|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Cytat:
![]() Cytat:
Ja od wczoraj zaczęłam zastanawiać się nad kwiatami... nie wiem czy je chcemy dostawać od gości A taka refleksja naszła mnie po tym, jak codziennie zmieniam wodę w kwiatach, które dostałam na urodziny
|
|
#1202 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Lepiej!
) i ogólnie dużo lepiej już się czuję Cytat:
Jezuuu jak ten czas zapitala ![]() Cytat:
Oto nasz wierszyk: "Goście Nasi Mili! Na wesele przybywajcie, o prezenty się nie martwcie: by nie składać ich na stercie, niechaj zmieszczą się w kopercie. Chcemy także Państwa prosić, by nam kwiatów nie przynosić. Wszyscy dają Młodym kwiatki: róże, fiołki, chabry, bratki... Dla nas jednak największą atrakcją będzie książka z dedykacją albo słodki trunek w darze na pomyślność Młodej Parze!"
|
||
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za odzew
![]() ![]() My wierszyk będziemy mieć taki : Istnieje zwyczaj przychodzenia z bukietami, lecz my słodyczy jesteśmy smakoszami, więc jeśli macie ochotę podarować nam kwiatki, przynieście zamiast nich książki, wino lub czekoladki. Edytowane przez bluesky89 Czas edycji: 2012-02-19 o 15:59 |
|
|
|
#1204 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No tak to jest niestety, że nie ma się czasu na to na co chce się ten czas mieć... ile czasu mnie nie było (Boziu...) i dalej nie powinnam tu siedzieć tylko cisnąć mgr... ale Ci zazdroszczę, że Ty chociaż oddałaś już jakąś część, a ja dalej w czarnej D. ![]() A oto moja tablica inspiracji
Edytowane przez sztuczka_magiczka Czas edycji: 2012-02-29 o 11:21 |
|
|
|
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi się osobiście podoba ten pierwszy ![]() Ci, którzy szczęście przyjdą dzielić z nami Niech nie biorą kwiatów-te zerwiemy sami Kupon totolotka i butelkę wina Niech dla Młodej Pary każdy w ręku trzyma ------------------------------------------------------- Prosimy by gość każdy Zamiast kwiatów pęku Kupon totka i wino Dla nas trzymał w ręku ------------------------------------------------------- Jest radością wielką być w tym dniu z Wami Nie obdarowujcie nas jednak kwiatami Niech prezentem będzie wino oraz kupon totka A Parę Młodą wtedy szczęścia mnóstwo spotka |
|
|
|
|
#1206 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
W końcu fioletowych dodatków będę mieć wystarczająco by były dostrzegalne
Edytowane przez sztuczka_magiczka Czas edycji: 2012-02-19 o 16:16 |
||
|
|
|
#1207 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1208 |
|
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi o wierszyki, to ja na odwrocie naszego zaproszenia umieściłam 2... Jeden sugerujący, że wolimy pieniążki zamiast prezentów rzeczowych a drugi że prosimy o wino lub książki zamiast kwiatków
![]() Goście nasi ukochani my już w domu wszystko mamy chcecie coś nam podarować dajcie śwince się radować! …a zamiast na kwiaty wydawać pieniążki, przynieście prosimy wino lub książki. ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Hihi dziękuję Kochana, chociaż Ty doceniłaś moje wypociny w paintcie Naprawdę się starałam
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Sztuczko -
za inspiracje . co do czasu - to fakt. najgorsze jest to, że brakuje mi wizażu i Was, ale niestety, wszystkiego człowiek mieć nie może.... I czasem trzeba zniknąć na jakiś czas ![]() co do magisterki - to ekhm..... fakt, COŚ oddałam, ale nie wiem na jakim poziomie jest te COŚ i ile poprawek będę musiała nanieść ![]() Marylko - cudna relacja !!!!! mieliście bajkowy ślub!! No i najważniejsze: Seagirl - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!!!!!!! Zmykam, zaraz TŻcik przychodzi
Edytowane przez tusia_m Czas edycji: 2012-02-19 o 16:30 |
|
|
|
#1210 |
|
Konto usunięte
|
witam po długim czasie!
szkolenie w trakcie cisną nas od początku ![]() w wolnym czasie postaram sie nadrobic
|
|
|
|
#1211 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurczę no i na tym polega mój problem, że jeszcze NIC nie napisałam... No masakra i porażka - moja cierpliwa i kochana promotorka niebawem mnie wyrzuci na zbity pysk z tej współpracy :p Ale co ja zrobię, że albo jestem w pracy albo fantazjuję o ślubie
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
http://kwejk.pl/obrazek/948788/ciekawe.html inspiracja
|
|
|
|
#1213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ewusia_marchew gratuluję zakupu butków
![]() adoosienka najbardziej podoba mi się ten model http://sklep.vistula.pl/product-pol-...M-Lantier.html Cytat:
Cytat:
gratuluję |
||
|
|
|
#1214 |
|
Wtajemniczenie
|
I na szczęście naskrobałyście tylko 4 strony
Miałam dzisiaj przeniesione z listopada szkolenie BHP na uczelni i pan przyjechał, powiedział, że dużo mówić nie będzie, bo większość pracuje i jest po takim szkoleniu i jedyne co to nam radzi to w taka pogodę nie chodzić w obcasach ![]() Nad wierszykiem o kwiatach się zastanawiałam, ale ja tak uwielbiam dostawać kwiaty, że stwierdziłam, że nie pozbawię się tej przyjemności
|
#1215 | |||||
|
Zadomowienie
|
Do0bry wieczór
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Technicznie rzecz biorąc zaliczka zawsze podlega zwrotowi - zadatek jest bezzwrotny. Więc teoretycznie nawet, kiedy w umowie jest, że zaliczka jest bezzwrotna, to ten zapis nie ma mocy prawnej. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja wczoraj miałam nieprzyjemną przygodę. Chodzę jeszcze o kuli. Wysiadałam z autobusu i kiedy kula była już na zewnątrz oparta o chodnik, a ja jeszcze w autobusie (więc zwisałam lekko głową w dół), a autobus ruszył z otwartymi drzwiami. Prawie wypadłam, nie wiem jak się wciągnęłam do środka. Kierowca się zatrzymał i zaczął zamykać drzwi, kiedy jeszcze w nich stałam. W końcu wysiadłam zapłakana ze strachu, a on... odjechał! Nie sprawdził ani nawet nie spytał czy wszystko w porządku. Nic mnie już nie zdziwi. Jak jeszcze chodziłam o dwóch kulach nikt nie fatygował się, żeby ustąpić mi miejsca, a jak jedna pani ustąpiła, to starsza pani popchnęła mnie i pobiegła do tego miejsca, żeby usiąść pierwsza. Masakra. Po prostu tracę wiarę w ludzi.
|
|
|
#1216 | ||
|
Rozeznanie
|
Hej laseczki
![]() Witam się już niestety "prawie" po weekendowo Oczywiście naskrobałyście tu przez te dwa dni niemiłosiernie dużo stron... i przyznam się szczerze, że jeszcze wszystkiego nie przeczytałam ale mam taki zamiar ![]() Przeczytałam oczywiście relację ze ślubu marylka80 i oczywiście wzruszyłam się!!! BAJKOWY ŚLUB!!! Cytat:
![]() Cytat:
Pradip: Witam nową PM Seagirl: Już po ślubie! Wszystkiego co najmilsze i najsłodsze na tej nowej drodze życia! Ehhh jutro już koniec sesji i trzeba gnać na zajęcia... a z moim super genialnym i wspaniałym planem mam jutro zajęcia do 20:30 ![]() Miłego wieczorka Wam życzę! Buziaki ![]()
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() w końcu można się zabrać za papiery niedługo Wam wrzucę fotki obrączek tak dla dopełnienia tych 3 miesięcy TŻ siedzi u mnie i powoli odczuwamy, że ten dzień zbliża się wielkimi krokami
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
Siema Ziomalki
Jestem po zabawie karnawałowej. Wrażenia bardzo fajne mamy. Potańczyliśmy sobie, popiliśmy, pośpiewaliśmy i co, dzisiaj rozchorowałam się. Niusia, a byliśmy na potańcówce w domu kultury. Witam nową PMkę Marylko
|
#1219 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sztuczko moja praca mgr też jest w czarnej d... i nie wiem kiedy z tym ruszę ale do końca kwietnia muszę ją oddać bo inaczej nie będę mogła się bronić w czerwcu a zależy mi by mieć to już z głowy przed ślubem ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1220 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
a to foty obrączek długo czekałyście no to macie dużo
jestem w nich zauroczona są takie jakie chcieliśmy
|
#1223 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozumiem, że ten pas dałoby się poprawić, ale ta druga po prostu bardziej mi do Ciebie pasuje. Jest śliczna, dziewczęca, ale prze te pióra oryginalna i z nutką tajemnicy. ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=adoosienka;32391794]Mam dodatkowego fotografa!!! [/qoute] Gratulacje! Taniocha. ![]() Często fotografowie mają w umowie, że nikt ma im nie przeszkadzać - inni fotografowie profesjonalni są zwykle wykluczeni, a czasem jest też zapis o amatorach. Jak on ma robić porządne zdjęcia, jak mu inny fotograf albo babcia latająca z kamerą wchodzą w kadr? ![]() Cudowny ślub, wspaniała relacja - gratuluję kochana! I życzę mnóstwo szczęścia! A nasza strona ślubna już prawie gotowa. Może jeszcze dziś będzie on-line. Wrzucę Wam, żebyście mogły ocenić czy nie zbyt bezpośrednio podeszłam do sprawy strojów gości i rzucania ryżem. ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka Lachoniki
Przeleciałam Was jednym okiem, bo kac morderca nie chce sobie pójść ![]() Seagirl wszystkiego co najpiękniejsze na Waszej nowej drodze życia. niech Wam się układa. Kindziu obrączki cacuszka |
|
|
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja od 7 godzin ciesze sie moim TZcikiem Kochanym
![]() Cytat:
Pokazalam TZ, Jemu tez sie bardzo podoba i mowi, ze taki tez chce
|
|
|
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakoś u zia ani Korybut ani pracowniawspomnien się nie pogryzli
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#1229 |
|
Rozeznanie
|
kindziulindzia - śliczne sa wasze obrączki
|
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
Sliczne!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

Ogarnę wątek, poodpisuję i nadrobię jak już będzie po 
A taka refleksja naszła mnie po tym, jak codziennie zmieniam wodę w kwiatach, które dostałam na urodziny

) i ogólnie dużo lepiej już się czuję

(dokładnie tydzień temu)... Tak to jest, jak skończyły się ferie i trzeba było wrócić do pracy :/ 
bo jeśli taki jak na zdjęciu to ja mam jednak trochę inny, taki bardziej jak te Twoje wstążki (mam próbkę materiału więc mogę przyłożyć i porównać)
boję się że to się będzie gryzło, tak samo z kwiatami...

i oczywiście wzruszyłam się!!! BAJKOWY ŚLUB!!! 

18.08.2010 - zaręczyny
są takie jakie chcieliśmy