|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
To masz jeszcze kupę roboty a brzuch Cię boli, teraz to ja współczuję A odkurzania to nienawidzę najbardziej ze wszystkich prac domowych!! Mogę zmywać, wycierać kurze, myć wannę tylko nie odkurzać
|
|
#842 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() Wy lepiej nie bierzecie ze mnie przykładu bo prędzej przytyjecie niż schudniecie
|
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia buahahaha
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#844 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
? czy gazowana może byc ?
|
|
|
|
|
#845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz leży mi na brzuchu i grzeje mnie ![]() No własnie i to jest bezsensu.... trzeba ciągle ćwiczyć żeby te mieśnie jako tako było widać :/ ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
nie mogę dać plamy przecież i muszę schudnąć! Jadłospisy wklejać będę tylko, że to mam skleroze i czasami zapominam co jadłam kilka godzin wcześniej dlatego pisanie moich jadłospisów to nie lada wyczyn umysłowy dla mnie
|
|
#846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nutella ![]() Ty lepiej dziś nie ćwicz masz dyspensę ode mnie ![]() Cytat:
cieszę się, że spałaś no martwiłyśmy się o Ciebie a Ty to już w ogóle musisz mega cierpieć... dobrze, że dzisiaj już lepiej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat się wstrzeliłam w taki okres, co nie było nikogo na bieżni tylko pakerów trochę i ze dwie dziewczyny na twisterach i dobrze, bo byłby kwas ![]() Cytat:
no nie gadaj??!!! padłam na cycki ![]() dziękuję ziewanie było potworne
|
||
|
|
|
#848 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miło Cię poznać Wymiary masz całkiem fajne W biodrach też wcale dużo nie masz a jak z udami? JA to własnie z nogami mam największy problem :/ Dużo spaceruj to bardzo pomaga Ja to lubię spacerować ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
i bardzo dobrze Z czasem tak się wykujesz wszystkiego że juz nie będzie Ci ta strona potrzebna ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
widac że fajna kobietka
|
|
#849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sklerozę powiadasz? A ciul z tym, ja też mam Ale w takim razie będziesz ćwiczyć nie tylko mięśnie ale i od razu umysł Monia, u mnie też truskawki po 2,99!!!! i jeszcze w Biedronie jest jakiś tydzień urody chyba, bo tyle kosmetyków fajnych jest kupiłam sobie masło ujędrniające do ciała są fajne zestawy kosmetyków :P ale mi się trochę spieszyło, zresztą kasy nie miałam przy sobie za bardzo, więc tylko tak przeleciałam ale pójdę tam w piątek to oblukam co i jak
|
||
|
|
|
#850 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noooo to ja tyle ćwiczeń dziennie wykonuje!! ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
Za to że robię duże zamówienia mam co drugi miesiąc taką promocję Nie chce mi się sprzatać :/ tak mi się dobrze tu siedzi i pisze z Wami, że wstac mi się nawet nie chce! JA to Ciebie podziwiam że z rana na siłkę chodzisz!!! Mi by płacili to bym nie wstała i nie poszła Cytat:
---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
JA obiad zrobię to i sama zjem ostatni dzień wyżerki mam!!!!! Od jutra muszę przeprosić wagę kuchenną i kołyskę no i steper zamówić po wypłacie, czyli tak za 5 dni Może jakieś hula hop tanie też kupię a tal dla urozmaicenia ćwiczen Ja bym wolała aby mój @ atakował znienacka... a tak to nie wiadomo o co chodzi....
|
|
#851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wszystkie objawy mam jak w 1 dzień okresu a nic nie leci Ja zmywac nienawidzę!!!!! Dla mnie to koszmar!!!! ale mam zmywarkę to luzik a odkurzać mogę bo dywanów nie mam same podłogi szwedzkie więc moment i poodkurzane
|
|
#852 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nooo widzę, że mama w koncu się zainteresowała córką Nie mogła tak odrazu powiedzieć że zna ginekologa kobietę i zapisac Cie na wizytę??? Tyle bidulku musiałas się męczyć JA chleba z nutellą nie lubię w ogóle nie lubię czekolady z chlebem :P Ty lepiej dziś daj na luz z ćwiczeniami! Daj odpocząć dla brzuszka trochę ![]() Cytat:
Mój się kładzie mi na brzuch i go grzeje Cytat:
Cytat:
Współczuję matury z matematyki.... ja bym na 1000% nie zdała. Mam nadzieję że Ty sobie jakoś poradzisz Cytat:
Po to jesteśmy abyś mogła nam trochę też ponarzekać i się wygadać Cytat:
Sowy czarownice ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- synuś zasnął więc odkurzanie muszę przełożyć na później
|
|
#853 |
|
Rozeznanie
|
Łojeju jeden dzien bylam nieobecna
Przeczytalam prawie wszystko, ale nie dam rady poodpisywac. Chce tylko powiedziec, ze koty na prawde maja taka "moc" ze jak boli i one sie obok poloza to przestaje bolec moj kot mi tak zawsze robil jak mialam okres albo bylam przed okresem albo jak mnie glowa bolala to kladl mi sie centrymetr od niej tak ze mialma kota na glowie I uwielbiam Mohito, moj TZ robi najlepsze mohito na swiecie, sto razy lepsze niz to w klubach w lecie taki drineczek jest super na ochlode :P
|
#854 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dacie mi taki wycisk że pewnie w 2 tygodnie zgubie te 5 kg Cytat:
![]() OOO to trzeba do Biedrony iść popatrzeć cóż to za kosmetyki są Może jutro się wyłonie z domu ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
Skądś to się musiało wziąć przecież Smaku mi narobiłyście tym Mohito ciekawa jestem jak to smakuje
|
|
#855 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ś-płatki cornflakes i chocapiki z mlekiem IIŚ- brak obiad- makaron z porem i szyna w sosie borwikowym i do tej pory nic nie jdadłam dzisiaj mnie w ogole do jedzenia nie ciągnie Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#856 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To na pewno dzięki Wam mi lepiej bo jak tylko się położyłam to zasnęłam i Wy duchowo mnie wspierałyście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bo też nie lubię zmywać no ale już lepsze to niż odkurzanie, u Ciebie to rozumiem nie problem jak nie masz dywanów ![]() Cytat:
Powiem tej pani ginekolog w czym problem i będzie mi musiała coś przepisać!Ja z matmy chodzę na korki więc sprawdziany jakoś tam piszę ale teraz to już kompletnie nic nie pamiętam, więc sobie nie wyobrażam matury. Ale jakoś te 30% ustrzelam chyba ![]() Kochane jesteście, gdyby nie Wy to nie miałabym się nawet komu wygadać no chyba że Tż Sowy czarownice ![]() Aaa no i koty są naprawdę cudowne, ja uwielbiam z moimi spać bo wtedy od razu jakoś tak milej jak słodko leżą i się wyciągają obok
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
No a teraz kolejna część niusów z mojego dzisiejszego cudnego dnia
![]() Dostałam okres!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pisałam tak z Wami, że coś mi się zatkało i że nie ma okresu i jak wstałam z fotela to tak lunęło że musiałam się przebrać cała i umyć Przy okazji się wykąpałam, umyłam głowę i ogoliłam. Synuś młodszy zasnął a starszego zabrałam babcia do siebie na noc i jutro do przedszkola go rano zaprowadzi więc mam dziś spokój bo tylko z jednym będę się użerać a brzuch mnie boli więc cieszę się że nie mam dwóch łobuzów na głowie. A wraz z okresem znowu biegunki dostałam Przeczyszcza mnie chyba przed jutrzejsza dietą hihihi Dzwoniłam dziś na pocztę i listu nadal nie znaleźli..... główna siedziba w Gdańsku go szuka i jak znajdą to mi dadzą pisemną odpowiedz gdzie on jest i co się z nim stało. Pogoda to mnie dziś zszokowała !!! Pamiętacie wczorajsze zdjęcie jakie Wam wkleiłam z moim widokiem z balkonu? To patrzcie jak dziś to wyglądało: DSC00346.jpg DSC00347.jpg wszystko się zmieniło o 360 stopni!!! Pogoda zwariowała normalnie
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine co do drinków to musisz spróbować, bo naprawdę są super
wściekły pies fajnie wchodzi, bo wódki nie czujesz, tylko musisz cały kielonek przechylić na raz, bo najpierw leci wódka a później sok malinowy i tabasco jak połkniesz to czujesz sok malinowy a później zaczyna palić ten sos tabasco ![]() A krwawej mery nie lubię, raz próbowałam ale nie lubię soku pomidorowego Murka super, że brzuch przestał boleć i już się lepiej czujesz a nie wiem jak wytrzymujesz 10 dni okresu ja mam 4 i mi się wydaje, że długo ![]() Haha a co do nutelli to ja wczoraj na śniadanie zjadłam rogala z nutellą a przez weekend jadłam kanapki z nutellą na wieczór nie chciałam Wam nic mówić, bo by mnie heroine z tasaczkiem przegoniła A ja też nie lubię sama chodzić na zakupy wolę z Tż, a on nigdy nie marudzi tylko chodzi ze mną po wszystkich sklepach ![]() Monia ale ładnie dziś u Ciebie ![]() Ja dziś melduję 50 minut hula hop i 400 ścisków agrafką nie było brzuszków, bo łeb umyłam, żeby mieć dobre włosy na jutrzejsze zakupy i nie chciałam się już pocić na wieczór no i z dietką też ok
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo obowiązkowo!!!!!!!!!!!!!!
|
#860 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W udzie mam 55cm grubasy, wyglądam jak latynoska z dużą, płaską d**ą i udami hehe Ja kocham spacery, ale nie zbyt mam czas na to, może jak będzie cieplejA teraz HELP! od 14:30 byłam mocno zabiegana i wtedy tylko jadlam obiad a później nic....jestem głodomorra, ale co zjeść o tej porze?
|
|
|
|
|
#861 |
|
Zadomowienie
|
monia ale Cię zaskoczył @
No i może dziś się wyśpisz jak masz tylko 1 synka wredotę super u Ciebie pogoda ale najlepsze jest to że u mnie taka sama tylko mniej stopni Aż się chce żyć!medzik no jakoś muszę wytrzymać, nigdy nie trwał ani dnia mniej więc nawet nie wiem czego żałować ![]() aż mi się znów chce nutelli ale już nie mam a mój Tż też nigdy nie narzeka a nawet bardziej lubi chodzić na zakupy niż ja Ej dziewczyny widziałyście to może? http://www.youtube.com/watch?v=mrlUq...eature=related
|
#862 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś ćwiczyć nie musisz a masz nawet zakaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytat:
Ile czasu można dzięki niej zaoszczędzić!!! Ja jakbym połozyła dywan to po tygodniu by go widać nie było moje dzieci by się nim ładnie "zaopiekowały" ![]() Cytat:
AA to jak na korki chodzisz to luzik 30% powinnaś uzbierać choć Ci powiem, że wszyscy moi znajomi którzy pisali mature z matmy zgodnie twierdzą że te zadania które były do zrobienia to masakra jakaś.... i niby poziom podstawowy a zadania jak ze studiów matematycznych. Mój mąż z matmy nigdy problemów nie miał i zawsze miał 4 na koniec a czasami i 5. A na maturze a ni jednego zadania nie zrobił... nawet nie zaczął na szczęscie wszyscy rzucali sobie ściągi i udało mu się spisać wszystko. W ogóle to dla mnie to głupota że matma jest obowiązkowa na maturze! Jakoś ja nie musiałam jej pisać i nic się nie stało a teraz przez tą głupią matmę tylu uczniów matury nie zdaje!!! Jak mówili w TV ile % nie zdało matury w tamtym roku to aż z krzesła spadłam. Muszę własnie wziąść mojego Klakiera żeby na brzuchu mi poleżał trochę może przestanie boleć w sumie to az tak źle nie jest ale mogłoby wcale nie boleć i by tez było fajnie ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
bo synuś własnie śpi i jak wstanie to do 1-2 będzie buszował ..... Muszę go już w ogóle to obudzić!!Pogoda to mnie dziś na maksa zaskoczyła! A termometr mam w cieniu więc temperaturą też byłam zszokowana Dobry ten teledysk !!!!! A sie uśmiałam!!!!
|
|
#863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też tylko czekam na ciepełko i ruszam na spacery z synkiem Co tu zjeść???? serek wiejski, albo dwa jajka na miękko lub twardo, kanapkę z czymś ? zalezy co masz w lodówce ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
ale jak wzięłam drugiego to myślałam że mi gębe wypali!!!!! O masakra!!!!! Co do soku pomidorowego to ja kocham Noo dziś na prawdę ładnie było i cieplutko w koncu!!!!!Też głowę umyłam dzisiaj i to całkiem nie dawno Okres mi się skończy i też zaczynam ćwiczyć o ile znajdę siłę po całym dniu spędzonym z moimi dziećmi ![]() A Heroine pewnie znowu spać poszła śpioch jeden
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-02-29 o 19:55 |
||
|
|
|
#864 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
A tak w ogóle to ile młoszy Denis (Rozrabiaka) MA LATEK? Ja dzisiaj zezarłam I dwie kromki chleba orkiszowego z wędliną i papryką konserwową II twarożek z połowy kostki sera białego 0% z jog. naturalnym i słodzikiem III miseczkę zupy jarzynowej (zupki jem normalne więc była zabielana) IV pojedyncza pierś z kurczaka z całym opakowaniem warzyw na patelnie z bakłażanem grillowanym, grillowaną cukinią i pomidorkami + pół pomarańczy V koktajl (jigurt nat.+ciutkę mleka 1,5%+ kiwi+banan+ćwiartka pomarańczy+słodzik) nawiasem mówiąc pewnie na noc lepszy byłby sam jogurt ale musiałam przetestować mój nowy robocik kuchenny
Edytowane przez maminka83 Czas edycji: 2012-02-29 o 20:23 |
||
|
|
|
#865 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najbardziej mi sie podobaCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja własnie wróciłam do domu, wyszłam wczesniej z pracy, ale byłam odwiedzic babcie w szpitalu i sie zasiedziałąm, a teraz na poproawe humoru małe spa sobie zrobie![]() Wogole postanowiłam, ze juz nie bede tyle w pracy siedziec, bo nie mam wogole czasu dla siebie a w koncu nie sama praca człowiek zyje
|
|
#866 |
|
Rozeznanie
|
Jejuuu... Mam dzisiaj taki zamulony dzien... Od rana ! Na uczelni myslalam ze padne
Dzisiaj jeszcze na Cywilizacji Wlk Brytanii mialam temat o klasach spolecznych w UK i tam bylo o tych wszystkich wyzszych klasach, ze oni maja tyle hajsu , ze nie musza pracowac tylko inni to robia dla nich a oni i tak maja kase, ze musza bywac na bakietach i poznawac ludzi ze swoich sfer, ze kobiety nie musza kompletnie pracowac, chyba ze dla zabicia nudy i ich zajeciem sa imprezy, bankiety i szukanie meza z tych wlasnie wyzszych sfer. Wszystko chetnie bym chciala, poza szukaniem meza. Nie chcialabym zyc tylko po to by znalesc sobie jakiegos faceta ale pracowac "dla zabicia czasu " i musiec byc na bankietach - mialabym caaaly dzien na dbanie o siebie - silka, kosmetyczka, masaze... Chociaz pol roku moglabym tak zyc, wiecej nie trzeba, pol roku zeby wypracowac sylwetke... ehhh ![]() Ksena- milo, ze sie przylaczylas witam ![]() Zelka- ja tez wciskam sok z cytryny, do gazowanej, niegazowanej, przegotowanej, zrodlanej, mineralizowanej i najlepiej kostka lodu raz sprobowalam wcisnac mandarynke, ale nie pamietam czy mi smakowalo czy nie. Jakas zacme mam
|
#867 |
|
Raczkowanie
|
Ten mój jadłospis wygląda jak jakaś litania
![]() Heroine normalnie ![]() ![]() klask i:![]() za czas ćwiczeń.Witam nowe dziewczęta. Monia zrób coś żebym też dostała @, czuje się jak balon |
|
|
|
#868 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
A ja znowu spałam 2 godziny
padłam jak zabita śniło mi się, że jadłam chipsy Cytat:
siem właśnie zastanawiała gdzie panienka się szlaja ![]() Cytat:
z nami nie ma żartów będziesz chodzić jak w zegarku Cytat:
ludzie się rzucili chyba na te truskawki ![]() a są różne balsamy (Nivea), żele pod prysznic, masła do ciała, lakiery do paznokci, maseczki fajne rzeczy ![]() Cytat:
musisz coś zjeść bo spowalniasz metabolizm i uzbroić się w cierpliwość główka do góry! Cytat:
wyciągnę go innym razem ![]() mamy magiczne moce z Monią Cytat:
|
||||||
|
|
|
#869 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i w jakim wydaniu Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tak wiosennie ![]() Cytat:
jakby mnie w gardle paliło to bym potrzebowała pół litra wody ![]() czyli nie jestem sama ogólnie sok pomidorowy lubię, ale w drinku mi nie smakuje totalnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wogle maaasakra chodzic na sztywniackie imprezy z przymusu i jeszcze szukac meza w tzw wyzszych sferach...jakby tylko kasa sie liczyła i pochodzenie
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.

Będziemy miały małą ściągaweczkę od chudzinki 

hehe 
masz dyspensę ode mnie
no nienormalna!! 

i jeszcze w Biedronie jest jakiś tydzień urody chyba, bo tyle kosmetyków fajnych jest
mój nigdy nie daje takich sygnałów wcześniej... atakuje znienacka 

w lecie taki drineczek jest super na ochlode :P
dacie mi taki wycisk że pewnie w 2 tygodnie zgubie te 5 kg