Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-19, 22:44   #1291
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
hej hej
przyszłam prosić o kciuki na jutro za pomyślny przebieg egzaminu Ostatnio dostałam 4,5 więc wasze kciuki działają
papatki i dobrej nocki

Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 22:52   #1292
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

dziewczyny za wasze egzaminy

Złapało mnie choróbsko... meczy mnie strasznie katar i nie wiem jak dozyje do jutra.
Ogolem ostatnio cos czesto choruje... od listopada mialam 2 anginy i teraz znow podwyższoną goraczka i katar... mam nadzieje ze to tylko przeziebienie ..

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 23:01   #1293
Lubcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
dziewczyny za wasze egzaminy

Złapało mnie choróbsko... meczy mnie strasznie katar i nie wiem jak dozyje do jutra.
Ogolem ostatnio cos czesto choruje... od listopada mialam 2 anginy i teraz znow podwyższoną goraczka i katar... mam nadzieje ze to tylko przeziebienie ..
Oj biedaczyno ty nasza mam nadzieję że to nic poważnego i szybciutko się wyleczysz zrób sobie gorącą kąpiel, potem weź aspirynkę lub grpieksa i mam nadzieję, że to wszystko do rana wypocisz i jutro będzie już lepiej

Ja już się żegnam i zmykam do łóżeczka dobranoc dziewuszki
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 23:09   #1294
a u d r e y
Wtajemniczenie

dla wszystkich potrzebujących

nie mam siły nadrabiac, z okazji karnawału wypiłyśmy z przyjaciółką- świadkową butelke wina i jestem padnięta. 2h snu i taka noc i dzień.. jestem wykonczona
dobranoc
Stary 2012-02-19, 23:18   #1295
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

dobranoc

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 23:34   #1296
niusia_87
Zakorzenienie

Byłam z TŻ na "Big love"

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Jestem po zabawie karnawałowej. Wrażenia bardzo fajne mamy. Potańczyliśmy sobie, popiliśmy, pośpiewaliśmy i co, dzisiaj rozchorowałam się. Ale warto było pójść.
Niusia, a byliśmy na potańcówce w domu kultury.
Kuruj się kochana
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 23:39   #1297
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Kindzia śliczne obrączki.
A teraz dziewczyny trochę Was pomęczę... mam kilka pytań...uwaga...
1. Czy jak Wy idziecie do kosmetyczki albo kosmetyczka przychodzi do Was to przy okazji załatwiacie makijaż dla swojego mężczyzny, o co mi chodzi...chodzi o to, by się nie świecił lub by nie było widać takich niedoskonałości jak np sińce pod oczami???
2. Pytanie związane z pierwszym, bo ja już się pogubiłam.... najpierw idę umówić się do fryzjera, później zaś na makijaż, czy jest odwrotnie?
3. Czy bardzo źle wygląda rozdanie zaproszeń podczas rodzinnego zjazdu, o co chodzi, niestety jedyną okazją by rozdać zaproszenia naszym gościom ze strony TŻ są święta wielkanocne, ale nie oszukujmy się sporo ludzi po prostu chodzi w gości, na kawkę, herbatkę mazurka itp., i czy np.: jak będziemy u babci prosić na wesele to przy okazji jak będzie cioteczka z drugą to też możemy ich poprosić za jednym zamachem, czy jednak umówić się osobno i wręczyć osobno...
I oczywiście zapomniałam o jeszcze jednej rzeczy i nie mogę sobie przypomnieć, zwariuje...dobra, jak sobie przypomnę to zadam później. Proszę doradźcie mi bo ja już zwariowałam, już nie wiem co wypada a co nie, co pierwsze a co drugie?[COLOR="Silver"]
1. Chciałabym, ale na chęciach moich się kończy. TŻ w takich sprawach jest bardzo konserwatywny...
2. Zdecydowana większość dziewczyn najpierw robi fryz, a potem się maluje, więc chyba coś w tym jest
3. Moim zdaniem spokojnie możesz rozdać zaproszenia "hurtem" u babci. Ja w tym nietaktu nie widzę, a jakoś w końcu trzeba sobie radzić

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
I już mam zdjęcia Kiepskie, bo telefonem robione, a mój TŻ tak się zawziął, że musiało powstać całe imię To ciągle nie wersja ostateczna, ale wydaje mi się, że może wyjść ładnie
Świetnie to wyszło Twojemu TŻtowi

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Ślicznie wyszło!

Dziewczyny, nasza strona ślubna już działa!

Jestem ciekawa Waszych opinii, mi się szalenie podoba.

http://marta-mateusz-2012.pl/
Jestem bardzo na TAK! Prosto, zwięźle i na temat. Sugestie dotyczące prezentów i ubioru są ok. Tylko właśnie się zastanawiam dlaczego dużo PMek zwraca uwagę, by na ślub nie przychodzić w czarnym???

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Dziewczyny trzymajcie jutro kciuki za mnie. Idę pierwszy dzień do nowej pracy i mam schizy, że sobie nie poradzę i stres już mnie zżera.

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
to co, jak sądzicie? powinnam inaczej zapisac sie na make-up i fryz?
Ta druga propozycja jest ok. Najpierw fryzurka, potem make up, ubranie się i czekanie na TŻta

Cytat:
dziewczyny właśnie przez przypadek znalazłam sukienkę ( na sobotę i niedzielę) po moim piątkowym weselu, ale oczywiście nie wiem skąd dokąd i za jaką cenę, zdjęcia były na podobnym wątku problemowym...i zakochałam się i koniecznie taką muszę mieć, może nie białą tylko jasno błękitną jasno fioletową czerwoną ale właśnie takiego kroju....błagam pomóżcie...
Kochana, to wy ostro pobalujecie, jeśli jeszcze na niedzielę coś planujesz
A Ty bierzesz ślub cywilny czy konkordatowy??
Sukienki bardzo ładne, ale pewnie z racji tego, że to takie typowo ślubne, to i ich cena będzie ładna. Ale ta od Adosienki tez jest niczego sobie. Na poprawiny bardzo dobra.

Cytat:
hej hej
przyszłam prosić o kciuki na jutro za pomyślny przebieg egzaminu Ostatnio dostałam 4,5 więc wasze kciuki działają
papatki i dobrej nocki
zdasz na pewno!

PS. Jutro mam jechać na przymiarkę, a czuję się fatalnie... Lekarstwa, herbata i łóżeczko...

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18

Edytowane przez gosza_m
Czas edycji: 2012-02-19 o 23:45
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 23:47   #1298
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Nie martwcie się kwiatami ani prezentami - ani na jedno ani na drugie nie mamy miejsca.
Ubierzcie się tak, żebyście się sobie podobali. Nasza prośba: unikajcie sukienek w kolorze czarnym, białym i ecru.
Prosimy o nie rzucanie ryżu. Chcielibyśmy zachować fryzurę Panny Młodej w dobrym stanie.
Ostatnia prośba: bądźcie z nami w ten wyjątkowy dzień!
podoba mi się, szkoda, że na to nie wpadłam i nie napisałam tego w zaproszeniach
Stary 2012-02-20, 06:42   #1299
Kabriela
Zadomowienie

Mnie się wydaję, że dlatego, że czarny kojarzy się z żałobą, a dzień ślubu to dzień wesela...ja to sobie tak tłumaczę.
Biorę ślub konkordatowy normalnie w Kościele, tylko że odbywa się to w piątek, i od razu po Kościele mam wesele, więc sobotę i Niedzielę mam wolną jednak nie do końca, ponieważ nie mam poprawin, poprawiny robimy w domu, zostaje wtedy już tylko najbliższa Rodzina, żeby wspólnie jeszcze cieszyć się Dniem Ślubu i Wesela. I niestety zostało mi zapowiedziane, żebym nie próbowała ubrać się w sobotę w wytarte dżinsy i za dużą koszulę.... no więc będę szukać sukienki.
Przespałam się z myślą o tej zwiewnej sukience i postanowiłam, że ją zamówię, dopytam się tylko jak wygląda sprawa z wymiarami, zwrotem i takimi podobnymi.

---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ----------

Gosza, może do dzisiaj Ci przejdzie, poza tym emocje związane z suknią ślubną nie pozwolą Ci czuć się źle, chorobowo. Mam taką nadzieję... Trzymam
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 06:54   #1300
magdalennne
Wtajemniczenie

Witajcie porannie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
wrocilismy z kursu tanca

dzisiaj byly podstawy walca angielskiego

zakochalam sie w nim
zatanczymy go na pierwszym naszym tancu na weselu
Ależ wam zazdroszczę tego kursu tańca. Tak bardzo chciałam na niego iść, próbowałam namówić mojego TŻ i nawet w pewnym momencie się zgodził, ale potem były wymówki jak chciałam nas zapisać i odpuściłam. Najwyżej zrobimy z siebie pośmiewisko, bo on tańczy jak dziecko w podstawówce Zgodził się tylko na tańczenie w domu do piosenki na pierwszy taniec, więc może go wyprostuję trochę, chociaż ja też tancerką nie jestem

Dziewczyny, które potrzebują kciuków proszę bardzo

Wszystkim chorowitkom życzę powrotu do zdrowia Mnie odpuściło po 1,5 tygodnia
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 07:40   #1301
niusia_87
Zakorzenienie

Witam Was poniedziałkowo

Co do kolorów sukienek, co za problem założyć inny? Jest tyle kolorów i odcieni, a dużo osób upiera się na czarnym. Widziałam już na zdjęciach jak laski poubierały się w białe sukienki
Stary 2012-02-20, 07:45   #1302
anusia-girl
Rozeznanie

Cześć

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
A oto moja tablica inspiracji

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
a to foty obrączek długo czekałyście no to macie dużo jestem w nich zauroczona są takie jakie chcieliśmy
Śliczne!

Cytat:
1. Czy jak Wy idziecie do kosmetyczki albo kosmetyczka przychodzi do Was to przy okazji załatwiacie makijaż dla swojego mężczyzny, o co mi chodzi...chodzi o to, by się nie świecił lub by nie było widać takich niedoskonałości jak np sińce pod oczami???
2. Pytanie związane z pierwszym, bo ja już się pogubiłam.... najpierw idę umówić się do fryzjera, później zaś na makijaż, czy jest odwrotnie?
3. Czy bardzo źle wygląda rozdanie zaproszeń podczas rodzinnego zjazdu, o co chodzi, niestety jedyną okazją by rozdać zaproszenia naszym gościom ze strony TŻ są święta wielkanocne, ale nie oszukujmy się sporo ludzi po prostu chodzi w gości, na kawkę, herbatkę mazurka itp., i czy np.: jak będziemy u babci prosić na wesele to przy okazji jak będzie cioteczka z drugą to też możemy ich poprosić za jednym zamachem, czy jednak umówić się osobno i wręczyć osobno...
I oczywiście zapomniałam o jeszcze jednej rzeczy i nie mogę sobie przypomnieć, zwariuje...dobra, jak sobie przypomnę to zadam później. Proszę doradźcie mi bo ja już zwariowałam, już nie wiem co wypada a co nie, co pierwsze a co drugie?
1. Mój TŻ na bank się nie zgodzi na tego typu rzeczy
2. Dla mnie najpierw fryzjer później makijaż
3. Dla mnie źle nie wygląda, sama planuję tak zrobić

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Dziewczyny muszę się Was poradzić....
Slub mamy o 15tej. Na makijaż zapisałam się na godzinę 10.00, a mamkę na 10.30... Fryzjera jeszcze nie umawiałam i własnie tak sobie myślę, że przecież fryzjer powinien być najpierw więc może lepiej jak fryzjera wezmę o 9.30, a makijaż o 11? Przecież wykąpię się i wypeelinguję rano, więc jak wrócę od fryzjera i makijażystki to właściwie zostanie tylko ubranie się i będę gotowa... Jak sądzicie?
Ja bym wybrała ta drugą opcję, sama mam ślub o 15 i właśnie mam w planach podobne działanie:
10:00- fryzjer
11:30- makijaż

Cytat:
Ślicznie wyszło!

Bardzo fajna!!
Cytat:
I już mam zdjęcia Kiepskie, bo telefonem robione, a mój TŻ tak się zawziął, że musiało powstać całe imię To ciągle nie wersja ostateczna, ale wydaje mi się, że może wyjść ładnie
...

DLA WSZYSTKICH POTRZEBUJĄCYCH:
A DLA CHOROWITKÓW: SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA

Ehhh jak mi się dziś nie chcę... chyba przez to, że wiem iż muszę gnać dziś na zajęcia

Edytowane przez anusia-girl
Czas edycji: 2012-02-20 o 07:47
anusia-girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 07:58   #1303
Jamee
Zakorzenienie

Dzień dobry

Nauki dalszy ciąg już mi mózg paruje od nadmiaru informacji Chyba nigdy w życiu się tyle na egzamin nie uczyłam

Nena mocne

Też nie rozumiem dlaczego czerń jest niemile widziana na weselu. Jak dla mnie to jest najbardziej elegancki kolor. A kiedyś kolorem żałoby była biel a nie czerń...

Ale kogoś ubranego na biało w dzień mojego wesela nie zniosę a podejrzewam, że wyjątkowo wredna kuzynka TŻta wywinie mi taki numer

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 07:58   #1304
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
hej hej
papatki i dobrej nocki
Mocne się 3mią!

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Współczuję, sama dopiero co się z tego wygrzebałam Wiesz, teraz łatwo złapać, bo wszyscy chorują naokoło. U mnie w pracy wszyscy przeszli jakieś choroby, ja się zostałam chyba ostatnia, ale i mnie wzięło.

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Byłam z TŻ na "Big love"
I jak? Polecasz?

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
PS. Jutro mam jechać na przymiarkę, a czuję się fatalnie... Lekarstwa, herbata i łóżeczko...
poleż trochę, wygrzej się, a przymiarki nie możesz przełożyć o parę dni?

Cytat:
Co do kolorów sukienek, co za problem założyć inny? Jest tyle kolorów i odcieni, a dużo osób upiera się na czarnym. Widziałam już na zdjęciach jak laski poubierały się w białe sukienki
Białe rozumiem, też mnie drażni, jak baby wkładają białe kiecki na wesela.
Ale co do czarnych to naprawdę nie jarzę, o co chodzi - dla mnie czarny to kolor elegancji, nie żałoby, a już na pewno mała czarna to ostatnie, co może się skojarzyć z pogrzebem Są kobiety, które w ogóle inaczej, niż na czarno się nie ubierają, bo nie lubią jasnych kolorów. Więc nie widzę powodów, dla których nie miałoby być czarnych sukienek, tym bardziej, że zwykle dobiera się do nich kolorowe dodatki.

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 08:03   #1305
E87
Wtajemniczenie

Hello po weekendzie Wypad na nartki sie super udal! Jak bedzie fajna pogoda za tydzien to tez smigniemy A teraz ide nadrabiac...
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 08:05   #1306
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
I jak? Polecasz?
Polecam
Cytat:
Ale co do czarnych to naprawdę nie jarzę, o co chodzi - dla mnie czarny to kolor elegancji, nie żałoby, a już na pewno mała czarna to ostatnie, co może się skojarzyć z pogrzebem Są kobiety, które w ogóle inaczej, niż na czarno się nie ubierają, bo nie lubią jasnych kolorów. Więc nie widzę powodów, dla których nie miałoby być czarnych sukienek, tym bardziej, że zwykle dobiera się do nich kolorowe dodatki.
Co za problem, jako gość, kupić sobie sukienkę w innym kolorze?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bia.jpg (26,8 KB, 72 załadowań)
Stary 2012-02-20, 08:05   #1307
madzia2306
Zakorzenienie

witam
widzi mnie ktoś?

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 08:07   #1308
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
witam
widzi mnie ktoś?
nawet na różowo
Stary 2012-02-20, 08:08   #1309
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
witam
widzi mnie ktoś?

Stary 2012-02-20, 08:12   #1310
ona8686
Zakorzenienie

Witajcie wczoraj wybralismy sie z Tż na kina, na film "i ze cie nie opuszcze' spodziewalam sie czegos lepszego. A i zakupiłam piekny zielony plaszczyk nie moglam sie oprzec

Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość
No to ladny maraton
Pochwal sie zdobyczami
Jak Twoj Tz tyle wytrzymal to dla niego bo moj po 2 godz to by uciekl gdzie pieprz rosnie
Podziwiam Tż, bo sama juz po 2 godzinach nie mam sily chodzic po sklepach

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dziewczynki wpadam się tylko przywitać.. Jutro o 13.00 błagam o kciuki: piszę tą nieszczęsną poprawkę, jestem spanikowana, nerwowa i mam dość... Do tego nic mi nie wchodzi do głowy Ogarnę wątek, poodpisuję i nadrobię jak już będzie po

Cytat:
a to foty obrączek długo czekałyście no to macie dużo jestem w nich zauroczona są takie jakie chcieliśmy
Śliczne

Cytat:
I oczywiście zapomniałam o jeszcze jednej rzeczy i nie mogę sobie przypomnieć, zwariuje...dobra, jak sobie przypomnę to zadam później. Proszę doradźcie mi bo ja już zwariowałam, już nie wiem co wypada a co nie, co pierwsze a co drugie?
1. Nie zapisywałam Tż. Choc podpytałam Tż to sie zgodzil, ale sama go zmatowie
2. Najpierw fryzjer potem kosmetyczka
3. Ja bym rozdawała gdybym miala taka okazje

Cytat:
Jak za pierwszym razem to pieknie wyszlo

Cytat:
Ślicznie wyszło!

jak znajde wolna chwilke to sobie z przyjemnoscia zobacze stronke

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość

no piękne są, bardzo mi się podobają

Bardzo się cieszę, że podoba Wam się garnitur T. Spędziliśmy dziś miłe popołudnie. Rozdaliśmy 1 zaproszenie. I się poleniliśmy trochę. Porozmawialiśmy o tym mieszkanku (ostatnio to nasz stały temat obok ślubu) i T poszedł do domu bo po 4 wstaje. Ale przy dobrych wiatrach za 2 tygodnie będziemy już razem mieszkać

I wczoraj spojrzałam w kalendarz i policzyłam, że zostało nam 9 tygodni do ślubu.

Dziewczyny trzymajcie jutro kciuki za mnie. Idę pierwszy dzień do nowej pracy i mam schizy, że sobie nie poradzę i stres już mnie zżera.
powodzenia. A garnitur swietny

Cytat:
dziewczyny właśnie przez przypadek znalazłam sukienkę ( na sobotę i niedzielę) po moim piątkowym weselu, ale oczywiście nie wiem skąd dokąd i za jaką cenę, zdjęcia były na podobnym wątku problemowym...i zakochałam się i koniecznie taką muszę mieć, może nie białą tylko jasno błękitną jasno fioletową czerwoną ale właśnie takiego kroju....błagam pomóżcie...
Ja Ci bym odradzała ta 1 a dlaczego? A dlatego, ze dwa lata temu kupilam taka biala i ani razu nie mialam jej na sobie. Wlasnie niedawno sprzedalam. Moze nie wyglada zle na zywo, ale strasznie sie elektryzuje i zbiera wlosy. A moze ja trafilam akurat na taka. Ale jesli chcesz to moge wstawic zdjecia na żywo tej sukienki.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-02-20 o 08:16
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 08:14   #1311
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Mocne się 3mią!

Współczuję, sama dopiero co się z tego wygrzebałam Wiesz, teraz łatwo złapać, bo wszyscy chorują naokoło. U mnie w pracy wszyscy przeszli jakieś choroby, ja się zostałam chyba ostatnia, ale i mnie wzięło.

I jak? Polecasz?

poleż trochę, wygrzej się, a przymiarki nie możesz przełożyć o parę dni?

dla mnie to też kolor elegancji, a poza tym ja raz zmuszona byłam założyc na wesele czarną bo zwyczajnie zjeździłam całe miasto i wszystkie centra handlowe i w żadne kiecki się nie mieściłam przez moje bufory wkońcu trafiłam na sukienkę super dopasowaną i w którą się wbiłam... była czarna, ale nie miałam wyjścia.. rozweseliłam ją czerwonymi dodatkami i myslę że było ok, a poza tym jak jakaś kobieta przyjdzie na nasze wesele w czarnej sukience to nie będę miała za złe...

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Cytat:
nawet na różowo
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
jeaaaa zostałam zauważona

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 08:19   #1312
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:

jeaaaa zostałam zauważona
Madzia przez bimbałki to Ty zawsze jesteś widoczna

Stary 2012-02-20, 08:20   #1313
kindziulindzia
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczyny

ledwo weszłam do biura a wszyscy się mnie pytają na co choruję a ja oczy w pięć zł poszłam do łazienki a ja jestem blada jak ściana i zielona jak groszek

faktycznie słabo się dziś czuję ale żeby aż tak
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 08:24   #1314
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Witam się poniedziałkowo i standardowo

System prackowy nam padł, a raczej serwer, do ktorego jest podpięty systemik, i blada nic nie mogę robić i znowu będą plecy. Ehhh... nie ma to jak motywacja w poniedziałek
Ale za to we Wro chyba wiosna. Słonko świeci, ptaszki śpiewają

Cytat:
witam
widzi mnie ktoś?
No ba, różowy, skaczący cyc nie mógł umknąć mej uwadze

Co do sukienek na wesele, to też nie uważam, że kolor czarny jest zły. Dorzucić do tego kotrastowe, kolorowe dodatki i jest super.

Fryzura i makijaż - zdecydowanie najpierw fryzura.

Nena - kciukasy dla Ciebie.

Melody - kuruj się chorowitku

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Cytat:
Dzień dobry dziewczyny

ledwo weszłam do biura a wszyscy się mnie pytają na co choruję a ja oczy w pięć zł poszłam do łazienki a ja jestem blada jak ściana i zielona jak groszek

faktycznie słabo się dziś czuję ale żeby aż tak
A co Cię za słabości przy poniedziałku dopadły?
Moce kindziowe - wracajcie!!!
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 08:26   #1315
Nattiv
Zakorzenienie

Witam Niesamowicie wybawiliśmy się z Tż na stoku. W piątek mój brat przyjeżdża z Anglii i jedziemy razem na cały weekend w góry na deski

Kciuki dla tych co potrzebują

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 08:42   #1316
Jamee
Zakorzenienie

Zbieram się do lekarza na kontrolę. Jestem niby na antybiotyku a nie czuje się wcale lepiej. Zatoki tak strasznie mnie bolą a nigdy nie miałam z nimi problemu a w nocy myślałam, że się uduszę, miałam taki kaszel jak znowu dostanę jakieś świństwo to chyba nawet nie wezmę

Stary 2012-02-20, 08:44   #1317
melod_y
Zakorzenienie

o boziuuu ale mnie rozłożyło.
Co kilka godzin budzilam sie z okropnym katarem i kicham caly czas...
Na 12 musze byc na uczelni po wpisy- nie wiem jak dojade, ale przynajmniej obroce sie do apteki po jakies witaminki :P

Mialo byc tez piwo z dziewczynami, ale chyba sobie daruje bo nie chce ich zarazic.
mam 37.7. nie jest zle, ale dopiero wstalam.

co do koloru sukienek- tez nie mam nic przeciwko czarnemu.
gosza- Ciebie tez cos bierze... ech. Trzymam kciuki za przymiarki!

Stary 2012-02-20, 08:44   #1318
Anulka_p
Zakorzenienie

Witajcie dziewczyny Stęskniłam się za wami. Siostra TŻa nadal u nas jest. Zostanie do końca lutego, ale teraz mam drugą zmianę i kiedy szwagierka jest w szkole będzie mi łatwiej do was zaglądać. Cięzko tak z dnia na dzień zostać " matką" siedemnastoletniej panny. Biegusiem po pracy żeby zrobić obiad, czasem pomaganie w lekcjach, zakupy, śniadanie do szkoły, kolacja...Ale daję radę. Dowodem jest chyba to, że po tym tygodniu jeszcze od nas nie uciekła
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 08:45   #1319
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Zbieram się do lekarza na kontrolę. Jestem niby na antybiotyku a nie czuje się wcale lepiej. Zatoki tak strasznie mnie bolą a nigdy nie miałam z nimi problemu a w nocy myślałam, że się uduszę, miałam taki kaszel jak znowu dostanę jakieś świństwo to chyba nawet nie wezmę
Ja tez ostatnio zbyt czesto choruje i na razie wole nie isc do lekarza bo znow mi dziad wcisnie antybiotyk na 2 tygodnie...

Stary 2012-02-20, 08:48   #1320
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Co do sukienek na wesele, to też nie uważam, że kolor czarny jest zły. Dorzucić do tego kotrastowe, kolorowe dodatki i jest super.
Nie przekonacie mnie. Chce, by goście to uszanowali
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości