Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-19, 15:38   #1201
Dancing_Lady
Raczkowanie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dziewczynki wpadam się tylko przywitać.. Jutro o 13.00 błagam o kciuki: piszę tą nieszczęsną poprawkę, jestem spanikowana, nerwowa i mam dość... Do tego nic mi nie wchodzi do głowy Ogarnę wątek, poodpisuję i nadrobię jak już będzie po

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam takie pytanie.
Co sądzicie o piosence Whitney Houston 'I have nothing' na pierwszy taniec?
Pasuje, czy nie bardzo? Wprawdzie tekst jest o tym, że nie ma się nic, gdy tej drugiej połówki nie ma obok.. A strasznie mi się podoba ta piosenka i może wtedy uklad to niej?
Piosenka jest bardzo ładna Na początku też braliśmy ją pod uwagę.

Ja od wczoraj zaczęłam zastanawiać się nad kwiatami... nie wiem czy je chcemy dostawać od gości A taka refleksja naszła mnie po tym, jak codziennie zmieniam wodę w kwiatach, które dostałam na urodzinyJakbym tak miała codzienie bawić się z dajmy na to 30 bukietami, to padłabym. I nie wiem teraz: dawać jakiś wierszyk o kwiatach, czy nie ? W sumie moglibyśmy dostać trochę kwiatów, ale nie za dużo, więc mogłabym dać jakiś wierszyk w stylu "do wyboru: bukiet lub wino czy tam kupon Lotto". Znacie może takie, które dają wybór ? Bo ja kojarzę tylko te, w których się pisze konkretnie.

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 15:54   #1202
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość

[/COLOR]adoosienka jak zdrówko?
Lepiej! Mniejszy kaszel mam (wiwat inhalacje! ) i ogólnie dużo lepiej już się czuję

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Kindziu mamy 3 miesiące do ślubu dopiero teraz się zorientowałam ;p stuknęło 90 dni :P
Gratulacje dziewczynki
Jezuuu jak ten czas zapitala

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
: I nie wiem teraz: dawać jakiś wierszyk o kwiatach, czy nie ? W sumie moglibyśmy dostać trochę kwiatów, ale nie za dużo, więc mogłabym dać jakiś wierszyk w stylu "do wyboru: bukiet lub wino czy tam kupon Lotto". Znacie może takie, które dają wybór ? Bo ja kojarzę tylko te, w których się pisze konkretnie.
My chcemy książkę albo słodki alkohol Oto nasz wierszyk:
"Goście Nasi Mili!
Na wesele przybywajcie, o prezenty się nie martwcie:
by nie składać ich na stercie, niechaj zmieszczą się w kopercie.
Chcemy także Państwa prosić, by nam kwiatów nie przynosić.
Wszyscy dają Młodym kwiatki: róże, fiołki, chabry, bratki...
Dla nas jednak największą atrakcją będzie książka z dedykacją
albo słodki trunek w darze na pomyślność Młodej Parze!"

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 15:57   #1203
bluesky89
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za odzew

My wierszyk będziemy mieć taki :

Istnieje zwyczaj przychodzenia z bukietami,
lecz my słodyczy jesteśmy smakoszami,
więc jeśli macie ochotę podarować nam kwiatki,
przynieście zamiast nich książki, wino lub czekoladki.

Edytowane przez bluesky89
Czas edycji: 2012-02-19 o 15:59
bluesky89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 16:03   #1204
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Helllloo
O rety...ale mnie tu dawno nie było (dokładnie tydzień temu)... Tak to jest, jak skończyły się ferie i trzeba było wrócić do pracy :/
Do nadrobienia mam z co najmniej...... 60 stron
Hej No tak to jest niestety, że nie ma się czasu na to na co chce się ten czas mieć... ile czasu mnie nie było (Boziu...) i dalej nie powinnam tu siedzieć tylko cisnąć mgr... ale Ci zazdroszczę, że Ty chociaż oddałaś już jakąś część, a ja dalej w czarnej D.

A oto moja tablica inspiracji

Edytowane przez sztuczka_magiczka
Czas edycji: 2012-02-29 o 11:21
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 16:04   #1205
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość

Piosenka jest bardzo ładna Na początku też braliśmy ją pod uwagę.

Ja od wczoraj zaczęłam zastanawiać się nad kwiatami... nie wiem czy je chcemy dostawać od gości A taka refleksja naszła mnie po tym, jak codziennie zmieniam wodę w kwiatach, które dostałam na urodzinyJakbym tak miała codzienie bawić się z dajmy na to 30 bukietami, to padłabym. I nie wiem teraz: dawać jakiś wierszyk o kwiatach, czy nie ? W sumie moglibyśmy dostać trochę kwiatów, ale nie za dużo, więc mogłabym dać jakiś wierszyk w stylu "do wyboru: bukiet lub wino czy tam kupon Lotto". Znacie może takie, które dają wybór ? Bo ja kojarzę tylko te, w których się pisze konkretnie.
Mam 3 wierszyki
mi się osobiście podoba ten pierwszy

Ci, którzy szczęście przyjdą dzielić z nami
Niech nie biorą kwiatów-te zerwiemy sami
Kupon totolotka i butelkę wina
Niech dla Młodej Pary każdy w ręku trzyma

-------------------------------------------------------

Prosimy by gość każdy
Zamiast kwiatów pęku
Kupon totka i wino
Dla nas trzymał w ręku

-------------------------------------------------------

Jest radością wielką być w tym dniu z Wami
Nie obdarowujcie nas jednak kwiatami
Niech prezentem będzie wino oraz kupon totka
A Parę Młodą wtedy szczęścia mnóstwo spotka
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 16:14   #1206
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
widziałam Twoje, piękne są mam nadzieję ze moje też takie wyjdą a kolorek masz taki dokładnie jak na zdjęciu, czy wyszedł trochę przekłamany? bo jeśli taki jak na zdjęciu to ja mam jednak trochę inny, taki bardziej jak te Twoje wstążki (mam próbkę materiału więc mogę przyłożyć i porównać)
Nie planuję tak dokładnie na 100% wszystkiego dobierać pod idealny odcień, ale np muchę dla TŻa chciałam fioletową, a na razie znajduje same takie chłodne-fioletowe boję się że to się będzie gryzło, tak samo z kwiatami...
Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Hmm... wiesz? Teraz jak spojrzałam na wzorniki satyn angielskich na obu stronach sklepów to tak nie do końca jestem pewna, że dysponują dokładnie tym samym materiałem... A może to też różnica uchwycenia barwy aparatem? No i fakt, na zdjęciu trochę inaczej moje butki wyglądają, wiadomo Dodatki dla TŻa mam jak w zdjęciu poniżej i powiem Ci, że ta mucha jest minimalnie w cieplejszej barwie niż moje buty... ale to nic Natomiast mam podejrzenie, że Twoje buty mogą być w nieco cieplejszym odcieniu niż moje... wtedy do tego kompletu pasowałyby jak ulał (pas planujemy TŻowi przywdziać tylko do pokazu tanecznego :p) Jak Ci się podoba?
...Ewusiu! Zapomniałam się wypowiedzieć na temat odmienności odcieni fioletowych materiałów i kwiatów. Otóż fioletowe kwiaty lubię, ale osobno... Jeśli chodzi o wpasowanie w moją śliwkową koncepcję, to niestety żaden fioletowy kwiat nie odpowiada mi w 100% mimo iż kochamsię w bukiecie poniżej --> (ostatnio któraś z dziewcząt dawała linka do zdjęć dziewczyny, która ten bukiet miała na swoim ślubie) to chyba jednak postawię na puszysty bukiecik z samej gipsówki z pięknym trzonkiem obwiązanym śliwkową wstążką W końcu fioletowych dodatków będę mieć wystarczająco by były dostrzegalne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bukiet_CUDO.jpg (69,9 KB, 27 załadowań)

Edytowane przez sztuczka_magiczka
Czas edycji: 2012-02-19 o 16:16
Stary 2012-02-19, 16:20   #1207
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Cytat:

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 16:27   #1208
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Jeśli chodzi o wierszyki, to ja na odwrocie naszego zaproszenia umieściłam 2... Jeden sugerujący, że wolimy pieniążki zamiast prezentów rzeczowych a drugi że prosimy o wino lub książki zamiast kwiatków

Goście nasi ukochani
my już w domu wszystko mamy
chcecie coś nam podarować
dajcie śwince się radować!

…a zamiast na kwiaty wydawać pieniążki,
przynieście prosimy wino lub książki.

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Hihi dziękuję Kochana, chociaż Ty doceniłaś moje wypociny w paintcie Naprawdę się starałam
Stary 2012-02-19, 16:29   #1209
tusia_m
Zakorzenienie

Sztuczko - za inspiracje .
co do czasu - to fakt. najgorsze jest to, że brakuje mi wizażu i Was, ale niestety, wszystkiego człowiek mieć nie może.... I czasem trzeba zniknąć na jakiś czas
co do magisterki - to ekhm..... fakt, COŚ oddałam, ale nie wiem na jakim poziomie jest te COŚ i ile poprawek będę musiała nanieść

Marylko - cudna relacja !!!!! mieliście bajkowy ślub!! cieszę się, że wszystko się udało.

No i najważniejsze:

Seagirl - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!!!!!!!

Zmykam, zaraz TŻcik przychodzi

Can you feel the love tonight?
It is where we are...

Edytowane przez tusia_m
Czas edycji: 2012-02-19 o 16:30
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 16:31   #1210
201705121336
Konto usunięte

witam po długim czasie!
szkolenie w trakcie cisną nas od początku
w wolnym czasie postaram sie nadrobic
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 16:36   #1211
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Sztuczko - za inspiracje .
co do czasu - to fakt. najgorsze jest to, że brakuje mi wizażu i Was, ale niestety, wszystkiego człowiek mieć nie może.... I czasem trzeba zniknąć na jakiś czas
co do magisterki - to ekhm..... fakt, COŚ oddałam, ale nie wiem na jakim poziomie jest te COŚ i ile poprawek będę musiała nanieść
A dziękuję, dziękuję Kurczę no i na tym polega mój problem, że jeszcze NIC nie napisałam... No masakra i porażka - moja cierpliwa i kochana promotorka niebawem mnie wyrzuci na zbity pysk z tej współpracy :p Ale co ja zrobię, że albo jestem w pracy albo fantazjuję o ślubie ...i dziergam np. tablicę inspiracji :p?
Stary 2012-02-19, 16:41   #1212
niusia_87
Zakorzenienie

http://kwejk.pl/obrazek/948788/ciekawe.html inspiracja
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 16:41   #1213
evoonia86
Zakorzenienie

Ewusia_marchew gratuluję zakupu butków

adoosienka najbardziej podoba mi się ten model http://sklep.vistula.pl/product-pol-...M-Lantier.html

Cytat:
Dziewczynki wpadam się tylko przywitać.. Jutro o 13.00 błagam o kciuki: piszę tą nieszczęsną poprawkę, jestem spanikowana, nerwowa i mam dość... Do tego nic mi nie wchodzi do głowy Ogarnę wątek, poodpisuję i nadrobię jak już będzie po
powodzonka kochana

Cytat:
Kindziu mamy 3 miesiące do ślubu dopiero teraz się zorientowałam ;p stuknęło 90 dni :P
o kurcze, jak szybko zleciało gratuluję
Stary 2012-02-19, 17:05   #1214
magdalennne
Wtajemniczenie

I na szczęście naskrobałyście tylko 4 strony
Miałam dzisiaj przeniesione z listopada szkolenie BHP na uczelni i pan przyjechał, powiedział, że dużo mówić nie będzie, bo większość pracuje i jest po takim szkoleniu i jedyne co to nam radzi to w taka pogodę nie chodzić w obcasach

Nad wierszykiem o kwiatach się zastanawiałam, ale ja tak uwielbiam dostawać kwiaty, że stwierdziłam, że nie pozbawię się tej przyjemności
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 17:27   #1215
Blacky
Zadomowienie

Do0bry wieczór

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Pokazujecie zdjecia swoich kiecek na drugi dzień, to ja też się pochwalę
Oto moja sukieneczka na poprawiny.
Prześliczna i szałowo w niej wyglądasz!

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Aaa, dziewczyny, czy takie butki mogę sobie ubrać na sesję ślubną? Czy postawić na jakiś inny, konkretniejszy kolor?
Każdy kolor przy białej sukni będzie wyglądał konkretnie.

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
no placilismy.. 500 zl i zaliczka przepada
Technicznie rzecz biorąc zaliczka zawsze podlega zwrotowi - zadatek jest bezzwrotny. Więc teoretycznie nawet, kiedy w umowie jest, że zaliczka jest bezzwrotna, to ten zapis nie ma mocy prawnej.

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, znalazłam takie oto zdjecia. Nigdy sie nad tym nie zastanawiałam, ale czy Wy będziecie jakos specjalnie ozdabiać kieliszki?
Chyba przewiążę po prostu kremową wstążką.

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Kochane!!! Zadzwonili dziś do mnie i idę na rozmowę we wtorek w końcu jakiś odzew
A jutro wybieram się z mamą i siostrą oglądać suknie, może w końcu coś pozytywnego będzie

Idę was nadrabiać i dziękuję za słowa otuchy
Gratulacje i trzymam kciuki!

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
POMOCY!!!!

dziewczyny znacie kogoś kto pracuję w Orange??

ręce mi się trzęsą ze złości zaraz Wam napiszę o co chodzi!!
pamiętacie moją akcję z byłą TŻ ??
Nikt oficjalnie nie może podać takich danych. Bardzo mi przykro, że spotkała Cię taka sytuacja. Wiem, że to nie łatwe, ale postaraj się nie przejmować. Nie ma co zawracać sobie głowy kimś, kto nie dość, że jest szują, to jeszcze tchórzliwą, bo nie jest w stanie powiedzieć nic prosto w twarz.

Ja wczoraj miałam nieprzyjemną przygodę. Chodzę jeszcze o kuli. Wysiadałam z autobusu i kiedy kula była już na zewnątrz oparta o chodnik, a ja jeszcze w autobusie (więc zwisałam lekko głową w dół), a autobus ruszył z otwartymi drzwiami. Prawie wypadłam, nie wiem jak się wciągnęłam do środka. Kierowca się zatrzymał i zaczął zamykać drzwi, kiedy jeszcze w nich stałam. W końcu wysiadłam zapłakana ze strachu, a on... odjechał! Nie sprawdził ani nawet nie spytał czy wszystko w porządku. Nic mnie już nie zdziwi. Jak jeszcze chodziłam o dwóch kulach nikt nie fatygował się, żeby ustąpić mi miejsca, a jak jedna pani ustąpiła, to starsza pani popchnęła mnie i pobiegła do tego miejsca, żeby usiąść pierwsza. Masakra. Po prostu tracę wiarę w ludzi.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 17:28   #1216
anusia-girl
Rozeznanie

Hej laseczki

Witam się już niestety "prawie" po weekendowo Oczywiście naskrobałyście tu przez te dwa dni niemiłosiernie dużo stron... i przyznam się szczerze, że jeszcze wszystkiego nie przeczytałam ale mam taki zamiar
Przeczytałam oczywiście relację ze ślubu marylka80 i oczywiście wzruszyłam się!!! BAJKOWY ŚLUB!!!

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
o kurcze, życzliwa Judyta z WP donosi, żę mój facet mnie zdradza! Co ja biedna zrobie!!!
Ufff!!! Nie jestem sama

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość

z pytań - na jakie zabiegi pielęgnacyjne zamierzacie iść przed ślubem?
muszę sobie też to rozplanować
pozdrawiam i postaram się jak najszybciej nadrobić
Ja myślałam sobie o peelingu kawitacyjnym, jakiś innych oczyszczająco- nawilżających

Pradip: Witam nową PM
Seagirl: Już po ślubie! Wszystkiego co najmilsze i najsłodsze na tej nowej drodze życia!

Ehhh jutro już koniec sesji i trzeba gnać na zajęcia... a z moim super genialnym i wspaniałym planem mam jutro zajęcia do 20:30
Miłego wieczorka Wam życzę! Buziaki

Stary 2012-02-19, 17:30   #1217
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
dziś nam stuknęło równo 3 miesiące
w końcu można się zabrać za papiery
niedługo Wam wrzucę fotki obrączek tak dla dopełnienia tych 3 miesięcy TŻ siedzi u mnie i powoli odczuwamy, że ten dzień zbliża się wielkimi krokami
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 17:40   #1218
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Siema Ziomalki

Jestem po zabawie karnawałowej. Wrażenia bardzo fajne mamy. Potańczyliśmy sobie, popiliśmy, pośpiewaliśmy i co, dzisiaj rozchorowałam się. Ale warto było pójść.
Niusia, a byliśmy na potańcówce w domu kultury.

Witam nową PMkę

Marylko Ciary mi po plecach przechodzą jak o Was myślę. Gratuluję pięknego ślubu i życzę Wam wszystkiego najlepszego

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 17:41   #1219
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Aż tak nie Chociaż troszeńkę krzyków było - emocje niesamowite, świetna walka była!

Dziewczyny wybrałam dla Tż garnitury i smokingi, co sądzicie?
1) http://sklep.vistula.pl/product-pol-...S-Vistula.html najbardziej mi się podoba bo uwielbiam połysk i zaznaczone klapy no i wykorzysta go jeszcze
2) http://sklep.vistula.pl/product-pol-...M-Lantier.html klasyczny smoking, też wyglądałby bosko
3) http://sklep.vistula.pl/product-pol-...Y-Vistula.html kolejny smoking

Musimy koniecznie jechać w weekend przymierzyć!
garnitur bardzo mi się podoba smokingi już mniej ale do mnie w ogóle one nie przemawiają

Cytat:

Cytat:

Cytat:
Hej No tak to jest niestety, że nie ma się czasu na to na co chce się ten czas mieć... ile czasu mnie nie było (Boziu...) i dalej nie powinnam tu siedzieć tylko cisnąć mgr... ale Ci zazdroszczę, że Ty chociaż oddałaś już jakąś część, a ja dalej w czarnej D.

Sztuczko moja praca mgr też jest w czarnej d... i nie wiem kiedy z tym ruszę ale do końca kwietnia muszę ją oddać bo inaczej nie będę mogła się bronić w czerwcu a zależy mi by mieć to już z głowy przed ślubem

Cytat:
niedługo Wam wrzucę fotki obrączek tak dla dopełnienia tych 3 miesięcy TŻ siedzi u mnie i powoli odczuwamy, że ten dzień zbliża się wielkimi krokami

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 17:44   #1220
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
Stary 2012-02-19, 18:59   #1221
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
nom my się za to zabierzemy w tym tygodniu
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 19:01   #1222
kindziulindzia
Zakorzenienie

a to foty obrączek długo czekałyście no to macie dużo jestem w nich zauroczona są takie jakie chcieliśmy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0003.jpg (93,7 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0004.jpg (80,4 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0007.jpg (76,7 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0008.jpg (105,6 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0010.jpg (80,5 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0013.jpg (73,6 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0014.jpg (97,4 KB, 52 załadowań)
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 19:08   #1223
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
druga sukienke zauwazylam wchodzac do salonu i tez poprosilam o zmierzenie.
(Zawsze bylam nastawiona na empire, ale milosc do JH. nakazuje mi zmierzyc tez falbanki.)
A ta byla leciutka i przepiekny miala krysztalowy pas!
Ogolem to wlasnie w niej nie czulam sie przebrana Bardzo lubie taki styl zobaczcie na ludzi za mna mówili ze o wiele lepiej wygladam w tej empire
kosztuje 2100 albo 2200.
Gore ma wyszyta piórkami (podobna w madonnie kosztowała ponad 5.tys)
Według mnie z piórami dużo lepsza. Rozumiem, że ten pas dałoby się poprawić, ale ta druga po prostu bardziej mi do Ciebie pasuje. Jest śliczna, dziewczęca, ale prze te pióra oryginalna i z nutką tajemnicy.

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Pochwalę się: pierwsza wycieczka po salonach ślubnych zaliczona [...]. Powiem wam, że do tej pory nie miałam jeszcze klarownej wizji mojego imagu ślubnego ale z tą suknią w roli głównej wszystko zaczyna mi się już układać w głowie
Gratulacje! Skoro już układasz wizję wyglądu, to ja stawiam, że będzie to już Twoja suknia.

[QUOTE=adoosienka;32391794]Mam dodatkowego fotografa!!! [/qoute]
Gratulacje! Taniocha.

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
ło? Co ? Ale se wymyślili?
Często fotografowie mają w umowie, że nikt ma im nie przeszkadzać - inni fotografowie profesjonalni są zwykle wykluczeni, a czasem jest też zapis o amatorach. Jak on ma robić porządne zdjęcia, jak mu inny fotograf albo babcia latająca z kamerą wchodzą w kadr?

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane
Cudowny ślub, wspaniała relacja - gratuluję kochana! I życzę mnóstwo szczęścia!

A nasza strona ślubna już prawie gotowa. Może jeszcze dziś będzie on-line. Wrzucę Wam, żebyście mogły ocenić czy nie zbyt bezpośrednio podeszłam do sprawy strojów gości i rzucania ryżem.

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Cytat:
a to foty obrączek długo czekałyście no to macie dużo jestem w nich zauroczona są takie jakie chcieliśmy
Bardzo ładne - podobne do naszych.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 19:14   #1224
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Hejka Lachoniki
Przeleciałam Was jednym okiem, bo kac morderca nie chce sobie pójść

Seagirl wszystkiego co najpiękniejsze na Waszej nowej drodze życia. niech Wam się układa.

Kindziu obrączki cacuszka
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 19:16   #1225
__Paulinka__
Zakorzenienie

a ja od 7 godzin ciesze sie moim TZcikiem Kochanym jest cuuuudownie rozłąka super sprawa jaby nie patrzec

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
[/COLOR]

no to tak jak pisałam kupiliśmy ten garnitur o taki :http://sklep.vistula.pl/product-pol-...stula-RED.html tylko czarny i 2 koszule. I za butami chodziliśmy. Zaglądaliśmy również do sklepów ze sprzętem AGD bo musimy kupić lodówkę, pralkę i odkurzacz do naszego wynajmowanego mieszkanka.
A T zniósł to bardzo dobrze. On nawet lubi łazić po sklepach. Tylko nogi nas na koniec już bolały
Pokazalam TZ, Jemu tez sie bardzo podoba i mowi, ze taki tez chce
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 19:16   #1226
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Często fotografowie mają w umowie, że nikt ma im nie przeszkadzać - inni fotografowie profesjonalni są zwykle wykluczeni, a czasem jest też zapis o amatorach. Jak on ma robić porządne zdjęcia, jak mu inny fotograf albo babcia latająca z kamerą wchodzą w kadr?
Jakoś sobie radzę z babciami, uwierz mi. Z resztą tak samo pracujemy we dwoje i masz tyle możliwości złapania kadrów, że teraz pary które robią reportaż to prawie standard.

A jakoś u zia ani Korybut ani pracowniawspomnien się nie pogryzli

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 19:16   #1227
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Na krawędziach macie białe czy żółte złoto?
My mamy z białym i zgadzam się z Tobą w 100% że są śliczne
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 19:17   #1228
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Ładniusie!

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 19:23   #1229
Nika0208
Rozeznanie

kindziulindzia - śliczne sa wasze obrączki
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 19:24   #1230
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Sliczne!

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości