|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trzy z Nas już mężów mają, kolejne PMki dni odliczają - PM 2012 cz. XX
Cytat:
|
|
#1202 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też u niej zamówiłam
mają być pod koniec tyg ![]() LadyStar mam 2 druhny i świadkową i dla wszystkich mam bukiety
|
#1203 |
|
Zadomowienie
|
Hellol dziewczynki,
Ja dopiero w drodze do domku...ech... Nena dzieki za linka do butkow, widzialam je juz wczesniej, sa zarabiste, ale cena nie do przeskoczenia bywam moze i szalona ale nie az tak!!! Sliczny torcik zamowilas, my podajemy cos kolo 22 jak dobrze pamietam. Kocuuuurku kiepska sprawa z tym weselem, a nie mozecie tego pieska u jakichs dobrych znajomych zostawic? Albo u tesciowej? Czy ona tez sie wybiera na wesele? Przykro mi z powodu siostry... Tenebroska ja tez mysle ze ludzie juz sie przyzwyczaili do tego typu wierszykow, wiec nie masz co sie martwic. Zreszta kto jak nie ty zna swoich gosci najlepiej. Jesli masz kogos na mysli komu moze taki wierszyk sie nie spodobac to po prostu wydrukuj dla tych osob zaproszenie bez niego. I bedzie po problemie
|
|
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dasz linka ? ![]() co do bukietu dla świadkowej, ja swojej kupuje taką bransoletkę na ręke z kwiatów - ręce ma wolne i napewno jest tańsze od bukietu, no i świadkowa nie będzie zupełnie bez żadnego kwiatka korsarz się to chyba nazywa ![]() także może pomyśl nad czymś takim CbdEVOaYHUwFk9roCB.jpg
|
|
|
#1205 |
|
Raczkowanie
|
Tylko coś takiego w tym jedno nie wyraźne....
Edytowane przez Agis88 Czas edycji: 2012-03-05 o 18:42 |
|
|
|
#1206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mój TŻ-cik wyciągnął rowerek i rozpoczął sezon ![]() Cytat:
jak jest na Mazurach zimą? Moja koleżanka ma taki opis: Dzień Teściowej. Moja teściowa na ten dzień zasługuje ![]() Dzień Teściowej. Moja teściowa na ten dzień zasługuje
|
||
|
|
|
#1207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1208 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Co do tortu - ja planowałam ok. 22, DJ doradza po 23, przed oczepinami, ale to raczej już za późno. Jeszcze w hotelu zapytam co oni myślą, ale po obiedzie chyba nie chcę, jakoś za wcześnie mi się wydaje.
|
|
#1209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I jeszcze podziękuję za opinie o fotografach i poooomóżcie mi jeszcze zdecydować o ostatecznej całkowicie absolutnie końcowej rozgrywce - przysięgam (musiałam TŻ przysiąc, że już się zdecyduję i żadnego innego nie wyszukuję)!! http://blog.krzysztofkisala.com/ http://www.treephoto.pl/category/blog/ Tak na marginesie, to myślałam, że tylko sala to taka dla mnie zagwozdka będzie ale z każdym kolejnym krokiem wcale mi nie jest łatwiej
Edytowane przez tildi Czas edycji: 2012-03-05 o 19:12 |
|
|
|
|
#1210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja pokazałam zdjęcie bukietu z załącznika i takie mają być, czyli krem przepleciony kilkoma bladziuteńkimi różowymi peoniami. Druhny i świadkowa będą mieć też takie tylko małe. Wiotkość gałązek chyba nie ma znaczenia bo można to spokojnie wzmocnić. Do butonierki TŻtowi drużbom i świadkowi florystka ma zrobić właśnie te "bukieciki" z pączkami peonii. Dodatkowo ta florystka ma podpisaną umowe z Naszą salą na dekoracje. Więc od razu powiedziałam jej że chce kwiaty z peonii i powiedziałam że może połączyć je z eustomami. Zaznaczyłam że nie chcę takiego czegoś zielonego jakby miniigiełki na gałązkach, dodawane do bukietów, bo widziałam że takie coś tez tworzyła. W ogóle tutaj macie galerię, można obejrzeć: http://www.dekoracjeismena.pl/DOM-WESELNY-euforia.php akurat link do dekoracji w Naszej sali. Zaznaczyłam że chciałabym minimalistycznie i z klasą. Powiedziała że peonie bardzo pachną więc na sali pomiesza je z innymi kwiatami, żeby nie było zbyt intensywnego zapachu i żeby goście nie padli ![]() Zastanowiłyście mnie z tym tortem, bo powiem szczerze ja rzadko kiedy go jadam i północy już jakoś nie mam smaku na słodkości, więc można by to podac wcześniej faktycznie, zobaczę co na to Nasz kucharz
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-03-05 o 19:11 |
|
|
|
|
#1211 |
|
Zadomowienie
|
a u d r e y śliczny ten Twój bukiecik, taki delikatny
|
|
#1212 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie ponownie
![]() Nena też będziemy mieli taki tort ( w sensie tak warstwowo ułożony), ale nie wiedziałam, że do niego trzeba jakiś stelaż. Pani powiedziała tylko, że 2 miesiące wcześnie trzeba zamówić. Już kiedyś go wstawiałam, ale wstawię jeszcze raz. Kolor ma być z tego drugiego ![]() Co do wierszyka ja nie mam nic przeciwko i jak komuś nie odpowiada to może przecież nic nie kupować. I na razie chyba tyle
|
#1213 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie coś takiego bym chciała Ale te duże skojarzyły mi się z kwiatami sprzed ołtarza w kościołach
|
|
#1214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do totolotka nikt nie był oburzony, u mnie tego nie znali, ostatni ślub ze strony mamy był 5 lat temu, a od strony taty, to z 15 lat temu, nie znali tego i bardzo im się to podobało. Cieszą mnie kwiatki, ale jak mam jeden bukiet, może dwa, a nie 40 bukietów... Cytat:
Gdzie Ty mieszkasz, gdzie ten ślub? |
||
|
|
|
#1215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Muszę przedzwonić w końcu zamówić tort, skoro mówicie że stelaże trzeba zamawiać
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Tak się miałam z Waszych TŻ, więc zrobiłam test mojemu
Patrzę jest piękny rudy dom -co to za kolor -morelowy -morelowy to masz przedpokój u siebie -to w takim razie zgniły morelowy -a ten następny dom? tylko nie mów mi, ze zielony -turkusowy to nie jest... -co Ci przypomina ten kolor -takie małe cooś <myśli> -pistacja |
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja tylko na chwilkę (tradycyjnie... :/ ), wpadłam się zameldować. Wczoraj byłam na urodzinach, cały czas przechodziły mnie dreszcze, głowa mnie napier.dzielała jak oszalała. przyszłam do domu, mierzę temperaturę ... a tu 39*C Całą noc coś majaczyłam.... dziś przy 38*C szłam do pracy po pracy jechałam zaraz do lekarza, ale już się skończyła rejestracja Więc za bardzo nawet nie mam siły siedzieć na kompie (ahh... a takich chwilach podwójnie żałuję, że nie mam laptopa ).Buziaki |
|
|
|
#1218 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Czaszka mi dymi. Jestem ostatnio zjechana jak koń po dzikim westernie. Uskuteczniamy poszukiwania mieszkania. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam nadzieję, że uda się coś wyhaczyć w gąszczu kosmicznych cen ![]() Cytat:
Normalnie ubić taką to mało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
bo zrobię sajgonek ![]() Cytat:
Ma się rozumieć. Skaczący bimbał rządzi na wizażu
|
||||
|
|
|
#1219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
MAŁOPOLANKI/KRAKOWIANKI skąd zamawiacie torty? Zeby nie były tylko piękne ale i pyszne
|
|
#1220 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Nasz hotel zaproponował nam tort, ciasta i paczki w korzystnym pakiecie, właśnie z tej cukierni, więc po przetestowaniu się zdecydowaliśmy.
|
|
|
#1221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psa chieliśmy zabrać, ale hotel jest daleko od sali wiec nie bedzie miał kto z nim wyjsc... Cytat:
|
||
|
|
|
#1222 |
|
Wtajemniczenie
|
oj nie... RED u mnie odpada..
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie na profilu katosu na fb znalazłam makijaż dla siebie na ślub
|
#1224 |
|
Przyjaciółka KWC
|
|
|
#1225 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32738538]hej
![]() kocurku zawsze możesz psa zostawić u opiekuna ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- [/QUOTE]Jakiego opiekuna? |
|
|
|
#1227 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Sorki ale jak dla mnie troche bezsensowny ten argument. Juz nie wspomne o minimalnosci szansy ze ktos bedzie chcial dac samochod w prezencie.... Audrey- jak mieszkalam w krakowie to zawsze bylam zachwycona wypiekami od Sliwy z Krolweskiej, ale jak z tortami to nie wiem, bo ja za nimi nie przepadam i nigdy tam nie kupowalam. Ale na pewno jest to jedna z lepszych cukierni w Kraku. |
||
|
|
|
#1228 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiesz co, pracowałam w jednym hotelu z właścicielem, wtedy był cukiernikiem właśnie w owym hotelu, wszyscy bardzo zachwalali itp. Jak juz otworzył ową cukiernię zamówiłam u niego tort na rocznicę ślubu rodzicow czarny las... cóż, nikogo nie powalił na kolana, bita śmietana była mdła, ogólnie był strasznie mulący. Rok temu na weselu kumpeli też był od niego tort i to samo, strasznie mdły był, nie tyle słodki co po prostu kilka kęsów i cofka bo mulił, no i jakoś z wyglądu nie powalał mimo że widziałam zdjęcie o co Pani Młodej chodziło.. I ostatnio na 2 latka mojej chrześnicy zamówiła moja przyjaciółka jej tort z hello kitty z masą marcepanową, tort był niechlujnie zrobiony, na odczep się, napis był krzywy, miało pisać 2 latka Hani, pisało 2 lata i tyle... i co najgorsze.. biszkopt nie wyrosnął i był piękny zakalec...
Wydaje mi się że gość wyrobił sobie markę i teraz jedzie na fali pochwał, bo te 3 torty ktore miałam okazdję spróbować to była masakra.
|
#1229 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z czarnego ![]() Cytat:
ja kiedyś miałam real foto, ale nie powiem które Cytat:
padam po aerobiku. Eh babki chcą mieć figurę do lata i dzisiaj był dziki tłum. Masakra zapisały się jakieś nastolatki, które ubierają się jak teledysku Erica Prydza: |
|||
|
|
|
#1230 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

moje kolczyki będą miały długość ok 8 cm

. Super ten prosty welon wygląda... A masz może zdjęcie z upiętym nieco wyżej?

No ogólnie jestem teraz w kropce, chcieliśmy wino zamiast kwiatów, ale zaczynam się zastanawiać czy to dobry pomysł, nie wiem jak to będzie odebrane, czy ktoś w kościele nie zbije jakiejś flaszki przez przypadek, czy to nie będzie niewygodne dla gości i w ogóle... Już chciałam drukować zaproszenia, ale dopóki nie ustalimy tej kwestii, to nie mam co zaczynać.
Całą noc coś majaczyłam.... dziś przy 38*C szłam do pracy 
Normalnie ubić taką to mało