Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-26, 12:04   #361
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Aaaaa u mnie śnieżyca, że świata nie widać

Mureczko ja bym chciała takie za zapięcie od stanika mam nadzieję, że do lata urosną choć trochę
Stary 2012-02-26, 12:28   #362
zelka9o
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cześć Dziewuszki ;* ostatnio sie coś tu siedzę ale jakies mam dziwne dni .. ;/ siedze sama w domu bo TŻ Dopiero przyjedzie w przyszłym tyg i nic nie robie ! Humor mi nie dopisuje i wogole jakaś taka dziwna jestem . Jednym słowem masakra !
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 12:33   #363
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Wszystkie wszystkich pilnujmy i bedzie super
Ja mialam cwiczyc, ale okazalo sie ze mama zostawila mi kartke jak wychodzila do pracy z lista rzeczy ktore musze zrobic : pojsc rozpalic w piecu, zmyc sterte naczyn, odkurzyc caly dom, posprzatac lazienke, podejsc na budowe i kolejny piec rozpalic...
Zostalo mi odkurzanie i drugi piec uff
A pozniej zajme sie soba

Jedno pytanie- co moge zrobic z piersi z kurczaka, makaronu, pelnoziarnistego, pomidora, papryki na obiad? Juz mi sie kurczak kompletnie przejadl a TZ w pt przywiozl piers z kuraka bo chcial ja zrobic, ale zle sie poczul i ostatecznie jest u mnie w lodowce rozmrozona... A szkoda przeciez wyrzucic
To Ci mama niespodzianke na dzień dobry zrobiła
A na obiad to może zrób takie placki z piersi? Trzeba pokroić ją, wrzucić do rozbełtanego jajka, dodać tam starkowany ser, mąkę i chyba już wszystko, no jeszcze sól i pieprz do smaku I to na patelnie chochlą nalewać jak placki naprawdę pyszne, smakuje inaczej niż 'schabowe' z piersi. a z papryki i pomidora jakąś sałatkę

Znalazłam taki przepis w necie:
2 filety z kurczaka (z 1 kurczaka)
3 jajka
3 łyżki mąki ziemniaczanej
3 łyżki majonezu
3 łyżki tartego żółtego sera
szczypiorek, sól, pieprz

Filety kroimy na drobną kostkę.
Wszystkie składniki mieszamy w misce.
Smażymy na patelni nakładając łyżką małe placuszki

medzik urosną, nie mają wyjścia

Ja zrobiłam z nudów 200 brzuszków, zaraz pokręcę przy Gotowych a później idę do Tż lenić się jak co niedzielę

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-02-26 o 12:36
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 12:50   #364
Gosia2011
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Cześć Dziewuszki ;* ostatnio sie coś tu siedzę ale jakies mam dziwne dni .. ;/ siedze sama w domu bo TŻ Dopiero przyjedzie w przyszłym tyg i nic nie robie ! Humor mi nie dopisuje i wogole jakaś taka dziwna jestem . Jednym słowem masakra !
Mam podobnie dlatego też mniej jakoś ostatnio na wizażu się udzielam

Mama w szpitalu już jej lepiej, dopiero wczorajszą noc przespała jako tako. Wcześniejsze nic i od środy nic, dopiero dzisiaj dostała sucharki i jajeczko. A tak dietka.. nic herbatę i wodęJa jej kupiłam sucharki, ale złe muszę te bez cukru. Na obiad właśnie dzwoniła dostała polędwiczkę ziemniaczki i buraczki i zupkę. To czyli możemy jej już gotować coś dobrego nosić do szpitala. Bo ogólnie poleży jeszcze może do piątku.

Tato o mnie dba gotuje mi rosołek, dzisiaj pomidorową teraz robi mi obiadek wczoraj byłam w szkole poodkurzał poprał jejjjuuu normalnie aż w szoku jestem i mi wstyd. Ale zanim wrócę z pracy i ze szkoły już wszystko zrobione

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 13:33   #365
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość

Mama w szpitalu już jej lepiej, dopiero wczorajszą noc przespała jako tako. Wcześniejsze nic i od środy nic, dopiero dzisiaj dostała sucharki i jajeczko. A tak dietka.. nic herbatę i wodęJa jej kupiłam sucharki, ale złe muszę te bez cukru. Na obiad właśnie dzwoniła dostała polędwiczkę ziemniaczki i buraczki i zupkę. To czyli możemy jej już gotować coś dobrego nosić do szpitala. Bo ogólnie poleży jeszcze może do piątku.

Tato o mnie dba gotuje mi rosołek, dzisiaj pomidorową teraz robi mi obiadek wczoraj byłam w szkole poodkurzał poprał jejjjuuu normalnie aż w szoku jestem i mi wstyd. Ale zanim wrócę z pracy i ze szkoły już wszystko zrobione
a ja sama niewiem co mi jest , niby wszystko w porządku a jednak nie .
Stary 2012-02-26, 13:41   #366
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Czekoladko haha ja tez się dziwię, że wcześniej nie wpadłam na to, że od czoła w dół można zawsze dokładnie zmierzyć z dokładnością do 0,1 cm a ja się tak męczyłam, bo NIGDY nie mogłam zmierzyć ile cm na miesiąc mi rosną teraz chociaż się dowiem czy ten skrzyp i pokrzywa coś mi dają

Haha ok ochrona murowana i baciki za nieprzestrzeganie diety wedle życzenia
No patent jest swietny Bedzie mozna wkoncu zobaczyc czy naprawde sa rezultaty tej pielegnacji
Ale i tak jestem pewna ze do lata wloski Ci pieknie podrosna

Trzymam za slowo z ta ochrona
Strach sie bac normalnie hehehe

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Skad ja to znam, rozumiem Cie kochana doskonale
Ale nie martw sie wyjdzie napewno sloneczko i wszytsko sie zmieni, wroca sily i checi do zycia!
My kobietki juz tak mamy, trzeba ten okres tylko przeczekac

A ja wlasnie wrocilam ze spaceru
Ja to mam szczescie Jak tylko wychodzilam, bylo piekne niebo duze chmurki i niebo takie piekne blekitne, w ciagu jakis 15minut ja juz mialam spory kawalek za soba zaczal padac snieg i wiac straszny wiatr!!
Ale mysle sobie o nie co to to nie, nie dam sie ide dalej
Poszlam sobie do Plazy do Rosmana, zrobilam male zakupy i wrocilam na piechotke i jestem dumna Odrazu czlowiek sie lepiej czuje
Mysle ze zrobilam jakies ok5km ale nie jestem pewna, to taki szacunek na oko Ale zawsze cos!
Pogoda faktycznie jeszcze zmienna i nieustabilizowana ale mysle ze to mnie nie zniecheci, widac juz duze przeblyski wiosny, slonce przedewszytskim daje poznac ze wiosna tuz tuz
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 13:50   #367
meeedzik
Zakorzenienie

Murka haha masz rację, nie mają wyjścia
Czekoladko oj obyś miała rację chciałabym mieć długie włoski na lato ale za tydzień-dwa wybieram się do fryzjera więc będzie lekkie cięcie, muszę obciąć te popalone końce, kiedy jeszcze prostowałam włosy dzień w dzień i suszyłam a ostatni raz były podcinanie początkiem listopada.

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

A co do pogody to u mnie też co chwila jest inaczej raz świeci słonko, a za chwilę śnieg pada

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-26, 13:50   #368
Eldo_rado
amor vincit omnia

meeedzik ja też idę podciąć włosy w przyszłym tyg ... musze pozbyć się zniszczonych końcówek. pewnie podetnę 2-3 cm+ lekkie wycieniowanie żeby włosy lepiej wyglądąły i miały siłe żeby rosnąć
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 13:59   #369
heroine86
Zakorzenienie

meeedzik !!! nabijałam się, że równowaga w przyrodzie musi być i co? tylko wyszłam i zaczęło tak sypać boże, zanim doszłam do sklepu wyglądałam jak bałwan matko jak się wqrwiłam poszłam specjalnie do innej biedronki, na drugim końcu miasta i co? patrzę: remont no ludzie i dawaj z powrotem to biedronki obok mnie ledwo doszłam

a teraz co? słońce świeci nie czaję tej pogody!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 14:27   #370
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Mureczko, dziekuje za przepisy! Zapisalam sobie i na pewnoe wyprobuje akuart niesety moja lodowka dzisiaj jest pusta i nie mam ani jajek ani sera to co napisalam to jedyne rzeczy ktore sie w niej znajduja

Meedzik- juz masz takie dluzsze, wiec nie martw sie, jak pojdziesz to fryzjera i podetniesz kilka cm to pozniej beda rosly jak szalone i do wakacji na pewno Ci na taka dlugosc za zapiecie od stanika urosna

A ja chyba sobie kupie Vitapil w nast miesiacu moje fale co prawda maja 58cm ale dzisiaj mama mi podetnie ze 2 cm , zeby byly zdrowsze i teraz juz na pewno bede o nie dbac, wiec do wakacji powinny mi kilka dobrych cm urosnac

Heroine- biedna , zmarznieta ale przynajmniej mialas fajny trening

Chce juz wiosne!!!!! Spacerki, ladna pogode, sloneczko... Bede mogla chodzic na piechote na przystanek i w ogole... A nie ciagle autobusami i tramwajami bo zimno albo ciapa na dworze... Ehhh... juz blizej niz dalej wiec

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 14:36   #371
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Skad ja to znam, rozumiem Cie kochana doskonale
Ale nie martw sie wyjdzie napewno sloneczko i wszytsko sie zmieni, wroca sily i checi do zycia!
My kobietki juz tak mamy, trzeba ten okres tylko przeczekac
oby jak najszybciej :P bo kurde sama mam siebie dośc ! albo wydaje mi sie że ja do dupy jestem i mam takie zmienne humory szkoda gadac brak słów do samej Siebie o !
Stary 2012-02-26, 14:50   #372
Gosia2011
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
meeedzik !!! nabijałam się, że równowaga w przyrodzie musi być i co? tylko wyszłam i zaczęło tak sypać boże, zanim doszłam do sklepu wyglądałam jak bałwan matko jak się wqrwiłam poszłam specjalnie do innej biedronki, na drugim końcu miasta i co? patrzę: remont no ludzie i dawaj z powrotem to biedronki obok mnie ledwo doszłam

a teraz co? słońce świeci nie czaję tej pogody!
hehe się uśmiałam z Twojego posta ) Kochana ja miałam podobnie dzisiaj tylko wyszłam z domu rozbujał się ten wiatr i śnieg jak szalony a myślałam, że wiosna idzie.Chodziłam do lidla i po ankiety a jak wróciłam to za oknem cisza i spokój.

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 15:12   #373
Kamikadze1706
Raczkowanie

Dzień dobry dziewczynki
U mnie pogoda taka sobie , do południa byłminki o slonko , ale teraz cus sie chmurzy
Byłam dzis z synkiem w kinie-,,Muminki w pogodni za kometą" głupie to takie ,ale syncio miał frajde(był pierwszy raz w kinie). Patrze soboe tak po ludziach i widze jeden kolo poszedł w kimonko- to sobie mysle - ja tez tak chce.Była garstka ludzi więc zdjęłam kozaczki, nózki podkuliłam i biore przykład z owego pana.Przebudziłam się w momencie jak synek ciągnął mnie za rękę i krzyczał-mamo no nie spij żesz!

Trochę łyso mi sie zrobiło,ale ciemno było, więc lajt.
Kamilon z tych produktów o których pisałaś możeszz zrobic sałatke, ugotować makaron, podpiec kurczaka, przyprawić go , dodać wrzywka i danie gotowe
Biała Czekoladko-ja tez juz oficjalnie oglosiłam ,że od 1 marca biore sie ostro za siebie!!!!Mam nadzieje ,że bedziemy sie pilnować, wsspierac i przywoływac do porzadku.aha kupiłam sobie dzis skakanke

Popołudnie spedzam w swoim towarzystwie.mąż pojechał z synkiem do teściowej.zamierazm pozbyć sie siersci w końcu(miałam to robić wczoraj ale nie zdazyłam)
WALCZYMY
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 15:52   #374
meeedzik
Zakorzenienie

Eldo ja muszę się najpierw umówić do fryzjera, a jestem uzależniona od Tż, bo nie chce mi się iść z buta więc albo w tygodniu po 17 ( fryzjer jest do 20 ) albo w sobotę po 13 ( w sobotę do 15 ) no i nie wiadomo jeszcze jak moja fryzjerka będzie miała zmianę więc muszę to jakoś zaplanować do innej nie pójdę, bo tą mam sprawdzoną i ona wie, że zapuszczam i zawsze podcina tylko spalone końce. No i ja też muszę trochę pocieniować, bo w prostych źle wyglądam a najważniejsze to będę robić brązowe pasemka ciekawa jestem co z tego wyjdzie.

Heroine haha się uśmiałam no teraz ta pogoda taka w kratkę, że co chwilę się zmienia

Kamilon a Ty jak mierzysz włoski? też od czoła? właśnie też mam nadzieję, że podrosną parę centów do lata i będą zdrowsze teraz prostownicę używam na wyjście, a kiedyś to codziennie a nawet dwa razy dziennie no i myję 2 razy dziennie a kiedyś co dzień

Kamikadze haha dobrze chociaż, że ciemno było

A ja od wczoraj zaczęłam brać cynk, ma niby pomóc na cerę ( ostatnio co chwila mi coś wyskakuje ) no i na wypadanie włosów, ciekawe czy coś pomoże, jak na razie to zaczęła mnie głowa boleć, po obiedzie nie wiem czy od tego czy nie i się zdrzemnęłam godzinkę mam nadzieję, że to nie od cynku
Stary 2012-02-26, 16:01   #375
Kamikadze1706
Raczkowanie

Ja sobie kupiłam drożdże i linea detox- tylko ze łykam je bardzo nieregularnie bo ciagle o nich zapominam
WALCZYMY
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 16:09   #376
monika01011986
Zakorzenienie

A ja już w domku
Zabrałam synka od teściowej i lezy w łóżeczku bidulek chory
Pogoda jest straszna! Co chwilę pada śnieg, jest masakrycznie zimno i wieje że iść się nie da!! Przeszłam tylko przez ulicę z bloku do bloku i myślałam że zamarznę! Gdzie ta wiosna?
Mąż dzwonił i mówił że u niego dziś 12 stopni. Ludzie spacerują, słoneczko pięknie świeci. Był nad jeziorem i ma mi zdjęcia wysłać bo ponoć jest tam tak pięknie i są świetne place zabaw dla dzieci. Jak mi wyśle to Wam wkleje W ogóle to "odkrył" dziś że pare kroków dalej od naszego mieszkania jest sklep spożywczy całodobowy w którym sprzedaje Polka dziś z nią nawet pogadał sobie - więc dla mnie super! wiem, już gdzie na zakupy spożywcze będę chodziła
A u teściowej zjadłam dziś 7 pierogów z kapustą i grzybami do tego barszczyk w szklance Winiary pycha! Pierogi z serem wzięłam sobie do domu i może później zjem albo jutro
W ogóle to spac mi się chce.... chyba się położe trochę. Synek starszy poszedł spać a młodszy też widze że ma ochotę się zdrzemnąć no zobaczę,....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 16:46   #377
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki
U mnie pogoda taka sobie , do południa byłminki o slonko , ale teraz cus sie chmurzy
Byłam dzis z synkiem w kinie-,,Muminki w pogodni za kometą" głupie to takie ,ale syncio miał frajde(był pierwszy raz w kinie). Patrze soboe tak po ludziach i widze jeden kolo poszedł w kimonko- to sobie mysle - ja tez tak chce.Była garstka ludzi więc zdjęłam kozaczki, nózki podkuliłam i biore przykład z owego pana.Przebudziłam się w momencie jak synek ciągnął mnie za rękę i krzyczał-mamo no nie spij żesz!

Trochę łyso mi sie zrobiło,ale ciemno było, więc lajt.
Kamilon z tych produktów o których pisałaś możeszz zrobic sałatke, ugotować makaron, podpiec kurczaka, przyprawić go , dodać wrzywka i danie gotowe
Biała Czekoladko-ja tez juz oficjalnie oglosiłam ,że od 1 marca biore sie ostro za siebie!!!!Mam nadzieje ,że bedziemy sie pilnować, wsspierac i przywoływac do porzadku.aha kupiłam sobie dzis skakanke

Popołudnie spedzam w swoim towarzystwie.mąż pojechał z synkiem do teściowej.zamierazm pozbyć sie siersci w końcu(miałam to robić wczoraj ale nie zdazyłam)
Kochana no pewnie ze bedziemy sie wspierac i nawzajem mobilizowac! Ja jestem juz taka wsciekla na siebie ze tyle czasu zmarnowalam! Czuje ze to ostatni dzwonek albo teraz albo nigdy! Damy rade zobaczysz!
Tak w ogole ciesze sie ze juz z nami jestes!
Kilka razy na watku pytalam o Ciebie! Dobrze ze jestes, mam nadzieje ze nie bedziesz juz Nas opuszczac!

Cytat:

A ja od wczoraj zaczęłam brać cynk, ma niby pomóc na cerę ( ostatnio co chwila mi coś wyskakuje ) no i na wypadanie włosów, ciekawe czy coś pomoże, jak na razie to zaczęła mnie głowa boleć, po obiedzie nie wiem czy od tego czy nie i się zdrzemnęłam godzinkę mam nadzieję, że to nie od cynku
Kochana to moze byc od cynku wlasnie! On niestety na niektore osoby tak dziala. Bierz go lepiej na noc, bo mnie on strasznie usypial. Mam tez kolezanke ktora po cynku nie byla w stanie samochodu prowadzic
Stary 2012-02-26, 17:03   #378
meeedzik
Zakorzenienie

Czekoladko własnie przeczytałam, że lepiej jest go brać na noc, tylko nie wiem czy przed samym spaniem, czy po kolacji jak radzisz? Ja wczoraj wzięłam w południe, a dziś po śniadaniu i cały dzień mnie tak głowa boli, że szok normalnie! Tak mi pulsuje na skroniach a już dawno mnie głowa nie bolała. Jutro wezmę przed spaniem i zobaczę jak będę się czuła, mam nadzieję, że normalnie, bo chciałabym go brać.
Stary 2012-02-26, 17:53   #379
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość

A ja wlasnie wrocilam ze spaceru
Ja to mam szczescie Jak tylko wychodzilam, bylo piekne niebo duze chmurki i niebo takie piekne blekitne, w ciagu jakis 15minut ja juz mialam spory kawalek za soba zaczal padac snieg i wiac straszny wiatr!!
Ale mysle sobie o nie co to to nie, nie dam sie ide dalej
Poszlam sobie do Plazy do Rosmana, zrobilam male zakupy i wrocilam na piechotke i jestem dumna Odrazu czlowiek sie lepiej czuje
Mysle ze zrobilam jakies ok5km ale nie jestem pewna, to taki szacunek na oko Ale zawsze cos!
Pogoda faktycznie jeszcze zmienna i nieustabilizowana ale mysle ze to mnie nie zniecheci, widac juz duze przeblyski wiosny, slonce przedewszytskim daje poznac ze wiosna tuz tuz
Oj to Twój spacer pięknie wyszedł ta pogoda teraz taka dziwna U mnie też dzisiaj tak śnieg sypał zresztą już Medzik wspominała Już się nie mogę doczekać wiosny, balerinek

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
meeedzik ja też idę podciąć włosy w przyszłym tyg ... musze pozbyć się zniszczonych końcówek. pewnie podetnę 2-3 cm+ lekkie wycieniowanie żeby włosy lepiej wyglądąły i miały siłe żeby rosnąć
Ja już ostatnio podcinałam końcówki i dalej są zniszczone

Cytat:
Eldo ja muszę się najpierw umówić do fryzjera, a jestem uzależniona od Tż, bo nie chce mi się iść z buta więc albo w tygodniu po 17 ( fryzjer jest do 20 ) albo w sobotę po 13 ( w sobotę do 15 ) no i nie wiadomo jeszcze jak moja fryzjerka będzie miała zmianę więc muszę to jakoś zaplanować do innej nie pójdę, bo tą mam sprawdzoną i ona wie, że zapuszczam i zawsze podcina tylko spalone końce. No i ja też muszę trochę pocieniować, bo w prostych źle wyglądam a najważniejsze to będę robić brązowe pasemka ciekawa jestem co z tego wyjdzie.

Medzik a gdzie Ty chodzisz do fryzjera
A co do cynku to ktoś Ci polecił czy sama tak wyszukałaś, że jest dobry
Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
A ja już w domku
Zabrałam synka od teściowej i lezy w łóżeczku bidulek chory
Pogoda jest straszna! Co chwilę pada śnieg, jest masakrycznie zimno i wieje że iść się nie da!! Przeszłam tylko przez ulicę z bloku do bloku i myślałam że zamarznę! Gdzie ta wiosna?
Mąż dzwonił i mówił że u niego dziś 12 stopni. Ludzie spacerują, słoneczko pięknie świeci. Był nad jeziorem i ma mi zdjęcia wysłać bo ponoć jest tam tak pięknie i są świetne place zabaw dla dzieci. Jak mi wyśle to Wam wkleje W ogóle to "odkrył" dziś że pare kroków dalej od naszego mieszkania jest sklep spożywczy całodobowy w którym sprzedaje Polka dziś z nią nawet pogadał sobie - więc dla mnie super! wiem, już gdzie na zakupy spożywcze będę chodziła
A u teściowej zjadłam dziś 7 pierogów z kapustą i grzybami do tego barszczyk w szklance Winiary pycha! Pierogi z serem wzięłam sobie do domu i może później zjem albo jutro
W ogóle to spac mi się chce.... chyba się położe trochę. Synek starszy poszedł spać a młodszy też widze że ma ochotę się zdrzemnąć no zobaczę,....
Niech synek szybko zdrowieje
Pierogi

A ja dziewczyny dzisiaj cały dzień zamulam leże w łóżku oglądam tv Po raz enty oglądałam ,, Szkołę uczuć'' i chyba coś sobie jeszcze puszczę na kompie
Na jutro umówiłam się z koleżankami na basen a wieczorem aerobik jest któraś chętna ?
A poza tym chyba będę wklejać Wam jadłospisy( ale to od jutra ) co byście mogły mnie tasaczkiem postraszyć w razie potrzeby
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-26, 17:56   #380
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

z moimi to samo nie wiem już jak je ratować!
Stary 2012-02-26, 18:03   #381
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
z moimi to samo nie wiem już jak je ratować!
Mnie by uratowało może ścięcie do ramion, ale nigdy w życiu

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-02-26 o 18:07
Stary 2012-02-26, 18:11   #382
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Czekoladko własnie przeczytałam, że lepiej jest go brać na noc, tylko nie wiem czy przed samym spaniem, czy po kolacji jak radzisz? Ja wczoraj wzięłam w południe, a dziś po śniadaniu i cały dzień mnie tak głowa boli, że szok normalnie! Tak mi pulsuje na skroniach a już dawno mnie głowa nie bolała. Jutro wezmę przed spaniem i zobaczę jak będę się czuła, mam nadzieję, że normalnie, bo chciałabym go brać.
Kurcze no widzisz, mysle ze to na 90% od tego cynku. Mysle ze lepiej brac po kolacji albo w czasie kolacji, ogolnie takie suple trzeba brac w trakcie albo zaraz po posilku. Napewno lepiej dla zoladka niz przed samym spaniem na juz prawie pusty zoladek.

Natomiast odnosnie samego dzialania cynku to bedzie tez ladnie wplywal Ci na skore i cere takze mysle ze warto

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Oj to Twój spacer pięknie wyszedł ta pogoda teraz taka dziwna U mnie też dzisiaj tak śnieg sypał zresztą już Medzik wspominała Już się nie mogę doczekać wiosny, balerinek

A poza tym chyba będę wklejać Wam jadłospisy( ale to od jutra ) co byście mogły mnie tasaczkiem postraszyć w razie potrzeby
No dokladnie, spacer srednio udany, nie byl zbyt przyjemny ale za to duzo mi dal, ewidentnie cierpie na brak ruchu a teraz to sie zmieni!
A u mnie w tym momencie jest bialo na dworze
Tragedia jakas ale i tak mnie to nie zniecheci

Co do koncowek - to moje tez cierpia! Po ostatnim rozjasnianiu przed sylwestrem strasznie ucierpialy! Olejuje je i podcinam lecz mam prawie pol glowy rozjasnionej takze praca nad tym jest ciezka
Niedlugo bede malowac odrosty wiec chyba zamaluje cale na ciemna czekolade i przestane sie z nimi bawic

A jadlospis wklejaj kochana koniecznie! Mi wiecznie brakuje weny i zawsze mam z tym problemy takze jak ktos wkleja swoje jadlo to mi mega pomaga

Mama katuje o manicure takze lece jej wkoncu zrobic bo dzisiaj caly dzien mnie prosi
Stary 2012-02-26, 18:16   #383
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Meedzik ja mierze od czubka czaski tak jakby, z tylu czaski na samej gorze [w linii prostej od gory do dolu]

Kamikadze- taki obiadek wlasnie zrobilam

Moje koncowki to jest masakra, ogolnie wlosy mam stras znie przesuszone, ale od czwartku zaczelam walczyc o ich lepsza kondycje

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 18:18   #384
heroine86
Zakorzenienie

Heloł cały dzień Was podczytuję i nie ma czasu odpisać TŻ wrócił i się nim zajmuję teraz poszedł pracować więc siadłam

Cytat:
No i w zwiazku z tym mialam sen, tak jak pisalyscie
Snilo mi sie ze gdzies od jakis zaniedbanych ludzi z jakiego strasznie zapuszczonego mieszkania, zabralam trzy chore malutkie kotki. Jeden w ogole czyms wymiotowal taki byl biedny a dwa byly jakie skulone, wzielam je wszytskie zeby im pomoc. Nie wiem co dalej bylo, wiem tylko ze chcialam je wyleczyc.
Ten Coldrex ma coś w składzie mamy jakieś haluuuny i dziwne rzeczy nam się śnią Twój sen daje do myślenia
ja miałam prosty przekaz: zacząć oglądać Klan zemsta Rysia nieunikniona

Cytat:
Ogolnie zbliza mi sie @, zapuchlam juz w tym momencie do granic szczytu, jestem jak balon! Wczoraj tez pozwolilam sobie na totalna zlewke diety i mam takie wyrzuty sumienia ze szok. Jakbym Wam napisala co mi wpadlo w rece to byscie sie chyba przezegnaly
Masakra totalna nie ma na to zadnego usprawiedliwienia, dlatego stwierdzilam ze potrzebuje jakies polotu
Totalna olewka? no heloł, co to ma być? może się nam wyspowiadasz co tam zjadłaś wczoraj? odechce Ci się grzeszenia
Ja Ci dam polot zaraz zobaczysz mój tasak w polocie!

Cytat:
Aha i stwierdzilam ze oficjalnie zaczynam chodzic! Tzn nie przepadam za cwiczeniami wiec musze znalesc sobie jakas inna forme ruchu, ogranicze sie jeszcze do robienia 8abs na brzuch i chodzenie.
Bede chodzila codziennie do pracy w ta i spowrotem 5dni w tygodniu
Dzisiaj wyruszam juz na pierwszy spacer akurat pieknie sloneczko wyszlo, zrobie sobie godzinny spacer
Jedynie kiedy zaskoczy mnie jakis mocny deszcz wybiore autobus a tak bede sie starala nabrac troche formy
No jakiś plan jest będę pilnować raport codzienny musi być!

Cytat:
To ja tez poprosze ochrone

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
To ja też proszę o pilnowanie
Ty i tak pięknie jesz i ćwiczysz wystarczy tylko zwrócić uwagę może tasak w Twoim przypadku nie będzie potrzebny

Cytat:
Ohohoh widzę że wszystkie chętne aby mnie pilnować o 1 marca No teraz to już się normalnie zaczynam bać bo jak coś zgrzeszę to widzę, że będzie ostre lanie :P
a co żeś myślała? że to dżołk? nie ma to tamto
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-26, 18:19   #385
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Poza tym mój starszy synek się rozchorował, w nocy gorączkował a nad ranem wymiotował. Teściowa mu daje czopki przeciwgorączkowe ale gorączka wraca po jakimś czasie. Poszedł teraz spać bo dzwoniła i mi powiedziała więc jak wstanie to pójdę po niego. Niech się dzieciak prześpi trochę.
O kurde... niefajnie mam nadzieję, że mu się poprawi

Cytat:
Nieeeee pewnie dziś kogoś innego nawiedzał, nie moja kolej była
nie Ciebie? Dziewuszki! przyznać się, którą dzisiaj Rysiu nawiedzał?

Cytat:
Ja mialam cwiczyc, ale okazalo sie ze mama zostawila mi kartke jak wychodzila do pracy z lista rzeczy ktore musze zrobic : pojsc rozpalic w piecu, zmyc sterte naczyn, odkurzyc caly dom, posprzatac lazienke, podejsc na budowe i kolejny piec rozpalic...
Zostalo mi odkurzanie i drugi piec uff
A pozniej zajme sie soba
to Cię mama uszczęśliwiła

Cytat:
Jedno pytanie- co moge zrobic z piersi z kurczaka, makaronu, pelnoziarnistego, pomidora, papryki na obiad? Juz mi sie kurczak kompletnie przejadl a TZ w pt przywiozl piers z kuraka bo chcial ja zrobic, ale zle sie poczul i ostatecznie jest u mnie w lodowce rozmrozona... A szkoda przeciez wyrzucic
Sałatkę! albo zapiekankę
Stary 2012-02-26, 18:31   #386
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail chodzę na osiedle mam tam już sprawdzoną fryzjerkę od około 2 lat i jak do tej pory jeszcze mi nie sknociła mam nadzieję, że tak pozostanie
A co do cynku to wyczytałam wczoraj na jakimś wątku o włosach, że pomaga na włosy i cerę ponoć zmniejsza wypadanie włosów

Kamilon haha tak to ja mierzyć nie umiem, a raczej mój Tż, bo za każdym razem różnica o +/- 2cm dlatego teraz zaczęłam mierzyć od czoła w dół

Czekoladko w takim razie będę brała po kolacji mi własnie chodzi bardziej o cerę, nie wiem co się dzieje, jak brałam drożdże to nic mi nie wyskakiwało, a teraz już ze 2 tyg nie biorę i normalnie masakra jakaś co dzień coś nowego dobrze, że w domu siedzę i nie muszę do ludzi wychodzić, bo nie wiem co bym zrobiła
Stary 2012-02-26, 18:34   #387
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
nie wiem co się dzieje, jak brałam drożdże to nic mi nie wyskakiwało, a teraz już ze 2 tyg nie biorę i normalnie masakra jakaś co dzień coś nowego
po odstawieniu drożdży wysyp jest częstym zjawiskiem niestety.
Stary 2012-02-26, 18:35   #388
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail chodzę na osiedle mam tam już sprawdzoną fryzjerkę od około 2 lat i jak do tej pory jeszcze mi nie sknociła mam nadzieję, że tak pozostanie
A co do cynku to wyczytałam wczoraj na jakimś wątku o włosach, że pomaga na włosy i cerę ponoć zmniejsza wypadanie włosów
Też tam chodzę Do takiej Asi I jestem zadowolona
Stary 2012-02-26, 18:35   #389
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Ja zrobiłam z nudów 200 brzuszków, zaraz pokręcę przy Gotowych a później idę do Tż lenić się jak co niedzielę
Dobre i tyle jak na niedzielę

Żelka przytulam taki jakiś czas teraz, że wszystko jakieś do ale będzie lepiej! Główka do góry! U Ciebie toć to już wiosna! nooo, dawaj pysiaczka

Cytat:

rozumiemy

Cieszę się, że już z mamą lepiej ale się musi kobietka namęczyć... sama herbata i woda? ludzie mi chyba by się przydała taka dieta nie, no żartuję, to nie jest śmieszne
życzę Twojej mamie szybkiego powrotu do zdrówka! zanim się obejrzysz będzie już w domku

no i tatuś jak dba o Ciebie supcio
Stary 2012-02-26, 18:36   #390
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No zawsze to jakiś ruch!

Cytat:
A co do pogody to u mnie też co chwila jest inaczej raz świeci słonko, a za chwilę śnieg pada
No dokładnie nie kumam tego teraz leje deszcz u mnie

Cytat:
Heroine- biedna , zmarznieta ale przynajmniej mialas fajny trening

Chce juz wiosne!!!!! Spacerki, ladna pogode, sloneczko... Bede mogla chodzic na piechote na przystanek i w ogole... A nie ciagle autobusami i tramwajami bo zimno albo ciapa na dworze... Ehhh... juz blizej niz dalej wiec

No sto razy bardziej wolę 2 godzinny trening na siłowni niż zapie.przanie pół godziny w takim śniegu ja nie wiem co to było normalnie drogi nie widziałam, tak sypało i to prosto w twarz! no ale na szczęście siedzę już w domku i mi ciepło

wioooosnoooo, przybywaj!!!

Cytat:
hehe się uśmiałam z Twojego posta ) Kochana ja miałam podobnie dzisiaj tylko wyszłam z domu rozbujał się ten wiatr i śnieg jak szalony a myślałam, że wiosna idzie.Chodziłam do lidla i po ankiety a jak wróciłam to za oknem cisza i spokój.
no i to nie jest jakaś złośliwość losu?!

Cytat:
to Ci syn zrobił pobudkę

Cytat:
Ja sobie kupiłam drożdże i linea detox- tylko ze łykam je bardzo nieregularnie bo ciagle o nich zapominam
Ooooo, na śmierć zapomniałam, że mam Lineę Detox w domu dzięki za przypomnienie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości