|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam
|
|
|
|
#3512 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam
Cytat:
jakbym mogła chciałabym nawet codziennie tylko wiadomo, to kosztuje ja co prawda wyboru zajęć nie mam, bo u mnie jest tak że instruktorka przyjeżdża do szkoly i są zajęcia w szkole na sali gimnastycznej która jest 5 minut od mojego domu, więc jest tbc i step, ale jak patrzyłam na oferty klubów to jest tyyyyle rzeczy do wyboru![]() Spróbuj zacząć, zmusić się do pierwszych 3 zajęć, może się wkręcisz, mi się udało ![]() Kolejne poparcie mojej teorii że potrzeba Ci więcej ruchu
|
|
#3513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieci może i będę miała, ale za kilka dobrych lat ![]() Cytat:
ja byłma kiedyś z TŻ na diecie, wytrzymaliśmy dwa dni i powiedzieliśmy dziękuję ![]() cały czas trzeba stać w kuchni, robić, zmywać, robić, zmywać i to jedzenie, ryż polany oliwą czy czyms, ble :Pćwiczę teraz na brzuch i pośladki, wcześniej chodziłam na spinning, polecam obecnie nie mam pieniędzy by iść znó na to a szkoda bo bardzo fajne zajęcia i wiele schudłam po nich ![]() nie mam diety, ale staram się odżywiać w miarę normalnie, tzn dużo owoców, warzyw, jogurty, ciemny chleb, dużo wody... itp itd, postanowiłam, że słodycze czy fast foody jem tylko w weekendy i też bez przesady no ale czasem zdarzy się taki tydzień jak ten gdzie poszliśmy w gości i było ciasto to ciasta nie odmówię :P i wczoraj siostra do mnie przyjechała to zamówiliśmy pizze na obiad, więc kawałka też nie odmówię już bo tak jak nic sie nie dzieje to jem tak jak pisałam
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Nie mam humoru... Wczoraj do późnej nocy musiałam dojść do ładu i składu z przychodami i wydatkami, a i tak jeszcze nie skończyliśmy, a w niedzielę zebranie do tego na kilka dokumentów się zalało i trzeba je przepisać. Jeszcze TŻ ma pretensje nie wiadomo o co i dziwny sen miałam, w którym wszyscy moi znajomi byli na mnie źli. Eh
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam mieć dzisiaj seminarium ale zmienili na stronie i mam 11 marca ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Wczoraj umyłam włosy Nivea
|
|
|
|
|
#3516 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
kojarzę tylko, że kupiłas w Biedronce. Ja od wczoraj jestem zakochana w szamponie Alterry I fajna jest ta glutkowa konsystencja.
|
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Alterra jest cudowna
|
|
|
|
|
#3518 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Małpa jedna Charakter podobny to bratowej mojego Tż Cytat:
Mnie też rodzice nigdy nie rozpieszczali chodziłam w ciuchach po starszych siostrach (15 lat różnicy) trafiały się czasem perełki,.A teraz siostra młodsza o 9 lat ma wszystko i tak wykorzystuje mamę, że czasem jej wygarnę, bo zero wdzięczności za to i jeszcze fochy pokazuje Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Super, Gratulacje ![]() klas ki:![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Siedzę sobie z mixem pestkowowinogronowym z migdałem - to moje pierwsze olejowanie na 3 godzinki, ciekawe czybędzie lepiej niż po całonocnym Tż przyjeżdża na weekend z delegacji, ale mi sie tęskni - cały miesiąc był w domku, a w poniedziałek wrócił do pracy no cóż ktoś musi pracowac na naszą rodzinkę...---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Miki - piękna z ciebie kobietka, zupełnie nie rozumiem gdzie ty widzisz te odstające uszy, bo chyba nie u siebie???
|
|
#3519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ulu, gratuluję
![]() Cytat:
![]() Mama mojego Tz na początku fochy robiła jak zaczęłam jeździć do mieszkania studenckiego Tzta, jak miał zjazdy . Postawiliśmy na swoim, przeszło. Moi rodzice raczej nie mieli wielkich problemów z tym, tata jedynie coś za często powtarza,że żeby sie z dwóch ludzi nie zrobiła trójka i widać,ze nie do końca to akceptuje. Ale jakbym się miała widywac z Tz jeszcze rzadziej, o nieoo, ja tez to widzę i tez chciałabym tego uniknąć. Ja mam młodszego brata, 6 lat. Za dużo kontaktu z nim nie mam, całkiem inna bajka. Ale nie o relacjach między nami, bo to oddzielna historia. Widzę na ile pozwalane ma mój brat, ile pomaga w domu i ja w jego wieku miałam mniej przywilejów, a wiecej obowiązków. takim truciem dupy. Truje, truj,e truje, aż się rodzice nie zgodzą. I jeszcze jedno, jak mnie to wkurza, ze mama potrafi wejśc mu do pokoju i posprzątać!!! Albo wynosi za niego ksiażki, plecak jak zostawi w kuchni "bo jak mam się prosić pół dnia,zeby wyniósł i denerwować to wolę sama" ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Brat ma fazę niechęci jakąś do mnie potrafi mi tak dopiec,że aż potem ryczę ze złości, chociaż teraz już się nie cackam i ustawiam go do pionu. Ale czasami ma dni,ze jego hormony tak mu buzują,że musi mi robić na złość, dopóki nei ma afery, a potem jak już tata albo mama sie wkurzą i krzykną na niego to oczywiście jestem zła siostra, rodzice mnie kochają, a jego mniej, ja mam na wszystko pozwalane,a on na nic itp Kurcze, ja do dzisiaj uprzedzam o której do domu wrócę wieczorem, jak się spóźnie to też wysyłam smsa, gdziebym pomysłała,żeby jako 14 latka wracać o 23 do domu, rodzice wysmialiby mnie Jak miałam 13 lat to nie mogłam z koleżankami autobusem do miasta jechać, bo niebezpiecznie. ![]() Cała rodzina się ze mnie śmiała, ze mam nadopiekuńczych rodziców, bałam sie,że ciapa ze mnie wyrośnie, ale oprócz tego,ze nie umiem sie zachować w klubach itp i się głupio w nich cuzje na trzeźwo to wszytskow porządku. ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Miki, siostra z oczu podobna. Ale faktycznie dermacolu za dużo Nie boisz się,że zobaczy,ze wstawiłaś zdjęcie jej i będzie zła?
||
|
|
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też czasami musiałam chodzić w jej ciuchach. Jak była mała to jeszcze to przeszło ale później protestowałam. U mnie tak siostrę wychowali. Od początku była traktowana trochę jak ułomna. Nigdy nie sprzątała, nie robiła zakupów Zawsze musiałam sprzątać za nią, robić zakupy bo ona rzekomo nie umiała Ja zawsze byłam samodzielna, nie prosiłam o pomoc, jakoś sobie radziłam. Matka ostatnio mi powiedziała, że jeszcze będę błagać siostrę o pomoc Teraz nosi takie babcine kozaki, takie jak noszą starsze panie Wiele razy chciałam jej coś doradzić. Figurę ma dobrą po ciąży, nie ma brzucha ale niee, bo gdzie ja w tym wyjdę. Przecież przy dziecku nie można założyć spódnicy czy sukienki, trzeba chodzić w spodniach |
|
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#3522 |
|
Konto usunięte
|
http://zycie-jak-bombonierka.blogspo...o-zdrowie.html zobaczcie jakie jej sińce zrobiło hula-hop z wypustkami
|
|
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3266996 7]http://zycie-jak-bombonierka.blogspo...o-zdrowie.html zobaczcie jakie jej sińce zrobiło hula-hop z wypustkami
[/QUOTE]
|
|
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Respiro, mówiłam kilka razy właśnie,że ja kręciłam niecalą minutę i pełno miałam siniaków
|
|
|
|
#3525 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakna 29 lat to ona ma gorszy styl od moich sióstr przed 40. widocznie to co dobre odziedziczyła Miki (zabrzmiało jak włażenie w du.., ale trudno tak mi tu właśnie spasowało)
|
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3527 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja kilka mieisęcy temu kręciłam codziennie(około miesiąca) po 20 na każda stronę tym z wypustkami, wyszedł mi 1 siniak na biodrze, na szczęście szybko zszedł i nowych nie było. Znudziło mi się bo musiaąm meble przestawiać, żeby było więcej miejsca bo córeczka koło mnie chodziła, a kółko duże i starch, żeby jej nie uderzyć.
|
|
#3528 | |
|
Zakorzenienie
|
"wtedy bym codziennie myła włosy"
|
|
|
|
#3529 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, ale myślałam, że to wiesz... takie siniaki 5cmx5cm , a nie takie ogromne ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
Ta pierwsza matka i dziewczynka jakoś nie przeraizły mnie, takie zdrowe podejście się wydaje w miarę. Ale Ci drudzy rodzice.. skoro dzieckow wieku kilku lat używa podkładu, makijażu, bo się źle czuje bez... masakra..
|
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
Agusia jakbym czytała o swoim bracie
też będzie miał 15 lat i nie posprząta po sobie nawet kubka po serku homogenizowanym, a mama chodzi za nim i sprząta
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w sumie żałuję, ze je kupiłam, mogę kręcić 30 min i nic chyba kupię te, co na blogu pokazała ta dziewczyna. |
|
|
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie powiem Wam, mnie raczej nie było szybko efektów.Trzeba systematyki, trochę czasu i dobrej techniki kręcenia
Czasami kręcę takze się w ogóle nie zmęczę i nic nie czuję, a czasami aż mam zakwsay, mimo że ćwiczę tlyko z 30 minut hula własnie.
|
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wiecie co zrobiłam sobie zdjęcia w obcisłej spódniczce i stwierdzam, że po przybraniu paru kg lepiej to wygląda. Chociaż w jednym miejscu (pokaże jakim, wolałabym być bardziej zaokrąglona Może chodzi też o to, że u mnie mam lustro wyszczuplające (każdy mi to mówi jak do mnie przychodzi i chce się przeglądać bo wyszczupla :P) w sklepach to samo wyglądam jakby połowy mnie nie było i miałam z deka spaczony obraz.https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=7714 Zdjęcia robione bardziej z góry, więc wydaję się krótsza. Chyba widać, że trochę nabrałam ciałka ale jak już mówiłam kiedyś mi to odpowiada, bo co nieco też urosło :PZdjęcia póżniej usunę bo czuję się głupio, czuję, że troche wyolbrzymiałam
|
|
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
tylko moje hula jest strasznie lekkie i wydaje mi się,że nic nie daje.
|
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
Z morelą i pszenicą
po 2 dniach używania juz go kocham! [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3266996 7]http://zycie-jak-bombonierka.blogspo...o-zdrowie.html zobaczcie jakie jej sińce zrobiło hula-hop z wypustkami [/QUOTE]Masakra, jak ofiara przemocy w rodzinie. Ja bym wyglądała podobnie, albo i gorzej, bo u mnie nawet mocniejszy dotyk powoduje siniaki. ![]() Powoli się wkręcam w pracy, mam coraz więcej dokumentów i już mniej więcej wiem co do czego. Jednak dobrze, że siedzę sama, bo jakoś sobie muszę sama radzić, a wtedy najszybciej się nauczę i ogarnę
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
tez wam tak fajnie skrzypia wlosy przy myciu alterra???
|
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
Ewolucja. Dostałam moje maski z bingo i nawet jakiś gratis. Tyle, że nie wiem co to jest ;p
Włosy: 75/100 Waga: 68/55 ![]() „Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.” Edytowane przez Nerchie Czas edycji: 2012-03-02 o 13:14 |
|
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

)

ja co prawda wyboru zajęć nie mam, bo u mnie jest tak że instruktorka przyjeżdża do szkoly i są zajęcia w szkole na sali gimnastycznej która jest 5 minut od mojego domu, więc jest tbc i step, ale jak patrzyłam na oferty klubów to jest tyyyyle rzeczy do wyboru
i to jedzenie, ryż polany oliwą czy czyms, ble :P
do tego na kilka dokumentów się zalało i trzeba je przepisać.
kojarzę tylko, że kupiłas w Biedronce. 

klas ki: