|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
o kurcze, życzliwa Judyta z WP donosi, żę mój facet mnie zdradza! Co ja biedna zrobie!!!
|
#1142 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
super okazja namówiłam bym swojego na zakup ale to chyba zbyt wcześnie na garnitur
|
|||
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
A ja za długo chyba spalam bo teraz chodzę i ziewam jak oszalała. Dziś przynajmniej humor lepszy tyko szkoda że TŻ nie ma Coś miałam napisać i mi wyleciało z głowy
|
#1144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za wytrwanie do wieczora! Cytat:
A wiec juz wiem. ! To jest sukienka : erherda sposa
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32400283]
to teraz woda z ogórkiem na oczyszczenie organizmu [/QUOTE]hehehe wczoraj nawet tej wiadomosci nie zauważyłam, a moze to i nie gupi pomysl by byl ![]() Teraz troche za pozno... Ale powiem tylko tyle, ze po Naszej weselnej wodce Stocku, nie czulam sie tak fatalnie jak dzisiaj wiec mam nadzieje ze gosci tez nie zetnie z nog ![]() Ciezki dzien widze chociaz i tak nie wypilam duzo.. nie wiem czemu mnie tak scielo dzisiaj.. marylko- tak sie ciesze ze pogoda Wam dopisala, ze wszytsko bylo jak z bajki! Niesamowicie sie ciesz tez ze juz jestescie "razem" jako maz i zona i poniekad zazdroszcze Takze mam nadzieje ze wypoczeliscie, zlapaliscie troche opalenizny bo u nas w Europie zima w pelni
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-02-19 o 11:04 |
|
|
|
#1146 |
|
Zadomowienie
|
Melody dziękuje bardzo
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dodam ze suknia na zywo na prawde zwraca na siebie uwage bo zaraz po tej 1. wiedzialam ze musze zmierzyc tez ta. Niesamowicie błyszczy sie pas (co zdjecia nie ujely niestety) i jest z delikatnego lekkiego materialu. Takze polecam przymierzenia ![]() Jak mierzylam te sukienke dziewczyny ktore byly do mierzenia po mnie mowily ze tez chca ja zmierzyc ![]() Tylko wlasnie musze pomierzyc cos co troche bardziej zaznacza talie
|
|
#1148 |
|
Wtajemniczenie
|
my kupiliśmy w Blue City, ale w Reducie jest ta sama promocja. Dotyczy ona tylko rzeczy przecenionych. Garnitur T w regularnej cenie kosztował 1399 zł.
|
#1149 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to było dziś z tymże wcześnie rano
|
|
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Czuje się przezroczysta
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Marylko - to musial byc przepiekny slub
|
#1152 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo lachonki
wczoraj byłam na baletach, ale była totalna lipa didzej beznadziejny i ludzi tyle ze hej nie było miejsca na tańce. Po 3 godzinach zmyłam się do domku ![]() troszke wiec teraz mam lekkie mdłości ![]() :brzyda l:
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() wiesz co, tak do konca to jeszcze nie wiem jaki. pani pokazala mi kilka katalogów i 1 mi się spodobał, ale jeszcze się rozejrzę. korsarzyki też planuję, ale jeszcze nie wiem do końca jakie- pewnie baaaardzo podobne do mojej wiązanki. |
|
|
|
#1155 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nio troszkę atrakcji będzie, chcę żeby było wesoło i "charakternie" - taniec przede wszystkim Wiesz... rok temu naturalnie planowałam najpierw się obronić, ale... absolutnie nie dam sobie rady :/ Do ślubu zamierzam jednak ukończyć pracę tudzież jak najwięcej napisać żeby mieć najgorszą męczarnię za sobą... Ale obronię się już jako "pani J." a nie "panna G." hehe obrączka będzie moim talizmanem Byle tylko uporać się z tym do września ![]() Cytat:
Mnie tu np. "stare" dziewczyny dobrze znają bo rok temu bardzo intensywnie nadawałam, ale nieraz jak nie piszę na temat ślubu to też moje posty są "olewane", za co w ogóle nie mam pretensji bo sama wiem, że jak mnie coś nie zainteresuje to po prostu zapomnę cokolwiek napisać na ten temat Także niech Ci smutno nie będzie ...a szczerze to chciałam napisać, ale nie wiem co trenujesz No a jeśli chodzi o poświęcających TŻów to słodkie Mój też często jest taki kochany, nawet jak sam jest zmęczony to i tak zrobi coś dla mnie po to tylko by mnie zrobiło się miło Np. przedwczoraj rano jak złapało mnie przeziębienie to przyniósł mi do łóżka nie tylko kawkę, ale też pyszną jajecznicę z kanapeczką Ach te nasze Słodziaki Kurczę, chyba się zabieram za tablicę inspiracji dla mnie/dla Was
|
|
#1156 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny tak tylko wpadłam na chwilę się przywitać po tygodniowej nieobecności - niełatwo bedzie was nadrobić!
ze Ślubnych spraw : zarezerwowałam hotel dla gości ![]() z pytań - na jakie zabiegi pielęgnacyjne zamierzacie iść przed ślubem? muszę sobie też to rozplanować pozdrawiam i postaram się jak najszybciej nadrobić
|
|
|
|
#1157 |
|
Raczkowanie
|
Pradip, witaj
![]() Chatko, dziękuję ![]() Ja po ślubie spróbuję sprzedać moją suknię. Nie wiem o ile obniżę cenę, bo to będzie zależne od tego, jak suknia będzie wyglądała po weselu i sesji zdjęciowej. Jak nie da rady jej sprzedać, to mówi się trudno, rozpaczać nie będę Aczkolwiek fajnie byłoby żeby chociaż te 50% za nią się zwróciło...Wczoraj pochwaliłam się babci i chrzestnej, że już wybrałam suknię Nie wyspałam się wczoraj, dziś za to nadrobiłam. Leniwy dzień przede mną Troszkę może pomogę Tżcikowi przy pisaniu pracy inż.
|
#1158 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadrobiłam Was
![]() melod_y w obydwu sukniach jest Ci bardzo ładnie marylko normalnie się poryczałam czytając Twoja relacje - gratulacje i dużo szczęścia Witam nową PM-kę ![]() My jak pojechaliśmy wczoraj na te zakupy o 9 rano to wróciliśmy o 22
|
#1159 |
|
Podróżniczka
|
Witajcie.
Wpadłam się tylko przywitać i trochę poofftopuje Padam na twarz, wczoraj TŻ był cały dzień w pracy,a ja walczyłam z awarią rur w naszym domu, woda biła gdzieś obok na posesji babie do garażu, okazało się, że pękła nam rura gdzieś pod budynkiem - było takie wariatkowo, że szok, a musiałam się z tym użerać sama - wodociągi i nawet baba policję wezwała Dzisiaj za to odespałam.Sztuczko - miło Cię widzieć Marylko - cieszę się, że wszystko się udało - gratuluje pięknego ślubu Misiak - za garnitur dla TŻta Idę robić obiad. Miłego dnia dziewczyny
|
|
|
|
#1160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to ladny maraton ![]() Pochwal sie zdobyczami Jak Twoj Tz tyle wytrzymal to dla niego bo moj po 2 godz to by uciekl gdzie pieprz rosnie
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie liczę że sprzedam suknię a już na pewno nie za 50%. Dziewczyny droższe niż moja suknia sprzedaja za 800zł-1000zł. Moja widziałam też za 500zł
|
#1162 | |
|
Wtajemniczenie
|
[/COLOR]
Cytat:
A T zniósł to bardzo dobrze. On nawet lubi łazić po sklepach. Tylko nogi nas na koniec już bolały
szczęśliwa żona swojego Małżona Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy ![]() 1.12.2014 21.03.2015 14.06.2015 07.2018 cp usunięty lewy jajowód12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny Edytowane przez misiak17 Czas edycji: 2012-02-19 o 13:07 |
|
|
|
|
#1163 | |
|
Rozeznanie
|
Oj mnie też miło Cię widzieć
Pozdrawiam Cię serdecznie ![]() Cytat:
Jest czarny czy grafitowy? Ma lekki połysk? Na fotce się nie dopatrzyłam ![]() Edit: Aaaa doczytałam że czarny Ale z połyskiem :p? Mnie się z takim lekkim połyskiem bardzo podobają, tym bardziej że mój TŻ jest wysoki i szczuplutki to będzie mu w takim idealnie
Edytowane przez sztuczka_magiczka Czas edycji: 2012-02-19 o 13:07 |
|
|
|
|
#1164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1165 |
|
Wtajemniczenie
|
sztuczko jest czarny (zmieniłam już linka na ten z czarnym) i jest bez połysku. Ale był bardzo ładny z połyskiem. Niestety nie było rozmiaru na T. Mój T jest niski i ma brzuszek ale wygląda w nim
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32402445]ktoś tu chyba ma jeszcze % w organizmie skoro pisze że to pisałam wczoraj
to było dziś z tymże wcześnie rano [/QUOTE]No PACZ
|
#1167 |
|
Wtajemniczenie
|
Misiak gratulacje że TŻ wreszcie kupił garnitur no i ta promocja super
![]() ![]() Marylko super że ten wasz dzień tak pięknie przeżyliście super relacja
|
#1168 |
|
Rozeznanie
|
Przeleciałam was na szybko, niestety nie mam czasu nadrobić dokładnie. Od jutra zaczynam zajęcia i czeka mnie poprawka. Także będę tu rzadziej zaglądać
Bo nie mam kogo zaprosić. Marylko świetna relacja, ale wam zazdroszczę Jeszcze raz wszystkiego dobrego Melody Tobie w każdej sukience będzie pięknie. Ale bardziej podobasz mi się w Kindziowej. Seagirl Wszystkiego najlepszego ! ![]() Wczoraj byłam na panieńskim... aż dziw, że mój żołądek nie zbuntował się po mieszance, taco z śmietanowym tortem penisem, wściekłym psem, mojito i kamikaze A dzisiaj miałam być na kuligu, ale pada deszcz
Edytowane przez chocolate muffin Czas edycji: 2012-02-19 o 13:25 |
|
|
|
#1169 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale siły wyższe itp.... czekamy w takim razie na zdjęcia od samej Seagirl Cytat:
relację przeczytałam ze wzruszeniem no i brawo dla dzielnego TŻa ![]() Cytat:
Odjazdy 2012 rządzą ![]() Cytat:
ja np normalnie spisałam cały protokół we wtorek i nie było żadnej mowy o tym, że najpierw muszą zawisnąć zapowiedzi. Protokół w całości mamy spisany a zapowiedzi wiszą dopiero od dzisiaj Jak chcesz wiedzieć jak jest u Ciebie to musisz siędowiedzieć u źródła czyli najlepiej u proboszcza swojej parafii fajna Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() miałam bardzo intensywny weekend od piątku, nawet nie miałam czasu wpaść wiec ponad 10 stron nadrabiania miałam ![]() Zamówiłam buty ślubne http://www.akces2.com/victoria-buty-damskie-slubne.html, zdecydowanie był najładniejszy ze wszystkich Coś mi się wydaje że sobie trochę strzeliłam w kolano tym odcieniem fioletu bo ciężko będzie inne dodatki w tym odcieniu dobrać (zazwyczaj jak jest fiolet to taki bardziej wchodzący w granat a ten jest bardziej jagodowy) no ale widziałam na żywo tam w pracowni buty z tej satyny i wyglądały tak pięknie ze nie mogłam się powstrzymać TŻ też zamówił sobie buty, ten model: http://www.akces2.com/enzo-meskie-wizytowe.html tylko oczywiście całe z czarnej skóry (tutaj dosyć dziwnie wyglądają takie pstrokate ) W ogóle bardzo polecam wizytę w pracowni Akces 2, pani jest przemiła, poświeciła nam prawie godzinę, doradziła, podpowiedziała jak ktoś się ze Śląska lub Małopolski to polecam wycieczkę do Mogilan koło Krakowa Buty do odbioru będą od 6 marca, też planujemy odebrać osobiście bo gdyby cokolwiek było nie tak (np będą za ciasne lub za luźne w którymś miejscu) , to będzie można jeszcze poprawić na miejscu
|
|||||||
|
|
|
#1170 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32400283]
ale nie rzucałaś mięsem jak mój teściu? bo jego to cały blok słyszy a latem to nawet całe osiede![]() [/QUOTE] Aż tak nie Chociaż troszeńkę krzyków było - emocje niesamowite, świetna walka była! Dziewczyny wybrałam dla Tż garnitury i smokingi, co sądzicie? 1) http://sklep.vistula.pl/product-pol-...S-Vistula.html najbardziej mi się podoba bo uwielbiam połysk i zaznaczone klapy 2) http://sklep.vistula.pl/product-pol-...M-Lantier.html klasyczny smoking, też wyglądałby bosko 3) http://sklep.vistula.pl/product-pol-...Y-Vistula.html kolejny smoking Musimy koniecznie jechać w weekend przymierzyć! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

Trzymajcie kciuki rano oby się udało 

super okazja
tyko szkoda że TŻ nie ma

bo u nas w Europie zima w pelni 

troszke wiec teraz mam lekkie mdłości
No a jeśli chodzi o poświęcających TŻów to słodkie 

Dzisiaj za to odespałam.
no i brawo dla dzielnego TŻa