Mundial 2006 = Przystojniacy - Strona 840 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-15, 12:54   #25171
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy

Pomocnik Wisły, Jakub Błaszczykowski został uznany przez gości portalu Onet.pl, najlepszym piłkarzem rundy jesiennej Orange Ekstraklasy.

Błaszczykowski, który obchodził w czwartek 21 urodziny, zgromadził 40% wszystkich głosów. Tuż za nim uplasował się napastnik GKS Bełchatów, Radosław Matusiak, na którego oddano 36% głosów.

Siódme miejsce z 3% głosów zajął Cleber, a pierwszą dziesiątkę zamknęli Emilian Dolha i Radosław Sobolewski.

Najlepsi piłkarze rundy jesiennej wg internautów sport.onet.pl:

1. Jakub Błaszczykowski (Wisła Kraków) - 79 102 głosy (40%)
2. Radosław Matusiak (GKS Bełchatów) - 72 310 (36%)
3. Grzegorz Bronowicki (Legia Warszawa) - 12 284 (6%)
4. Paweł Golański (Korona Kielce) - 7391 (4%)
5. Dickson Choto (Legia Warszawa) - 7169 (4%)
6. Marcin Wasilewski (Lech Poznań) - 6392 (3%)
7. Cleber (Wisła Kraków) - 5243 (3%)
8. Łukasz Garguła (GKS Bełchatów) - 4618 (2%)
9. Emilian Dolha (Wisła Kraków) - 3046 (2%)
10. Radosław Sobolewski (Wisła Kraków) - 2197 (1%).

jeaaaaaaa Kubuś wygrał jak dobrze że nie Matusiak
i aż 6 moich ciastek walczyło

aaaa kocham te jego gesty
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg af0c9576fd63053cdaab75d2ef21b366.jpg (24,2 KB, 4 załadowań)
Stary 2006-12-15, 12:57   #25172
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Po niemal miesięcznych urlopach wiślacy wrócą do klubu 11 stycznia 2007 r. Przez dwa następne dni będą przechodzić rutynowe badania lekarskie i testy wytrzymałościowe. Dopiero potem rozpoczną żmudne treningi przygotowujące do rundy wiosennej.

Pełny plan przygotowań:

14-16 stycznia - zajęcia w Krakowie

17-31 stycznia - zgrupowanie w Turcji (pięć sparingów)

1-5 lutego - treningi w Krakowie

6-20 lutego - zgrupowanie na Cyprze (pięć sparingów)

21 lutego - przygotowania na własnych obiektach

ahhh żeby znaleźć sie na takim treningu
Stary 2006-12-15, 12:58   #25173
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

podsumowanie tego roku :

Wyjazdową porażką z Feyenoordem Wisła zakończyła rok 2006. Może się w nim pochwalić co najwyżej... stuletnią tradycją. Sukcesami - już nie za bardzo. Utrata mistrzostwa, piąte miejsce w lidze po rundzie jesiennej, odpadnięcie z Pucharu Polski, przerwana piękna passa meczów bez porażki na własnym stadionie - to wydarzenia, które wstrząsnęły klubem.

Szczęśliwy awans do fazy grupowej Pucharu UEFA trener Dragomir Okuka i jego piłkarze roztrwonili. Choć serbski szkoleniowiec czuje się niezagrożony, dziś zarząd w gronie Ludwik Miętta-Mikołajewicz, Adam Nawałka, Mirosław Senderski i Jerzy Jurczyński podejmie decyzję na jego temat. Nie wiadomo tylko, czy mocniejszej pozycji od całego zarządu u właściciela Bogusława Cupiała nie ma skaut Zdzisław Kapka. On był pomysłodawcą zatrudnienia Okuki i nie zmienia zdania tak łatwo.

Możliwe więc, że Okuka pozostanie trenerem "Białej Gwiazdy". Sporządził listę transferową, a także plan przygotowań do drugiej fazy rozgrywek ligowych, czego zwykle nie wymaga się od człowieka, który ma za chwilę odejść. Oczywiście zdarzało się w przeszłości, że trenerzy Wisły w okamgnieniu tracili poparcie właściciela SSA Bogusława Cupiała, ale dziś ponoć nie ma w jego otoczeniu zbyt wielu osób wrogich Serbowi. W klubie zaczął dominować pogląd, że to kadra zawodnicza wymaga przewietrzenia.

Jaki jest plan, gdyby zarząd jednak zwolnił Serba? W styczniu zespół przejąłby Nawałka, który chce wprowadzania młodzieży do pierwszego zespołu. On sprzeciwił się sprzedaniu do Zagłębia Lubin młodego stopera Adama Kokoszki, a do innego pierwszoligowego klubu 18-letniego napastnika Patryka Małeckiego. Nawałka zauważa:

- Adam i Patryk mają realne szanse, by przebić się do składu. Nasze kłopoty kadrowe wynikają również z tego, że zostało zaniedbane wprowadzanie młodzieży do pierwszego zespołu.

Wiceprezes i jedyny kandydat na nowego trenera podkreśla:

- Gdy myślę o całej rundzie, to porażka z Feyenoordem nie jest najbardziej bolesna. Zajęliśmy bardzo słabe miejsce w lidze - najgorsze od ośmiu lat, odpadliśmy z Pucharu Polski. To wszystko powoduje, że nastroje w klubie nie są najlepsze.

Czwartek był dla kilku piłkarzy dniem pożegnań z klubem. Po ogólnie udanym okresie czterech lat w Wiśle z klubem żegna się Maciej Stolarczyk, który najpewniej wróci do macierzystej Pogoni Szczecin..

- Usłyszałem właśnie od trenera, że nie ma dla mnie miejsca w Wiśle. Będę musiał znaleźć sobie nowego pracodawcę.

Nieco inna wersję przedstwawia Dragomir Okuka, który najwyraźniej docenił pozytywną rolę Stolarczyka w kształtowaniu ducha zespołu, bo nie upiera się, że doświadczony obrońca powinien odejść.

- Stolarczyk sam zgłaszał się do mnie i pytał o przyszłość. Wolałby zostać i powalczyć o miejsce w składzie. Dla mnie może zostać, ale będąc świadomym, że gdy wszyscy będą zdrowi, to on usiądzie na ławce. Nie mogę mu zagwarantować miejsca w składzie, a on chce sobie znaleźć nowy klub, w którym mógłby jeszcze pograć.

Na wiosnę nie zobaczymy już przy Reymonta Pawła Kryszałowicza, który na koniec kariery przeniesie się do klubu z mniejszymi aspiracjami. Ma oferty z kraju i z zagranicy.

Od dłuższego czasu Wisła chce się pozbyć Tomasza Dawidowskiego, Jacka Paszulewicza i Marcina Kuźby, ale każdy z nich miał poważną kontuzję, po której nie zdążył wrócić do wielkiej piłki. Zatem znalezienie dla nich pracodawcy może się okazać niewykonalne nawet dla najlepszych menedżerów.

Żadnych problemów ze znalezieniem nowej pracy nie powinien mieć utalentowany pomocnik młodzieżowej reprezentacji Rumunii Hristu Chiacu.

Piłkarze są gotowi na wszystko. Jeden z nich mówi anonimowo:

- Nie wiadomo, co będzie jutro, gdy prezes Cupiał wstanie lewą nogą.

Na zakończenie roku cała drużyna "Białej Gwiazdy" spotkała się wczoraj wieczorem w restauracji CK Browar na spotkaniu opłatkowym.
Stary 2006-12-15, 13:01   #25174
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Dobra postawa Pawła Brożka w meczach o Puchar UEFA (4 gole) owocuje zainteresowaniami kolejnych klubów. - Mamy oficjalne pismo z Nancy, nieoficjalne zapytanie złożył jeden z klubów Premiership - mówi dyrektor sportowy Wisły Adam Nawałka.

Po meczu z Feyenoordem podjęto decyzję, że Wisła przystąpi do rozmów w sprawie każdej oferty. - Jeśli otrzymamy satysfakcjonującą nas ofertę, a Paweł będzie chciał zmienić klub, nie będziemy go zatrzymywać na siłę - mówi Nawałka. Podobne stanowisko dotyczy wszystkich pozostałych piłkarzy "Białej Gwiazdy". - Mam zielone światło jeśli chodzi o transfer - stwierdził w czwartek Marcin Baszczyński.

Problem polega na tym, że tacy zawodnicy jak "Baszczu" czy Radosław Sobolewski mieli oferty zza granicy, ale kilkanaście miesięcy temu. Teraz obu trudniej będzie korzystnie sprzedać. A co gorsza, brak widocznych ruchów, by do drużyny trafili wartościowi następcy. Wygląda na to, że na największe gwiazdy rodzimej ligi, Wisły już nie stać. Bartłomiejowi Grzelakowi lepszą finansowo ofertę złożyła nie tylko Legia, ale i Zagłębie Lubin.

Przebudowę drużyny powierzono Adamowi Nawałce i już od kilku tygodni w klubie głośno mówią, że to on ma decydujące słowo w sprawach transferowych. Niewykluczone, że już w piątek przestanie to dziwić, bo wszystkie znaki na ziemi i niebie przekonują, że były świetny pomocnik Wisły zastąpi Dragomira Okukę na ławce rezerwowych.

byliby głupi sprzedając cennego Brożka chociaż z drugiej strony chłopak ma szanse sie rozwinąć

pamiętam jak Baszczu dostał oferte za Bayerny Leverkusen a po mundialu dostał z ligii angielskiej ale miał kontuzje i sprawa ucichła
Stary 2006-12-15, 13:02   #25175
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
to Trochi na 3 fotce

hm bo Głowacki juz wcześniej był kapitanem ale miał jakaś kontuzje i Baszczu został kapitanem a teraz wrócił i odebrał mu opaske nie podoba mi sie to
a Paulista to chyba brazylijczyk Mauro jest argentyńczykiem
Thwaite nie radzi sobie na obronie i tyle a że Dragomir wymyslił sobie takie ustawienie to Wiślacy ciągle przegrywają

ja też niech sie dziecko od najmłodszych lat uczy

eee to fajnie że mieliście te odpowiedzi

to sie będzie działo
cześć Luncia

a to nie wiedziałam, że Głowacki był wcześniej kapitanem ale Baszczu mi bardziej pasuje do tej roli

rzeczywiście Paulista z Brazylii jest, ale ze mnie gapa

od samego początku nie mogę się oprzeć wrażeniu, jakby Okuka nie wiedział jaką ma drużynę ma jakąś dziwną wizje moim zdaniem, która w ogóle nie pasuje do Wisły, tak jak mówisz, skoro przegrywają, to coś jest nie tak, więc powinno się coś zmienić, a on nic nie robi a prawda jest taka, że mają świetny zespół i spokojnie mgliby radzić sobie o wiele lepiej

a Thweita mi było ostatnio strasznie szkoda, jak przeczytałam, że bardzo cieżko było mu się przystosować do druzyny i że strasznie tęskni za narzeczoną, która została w Australii, biedny, cieżko musi mu być
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-15, 13:02   #25176
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Napastnik Widzewa Łódź i reprezentacji Polski, Bartłomiej Grzelak, który znajdował się w kręgu zainteresowań Wisły Kraków, od stycznia będzie zawodnikiem Legii Warszawa - poinformowała Polska Agencja Prasowa.

Jeszcze niedawno wydawało się, że Grzelak zasili szeregi Zagłębia Lubin. Do porozumienia nie doszły jednak kluby. W czwartek wieczorem działacze Widzewa ustalili warunki transferu z Legią. Sam zawodnik w przyszłym tygodniu ma podpisać 3,5-letni kontrakt.

kurcze szkoda że nie wybrał Wisły a przecież Legia to chyba słabszy team niż Wisła
Stary 2006-12-15, 13:05   #25177
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
Pomocnik Wisły, Jakub Błaszczykowski został uznany przez gości portalu Onet.pl, najlepszym piłkarzem rundy jesiennej Orange Ekstraklasy.

Błaszczykowski, który obchodził w czwartek 21 urodziny, zgromadził 40% wszystkich głosów. Tuż za nim uplasował się napastnik GKS Bełchatów, Radosław Matusiak, na którego oddano 36% głosów.

Siódme miejsce z 3% głosów zajął Cleber, a pierwszą dziesiątkę zamknęli Emilian Dolha i Radosław Sobolewski.

Najlepsi piłkarze rundy jesiennej wg internautów sport.onet.pl:

1. Jakub Błaszczykowski (Wisła Kraków) - 79 102 głosy (40%)
2. Radosław Matusiak (GKS Bełchatów) - 72 310 (36%)
3. Grzegorz Bronowicki (Legia Warszawa) - 12 284 (6%)
4. Paweł Golański (Korona Kielce) - 7391 (4%)
5. Dickson Choto (Legia Warszawa) - 7169 (4%)
6. Marcin Wasilewski (Lech Poznań) - 6392 (3%)
7. Cleber (Wisła Kraków) - 5243 (3%)
8. Łukasz Garguła (GKS Bełchatów) - 4618 (2%)
9. Emilian Dolha (Wisła Kraków) - 3046 (2%)
10. Radosław Sobolewski (Wisła Kraków) - 2197 (1%).

jeaaaaaaa Kubuś wygrał jak dobrze że nie Matusiak
i aż 6 moich ciastek walczyło

aaaa kocham te jego gesty
brawo Kubuś

a zdjecie super
Stary 2006-12-15, 13:09   #25178
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość
cześć Luncia

a to nie wiedziałam, że Głowacki był wcześniej kapitanem ale Baszczu mi bardziej pasuje do tej roli

rzeczywiście Paulista z Brazylii jest, ale ze mnie gapa

od samego początku nie mogę się oprzeć wrażeniu, jakby Okuka nie wiedział jaką ma drużynę ma jakąś dziwną wizje moim zdaniem, która w ogóle nie pasuje do Wisły, tak jak mówisz, skoro przegrywają, to coś jest nie tak, więc powinno się coś zmienić, a on nic nie robi a prawda jest taka, że mają świetny zespół i spokojnie mgliby radzić sobie o wiele lepiej

a Thweita mi było ostatnio strasznie szkoda, jak przeczytałam, że bardzo cieżko było mu się przystosować do druzyny i że strasznie tęskni za narzeczoną, która została w Australii, biedny, cieżko musi mu być

hej
nom ja nie wyobrażam sobie Wisły bez Baszcza jako kapitana
wiesz, Dragomir troche sobie poeksperymentował ale szkoda że poświęcił na to puchar UEFA on próbuje stworzyć nowy wizerunek zespołu, nowe pozycje a tak naprawde spaprał kawał dobrej roboty Dana Petrescu
Thwaite to dość dobry zawodnik ale trudno żeby był obrońcą podczas gdy sie do tego nie nadaje on powinien być na pozycji pomocnika to tak jak Ebi, czasem jest pomocnikiem czasem napastnikem a tu Leo wyjeżdza z pozycją obrońcy ( gdyby tak było) to chore
nom i właśnie miał problemy z językiem, z klimatyzacją no i jeszcze narzeczoną zostawił
Stary 2006-12-15, 13:12   #25179
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
brawo Kubuś

a zdjecie super
to ma Kuba spóźniony prezent na urodzinki
jedno z moich ulubionych

a tu wywiad z Baszczem :

Marcin Baszczyński obszernie komentował dziś mecz z Feyenoordem i przyczyny wczorajszej porażki w Rotterdamie. Przyznał także, że jest potrzeba przebudowy drużyny. Wyraził nadzieję, że ewentualne transfery w przerwie zimowej będą "prawdziwymi wzmocnieniami, a nie tylko uzupełnieniem składu". Ale czy czasem sam "Baszczu" nie przygotowuje się do zimowego transferu?

Co Pana zdaniem zadecydowało o tym, że przegraliście ten mecz? Momentami w pierwszej połowie przecież Wisła miała przewagę.

- Przegraliśmy dlatego, że w drugiej połowie, kiedy stwarzaliśmy sytuacje nie zamieniliśmy żadnej z tych sytuacji na bramkę i potem z nas powietrze niestety uszło. Pod koniec nie byliśmy w stanie już nic zrobić.

Nie sądzisz, że zbyt łatwo traciliście gole? Pierwsza bramka była wręcz kuriozalna.

- Dokładnie, tak się jakoś zdarzyło, że te bramki traciliśmy trochę za łatwo. Aczkolwiek, po pierwszej straconej bramce prowadziliśmy grę, wyrównaliśmy. Potem znowu straciliśmy dosyć głupiego gola. Staraliśmy się zremisować, odkryliśmy się, ale nic nam z tego nie wyszło.

Nie uważasz, że te kłopoty defensywne zespołu to trochę głębszy problem? I to problem całego zespołu?

- Trzeba zwrócić uwagę na to, że nasza obrona grała znów w „nowatorskim”, eksperymentalnym składzie, a to jak wiadomo nie wpływa dobrze na grę. Feyenoord to jednak drużyna grająca ofensywnie, to było widać na wszystkich ich meczach, które ostatnio analizowaliśmy. Tym razem nie stworzyli sobie wielu sytuacji, jednak je znakomicie wykorzystali.

Jest ryzyko, że nie tylko nie zagracie w pucharach europejskich na wiosnę, ale nawet i w przyszłym sezonie…

- Takiego czarnego scenariusza to raczej nie przewiduję. Na pewno myślałem, że jesteśmy w stanie awansować w tym roku do następnej rundy i naprawdę gorąco w to wierzyłem. Ja już jestem w takim wieku, że nie zbieram doświadczenia – dla mnie liczą się tylko zwycięstwa. No, niestety - została nam tylko liga. Cóż, będziemy musieli bardzo mocno powalczyć o odzyskanie tytułu. Drużyna zrobiła w ostatnich tygodniach jakiś krok to przodu, niestety to nie wystarczyło do awansu. Choć, jak mówię – wstydzić się nie musimy.

Co dalej? Jak ma być teraz formuła zespołu? Jesteś za jakimiś gruntownymi zmianami?

- Naturalne i chyba potrzebne są jakieś zmiany i roszady. Trzeba wprowadzić trochę świeżej krwi na pewno do drużyny. Oby to były naprawdę wzmocnienia, a nie uzupełnienia tylko. Zobaczymy czy klub stać na takie ruchy.

A co z Tobą? Czy Ty się wyleczyłeś z marzeń o transferze zagranicznym?

- Zostawiam to w rękach losu. Zobaczymy. Jadę odpocząć w gronie rodzinnym, co się ma wydarzyć to się wydarzy. Wiem, że stanowisko klubu w tym temacie już też jest troszeczkę inne.

To znaczy, że co? Że jest bardziej zielone światło dla tego typu ruchów?

- No, myślę, że tak.

kurcze Wisła bez Baszcza to już nie Wisła nie chce żeby go sprzedali
i chce go już zawsze widzieć z tą opaską
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg eb3916ef7870817758fb76f9a6429a16.jpg (103,5 KB, 3 załadowań)
Stary 2006-12-15, 13:17   #25180
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

aaaaaa sikam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 599.jpg (75,2 KB, 8 załadowań)
Stary 2006-12-15, 13:20   #25181
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

1 - Ema
2 - tyłeczek Darka i zasłonięty Brożka
3 - Kubuniu
4 - zbiorowa
5 - Hirstu Chiacu
6 - Leo na trybunach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 09.jpg (62,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (103,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12.jpg (82,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13.jpg (119,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 15.jpg (57,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 19.jpg (84,7 KB, 4 załadowań)
Stary 2006-12-15, 13:23   #25182
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

1 - Kubuś, Baszczu i Michael, po przegranym meczu tacy zadowoleni
2 - taki bardziej nieurodziwy Kuba
3 - faulujący Arek, i to ma być kapitan ??
4 - moje słoneczko
5 - prosze jakie Brożek ma możliwości i ta mina Darka
6 - ale Sobol fajnie sie sciął i tak super mu w białym
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20.jpg (99,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 25.jpg (101,6 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 26.jpg (108,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 34.jpg (92,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 27.jpg (88,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 38.jpg (65,8 KB, 1 załadowań)
Stary 2006-12-15, 13:28   #25183
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

1 - Zieniu
2 - po puszczonej bramce
3,4,5 - Michael, żółta kartka
6 - zbiorowe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 40.jpg (101,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 47.jpg (99,8 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 48.jpg (111,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 49.jpg (82,2 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 50.jpg (101,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 455.jpg (64,0 KB, 0 załadowań)
Stary 2006-12-15, 13:34   #25184
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

smutek po meczu
na 2 fotce Baszczu fajnie sobie koszulke założył, tak jak szalik
a na 4 fotce ładny chłopak ten w jasnej ma fajne oczy kogoś mi przypomina
a na 5 fotce Branko wchodzi za Brożka, Okuka w tym momencie był śmieszny ( doliczana 2 minuta a ten dopiero pozwala mu wejść )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 56.jpg (100,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 55.jpg (84,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 54.jpg (86,5 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 53.jpg (78,6 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 52.jpg (101,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 50.jpg (101,2 KB, 1 załadowań)
Stary 2006-12-15, 13:38   #25185
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
to ma Kuba spóźniony prezent na urodzinki
jedno z moich ulubionych

a tu wywiad z Baszczem :

Marcin Baszczyński obszernie komentował dziś mecz z Feyenoordem i przyczyny wczorajszej porażki w Rotterdamie. Przyznał także, że jest potrzeba przebudowy drużyny. Wyraził nadzieję, że ewentualne transfery w przerwie zimowej będą "prawdziwymi wzmocnieniami, a nie tylko uzupełnieniem składu". Ale czy czasem sam "Baszczu" nie przygotowuje się do zimowego transferu?

Co Pana zdaniem zadecydowało o tym, że przegraliście ten mecz? Momentami w pierwszej połowie przecież Wisła miała przewagę.

- Przegraliśmy dlatego, że w drugiej połowie, kiedy stwarzaliśmy sytuacje nie zamieniliśmy żadnej z tych sytuacji na bramkę i potem z nas powietrze niestety uszło. Pod koniec nie byliśmy w stanie już nic zrobić.

Nie sądzisz, że zbyt łatwo traciliście gole? Pierwsza bramka była wręcz kuriozalna.

- Dokładnie, tak się jakoś zdarzyło, że te bramki traciliśmy trochę za łatwo. Aczkolwiek, po pierwszej straconej bramce prowadziliśmy grę, wyrównaliśmy. Potem znowu straciliśmy dosyć głupiego gola. Staraliśmy się zremisować, odkryliśmy się, ale nic nam z tego nie wyszło.

Nie uważasz, że te kłopoty defensywne zespołu to trochę głębszy problem? I to problem całego zespołu?

- Trzeba zwrócić uwagę na to, że nasza obrona grała znów w „nowatorskim”, eksperymentalnym składzie, a to jak wiadomo nie wpływa dobrze na grę. Feyenoord to jednak drużyna grająca ofensywnie, to było widać na wszystkich ich meczach, które ostatnio analizowaliśmy. Tym razem nie stworzyli sobie wielu sytuacji, jednak je znakomicie wykorzystali.

Jest ryzyko, że nie tylko nie zagracie w pucharach europejskich na wiosnę, ale nawet i w przyszłym sezonie…

- Takiego czarnego scenariusza to raczej nie przewiduję. Na pewno myślałem, że jesteśmy w stanie awansować w tym roku do następnej rundy i naprawdę gorąco w to wierzyłem. Ja już jestem w takim wieku, że nie zbieram doświadczenia – dla mnie liczą się tylko zwycięstwa. No, niestety - została nam tylko liga. Cóż, będziemy musieli bardzo mocno powalczyć o odzyskanie tytułu. Drużyna zrobiła w ostatnich tygodniach jakiś krok to przodu, niestety to nie wystarczyło do awansu. Choć, jak mówię – wstydzić się nie musimy.

Co dalej? Jak ma być teraz formuła zespołu? Jesteś za jakimiś gruntownymi zmianami?

- Naturalne i chyba potrzebne są jakieś zmiany i roszady. Trzeba wprowadzić trochę świeżej krwi na pewno do drużyny. Oby to były naprawdę wzmocnienia, a nie uzupełnienia tylko. Zobaczymy czy klub stać na takie ruchy.

A co z Tobą? Czy Ty się wyleczyłeś z marzeń o transferze zagranicznym?

- Zostawiam to w rękach losu. Zobaczymy. Jadę odpocząć w gronie rodzinnym, co się ma wydarzyć to się wydarzy. Wiem, że stanowisko klubu w tym temacie już też jest troszeczkę inne.

To znaczy, że co? Że jest bardziej zielone światło dla tego typu ruchów?

- No, myślę, że tak.

kurcze Wisła bez Baszcza to już nie Wisła nie chce żeby go sprzedali
i chce go już zawsze widzieć z tą opaską
rzeczywiście Wisła bez Baszcza, Kubsia czy Brożków, to by już nie było to samo

tak samo jeśli Ebi odejdzie z BVB, to będę musiała zmienić klub bo gneralnie większości zawodników BVB nie znoszę

Cytat:
aaaaaa sikam

Cytat:
1 - Kubuś, Baszczu i Michael, po przegranym meczu tacy zadowoleni
2 - taki bardziej nieurodziwy Kuba
3 - faulujący Arek, i to ma być kapitan ??
4 - moje słoneczko
5 - prosze jakie Brożek ma możliwości i ta mina Darka
6 - ale Sobol fajnie sie sciął i tak super mu w białym
Kuba mnie powala

za na zdjęciu z Leo nawet się Smolarek senior trafił

tak golądam te zdjęcia i się śmieje po cichu, na co moja mama myjąca oknoo: Ty wiesz, że się głupio zachowujesz?
Stary 2006-12-15, 13:40   #25186
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

a ten gdzie sie pcha a jaki trykocik seksowny tylko troche przyciasny taki do ciała przylegający
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 58.jpg (89,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 57.jpg (89,7 KB, 3 załadowań)
Stary 2006-12-15, 13:46   #25187
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

tak samo jeśli Ebi odejdzie z BVB, to będę musiała zmienić klub bo gneralnie większości zawodników BVB nie znoszę

Kuba mnie powala

tak golądam te zdjęcia i się śmieje po cichu, na co moja mama myjąca oknoo: Ty wiesz, że się głupio zachowujesz?
Wisła bez Baszcza będzie Wisłą bez Baszcza wg kawału Magdy ale ja nawet takiej myśli do siebie nie dopuszczam, oni muszą tam zostać

mi to sie wogóle te transfery nie podobają bo ci zawodnicy to są jak kozy za przeproszeniem na targu sprzedawani

a jak, pełna elita piłkarska

hehe ja jestem sama to mi nikt nic nie mówi ale jak mecz oglądam sie ze mnie śmieją
Stary 2006-12-15, 13:46   #25188
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee

Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
OMG nizeły pogrom
No i dyrektorka się musi wstydzić za nas

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
heh co sugerujesz?
poldi tja... mmmmmm....
swietne foty
Że.. uu zapomniałam o co chodziło

Cytat:
e no laski... podo sie zrobil ostatnio rozchwytywany przez pisemka ( idobrze ) ... wszedzie sesje z nim tym razem w niemieckim GQ ...ale jeszcze fotek nie mam... mam nadzieje, ze wkrotce cos bedzie...narazie tylko okladka + 1 foto achhhh
Właśnie, Poldi taki sławny się zrobił Ale to fajnie, niech ma te swoje 5 minut

Cytat:
MĘŻOWIE:
razem:3282 w tym:
Podo - 1792
Schweini - 1490

RESZTA (kochankowie + inne najbardziej ciekawe smakołyki XD):
(patrz moja lista podpisowa + canna, lamps, owen, tobi, lahmi)

razem: 1004
z najwieksza przewagą:
lahmi - 320
odo - 139

NATIONALELF (fotki druzyny, czlonkow druzyny - za wyjatkiem dojczkow, ktorzy maja swoje osobne foldery ;P) :
838

BAYERN (pilkarze bayernu, za wyjatkiem... patrz wyzej...):
(otti, roque, piza): 59

INNI (różni piłkarze-pojedyncze interesujace fotki tychże osobnikow ): 42

uffff... sie nazbierało zauwazylam, ze im wiecej ich mam tym bardziej ich nawet nie ogladam , bo juz szukam na biezaco... a kiedys to mialam czas...obejrzec sobie wszystkie fotki podo i schwajnisia przynajmniej ale jeszcze bylo ich skąpo w porownaniu do obecnych zbiorow.
O mamo To masz niezły zbiór Ja nie sprawdzam ile mam fotek Crisa.. ale łącznie to ok. 2 GB mi zajmuje na kompie Bo to nie same foty, ale też mecze, wywiady, gify i takie różne duperele.

Cytat:

EDIT: zapomnialam wam powiedziec...ta warszawska pani prezydent jędza wredna...powiedziala, ze miasto nie dolozy na budowe stadionu...tak mowili w tv... i ze jak marcinkiewicz by byl prezydentem to by bylo...a tak to co? no co...dziewczyny...wredna jedza
uszz...ciekawe jak to sie rozwinie.
Eszz.. ja wolałam Marcinkiewicza

Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
zaloowałam się na holenderskiej stronie fankbu Ebiego i maaaasa fot tam jest

1-fajne
2-OMG co za palto
3- małe Smolarki Ebi tan mniejszy
4,5 - Ebi ako trampkarz feyenoordu ach te nogi już wtedy miał słodko pokrzywione
Jakie foty Świetne po prostu

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
No niektórzy nauczyciele to wporzo a niektórzy to takie mendy, ale większość uczy mnie tych pierwszych

Echhh takie moje życie, bez tych akcji byłoby nudno, a tak jest wesoło .Np. dzisiaj na informatyce wziełam koleżanki nogę na swoje kolano, no i tak ona sobie macha tą nóżką i w pewnym momencie zamachneła się i kopneła biurko, słyszymy huk, patrzymy a tam tez "wysuwacz" od klawiatury odpadł , no to ona siedzi przerażona, ja ze śmiechu się duszę, wszyscy się patrzą, podchodzi pani, a my myślimy :Boże zaraz na nas nakrzycz, każe odkupić biurko czy coś" ale powaga, ja mówię "proszę Pani, tutaj coś odpadło, o matko ale my się wystraszyłyśmy że coś zepsułyśmy" na to Pani z uśmiechem "dziewczyny to nie wasza wina, już kilka razy nam to wypadało, poprostu położę to gdzie indziej" Tu niby powaga ale śmiechu co nie miara Komiczne to było
Wow U mnie rzadko takie akcje się zdarzają

Cytat:
jestem znowu
okazalo sie, ze brat niczego specjalnego nie przeskrobal... nie liczac, ze sie nie uczy i ma kare na kompa XD a pani zrobila taka wywiadowke zapobiegawczą ...polegala ona na tym, ze kazde dziecko po kolei wraz ze swoim rodzicem zamykalo sie w klasie z nauczycielka na pogadanke o jaa... za moich czasow () nie bylo takich udziwnien XD i nie ma nadal
za to dziewczyna w jego klasie (3 gim) jest w ciazy z jakims 20 paro latkiem i to jakims niespelna rozwinietym...szkoda gadac w ogole... i zycie zmarnowane...

ale, zeby zalobnie nie bylo to
wlasnie sobie slucham xaviego i mundialowki sobie poslucham

i malo nie padne... bo jak pomysle, ze w tych nowych gazetach w dojczlandzie wszedzie podo podo podo to mnie szlag trafia ... uszzzz...

zaraz fotki zarzuce ostatnie ;P
Masakra W 3ciej klasie

Cytat:
a czemu nazwisko wyszczególniłaś
i tego im życze i mocno wierze że tak będzie
Gdzie wyszczególniłam? Ja też w nich wierzę

Cytat:
u mnie 3 dziewczyny mają już dziecko
3? W Twojej klasie? U mnie w klasie jeszcze żadna[chyba ]

Ale w równoległej klasie też mają już 3. Jedna urodziła w pierwszej klasie, druga w drugiej, a trzecia niedługo urodzi No i jest jeszcze jedna jakaś w ciąży

Cytat:
no jedna ma rocznego synka, druga 5-miesięczną córeczke no a trzecia sie spodziewa. Kosmicznie to brzmi, ale takie są realia
Ja nie rozumiem, po co tak młodo decydować się na dziecko No chyba, że to same wpadki A u mnie w równoległej klasie już 2 to mężatki

Cytat:
aaaaaa sikam

Jaka obcisła bluzencja

Hej Wszystkim Dostałam 5 z klasówki z PP Ale się cieszę, bo długo zakuwałam Z matmy, eh.. 2+ Ale nie poprawiam Bo 5 godzin kułam i taki wynik

Teraz muszę znaleźć w necie streszczenie Lalki, bo o 17 mam korki

''Dreszcz najsłodszy, że pragnę i razem się boję! ''

L.Staff
sloncee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-15, 13:50   #25189
tricomi
Zakorzenienie

no to teraz wrzucam te obiecane zdjęcia z meczu POLSKA- Portugalia

nie żebym się chciała lansować, ale same się prosiłyście to macie JA we własnej osobie

na 3 z siostrą, lowe Kass, że poszłaś ze mną
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (85,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 26.jpg (102,0 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 27.jpg (82,7 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez tricomi
Czas edycji: 2007-01-06 o 22:44
Stary 2006-12-15, 13:50   #25190
tricomi
Zakorzenienie

:d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (58,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (56,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (69,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (67,5 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13.jpg (64,5 KB, 7 załadowań)

Edytowane przez tricomi
Czas edycji: 2007-01-06 o 22:45
Stary 2006-12-15, 13:50   #25191
tricomi
Zakorzenienie

c.d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 14.jpg (61,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 15.jpg (67,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 16.jpg (97,0 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 17.jpg (91,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18.jpg (105,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 19.jpg (86,5 KB, 7 załadowań)
Stary 2006-12-15, 13:51   #25192
tricomi
Zakorzenienie

to już ostatnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20.jpg (89,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 21.jpg (89,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 22.jpg (98,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 23.jpg (107,6 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 24.jpg (87,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 25.jpg (91,1 KB, 5 załadowań)
Stary 2006-12-15, 13:53   #25193
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez sloncee Pokaż wiadomość

Masakra W 3ciej klasie

Gdzie wyszczególniłam? Ja też w nich wierzę

3? W Twojej klasie? U mnie w klasie jeszcze żadna[chyba ]

Ale w równoległej klasie też mają już 3. Jedna urodziła w pierwszej klasie, druga w drugiej, a trzecia niedługo urodzi No i jest jeszcze jedna jakaś w ciąży

Ja nie rozumiem, po co tak młodo decydować się na dziecko No chyba, że to same wpadki A u mnie w równoległej klasie już 2 to mężatki

Jaka obcisła bluzencja

Hej Wszystkim Dostałam 5 z klasówki z PP Ale się cieszę, bo długo zakuwałam Z matmy, eh.. 2+ Ale nie poprawiam Bo 5 godzin kułam i taki wynik

Teraz muszę znaleźć w necie streszczenie Lalki, bo o 17 mam korki
hej
nazwisko Emiliana pogrubiłaś
ehh u mnie w klasie to były wpadki ale mężatek nie ma
chociaż nie, ta co urodziła w sierpniu to sie miała pobrać z ojcem dziecka gratuluje 5 z pp
ja nie wiem po co im takie obcisłe

Tri, a czemu są same krzyżyki
Stary 2006-12-15, 14:01   #25194
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee

Cytat:
a ten gdzie sie pcha a jaki trykocik seksowny tylko troche przyciasny taki do ciała przylegający
Jakie wygibasy

Cytat:

Kuba mnie powala

Moja by mi podobnie powiedziała, ale tak, że by mi się od razu śmiać odechciało

Cytat:
Wisła bez Baszcza będzie Wisłą bez Baszcza wg kawału Magdy ale ja nawet takiej myśli do siebie nie dopuszczam, oni muszą tam zostać

mi to sie wogóle te transfery nie podobają bo ci zawodnicy to są jak kozy za przeproszeniem na targu sprzedawani

a jak, pełna elita piłkarska

hehe ja jestem sama to mi nikt nic nie mówi ale jak mecz oglądam sie ze mnie śmieją
Jak ja oglądałam mecze mundialowe.. a moja starsza siostra akurat była u nas to się nieco zdziwiła, że ja to lubię

''Dreszcz najsłodszy, że pragnę i razem się boję! ''

L.Staff
sloncee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-15, 14:02   #25195
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

nie żebym się chciała lansować, ale same się prosiłyście to macie JA we własnej osobie

na 4 z siostrą, lowe Kass, że poszłaś ze mną
matko aleś Ty ładna i śliczne włosy
Stary 2006-12-15, 14:06   #25196
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

na 4 z siostrą, lowe Kass, że poszłaś ze mną
Cytat:
:d
Cytat:
c.d
Cytat:
to już ostatnie
ja bym chyba zemdlała odrazu na tym stadionie fotki ekstra, widze że Smolarkowi ciągle robiłaś zdjęcia

Cytat:
Napisane przez sloncee Pokaż wiadomość
Jakie wygibasy

Jak ja oglądałam mecze mundialowe.. a moja starsza siostra akurat była u nas to się nieco zdziwiła, że ja to lubię
ma możliwości chłopak

u mnie to sie ciągle dziwią
Stary 2006-12-15, 14:10   #25197
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
matko aleś Ty ładna i śliczne włosy
ojj dziękuje bardzo chociaż włosy mi trochę rozwiało

Cytat:
ja bym chyba zemdlała odrazu na tym stadionie fotki ekstra, widze że Smolarkowi ciągle robiłaś zdjęcia

ma możliwości chłopak

u mnie to sie ciągle dziwią
no wiadomo a oprócz tego całą rozgrzewkę i w trakcie meczu często ogladałam go przez lornetkę hihi
Stary 2006-12-15, 14:13   #25198
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Cytat:
właśnie ogladałam losowanie 1/8 finału UEFA

FC Porto - Chelsea Londyn
Celtic Glasgow - AC Milan
ojj będzie u nas gorąco

PSV Eindhoven - Arsenal Londyn
OSC Lille - Manchester United
AS Roma - Olympique Lyon
FC Barcelona - FC Liverpool
Real Madryt- Bayern Monachium jazda Bayern (Magda mam zboczenie DOJCZKOWE przez Ciebie!)

Inter Mediolan - Valencia CF
Oszty bedzie ciekawie

Witanko
Po zajeciach do wtorku wolne ale i tak mase robaty mam

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Izka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-15, 14:16   #25199
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
ojj dziękuje bardzo chociaż włosy mi trochę rozwiało

no wiadomo a oprócz tego całą rozgrzewkę i w trakcie meczu często ogladałam go przez lornetkę hihi

ładny kolor, i fajnie sie układają

skubana ale zazdroszcze takich przeżyć
Stary 2006-12-15, 14:18   #25200
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez Izka000 Pokaż wiadomość
Oszty bedzie ciekawie

Witanko
Po zajeciach do wtorku wolne ale i tak mase robaty mam
hej Izuś to tak jak ale najważniejsze że weekend juz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości