|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
Z dumą moge napisać, że skończyłam pierwszy tydzień slim &shape
zakwasów już nie mam, co prawda jeszcze nie robię całego bumbum bez przerwy, ale wszystko przede mną
|
|
|
|
#3962 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ja nienawidze aerobiku, wlasnie dlatego, ze nie potrafię tego wszystkiego ograrnąć, skoordynować ruchow i kończy sie na tymze wpadam na moje współtowarzyszki![]() i tutaj na początku, przy cardio mialam nie maly problem z "nadązaniem" i noo myslalam, ze to bedzie tak wygladalo jak na aerobiku. na cale szczescie nie!:P za drugim razem juz bylo lepiej a potem juz poszlo ![]()
|
|
|
|
|
#3963 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
miło się to robi i mimo, że się mylę i brakuje często tchu to jest przyjemnie i myślę, że za 2-3 tygodnie będę to robić od ręki![]() high&tight też jest fajne, czuć pupę wiadomo - nie robię wszystkich powtórzeń, ale jest spoko chyba mój ulubiony zestaw chociaż nie robiłam jeszcze tummy tuck i sculpt. a bumbum ciężkie i męczące. jutro cardio + bum bum, nie wiem jak dam radę
|
|
|
|
|
#3964 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a nie chce mi się go zwijać - zbyt leniwa jestem Ale zaraz jak wyleczę zatoki, które nie dają mi swobodnie oddychać przy większym wysiłku, to zaczynam chyba od zera.Cytat:
no i ramiona mam takie jakieś witkowate.
|
|
#3965 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny jestem tu nowa i własnie zastanawiam sie nad tym programem ....mAm strasznie płaska pupe zaznacze ze jestem szczupla mysle ze najlepszym programem dla mojej sylwetki bedzie pr 1 ....tylko nie wiem o co chodzi z tym bum bum tzn wchodzac na chomika sa 3 filmy dotyczace tego zestawu cwiczen( bumbum live, bumbum rapido, bumbum) czy mam cwiczyc ten ktory sobie wybiore czy inaczej...chodzi tu o dokładny program cwiczeniowy ??? prosze o pomoc Pozdrawaiam
|
|
|
|
#3966 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
to jest chyba ten wlasciwy, bo inne sa jakies dziwne jak dla mnie ja osobiscie robie bumbum i wydaje mi sie, ze jest najlepszy
|
|
|
|
|
#3967 |
|
Rozeznanie
|
Hahaha... powiedzcie mi, czy po 3 dniach ćwiczeń i 1 dniu odpoczynku mógł mi się tyłeczek nieznacznie unieść?
Bo już nie wiem czy to fakt, czy tak bardzo chciałabym żeby ładnie wyglądał, że WYDAJE MI SIĘ, że się uniósł xD
|
#3968 |
|
Raczkowanie
|
Czym mogę zastąpić Sculpt??? Wydaje mi się, że są to bardziej ćwiczenia na ręce. A tego mi nie trzeba. Poza tym nie mam hantli i mnie nudzą zwyczajnie. Robie program 1. Uniesienie i rzeźbienie.
|
#3969 |
|
Rozeznanie
|
dziś miałam TH i TT... to ostatnie mnie chyba zabiło... umieram... dobrze, ze TT jest tylko 3 razy/4 tygodnie!
![]() Jutro Bum Bum!! ![]() A w którym zestawie jest samba?
|
#3970 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Marcusia-widzę, że chcesz się dostać na wymarzone studia-trzymam kciuki, ale jednocześnie, powiem Ci jak było ze mną. chciałam się dostać na dziennikarstwo - straszliwie. po prostu nic innego nie brałam pod uwagę. na szczęście parę miesięcy przed maturą dołożyłam sobie matmę rozszerzoną (nie była wtedy obowiązkowa :P). korki, masa nauki... tak "w razie czego" bo w sumie nie była mi potrzebna. na dziennikarstwo się nie dostałam. i żeby zapchać czas wybrałam się na marketing. kocham to. robię masę rzeczy poza studiami, ale dzięki kierunkowi, który na prawdę mnie otworzył. poza tym, mam paru znajomych na dziennikarstwie i NIKT nie jest zadowolony, żałują, że poszli, robią drugie kierunki, bo co im po tamtym... i wiem, że takie gadanie może wydawać się dziwne, bo ja też tak słyszałam przed, a mimo to miałam doła jak się nie dostałam, jednak wszystko dzieje się z jakiejś przyczyny )) z całego serca życzę Ci, żebyś się dostała (zdradzisz na co?) ale pamiętaj, gdyby coś poszło nie tak (bo wnioskuję, że ciężko się dostać, skoro to marzenie), to widocznie tak ma być taka mała dygresja:Pja zaraz się właśnie zabieram za dzień 5 - Cardio Axe i H&T ![]() trochę nie mam warunków, bo w rodzinnym domu jestem, butów nie mam, maty nie mam... ale spróbuję
84-----81,4------------------------->69-------->65 kg 15.11.12-->teraz----------------------------------------->15.04.13------->wakacje? Edytowane przez uosobienie_melancholii Czas edycji: 2012-02-17 o 17:56 Powód: dopisane |
|||
|
|
|
#3971 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję! ![]() Cytat:
|
|
#3972 |
|
Raczkowanie
|
dałam radę! uf, uwielbiam cardio i h&t - zawsze na cardio mam już taką zadyszkę, że hoho, a potem takie statyczne ćwiczonka;P
a tak mi się przypomniało, jak pytałaś czy pupa mogła Ci się zmienić - sprawdź ołówkiem;P podobno po 6 dniach juz mozna "zdać" test ołówkowy. dopisałam jeszcze w poprzednim poście coś do Ciebie, ale wcześniej odpisałaś,więc pewnie nie widziałaś o studiach![]() lecę pod prysznic!
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
ja zaczynam od dziś
|
|
|
|
#3974 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie sądzę, żeby mój wybór był złym wyborem, bo w tym zawodzie nie ma ludzi niezadowolonych (raczej). Studia są okropnie ciężkie (mój brat jest studentem stomatologii) więc pojęcie o temacie mam. Tylko nie mam pojęcia co zrobić, żeby się tam dostać, bo mózg to już mi powoli paruje, a matura coraz bliżej... Buziaczki. Robie poranny Bum Bum, później prysznic i szykuję się do imprezy. (Mam śpiewać a gardło mnie boli <od wtorku grypa>. Powodzenia sobie życze ;/) Jestem po Bum Bum. Przyznam się Wam, że po 15 min zaczęłam się zastanawiać "za jakie grzechy?!" ale jakoś wytrwałam. mimo, ze nie było łatwo z ograniczonym dostępem do tlenu (katar). A co do próby ołówkowej, to ołówek nie trzyma się już tak pewnie jak 6 dni temu. teraz już wypada . Pomijam moje dzisiejsze odczucia. Jakbym wczoraj na podłoge dupką upadła, albo przynajmniej zaliczyła jakieś uderzenie belką w tyłeczek, tak mnie mięśnie bolały. Ale już mam weekend. idę pod prysznic, buziaki
Myśl pozytywnie i częściej się uśmiechaj! Edytowane przez Marcusia Czas edycji: 2012-02-18 o 12:33 |
|
|
|
|
#3975 |
|
Raczkowanie
|
no to trzymam kciuki!
jeśli tak ma być to się dostaniesz a jak nie, no to widocznie pisany Ci jest wyjazd za granicę;Pa polski rząd, to w ogóle porażka. ja mam dziś bum bum i tummy tuck .... bum bum nie lubię i nie daję rady, a tt podobno też ciężkie...:P ale trzeba to trzeba - zabieram się koło 18-19
|
#3976 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Musze się dostać, właśnie biorę się za testy. Haha... Jasne, w sumie to nie jest śmieszne, ale w rządzie nie widać nikogo normalnego... I to jest naprawdę tragiczne. Bum Bum przy TT to relaks xD Ale trzymam kciuki Ja przy TTleżałam na ziemii i nie miałam siły się ruszać ![]() Buźki!
|
|
#3977 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(robię pierwszy tydzień, ale drugi raz, bo ostatnio skończyłam w środę..)boję się teraz
|
|
#3978 |
|
Rozeznanie
|
Nie martw się, przeżyjesz. Ja myślalam, że mam super silne mięśnie brzucha ale TT uświadomiło mi, że nie. I tak wole BB, bo przy niczym na świecie się tak nie poce jak przy tym... mimo, że i tak umieram przy BB xD
|
#3979 |
|
Raczkowanie
|
mogę się dołączyć ? wzięłam się za siebie, od dłuższego czasu pilnuje diety, zaczynam przyswajać informację o kwasach, bo walczę o ładną cerę. teraz ruch
![]() Postanowienie: na lato ładna pupka i mniejsze boczki ![]() ściągnęłam sobie rozpiskę z planem na 4 tygodnie, ale mam do was pytanie: skąd bierzecie filmiki ? |
|
|
|
#3980 |
|
Raczkowanie
|
zrobiłam BumBum i Tummy Tuck. łomatko, najgorszy zestaw:P z tych 50 minut ćwiczeń to pewnie z 20 coś robiłam...;P co chwilę przerwy (nie daję rady wydolnościowo z zawalonymi płucami, a TT po prostu nie dawałam rady wszystkiego...)
masakra. jutro przerwa;P
|
#3981 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zaczęłam robić zestaw slim&lift. mogłaby któraś podesłać mi filmiki ? proszę
Edytowane przez happenstance Czas edycji: 2012-02-18 o 22:32 |
|
|
|
|
#3982 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a podesłac-ciężko. całość ma 4,3 giga.
|
|
#3983 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3984 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jestem taka zadowolona jak czuje miesnie brzucha aaa BB tak mnie cieszylo jak robilam po raz pierwszy BBL w pierwszym tyg, a potem znienawidzialam, nie mam poecia czemu, ale tez jest niezle bo daje wycisk ogolnie bbl fajne jest tylko troche mi sie znudzilo, ale MUSZE cwiczyc dalej bo efekty genialne
|
|
|
|
|
#3985 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
BB niestety i to i to, więc go nie lubię;P ale robię! trzeba!![]() TT było spoko,mam lekkie zakwasy na brzuchu, ale będę robić coraz więcej chociaż tylko 3 razy chyba w ciągu 4 tygodni mam TT, więc następnym razem trzeba dać z siebie wszystko. tak się zastanawiam, czy dziś, mimo dnia wolnego, można zrobić sam TT, drugi dzień z rzędu? no bo wczoraj się nie popisałam...:P** przypomniało mi się, że wyjeżdżam niedługo na tydzień za granicę ze znajomymi... i tak się zmartwiłam, że będę musiała przerwać, ale naprawdę fuksem okazało się, że wyjeżdżam w ostatnią niedzielę BBL! więc uda mi się zrobić cały potem tydzień przerwy i Slim In 6, bo podobno niezłe efekty też przynosi
84-----81,4------------------------->69-------->65 kg 15.11.12-->teraz----------------------------------------->15.04.13------->wakacje? Edytowane przez uosobienie_melancholii Czas edycji: 2012-02-19 o 11:34 |
||
|
|
|
#3986 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3987 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a z tym wyjazdem to naprawdę mega fart ![]() ** Sculpt zaliczony polubiłam
84-----81,4------------------------->69-------->65 kg 15.11.12-->teraz----------------------------------------->15.04.13------->wakacje? Edytowane przez uosobienie_melancholii Czas edycji: 2012-02-20 o 15:38 |
|
|
|
|
#3988 |
|
Rozeznanie
|
Też dzisiaj sculpcika leciałam, ciężki (mięśnie) ale niezbyt męczący ;P
Jutro HT, umrę
|
#3989 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
jestem w II tygodniu Lift&Shape, wcześniej nie pisałam, bo nie wiedziałam, czy wytrwam, ale póki co jest dobrze, tylko trochę na BB ściemniam. Od czasu do czasu poskaczę sobie na skakance - mój sposób;> wybieram sobie kilka skocznych piosenek(najczęściej latino) i muszę wyskakać je do końca. Czy jest tu ktoś, kto ćwiczy Lift&Shape? Dużo motywacji dla wszystkich
|
#3990 |
|
Raczkowanie
|
ja ściągnęłam sobie filmik, ale te pliki sa w takim chaosie !! dzisiaj 3 dzień i ,,na czuja'' znalazłam w plikach bum bum.
cardio nawet mi się podoba, fajne sa te elementy salsy itp, tylko czemu one się tak cieszą na tych filmach! chociaz ciała śliczne, co mnie baaardzo motywuje. ps bum bum zwykłe to z gruba lasek w żółtych strojach czy z 1 w turkusowym staniku ? (nie bijcie, za to pytanie)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

zakwasów już nie mam, co prawda jeszcze nie robię całego bumbum bez przerwy, ale wszystko przede mną 

)
miło się to robi i mimo, że się mylę i brakuje często tchu to jest przyjemnie i myślę, że za 2-3 tygodnie będę to robić od ręki