|
|
#391 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V
a czemu? takie straszne, czy takie wzruszające? (aż się boję zaglądać
) no to po jednym!!Cytat:
Ad 2 - eee, do niczego... No wiesz?! Mi tam wszyscy mówią, że moja mała już do mnie podobna Cytat:
Te zdrowe właśnie. Warzywa be, owoce be (no dobra, jabłka i śliwki mogą być), jakieś jogurty i inne tego typu wynalazki - be.wołowinę w sosie, coś w stylu bitek ![]() No. Mam i moje zdjęcia. Specjalnie aż trzy - żeby zaprezentować szczególnie szybki rozrost w ostatnim czasie (gdyby ktoś nie dojrzał: kolejno 15, 17 i 23 tc) |
||
|
|
|
#392 |
|
Wtajemniczenie
|
jem Chipsy
wkonsu hehe
|
#393 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#394 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to świętujemy! ![]() Cytat:
http://ciazaporod.pl/kalkulatory_imie_dla_dzie cka.html A swoją drogą ciekawe, jak tż zareaguje na moją propozycję zestawu imion dla dziewczynki. Jak już kiedyś napisałam imię dla dziewczynki zamierzam wybrać sama, ale on jeszcze o tym nie wie. Powiem mu po USG o ile to będzie dziewczynka... a dla chłopca może sam wymyślać, bo może poda propozycję lepszą, niż moje. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ad. 2 Po prostu "Twój przypadek jest ciekawy". Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy. Cytat:
Cytat:
Tam są sąsiedzi, ale jak ktoś nam wjechał w płot tak, że betonowe słupy popękały, to nikt niczego nie widział. Jedna stwierdziła, że to przez wiatr... Tylko dlaczego pomiędzy połamanymi słupami i sztachetami leżały kawałki świateł samochodowych? Inna udawała zdziwienie, jak usłyszała, że jej bliski (żonaty) znajomy też chodzi nocami, a ja o tym wiem, bo kiedyś sam się przyznał i zdaje się, że czekał na zaproszenie. W dzień jest fajnie, ale... od strony lasu i pól mamy niewiele drzew, więc wejście do domu widać z bardzo daleka, a jak kiedyś z tamtych pól spojrzałam przez teleobiektyw (tylko 200 mmm, czyli nic specjalnego), to przestałam podchodzić do drzwi w niekompletnym stroju Cytat:
Prince - napisz po powrocie z ZUS. Dobrze, że gin nie dojrzał niczego złego, ale szkoda, że nie posłuchałaś tętna. Czy to, że masz ćwiczyć oznacza koniec nakazu leniuchowania? No tak, trzeba rozliczyć. Mam nadzieję, że można wysłać przez ich stronę, jak rok temu? Cytat:
Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2012-02-28 o 15:02 |
|||||||||
|
|
|
#395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odszczekuję to, że narzekałam na mięsny obiadek - TZ ugotował tak pyszny obiad... brak słów, pychota. |
|
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
hej
pogoda denna, nie mam humoru
|
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
Sala dobrze ze wyniki są optymistyczne !!
Asia spróbuj może pić wodę z dodatkiem jakiegoś soku, może babcia lub mama mają w wekach sok malinowy? |
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W dniu porodu to już będzie dead line Chociaż tutaj mamy 3 tygodnie na zarejestrowanie dziecka.A jakie imiona wybrałaś dla dziewczynki?
|
|
|
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I założyliśmy sie o płeć: jak chłopiec to ja jemu kupuję perfumy, jak dziewczynka to on mi I zakładu dotrzymamy
|
|
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiliśmy sobie z TŻ na obiadek ryż, do tego smażone jabłka z cynamonem i bitą śmietaną
|
|
|
|
#401 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
soleilka ten ryż z jabłkami brzmi pysznie
|
||
|
|
|
#402 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tylko nie smiejcie sie ze mnie![]() a nadrobie Was wieczorkiem teraz zmykam na plotki
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||
|
|
|
#403 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
wrociłamz zusu niedawno, zrobiłam obaidek zjadłam mały talerz warzyw na patelnie i mi sie nie chce jakos dzis jesc. Zjadłam tez jabłko bo miałam taka chcice ze szok.
Mam pytanie bo po jabłku nie za bardzo wode pic a jak sie musi pic duzo to co? jak oszukac ze jabłko zjadłam ? ![]() łeb mi zaraz pęknie. Lekarz pwoiedział zebym spróbowała paracetamol przed snem moze mi pomoze na bol nogi...... i koniecznie neurolog. Zarekestrowac sie dało rade dopiero na 21 marca ![]() aaaaa tz mnie zobaczył w tej nowej tunice(mialam ja peirwszy raz) i mwoi dla lekarza sie tak wystroiłas? zazdrosnik Cytat:
Cytat:
no ale chyba bede musiała. A gin mi nie powiedział ze za duzo. Choc nie musiał bo sama o tym wiem. Ale moze to tez troche woda? bo np wczoraj mierzyłam uda i dzis i wyszlo ze wczpraj miałam o 1 cm grubsze niz dzis wiec tak jakby schodzila z emnie pomału.Cytat:
![]() Cytat:
ja tak czasem mam tez, a itak nie moge i dzis znowu tekst mojego gina ze mam nie wspolzycCytat:
ale lekarz mnie sprowadził na ziemie ze mam sie nie przejmowac kg. Pytalam o picie pokrzywy bo jest moczopedna ale pwoiedział ze widzi ze nie chce duzo utyc a itak mnie nie ominie tycie. Wiec zebym nie kombinowala z herbatami narazie . Wiec wsumie sie nie dowiedziałam nic procz tego by duzo wody pic ![]() oj mam Cytat:
![]() [QUOTE=Irmusia81;32602536] No to w sumie dobre wieści A może jakaś gimnastyka dla ciężarnych? Bo w szkole rodzenia to tych zajęć gimnastycznych jest kilka, a może Ty powinnaś chodzić co tydzień, jak niektóre dziewczyny z wątku? /QUOTE] wiesz co? szczerze to mi dał do zrozumienia ze mam chodzic a jak sie pytałam od kiedy to on ze juz nawet od teraz. Tylko musze sie zapisac a polozna na urlopie. mam jej numer kom , musze zadzwonic. wiesz co, nie powiedział mi jak zawsze z emam lezec. Ale pwoiedział bym na siebie wuazala i sie oszczedzała. Ale mówi ze niema przeciwskazan do cwiczen wiec mam chodzic do tej szkoły rodzenia i tam sie dowiem wiecej na temat cwiczen. Chociaz tyle dobrze
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2012-02-28 o 15:21 |
||||||
|
|
|
#404 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do opalania, to ja twarzy nie opalam nigdy, parę lat temy przez swoją głupotę dorobiłam się okropnej plamy na czole i dużo zachodu mnie kosztowało pozbycie się jej. Samoopalacz od czasu do czasu, dziś właśnie pierwszy raz użyłam chusteczki z Rossmana, zobaczymy jaki efekt będzie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a jeszcze takie pysznościZ tańszych tuszy mogę polecić Wibo Extreme Lashes, fajny też jest Essence I love Extreme, tylko nakładany inną szczoteczką niż ta dołączona, bo ona jest okropna, ale sam tusz bardzo fajny i trwały. Essence ma też dość niezły podkład w musie. A jako puder najlepszy jest bambusowy z Biochemii Urody lub skrobia z Mazideł. Matują na długo. Bublem ostatnich miesięcy jest tusz Milion Lashes Loreal,ma dobre recenzje na KWC a wg mnie jest tragiczny, nie robi nic i się osypuje 4 dychy poszły się ...ć Cytat:
Cytat:
Ad2. Ale pech z tym pudrem, szkoda, że nie uznali reklamacji Ad.3 o wydatkach nawet nic mi nie mów mamy parę tys długu na karcie Cytat:
![]() Dzinsy fajne i bardzo niedrogie, choć ja osobiście wolę bardziej rurkowy fason, ale jak Ci sie widzą to bierz. Poza tym ona napisała, że wg niej to 10 czyli 38, może będą dobre. Też muszę kupić jakieś dzinsy, bo się nie mieszczę, ale po dokładnym sprawdzenie rozmiarów na All stwierdzam,chyba że muszę kupić stacjonarnie,żeby móc zmierzyć, bo w opisywanych rozmiarach biodra mam jak S a obwód uda L
|
||||||
|
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#406 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Lordozy nie mam I jest pyszny ![]() Cytat:
Superancki! I jaki duży a tu nas okłamujesz
|
|||
|
|
|
#407 |
|
Zadomowienie
|
Jakie?
Ja ostatnio zajadam się tym jest pyszne, wiele zdrowsze od chipsów, w zasadzie mi je zastępuję...bo ja byłam chipsomaniaczką
Edytowane przez ajka89 Czas edycji: 2012-02-28 o 15:29 |
|
|
|
#408 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki kochana za pocieszenie
to sa te moje 11-12 kg na plusie...![]() prince dzieki kochana ja czytalam na ulotce z hebatki z pokrzywy, ze nie wolno pic w ciazy- inaczej tez bym pila
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lepiej, ale lekko rwie mnie z lewej strony Chyba na głowie masz
|
|
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze chciałam dodać, że to nie takie głaskanie, w stylu "nie martw się", tylko najszczersza prawda!
|
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
sas brzusio ładny
|
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#413 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#414 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Soleilka...nie doczytlam Ty idziesz do szpitala?, ale lepiej sie juz czujesz??? muminek wstydze sie ale naprawde ja przytylam 12kg!!!! i stad moja zalamka byla, ale moje kochane dziewczyny potrafia podniesc na duchu;*jej ja naprawde zmykam juz na te ploty ide obgadac naszych tz hehe
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo Edytowane przez sas Czas edycji: 2012-02-28 o 15:33 |
|
|
|
|
#415 | ||
|
Zakorzenienie
|
No bo Ciastek i balerony? To mówię, że chyba na głowie ma
![]() Cytat:
Aktualnie jestem w 20t5d i przytyłam tylko 0,5 kg ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oba już padły, ale chyba jeszcze żadna z Was się na nie nie zdecydowała. U mnie od rana jest tak szaro, że nawet nie zwracałam uwagi, czy pada bez przerwy, czy "tylko" przez większość czasu. Też trochę mnie to złości, bo zamierzałam jechać do Reala i CH w pobliżu, albo iść do któregoś z SH, żeby znaleźć tanie ciuszki dla maluszka i wygodne, ale ładne spodnie do domu. No i może jakieś tuniki. W każdym razie to miało być połączenie spaceru z pożytecznym. Na szczęście mimo zmiany planów nastrój mam dobry. |
|
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zjedliśmy z małżem obiad i po żarełku małż pokazał mi codzienną porcję kwejków, a tam:
http://kwejk.pl/obrazek/980369/heheheeh.html Nie ma co się przejmować wagą ![]() Cytat:
Ja już to zrobiłam i mam z głowy. Problemów z domem na wsi i nic nie widzących sąsiadów nie zazdroszczę. Chociaż domem sam w sobie musi być fajny ![]() Cytat:
![]() ![]() Narzekasz niesamowicie - myślałam, że jak masz 12 dodatkowych kilogramów to będziesz spasiona. A na zdjęciu jest normalna dziewczyna z ciążowym brzuszkiem. Wyglądasz bardzo dobrze. Nie widzę powodów, żeby aż tak dużo narzekać.
Edytowane przez Mandragorrka Czas edycji: 2012-02-28 o 15:44 |
||
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
2 kolejne kopniaczki
|
|
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam 1,8 na plusie - no chyba nie za mało
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

)
no to po jednym!!
Moja mała cały czas ma zarzucone nogi na siebie i ręce przy głowie, jakby się łapała za nią, niewiele widać buźki, za to pupę całą 
Mi tam wszyscy mówią, że moja mała już do mnie podobna 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Żadne imię mi nie pasuje
Tż pyta czy ja się już na dziewczynkę nastawiałam, a ja mówię że wolę wcześniej to imię wymyślić a nie jak się urodzi. I pewnie będę tak do samego lipca dumać...
Jak już kiedyś napisałam imię dla dziewczynki zamierzam wybrać sama, ale on jeszcze o tym nie wie.
Całą noc rwał mnie brzuch na dole... Teraz jest troszkę lepiej, ale się boję co to było 

Za to kilka tyg. miałam fazę na frytki najlepiej z majonezem i tylko zdrowy rozsądek mnie uchronił, bo zjadałm tylko dwie porcje
)
TŻ mi w końcu zrobił tak za mną chodziły
Superancki!