|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Aaaaa u mnie śnieżyca, że świata nie widać
![]() Mureczko ja bym chciała takie za zapięcie od stanika mam nadzieję, że do lata urosną choć trochę
|
#362 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cześć Dziewuszki ;*
ostatnio sie coś tu siedzę ale jakies mam dziwne dni .. ;/ siedze sama w domu bo TŻ Dopiero przyjedzie w przyszłym tyg i nic nie robie ! Humor mi nie dopisuje i wogole jakaś taka dziwna jestem . Jednym słowem masakra !
|
|
|
|
#363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A na obiad to może zrób takie placki z piersi? Trzeba pokroić ją, wrzucić do rozbełtanego jajka, dodać tam starkowany ser, mąkę i chyba już wszystko, no jeszcze sól i pieprz do smaku I to na patelnie chochlą nalewać jak placki naprawdę pyszne, smakuje inaczej niż 'schabowe' z piersi. a z papryki i pomidora jakąś sałatkę ![]() Znalazłam taki przepis w necie: 2 filety z kurczaka (z 1 kurczaka) 3 jajka 3 łyżki mąki ziemniaczanej 3 łyżki majonezu 3 łyżki tartego żółtego sera szczypiorek, sól, pieprz Filety kroimy na drobną kostkę. Wszystkie składniki mieszamy w misce. Smażymy na patelni nakładając łyżką małe placuszki medzik urosną, nie mają wyjścia ![]() Ja zrobiłam z nudów 200 brzuszków, zaraz pokręcę przy Gotowych a później idę do Tż lenić się jak co niedzielę
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-02-26 o 13:36 |
|
|
|
|
#364 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mama w szpitalu już jej lepiej, dopiero wczorajszą noc przespała jako tako. Wcześniejsze nic i od środy nic, dopiero dzisiaj dostała sucharki i jajeczko. A tak dietka.. nic herbatę i wodę Ja jej kupiłam sucharki, ale złe muszę te bez cukru. Na obiad właśnie dzwoniła dostała polędwiczkę ziemniaczki i buraczki Tato o mnie dba gotuje mi rosołek, dzisiaj pomidorową teraz robi mi obiadek wczoraj byłam w szkole poodkurzał poprał jejjjuuu normalnie aż w szoku jestem i mi wstyd. Ale zanim wrócę z pracy i ze szkoły już wszystko zrobione
|
|
#365 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bedzie mozna wkoncu zobaczyc czy naprawde sa rezultaty tej pielegnacji![]() Ale i tak jestem pewna ze do lata wloski Ci pieknie podrosna ![]() Trzymam za slowo z ta ochrona ![]() Strach sie bac normalnie hehehe ![]() Cytat:
![]() Ale nie martw sie wyjdzie napewno sloneczko i wszytsko sie zmieni, wroca sily i checi do zycia! ![]() My kobietki juz tak mamy, trzeba ten okres tylko przeczekac A ja wlasnie wrocilam ze spaceru ![]() Ja to mam szczescie Ale mysle sobie o nie co to to nie, nie dam sie ide dalej ![]() Poszlam sobie do Plazy do Rosmana, zrobilam male zakupy i wrocilam na piechotke i jestem dumna Odrazu czlowiek sie lepiej czuje![]() Mysle ze zrobilam jakies ok5km ale nie jestem pewna, to taki szacunek na oko Ale zawsze cos!Pogoda faktycznie jeszcze zmienna i nieustabilizowana ale mysle ze to mnie nie zniecheci, widac juz duze przeblyski wiosny, slonce przedewszytskim daje poznac ze wiosna tuz tuz
|
||
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Murka haha masz rację, nie mają wyjścia
![]() Czekoladko oj obyś miała rację chciałabym mieć długie włoski na lato ale za tydzień-dwa wybieram się do fryzjera więc będzie lekkie cięcie, muszę obciąć te popalone końce, kiedy jeszcze prostowałam włosy dzień w dzień i suszyłam a ostatni raz były podcinanie początkiem listopada.---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- A co do pogody to u mnie też co chwila jest inaczej
|
#368 |
|
amor vincit omnia
|
meeedzik ja też idę podciąć włosy w przyszłym tyg ... musze pozbyć się zniszczonych końcówek. pewnie podetnę 2-3 cm+ lekkie wycieniowanie żeby włosy lepiej wyglądąły i miały siłe żeby rosnąć
|
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
meeedzik !!! nabijałam się, że równowaga w przyrodzie musi być
i co? tylko wyszłam i zaczęło tak sypać boże, zanim doszłam do sklepu wyglądałam jak bałwan patrzę: remont ledwo doszłam a teraz co? słońce świeci
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#370 |
|
Rozeznanie
|
Mureczko, dziekuje za przepisy! Zapisalam sobie i na pewnoe wyprobuje
akuart niesety moja lodowka dzisiaj jest pusta i nie mam ani jajek ani sera to co napisalam to jedyne rzeczy ktore sie w niej znajduja Meedzik- juz masz takie dluzsze, wiec nie martw sie, jak pojdziesz to fryzjera i podetniesz kilka cm to pozniej beda rosly jak szalone i do wakacji na pewno Ci na taka dlugosc za zapiecie od stanika urosna ![]() A ja chyba sobie kupie Vitapil w nast miesiacu moje fale co prawda maja 58cm ale dzisiaj mama mi podetnie ze 2 cm , zeby byly zdrowsze i teraz juz na pewno bede o nie dbac, wiec do wakacji powinny mi kilka dobrych cm urosnac ![]() Heroine- biedna , zmarznieta Chce juz wiosne!!!!! Spacerki, ladna pogode, sloneczko... Bede mogla chodzic na piechote na przystanek i w ogole... A nie ciagle autobusami i tramwajami bo zimno albo ciapa na dworze... Ehhh... juz blizej niz dalej wiec
|
#371 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szkoda gadac brak słów do samej Siebie o !
|
|
|
|
|
#372 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) tylko wyszłam z domu rozbujał się ten wiatr i śnieg jak szalony a myślałam, że wiosna idzie. Chodziłam do lidla i po ankiety a jak wróciłam to za oknem cisza i spokój.
|
|
#373 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczynki
U mnie pogoda taka sobie , do południa byłminki o slonko , ale teraz cus sie chmurzy ![]() Byłam dzis z synkiem w kinie-,,Muminki w pogodni za kometą" głupie to takie ,ale syncio miał frajde(był pierwszy raz w kinie). Patrze soboe tak po ludziach i widze jeden kolo poszedł w kimonko- to sobie mysle - ja tez tak chce.Była garstka ludzi więc zdjęłam kozaczki, nózki podkuliłam i biore przykład z owego pana.Przebudziłam się w momencie jak synek ciągnął mnie za rękę i krzyczał-mamo no nie spij żesz! Trochę łyso mi sie zrobiło,ale ciemno było, więc lajt. Kamilon z tych produktów o których pisałaś możeszz zrobic sałatke, ugotować makaron, podpiec kurczaka, przyprawić go , dodać wrzywka i danie gotowe Biała Czekoladko-ja tez juz oficjalnie oglosiłam ,że od 1 marca biore sie ostro za siebie!!!!Mam nadzieje ,że bedziemy sie pilnować, wsspierac i przywoływac do porzadku.aha kupiłam sobie dzis skakanke Popołudnie spedzam w swoim towarzystwie.mąż pojechał z synkiem do teściowej.zamierazm pozbyć sie siersci w końcu(miałam to robić wczoraj ale nie zdazyłam)
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo ja muszę się najpierw umówić do fryzjera, a jestem uzależniona od Tż, bo nie chce mi się iść z buta
więc albo w tygodniu po 17 ( fryzjer jest do 20 ) albo w sobotę po 13 ( w sobotę do 15 ) no i nie wiadomo jeszcze jak moja fryzjerka będzie miała zmianę więc muszę to jakoś zaplanować do innej nie pójdę, bo tą mam sprawdzoną i ona wie, że zapuszczam i zawsze podcina tylko spalone końce. No i ja też muszę trochę pocieniować, bo w prostych źle wyglądam a najważniejsze to będę robić brązowe pasemka ciekawa jestem co z tego wyjdzie.Heroine haha się uśmiałam Kamilon a Ty jak mierzysz włoski? też od czoła? właśnie też mam nadzieję, że podrosną parę centów do lata i będą zdrowsze teraz prostownicę używam na wyjście, a kiedyś to codziennie a nawet dwa razy dziennie no i myję 2 razy dziennie a kiedyś co dzień ![]() Kamikadze haha dobrze chociaż, że ciemno było ![]() A ja od wczoraj zaczęłam brać cynk, ma niby pomóc na cerę ( ostatnio co chwila mi coś wyskakuje mam nadzieję, że to nie od cynku
|
#375 |
|
Raczkowanie
|
Ja sobie kupiłam drożdże i linea detox- tylko ze łykam je bardzo nieregularnie bo ciagle o nich zapominam
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już w domku
![]() Zabrałam synka od teściowej i lezy w łóżeczku bidulek chory Pogoda jest straszna! Co chwilę pada śnieg, jest masakrycznie zimno i wieje że iść się nie da!! Przeszłam tylko przez ulicę z bloku do bloku i myślałam że zamarznę! Gdzie ta wiosna? ![]() Mąż dzwonił i mówił że u niego dziś 12 stopni. Ludzie spacerują, słoneczko pięknie świeci. Był nad jeziorem i ma mi zdjęcia wysłać bo ponoć jest tam tak pięknie i są świetne place zabaw dla dzieci. Jak mi wyśle to Wam wkleje W ogóle to "odkrył" dziś że pare kroków dalej od naszego mieszkania jest sklep spożywczy całodobowy w którym sprzedaje Polka dziś z nią nawet pogadał sobie - więc dla mnie super! wiem, już gdzie na zakupy spożywcze będę chodziła A u teściowej zjadłam dziś 7 pierogów z kapustą i grzybami do tego barszczyk w szklance Winiary pycha! Pierogi z serem wzięłam sobie do domu i może później zjem albo jutro W ogóle to spac mi się chce.... chyba się położe trochę. Synek starszy poszedł spać a młodszy też widze że ma ochotę się zdrzemnąć no zobaczę,....
|
#377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem juz taka wsciekla na siebie ze tyle czasu zmarnowalam! Czuje ze to ostatni dzwonek albo teraz albo nigdy! Damy rade zobaczysz!Tak w ogole ciesze sie ze juz z nami jestes! ![]() Kilka razy na watku pytalam o Ciebie! Dobrze ze jestes, mam nadzieje ze nie bedziesz juz Nas opuszczac! ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko własnie przeczytałam, że lepiej jest go brać na noc, tylko nie wiem czy przed samym spaniem, czy po kolacji
jak radzisz? Ja wczoraj wzięłam w południe, a dziś po śniadaniu i cały dzień mnie tak głowa boli, że szok normalnie! Tak mi pulsuje na skroniach a już dawno mnie głowa nie bolała. Jutro wezmę przed spaniem i zobaczę jak będę się czuła, mam nadzieję, że normalnie, bo chciałabym go brać.
|
#379 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też dzisiaj tak śnieg sypał zresztą już Medzik wspominała Już się nie mogę doczekać wiosny, balerinek Cytat:
Cytat:
A co do cynku to ktoś Ci polecił czy sama tak wyszukałaś, że jest dobry ![]() Cytat:
![]() Pierogi A ja dziewczyny dzisiaj cały dzień zamulam leże w łóżku oglądam tv Po raz enty oglądałam ,, Szkołę uczuć'' i chyba coś sobie jeszcze puszczę na kompie ![]() Na jutro umówiłam się z koleżankami na basen a wieczorem aerobik jest któraś chętna ? A poza tym chyba będę wklejać Wam jadłospisy( ale to od jutra ) co byście mogły mnie tasaczkiem postraszyć w razie potrzeby
|
||||
|
|
|
#380 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie by uratowało może ścięcie do ramion, ale nigdy w życiu
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-02-26 o 19:07 |
|
|
|
#382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast odnosnie samego dzialania cynku to bedzie tez ladnie wplywal Ci na skore i cere takze mysle ze warto ![]() Cytat:
![]() A u mnie w tym momencie jest bialo na dworze ![]() Tragedia jakas ale i tak mnie to nie zniecheci ![]() Co do koncowek - to moje tez cierpia! Po ostatnim rozjasnianiu przed sylwestrem strasznie ucierpialy! Olejuje je i podcinam lecz mam prawie pol glowy rozjasnionej takze praca nad tym jest ciezka ![]() Niedlugo bede malowac odrosty wiec chyba zamaluje cale na ciemna czekolade i przestane sie z nimi bawic ![]() A jadlospis wklejaj kochana koniecznie! Mi wiecznie brakuje weny i zawsze mam z tym problemy takze jak ktos wkleja swoje jadlo to mi mega pomaga![]() Mama katuje o manicure takze lece jej wkoncu zrobic bo dzisiaj caly dzien mnie prosi
|
||
|
|
|
#383 |
|
Rozeznanie
|
Meedzik ja mierze od czubka czaski tak jakby, z tylu czaski na samej gorze [w linii prostej
od gory do dolu]Kamikadze- taki obiadek wlasnie zrobilam ![]() Moje koncowki to jest masakra, ogolnie wlosy mam stras znie przesuszone, ale od czwartku zaczelam walczyc o ich lepsza kondycje
|
#384 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Heloł
cały dzień Was podczytuję i nie ma czasu odpisać teraz poszedł pracować więc siadłam ![]() Cytat:
mamy jakieś haluuuny Twój sen daje do myślenia ja miałam prosty przekaz: zacząć oglądać Klan Cytat:
no heloł, co to ma być? może się nam wyspowiadasz co tam zjadłaś wczoraj? odechce Ci się grzeszenia ![]() Ja Ci dam polot zaraz zobaczysz mój tasak w polocie! Cytat:
jakiś plan jest będę pilnować raport codzienny musi być! ![]() Ty i tak pięknie jesz i ćwiczysz może tasak w Twoim przypadku nie będzie potrzebny ![]() Cytat:
że to dżołk? nie ma to tamto
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#385 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niefajnie mam nadzieję, że mu się poprawi ![]() Cytat:
Cytat:
to Cię mama uszczęśliwiła Cytat:
|
||||
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail chodzę na osiedle
mam tam już sprawdzoną fryzjerkę od około 2 lat i jak do tej pory jeszcze mi nie sknociła mam nadzieję, że tak pozostanie ![]() A co do cynku to wyczytałam wczoraj na jakimś wątku o włosach, że pomaga na włosy i cerę ponoć zmniejsza wypadanie włosów ![]() Kamilon haha tak to ja mierzyć nie umiem, a raczej mój Tż, bo za każdym razem różnica o +/- 2cm dlatego teraz zaczęłam mierzyć od czoła w dół Czekoladko w takim razie będę brała po kolacji mi własnie chodzi bardziej o cerę, nie wiem co się dzieje, jak brałam drożdże to nic mi nie wyskakiwało, a teraz już ze 2 tyg nie biorę i normalnie masakra jakaś dobrze, że w domu siedzę i nie muszę do ludzi wychodzić, bo nie wiem co bym zrobiła
|
#387 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do takiej Asi I jestem zadowolona
|
|
|
|
|
#389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak na niedzielę ![]() Żelka przytulam taki jakiś czas teraz, że wszystko jakieś do U Ciebie toć to już wiosna! Cytat:
rozumiemy ![]() Cieszę się, że już z mamą lepiej ale się musi kobietka namęczyć... sama herbata i woda? ludzie mi chyba by się przydała taka dieta ![]() życzę Twojej mamie szybkiego powrotu do zdrówka! no i tatuś jak dba o Ciebie supcio
|
||
|
|
|
#390 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie kumam tego teraz leje deszcz u mnie ![]() Cytat:
No sto razy bardziej wolę 2 godzinny trening na siłowni niż zapie.przanie pół godziny w takim śniegu ja nie wiem co to było normalnie drogi nie widziałam, tak sypało i to prosto w twarz! ![]() wioooosnoooo, przybywaj!!! Cytat:
no i to nie jest jakaś złośliwość losu?! Cytat:
Cytat:
dzięki za przypomnienie
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

mam nadzieję, że do lata urosną choć trochę

ostatnio sie coś tu siedzę ale jakies mam dziwne dni .. ;/ siedze sama w domu bo TŻ Dopiero przyjedzie w przyszłym tyg i nic nie robie ! Humor mi nie dopisuje i wogole jakaś taka dziwna jestem . Jednym słowem masakra !

już jej lepiej, dopiero wczorajszą noc przespała jako tako. Wcześniejsze nic i od środy nic, dopiero dzisiaj dostała sucharki i jajeczko. A tak dietka.. nic herbatę i wodę
Ja jej kupiłam sucharki, ale złe muszę te bez cukru. Na obiad właśnie dzwoniła dostała polędwiczkę ziemniaczki i buraczki
wczoraj byłam w szkole poodkurzał poprał jejjjuuu
Ale zanim wrócę z pracy i ze szkoły już wszystko zrobione
wedle życzenia 

pycha! Pierogi z serem wzięłam sobie do domu i może później zjem albo jutro
teraz poszedł pracować więc siadłam

jak na niedzielę