Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-14, 18:08   #3961
madirz
Raczkowanie

Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D

Z dumą moge napisać, że skończyłam pierwszy tydzień slim &shape zakwasów już nie mam, co prawda jeszcze nie robię całego bumbum bez przerwy, ale wszystko przede mną
madirz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 18:24   #3962
riviiv
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość
Dziewczyny i jak efekty? Nie dam rady przebrnąć przez calutki wątek, trochę postów przeczytałam wybiórczo, ale nadal nie wiem na jakiej zasadzie dobrać zestaw ćwiczeń dla siebie... Czy tego typu zajęcia są prowadzone w jakimś klubie sportowym czy siłowni itp? U mnie w pokoju miejsca brak na przykład ;p czy nadają się te ćwiczenia dla osób nieskoordynowanych? (nie cierpię na przykład aerobiku, bo chyba mam jakieś problemy z koordynacją ruchów )
don't worry ja nienawidze aerobiku, wlasnie dlatego, ze nie potrafię tego wszystkiego ograrnąć, skoordynować ruchow i kończy sie na tymze wpadam na moje współtowarzyszki
i tutaj na początku, przy cardio mialam nie maly problem z "nadązaniem" i noo myslalam, ze to bedzie tak wygladalo jak na aerobiku. na cale szczescie nie!:P za drugim razem juz bylo lepiej a potem juz poszlo
riviiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 21:36   #3963
uosobienie_melancholii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez riviiv Pokaż wiadomość
don't worry ja nienawidze aerobiku, wlasnie dlatego, ze nie potrafię tego wszystkiego ograrnąć, skoordynować ruchow i kończy sie na tymze wpadam na moje współtowarzyszki
i tutaj na początku, przy cardio mialam nie maly problem z "nadązaniem" i noo myslalam, ze to bedzie tak wygladalo jak na aerobiku. na cale szczescie nie!:P za drugim razem juz bylo lepiej a potem juz poszlo
hehe mam to samo, na początku mylą się kroki, ale w gruncie rzeczy cardio axe leci w parę sekund! miło się to robi i mimo, że się mylę i brakuje często tchu to jest przyjemnie i myślę, że za 2-3 tygodnie będę to robić od ręki
high&tight też jest fajne, czuć pupę wiadomo - nie robię wszystkich powtórzeń, ale jest spoko chyba mój ulubiony zestaw chociaż nie robiłam jeszcze tummy tuck i sculpt. a bumbum ciężkie i męczące. jutro cardio + bum bum, nie wiem jak dam radę
uosobienie_melancholii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 22:00   #3964
Magdalene29
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez PandaBear Pokaż wiadomość
ja to teraz biorę się od nowa za Turbo Fire, bo bardziej skoczne, jakiś łatwiejszy plan dla mnie jest jak narazie. Do BBL muszę mieć chyba więcej motywacji i miejsca, a mam w domu remont -.-
Też mam mało miejsca i dywan mi jeździ po podłodze a nie chce mi się go zwijać - zbyt leniwa jestem Ale zaraz jak wyleczę zatoki, które nie dają mi swobodnie oddychać przy większym wysiłku, to zaczynam chyba od zera.

Cytat:
Napisane przez misia1994 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, po dwóch tygodniach stwierdzam, że nie opłaca się robić bum bum, cardio axe i scuptu... więc wywalam je z terminarza.
Będę robić tylko HT i TT, bo myślę, że to one przynoszą efekty, a samba itp. jest tylko po to, żey nie było monotonnie.
Zobaczymy co z tego będzie...
A ja Bum bum uwielbiam, choć daje w kość, podobnie Sculpt - jest świetny, ćwiczę go najsumienniej. Szczególnie że ciężarki zrobił mi osobiście wg własnej koncepcji TŻ no i ramiona mam takie jakieś witkowate.

Magdalene29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 10:58   #3965
kaaaroolina
Przyczajenie

Hej dziewczyny jestem tu nowa i własnie zastanawiam sie nad tym programem ....mAm strasznie płaska pupe zaznacze ze jestem szczupla mysle ze najlepszym programem dla mojej sylwetki bedzie pr 1 ....tylko nie wiem o co chodzi z tym bum bum tzn wchodzac na chomika sa 3 filmy dotyczace tego zestawu cwiczen( bumbum live, bumbum rapido, bumbum) czy mam cwiczyc ten ktory sobie wybiore czy inaczej...chodzi tu o dokładny program cwiczeniowy ??? prosze o pomoc Pozdrawaiam
kaaaroolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 10:23   #3966
riviiv
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kaaaroolina Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny jestem tu nowa i własnie zastanawiam sie nad tym programem ....mAm strasznie płaska pupe zaznacze ze jestem szczupla mysle ze najlepszym programem dla mojej sylwetki bedzie pr 1 ....tylko nie wiem o co chodzi z tym bum bum tzn wchodzac na chomika sa 3 filmy dotyczace tego zestawu cwiczen( bumbum live, bumbum rapido, bumbum) czy mam cwiczyc ten ktory sobie wybiore czy inaczej...chodzi tu o dokładny program cwiczeniowy ??? prosze o pomoc Pozdrawaiam
bumbum wystarczy to jest chyba ten wlasciwy, bo inne sa jakies dziwne jak dla mnie ja osobiscie robie bumbum i wydaje mi sie, ze jest najlepszy
Stary 2012-02-17, 12:26   #3967
Marcusia
Rozeznanie

Hahaha... powiedzcie mi, czy po 3 dniach ćwiczeń i 1 dniu odpoczynku mógł mi się tyłeczek nieznacznie unieść?
Bo już nie wiem czy to fakt, czy tak bardzo chciałabym żeby ładnie wyglądał, że WYDAJE MI SIĘ, że się uniósł xD
Stary 2012-02-17, 13:28   #3968
Kropek90
Raczkowanie

Czym mogę zastąpić Sculpt??? Wydaje mi się, że są to bardziej ćwiczenia na ręce. A tego mi nie trzeba. Poza tym nie mam hantli i mnie nudzą zwyczajnie. Robie program 1. Uniesienie i rzeźbienie.

--> To już!
Kropek90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 15:58   #3969
Marcusia
Rozeznanie

dziś miałam TH i TT... to ostatnie mnie chyba zabiło... umieram... dobrze, ze TT jest tylko 3 razy/4 tygodnie!

Jutro Bum Bum!!
A w którym zestawie jest samba?
Stary 2012-02-17, 17:45   #3970
uosobienie_melancholii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Marcusia Pokaż wiadomość
Hahaha... powiedzcie mi, czy po 3 dniach ćwiczeń i 1 dniu odpoczynku mógł mi się tyłeczek nieznacznie unieść?
Bo już nie wiem czy to fakt, czy tak bardzo chciałabym żeby ładnie wyglądał, że WYDAJE MI SIĘ, że się uniósł xD
nie chcę Ci odbierać radości, ale to raczej niemożliwe;P

Cytat:
Napisane przez Kropek90 Pokaż wiadomość
Czym mogę zastąpić Sculpt??? Wydaje mi się, że są to bardziej ćwiczenia na ręce. A tego mi nie trzeba. Poza tym nie mam hantli i mnie nudzą zwyczajnie. Robie program 1. Uniesienie i rzeźbienie.
zestaw jest na całe ciało, więc są też zestawy niezwiązane z pupą. ja bym nie zastępowała.

Cytat:
dziś miałam TH i TT... to ostatnie mnie chyba zabiło... umieram... dobrze, ze TT jest tylko 3 razy/4 tygodnie!

Jutro Bum Bum!!
A w którym zestawie jest samba?
w CardioAxe Marcusia-widzę, że chcesz się dostać na wymarzone studia-trzymam kciuki, ale jednocześnie, powiem Ci jak było ze mną. chciałam się dostać na dziennikarstwo - straszliwie. po prostu nic innego nie brałam pod uwagę. na szczęście parę miesięcy przed maturą dołożyłam sobie matmę rozszerzoną (nie była wtedy obowiązkowa :P). korki, masa nauki... tak "w razie czego" bo w sumie nie była mi potrzebna. na dziennikarstwo się nie dostałam. i żeby zapchać czas wybrałam się na marketing. kocham to. robię masę rzeczy poza studiami, ale dzięki kierunkowi, który na prawdę mnie otworzył. poza tym, mam paru znajomych na dziennikarstwie i NIKT nie jest zadowolony, żałują, że poszli, robią drugie kierunki, bo co im po tamtym... i wiem, że takie gadanie może wydawać się dziwne, bo ja też tak słyszałam przed, a mimo to miałam doła jak się nie dostałam, jednak wszystko dzieje się z jakiejś przyczyny)) z całego serca życzę Ci, żebyś się dostała (zdradzisz na co?) ale pamiętaj, gdyby coś poszło nie tak (bo wnioskuję, że ciężko się dostać, skoro to marzenie), to widocznie tak ma być taka mała dygresja:P

ja zaraz się właśnie zabieram za dzień 5 - Cardio Axe i H&T
trochę nie mam warunków, bo w rodzinnym domu jestem, butów nie mam, maty nie mam... ale spróbuję

Edytowane przez uosobienie_melancholii
Czas edycji: 2012-02-17 o 17:56 Powód: dopisane
Stary 2012-02-17, 17:55   #3971
Marcusia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez uosobienie_melancholii Pokaż wiadomość
nie chcę Ci odbierać radości, ale to raczej niemożliwe;P
Haha, to znaczy, że już sama próbuję się dowartościować xD, w sumie to szkoda, że zostałam sprowadzona na Ziemię

Cytat:
w CardioAxe
Dziękuję!

Cytat:
ja zaraz się właśnie zabieram za dzień 5 - Cardio Axe i H&T
trochę nie mam warunków, bo w rodzinnym domu jestem, butów nie mam, maty nie mam... ale spróbuję
Wierzę w Ciebie, dasz radę!
Stary 2012-02-17, 19:34   #3972
uosobienie_melancholii
Raczkowanie

Cytat:
Wierzę w Ciebie, dasz radę!
dałam radę! uf, uwielbiam cardio i h&t - zawsze na cardio mam już taką zadyszkę, że hoho, a potem takie statyczne ćwiczonka;P

a tak mi się przypomniało, jak pytałaś czy pupa mogła Ci się zmienić - sprawdź ołówkiem;P podobno po 6 dniach juz mozna "zdać" test ołówkowy.

dopisałam jeszcze w poprzednim poście coś do Ciebie, ale wcześniej odpisałaś,więc pewnie nie widziałaś o studiach

lecę pod prysznic!
Stary 2012-02-18, 09:58   #3973
_dariia
Zakorzenienie

ja zaczynam od dziś

STOP obgryzaniu paznokci

_dariia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 11:53   #3974
Marcusia
Rozeznanie

Cytat:
Marcusia-widzę, że chcesz się dostać na wymarzone studia-trzymam kciuki, ale jednocześnie, powiem Ci jak było ze mną. chciałam się dostać na dziennikarstwo - straszliwie. po prostu nic innego nie brałam pod uwagę. na szczęście parę miesięcy przed maturą dołożyłam sobie matmę rozszerzoną (nie była wtedy obowiązkowa :P). korki, masa nauki... tak "w razie czego" bo w sumie nie była mi potrzebna. na dziennikarstwo się nie dostałam. i żeby zapchać czas wybrałam się na marketing. kocham to. robię masę rzeczy poza studiami, ale dzięki kierunkowi, który na prawdę mnie otworzył. poza tym, mam paru znajomych na dziennikarstwie i NIKT nie jest zadowolony, żałują, że poszli, robią drugie kierunki, bo co im po tamtym... i wiem, że takie gadanie może wydawać się dziwne, bo ja też tak słyszałam przed, a mimo to miałam doła jak się nie dostałam, jednak wszystko dzieje się z jakiejś przyczyny)) z całego serca życzę Ci, żebyś się dostała (zdradzisz na co?) ale pamiętaj, gdyby coś poszło nie tak (bo wnioskuję, że ciężko się dostać, skoro to marzenie), to widocznie tak ma być taka mała dygresja:P
Moim marzeniem są studia stomatologiczne. Ja poprostu szaleje w tym temacie. Takie moje postanowienie juz po pierwszych w życiu kilku wizytach. Pozostawione dobrze wrażenie i poprostu czuję, że to jest jedyny zawód w którym się spełnie. Jakoś nie specjelnie przeraża mnie krew czy oglądanie i omawianie trupów na zajęciach. A dostać się to poprostu magia!! Napisać maturę z rozszerzonej biologii i chemii na minimum 85%... to już brzmi zachęcająco -.- . A sam fakt, że na studiach niewiele z tej wiedzy się przydaje to już takie tam... Ja na szczęście jestem blisko tej granicy, no ale nie przekraczam jaj a do matury pozostało 76 dni... Jeszcze te zmiany wprowadzane przez ministra edukacji... które doprowadzają do cięcia miejsc dla osób, które można przyjąć (medyczne z 200, na 160 osób, a stomatologia z 80 na 64 osoby - to jest ogromna różnica - a przecież Polska potrzebuje lekarzy a minister edukacji wcale nie widzi przeszkód ku temu, by lekarzy było więcej Chore.). A płatne studia mają magiczne kwoty, na które moich rodziców poprostu nie stać. Wiem tylko jedno, że jeżeli nie dostane się na studia w Polsce to wyjade do innego kraju studiować a do Polski będę wracała tylko po to żeby odwiedzać rodziców, bo to jest jakaś paranoja co się dzieje na uczelniach!

Nie sądzę, żeby mój wybór był złym wyborem, bo w tym zawodzie nie ma ludzi niezadowolonych (raczej). Studia są okropnie ciężkie (mój brat jest studentem stomatologii) więc pojęcie o temacie mam. Tylko nie mam pojęcia co zrobić, żeby się tam dostać, bo mózg to już mi powoli paruje, a matura coraz bliżej...

Buziaczki. Robie poranny Bum Bum, później prysznic i szykuję się do imprezy. (Mam śpiewać a gardło mnie boli <od wtorku grypa>. Powodzenia sobie życze ;/)

Jestem po Bum Bum. Przyznam się Wam, że po 15 min zaczęłam się zastanawiać "za jakie grzechy?!" ale jakoś wytrwałam. mimo, ze nie było łatwo z ograniczonym dostępem do tlenu (katar). A co do próby ołówkowej, to ołówek nie trzyma się już tak pewnie jak 6 dni temu. teraz już wypada . Pomijam moje dzisiejsze odczucia. Jakbym wczoraj na podłoge dupką upadła, albo przynajmniej zaliczyła jakieś uderzenie belką w tyłeczek, tak mnie mięśnie bolały. Ale już mam weekend. idę pod prysznic, buziaki

Edytowane przez Marcusia
Czas edycji: 2012-02-18 o 12:33
Marcusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 13:57   #3975
uosobienie_melancholii
Raczkowanie

Cytat:
Moim marzeniem są studia stomatologiczne.
no to trzymam kciuki! jeśli tak ma być to się dostaniesz a jak nie, no to widocznie pisany Ci jest wyjazd za granicę;P
a polski rząd, to w ogóle porażka.

ja mam dziś bum bum i tummy tuck .... bum bum nie lubię i nie daję rady, a tt podobno też ciężkie...:P
ale trzeba to trzeba - zabieram się koło 18-19
Stary 2012-02-18, 14:05   #3976
Marcusia
Rozeznanie

Cytat:
no to trzymam kciuki! jeśli tak ma być to się dostaniesz a jak nie, no to widocznie pisany Ci jest wyjazd za granicę;P
a polski rząd, to w ogóle porażka.

ja mam dziś bum bum i tummy tuck .... bum bum nie lubię i nie daję rady, a tt podobno też ciężkie...:P
ale trzeba to trzeba - zabieram się koło 18-19

Musze się dostać, właśnie biorę się za testy.
Haha... Jasne, w sumie to nie jest śmieszne, ale w rządzie nie widać nikogo normalnego... I to jest naprawdę tragiczne.
Bum Bum przy TT to relaks xD Ale trzymam kciuki Ja przy TTleżałam na ziemii i nie miałam siły się ruszać
Buźki!
Stary 2012-02-18, 14:14   #3977
uosobienie_melancholii
Raczkowanie

Cytat:
Bum Bum przy TT to relaks xD Ale trzymam kciuki Ja przy TTleżałam na ziemii i nie miałam siły się ruszać
Buźki!
oj nie strasz! aż tak źle? ;P ja myślałam, że bum bum najgorsze...:P będą zakwasy... po h&t już nie mam zakwasów w ogóle (robię pierwszy tydzień, ale drugi raz, bo ostatnio skończyłam w środę..)

boję się teraz
Stary 2012-02-18, 15:35   #3978
Marcusia
Rozeznanie

Cytat:
oj nie strasz! aż tak źle? ;P ja myślałam, że bum bum najgorsze...:P będą zakwasy... po h&t już nie mam zakwasów w ogóle (robię pierwszy tydzień, ale drugi raz, bo ostatnio skończyłam w środę..)

boję się teraz
Nie martw się, przeżyjesz. Ja myślalam, że mam super silne mięśnie brzucha ale TT uświadomiło mi, że nie. I tak wole BB, bo przy niczym na świecie się tak nie poce jak przy tym... mimo, że i tak umieram przy BB xD
Stary 2012-02-18, 16:22   #3979
happenstance
Raczkowanie

mogę się dołączyć ? wzięłam się za siebie, od dłuższego czasu pilnuje diety, zaczynam przyswajać informację o kwasach, bo walczę o ładną cerę. teraz ruch

Postanowienie: na lato ładna pupka i mniejsze boczki

ściągnęłam sobie rozpiskę z planem na 4 tygodnie, ale mam do was pytanie: skąd bierzecie filmiki ?
happenstance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 18:45   #3980
uosobienie_melancholii
Raczkowanie

zrobiłam BumBum i Tummy Tuck. łomatko, najgorszy zestaw:P z tych 50 minut ćwiczeń to pewnie z 20 coś robiłam...;P co chwilę przerwy (nie daję rady wydolnościowo z zawalonymi płucami, a TT po prostu nie dawałam rady wszystkiego...)
masakra. jutro przerwa;P
Stary 2012-02-18, 20:37   #3981
happenstance
Raczkowanie

Cytat:
zrobiłam BumBum i Tummy Tuck. łomatko, najgorszy zestaw:P z tych 50 minut ćwiczeń to pewnie z 20 coś robiłam...;P co chwilę przerwy (nie daję rady wydolnościowo z zawalonymi płucami, a TT po prostu nie dawałam rady wszystkiego...)
masakra. jutro przerwa;P
prooosze bardzo prosze powiedz skąd masz filmiki? ściągnięte z neta, oglądasz na youtube ?

zaczęłam robić zestaw slim&lift. mogłaby któraś podesłać mi filmiki ? proszę

Edytowane przez happenstance
Czas edycji: 2012-02-18 o 22:32
Stary 2012-02-18, 22:49   #3982
uosobienie_melancholii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez happenstance Pokaż wiadomość
prooosze bardzo prosze powiedz skąd masz filmiki? ściągnięte z neta, oglądasz na youtube ?

zaczęłam robić zestaw slim&lift. mogłaby któraś podesłać mi filmiki ? proszę
szukanie nie boli..na ostatnich dwóch stronach już podawałam: thepiratebay.org
a podesłac-ciężko. całość ma 4,3 giga.
Stary 2012-02-18, 23:23   #3983
happenstance
Raczkowanie

Cytat:
szukanie nie boli..na ostatnich dwóch stronach już podawałam: thepiratebay.org
a podesłac-ciężko. całość ma 4,3 giga.
faktycznie, pierdoła ze mnie przepraszam
przeczytałam pierwsze strony i leciałam na koniec z prośba o pomoc
Stary 2012-02-19, 01:02   #3984
riviiv
Przyczajenie

Cytat:
masakra. jutro przerwa;P
hah ja uwielbiam TT jestem taka zadowolona jak czuje miesnie brzucha aaa BB tak mnie cieszylo jak robilam po raz pierwszy BBL w pierwszym tyg, a potem znienawidzialam, nie mam poecia czemu, ale tez jest niezle bo daje wycisk ogolnie bbl fajne jest tylko troche mi sie znudzilo, ale MUSZE cwiczyc dalej bo efekty genialne
Stary 2012-02-19, 10:37   #3985
uosobienie_melancholii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez happenstance Pokaż wiadomość
faktycznie, pierdoła ze mnie przepraszam
przeczytałam pierwsze strony i leciałam na koniec z prośba o pomoc
no już, nic się nie stało

Cytat:
Napisane przez riviiv Pokaż wiadomość
hah ja uwielbiam TT jestem taka zadowolona jak czuje miesnie brzucha aaa BB tak mnie cieszylo jak robilam po raz pierwszy BBL w pierwszym tyg, a potem znienawidzialam, nie mam poecia czemu, ale tez jest niezle bo daje wycisk ogolnie bbl fajne jest tylko troche mi sie znudzilo, ale MUSZE cwiczyc dalej bo efekty genialne
ja właśnie mam problem z wydolnością (mam astmę i w tej chwili zawalone płuca flegmą) więc przy cardio nie daję rady z oddechem, no ale z mięśniami spoko. natomiast przy H&T nie mam problemu z oddychaniem, ale mięśnie bolą BB niestety i to i to, więc go nie lubię;P ale robię! trzeba!

TT było spoko,mam lekkie zakwasy na brzuchu, ale będę robić coraz więcej chociaż tylko 3 razy chyba w ciągu 4 tygodni mam TT, więc następnym razem trzeba dać z siebie wszystko. tak się zastanawiam, czy dziś, mimo dnia wolnego, można zrobić sam TT, drugi dzień z rzędu? no bo wczoraj się nie popisałam...:P

**
przypomniało mi się, że wyjeżdżam niedługo na tydzień za granicę ze znajomymi... i tak się zmartwiłam, że będę musiała przerwać, ale naprawdę fuksem okazało się, że wyjeżdżam w ostatnią niedzielę BBL! więc uda mi się zrobić cały potem tydzień przerwy i Slim In 6, bo podobno niezłe efekty też przynosi

Czas edycji: 2012-02-19 o 11:34
Stary 2012-02-19, 12:43   #3986
Marcusia
Rozeznanie

Cytat:
tak się zastanawiam, czy dziś, mimo dnia wolnego, można zrobić sam TT, drugi dzień z rzędu? no bo wczoraj się nie popisałam...:P
Moim zdaniem możesz, tylko później dobrze rozciągnij sobie mięśnie brzucha... mostek, kołyska, cokolwiek... Bo będziesz miała straszliwe zakwasy...

Cytat:
przypomniało mi się, że wyjeżdżam niedługo na tydzień za granicę ze znajomymi... i tak się zmartwiłam, że będę musiała przerwać, ale naprawdę fuksem okazało się, że wyjeżdżam w ostatnią niedzielę BBL! więc uda mi się zrobić cały potem tydzień przerwy i Slim In 6, bo podobno niezłe efekty też przynosi
Farciara!
Stary 2012-02-19, 13:42   #3987
uosobienie_melancholii
Raczkowanie

Cytat:
Moim zdaniem możesz, tylko później dobrze rozciągnij sobie mięśnie brzucha... mostek, kołyska, cokolwiek... Bo będziesz miała straszliwe zakwasy...

Farciara!
zobaczę, jak będzie później, na razie coraz bardziej boli brzuch:P tzn. mięśnie.

a z tym wyjazdem to naprawdę mega fart

**
Sculpt zaliczony polubiłam

Czas edycji: 2012-02-20 o 15:38
Stary 2012-02-20, 16:19   #3988
Marcusia
Rozeznanie

Też dzisiaj sculpcika leciałam, ciężki (mięśnie) ale niezbyt męczący ;P
Jutro HT, umrę
Stary 2012-02-20, 18:57   #3989
Jenny Lila
Raczkowanie

czesc dziewczyny jestem w II tygodniu Lift&Shape, wcześniej nie pisałam, bo nie wiedziałam, czy wytrwam, ale póki co jest dobrze, tylko trochę na BB ściemniam. Od czasu do czasu poskaczę sobie na skakance - mój sposób;> wybieram sobie kilka skocznych piosenek(najczęściej latino) i muszę wyskakać je do końca. Czy jest tu ktoś, kto ćwiczy Lift&Shape? Dużo motywacji dla wszystkich
Jenny Lila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 20:05   #3990
happenstance
Raczkowanie

ja ściągnęłam sobie filmik, ale te pliki sa w takim chaosie !! dzisiaj 3 dzień i ,,na czuja'' znalazłam w plikach bum bum.
cardio nawet mi się podoba, fajne sa te elementy salsy itp, tylko czemu one się tak cieszą na tych filmach! chociaz ciała śliczne, co mnie baaardzo motywuje.

ps bum bum zwykłe to z gruba lasek w żółtych strojach czy z 1 w turkusowym staniku ? (nie bijcie, za to pytanie)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości