|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Półroczna Magda porwana w Sosnowcu!
![]() Co to za głupoty wypisujesz?
|
|
#1892 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1893 |
|
BAN stały
|
polecam film Pachnidło, żadne głupoty. tam na początku filmu jest scena jak matka pod straganem rybnym usiłuje udusić dziecko po porodzie od razu, zostaje przyłapana, bo dziecko zapłakało i ktoś tu uszłyszał i zauważył. matkę od razu powieśili publicznie na rynku.
|
|
|
|
#1894 |
|
Rozeznanie
|
jak ta bestia sie przyznałą miałam jeszcze nadzieje ze to nadal kłamstwo i Madzia została jedanak sprzedana jakiejs pragnacej dziecka rodzinie Boże mam nadzieje choc to brzmi OKROPNIE ze malutka juz nie zyła jak ją ta bestia wynosiła w to odludne miejsce
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
Film a prawda historyczna to dwie różne rzeczy,zdajesz sobie z tego sprawę??
|
|
|
|
#1896 |
|
BAN stały
|
no i taką bestię powinno się odpalić w czynie społecznym, a nie utrzymywać w więzieniu kilka lat
![]() oglądałam wczoraj wszystkie główne wiadomośći w tv, czyatałam w necie, oglądałam programy o tej biednej Madzi wczoraj do późna i lekarz specjalista mówił, że nie ma szans żeby po takim upadku takie małe dziecko nie żyło.http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarz...ria-zdjec.html matka sama wydała na nią wyrok. na pal z nią. nie ma miejsca w społeczeństwie dla takiego potwora. boże, ta znowu tu przyszła, zdaję, co nie znaczy, że tak nie było. http://historycy.pl/index.php?option...ecze&Itemid=53 to dla Ciebie. Dzieciobójstwo na ziemiach polskich od XIII do XVIII w. Edytowane przez myrcella Czas edycji: 2012-02-04 o 09:00 |
|
|
|
#1897 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
tzn że jak potencjalny morderca jest niewierzący to jest w pewien sposób usprawiedliwiony czy jak? |
||
|
|
|
#1898 |
|
BAN stały
|
nie, ale matka Madzi należała do Dzieci Maryi, a swoje dziecko zabiła, jak ktoś klepie pacierze od rana do wieczora, to też niedobrze i jest podejrzane.
|
|
|
|
#1899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ktoś juz wcześniej pisal i przytaczal wypowiedź psychologa dlaczego ludzie wypowiadają się z taką nienawiścią i zawiścią. Brak słów.
|
|
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie system kar w Polsce nie jest zbyt trafiony,to tak na marginesie.Jednak Twoje komentarze wręcz zieją nienawiścią... |
|
|
|
|
#1901 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
każdy może by mordercą zresztą do dziś niewiadomo co naprawdę się stało... ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- żeby nie powiedzieć że totalnie głupie |
|
|
|
|
#1902 |
|
Raczkowanie
|
..............
Edytowane przez sjero Czas edycji: 2012-02-04 o 09:06 |
|
|
|
#1903 |
|
BAN stały
|
trudno żebym darzyłą ją sympatią, Aninek znowu przyszła awantury wszczynać, tylko to potrafisz. przytoczyłam to żebyś nie mówiła, że takich kar ie było. wkleiłam 1szy artykuł, który znalazłam. jak masz ochotę, to poszukaj sobie o Francji.
|
|
|
|
#1904 |
|
Raczkowanie
|
Jak miałam 6-7 miesięcy to moja mama połozyła mnie na stoliku do przewijania i kazała popilnować mnie mojemu starszemu bratu to pilnowanie zakonczyło sie tym ze spadlam z około metka na podłogę i nic mi sie nie stało... Jakoś żyję do tej pory... Więc to jet niemożliwe żeby Madzia zmarła tak jak podaje to jej matka, To co zrobiła jest chore!
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,stwierdziłam tylko,że uzasadnianie opinii filmem jest śmieszne.Zresztą nie tylko moim zdaniem,jak widać.
|
|
|
|
|
#1906 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wstyd w takim wątku szczekać do siebie jak 12stolatki na długiej przewie w szkole. Dajcie sobie na wstrzymanie, jak jedna jest mądrzejsza od drugiej to wyluzujcie i idźcie złapać oddech poza wizaż.
|
#1907 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie co, już mi wcale ale to wcale tej kobiety nie żal. Jestem na 99%pewna, że to nie był wypadek. Ta kobieta to obłudna kłamczucha bez sumienia czuje na nią taką złość.
Tego dziecka mi tak szkoda do ostatniej chwili miałam nadzieje, że jednak żyje. A jak sobie pomysle, że leżała tam na mrozie jeszcze jakimś kamcorem, przygnieciona to mi serce pęka. I co usprawiedliwia taka matke, żadna choroba w moich oczach nic jej nie usprawiedliwia powinni jej wyciąć narządy , żeby nie mogła mieć już więcej dzieci. |
|
|
|
#1908 |
|
Konto usunięte
|
Jednak biedactwo nie żyje...
Matka ukryła zwłoki 1.5 kilometra dalej, niz podawała wcześniej, czyli żeby tam dojść potrzeba jakieś 12-15 minut, potem by ukryć zwłoki i wrócić też trochę czasu minie. Ciekawe jak ona to dała radę zrobić, że nikt jej nie widział jak szła czy wracała, jak wróciła i waliła głową w chodnik... |
|
|
|
#1909 |
|
BAN stały
|
Paula194 zgadzam się z Tobą, jedyny plus, że w więzieniu nie będzie miała lekko, każdy wie, że to jest najgorsze przestępstwo, zabicie dziecka. dadzą jej tam popalić i słusznie.
|
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3205463 1]Wiecie co, już mi wcale ale to wcale tej kobiety nie żal. Jestem na 99%pewna, że to nie był wypadek. Ta kobieta to obłudna kłamczucha bez sumienia czuje na nią taką złość.
Tego dziecka mi tak szkoda do ostatniej chwili miałam nadzieje, że jednak żyje. A jak sobie pomysle, że leżała tam na mrozie jeszcze jakimś kamcorem, przygnieciona to mi serce pęka. I co usprawiedliwia taka matke, żadna choroba w moich oczach nic jej nie usprawiedliwia powinni jej wyciąć narządy , żeby nie mogła mieć już więcej dzieci.[/QUOTE] Jak dla mnie ona jest chora psychicznie,możliwe,że ma też depresję poporodową...To,co zrobiła to straszne,jednak nie potrafię jej do końca potępić-może dlatego,że uważam ją za osobę chorą...Jeżeli okaże się,że jest zdrowa,to... Tylko dziecka mi żal
|
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3205463 1]Wiecie co, już mi wcale ale to wcale tej kobiety nie żal. Jestem na 99%pewna, że to nie był wypadek. Ta kobieta to obłudna kłamczucha bez sumienia czuje na nią taką złość.
Tego dziecka mi tak szkoda do ostatniej chwili miałam nadzieje, że jednak żyje. A jak sobie pomysle, że leżała tam na mrozie jeszcze jakimś kamcorem, przygnieciona to mi serce pęka. I co usprawiedliwia taka matke, żadna choroba w moich oczach nic jej nie usprawiedliwia powinni jej wyciąć narządy , żeby nie mogła mieć już więcej dzieci.[/QUOTE] Ale rozumiem, że jak się okaże, że jest chora to pójdziesz i ją przeprosisz za te oszczerstwa? Błagam ludzie, nie bawcie się w sędziów |
|
|
|
#1912 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Za co mam ją przeprosić? Doczytaj mój post żadna chora nie usprawiedliwia jej w moich oczach. Przykro mi. Może i jestem bez serca ale ta kobieta też nie miała serca zostawiając własne dziecko pod kamieniem na mrozie nie ważne czy zywe czy martwe. |
|
|
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam jak obejrzeć TV więc was zapytam. Czy wiadomo już co z ojcem dziecka? Był przesłuchiwany już?
|
|
|
|
#1914 |
|
Konto usunięte
|
A ja sie zastanawiam nad potencjalną chorobą psychiczną, i nie, nie wierzę. Ok, rozumiem poporodową depresję, ale to wprowadzanie ludzi w błąd, to, że jeszcze wczoraj wskazywała inne miejsce ukrycia zwłok - to jest dla mnie wyrachowanie i tyle.
Strasznie mi Madzi żal, strasznie
|
|
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3205468 2]Ludzie piszą to co czują, co maja współczuć matce?
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Za co mam ją przeprosić? Doczytaj mój post żadna chora nie usprawiedliwia jej w moich oczach. Przykro mi. Może i jestem bez serca ale ta kobieta też nie miała serca zostawiając własne dziecko pod kamieniem na mrozie nie ważne czy zywe czy martwe.[/QUOTE] Istnieje różnica mdzy wyrażaniem swoich emocji np. To straszne co się stało, jestem wstrząśnięta, przerażona, potepiam matke itd. a pelnymi nienawiści postami, które w dodatku sa argumentowane głupimi argumentami. Poza tym mimo wszystko istnieją granice wypowiedzi. Takimi komentarzami można zrobic krzywdę; matce i nie tylko. Są pewne zasady wypowiedzi, októrych niektórzy zdając się zapominać.
|
|
#1916 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Żeby dziecko przez 10 dni leżało jak smieć i ja mam ja jeszcze usprawiedliwiać bo chora a w imie czego. |
|
|
|
|
#1917 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam jej nie współczuję. Osoba chora by nie wiedziła co robi, a ta kobieta ewidentnie kryła siebie. Chciała się wybielic, myślała że się jej uda.. Fikcyjny portret pamięciowy, okaleczenie samej siebie, szukanie w internecie informacji jak oszukać wariograf? Tak się zachowuje chora osoba? Nie. Tak się zachowuje zimna s*ka.
To jest moja opinia i nic jej nie zmieni.
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
obudziłam się rano
przeszło mi trochę po wczorajszym, ale w momencie w którym przeczytałam, że odnaleziono zwłoki, w miejscu PONOWNIE wskazanym przez mATKĘ PRZY TORACH, PRZYKRYTE KAMIENIAMI I GRUZEM moje emocje wróciły ponownie ![]() pokazała inne miejsce pozostawienia zwłok, dziesiątki policjantów w siarczystym mrozie szukało igły w stogi siana, udało się w końcu odnaleźć zwłoki (przy torach przykryte gruzem - śliczna kołderka dla niemowlaka a z kASIĄ do piedla na zawsze albo na ciężkie roboty społeczne
|
|
|
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choroby sie leczy!!! Jest masa specjalistów, lekarzy , wg ciebie choroba usprwiedliwia zabicie WLASNEGO dziecka?!?!
|
|
#1920 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

oglądałam wczoraj wszystkie główne wiadomośći w tv, czyatałam w necie, oglądałam programy o tej biednej Madzi wczoraj do późna i lekarz specjalista mówił, że nie ma szans żeby po takim upadku takie małe dziecko nie żyło.

,stwierdziłam tylko,że uzasadnianie opinii filmem jest śmieszne.Zresztą nie tylko moim zdaniem,jak widać.