Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklamy - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-02, 07:02   #3511
c25b88eee251337e2cf3080657e4acb7d681f815_5dace6f2394b4
Konto usunięte

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam

Cytat:
Napisane przez Ula_87 Pokaż wiadomość
Kolejną noc nie mogę spać
Może ciepłe mleko? )
c25b88eee251337e2cf3080657e4acb7d681f815_5dace6f2394b4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 09:01   #3512
Maryha_ah
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam

Cytat:
Ekhm no i tu jest problem,bo nie chce mi się
Wiem,że będę z tym zwlekać i nic z tego nie wyjdzie.

Eh, wiem,że Dukan nie należy do najzdrowszych diet, no,ale jest skuteczny

Słyszałam też o South Beach, ponoć niezła.. sama niewiem, chciałabym po prostu już się pozbyć tych 5 kg
taa, też jadłam dużo warzyw, nigdy nie robiłam samych białek i niestety. Więcej nie łyknę żadnej diety poza "żreć mniej". Powiem Ci że ja tez ze wstrętem myślałam o aerobiku a teraz chodzę 2 razy w tygodniu i bardzo mi się podoba chciałabym więcej jakbym mogła chciałabym nawet codziennie tylko wiadomo, to kosztuje ja co prawda wyboru zajęć nie mam, bo u mnie jest tak że instruktorka przyjeżdża do szkoly i są zajęcia w szkole na sali gimnastycznej która jest 5 minut od mojego domu, więc jest tbc i step, ale jak patrzyłam na oferty klubów to jest tyyyyle rzeczy do wyboru step polecam, mi się bardzo podoba, bardziej niż tbc

Spróbuj zacząć, zmusić się do pierwszych 3 zajęć, może się wkręcisz, mi się udało

Cytat:
Kolejną noc nie mogę spać
Kolejne poparcie mojej teorii że potrzeba Ci więcej ruchu
Stary 2012-03-02, 09:14   #3513
sylvi300
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość

Ja jestem mega zrelaksowana. Tż ma taki fotel podgrzewany z masażem. Fajny bajer Przynosił mi czekoladki i winogrona

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Moja zwyzywała mnie jak powiedziałam, że nie wiem czy kiedykolwiek będę mieć dzieci. Moimi dziećmi będą zwierzęta Oczywiście kazała mi się leczyć. Powiedziała, że biedny Tż niech ucieka ode mnie, że tylko mu życie marnuje itp. Świetna była jej reakcja gdy powiedziałam, że Tż myśli podobnie Jak znajdę pracę być może też postawię na swoim i będę chciała stąd uciec. Z nią nie zaznam spokoju.
też tak mówię jak mnie denerwują dzieci może i będę miała, ale za kilka dobrych lat
Cytat:
Ekhm no i tu jest problem,bo nie chce mi się
Wiem,że będę z tym zwlekać i nic z tego nie wyjdzie.

Eh, wiem,że Dukan nie należy do najzdrowszych diet, no,ale jest skuteczny

Słyszałam też o South Beach, ponoć niezła.. sama niewiem, chciałabym po prostu już się pozbyć tych 5 kg
no właśnie lepiej jakiś aerobik, czy coś ja byłma kiedyś z TŻ na diecie, wytrzymaliśmy dwa dni i powiedzieliśmy dziękuję
cały czas trzeba stać w kuchni, robić, zmywać, robić, zmywać i to jedzenie, ryż polany oliwą czy czyms, ble :P

ćwiczę teraz na brzuch i pośladki, wcześniej chodziłam na spinning, polecam obecnie nie mam pieniędzy by iść znó na to a szkoda bo bardzo fajne zajęcia i wiele schudłam po nich

nie mam diety, ale staram się odżywiać w miarę normalnie, tzn dużo owoców, warzyw, jogurty, ciemny chleb, dużo wody... itp itd, postanowiłam, że słodycze czy fast foody jem tylko w weekendy i też bez przesady no ale czasem zdarzy się taki tydzień jak ten gdzie poszliśmy w gości i było ciasto to ciasta nie odmówię :P i wczoraj siostra do mnie przyjechała to zamówiliśmy pizze na obiad, więc kawałka też nie odmówię już no ale to takie wyjątki tygodniowe bo tak jak nic sie nie dzieje to jem tak jak pisałam

Zapraszam na bloga!!!!

http://tocosalata.blogspot.com/
sylvi300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 10:16   #3514
Elewyn
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Nie mam humoru... Wczoraj do późnej nocy musiałam dojść do ładu i składu z przychodami i wydatkami, a i tak jeszcze nie skończyliśmy, a w niedzielę zebranie do tego na kilka dokumentów się zalało i trzeba je przepisać.
Jeszcze TŻ ma pretensje nie wiadomo o co i dziwny sen miałam, w którym wszyscy moi znajomi byli na mnie źli. Eh
Stary 2012-03-02, 10:41   #3515
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvi300 Pokaż wiadomość
też tak mówię jak mnie denerwują dzieci może i będę miała, ale za kilka dobrych lat
Ja też tego nie wykluczam, kiedyś może będzie chociaż za dziećmi nie przepadam

Miałam mieć dzisiaj seminarium ale zmienili na stronie i mam 11 marca

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Wczoraj umyłam włosy Nivea Takie gładkie były, nawet Tż zauważył różnicę

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 10:45   #3516
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Kolejne poparcie mojej teorii że potrzeba Ci więcej ruchu
racja, no i mniej spania w ciągu dnia.

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:

Wczoraj umyłam włosy Nivea Takie gładkie były, nawet Tż zauważył różnicę
A który dokładnie masz, bo chyba przeoczyłam kojarzę tylko, że kupiłas w Biedronce.

Ja od wczoraj jestem zakochana w szamponie Alterry chyba już nie chcę innych szamponów
I fajna jest ta glutkowa konsystencja.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 10:50   #3517
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość

A który dokładnie masz, bo chyba przeoczyłam kojarzę tylko, że kupiłas w Biedronce.

Ja od wczoraj jestem zakochana w szamponie Alterry chyba już nie chcę innych szamponów
I fajna jest ta glutkowa konsystencja.
Diamond gloss

Alterra jest cudowna A który Ty masz? bo zapomniałam

Stary 2012-03-02, 11:25   #3518
Yoasia435
Raczkowanie

Cytat:
Szkoda tylko, że ciągle u jednych dziadków a druga babcia też jest i mieszka w naszym mieście. Nigdy u niej nie nocuje bo stwierdzili, że tam nudno a tu ciocia jest, szczur to jest kogo pomęczyć.

Nie Ja nie noszę cekinów i innych świecidełek więc moje ubrania raczej nie podobają jej się I bardzo dobrze. Jak jeszcze mieszkała z nami zdarzyło jej się coś pożyczyć. Ubranie wróciło do mnie we fluidzie i nawet nie raczyła wyprać

Małpa jednaCharakter podobny to bratowej mojego Tż

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
no chocby u mnie, moj brat jest w wieku Agusi, a jak przyjezdza do domu, to zaraz go biora na zakupy"bo onn potrzebuje" wszystko mu kupuja, placa za mieszkanie,daja na zycie. Ja nie dostaje kieszonkowego, nie kupuja mi zadnych ubran i zadnych kosmetykow, nawet szamponu do wlosow...

Mnie też rodzice nigdy nie rozpieszczali chodziłam w ciuchach po starszych siostrach (15 lat różnicy) trafiały się czasem perełki,.A teraz siostra młodsza o 9 lat ma wszystko i tak wykorzystuje mamę, że czasem jej wygarnę, bo zero wdzięczności za to i jeszcze fochy pokazuje

Cytat:
Coraz mniej tej cierpliwości Widzę to po sobie, że w domu jestem strasznie nerwowa. Matka tak skutecznie potrafi wyprowadzić mnie z równowagi. Wychodzę gdzieś i jestem zupełnie inna.

Co powiecie na to? Przychodzę z ciucha z ubraniami, matka niektóre chwali. Później słyszę za drzwiami rozmowę przez telefon z siostrą i co? mówi jej że znowu nakupowałam łachów, ciekawe gdzie w tym wyjdę a na pewno dlatego, żeby jej nie było przykro że ja potrafię ubrać się za niewielkie pieniądze. Matka jest niezła, jednego dnia chwali, innego jak chce mi dowalić to mówi że same łachy a jeszcze innego mówi mi żebym jej coś kupiła

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Kłóciłyśmy się jak mieszkała z nami. Zawsze musiałam po niej sprzątać. A co najbardziej mnie denerwowało i nie tylko mnie bo i Tż. Nie wiem jakim cudem ale ona malowała się w pokoju i ZAWSZE leżały kropki fluidu na dywanie. Zawsze Tż wychodził z brudnymi skarpetkami w jej fluidzie

Ehh no u mnie też tak jest. Do tej pory matka kupi coś siostrze i nie chce pieniędzy a ja sama kupuję szampony i przeważnie nie oddaje mi za nie. Dlatego, te które ja kupiłam trzymam u siebie w pokoju.
moja młodsza (14) jest tak rozpieszczona, ze nic w domu nie pomaga, ale wymagania takie... Boję się pomyśleć co będzie kiedy dorośnie. A wszystko przez tatusia - Daj jej spokój bo ona jest mała. zawsze tak mówił jak chciałąm, żeby mi przy czymś pomogła, albo sama cos zrobiła. Teraz się bijją własnym batem, bo tak ją wychowali(albo raczej nie wychowali)

Cytat:
Napisane przez Feaa Pokaż wiadomość
Ja to nie wiem.
Wszyscy twierdzą, że młodsze rodzeństwo to takie pupilki i cacy, a tak naprawdę rodzice zawsze dopieszczają starsze, a młodsze jest po prostu zarade. Rodzice chwalą młodsze i sobie wszystkie zasługi przypisują
Przynajmniej tak jest w przypadkach które ja znam.

Ja się sama zaczęłam utrzymywać w sumie rok temu (mając 21l), moja siostra dopiero w wieku 26l, a i tak jak jedzie do domu to bierze od mamy kasę bez żadnych skrupułów, mi wyżera jedzenie i jeszcze uważa, że jej się należy, a ja to jestem ta zła, bo taki pupilek ze mnie nie ogarniam już tego
U mnie niestety było zupełnie na odwrót

niezły arsenał

Cytat:
Właśnie do mnie zadzwoniła Pani w sprawie poniedziałkowej rozmowy...
Przyjęli mnie!

Super, Gratulacjeklas ki:

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość

Zaniedbana, z brzydkimi włosami, tapetą i w bez gustownym stroju. Do tego tak nieogarnięta, ze w tym sweterku z cekinami i rozczochranymi włosami leży na kanapie
Tak sobie wyobraziłam, bo po Twoim opisie już jej nie lubię
tez miałam takie wyobrażenie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Miki, z oczu minimalnie podobna, ale reszta
Styl nieziemski. Szczególnie te białe buty z czubem.
Ale wygląda lepiej niż sobie wyobrażałam.
Ale mąż niczego sobie.
Strzał w dychę i te buty

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Siedzę sobie z mixem pestkowowinogronowym z migdałem - to moje pierwsze olejowanie na 3 godzinki, ciekawe czybędzie lepiej niż po całonocnym
Tż przyjeżdża na weekend z delegacji, ale mi sie tęskni - cały miesiąc był w domku, a w poniedziałek wrócił do pracy no cóż ktoś musi pracowac na naszą rodzinkę...

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Miki - piękna z ciebie kobietka, zupełnie nie rozumiem gdzie ty widzisz te odstające uszy, bo chyba nie u siebie???
Stary 2012-03-02, 11:31   #3519
19agusia91
Zakorzenienie

Ulu, gratuluję
Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość

Ależ jasne, ja doskonale rozumiem Twoją sytuacje bo moja mama też nie jest "łatwą" osobą. Może nie jest taka wredna ale wiadomo, też postawi na swoim. Szanuje ich zasady i tak dalej ale w momencie w którym zaczyna to silnie zagrażać mojej wolności i unieszczęśliwiać mnie zawsze się stawiałam. Teraz to tam już nie ważne bo jestem duża i za 4 miesiące i tak się wyprowadzam, z TŻ, bez ślubu... Ale gdybym kiedyś stopniowo nie przyzwyczajała ich do moich poglądów w tej kwestii, (hhaha, ale mieli miny jak parę lat temu oświadczyłam po raz pierwszy że ja ślubu do związku wcale nie potrzebuję) miałabym taką samą sytuację jak ty, i chyba bym nerwowo nie wytrzymała , dlatego pora już wyfrunąć do własnego gniazdka, w pewnym wieku nie da się już być córką i ja ten wiek osiągnęłam
a najbardziej to pogrubione

Mama mojego Tz na początku fochy robiła jak zaczęłam jeździć do mieszkania studenckiego Tzta, jak miał zjazdy. Postawiliśmy na swoim, przeszło. Moi rodzice raczej nie mieli wielkich problemów z tym, tata jedynie coś za często powtarza,że żeby sie z dwóch ludzi nie zrobiła trójka i widać,ze nie do końca to akceptuje. Ale jakbym się miała widywac z Tz jeszcze rzadziej, o nie.

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
a jedną największą: niekonsekwencja.
oo, ja tez to widzę i tez chciałabym tego uniknąć.

Ja mam młodszego brata, 6 lat. Za dużo kontaktu z nim nie mam, całkiem inna bajka. Ale nie o relacjach między nami, bo to oddzielna historia. Widzę na ile pozwalane ma mój brat, ile pomaga w domu i ja w jego wieku miałam mniej przywilejów, a wiecej obowiązków. Nie wiem jaki będzie w tym wieku, w którym jestem teraz ja, ale porównując siebie 15latkę, do niego obecnego to byłam zaradniejsza. Ale to chyba wiąże się z tym,że my mamy zupełnie inne charaktery. Zalezy jak ma dzień, potrafi obiad zrobić,a jak chęći nie ma to nawet kanapki nie i prosi mamę. A ja wtedy mówię mamie,żeby sobie sam zrobił, no halo, ma 15 lat, jesli mama jest zajęta pracą to czemu ma przerywać,zeby kanapkę zrobić... Nie podoba mi się to. I nie podoba mi się jeszcze to,ze brat dużo rzeczy wymusza
takim truciem dupy. Truje, truj,e truje, aż się rodzice nie zgodzą. I jeszcze jedno, jak mnie to wkurza, ze mama potrafi wejśc mu do pokoju i posprzątać!!! Albo wynosi za niego ksiażki, plecak jak zostawi w kuchni "bo jak mam się prosić pół dnia,zeby wyniósł i denerwować to wolę sama" Trudno, woła się tyle razy aż zlezie na dół i zabierze rzeczy. Jak zostawia u mnie to biorę i kladę mu na podłodze, pod drzwiami. Ale na półkach mu układac nie będę, czy myć podłóg. Jak będzie bardzio brudno i barzdo śmierdząco to sam się weźmie za sprzątanie. A do jego pokoju właściwie nikt oprócz niego nie wchodzi, nie rozumiem,czemu mama wykonuje takie podstawowe rzeczy,za niego , jak np wycieranie kurzu.

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Brat ma fazę niechęci jakąś do mnie potrafi mi tak dopiec,że aż potem ryczę ze złości, chociaż teraz już się nie cackam i ustawiam go do pionu. Ale czasami ma dni,ze jego hormony tak mu buzują,że musi mi robić na złość, dopóki nei ma afery, a potem jak już tata albo mama sie wkurzą i krzykną na niego to oczywiście jestem zła siostra, rodzice mnie kochają, a jego mniej, ja mam na wszystko pozwalane,a on na nic itp Kurcze, ja do dzisiaj uprzedzam o której do domu wrócę wieczorem, jak się spóźnie to też wysyłam smsa, gdziebym pomysłała,żeby jako 14 latka wracać o 23 do domu, rodzice wysmialiby mnie Jak miałam 13 lat to nie mogłam z koleżankami autobusem do miasta jechać, bo niebezpiecznie. Cała rodzina się ze mnie śmiała, ze mam nadopiekuńczych rodziców, bałam sie,że ciapa ze mnie wyrośnie, ale oprócz tego,ze nie umiem sie zachować w klubach itp i się głupio w nich cuzje na trzeźwo to wszytskow porządku.

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Miki, siostra z oczu podobna. Ale faktycznie dermacolu za dużo Nie boisz się,że zobaczy,ze wstawiłaś zdjęcie jej i będzie zła?
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 11:42   #3520
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yoasia435 Pokaż wiadomość
Małpa jednaCharakter podobny to bratowej mojego Tż

Mnie też rodzice nigdy nie rozpieszczali chodziłam w ciuchach po starszych siostrach (15 lat różnicy) trafiały się czasem perełki,.A teraz siostra młodsza o 9 lat ma wszystko i tak wykorzystuje mamę, że czasem jej wygarnę, bo zero wdzięczności za to i jeszcze fochy pokazuje

moja młodsza (14) jest tak rozpieszczona, ze nic w domu nie pomaga, ale wymagania takie... Boję się pomyśleć co będzie kiedy dorośnie. A wszystko przez tatusia - Daj jej spokój bo ona jest mała. zawsze tak mówił jak chciałąm, żeby mi przy czymś pomogła, albo sama cos zrobiła. Teraz się bijją własnym batem, bo tak ją wychowali(albo raczej nie wychowali)

Strzał w dychę i te buty
Dzisiaj zepsułam im plany, miałam jechać na uczelnię a jednak zostaję Oczywiście matka zaprosiła sobie ją na ploty a jeszcze wczoraj mówili, że biorą chrześnicę na cały dzień. Plany zmienione, chrześnica zostaje a do tego przyłazi siostra

Też czasami musiałam chodzić w jej ciuchach. Jak była mała to jeszcze to przeszło ale później protestowałam.

U mnie tak siostrę wychowali. Od początku była traktowana trochę jak ułomna. Nigdy nie sprzątała, nie robiła zakupów Zawsze musiałam sprzątać za nią, robić zakupy bo ona rzekomo nie umiała Matka wstawała żeby zrobić jej śniadanie do szkoły i nie mówię tu o szkole podstawowej a o liceum Ja zawsze byłam samodzielna, nie prosiłam o pomoc, jakoś sobie radziłam. Matka ostatnio mi powiedziała, że jeszcze będę błagać siostrę o pomoc

Teraz nosi takie babcine kozaki, takie jak noszą starsze panie Wiele razy chciałam jej coś doradzić. Figurę ma dobrą po ciąży, nie ma brzucha ale niee, bo gdzie ja w tym wyjdę. Przecież przy dziecku nie można założyć spódnicy czy sukienki, trzeba chodzić w spodniach

Stary 2012-03-02, 11:42   #3521
Nerchie
Zakorzenienie

Dzień dobry

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 11:55   #3522
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

http://zycie-jak-bombonierka.blogspo...o-zdrowie.html zobaczcie jakie jej sińce zrobiło hula-hop z wypustkami
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 11:58   #3523
xxxMikixxx
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3266996 7]http://zycie-jak-bombonierka.blogspo...o-zdrowie.html zobaczcie jakie jej sińce zrobiło hula-hop z wypustkami [/QUOTE]

Stary 2012-03-02, 11:58   #3524
19agusia91
Zakorzenienie

Respiro, mówiłam kilka razy właśnie,że ja kręciłam niecalą minutę i pełno miałam siniaków
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2012-03-02, 11:59   #3525
Yoasia435
Raczkowanie

Cytat:
Dzisiaj zepsułam im plany, miałam jechać na uczelnię a jednak zostaję Oczywiście matka zaprosiła sobie ją na ploty a jeszcze wczoraj mówili, że biorą chrześnicę na cały dzień. Plany zmienione, chrześnica zostaje a do tego przyłazi siostra

Też czasami musiałam chodzić w jej ciuchach. Jak była mała to jeszcze to przeszło ale później protestowałam.

U mnie tak siostrę wychowali. Od początku była traktowana trochę jak ułomna. Nigdy nie sprzątała, nie robiła zakupów Zawsze musiałam sprzątać za nią, robić zakupy bo ona rzekomo nie umiała Matka wstawała żeby zrobić jej śniadanie do szkoły i nie mówię tu o szkole podstawowej a o liceum Ja zawsze byłam samodzielna, nie prosiłam o pomoc, jakoś sobie radziłam. Matka ostatnio mi powiedziała, że jeszcze będę błagać siostrę o pomoc

Teraz nosi takie babcine kozaki, takie jak noszą starsze panie Wiele razy chciałam jej coś doradzić. Figurę ma dobrą po ciąży, nie ma brzucha ale niee, bo gdzie ja w tym wyjdę. Przecież przy dziecku nie można założyć spódnicy czy sukienki, trzeba chodzić w spodniach
żeby ci czasem nie przyszła taka głupota do głowy
jakna 29 lat to ona ma gorszy styl od moich sióstr przed 40. widocznie to co dobre odziedziczyła Miki(zabrzmiało jak włażenie w du.., ale trudno tak mi tu właśnie spasowało)
Stary 2012-03-02, 12:12   #3526
19agusia91
Zakorzenienie

http://tvnplayer.pl/seriale-online/r...1936,3014.html
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2012-03-02, 12:14   #3527
Yoasia435
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Respiro, mówiłam kilka razy właśnie,że ja kręciłam niecalą minutę i pełno miałam siniaków

Ja kilka mieisęcy temu kręciłam codziennie(około miesiąca) po 20 na każda stronę tym z wypustkami, wyszedł mi 1 siniak na biodrze, na szczęście szybko zszedł i nowych nie było. Znudziło mi się bo musiaąm meble przestawiać, żeby było więcej miejsca bo córeczka koło mnie chodziła, a kółko duże i starch, żeby jej nie uderzyć.
Stary 2012-03-02, 12:16   #3528
19agusia91
Zakorzenienie

"wtedy bym codziennie myła włosy"
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2012-03-02, 12:22   #3529
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:
Wiem, że mówiłaś , ale myślałam, że to wiesz... takie siniaki 5cmx5cm , a nie takie ogromne

1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 12:28   #3530
19agusia91
Zakorzenienie

Ta pierwsza matka i dziewczynka jakoś nie przeraizły mnie, takie zdrowe podejście się wydaje w miarę. Ale Ci drudzy rodzice.. skoro dzieckow wieku kilku lat używa podkładu, makijażu, bo się źle czuje bez... masakra..
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2012-03-02, 12:38   #3531
Elewyn
Zakorzenienie

Agusia jakbym czytała o swoim bracie też będzie miał 15 lat i nie posprząta po sobie nawet kubka po serku homogenizowanym, a mama chodzi za nim i sprząta Bo oczywiście on wiecznie jest jeszcze mały
Stary 2012-03-02, 12:51   #3532
malina19
Zakorzenienie

cześć
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 12:53   #3533
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam takie http://allegro.pl/hula-hop-z-masazem...158018756.html
i w sumie żałuję, ze je kupiłam, mogę kręcić 30 min i nic
chyba kupię te, co na blogu pokazała ta dziewczyna.
Stary 2012-03-02, 12:55   #3534
19agusia91
Zakorzenienie

Ogólnie powiem Wam, mnie raczej nie było szybko efektów.Trzeba systematyki, trochę czasu i dobrej techniki kręcenia Czasami kręcę takze się w ogóle nie zmęczę i nic nie czuję, a czasami aż mam zakwsay, mimo że ćwiczę tlyko z 30 minut hula własnie.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2012-03-02, 13:01   #3535
n0emi
Zakorzenienie

Hej

Wiecie co zrobiłam sobie zdjęcia w obcisłej spódniczce i stwierdzam, że po przybraniu paru kg lepiej to wygląda. Chociaż w jednym miejscu (pokaże jakim, wolałabym być bardziej zaokrąglona)
Może chodzi też o to, że u mnie mam lustro wyszczuplające (każdy mi to mówi jak do mnie przychodzi i chce się przeglądać bo wyszczupla :P) w sklepach to samo wyglądam jakby połowy mnie nie było i miałam z deka spaczony obraz.
https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=7714

Zdjęcia robione bardziej z góry, więc wydaję się krótsza. Chyba widać, że trochę nabrałam ciałka ale jak już mówiłam kiedyś mi to odpowiada, bo co nieco też urosło :P

Zdjęcia póżniej usunę bo czuję się głupio, czuję, że troche wyolbrzymiałam
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 13:05   #3536
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Ogólnie powiem Wam, mnie raczej nie było szybko efektów.Trzeba systematyki, trochę czasu i dobrej techniki kręcenia Czasami kręcę takze się w ogóle nie zmęczę i nic nie czuję, a czasami aż mam zakwsay, mimo że ćwiczę tlyko z 30 minut hula własnie.
tylko moje hula jest strasznie lekkie i wydaje mi się,że nic nie daje.
Stary 2012-03-02, 13:05   #3537
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Alterra jest cudowna A który Ty masz? bo zapomniałam
Z morelą i pszenicą po 2 dniach używania juz go kocham!

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3266996 7]http://zycie-jak-bombonierka.blogspo...o-zdrowie.html zobaczcie jakie jej sińce zrobiło hula-hop z wypustkami [/QUOTE]

Masakra, jak ofiara przemocy w rodzinie.
Ja bym wyglądała podobnie, albo i gorzej, bo u mnie nawet mocniejszy dotyk powoduje siniaki.

Powoli się wkręcam w pracy, mam coraz więcej dokumentów i już mniej więcej wiem co do czego. Jednak dobrze, że siedzę sama, bo jakoś sobie muszę sama radzić, a wtedy najszybciej się nauczę i ogarnę

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 13:08   #3538
n0emi
Zakorzenienie

tez wam tak fajnie skrzypia wlosy przy myciu alterra???
Stary 2012-03-02, 13:09   #3539
Nerchie
Zakorzenienie

Ewolucja. Dostałam moje maski z bingo i nawet jakiś gratis. Tyle, że nie wiem co to jest ;p

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”

Edytowane przez Nerchie
Czas edycji: 2012-03-02 o 13:14
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 13:16   #3540
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Powoli się wkręcam w pracy, mam coraz więcej dokumentów i już mniej więcej wiem co do czego. Jednak dobrze, że siedzę sama, bo jakoś sobie muszę sama radzić, a wtedy najszybciej się nauczę i ogarnę
ale już nikt obiadków nie przynosi??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości