wymarzony pierścień mocy część XXII - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-29, 08:42   #3721
emi_lka
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII

Cześć Dziewczyny!
Wreszcie w domu

Choć Kraków uwielbiam, do tego stopnia, że w niedzielę po spacerze znalazłam na rynku jedną jedyną restaurację z parasolami na zewnątrz (na szczęście podgrzewanymi) i zjadłam obiad na powietrzu zaklinając wiosnę i ciesząc się zwolnionym tempem Krakowa

Asiuk, wszystkiego dobrego z okazji urodzin, szczęścia, miłości i realizacji wszystkich planów

Haniu, dobrze że mąż podjął taką decyzję, jednak bardzo było prawdopodobne, że zostałabyś sama w najtrudniejszym czasie.

Gosiu, jaki tusz wybrałaś?

Ja właśnie mam długą listę zakupów kosmetyczno-pielęgnacyjnych do kupienia:
tusz do rzęs, podkład, płyn micelarny, żel do mycia twarzy, krem matujący, odżywka do włosów
Chyba zamówię to wszystko razem w jakimś sklepie internetowym...
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 08:48   #3722
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć...

Haniu, fajnie, że TŻ wykombinował. Nie musisz się obawiać, że zostaniesz sama, jak Mania zacznie się cisnąć na świat.

Ja miałam dziś mega realistyczny sen o ciąży...niesamowite...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 09:00   #3723
jodie
Zakorzenienie

cześć
Stary 2012-02-29, 09:17   #3724
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Wreszcie w domu

Choć Kraków uwielbiam, do tego stopnia, że w niedzielę po spacerze znalazłam na rynku jedną jedyną restaurację z parasolami na zewnątrz (na szczęście podgrzewanymi) i zjadłam obiad na powietrzu zaklinając wiosnę i ciesząc się zwolnionym tempem Krakowa

Haniu, dobrze że mąż podjął taką decyzję, jednak bardzo było prawdopodobne, że zostałabyś sama w najtrudniejszym czasie.

tusz do rzęs, podkład, płyn micelarny, żel do mycia twarzy, krem matujący, odżywka do włosów
Szkoda że u nas podgrzewane zewnętrzne ogródki nie sa normą. Pamiętam jak dziś śniadanie w Pradze- był luty, a naleśniki i kawa na zewnątrz smakowały jak nigdy dotąd.

Fajnie że choć jedną taką restaurację udało Ci się znaleźć.

Ja na bank kupiłabym to wszytsko na necie

No, dla mnie to był jednak duży wewnętrzny stres ..do tego na 10 również brat z bratową mają ważny wyjazd, więc jak sobie to ostatnio uśwaidomiłam do ryczałam pół noc
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Cześć...

Haniu, fajnie, że TŻ wykombinował. Nie musisz się obawiać, że zostaniesz sama, jak Mania zacznie się cisnąć na świat.

Ja miałam dziś mega realistyczny sen o ciąży...niesamowite...
Cały czas żyję nadzieję że jednak sama zacznie się cinąć i będzie przed 10...no ale właśnie wielce prawdopodobne że wyciną ją kroplówki 10.

To przeze mnie te sny
Już nic nie piszę o porodzie
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 09:25   #3725
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
No, dla mnie to był jednak duży wewnętrzny stres ..do tego na 10 również brat z bratową mają ważny wyjazd, więc jak sobie to ostatnio uśwaidomiłam do ryczałam pół noc

Cały czas żyję nadzieję że jednak sama zacznie się cinąć i będzie przed 10...no ale właśnie wielce prawdopodobne że wyciną ją kroplówki 10.

To przeze mnie te sny
Haniu, ja trzymam kciuki, żeby Mania sama podjęła decyzję o opuszczeniu ochronki

Haniu, to nie przez Ciebie, nie martw się... jestem pewna, że to nie Twoja wina
Sen był na prawdę niesamowity, czułam jak dzidziuś się rusza...

Hania

Stary 2012-02-29, 09:40   #3726
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Haniu, ja trzymam kciuki, żeby Mania sama podjęła decyzję o opuszczeniu ochronki

Tak realistyczny- to nieźle!!!
Jak sie przebudziłaś to pewnie byłaś w lekkim szoku.
Stary 2012-02-29, 09:45   #3727
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Tak realistyczny- to nieźle!!!
Jak sie przebudziłaś to pewnie byłaś w lekkim szoku.
Już kiedyś raz miałam taki sen więc nawet nie byłam w szoku rano Chociaż faktycznie jest to niesamowite...

Zmieniając temat, muszę zacząć przygotowania do weekendowych imprez urodzinowych...jak zrobiłam listę zakupów - to wpadłam w przerażenie

Hania

Stary 2012-02-29, 09:47   #3728
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda że u nas podgrzewane zewnętrzne ogródki nie sa normą. Pamiętam jak dziś śniadanie w Pradze- był luty, a naleśniki i kawa na zewnątrz smakowały jak nigdy dotąd.

Fajnie że choć jedną taką restaurację udało Ci się znaleźć.

Ja na bank kupiłabym to wszytsko na necie

To przeze mnie te sny
Masz/macie jakiś sprawdzony sklep /perfumerię/aptekę internetową?
Ja jak zawsze szukam po omacku i nie chce mi się przeglądać dziesiątek stron...

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

A mi się dziś śniły wakacje nad ciepłym morzem z ogromną plażą...
I śniło mi się, że miałam skakać z jakiejś wielkiej wieży - to była taka atrakcja... I skoczyłam - było super
Stary 2012-02-29, 10:06   #3729
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Już kiedyś raz miałam taki sen więc nawet nie byłam w szoku rano Chociaż faktycznie jest to niesamowite...

Zmieniając temat, muszę zacząć przygotowania do weekendowych imprez urodzinowych...jak zrobiłam listę zakupów - to wpadłam w przerażenie
Znając menu- wyobrażam sobie tą listę Parę ładnych stówek fyfrunie z portfela. I jeszcze czasowo musisz to ogarnąć.

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Masz/macie jakiś sprawdzony sklep /perfumerię/aptekę internetową?
Ja jak zawsze szukam po omacku i nie chce mi się przeglądać dziesiątek stron...

A mi się dziś śniły wakacje nad ciepłym morzem z ogromną plażą...
I śniło mi się, że miałam skakać z jakiejś wielkiej wieży - to była taka atrakcja... I skoczyłam - było super
e-glamour.pl
iperfumy.pl
no i kilku sprzedawców z all mam sprawdzonych
No ale jak chcesz wszytsko w jednym miejscu to lepszy wybór w sklepie.

Chyba już myślisz o wakacjach

Ja mam notorycznie sny erotyczne
Stary 2012-02-29, 10:07   #3730
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Znając menu- wyobrażam sobie tą listę Parę ładnych stówek fyfrunie z portfela. I jeszcze czasowo musisz to ogarnąć.
Chyba łatwiej czasowo niż finansowo
Najwyżej na zakupach będę okrawać menu

Jeszcze staram się stawać na uszach, żeby na jedną imprezę było jadalne wszystko dla ciężarnych, a na drugą imprezę, żeby była większość rzeczy bez mąki, ze wzgl. na mojego szwagra.

Hania

Stary 2012-02-29, 10:10   #3731
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

e-glamour.pl
iperfumy.pl
no i kilku sprzedawców z all mam sprawdzonych
No ale jak chcesz wszytsko w jednym miejscu to lepszy wybór w sklepie.

Chyba już myślisz o wakacjach

Ja mam notorycznie sny erotyczne
Dzięki za namiary. Jeszcze może coś uda mi się znaleźć przez ceneo - może skoreluje mi jakiś jeden sklep z kilkoma produktami, które chcę w dobrej cenie.

Myślę o wakacjach. Na komodzie leży przewodnik po Włoszech, który mój mąż właśnie pochłania... choć te Włochy realne tak na 50% Ale co tam, trzeba sobie pomarzyć.

Ja złapałam się na wizjach erotycznych podczas zapadania w sen w pociągach
Ale Ty to musisz być wyposzczona Nic dziwnego, że masz takie sny
Stary 2012-02-29, 10:18   #3732
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba łatwiej czasowo niż finansowo
Najwyżej na zakupach będę okrawać menu

Jeszcze staram się stawać na uszach, żeby na jedną imprezę było jadalne wszystko dla ciężarnych, a na drugą imprezę, żeby była większość rzeczy bez mąki, ze wzgl. na mojego szwagra.
Ja często na zakupach modyfikuję , skracam menu- jak czegoś nie ma w sklepie to szybko zmieniam koncepcję. Zazwyczaj nie chce mi się biegać w poszukiwaniu brakującego składnika

No to masz ciężki orzech do zgryzienia- z tymi ciężarnymi przede wszytskim.

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Dzięki za namiary. Jeszcze może coś uda mi się znaleźć przez ceneo - może skoreluje mi jakiś jeden sklep z kilkoma produktami, które chcę w dobrej cenie.

Myślę o wakacjach. Na komodzie leży przewodnik po Włoszech, który mój mąż właśnie pochłania... choć te Włochy realne tak na 50% Ale co tam, trzeba sobie pomarzyć.

Ja złapałam się na wizjach erotycznych podczas zapadania w sen w pociągach
Ale Ty to musisz być wyposzczona Nic dziwnego, że masz takie sny
Też zawsze sprawdzam na ceneo opcje- tym sposobem zresztą natknęłam się na eglamour. Dobre ceny mają. I przesyłka ekspresowa Tyle że ja perfumy głownie kupuję.

Marzyć trzeba nawet Lutowe wieczory nad przewodnikiem to dość przyjemna alternatywa spędzania wolego czasu
Mi też się marzą Wlochy we wrześniu

No jestem na maksa - niestety. I przede mną jeszcze jakieś 2 miesiące abstynencji.
Stary 2012-02-29, 10:25   #3733
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Ja często na zakupach modyfikuję , skracam menu- jak czegoś nie ma w sklepie to szybko zmieniam koncepcję. Zazwyczaj nie chce mi się biegać w poszukiwaniu brakującego składnika

No to masz ciężki orzech do zgryzienia- z tymi ciężarnymi przede wszytskim.
No wiadomo, ja też tak robię. Spodziewam się, że niektórych rzeczy nie dostanę...spodziewam się też, że ceny niektórych mnie powalą, więc zrezygnuję. Np. ostatnio powala mnie cena cukinii...20 zł za kg...

Haniu, prawdę powiedziawszy, łatwiej ugotować dla ciężarnych, niż zrobić ciasto bez mąki i cukru. ale co tam - wyzwanie ;-)

Hania

Stary 2012-02-29, 10:30   #3734
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
No wiadomo, ja też tak robię. Spodziewam się, że niektórych rzeczy nie dostanę...spodziewam się też, że ceny niektórych mnie powalą, więc zrezygnuję. Np. ostatnio powala mnie cena cukinii...20 zł za kg...

Haniu, prawdę powiedziawszy, łatwiej ugotować dla ciężarnych, niż zrobić ciasto bez mąki i cukru. ale co tam - wyzwanie ;-)
Też to miałam z cukinią ostatnio
Robiłam zakupy w lidlu...pełny koszyk- najdroższa była cukinia właśnie 18 zeta z 4 sztuki
Miło być tanie spaghetti, wyszło mega drogie

Ciasto bez maki i cukru to faktycznie spore wyzwanie- trzeba zastosować jakieś substytuty .
Stary 2012-02-29, 10:36   #3735
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Też to miałam z cukinią ostatnio
Robiłam zakupy w lidlu...pełny koszyk- najdroższa była cukinia właśnie 18 zeta z 4 sztuki
Miło być tanie spaghetti, wyszło mega drogie

Ciasto bez maki i cukru to faktycznie spore wyzwanie- trzeba zastosować jakieś substytuty .
No ceny w ogóle powalają... ale trudno - żyć trzeba

Już wymyśliłam substytuty - zamiast mąki, mączka kukurydziana, zamiast cukru, melasa z daktyli...

Hania

Stary 2012-02-29, 13:15   #3736
DianaM
Zadomowienie

Cześć laseczki
Piękny mamy dzionek prawda? U mnie słoneczko świeci, co prawda z domu nie wychodziłam i dziś raczej się nie wybieram, ale jakoś tak przyjemnie jak w domku ciepło, na zewnątrz piękne słoneczko to od razu człowiekowi jakos łatwiej żyć...
A nie, wybieram się, do fryzjera na 17.

Haniu, stresujesz się porodem? Wiesz co ja sobie powtarzałam? Nie ja pierwsza, nie ostatnia. Jak inne przeżyły to i ja dam radę. Było ciężko, ale rzeczywiście idzie przetrwać...

Muszę się do czegoś przyznac. Nie wytrzymałam na diecie, wstyd mi.
Już od dwóch tygodni wpie...przam straszliwie. Waga zastraszająco poszła do góry, ale........ wczoraj się dowiedziałam, że będę testowała dzięki wizażowi thermaline!!!! Ale się cieszę. Ciekawe czy coś mi to da, hmmmmmmm
Stary 2012-02-29, 13:27   #3737
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
Cześć laseczki
Piękny mamy dzionek prawda? U mnie słoneczko świeci, co prawda z domu nie wychodziłam i dziś raczej się nie wybieram, ale jakoś tak przyjemnie jak w domku ciepło, na zewnątrz piękne słoneczko to od razu człowiekowi jakos łatwiej żyć...

Haniu, stresujesz się porodem? Wiesz co ja sobie powtarzałam? Nie ja pierwsza, nie ostatnia. Jak inne przeżyły to i ja dam radę. Było ciężko, ale rzeczywiście idzie przetrwać...

Już od dwóch tygodni wpie...przam straszliwie. Waga zastraszająco poszła do góry, ale........ wczoraj się dowiedziałam, że będę testowała dzięki wizażowi thermaline!!!! Ale się cieszę. Ciekawe czy coś mi to da, hmmmmmmm
hej

Oj Diana , ale Ty jesteś ciężkim przypadkiem dietowym Szczerze mówiąc wątpię u Ciebie w długotrwale efekty po dietach typu Ducan czy po wspomagaczach. Przydałaby Ci sie zmiana nastawienia. Może pomyślałabyś nad dietetykiem

Pogoda faktycznie cudna U mnie wiosną powiało. Zaliczyłam mój standardowy spacer- do piekarni i spowrotem Ledwo się dokulałam do domu a to raptem 200 m

Powiem Ci że w ogóle się nie stresuję porodem- jedynie balam się że męża nie będzie. No ale to załatwione więc teraz tylko czekać. Mam tak dość tych skurczy, bóli, sikania i ociężałości ze po prostu chcę mieć to za sobą. O bólu porodowym i tym co będzie później w ogóle nie myślę

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2012-02-29 o 13:30
Stary 2012-02-29, 13:36   #3738
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć laseczki

Cześć Diano, czemu tak rzadko się odzywasz?

A przyznaj się, ile byś chciała schudnąć? Byłaś na Dukanie?
Może faktycznie, wybierz się dietetyka, jak radzi Hania...
Jedna sprawa schudnąć, a druga, że z tego co zawsze pisałaś, to bardzo niezdrowo się odżywiasz...

Haniu, a skąd my będziemy wiedzieć, że Ty rodzisz??

Hania

Stary 2012-02-29, 13:59   #3739
DianaM
Zadomowienie

Haniu, Butter, byłam kiedyś u dietetyka,no... tyczki, tylko wtedy ważyłam normalnie i stwierdziła, że nie widzi problemu u mnie pomimo, że żarłam jak zawsze.
Ostatnio odkryłam........ w szafie pas poporodowy. Przypomniałam sobie o nim, bo byłam na wyjeździe służbowym i musiałam wcisnąć się w bluzkę XL. Rozmiar mniej. W ten weekend mam kolejny wyjazd i już wiem, że pas jest moim przyjacielem

A dlaczego zaglądam rzadko? Yyyyy podczytuję Was, czasami nie wiem co napisać, czasami zajrzę, przeczytam i już coś zaczynam robić.

Edit. Ile chciałabym schudnąć? Aby wyglądać normalnie, nie jakoś mocno chudo, ale noralnie.... conajmniej 12kg

Edytowane przez DianaM
Czas edycji: 2012-02-29 o 14:05
DianaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 20:32   #3740
goosia207
Zakorzenienie

Cześć,

Cytat:
Cześć Dziewczyny!
Wreszcie w domu

Asiuk, wszystkiego dobrego z okazji urodzin, szczęścia, miłości i realizacji wszystkich planów

Gosiu, jaki tusz wybrałaś?

Super obiad.Aż ci zazdroszczę

Nie kupiłam jeszcze nic,bo wypłata wpłynęła dopiero dzisiaj.Chyba zdecyduję się na 2000 calorie są fajne ceny na allegro, może zaryzykuję, choć nigdy tuszu nie kupowałam przez internet
Jeżeli coś będzie nie tak (wyschnięty itp.) to kupię w sklepie ten co stokrotka wklejała maybelline niebieski Volum Express (bo jest tani) i nigdy już nie kupię mascary na allegro

Jak już pisałam ostatnio Odzywkę polecam tą:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,24557,med-silk-conditioner.html

Jak wynajdziesz jakiś ciekawy płyn micelarny to daj znać, bo też mi się kończy

Cytat:

Instynkt się odzywa

Cytat:

co ty?Nawet nie zwróciłam uwagi.Rzadko kupuję cukinię, bo w sezonie mamy z ogródka (dość długo), a w zimę raz na jakiś czas

Cytat:
Cześć laseczki

Tez to widziałam pochwal się wynikami, choć ja jestem zwolenniczką naturalnego odchudzania (dieta/sport)
Stary 2012-02-29, 20:43   #3741
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Edit. Ile chciałabym schudnąć? Aby wyglądać normalnie, nie jakoś mocno chudo, ale noralnie.... conajmniej 12kg
Diano, no to żeby schudnąć 12 kg, to niestety musiałabyś zdecydowanie zmienić nawyki żywieniowe... i odstawić słodycze kompletnie!
No i jakiś ruch byś przydał!
Diano, ale myślę, że dasz radę...tylko silna wola!!!!

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość

Ja od jakiegoś czasu używam tego niebieskiego z Zai i jestem bardzo zadowolona. Działa super, a cenowo jest bardzo przystępny! Polecam.

Cytat:
Instynkt się odzywa
Gosiu, cóż mogę powiedzieć... już od jakiegoś czasu dość zdecydowanie, mimo, że nie chcę tego na razie...a dopiero teraz widzę, jak to jest, kiedy na prawdę przychodzi faza na chęć na dziecko, mimo niesprzyjających warunków...

Hania

Stary 2012-02-29, 21:02   #3742
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć,

Super obiad.Aż ci zazdroszczę

Nie kupiłam jeszcze nic,bo wypłata wpłynęła dopiero dzisiaj.Chyba zdecyduję się na 2000 calorie są fajne ceny na allegro, może zaryzykuję, choć nigdy tuszu nie kupowałam przez internet
Jeżeli coś będzie nie tak (wyschnięty itp.) to kupię w sklepie ten co stokrotka wklejała maybelline niebieski Volum Express (bo jest tani) i nigdy już nie kupię mascary na allegro

Jak już pisałam ostatnio Odzywkę polecam tą:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,24557,med-silk-conditioner.html

Zainteresowała mnie ta odżywka

Z płynów micelarnych miałam:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ebium-h2o.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...-effaclar.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...emakijazu.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...swietlika.html

Dwa pierwsze super - bardzo polecam Teraz właśnie kończę Biodermę. Chcę teraz wypróbować Avene, znalazłam w promocji 400 ml.

Nie polecam trzech ostatnich. AA i Dax Cosmetics Perfecta - szczypią oczy, a skóra jest jakby klejąca.
Yves Rocher - taka woda... nie czuję się po niej czysta, nie radzi sobie ze zmywaniem makijażu.

Ten tusz Mayballine używałam kiedyś i faktycznie, jest ok.
Sama jeszcze nie wybrałam tuszu dla siebie... Max Factor dla mnie jest fajny (w sensie efektu), ale niestety podrażnia mi oczy.
Stary 2012-02-29, 23:22   #3743
hania811
Zakorzenienie

Diana może teraz warto powtórzyć wizytę u dietetyka. 12 kg to sporo..bez totalnej i długofalowej zmiany żywienia nie da rady.
Może jak wydasz kasę i dostaniesz dokładne wytyczne dopasowane do Ciebie to dasz radę

Butter Mania dalej siedzi cicho- więc najprawdopodobniej 9 marca o 8 rano - napiszę Wam- "baj! jadę do szpitala na wywołanie".

Butter masz instynkt!!- no ładnie Pewnie gdyby nie twój racjonalizm niebawem dołączyłabyś do grona mamuś
Stary 2012-03-01, 08:46   #3744
ButterBear
Zakorzenienie

Hej...

Cytat:
Butter Mania dalej siedzi cicho- więc najprawdopodobniej 9 marca o 8 rano - napiszę Wam- "baj! jadę do szpitala na wywołanie".

Butter masz instynkt!!- no ładnie Pewnie gdyby nie twój racjonalizm niebawem dołączyłabyś do grona mamuś
Haniu, Mania może zmienić zdanie w każdej chwili i za to trzymam kciuki

Co do instynktu, to akurat racjonalizm się średnio tu przebija
W pierwszej fali, jak zaczęłam myśleć o dziecku, ustaliliśmy z TŻ, że pod koniec 3 roku studiów zaczniemy się starać i obydwoje przystaliśmy na taki plan. Zgodnie z racjonalnym podejściem powinnam poczekać do końca studiów...
Teraz już jesteśmy na etapie, że pod koniec 3 semestru zaczniemy sie starać, a ja i tak łażę po domu i marudzę TŻ, kiedy sobie zrobimy dziecko, oglądam ciuszki, które dostałam od Sis po dziewczynkach, ostatnio już nawet robiłam rekonensans wśród mamy i teściowej ile są w stanie zaangażować, czy będę w stanie pogodzić studia i dziecko.
A plusem jest to, że jak nigdy, mam non stop akcję na mizianka

Hania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2012-03-01 o 08:49
Stary 2012-03-01, 09:26   #3745
xzora
Zakorzenienie

haniu, super, że mąż mógł przełożyć wyjazd, będziesz mogła w spokoju poczekać na Manię

ButterBear
, tak już jest, że jeśli czegoś się bardzo pragnie, to umiemy zmodyfikować plany tak, aby to marzenie zrealizować. Studia nie zając, 3mam kciuki za bobasa!
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 09:31   #3746
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
haniu, super, że mąż mógł przełożyć wyjazd, będziesz mogła w spokoju poczekać na Manię

ButterBear
, tak już jest, że jeśli czegoś się bardzo pragnie, to umiemy zmodyfikować plany tak, aby to marzenie zrealizować. Studia nie zając, 3mam kciuki za bobasa!
Oczywiście, że nie zając, ale na pewno nie chce ich przerywać, ani zawieszać.
Jak już, to trzeba pogodzić wszystko ze sobą. Spoko...jakoś dam radę z wszystkimi planami

Hania

Stary 2012-03-01, 09:59   #3747
kotekk81
Zakorzenienie

Czesc

nie mam na nic czasu nawet na jedzenie....jeszcze zeby to sie przekladalo na spadek wagi to bylo by super

Hania znasz taki fitness club Symetris?

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 10:40   #3748
hania811
Zakorzenienie

Butter jest mnóstwo dziewczyn które godzą studia z dzieckiem Moim zdaniem to akurat najmniejszy "problem". Znaczy warunek jest jeden- ciąża przebiegająca prawidłowo. Wiadomo jak trzeba leżeć to już pojawia się problem. No ale lepiej nie zakładać takich scenariuszy.

Ja na Waszym miejscu bym działała skoro masz aż tak. Ja nigdy takiej fazy nie miałam
A teraz to już w ogóle w szoku jestem ze za tydzień będzę miała córkę
Patrzyłam w nocy na łóżeczko i zastanawiałąm się czy jestem na pewno u siebie w domu

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Czesc

nie mam na nic czasu nawet na jedzenie....jeszcze zeby to sie przekladalo na spadek wagi to bylo by super

Hania znasz taki fitness club Symetris?
Znam..to taki fitness dla bogatych
Nigdy nie byłam. Za daleko od domu mam.

------------------
Ja po całej nieprzespanej nocy Mam już bardzo bardzo dość. W życiu mnie tak podbrzusze nie bolało..promieniuje to na krzyż i wyć mi się chce. Kuźwa..ale nadal to nie są regularne skurcze- tylko cholera wie co!!!!!!!
Stary 2012-03-01, 11:13   #3749
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście, że nie zając, ale na pewno nie chce ich przerywać, ani zawieszać.
Jak już, to trzeba pogodzić wszystko ze sobą. Spoko...jakoś dam radę z wszystkimi planami
pewnie, że dasz
w sumie z tym zającem trochę źle się wyraziłam, chodziło mi o to, że nie wszystko trzeba podporządkowywać studiom, można też studia podporządkować innym rzeczom

Cytat:
Ja po całej nieprzespanej nocy Mam już bardzo bardzo dość. W życiu mnie tak podbrzusze nie bolało..promieniuje to na krzyż i wyć mi się chce. Kuźwa..ale nadal to nie są regularne skurcze- tylko cholera wie co!!!!!!!
haniu, jeszcze tylko kilka dni, dasz radę!
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 11:28   #3750
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Butter jest mnóstwo dziewczyn które godzą studia z dzieckiem Moim zdaniem to akurat najmniejszy "problem". Znaczy warunek jest jeden- ciąża przebiegająca prawidłowo. Wiadomo jak trzeba leżeć to już pojawia się problem. No ale lepiej nie zakładać takich scenariuszy.

Ja na Waszym miejscu bym działała skoro masz aż tak. Ja nigdy takiej fazy nie miałam
A teraz to już w ogóle w szoku jestem ze za tydzień będzę miała córkę
Patrzyłam w nocy na łóżeczko i zastanawiałąm się czy jestem na pewno u siebie w domu

Haniu, w kontekście całej ciąży, to została Cu jeszcze chwilka tylko

Ja się zawsze dziwiłam, jak ktoś mówił, że ma taką akcję na dziecko, że masakra, że aż nosi... a jednak się okazuje, że to występuje w przyrodzie

Ale i tak nie ma co o tym gadać, na razie i tak nic z tego nie będzie. Dopiero podpisałam w pracy nową umowę, nie mogę zrobić akcji, że czekałam na umowę, żeby zajść w ciążę... no i studia...musimy jeszcze poczekać.

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
pewnie, że dasz
w sumie z tym zającem trochę źle się wyraziłam, chodziło mi o to, że nie wszystko trzeba podporządkowywać studiom, można też studia podporządkować innym rzeczom
...
Można, pewnie. Ale na razie, jeszcze na chwilę, studia to priorytet I też ze względu na to, ile stresu kosztuje mnie sesja, egzaminy... to nie byłoby mądre... po 3 semestrze będzie już zdecydowanie luźniej.

Hania

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości