|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
tak w tam zabytkowym budynku jest kancelariia.
A z tyn bierzmowaniem to się wkurzyłam....ale o tyle mam pewność, że mają dokumenty w Barbarze - poniewaz potrzebowałam zaswiadczenie o bierzmowaniu jak zostala chrzestną... bo na dobrą sprawe mogło by wyjsc, że bym musiała jeszcze raz robic...ech ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- A i w przyszłą sobote wybieramy sie z dokumentami spisać protokół ( czekam aż TŻ zbierze swoje zaświadczenia i w piątek za tydzień idziemy do USC podpisac dokumenty)... wiec zdam relacje
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
Nikomu się nie podoba????
Nena spokojnie to minie..... Wypij gorącą czekolade i będzie lepiej
|
|
|
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczególnie ze spisywania protokołu my jak w kwietniu będziemy szli to chcemy do ks.Tomka pójść bo chcemy żeby on nam udzielał slubu (się ma z tymi parami bo wiele właśnie jego chce a to ksiądz z mojego rejonu i ogólnie jego podejscie do wielu spraw jest inne niż większości księży przez co go lubie) koocurku ja Ci napiszę za jakis czas bo moja babunia śpi w pokoju w którym siedze i nie mogę nic włączyć na razie wrrr
|
|
#334 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
Cytat:
ja znowu zamiast zajmowac sie praca to zajmuje sie przygotowaniami mam ochote zrobic sobie chwile przerwy zeby na wypoczety umysl zajac sie reszta spraw ale brakuje nam kilku podstawowych rzeczy: - kamerzysty!!! - biustonosza - zaproszen ktore trzeba zalatwic JUZ wiec nie moge odpuscic na razie ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- i NAUK!! aaaaaa
|
|
#335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#336 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję poszliśmy do GUS dopytaliśmy się co i jak no i wypisałam kilka PKD nawet na pośrednictwo w organizacji wesel ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
aaaaa teściowa to obcykana jak talala ile ona myślała że wydasz na suknię 2,50 Cytat:
a butki ![]() ![]() baaardzo w moim stylu ![]() Cytat:
|
|
#337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja dostałam pierścionek 5 września - w moje imieniny wiec tez zaręczyn nie świętujemy ale miły gest
|
|
|
|
|
#338 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
Jagodzia i super
Przeciez wiele rzeczy możesz robić i na wiele wystawiac faktur ![]() Sama być Cie zatrudniła gdyby było bliżej....
|
|
|
|
#340 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam zwykle buta w rozm. 36.5 bo mam dl stopy 23.4 cm i obcasy noszę 36.5- 37 , ale adidasy np też mam w 36.5 max 37 ale wtedy już luźno jest. i tak: VW r. 36- 22,8 cm czyli dla mnie o 6mm czyli ponad 0.5 cm za MAŁE więc w nie się nie wcisnę. VW r 37 ma wkładke 24 cm, więc z kolei o 6 mm za duże co będzie wyglądać tak jak u tej PMki ze zdjęć... Mówią w skrócie chyba zdałam sobie sprawę że muzę zrezygnować z tego zakupu... będę musiała łapać jakieś Louboutiny na przecenach... ehhh
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
|
#342 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
nom a ja bym zrobiła dekorację z wielką chęcią ja dziewczynom z lublina i okolic mogę się polecić w końcu muszę zrobić portfolio
|
|
#343 |
|
Rozeznanie
|
nie to było do Ladystar bo mówi że ma jeszcze tyle miesięcy a ja mam jeszcze więcej do ślubu ehm..
już bym chciała ieć 2 miesiące do ślubu..] ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- ehm wiece że ja też jakoś nie mam ochoty już na przygotowania do ślubu... chyba przez tą zimę człowiek się rozleniwił i nie ma nastroju na przygotowania... jakiś taki zimowy dołek sie u mnie wkradł
|
|
|
|
#344 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez dziwne ze miedzy 36 a 37 jest 12 mm a nie tak jak u mnie 10, gdyby 36 mialo dlg 23 to moznaby sie pokusic, ale chyba nie ma Rzuc okiem jeszcze na real foto na tym watku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=539402 tam jedna dziewczyna pisze ze wisienki rozm. 4 maja 23,5 cm Louboutin http://allegro.pl/christian-loubouti...073850144.htmltez by mi pasowaly do zlotych dodatkow
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny któras z Was pisala o motywie przewodnim MOTYLE
patrzcie co znalazlam http://www.skleporganza.pl/sklep/pro...632be6fbae7e24
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#347 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Później głosi ile mu jeszcze potrzeba na to i na to i na tamto A u mnie w mieście, po kolędzie, był taki ksiądz, który zaraz z koperty wyjmował i w zeszyt wpisywał kto ile dał ![]() Cytat:
Cytat:
Mój przyszły teść też tak lubił czasem wejść do TŻ do pokoju bez zapowiedzi (pukania, ani nawet zawołania, że się zbliża) To się kiedyś napatoczył "w trakcie xxx" , to wstydziłam mu się pokazać przez tydzień! A biedny chciał nas tylko na śniadanie zawołać Cytat:
|
|
#348 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!!!
Cytat:
No niestety nie załapałam się, ale nikt nie kupił. Napiszę do laski o prywatne zdjęcia, a potem zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Bo po focie to coś mi w nich nie pasuje. Cytat:
A bolerko koronkowe- dopasowane do ciała i sukni, tak, że na pierwszy rzut oka w będzie tworzyło całość z suknią. Cytat:
i 3 miesięcy Ewusi ![]() Ja mam za chwilę 2 miechy, a nie wiem za co się zabrać... Taki ziąb na dworze, a ja obskoczyłam miasto, zrobiłam zakupy, szukałam zielonych butów, rozglądałam się za stanikiem. Ale jeszcze nie kupiłam, bo przecież będę miała głęboki dekolt, a bardotki są wyższe... Ale mam jeden upatrzony, tylko że biały był. Pani zamówi mi cielisty i pewnie go wezmę
|
|
#349 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś poczyniłam pierwszy zakup na nową drogę życia
|
#351 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Wiktusiaczku Dobrze, że nic Ci się nie stało!!! I uważaj na siebie
Jamee ładne buty! Gratuluję zakupu! Niech się dobrze noszą ![]() Tenebrosa, Inmelin, Nena ja mam lekko ponad 2 miesiące do ślubu i wierzcie mi mam ostatnio takiego doła, że nie damy rady, że nie zdążymy, że z kasa nie wyrobimy, że cała koncepcja legnie w gruzach, że nam się wesele nie uda. Normalnie juz mi się odechciewa!!!!!!!!!!!!!!
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
śnieg u mnie pada
no tego tylko brakowało
|
#355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poluję ale nic ciekawego nie widzę.
|
|
#356 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kicia ja nie wiem, ale chyba musialabys zrobic fotke i wstawic na wizaz Jak bylam w tym tyg po borackzi z Tż to wyciagnelam tel i mowie musze zrobic fotke! A on mi na to"nie pokazuj rodzicom niech maja niespodzianke" a ja do niego ze "to nie dla rodzicow", a on "no tak... dla kolezanek z wizazu" |
|
|
|
|
#357 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A Wy gdzie? Jest suknia? Gdzie oglądasz? Ja mierzyłam do tej pory w Agorze, i kilka w Lisa Ferrera, ale dopiero od soboty szukam na poważnie - tj z umawianiem się na wizyty itd... |
|
|
|
|
#358 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale mnie osobiście ten chór chłopców powala i mogę słuchać ich bez końca http://www.youtube.com/watch?v=rEs1w...eature=related |
|
|
|
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#360 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wisienki cudne, ale nijak mi pasują do koncepcji... Louboutiny jak będę kupować to jakieś w kolorze nude... żeby potem już były do zdarcia, ale na alledrogo odpuszczę, kupie w stanach i kumpela mi przyśle. tylko mam na to 3 tyg czasu bo 24 przymiarka ![]() a z kulką już 37 mają 24 cm... nie no, tragedia na 5 aktów
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:30.

Wypij gorącą czekolade i będzie lepiej 
szczególnie ze spisywania protokołu my jak w kwietniu będziemy szli to chcemy do ks.Tomka pójść bo chcemy żeby on nam udzielał slubu (się ma z tymi parami bo wiele właśnie jego chce
śpi w pokoju w którym siedze i nie mogę nic włączyć na razie wrrr

zamiast zajmować się przygotowaniami to ja szukam pracy
nawet na pośrednictwo w organizacji wesel 

18.08.2010 - zaręczyny

nom a ja bym zrobiła dekorację z wielką chęcią