie krótkie i nie obstaje mi ładnie fileta tylko na środku się kończy. Buuu |
||
|
|
|
#2380 |
|
Raczkowanie
|
ale to tylko w tym miejscu by ją wysypało? w sumie nie zmieniałam proszku
![]() Oglądacie Uwagę? Jest o małej Madzi... Kurcze.. popłakałam się sama na końcu.. mimo całego zagmatwania w tej sprawie nie potrafię sobie wyobrazić co teraz czuje to dziecko.. Ci rodzice.. dziadkowie.. aż ciary przechodzą.. za nic w świecie nie chciałabym być w takiej sytuacji.. Edytowane przez Naataaszkaa Czas edycji: 2012-01-31 o 20:07 |
|
|
|
#2381 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sama nie wiem.
|
|
#2382 | |||
|
Wtajemniczenie
|
chorego sie nie dobija
Cytat:
Na Twoim miejscu tez bym jednak odwiedzila okuliste. Cytat:
Cytat:
Super, ze torbieli nie ma! A co do tabsow. Ja kiedys w zamierzchlych czasach bralam wlasnie Diane. Dla mnie byla super, bo wlasnie skonczyly sie moje problemy z cera. Nie mialam zadnych skutkow ubocznych, nie przytylam. No ale nie wiem jak te nowe tabletki... Tak, nalezy nam sie. |
|||
|
|
|
#2383 |
|
Zadomowienie
|
Jesli sie nie myle to dzis na tvn style o 20:30 - ciag dalszy cyklu "siedem kobiet" -karmienie piersia.jestem bardzo ciekawa co angielki na karmienie uu. Bardzo lubie ten cykl
![]() zycze milego wieczoru |
|
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam chyba wszystkie części.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
|
#2385 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Przecież nic niby nie powinno boleć Cytat:
A my dziś byliśmy w końcu ten chrzest załatwić Na szczęście w końcu z łaską nas zapisał.... Dziwni ludzie z tych księży.
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje dziecko zrobiło sobie od 19 drzemkę , po czym sie obudził i nie ma zamiaru spać gada do konika i smoczka właśnie usłyszleliśmy z tż : aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa bek aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a
|
|
|
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- oj oj oj kurcze żeby tylko Igi się nie zaraził - a z z ąbkiem współczuje ale może faktycznie powinnaś skontrolować czemu boli? bo w sumie nie powinien.
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2012-01-31 o 20:16 |
|
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem własnie zapałeczko...cholera jasna, jak nie urok to sraczka...I to ten robiony i zaplombowany już. Może boleć, bo za bardzo obruszany ?
He he a z księżami ( księżmi, księdzami ? ) chyba wszędzie tak samo- u nas to samo było.
Edytowane przez Marina1 Czas edycji: 2012-01-31 o 20:17 |
|
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas czasem coś wyskoczy ale to najczęściej jak ja coś zjem niedobrego dla Radka. Może rzeczywiście od proszku? Albo się Hania podsikała i odparzyło ? Albo przepociła? Obserwuj. |
|
|
|
|
#2391 | |||||
|
Zadomowienie
|
Bry
zdycham.... Cytat:
klask i:Żanetko spróbuj do zupki dodać ćwiartkę jabłka Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie pytaj..... ![]() Cytat:
supera nie od pieluszki?
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas tż skorzysta z tej ulgi bo ja dochodów nie miałam.tz już Pita dostał to niedługo można się rozliczać - zawsze kaska wcześniej będzie
|
|
|
#2393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marys sie wyspala do 19 a teraz nie chce usnac. mamuska "bojcy" na gg i wizazu tatus szuka auta i goladamy na wspolnej - jak to moj TZ mowi brazylijski horror w polskim wydaniu
|
|
|
|
|
#2394 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2395 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Zazdroszcze.
Cytat:
Cytat:
A ten zab moze boli dlatego, ze poruszany? Ja tak mam zawsze po dentyscie, ze jeszcze przez kilka dni mnie dany zab boli. [QUOTE=Naataaszkaa;3197119 1 Oglądacie Uwagę? Jest o małej Madzi... Kurcze.. popłakałam się sama na końcu.. mimo całego zagmatwania w tej sprawie nie potrafię sobie wyobrazić co teraz czuje to dziecko.. Ci rodzice.. dziadkowie.. aż ciary przechodzą.. za nic w świecie nie chciałabym być w takiej sytuacji..[/QUOTE] Ogladalam... Cytat:
Cytat:
Wiecie, Antkowi nie dane jest byc zaszczepionym. Po poludniu dzwonili z przychodni, ze wizyta odwolana z powodu choroby lekarki... |
||||
|
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam lubie czerwona herbate
jestem od niej uzalezniona
|
|
|
|
#2397 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2398 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też lubię, a jak
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2400 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ach.. Ci polscy księża..Tak apropo tematu księży niedawno w mojej rodzinnej miejscowości (gdzie notabene wszyscy się znają) ksiądz, niezbyt lubiany w mieście wylądował na pogotowiu z wibratorem w tyłku.. a że trafił na sanitariuszy z którymi miał na pieńku to wszystko się wydało.. księdza wywalili do innej parafii ale proboszcz urządził mu mszę pożegnalną mama mówi, że moja babcia do tej pory jest w głębokim szoku![]() Cytat:
Cytat:
Tylko np ma to też wyżej, gdzie pieluszka już nie sięga.. a tak to by było tylko w jednym miejscu.. ajjjjj zwariuję
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.

No trudno. Zapcham się czerwoną herbatą.

Tabletek niestety nie znam...
.
aż skrycie zazdroszczę

szybko jej już nie tknę 

Przecież nic niby nie powinno boleć 
klask i:
u nas tż skorzysta z tej ulgi bo ja dochodów nie miałam.