Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklamy - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-01, 19:20   #3481
malina19
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam

Cytat:
Napisane przez Ula_87 Pokaż wiadomość
Właśnie do mnie zadzwoniła Pani w sprawie poniedziałkowej rozmowy...
Przyjęli mnie!
Gratuluję!!!!!! to super!: oklaski:klaski :klas ki:
PS. czym się bedziesz zajmować, już wiesz?
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 19:23   #3482
Celestyn3k
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam

Ula, gratulacje!

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 19:28   #3483
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Do sprzedania? ;>
mam Obecnie robimy upper
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 19:37   #3484
Celestyn3k
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3265770 9]mam Obecnie robimy upper [/QUOTE]

[Kol 3,2]
zupa

Edytowane przez Celestyn3k
Czas edycji: 2012-03-01 o 20:12
Stary 2012-03-01, 19:38   #3485
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli nie do sprzedania?
P.S nie piszcie o sprzedaży na wizażu bo się do was przyczepią

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 19:40   #3486
Konto usunięte

Cytat:
tę część mamy skończoną. Leży nieużywana. Pisz na PW

Edytowane przez 1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Czas edycji: 2012-03-01 o 20:22
Stary 2012-03-01, 19:50   #3487
201612231846
Konto usunięte

Witam ponownie! Za chwilę idę się kąpać

Miki doskonale Cię rozumiem. Współczuję Ci niesamowicie.

Uli gratuję zdobycia pracy

Ok. idę pod prysznic. Nałożę maseczkę na twarz. I coś na włosy
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 20:05   #3488
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Miki, współczuję sytuacji. Ja bym nie wytrzymała, ale w sumie cóż zrobić
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 20:12   #3489
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Teraz chyba zaczęło do mnie docierać, że serio ktoś tam mieszka
Jej, zazdroszczę tych uczuć, Soleiko!

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
P.S nie piszcie o sprzedaży na wizażu bo się do was przyczepią

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2012-03-01, 20:20   #3490
Maryha_ah
Zakorzenienie

Pewnego dnia oszalejecie z tymi moimi za długimi postami. No to jazda! Let`s the game begin

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Faktycznie, bardzo owocne zakupy - kardigan za 19 zł. to bardzo korzystna cena. Za taką cenę to teraz ciężko najzwyklejszą koszulkę kupić.

No, o Essence trzeba zahaczyć napisz co tam ciekawego wygrzebałaś
Wiesz, i jeszcze jest niezłej jakości. Czasami macam sweterek w sklepie i wiem że to gówno (przeważnie w Stradivariusie- to to jest dramat, rumunki sprzedają ciuchy lepsze jakościowo na dworcu) a on jest miękki, nieźle zrobiony,sprzedawane były po 79 zł ale przyszła cała dostawa wyprzedażowa bez metek z rozmiarami.. więc wszystkie swetry ze sklepu puścili po 19, jedyny problem był taki że musialam rozkładać 5 swetrów i szukać największego bo przeważnie były same maleństwa

A w essence wygrzebałam metaliczny eye liner w żelu fioletowy i miał być mój.. ale się skończyły. Został tylko tester. No cóż, może za tydzień się uda

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość

No wiesz, nie ekscytują Cię włosowe kosmetyki? Przestało Cię już to podniecać?
Właśnie, czuje jakbym miała chwilową włosową impotencję

Cytat:
Nie wiem, nie spałam nigdy u niego. Do niedawna jeszcze brat z nim mieszkał w pokoju. Teraz wyprowadził się, wynajmuje kawalerkę. Powiem Ci, że dziwnie czułabym się jakbym miała tam spać. Rano musiałabym wychodzić razem z nim czyli koło 6.30. Kiedyś mówiłam matce, że gdybym znalazła pracę to chcielibyśmy wynająć kawalerkę to mnie zwyzywała Mówi, że zamieszkanie razem to tylko po ślubie

Luuuuuuuudzie. Moi też tak mówili. W zasadzie tak mnie wychowali. Niestety, całe ich wychowanie w tej kwestii poszło się ☠☠☠ać . Ale ja się jej nie pytam czy mogę spać z TŻ, ja ją informuje. Bez przesady, jesteśmy dorośli. Jeździmy razem na różne wyjazdy, wakacje, i co mam im mówić że osobny namiot biorę? Bez jaj. na początku się sprzeciwiali, poźniej wyrażali zdegustowanie, ale od jakiegoś czasu mają to w głębokim poważaniu.

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Maryś, zmieniasz rzeczywiście zmieniasz styl
Ja też uwielbiam to uczucie jak kupię cos porządnego za grosze. Dlatego kocham TK Maxx
Nie jakoś drastycznie, ale nie chce mi się już w lecie szukać koronkowych czarnych ubrań, za dużo roboty, więc trochę otwieram się na inne rzeczy

Ale spokojnie, spódniczka jest czarna, na dole falbanki z koronki, trochę wzorków ma dlatego wiosenna

A to że sweterek jest kremowy to czysty przypadek,bo nie mogłam znaleźć czarnego dużego rozpinanego, same małe zostały, a kremowy był duży. Boże, mój pierwszy kremowy sweter od podstawówki.

U nas TK Maxx to badziewie niestety

Cytat:
Właśnie do mnie zadzwoniła Pani w sprawie poniedziałkowej rozmowy...
Przyjęli mnie!
HURAA! bardzo jestem ciekawa co bedziesz robić i co to za praca gdzie jest taka skomplikowana rozmowa kwalifikacyjna

Cytat:
Ale u mnie, pomijając wygląd, problemem jest też ból. Okropne, w lato strasznie męczące. Najchętniej całe dnie bym spędzała z nogami w górze
Żylaki? Też mam, wczesne stadium.. boje się myśleć jak za 10 lat będą wyglądać moje nogi. Moja mama ma paskudne żylaki a ja ku temu zmierzam

Cytat:
1.Jak czeszecie włosy na mokro, po myciu to ile (i czy w ogóle) włosów znajdujecie na szczotce/grzebieniu? tak na oko.
2.Jak nakładacie odżywkę na mokre włosy, przeczesując je palcami to czy wychodzą wam wtedy jakieś włosy?
3.Czy po prysznicu/kąpieli są w brodziku/wannie włosy? Jeśli tak,to ile (tak na oko)?

Heh, wybaczcie te pytania
Robię taki kwestionariusz, bo sama biorę nowy lek i w objawach niepożądanych ma wypadanie włosów. W necie wiele kobiet pisze,że po tym leku strasznie im leciały włosy. Albo to placebo, albo mi naprawdę zwiększyło się wypadanie Nie chciałabym odstawiać tego leku.Zdrowy to on nie jest, ale jednak bardzo mi pomaga i chciałabym przy nim zostać, ale z drugiej strony - nie wyłysieć
1. No coś tam zostaje, ale nie oceniam "na oko" bo jeden mój włos to 2 twoje na długość, poza tym te oceny są debilne.
2.Jasne że wychodzą.
3.Jakieś są. Nie dużo, ale są. Za to mi się aż odpływ co jakiś czas zatyka od wlosów i muszę kreta wlewać, więc trochę ich leci.

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3265553 6]Dziewczyny, mam problem z wypracowaniem, może któraś z was mi coś podpowie ?
Napisałam już go, ale jest do bani... Nie było mnie teraz w szkole kilka dni, więc muszę to uzupełnić. Chcę to dziś lub jutro napisać, bo już lepiej się czuje. Temat jest dziwny : " Historia nauczycielką życia - Losy Mateusza Birkuta na tle historii polski." ( Na podst. filmu " Człowiek z marmuru" )[/QUOTE]

Z wypracowaniami zawszę chętnie pomogę, sprawdzanie tez oferuje, ale akurat z tematów literackich bo tego filmu nigdy nie widziałam..

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2012-03-01 o 20:23
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 20:25   #3491
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Z wypracowaniami zawszę chętnie pomogę, sprawdzanie tez oferuje, ale akurat z tematów literackich bo tego filmu nigdy nie widziałam..
ja nie wiem jak się za to zabrać Czy pisząc o losach bohatera, mam wspominać, co wtedy działo sie w PL? Czy mam pisać, czego te wydarzenia go nauczyły i jaki jest tego morał
Stary 2012-03-01, 20:30   #3492
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnego dnia oszalejecie z tymi moimi za długimi postami. No to jazda! Let`s the game begin

Wiesz, i jeszcze jest niezłej jakości. Czasami macam sweterek w sklepie i wiem że to gówno (przeważnie w Stradivariusie- to to jest dramat, rumunki sprzedają ciuchy lepsze jakościowo na dworcu) a on jest miękki, nieźle zrobiony,sprzedawane były po 79 zł ale przyszła cała dostawa wyprzedażowa bez metek z rozmiarami.. więc wszystkie swetry ze sklepu puścili po 19, jedyny problem był taki że musialam rozkładać 5 swetrów i szukać największego bo przeważnie były same maleństwa
Oj tam jest straszny badziew
Kupiłam sobie tam czerwone spodnie, niby dopasowane. Kolor super, ale po 5 minutach od założenia spadają mi z tyłka, robią się luźne - istna szmata
A chciałabym mieć jakieś krwisto czerwone spodnie, dobrej jakości i kurde nie wiem gdzie takie kupić, żeby nie było takiego badziewia. W sumie już nie kupię, bo mam inne wydatki, ileż mozna kupowac takich samych rzeczy
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 20:53   #3493
Maryha_ah
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3265934 8]ja nie wiem jak się za to zabrać Czy pisząc o losach bohatera, mam wspominać, co wtedy działo sie w PL? Czy mam pisać, czego te wydarzenia go nauczyły i jaki jest tego morał [/QUOTE]

Losy bohatera na tle historii polski, więc musisz w pierwszej czyści zaznaczyć rys historyczny i losy bohatera, wprowadzić do czasów i realiów a później drugą część poświęcić na analizowanie czego go to nauczyło, jak to wpłynęło na jego życie etc.
Możesz też zrobić tak, że trochę historii, a później pisać o jednym wydarzeniu- i od razu pisać jak to zmieniło jego życie co go nauczyło etc, i jazda następne wydarzenie i jaki z tego morał i jak to na niego wpłynęło i tak kilka przykładów
Stary 2012-03-01, 21:14   #3494
astra85
Zakorzenienie

hejka

Ula gratuluje pracy

Miki współczuje rodzinki tzn ich zachowań
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 21:31   #3495
AnikZgr
Wtajemniczenie

Hej

Miki ja twojej siostrze dałam z 10 lat więcej. Dobrze doczytałam, że ma 29 ? Serio.

Ula Gratulacje !! Nie było się czym stresować Jesteś dzielna

A ja zmierzyłam włosy i wróciłam do długości z listopada. Załamka.

Buty
AnikZgr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 21:45   #3496
Konto usunięte

Cytat:
Losy bohatera na tle historii polski, więc musisz w pierwszej czyści zaznaczyć rys historyczny i losy bohatera, wprowadzić do czasów i realiów a później drugą część poświęcić na analizowanie czego go to nauczyło, jak to wpłynęło na jego życie etc.
Możesz też zrobić tak, że trochę historii, a później pisać o jednym wydarzeniu- i od razu pisać jak to zmieniło jego życie co go nauczyło etc, i jazda następne wydarzenie i jaki z tego morał i jak to na niego wpłynęło i tak kilka przykładów
dziękuję
Stary 2012-03-01, 22:03   #3497
Ula_87
Wtajemniczenie

Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za gratulację ale w sumie to nie jest wysokie stanowisko, więc nie przesadzajmy
Miło mi,że we mnie wierzyłyście. Bardziej niż ja sama.
Tak naprawdę będę robić to, co już robiłam przez 2 lata - zapisywać pacjentów na wizyty, udzielać informacji itp - przez telefon.
Nie jest to jakiś awans, ale cieszę się,że będę miała zajęcie. No i firma jest dobra, pewna.

Co do rozmowy - Maryś, ta nie była taka skomplikowana. Najpierw rozmowa przez telefon, potem Dwa testy takie jakby psychologiczne+ test z angielskiego, potem rozmowa indywidualna ze scenką. Hardkorem była tamta wtedy, co trzeba było mówić, co się w sobie lubi na oczach 30 osób, plus zadanie z kartki,a potem ta konstrukcja ze spadającym jajkiem

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

I dziękuję za odpowiedzi na moją ankietę wypadania włosów
Ula_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 23:20   #3498
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość

Miki doskonale Cię rozumiem. Współczuję Ci niesamowicie.

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Miki, współczuję sytuacji. Ja bym nie wytrzymała, ale w sumie cóż zrobić
Na razie niewiele można zrobić. Gdybym znalazła pracę to chociaż mogłabym wyjść do ludzi na te 8 h

Cytat:

Cytat:

Luuuuuuuudzie. Moi też tak mówili. W zasadzie tak mnie wychowali. Niestety, całe ich wychowanie w tej kwestii poszło się ☠☠☠ać . Ale ja się jej nie pytam czy mogę spać z TŻ, ja ją informuje. Bez przesady, jesteśmy dorośli. Jeździmy razem na różne wyjazdy, wakacje, i co mam im mówić że osobny namiot biorę? Bez jaj. na początku się sprzeciwiali, poźniej wyrażali zdegustowanie, ale od jakiegoś czasu mają to w głębokim poważaniu.
Jasne, że mogę mieć wyje.. na to co mówi i robić swoje ale to by tylko pogorszyło sytuację. Matka jest strasznie wredna i gdybym zrobiła coś takiego wiem że później mściłaby się jeszcze bardziej. Wyjazdy to pewnie co innego, raczej nie mieliby nic przeciwko.

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość

Miki współczuje rodzinki tzn ich zachowań

Cytat:
Napisane przez AnikZgr Pokaż wiadomość
Hej

Miki ja twojej siostrze dałam z 10 lat więcej. Dobrze doczytałam, że ma 29 ? Serio.
Każdy daje jej więcej lat i ma w rzeczywistości. Tak, ma 29

Wróciłam właśnie od Tż Ahh jaki był dzisiaj milusiński

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 23:25   #3499
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:

Wróciłam właśnie od Tż Ahh jaki był dzisiaj milusiński
też się dzisiaj TŻciłam, ale miło było
Stary 2012-03-01, 23:31   #3500
Konto usunięte

Dobranoc
Stary 2012-03-01, 23:36   #3501
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne, że mogę mieć wyje.. na to co mówi i robić swoje ale to by tylko pogorszyło sytuację. Matka jest strasznie wredna i gdybym zrobiła coś takiego wiem że później mściłaby się jeszcze bardziej. Wyjazdy to pewnie co innego, raczej nie mieliby nic przeciwko.

Ależ jasne, ja doskonale rozumiem Twoją sytuacje bo moja mama też nie jest "łatwą" osobą. Może nie jest taka wredna ale wiadomo, też postawi na swoim. Szanuje ich zasady i tak dalej ale w momencie w którym zaczyna to silnie zagrażać mojej wolności i unieszczęśliwiać mnie zawsze się stawiałam. Teraz to tam już nie ważne bo jestem duża i za 4 miesiące i tak się wyprowadzam, z TŻ, bez ślubu... Ale gdybym kiedyś stopniowo nie przyzwyczajała ich do moich poglądów w tej kwestii, (hhaha, ale mieli miny jak parę lat temu oświadczyłam po raz pierwszy że ja ślubu do związku wcale nie potrzebuję) miałabym taką samą sytuację jak ty, i chyba bym nerwowo nie wytrzymała , dlatego pora już wyfrunąć do własnego gniazdka, w pewnym wieku nie da się już być córką i ja ten wiek osiągnęłam

Czas edycji: 2012-03-01 o 23:47
Stary 2012-03-01, 23:47   #3502
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
też się dzisiaj TŻciłam, ale miło było

Ja jestem mega zrelaksowana. Tż ma taki fotel podgrzewany z masażem. Fajny bajer Przynosił mi czekoladki i winogrona

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:

Ależ jasne, ja doskonale rozumiem Twoją sytuacje bo moja mama też nie jest "łatwą" osobą. Może nie jest taka wredna ale wiadomo, też postawi na swoim. Szanuje ich zasady i tak dalej ale w momencie w którym zaczyna to silnie zagrażać mojej wolności i unieszczęśliwiać mnie zawsze się stawiałam. Teraz to tam już nie ważne bo jestem duża i za 4 miesiące i tak się wyprowadzam, z TŻ, bez ślubu... Ale gdybym kiedyś stopniowo nie przyzwyczajała ich do moich poglądów w tej kwestii, (hhaha, ale mieli miny jak parę lat temu oświadczyłam po raz pierwszy że ja ślubu do związku wcale nie potrzebuję) miałabym taką samą sytuację jak ty, i chyba bym nerwowo nie wytrzymała : mnie też, dlatego pora już wyfrunąć do własnego gniazdka, w pewnym wieku nie da się już być córką i ja ten wiek osiągnęłam
Moja zwyzywała mnie jak powiedziałam, że nie wiem czy kiedykolwiek będę mieć dzieci. Moimi dziećmi będą zwierzęta Oczywiście kazała mi się leczyć. Powiedziała, że biedny Tż niech ucieka ode mnie, że tylko mu życie marnuje itp. Świetna była jej reakcja gdy powiedziałam, że Tż myśli podobnie Jak znajdę pracę być może też postawię na swoim i będę chciała stąd uciec. Z nią nie zaznam spokoju.

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 23:52   #3503
Ula_87
Wtajemniczenie

No nie. Znów spojrzałam w lustro na swoją figurę. Mam jej dość, nie mogę!

Od poniedziałku się odchudzam.

Ponownie zastosuje Dukana. Kiedyś schudłam 8kg/mies.,więc mam nadzieję,że i teraz się uda zrzucić kilka kg. Chciałabym stracić 5-7kg
Stary 2012-03-01, 23:55   #3504
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:

Ja jestem mega zrelaksowana. Tż ma taki fotel podgrzewany z masażem. Fajny bajer Przynosił mi czekoladki i winogrona

Moja zwyzywała mnie jak powiedziałam, że nie wiem czy kiedykolwiek będę mieć dzieci. Moimi dziećmi będą zwierzęta Oczywiście kazała mi się leczyć. Powiedziała, że biedny Tż niech ucieka ode mnie, że tylko mu życie marnuje itp. Świetna była jej reakcja gdy powiedziałam, że Tż myśli podobnie Jak znajdę pracę być może też postawię na swoim i będę chciała stąd uciec. Z nią nie zaznam spokoju.
Jaaam fotel czekoladki winogrona

Łoo to widzę że masz "poziom wyżej"
Niestety to jest jedyna rada, ja mam wrażenie że w pewnym momencie rodzic mówiąc takie rzeczy do dorosłych dzieci tylko się kompromituje, takie bezsensowne demonstrowanie że ja tu jeszcze rządzę i ty musisz wszystko robić po mojemu, kiedy tak naprawdę rodzic jest już bezsilny i nie ma wpływu na decyzję dorosłych (!) dzieci. Dlatego dorosłe dzieci nie mogą mieszkać z rodzicami. Czasami patrzyłam z takim politowaniem na moją mamę kiedy próbowała jeszcze niedawno decydować za mnie w wielu sprawach, takie ostatnie podrygi władzy, teraz już wie że nie może. I przykro mi było jak widziałam kiedy ona chce jeszcze swoje małe dziecko, a małe dziecko już jest duże i samodzielne a ona powoli zaczyna to zauważać (jestem najstarsza) Nie wiem kiedy sobie to uświadomiła, ale chyba całkiem niedawno. Ja mam ten komfort w postaci spadku i mam gdzie się wyprowadzić i liczę że Tobie też niedługo uda się przejść "na swoje"

Ula! Moje 7 kg na dukanie pomimo bardzo hm.. mało ścisłej diety, po prostu za dużo białka przyswajałam skończyło się zapaleniem nerek, więc przemyśl to dwa razy! Może fitness? aerobic? Jakiś inny sport? Ja też nienawidzę takich rzeczy ale jak zaczęłam chodzić na step i tbc wkręciłam się i nie mogę się doczekać następnych zajęc aż sama w to nie wierze

Czas edycji: 2012-03-01 o 23:58
Stary 2012-03-02, 00:05   #3505
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
No nie. Znów spojrzałam w lustro na swoją figurę. Mam jej dość, nie mogę!

Od poniedziałku się odchudzam.

Ponownie zastosuje Dukana. Kiedyś schudłam 8kg/mies.,więc mam nadzieję,że i teraz się uda zrzucić kilka kg. Chciałabym stracić 5-7kg
To już lepiej idź na jakiś aerobik, zumbę, siłownie.
Dukanem rozwalisz sobie organizm.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 00:11   #3506
Ula_87
Wtajemniczenie

Ekhm no i tu jest problem,bo nie chce mi się
Wiem,że będę z tym zwlekać i nic z tego nie wyjdzie.

Eh, wiem,że Dukan nie należy do najzdrowszych diet, no,ale jest skuteczny

Słyszałam też o South Beach, ponoć niezła.. sama niewiem, chciałabym po prostu już się pozbyć tych 5 kg
Stary 2012-03-02, 00:15   #3507
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Ekhm no i tu jest problem,bo nie chce mi się
Wiem,że będę z tym zwlekać i nic z tego nie wyjdzie.

Eh, wiem,że Dukan nie należy do najzdrowszych diet, no,ale jest skuteczny

Słyszałam też o South Beach, ponoć niezła.. sama niewiem, chciałabym po prostu już się pozbyć tych 5 kg
Nie chce Ci się ale trza Zajęcia ruchowe do tego powodują wydzielanie endorfin, poprawisz sobie nie tylko kondycję i figurę ale i samopoczucie. To najlepsza opcja szczególnie dla Ciebie
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 00:17   #3508
Ula_87
Wtajemniczenie

Albo wiem: zrobię mieszankę Dukana i SB. Ograniczę dni białkowe, będę jadła dużo warzyw.

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Hm,mądrze mówicie,mądrze.
Ale ja jestem takim leniem

No nic,przejrzę ofertę klubów w okolicy, może przez te 2 tyg,które zostały do rozpoczęcia pracy gdzieś bym pochodziła.
Stary 2012-03-02, 01:23   #3509
Nerchie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Feaa Pokaż wiadomość
Ja to nie wiem.
Wszyscy twierdzą, że młodsze rodzeństwo to takie pupilki i cacy, a tak naprawdę rodzice zawsze dopieszczają starsze, a młodsze jest po prostu zarade. Rodzice chwalą młodsze i sobie wszystkie zasługi przypisują
Przynajmniej tak jest w przypadkach które ja znam.
Generalizowanie
Nie ma znaczenia wiek, a charakter osób.

Czytam teraz książki na pedagogikę "Wychowanie bez porażek" i "Jak mówić by dzieci słuchały i jak słuchać by dzieci mówiły" - warto przeczytać, by wiedzieć, jak... wychować rodziców, a jeśli nie to z ciekawości, jakie błędy popełniali. Sobie tak to czytam i myślę, że sama dałabym się złapać w te pułapki rodzicielstwa a jedną największą: niekonsekwencja.

---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ----------

Rozpisałam się o swoim przypadku (jestem starsza o rok od brata), ale w sumie nie jesteśmy dobrą grupą badawczą, do porównywania dla kogokolwiek.

---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ----------

Ulu gratuluje Super! A tak panikowałaś!

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”

Edytowane przez Nerchie
Czas edycji: 2012-03-02 o 01:19
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 02:52   #3510
Ula_87
Wtajemniczenie

Kolejną noc nie mogę spać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości