|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
|
|||
| Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. |
|
5 | 11,36% |
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam
|
|
10 | 22,73% |
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki
|
|
7 | 15,91% |
| Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! |
|
2 | 4,55% |
| RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. |
|
12 | 27,27% |
| Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. |
|
8 | 18,18% |
| Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
Cytat:
![]() Cytat:
ale ta temperatura to nic groźnego.. moja też ma taką a nic jej nie jest..Cytat:
Ale jak można zabić swoje dziecko.. nie mieści mi się to w głowie.. patrzę na zdjęcia tej Madzi.. taka szczęśliwa jest na nich.. serce pęka
|
|||
|
|
|
#3452 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() mój szaleje codziennie, turla się ( w końcu) jak szalony ![]() kurde skaza?? a nie próbowałaś najpierw na Ha przejść ?? może to faktycznie działa tak jak u nas ??Cytat:
Cytat:
jestes super mamą Sweet zdrówka dla Igorka !! Bella dla dziewczyn witam sie wieczorkiem jakaś taka nie do zycia jestem nie mogę się pogodzić z tym co to dzieciątko wycierpiało
Edytowane przez dziubek79 Czas edycji: 2012-02-04 o 19:59 |
|||||
|
|
|
#3453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z Twoim przepisem jest jeden problem - nie znosze czekolady ani ciast czekoladowych dlatego zdecydowanie wolę jasną bezę.Będę robić jutro i zobaczymy jak wyjdzie.
|
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
Dorosła pannica
![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Katarzyna W została przewieziona do Rybnika do Szpitala Psychiatrycznego... to miasto jest ode mnie kilka kilometrów... |
|
|
|
#3455 |
|
Raczkowanie
|
Leci Armagedon.. oj będę ryczeć dzisiaj
|
|
|
|
#3456 |
|
Rozeznanie
|
dlamnie niema zadnego usprawiedliwienia dla tej kobiety. ZADNEGO!!!!!!!dla mnie to potwor,zdarzaja sie wypadki(,choc wtym przypadku w niego niewierze) ,ale ktos kto ma jakie kolwiek uczucia, a tym bardziej matka stara sie ratowac, a nie wyrzucac,nawet jesli byl to wypadek dlamnie i tak i tak jest kims potwornym za to co dzialo sie potem.ciagle mysle o tym biednym dziecku.
|
|
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki
. Cieszę się, że mnie rozumiecie.żaneta Rybnik ? Mam tam rodzinę. Nataszka ja na armagedonie też zawsze ryczę, a i piosenka czołowa filmu, jest jedną z moich ulubionych. A i Zosieńko wodaqowa za pół roczku ! ! !
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#3458 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór wszystkim
Teraz dopiero siadłam do komputera Leoś śpi Dawida kładzie tż. Cały dzień byłam z nimi sama on przyjechał jak już wsadziłam Dawida do wanny, po tym jak wywalił mi wszystkie pieluchy, zabawki na podłogę, wylał na siebie i podłogę wodę z wanienki i wysmarował sobie głowę kleikiem z siemienia lnianego. Ufff.. Dzisiejsza noc bez zmian, spałam razem może 4godz. Młodszy do 24 obudził się 5 razy z rykiem, od 24.30 do 3.30 bujałam go w wózku, bo przysypiał na 3 min i sie budził z płaczem. Potem zasnął na pól godz i na końcu na godzinę do 6:45 W pon umówię nas na wizytę do neurologa-pediatry może coś podpowie, Już wszystkiego próbowałam zasypia ładnie i śpi parę godz. w łóżeczku w dzień też ok śpi i się bawi ładnie smieje, tylko potem robi cyrk ma zamknięte oczy i płacze. Miała tak któraś z Was jak sobie z tym poradzić? Czy przetrwać, a już tak u nas jakiś miesiąc do tej pory było ok. |
|
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
Marina tak Rybnik. 30 min ode mnie. Kiedy więc będziesz ?
ja pierdziele.. aż strach swoją drogą u mnie w mieście siedzi Niemczyk,wiecie który coś tam z mafią pruszkowską miał związane, ta tutaj...
|
|
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam do K. założyłam nowy wątek, tam też wiadomości od Nerolki
|
|
|
|
#3461 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A szefowej może starczy już tych zwolnień na długie lata A chcesz pracować codziennie czy kilka dni w tyg?Cytat:
Ciekawe czy znam Twoją koleżankę... Ale do jakiego wątku? Tego z przepisami dla dzieci? Cytat:
Ostrzegałam tu kiedys uczciwie że taka porcja to dla wielkiego chłopa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Parę godzin temu mówili że psychiatrzy stwierdzili, że jest w pełni poczytalna, a teraz coś się zmieniło? Lecę poczytać, bo dopiero do domu wróciliśmy niedawno i nie wiem co się dzieje na świecie.A, już wiem - ją tylko na trochę tam zawieźli, już jest z powrotem w izbie zatrzymań.
........................ Edytowane przez brumek Czas edycji: 2012-02-04 o 21:17 |
||||||
|
|
|
#3462 |
|
Zadomowienie
|
MADZIA [*]
nie moge sie otrzasnac |
|
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
Brumek - uff ,aż lepiej. Wolę mieć świadomość że jej blisko mnie nie ma...
|
|
|
|
#3464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
żenetko dziękuję za zaproszenie uwierz, gdybym tylko tam kiedykolwiek była dam Ci znać, ale jakoś nie utrzymuję kontaktu z tamtymi kuzynami . Tak jakoś samo z siebie.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
||
|
|
|
#3465 |
|
Zadomowienie
|
dla Zosi za pół roku!Tragedia małej Madzi - brak słów... Nie umiem nic więcej napisać...
|
|
|
|
#3466 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() klask i: dla Zosi pół-roczniaczki![]()
|
#3467 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
Niestety wkurzam sie bo bardzo duzo obiadkow ma maslo w skladzie i maly jest b. wysypany. Musze zaczac gotowac ale jestem taka zmeczona. A jutro o tej porze TZ. bedzie w drodze do nas. Zrobilam nowe ciacho slodko-slone jak bedzie dobre dam wam przepis. Zalatwilam tez sale na sobote. Przygotowania do chrzcin
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
i zapomniałam życzyć wszystkiego dobrego dla półrocznej Zosieńki
|
#3469 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorową pora
Zosienko kochana Duzo zdrowka Ja tez sie doczekałam śniegu. Troche popadalo i pobielilo, teraz taki śnieg z deszczem mokry pada. Madziaranew od Ciebie przyszło. Ja miałam w planach robic Brumkowe cycki Dzis ale nigdzie nie udało mi sie ciasta kupic. Obeszlam pól miasta (same duże hipermarkety) i nigdzie nie ma. Nawet w Lidlu byłam bo Brumek pisała ze takie kupuje i tez Brumku a w jakim dziale moge znaleźć te ciasto? |
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Pędzę Was nadrabiać. Dziękuję za kciuki Z Domkiem już lepiej, nic nowego się nie pojawia, wszystko zasycha i już go chyba nie swędzi, bo przestał się rzucać przez sen i drapać ![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ZOSIEŃKI Jestem zdruzgotana znalezieniem ciałka Madzi Do końca chciałam wierzyć, że będzie jednak żywa Zabiła ją osoba, której ufała To okropne i nie mieści mi się to poprostu w głowie! |
|
|
|
#3471 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wygrałam 20 mln
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
Se zrobiłam suwaczka
![]() Coś miałam rzec... |
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór
![]() Miałam dzisiaj egzamin. Szkoda gadać :P Za tydzień wyniki. I tak sesje musze przedłużyć bo nie mam z kim dziecka zostawić żeby na egzamin pojechać za tydzień. Ale co tam ![]() Filip już śpi a ja się pojawiam, żeby nie było że zniknęłam znowu. Jestem jestem, ale Filip absorbujący w dzień, a poza tym pisze a przynajmniej próbuje magisterkę, teraz jeszcze sesja. Dużo na głowie
|
#3474 |
|
Raczkowanie
|
Dziękujemy za gratulacje za nowa umiejętność, na razie nie powtórzyła tego. (ale też nie miała potem okazji, bo całe popołudnie spędziliśmy poza domem, zobaczymy co będzie jutro)
Wszystkiego najlepszego Zosieńko ![]() !!!Ja nie Brumek ale ostatnio kupowałam w poznańskim Lidlu - w lodówkach otwartych między wędlinami a nabiałem, niedaleko gotowych potraw, w pobliżu serów żółtych Ja mam zawsze problem ze znalezieniem i muszę trochę się za nim porozglądać![]() jakże mi przykro A na deser piosenka, która chodzi za mną od środy, z filmu "Musimy porozmawiać o Kevienie" http://www.youtube.com/watch?v=GMezwtB1oCU |
|
|
|
#3475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaaaaaaaaaacha co do obiadków to ja nie zauważyłam masła, za to olej tak, jakie kupujesz?? za salę Cytat:
no super,że Domek juz lepiej !! ups Telik moja waga stanęła nie lubie jej
|
||
|
|
|
#3476 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koło lazanie, pizzy i jakiś kopytek.Cytat:
![]() A mogę Ci Natko zadać niedyskretne pytanie? Jak Twoje piersi? Bolą? Czy odstawienie poszło bezboleśnie?No wiesz co! A czemu? ![]() Cytat:
![]() A druga randka będzie?
|
|
#3477 |
|
Raczkowanie
|
Scio mogę zadać niedyskretne pytanie? co znaczy w Twoim podpisie SB I ?
|
|
|
|
#3478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() South Beach faza I
|
|
#3479 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja nie mam czasu na to w sklepie
|
|
|
#3480 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za zaspokojenie mojej ciekawości
![]() mój 200 post Edytowane przez piwnooka77 Czas edycji: 2012-02-04 o 22:58 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

Scio kurcze pieczone no..... 
ale ta temperatura to nic groźnego.. moja też ma taką a nic jej nie jest..

. Cieszę się, że mnie rozumiecie.

klask i: dla Zosi pół-roczniaczki