AA Ultra Nawilżanie 20+, Micelarny płyn do demakijażu oczu i twarzy (stara wersja)

• 24 listopada 2014 o 19:42
    dobry do lekkiego makijażu
    Płyn nadaje się dobrze do lekkiego makijażu, natomiast z bardziej opornym nie radzi sobie tak świetnie. Rozmazuje mocną czerń (np. po kredce, tuszu, eyelinerze) i trzeba zmywać dalej mydłem. Płyn jest fajny jako tonik oczyszczająco-odświeżający, ale do demakijażu nadaje się wymiernie. Daję mu mocną 3. Używam tego produktu od: ponad pół roku Ilość zużytych opakowań: całe 1
    romaaa1
    10 lipca 2013 o 2:37
    Mój kochanek na noc
    Szczerze to nie pamiętam od kiedy stosuję ten płyn. ( 3 lata ?) Moja cera jest normalna/sucha/ czasami nawet bardzo no i skłonna do alergii. Ten płyn sprawdził się świetnie! W 100% oczyszcza twarz czy z makijażem czy bez . Jest wydajny,cena również przystępna. Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 7 duże
  • 13 czerwca 2013 o 0:03
    TAK, TAK, TAK!
    Polecam, polecam, polecam! :) plusy: + usuwa makijaż + delikatnt zapach + przyjazdy dla skóry, nie podrażnia + rzeczywiście nawilża (dla mało wymagającej cery na pewno wystarczający!) minusy - kiedyś opakowanie miało 250 ml, teraz ma 200 ml w tej samej cenie.... Niezły zabieg firmy AA. Polacam! Uważam, że najlepszy płyn miceralny jaki do tej pory stosowałam i nie zamienię go na inny :) Koniec testowania! W promocji wyłapać i na prawdę nie opłaca :) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: trzy
    balicja
    6 maja 2013 o 22:03
    jak na razie najlepszy
    Nie znalazłam jeszcze idealnego płynu do demakijażu dla mojej cery, ale ten zdecydowanie spełnia swoje zadanie najlepiej ze wszystkich, których używałam. Po drodze wypróbowywałam inne kosmetyki tego typu, ale ostatecznie zawsze wracam do AA. Plusy: + nie zapycha skóry, nie obciąża jej - mam tłustą cerę i o to u mnie bardzo łatwo + dokładnie zmywa makijaż + nie podrażnia oczu + jest bardzo łatwo dostępny Jedynym minusem jest dla mnie to, że żadnego "ultra nawilżenia" nie doświadczyłam. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: ok. 6
  • 4 maja 2013 o 19:34
    Słabe
    Nie spełnia podstawowej funkcji - oczyszczania i demakijażu, tusz wodoodporny w całości pozostawał na rzęsach. Niewysuszał skóry, ale też jej nie nawilżał, nieporęcznie sie wylewało płyn z butelki.