Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-26, 18:37   #391
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
A ja już w domku
Zabrałam synka od teściowej i lezy w łóżeczku bidulek chory
Pogoda jest straszna! Co chwilę pada śnieg, jest masakrycznie zimno i wieje że iść się nie da!! Przeszłam tylko przez ulicę z bloku do bloku i myślałam że zamarznę! Gdzie ta wiosna?
Mąż dzwonił i mówił że u niego dziś 12 stopni. Ludzie spacerują, słoneczko pięknie świeci. Był nad jeziorem i ma mi zdjęcia wysłać bo ponoć jest tam tak pięknie i są świetne place zabaw dla dzieci. Jak mi wyśle to Wam wkleje W ogóle to "odkrył" dziś że pare kroków dalej od naszego mieszkania jest sklep spożywczy całodobowy w którym sprzedaje Polka dziś z nią nawet pogadał sobie - więc dla mnie super! wiem, już gdzie na zakupy spożywcze będę chodziła
A u teściowej zjadłam dziś 7 pierogów z kapustą i grzybami do tego barszczyk w szklance Winiary pycha! Pierogi z serem wzięłam sobie do domu i może później zjem albo jutro
Zdrówka dla synka! niech biedaczek wypoczywa

powrót zimy w całej Polsce? nie! u mnie dzisiaj masakra pogodowa wszystko już było, grad też

no to mąż ma fajnie zdjęcia chcemy
to super będziesz miała! sklep z polską panią zawsze to pogadasz po polsku

pierożki no żegnaj się żegnaj z tymi dobrociami
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 18:38   #392
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

Ten Coldrex ma coś w składzie mamy jakieś haluuuny i dziwne rzeczy nam się śnią Twój sen daje do myślenia
ja miałam prosty przekaz: zacząć oglądać Klan zemsta Rysia nieunikniona
Musi cos miec! Bo ja miewam sny dosc rzadko, czasami bywa tak ze np. przez tydzien co noc cos mi sie sni, ale to tez swieto musi byc
Takze cos jest na rzeczy

Cytat:
Totalna olewka? no heloł, co to ma być? może się nam wyspowiadasz co tam zjadłaś wczoraj? odechce Ci się grzeszenia
Ja Ci dam polot zaraz zobaczysz mój tasak w polocie!
No olewka a jak Niechcesz wiedziec co ja wczoraj jadlam uwierz mi Dluzej pozyjesz
"ja Ci dam polot:" Wymieklam
Uwielbiam Cie
Niewyobrazam sobie tego watku bez Ciebie

Cytat:

No jakiś plan jest będę pilnować raport codzienny musi być!

Jezu i ten tasak! Wez bo w gacie narobie
Juz mi sie odechcialo grzeszenia
Raport bedzie a jak!
Jutro mam wolne wiec na piechotke do pracy nie smigne ale obijac sie nie bede, pociwcze za to w domu
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 18:51   #393
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Pierozki Moja mama ma jutro robic ruskie buuuu ;(

Gosia- biedna mamusia dobrze ze juz lepiej i ze moze cos juz spokojnie zjesc, bo tak zyc o samej wodzie i herbacie to srednio... A tato kochany, przynajmniej potrafi poradzic sobie w kryzysowej sytuacji, niejeden facet by nie potrafil sie odnalesc

Meedzik- mi akurat jak TZ mierzyl to dwa razy wyszedl ten sam wynik, ale jutro sprobuje od czola zmierzyc ja zapuszczam jakos tak za biust, do polowy talii gdzies mysle i chce miec te wloski zdrowe a nie takie siano. Ladne i zadbane wlosy Moglabym miec takie jak ta dziewczyna na zdjeciu choruje na nie!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 418431_291520914235024_260453640675085_718796_2133986516_n.jpg (25,3 KB, 36 załadowań)

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 18:52   #394
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Monia- biedny synek, zdrowka zycze

mż-wr
Stary 2012-02-26, 19:11   #395
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail ja chodzę do Lidki, a tam to chyba wszystkie fryzjerki są dobre tak mi się wydaje, bo dwie koleżanki chodzą do dwóch innych i też zadowolone są
Eldo tak właśnie myślałam, że to może być po odstawieniu drożdży masakra, nigdy nie miałam takich problemów z cerą
Heroine zgadzam się z czekoladką, ja tez już sobie nie wyobrażam tego wątku bez Ciebie
Monia zdrówka dla syneczka
Kamilon alee śliczne włoski tez bym chciała mieć taką długość za biust, ale teraz będę spokojnie zapuszczać, może kiedyś mi się uda

Dobra ja uciekam na tv bo Tż woła
Stary 2012-02-26, 19:15   #396
monika01011986
Zakorzenienie

a ja się przespałam trochę i odrobinkę mi lepiej ale ogólnie jakaś do dupy dziś jestem. Zjadłam przed chwila pierogi te z serem z jogurtem naturalnym i z odrobiną cukru alee pyszne było szkoda, że tak mało bo tylko 6 Spać pójdę po północy więc na chyba nie przytyję od nich za dużo? eee w sumie nie przejmuję się wcale 3 dni mi zostały więc korzystam
Młodszy synuś śpi już trzecią godzinę! Budziłam go ale wstać nie chce :/ ciekawe o której w nocy pójdzie spać bo pewnie zaraz i tak wstanie.
Starszy synek leży pod kołdrą i ogląda bajki. Gorączka zaczyna mu wracać bidulek tak mi go szkoda jutro jak nadal będzie gorączkował to do lekarza pojedziemy. No chyba, że to tylko jakiś wirus to pewnie mu do jutra przejdzie.
Mąz miał mi zdjęcia wysłać ale nie miał czasu bo film ogląda! Ja mu zaraz dam film! musze go pogonić z tymi zdjęciami! Ide dzwonić! zaraz wracam do Was

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 19:24   #397
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Cocktail ja chodzę do Lidki, a tam to chyba wszystkie fryzjerki są dobre tak mi się wydaje, bo dwie koleżanki chodzą do dwóch innych i też zadowolone są
Eldo tak właśnie myślałam, że to może być po odstawieniu drożdży masakra, nigdy nie miałam takich problemów z cerą
Heroine zgadzam się z czekoladką, ja tez już sobie nie wyobrażam tego wątku bez Ciebie
Monia zdrówka dla syneczka
Kamilon alee śliczne włoski tez bym chciała mieć taką długość za biust, ale teraz będę spokojnie zapuszczać, może kiedyś mi się uda

No to widać każdy zadowolony z tego fryzjera Aż z ciekawości zmierzyłam włosy tak jak mówiłaś i wyszło mi 85cm

Kamilon super ma włosy ta babka
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 19:27   #398
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Musi cos miec! Bo ja miewam sny dosc rzadko, czasami bywa tak ze np. przez tydzien co noc cos mi sie sni, ale to tez swieto musi byc
Takze cos jest na rzeczy
Mój TŻ jak ostatnio wziął Coldrex to śniło mu się, że był komandosem na wojnie i uwaga strzelał do wiewiórek matko, jaką ja miałam polewkę z niego teraz to opowiadam każdemu

bez kitu, on coś ma w składzie

Cytat:
No olewka a jak Niechcesz wiedziec co ja wczoraj jadlam uwierz mi Dluzej pozyjesz
"ja Ci dam polot:" Wymieklam
Uwielbiam Cie
Niewyobrazam sobie tego watku bez Ciebie
Heloł
Mogę żyć jeden dzień krócej, a co poświęcę się, chcę to usłyszeć wymiękasz?

dziękuję! ja też sobie już nie wyobrażam bez Was życia jesteście wszystkie takie kochane i miłe! i pomocne!!!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-26, 19:27   #399
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Jezu i ten tasak! Wez bo w gacie narobie
Juz mi sie odechcialo grzeszenia
Raport bedzie a jak!
Jutro mam wolne wiec na piechotke do pracy nie smigne ale obijac sie nie bede, pociwcze za to w domu
jesu, aż się sama zaczęłam śmiać A TŻ do mnie: "ja wiedziałem, że Ty normalna do końca nie jesteś, ale myślałem, że Ci przechodzi ale widzę, że postępuje " lol

no będę czekać na te raporty i z jedzenia i z ćwiczeń

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Moglabym miec takie jak ta dziewczyna na zdjeciu choruje na nie!
cudne!!!

Cytat:
Rumienię się! ja też Was kocham!

Cytat:
miłegoooo wieczorku!
Stary 2012-02-26, 19:41   #400
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
a ja się przespałam trochę i odrobinkę mi lepiej ale ogólnie jakaś do dupy dziś jestem. Zjadłam przed chwila pierogi te z serem z jogurtem naturalnym i z odrobiną cukru alee pyszne było szkoda, że tak mało bo tylko 6 Spać pójdę po północy więc na chyba nie przytyję od nich za dużo? eee w sumie nie przejmuję się wcale 3 dni mi zostały więc korzystam
Młodszy synuś śpi już trzecią godzinę! Budziłam go ale wstać nie chce :/ ciekawe o której w nocy pójdzie spać bo pewnie zaraz i tak wstanie.
Starszy synek leży pod kołdrą i ogląda bajki. Gorączka zaczyna mu wracać bidulek tak mi go szkoda jutro jak nadal będzie gorączkował to do lekarza pojedziemy. No chyba, że to tylko jakiś wirus to pewnie mu do jutra przejdzie.
Mąz miał mi zdjęcia wysłać ale nie miał czasu bo film ogląda! Ja mu zaraz dam film! musze go pogonić z tymi zdjęciami! Ide dzwonić! zaraz wracam do Was
Taki dzień nic, tylko zaszyć się pod kołdrą i spać

A wpier.dzielaj te pierogi! bo to Twoje ostatnie dni rozpusty potem będziesz się modlić do czekolady głaskać ją, tudzież wąchać
no synek znowu będzie szalał w nocy skoro śpi jak zabity
a drugi synek biduleczek na noc zazwyczaj wraca temperatura... oby mu się poprawiło do jutra...

Monia, oddychaj bądź spokojna, daj mężowi obejrzeć film
Stary 2012-02-26, 19:49   #401
meeedzik
Zakorzenienie

Haha woła woła a mnie ciężko odciągnąć

Cocktail ale masz długie włosiska ja mam 60cm a chciałabym z 70-75 na początek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-26, 19:53   #402
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
wizaż wciąga
Stary 2012-02-26, 20:21   #403
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

HAHAHHAHAHAHAHHAHAHA HEROINE PADLAM jak przeczytalam o snie Twojego meza hahahaha
btw. Jak mu egzamin poszedl?

Dziwnie z tymi lekami, pewnie slyszalyscie tez o acodinie? Jak sie go przedawkuje to dobra bania jest i rozne dziwne rzeczy sie widzi i czuje :P

Monia- zdecydowanie pojdz z nim do lekarza, moj TZ jak byl w czwartek ok 12 to lekarz mu powiedzial ze jest jakas mala epidemia anginy i jest 8 osoba ktora przyjmuje z angina

Wizaz strasznie wciaga! Ja zbieram sie do umycia wlosow i nalozenia odzywki na godzine a tu weszlam na watek i juz koniec

Moja babcia dala mojej mamie dary- sledzie, szynki, dla mnie kasa na silownie i... DUZA CZEKOLADA ALPEN GOLD Z ORZECHAMI!!!!!!!!!!!!!!!!! ;((((((( zjadlam dwa paski, prosze o lanie, i sie tak strasznie zaslodzilam, ze az mi sie odechcialo. A kiedys moglam zjesc taka ogromna cala i nie mialam z tym problemu wiec i tak postep jest.
Czy rozumiecie ze mamusia moja robi p-i-e-r-o-g-i?! I teraz robi f-a-r-s-z?! I wiecie co z tym farszem zrobie jak bedzie gotowy...? o 22 !!! shit!!! ;(
to wyjatkowa sytuacja, moja mama gotuje takie rzeczy raz na ruski rok a jutro przyjezdzaja goscie, wiec i tak wiekszosc zjedza [tak tak Kamila, pocieszaj i tlumacz sie dalej ]

mż-wr
Stary 2012-02-26, 20:25   #404
murka04
Zadomowienie

Ale się wyleżałam u Tż, nie ruszałam się z łóżka praktycznie no tylko pojechaliśmy z jego siostrą poćwiczyć łuk bo ma jutro drugi egzamin I nawet spróbowałam to do przodu żaden problem ale do tyłu to w ogóle jakiś cyrk w ogóle bokiem się zatrzymywałam No ale ja nie mam pojęcia jak ten łuk się robi także luuz
Ćwiczenia mam zaliczone na dziś - 200 brzuszków i 30min hh.

medzik Tż zmierzył mi włosy i wyszło 56cm, z tym że mam już dziś przetłuszczone i nie jest to dokładny wymiar bo się już podkręciły i są krótsze, no ale tak orientacyjnie jest
monia biedny synek, teraz kolej na niego przyszła oby mu przeszło do jutra, bo tłuc się po lekarzach to koszmar, może to akurat taka 2dniowa grypa i jutro gorączka spadnie
kamilon ani jajek ani sera? huhu To koniecznie wypróbuj niedługo myślę że Ci posmakuje fajnie że Ty też zapuszczasz włosy, to jak obetniesz będziemy miały taką samą długość ah żmudna robota to zapuszczanie
coctail 85cm marzenie!
heroine komandos strzelający do wiewiórek? musiał być strasznie groźny

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 20:30   #405
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

Cocktail ale masz długie włosiska ja mam 60cm a chciałabym z 70-75 na początek
Az sama zmierzylam teraz z ciekawosci i mam 70cm rowno po scieciu ostatnim a scielam ok 20cm
Zmierze za miesiac i zobacze ile mi rosnie na miesiac, ciekawa jestem
Napewno na przesilenie wiosenne beda szybciej rosly

Cytat:
Mój TŻ jak ostatnio wziął Coldrex to śniło mu się, że był komandosem na wojnie i uwaga strzelał do wiewiórek matko, jaką ja miałam polewkę z niego teraz to opowiadam każdemu

bez kitu, on coś ma w składzie

Heloł
Mogę żyć jeden dzień krócej, a co poświęcę się, chcę to usłyszeć wymiękasz?

dziękuję! ja też sobie już nie wyobrażam bez Was życia jesteście wszystkie takie kochane i miłe! i pomocne!!!
Wiewiorki mowisz To ostro bylo
Szlachetny ten Twoj małz i jaka dusza wojownika

Pytasz czy wymiekam? Tak szczerze to juz ze dwa dni wymieklam totalnie, wymiekam na maksa tak ze juz sie chyba bardziej nie da.
Ale moja kochana to juz koniec teraz juz bede twarda niczym głaz
Twarda jak skala
Cytat:
Stary 2012-02-26, 20:31   #406
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
HAHAHHAHAHAHAHHAHAHA HEROINE PADLAM jak przeczytalam o snie Twojego meza hahahaha
btw. Jak mu egzamin poszedl?
Też się śmiałam pół dnia potem do niego wiewióreczko mówiłam ale się złościł

dobrze dziękuję ale zobaczymy po wynikach

Cytat:
Dziwnie z tymi lekami, pewnie slyszalyscie tez o acodinie? Jak sie go przedawkuje to dobra bania jest i rozne dziwne rzeczy sie widzi i czuje :P
Ooo, tego leku nie znam trzeba spróbować która odważna? która ma katar i chce być króliczkiem doświadczalnym? i przy okazji przeżyć fajne doznania?

Cytat:
Moja babcia dala mojej mamie dary- sledzie, szynki, dla mnie kasa na silownie i... DUZA CZEKOLADA ALPEN GOLD Z ORZECHAMI!!!!!!!!!!!!!!!!! ;((((((( zjadlam dwa paski, prosze o lanie, i sie tak strasznie zaslodzilam, ze az mi sie odechcialo. A kiedys moglam zjesc taka ogromna cala i nie mialam z tym problemu wiec i tak postep jest.
Czy rozumiecie ze mamusia moja robi p-i-e-r-o-g-i?! I teraz robi f-a-r-s-z?! I wiecie co z tym farszem zrobie jak bedzie gotowy...? o 22 !!! shit!!! ;(
to wyjatkowa sytuacja, moja mama gotuje takie rzeczy raz na ruski rok a jutro przyjezdzaja goscie, wiec i tak wiekszosc zjedza [tak tak Kamila, pocieszaj i tlumacz sie dalej ]
O nie! baty będą jak nic! co żeś se myślała?!!! że Ci to ujdzie na sucho?! dobrze, że skończyło się na dwóch paskach!

na litość Boga nie jedz tego farszu jutro za to możesz zjeść pierogi to co, mamy deal?
Stary 2012-02-26, 20:39   #407
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Ćwiczenia mam zaliczone na dziś - 200 brzuszków i 30min hh.
No pięknie ćwiczysz codziennie

Cytat:
heroine komandos strzelający do wiewiórek? musiał być strasznie groźny
bardzo też bym się bała

Cytat:
Wiewiorki mowisz To ostro bylo
Szlachetny ten Twoj małz i jaka dusza wojownika
W ogóle co to za pomysł: wiewiórki na wojnie to musiało być mega nudne zajęcie ja nie wiem ile on tych wiewiórek tam ubił

Cytat:
Pytasz czy wymiekam? Tak szczerze to juz ze dwa dni wymieklam totalnie, wymiekam na maksa tak ze juz sie chyba bardziej nie da.
Ale moja kochana to juz koniec teraz juz bede twarda niczym głaz
Twarda jak skala
Ze mną zadzierasz? ze mną?!!!
Spróbuj zgrzeszyć jeszcze raz obiecuję, jak Boga kocham znajdę ten Twój Lublin, Twój Felin, tudzież inną dzielnicę, w której mieszkasz i zapewniam Cię, że Twój tyłek tego pożałuje

Dotarłoooooooo?!!!
Stary 2012-02-26, 20:40   #408
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Słynny acodin Gimnazjalistki niedawno przeżywały fascynację tymi tabletkami i masowo wykupowały go ze sklepów, aż się zorientowali aptekarze i przestali sprzedawać go nieletnim to załatwiały sobie ludzi z ulicy żevy im kupili za piwo czy coś masakra

Cytat:
Az sama zmierzylam teraz z ciekawosci i mam 70cm rowno po scieciu ostatnim a scielam ok 20cm
Zmierze za miesiac i zobacze ile mi rosnie na miesiac, ciekawa jestem
Napewno na przesilenie wiosenne beda szybciej rosly
raany weźcie nie dobijajcie tymi centymetrami, mam bzika na punkcie włosów
a co to na przesilenie wiosenne szybciej rosną serio? czy żartujesz?

Stary 2012-02-26, 20:52   #409
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Słynny acodin Gimnazjalistki niedawno przeżywały fascynację tymi tabletkami i masowo wykupowały go ze sklepów, aż się zorientowali aptekarze i przestali sprzedawać go nieletnim to załatwiały sobie ludzi z ulicy żevy im kupili za piwo czy coś masakra
że ja o tym nie słyszałam
Stary 2012-02-26, 21:04   #410
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Heroine- pffff ze niby mam sie Ciebie bac? Bez tasaka nie jestes mi straszna dobra, powstrzymam sie od jedzenia dzisiaj. Jutro zjem jakies 4 pierogi. Zawsze tyle jem

W ogole mam tak w tygodniu, kiedy chodze do szkoly, ze jem sniadanie [owsianka] ok 10 jestem mega glodna i moj zoladek wystawia operetke, zjem pol bulki z miesem i warzywami, za godzine znow jestem glodna i tak do 12 30... A pozniej przestaje byc glodna, ok 15 jem obiad a pozniej to juz nie chce mi sie kompletnie jesc... Np koktajl bialkowy wieczorem to w siebie wmuszam zeby zoladek mial w nocy zajecie jakies ale moge nie jesc kolacji w ogole. Wiekszosc ludzi ma odwrotnie a ja mam tak dziwnie

Acodin... w moim gronie znajomych szal na niego byl w 2007 roku, moj kumpel jadl po 70 tabletek [aktualnie jest cpunem bez przednich zebow a ma 21lat] i moje kolezanki tez to braly. Ja raz chcialam, ale stwierdzilam ze wole kupic sobie drinka, wodke czy cos i miec dobry humor niz meczyc sie z taka faza, ktora niewiadomo czy nie bedzie straszna [bo moje kolezanki mialy takie fazy ze panicznie sie czegos baly] a pozniej taki zjazd na drugi dzien, nieogar kompletny. Poza tym jak widzialam tego kolege cpuna to odechciewalo mi sie tego i jakos mnie nie ciagnie to nakrotykow zbytnio, czasem zielone, ale to rzadko. Wole wypic kilka drinkow i sie smiac jak glupek

Murka- tak tak, nie mialam nic z tych rzeczy Ale babcia kochana poratowala nas i dala nam worek prezentow jedzeniowych
Poza tym nie wiedzialam, ze tak sie dzialo z tym acodinem w gimnazjach :O masakra, nastolatki sie staczaja niesamowicie
I spokojnie, zapuscimy i bedziemy mialy piekne wloski i w lecie bedziemy boginiami!

Ja zawsze mialam ten problem, ze jak znajomi mnie wyciagali na basen czy nad jezioro to sie strasznie wstydzilam i zawsze wykrecalam, ze nie mam stroju, kasy, ze jestem zajeta... ale w tym roku BASTA. Bede piekna i szczupla do lata ! tak wlasnie!

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Heroine, dopiero teraz zobaczylam, ze jednak tasak byl... przepraszam i okazuje skruche

mż-wr

Edytowane przez kamilon
Czas edycji: 2012-02-26 o 21:06
Stary 2012-02-26, 21:11   #411
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
W ogole mam tak w tygodniu, kiedy chodze do szkoly, ze jem sniadanie [owsianka] ok 10 jestem mega glodna i moj zoladek wystawia operetke, zjem pol bulki z miesem i warzywami, za godzine znow jestem glodna i tak do 12 30... A pozniej przestaje byc glodna, ok 15 jem obiad a pozniej to juz nie chce mi sie kompletnie jesc... Np koktajl bialkowy wieczorem to w siebie wmuszam zeby zoladek mial w nocy zajecie jakies ale moge nie jesc kolacji w ogole. Wiekszosc ludzi ma odwrotnie a ja mam tak dziwnie
To rzeczywiście jesteś dziwna powinnaś szybko chudnąć w takim razie

Cytat:
Acodin... w moim gronie znajomych szal na niego byl w 2007 roku, moj kumpel jadl po 70 tabletek [aktualnie jest cpunem bez przednich zebow a ma 21lat] i moje kolezanki tez to braly. Ja raz chcialam, ale stwierdzilam ze wole kupic sobie drinka, wodke czy cos i miec dobry humor niz meczyc sie z taka faza, ktora niewiadomo czy nie bedzie straszna [bo moje kolezanki mialy takie fazy ze panicznie sie czegos baly] a pozniej taki zjazd na drugi dzien, nieogar kompletny. Poza tym jak widzialam tego kolege cpuna to odechciewalo mi sie tego i jakos mnie nie ciagnie to nakrotykow zbytnio, czasem zielone, ale to rzadko. Wole wypic kilka drinkow i sie smiac jak glupek
O żesz kurde lepsze niż dopalacz
Ale też wolę wypić kilka drinów i mieć karuzelkę i super humor po coś się truć jakimś gó.wnem
nastolatki czasem mają niepoukładane

Cytat:
Heroine, dopiero teraz zobaczylam, ze jednak tasak byl... przepraszam i okazuje skruche
No był! mam nadzieję, że się opamiętasz!
Stary 2012-02-26, 21:12   #412
murka04
Zadomowienie

Cytat:
że ja o tym nie słyszałam
no dziwne, a może to tylko w moim mieście takie akcje były

Cytat:

Murka- tak tak, nie mialam nic z tych rzeczy Ale babcia kochana poratowala nas i dala nam worek prezentow jedzeniowych
Poza tym nie wiedzialam, ze tak sie dzialo z tym acodinem w gimnazjach :O masakra, nastolatki sie staczaja niesamowicie
I spokojnie, zapuscimy i bedziemy mialy piekne wloski i w lecie bedziemy boginiami!

Ja zawsze mialam ten problem, ze jak znajomi mnie wyciagali na basen czy nad jezioro to sie strasznie wstydzilam i zawsze wykrecalam, ze nie mam stroju, kasy, ze jestem zajeta... ale w tym roku BASTA. Bede piekna i szczupla do lata ! tak wlasnie!
Tak to jest, zaczyna się od takich tabletek a później nie można przestać. Mój znajomy raz tak się wstawił po nich że był pewny że jest w jakiejś grze a ludzie to potwory do których musi strzelać, jego kumple mieli kupę śmiechu ale to było takie żenujące
Ja to już się nie mogę doczekać 25marca aż zobaczę czy urosły mi włosy jeszcze
Ooo i to mi się podoba W tym roku będziemy tylko wygrzewać tyłki i wystawiać się na błyski fleszy naszych fanów

Stary 2012-02-26, 21:15   #413
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

Ze mną zadzierasz? ze mną?!!!
Spróbuj zgrzeszyć jeszcze raz obiecuję, jak Boga kocham znajdę ten Twój Lublin, Twój Felin, tudzież inną dzielnicę, w której mieszkasz i zapewniam Cię, że Twój tyłek tego pożałuje

Dotarłoooooooo?!!!
Hahahahahaha
Ty tez taka waleczna - żeście sie z malzem dobrali
On tłucze wiewiorki Ty czekoladki

Cytat:

raany weźcie nie dobijajcie tymi centymetrami, mam bzika na punkcie włosów
a co to na przesilenie wiosenne szybciej rosną serio? czy żartujesz?
No o acodinie slyszalam, ale podobno tez Hydroxizina wywoluje takie akcje, nie wspomniajac juz o Klonozepanie i podobno tez Aviomarin z tym ze to sa rozne grupy lekow. Klonozepanem leczy sie ciezkie przypadlosci psychiczne wiec po kilku tabletkach to musi byc niezla faza

A z tym przesileniem to prawda
Stary 2012-02-26, 21:22   #414
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo i to mi się podoba W tym roku będziemy tylko wygrzewać tyłki i wystawiać się na błyski fleszy naszych fanów
podoba mi się

Cytat:
Hahahahahaha
Ty tez taka waleczna - żeście sie z malzem dobrali
On tłucze wiewiorki Ty czekoladki
My to w ogóle jesteśmy parą z kosmosu
Ja tu w dobrej wierze jestem heloł
Stary 2012-02-26, 21:26   #415
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

To chodzmy wszystkie nacpajmy sie lekami kazda wezmie co innego

Tak kochaniutka Heroine, opamietam sie. I kuurrrr SILOWNIA. Chudlam ladnie jak cwiczylam a teraz to nie wiem jak to bedzie. Wazenie za tydzienw sobote i chce zobaczyc mniej na wadze wiec rusze w koncu dupsko do cwiczenia

Tak tak Mureczko, podoba mi sie ta opcja z fanami <3 hihihihi

Moja droga Czekoladko a skad Ty takie informacje o tych lekach masz?

mż-wr
Stary 2012-02-26, 21:28   #416
murka04
Zadomowienie

Cytat:
No o acodinie slyszalam, ale podobno tez Hydroxizina wywoluje takie akcje, nie wspomniajac juz o Klonozepanie i podobno tez Aviomarin z tym ze to sa rozne grupy lekow. Klonozepanem leczy sie ciezkie przypadlosci psychiczne wiec po kilku tabletkach to musi byc niezla faza

A z tym przesileniem to prawda
Teraz to ludzie znajdą każdy sposób aby tylko mieć jazdę
Ale jak to działa że podczas przesilenia rosną szybciej? Nic o tym nie słyszałam!

Cytat:
podoba mi się
A co, każdy będzie chciał nasz autograf!! Sama zobaczysz

Stary 2012-02-26, 21:33   #417
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
To chodzmy wszystkie nacpajmy sie lekami kazda wezmie co innego

Tak kochaniutka Heroine, opamietam sie. I kuurrrr SILOWNIA. Chudlam ladnie jak cwiczylam a teraz to nie wiem jak to bedzie. Wazenie za tydzienw sobote i chce zobaczyc mniej na wadze wiec rusze w koncu dupsko do cwiczenia
Jestem za! tylko ja coś słabego poproszę bo nie chcę być motorniczym i udawać Rysia z Klanu

No to czas wrócić do ćwiczeń ja jutro idę kupić kolejny karnet

Cytat:
A co, każdy będzie chciał nasz autograf!! Sama zobaczysz
wow! będę gwiazdą!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-26, 21:53   #418
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Heroine , Ty nie potrzebujesz zadnych tabsow, Ty masz banie bez nich

Mooooniaaaa, gdzie jessteeees? Czas na wieczooorny spaaaamiiiiik !!!

mż-wr
Stary 2012-02-26, 21:56   #419
monika01011986
Zakorzenienie

Jezu Chryste ile wy piszecie!!!!!!!!!!!!!!!!! W życiu Was nie nadrobię!!!

Ja nie miałam czasu z Wami popisać bo synek dostał takiej gorączki że chciałam już pogotowie wzywać..... Miał 40 stopni i tak majaczył, że aż się przestraszyłam! Krzyczał, że chce do domu, że nie chce się bić, że nie będzie schodził po żadnej drabinie machał rękoma na wszystkie strony i płakał! oczy miał otwarte więc nie śnił. Aż po moją mame zadzwoniłam żeby przyszła! Dałam mu czopka i zrobiłam zimny okład na głowę. Po paru minutach gorączka spadła ale w sumie tylko do 38 stopni... Najważniejsze, że juz nie majaczy i rozmawia normalnie. Jutro do lekarza pojedziemy jak nie przejdzie mu.

Mąż mi zdjęcia przesłał. ALe oczywiści zamiast zrobić plac zabaw dla dzieci to zrobił samą wodę i kawałek plaży
No ale przynajmniej nowe zdjęcia na mieście porobił to Wam pokażę gdzie będę mieszkała..

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 22:00   #420
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine , Ty nie potrzebujesz zadnych tabsow, Ty masz banie bez nich
dzięki

No właśnie Moooooonia!!! Haloooo

Oooo, jest i wilk

Cytat:
Jezu Chryste ile wy piszecie!!!!!!!!!!!!!!!!! W życiu Was nie nadrobię!!!

Ja nie miałam czasu z Wami popisać bo synek dostał takiej gorączki że chciałam już pogotowie wzywać..... Miał 40 stopni i tak majaczył, że aż się przestraszyłam! Krzyczał, że chce do domu, że nie chce się bić, że nie będzie schodził po żadnej drabinie machał rękoma na wszystkie strony i płakał! oczy miał otwarte więc nie śnił. Aż po moją mame zadzwoniłam żeby przyszła! Dałam mu czopka i zrobiłam zimny okład na głowę. Po paru minutach gorączka spadła ale w sumie tylko do 38 stopni... Najważniejsze, że juz nie majaczy i rozmawia normalnie. Jutro do lekarza pojedziemy jak nie przejdzie mu.

Mąż mi zdjęcia przesłał. ALe oczywiści zamiast zrobić plac zabaw dla dzieci to zrobił samą wodę i kawałek plaży
No ale przynajmniej nowe zdjęcia na mieście porobił to Wam pokażę gdzie będę mieszkała..
O kurde... aż tak źle? nawet jak mu się trochę poprawi, to myślę, że do lekarza warto się udać zawsze to inaczej spojrzy fachowym okiem i powie co dalej musiałaś się nieźle wystraszyć

No to Cię mąż nie zrozumiał ale dawaj i takie zdjęcia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości