Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-06, 12:22   #2821
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość

Darię męczy brzuszek... ale jak już zaśnie to śpi 3 godziny, mogę odpocząć i coś zrobić. Martwi mnie jej skóra, która stale sie łuszczy mimo kapieli w oilatum i smarowania kremem oilatum. Do tego dziś w strupku pępuszka pojawiła się krew nie wiem co o tym mysleć... Przydałaby się jakaś fachowa porada ...
Dziś idę zdjąć szwy....
nam jeszcze nie odpadl polozna kazala wodka przecierac, ale jakos nie moge sie przemoc.

Julka tez czesto meczy brzuszek i nie wiem co z tym robic, mam ochote plakac razem z nim
Stary 2012-02-06, 12:23   #2822
natalia_23
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

coś się nie udało
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _MG_5057.jpg (24,0 KB, 19 załadowań)

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 12:27   #2823
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość

pisze jedna reka, to bez polskich znakow bedzie. na drugiej mam ssaka

moja siostra pojechala na porodowke, trzymajcie kciuki

butli nie dajemy a pokarmjest, bo jak Julek zaczyna jesc to go zalewa

wowwm zabkowanie... bidulek

przytulam, bo co wiecej moge

szacunek fantastyczny tort, moze kiedys sie skusze na ta mase

zaciskaj nogi

wdech-wydech, wdech-wydech... chłopy tak maja
Cytat:
nam jeszcze nie odpadl polozna kazala wodka przecierac, ale jakos nie moge sie przemoc.

Julka tez czesto meczy brzuszek i nie wiem co z tym robic, mam ochote plakac razem z nim
aaaaaaaa kciuki zaciśnięte
poród w terminie ??

ja tylko spirytusem robiłam pępek

próbowaliście może rurek o takich http://www.medipartners.pl/ nam bardzo pomagały

Mikołaj 19.11.2011
Stary 2012-02-06, 12:29   #2824
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Mam coś dzisiaj kiepski wieczór, taki fajny dzień, właśnie koledzy poszli, a mi się chce płakać. Przed wczoraj koleżanka córkę urodziła, tak się cieszyłyśmy, że będziemy miała dzieci z tego samego miesiąca, wczoraj się dowiedziałam, że kuzynka TŻ też jest w ciąży, a ja co. Też miałam za 3 tygodnie być mamą. Idę sobie popłakać w poduszkę
, będzie dobrze, mnie też dosłownie serce zabolało jak dowiedziałam się że siostra cioteczna jest w ciąży i prawdopodobnie urodzi mniej więcej w tym samym czasie co ja rodziłabym... a co najgorsze często ją widzę to będę miała przed oczami widok jej rosnącego brzuszka

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny, nie bylo mnie gdyz w domu nie mam neta ...kuircze chyba jestem uzalezniona od Wizazu . Wczorasj moj TZ obchodzil 31 urodziny, zrobuilam mu tort - pierwszy raz z lukru plastycznego , nie wyszedl mi perfekcyjny ale mina TZ poprostu boska . Powiedzialam ze nastepny bedzie piekniejszy...poprostu okazalo sie ze mam za malo lukru na tak duza ilosc boszkoptu ...no coz czlowiek na bledach sie uczy..
Margo, no pewnie ze Cie pamietamy, nawet ostatnio o Tobie myslalam ... a jak tam z praca? znalazla sie jakas?jak zdrowie??

Dziewczynki
o co ci chodzi przecież ładny torcik zrobiłaś, taki pomysłowy

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
samopoczucie całkiem dobre. W przyszły poniedziałek o tej godzinie będę już w szpitalu. O ile nic nie zacznie się wcześniej, bo coś mnie ten brzuch pobolewa... Matko
dziękuję, że pytasz
łeeee może chociaż ty urodzisz sama bo jak do tej pory w tym roku to tylko wywoływane były na wątku

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
pani- długo wojny nie było....
ja tu od miesiąca myślę co upiekę, dzisiaj miałam(mam) jechać na zakupy i po prezent, tort chciałam zrobić i jutro z Tz-em do Tesciowej pojechać(o czym nie wiedział) bo ona chora i zaprosić jej nie możemy a chciałam, że by był ze mnie dumny,
Urodziny ma w środę i w środę idzie do pracy więc zapytałam rano czy upiec mu ciasto do pracy a on mi wyjechał z tekstem, że...siostrę poprosi...
Bo niby ja ciężarna i on sie martwi, żeby mnie znowu brzuch nie bolał a potem dowalił, że siostrze zawsze ciasta wychodzą a mnie nie...
Noż k.. ale sobie nagrabił. Nie przypominam sobie abym kiedykolwiek na imprezie podawała nieudane cisato, od kiedy sie z nim znam moje ciasta są dwa razy wyższe aby się przy jego siostrach nie koompromitować.
Dwa razy piekłam mu ciasto do pracy - dziękował i mówił, ze chłopaki chwaliły- to mi dzisiaj powiedział, że on nie pammieta abym mu piekła coś do pracy, ostatnio kupował w cukierni(fakt raz kupowął ale to raz).
No może faktycznie- daleko mi do ciast jego sióstr ale jak będę mieć tyle lat wprawy co one to pewnie też będę zaskakiwać.
Co fakt to fakt- czasem mi coś nie wyjdzie- ale to jakieś nowe - niesprawdzone przepisy, które albo modyfikuje albo więcje nie robie. Przecież nie zamierzałam mu piec do pracy niesprawdzonego placka!
ale mi ciśnienie podniósł
matko ale hamstwo mógł cię podnieść na duchu a nie dobić, tym bardziej że nie możesz absolutnie denerwować się
jak to dobrze że siostra mojego TŻ to trochę ma lewe ręce do gotowania i pieczenia a jej powinno być bardziej wstyd niż mi, bo jest rocznikowo 3 lata starsza ode mnie a w rzeczywistości to prawie 4 lata

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 12:32   #2825
zebrawpaski
Zakorzenienie

pani- ja nie tak zazdrosna o samą siostre- jak o przywileje
Tz- przywiezie do pracy ciasto i powie, jak go będą pytać, że siostra piekła-ale wstyd!!! A tak powie- jak swojego chłopa znam. Pomyślą jeszcze, że w saeparacji żyje bo już ostatnio jak była impreza andrzejkowa to jako jedyny był sam - ja wtedy leżałam po szpitalu na początku ciąży...
On nie rozumie, ze to dla mnie policzek.
Ma dwie siostry- wiekiem zbliżone bardziej do moich Rodziców niż do mnie- więc mam wysoko postawioną porzeczką. Staram się dotrzymać im kroku - organizując np imprezy na ponad 20 osób z kilkoma ciepłymi daniami itp. i nie czuje się gorsza...mam poczucie, ze nadążam i nieźle mi wychodzi a dzisiaj poczułam się jakby było inaczej....
Nie wiem czy kontratak z oknami pomógł bo Tz rano wrócił z pracy, potem była ta niemiła wymiana zdań i pojechał do Teściowej (i siostrzyczek), wróci popołudniu. Najgorsze, że się pobeczałam a on się wkurza jak płacze i nigdy nie rozumie o co becze...

Nita- nie ma sprawy- będzie i dla Was ciasto

Czekam na siostrę (moją!) jedziemy razem na zakupy bo sama sie nie ruszam, jeszcze po takim poranku...

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 12:34   #2826
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
aaaaaaaa kciuki zaciśnięte
poród w terminie ??

ja tylko spirytusem robiłam pępek

próbowaliście może rurek o takich http://www.medipartners.pl/ nam bardzo pomagały
termin miała na 4.02 więc prawie, prawie... ale pisała, że tętno Małego słabe i jej też i monitorują ciągle. Mam nadzieję, że urodzi szybko i łatwo

rurek nie próbowaliśmy, chyba bym się na razie bała. Kupy dziś nie było i przed jedzeniem wierzgał nogami i na chwilę się uspokajał i znowu to samo. Wydaje mi się, że brzuszek właśnie. Ale chwilę go ponosiliśmy i znowu do cyca to załapał i jadł i teraz ładnie w kołysce śpi. A brzuszek to wieczorami często go męczy.
Teraz to nie wiem czy nie był bunt prze cycem, bo jeszcze mu się zdarza

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Zdjęcie piękne
Stary 2012-02-06, 12:37   #2827
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

zeberko a dlaczego TŻ jeździ sam do rodzinnego domu a nie z tobą?? czy ty nie chcesz?? mój małż w ogóle nie chce sam jechać a czasami chciałabym, bo np tak jak w poprzednim tygodniu to codziennie tam byliśmy bo mamy niedaleko, tylko 2,5km

1.07.2013
Stary 2012-02-06, 12:38   #2828
natalia_23
Zakorzenienie

i Miki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _MG_2672.jpg (39,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _MG_2681.jpg (101,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _MG_2692.jpg (72,2 KB, 13 załadowań)

Mikołaj 19.11.2011
Stary 2012-02-06, 12:39   #2829
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
termin miała na 4.02 więc prawie, prawie... ale pisała, że tętno Małego słabe i jej też i monitorują ciągle. Mam nadzieję, że urodzi szybko i łatwo
oj to oby szybko poszło

Mikołaj 19.11.2011
Stary 2012-02-06, 12:40   #2830
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
pani- ja nie tak zazdrosna o samą siostre- jak o przywileje
sorry ale nie wytrzymałam....
Kij ma dwa końce. On się martwi o Ciebie, nie chce żeby Wam (Tobie i Kasi) było nie komfortowo.... bardzo przejmujesz się tym co ludzie pomyślą może będzie tak, że wpadną na good idea: "ale kocha żonę, dba o nią, nie chce obciążać w ciąży"?

Cytat:
On nie rozumie, ze to dla mnie policzek.
bo to tylko chłop jest! :brzyda l:
Cytat:
Mam nadzieję, że urodzi szybko i łatwo
pewnie że tak. chłopczyk czy dziewczynka?

Natalia, boskie

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 12:45   #2831
zebrawpaski
Zakorzenienie

alonka- ja jestem młodsza od siostry Tz o 15 lat

natalka- jaki cudny brzusio z dawnych czasów

inutil- trzymamy kciuki za siostrę

amilcia- bezbolesnego ściągania szwów

Pierwszy raz słyszę o tych rurkach antykolkowych, to napewno bezpieczne?

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

pani- on właśnie taką good ideę mi rano przedstawił- tyle, że ja pamiętam jak na poczatku małżeństwa też była afera o ciasto do pracy, uparłam się- upiekłam sam i pamietam, że dumny był bo chłopakom smakowało a dzisiaj mi mówi, że on sobie nie przypomina, że ja mu ciasto piekłam do pracy.....

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-02-06, 12:47   #2832
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
i Miki
ale cudo

Cytat:
alonka- ja jestem młodsza od siostry Tz o 15 lat

natalka- jaki cudny brzusio z dawnych czasów

inutil- trzymamy kciuki za siostrę

amilcia- bezbolesnego ściągania szwów

o 15?? to jakby uparł się to mogłyby być twoimi rodzicielkami, to przecież jasne że będziesz od nich gorzej piekła, przecież one mają większe doświatczenie, to tym bardziej nie rozumiem twojego TŻ

ajajaj zapomniałam pochwalić się że zdałam sobotni egzamin na 4 nie wiem czy to ja jestem taka mądra czy takie głupie szczęście mam bo tylko 4 osoby zdały:P

1.07.2013
Stary 2012-02-06, 12:51   #2833
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
pewnie że tak. chłopczyk czy dziewczynka?
chłopak )

Natalia
Mikołaj boski no i jak urósł

Ja widziałam takie rurki i zastanawiałam się czy nie kupić na wszelki wypadek http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p22480-Win...emowlat_10_szt
Stary 2012-02-06, 12:52   #2834
Lucy1111
Zakorzenienie

Haha! nogi każecie mi zaciskać, a mnie najwygodniej siedzieć w mega rozkroku (oby mi tak nie zostało )

Alonka, ja mam na 14.02 wyznaczoną cesarkę, więc też sama nie urodzę.

Natalia, czym ja Cię natchnęłam do tych wspomnień? Zdjęcie boskie A Miki jest bardzo do Ciebie podobny Słodki

Inutil, trzymam kciuki za siostrę! Oby szybko poszło

Zeberko Tżowi pewnie chodziło o to, że w razie, gdyby coś Ci nie wyszło przy robieniu ciasta (co przecież najlepszym się zdarza ), abyś się nie denerwowała i nie stała nad kolejnym nie wiadomo jak długo, ot taki przejaw troski!
Jestem pewna, że nie chciał być złośliwy
Poprosił siostrę, by Ciebie wyręczyć (w końcu po akcjach z bólem brzucha miał prawo się wystraszyć. Dla nas wykazanie się w kuchni może być odstresowujące i całkiem przyjemne - dla facetów - ciężka, katorżnicza praca) A Ty ambitna kobieta, zosia samosia, dobra żona przejęłaś się tym aż tak bardzo
Główka do góry
Zrób to, co chciałaś, bez pytania i proszenia. Siostra niech zrobi drugi placek, skoro ją poprosił (od przybytku głowa nie boli).
I się tak nie denerwuj!!!!!!!!
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 12:52   #2835
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
zeberko a dlaczego TŻ jeździ sam do rodzinnego domu a nie z tobą?? czy ty nie chcesz?? mój małż w ogóle nie chce sam jechać a czasami chciałabym, bo np tak jak w poprzednim tygodniu to codziennie tam byliśmy bo mamy niedaleko, tylko 2,5km
alonka- my mamy 20km i Tz jeździ kilka razy w tygodniu - nie tylko do rodzinnego domu ale też do gospodarstwa, ja mu raczej w stajni nie pomogę a Teściowa jest po szpitalu i ktoś musi się bydlątkami zająć.
A w odwiedziny do Tesciowej mnie nie chce zabierać za często bo do niedawna z domu tylko wychodziłam do lekarza.

Dzisiaj jadę na miasto ale Tz nie wie, pewnie nie pozwoliłby mi jechać bo martwiłby się o nas.

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-02-06, 12:53   #2836
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
e on sobie nie przypomina, że ja mu ciasto piekłam do pracy.....
to nie było miłe fakt!

Stary 2012-02-06, 12:56   #2837
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:

bezpieczne

Ja taką rurkę mam z czech, po nią jechałam przed porodem pamiętacie ?

Moja mama takie rurki też z czech przywoziła do nas i jak widać krzywdy nimi nie zrobiła.

ulga dla maluszka w momencie i dla rodziców też

Cytat:
chłopak )

Natalia
Mikołaj boski no i jak urósł

Ja widziałam takie rurki i zastanawiałam się czy nie kupić na wszelki wypadek http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p22480-Windi_Kateter_rektalny_dl a_niemowlat_10_szt
nie otwiera mi się ten link, ale chyba je ogladałam na szkole rodzenia, ja mam czeską ona się różni tylko tym,że nie ma tego otworka dodatkowego z boku

Mikołaj 19.11.2011
Stary 2012-02-06, 12:56   #2838
Lucy1111
Zakorzenienie

mnie Eseska wczoraj natchnęła do czytania I części wątku Hyhy, hasło Nity 7tyg od #, @ brak - co się dzieje? wywołuje u mnie śmiech
Och, gdybyśmy wtedy wiedziały jak życie się potoczy
Stary 2012-02-06, 12:57   #2839
zebrawpaski
Zakorzenienie

Lucy- kochana jestes- było dokładnie tak jak napisałaś i ja wiem, ze on się bardzo martwi bo mi sam powiedział, ze nie potrzebuje abym znowu dzwoniła do niego, że mam dziwne bóle...
on dzisiaj zamierzał z siostrą gadać - nie wiem czy poruszy ten temat a ja -tak jak piszesz- swoje zamierzam zrobić
Martwie się tylko, że w tych nerwach to mi faktycznie coś nie wyjdzie

natalia- Mikołajek jest uroczy

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-02-06, 12:58   #2840
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
NIE MOŻE NIE WYJŚĆ!! bo tż będzie miał rację - a tak nie może być
Stary 2012-02-06, 12:58   #2841
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
to przecież jasne że będziesz od nich gorzej piekła, przecież one mają większe doświatczenie
sądzę, że Zebra nie piecze gorzej, tylko inaczej. A chłop ma "smaki dzieciństwa"... trudno temu sprostać. uważam, że każdy ma swoje smaki, a para może mieć swojej rytuały jedzeniowe - o ile obydwoje o to będą chcieli zawalczyć

Cytat:
zapomniałam pochwalić się że zdałam sobotni egzamin na 4

Cytat:
chłopak )
będzie miał Julasek koleżkę

Cytat:
a mnie najwygodniej siedzieć w mega rozkroku (oby mi tak nie zostało )

Stary 2012-02-06, 12:59   #2842
Nita6
Zakorzenienie

Cytat:
mnie Eseska wczoraj natchnęła do czytania I części wątku Hyhy, hasło Nity 7tyg od #, @ brak - co się dzieje? wywołuje u mnie śmiech

Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 13:01   #2843
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:

oby ci rozkrok nie został

Mikołaj 19.11.2011
Stary 2012-02-06, 13:03   #2844
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
hasło Nity 7tyg od #, @ brak - co się dzieje? wywołuje u mnie śmiech
często czytałam w wakacje I część wątek Nity był the best!

Cytat:
Cytat:
NIE MOŻE NIE WYJŚĆ!! bo tż będzie miał rację - a tak nie może być
DOKŁADNIE!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Stary 2012-02-06, 13:05   #2845
natalia_23
Zakorzenienie

goście się zapowiedzieli na 16 idę dokończyć ogarnianie domu i obiad muszę dokończyć

podam dziś na deser gruszki z płatkami migdałów, miodem i cynamonem z lodami

Mikołaj 19.11.2011
Stary 2012-02-06, 13:07   #2846
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Ja taka niedoinformowana to się głupio zapytam: do zdejmowanie szwów też boli????

1.07.2013
Stary 2012-02-06, 13:08   #2847
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość
Martwi mnie jej skóra, która stale sie łuszczy mimo kapieli w oilatum i smarowania kremem oilatum. Do tego dziś w strupku pępuszka pojawiła się krew nie wiem co o tym mysleć... Przydałaby się jakaś fachowa porada ...
Dziś idę zdjąć szwy....
mój też miał taką skórę, po jakimś czasie przejdzie. Położna mówiła, żeby kąpać w oilatum i smarować oliwką.
W pępuszku też miał krew, gazik spryskałam octeniseptem i delikatnie przetarłam.
Po kąpieli przez jakiś czas też spryskiwałam pępuszek.

Inutiltrzymamy kciuki za siostrę.
Natalia zapalenie jamy ustnej objawia się tym, że dziąsła są bardzo czerwone, krwawią, nie wspomnę o niemiłym zapachu z ust, ropa itp. ehh...
Może mały ma skok rozwojowy.
Mój też lubi jak mu dziąsełka masuje.
kunegunda tort wypasiony
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 13:22   #2848
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

z ciekawości zajrzałam do 1 części, normalnie popłakałam się ze śmiechu po przeczytaniu postu nr 634 tego o mężczyznach pod prysznicem w sumie coś w tym jest

1.07.2013
Stary 2012-02-06, 13:40   #2849
Nita6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
mój też miał taką skórę, po jakimś czasie przejdzie. Położna mówiła, żeby kąpać w oilatum i smarować oliwką.
W pępuszku też miał krew, gazik spryskałam octeniseptem i delikatnie przetarłam.
Po kąpieli przez jakiś czas też spryskiwałam pępuszek.

Inutiltrzymamy kciuki za siostrę.
Natalia zapalenie jamy ustnej objawia się tym, że dziąsła są bardzo czerwone, krwawią, nie wspomnę o niemiłym zapachu z ust, ropa itp. ehh...
Może mały ma skok rozwojowy.
Mój też lubi jak mu dziąsełka masuje.
kunegunda tort wypasiony
Maksi - nie wiem jak z tym zapaleniem ale moja nicola nie miała ropy , tylko spuchnięte dziąsła jak do ząbkowania.
Ząbkowanie Nicoli też wspominam bardzo niemiło , jej jeden ząb dwa miesiace sie wyrzynał i ciągle płakała , uspokoiło się po dwóch latach .

więc głowa do gory !!!!!!!!!!!
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 14:00   #2850
amilcia
Wtajemniczenie

Cytat:

mi też miki się trochę łuszczył po porodzie tak jakby cała skóra musiała z niego zejść i potem było ok

trzymam kciuki za bezbolesne wyciąganie, szkoda, że nie dali tych rozpuszczalnych ;/
( ja to jestem paniakara, aż się spociłam na samą myśl i zaciskam nóżki, więc jednoczę się z tobą w bólu )

Jak się czujesz ?
- Dzieki za kciuki. Czuję się świetnie, nawet się wysypiam w nocy a jak nie dośpie to w dzień mogę gdy mała śpi. Ale teraz jest z nami TŻ to jest łatwiej, jak wróci do pracy to będzie troszke gorzej, mam nadzieję, że do tego czasu będę mogła z Daria na spacery wychodzić.

Nita, Maksi - uspokoiłyście mnie z tą skórą i pępuszkiem

Nita - niech Sylwunia rośnie dalej

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
o jjjaa trzymaj się dzielnie!

A Agatka pozdrawia, u niej wszystko OK.
thx, też pozdrawiamy Ale mogłaby wpaść raz na jakiś czas

Cytat:

- wiem co to znaczy bo z Melą mieliśmy mega kolki, Daria ma takie delikatne dlatego jeszcze się wstrzymujemy z jakimiś sposobami.
Generalnie nie może kupki zrobić na raz tylko tak na raty i męczy się przy tym, kopie nogami, płacze jak Juluś
Biedne maleństwa...

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

inutil - jak postępy porodu siostry? Trzymam kciuki !

Natalia - śliczne zdjęcia, Miki taki radosny

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012

Edytowane przez amilcia
Czas edycji: 2012-02-06 o 13:53
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości