|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Cytat:
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
dziewczyny za wasze egzaminy
![]() Złapało mnie choróbsko... meczy mnie strasznie katar i nie wiem jak dozyje do jutra. Ogolem ostatnio cos czesto choruje... od listopada mialam 2 anginy i teraz znow podwyższoną goraczka i katar... mam nadzieje ze to tylko przeziebienie ..
|
#1293 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieję że to nic poważnego i szybciutko się wyleczysz ![]() Ja już się żegnam i zmykam do łóżeczka dobranoc dziewuszki
|
|
#1294 |
|
Wtajemniczenie
|
dla wszystkich potrzebujących ![]() nie mam siły nadrabiac, z okazji karnawału wypiłyśmy z przyjaciółką- świadkową butelke wina i jestem padnięta. 2h snu i taka noc i dzień.. jestem wykonczona dobranoc
|
#1295 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc
|
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1297 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Zdecydowana większość dziewczyn najpierw robi fryz, a potem się maluje, więc chyba coś w tym jest 3. Moim zdaniem spokojnie możesz rozdać zaproszenia "hurtem" u babci. Ja w tym nietaktu nie widzę, a jakoś w końcu trzeba sobie radzić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A Ty bierzesz ślub cywilny czy konkordatowy?? Sukienki bardzo ładne, ale pewnie z racji tego, że to takie typowo ślubne, to i ich cena będzie ładna. Ale ta od Adosienki tez jest niczego sobie. Na poprawiny bardzo dobra. Cytat:
zdasz na pewno!PS. Jutro mam jechać na przymiarkę, a czuję się fatalnie... Lekarstwa, herbata i łóżeczko...
Edytowane przez gosza_m Czas edycji: 2012-02-19 o 23:45 |
|||||||
|
|
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1299 |
|
Zadomowienie
|
Mnie się wydaję, że dlatego, że czarny kojarzy się z żałobą, a dzień ślubu to dzień wesela...ja to sobie tak tłumaczę.
Biorę ślub konkordatowy normalnie w Kościele, tylko że odbywa się to w piątek, i od razu po Kościele mam wesele, więc sobotę i Niedzielę mam wolną jednak nie do końca, ponieważ nie mam poprawin, poprawiny robimy w domu, zostaje wtedy już tylko najbliższa Rodzina, żeby wspólnie jeszcze cieszyć się Dniem Ślubu i Wesela. I niestety zostało mi zapowiedziane, żebym nie próbowała ubrać się w sobotę w wytarte dżinsy i za dużą koszulę.... no więc będę szukać sukienki. Przespałam się z myślą o tej zwiewnej sukience i postanowiłam, że ją zamówię, dopytam się tylko jak wygląda sprawa z wymiarami, zwrotem i takimi podobnymi. ---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ---------- Gosza, może do dzisiaj Ci przejdzie, poza tym emocje związane z suknią ślubną nie pozwolą Ci czuć się źle, chorobowo. Mam taką nadzieję... Trzymam
|
|
|
|
#1300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie porannie
![]() Cytat:
Dziewczyny, które potrzebują kciuków proszę bardzo ![]() Wszystkim chorowitkom życzę powrotu do zdrowia Mnie odpuściło po 1,5 tygodnia
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was poniedziałkowo
Co do kolorów sukienek, co za problem założyć inny? Jest tyle kolorów i odcieni, a dużo osób upiera się na czarnym. Widziałam już na zdjęciach jak laski poubierały się w białe sukienki |
|
|
|
#1302 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. Dla mnie najpierw fryzjer później makijaż 3. Dla mnie źle nie wygląda, sama planuję tak zrobić ![]() Cytat:
10:00- fryzjer 11:30- makijaż Cytat:
Bardzo fajna!!Cytat:
![]() DLA WSZYSTKICH POTRZEBUJĄCYCH: ![]() ![]() A DLA CHOROWITKÓW: SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA Ehhh jak mi się dziś nie chcę... chyba przez to, że wiem iż muszę gnać dziś na zajęcia
Edytowane przez anusia-girl Czas edycji: 2012-02-20 o 07:47 |
|||||
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Nauki dalszy ciąg już mi mózg paruje od nadmiaru informacji Chyba nigdy w życiu się tyle na egzamin nie uczyłam![]() Nena mocne ![]() Też nie rozumiem dlaczego czerń jest niemile widziana na weselu. Jak dla mnie to jest najbardziej elegancki kolor. A kiedyś kolorem żałoby była biel a nie czerń... Ale kogoś ubranego na biało w dzień mojego wesela nie zniosę a podejrzewam, że wyjątkowo wredna kuzynka TŻta wywinie mi taki numer![]()
|
|
|
|
#1304 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
się 3mią! ![]() Cytat:
I jak? Polecasz? Cytat:
poleż trochę, wygrzej się, a przymiarki nie możesz przełożyć o parę dni?Cytat:
Ale co do czarnych to naprawdę nie jarzę, o co chodzi - dla mnie czarny to kolor elegancji, nie żałoby, a już na pewno mała czarna to ostatnie, co może się skojarzyć z pogrzebem Są kobiety, które w ogóle inaczej, niż na czarno się nie ubierają, bo nie lubią jasnych kolorów. Więc nie widzę powodów, dla których nie miałoby być czarnych sukienek, tym bardziej, że zwykle dobiera się do nich kolorowe dodatki.
|
|
#1305 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello po weekendzie
Wypad na nartki sie super udal! A teraz ide nadrabiac...
|
|
|
|
#1306 | |
|
Zakorzenienie
|
Polecam
Cytat:
|
|
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() widzi mnie ktoś?
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1310 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
wczoraj wybralismy sie z Tż na kina, na film "i ze cie nie opuszcze' spodziewalam sie czegos lepszego. A i zakupiłam piekny zielony plaszczyk nie moglam sie oprzecCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Najpierw fryzjer potem kosmetyczka 3. Ja bym rozdawała gdybym miala taka okazje Cytat:
![]() Cytat:
jak znajde wolna chwilke to sobie z przyjemnoscia zobacze stronke Cytat:
powodzenia. A garnitur swietny ![]() Cytat:
Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-02-20 o 08:16 |
||||||||
|
|
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wkońcu trafiłam na sukienkę super dopasowaną i w którą się wbiłam... była czarna, ale nie miałam wyjścia.. rozweseliłam ją czerwonymi dodatkami i myslę że było ok, a poza tym jak jakaś kobieta przyjdzie na nasze wesele w czarnej sukience to nie będę miała za złe...---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- jeaaaa zostałam zauważona
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia przez bimbałki to Ty zawsze jesteś widoczna
|
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
ledwo weszłam do biura a wszyscy się mnie pytają na co choruję a ja oczy w pięć zł poszłam do łazienki a ja jestem blada jak ściana i zielona jak groszekfaktycznie słabo się dziś czuję ale żeby aż tak
|
#1314 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się poniedziałkowo
![]() System prackowy nam padł, a raczej serwer, do ktorego jest podpięty systemik, i ![]() Ale za to we Wro chyba wiosna. Słonko świeci, ptaszki śpiewają ![]() No ba, różowy, skaczący cyc nie mógł umknąć mej uwadze ![]() Co do sukienek na wesele, to też nie uważam, że kolor czarny jest zły. Dorzucić do tego kotrastowe, kolorowe dodatki i jest super. Fryzura i makijaż - zdecydowanie najpierw fryzura. Nena - kciukasy dla Ciebie. Melody - kuruj się chorowitku ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
![]() Moce kindziowe - wracajcie!!! |
|
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Niesamowicie wybawiliśmy się z Tż na stoku. W piątek mój brat przyjeżdża z Anglii i jedziemy razem na cały weekend w góry na deski ![]() Kciuki dla tych co potrzebują
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
Zbieram się do lekarza na kontrolę. Jestem niby na antybiotyku a nie czuje się wcale lepiej. Zatoki tak strasznie mnie bolą a nigdy nie miałam z nimi problemu
|
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
o boziuuu ale mnie rozłożyło. Co kilka godzin budzilam sie z okropnym katarem i kicham caly czas... Na 12 musze byc na uczelni po wpisy- nie wiem jak dojade, ale przynajmniej obroce sie do apteki po jakies witaminki :P Mialo byc tez piwo z dziewczynami, ale chyba sobie daruje bo nie chce ich zarazic. mam 37.7. nie jest zle, ale dopiero wstalam. co do koloru sukienek- tez nie mam nic przeciwko czarnemu. gosza- Ciebie tez cos bierze... ech. Trzymam kciuki za przymiarki!
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
Stęskniłam się za wami. Siostra TŻa nadal u nas jest. Zostanie do końca lutego, ale teraz mam drugą zmianę i kiedy szwagierka jest w szkole będzie mi łatwiej do was zaglądać. Cięzko tak z dnia na dzień zostać " matką" siedemnastoletniej panny. Biegusiem po pracy żeby zrobić obiad, czasem pomaganie w lekcjach, zakupy, śniadanie do szkoły, kolacja... Ale daję radę. Dowodem jest chyba to, że po tym tygodniu jeszcze od nas nie uciekła
|
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez ostatnio zbyt czesto choruje i na razie wole nie isc do lekarza bo znow mi dziad wcisnie antybiotyk na 2 tygodnie...
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

Ostatnio dostałam 4,5 więc wasze kciuki działają

mam nadzieję że to nic poważnego i szybciutko się wyleczysz 
dobranoc dziewuszki 

są takie jakie chcieliśmy 

No to ladny maraton
wkońcu trafiłam na sukienkę super dopasowaną i w którą się wbiłam... była czarna, ale nie miałam wyjścia.. rozweseliłam ją czerwonymi dodatkami i myslę że było ok, a poza tym jak jakaś kobieta przyjdzie na nasze wesele w czarnej sukience to nie będę miała za złe...