Powiększanie piersi cz.7 - Strona 305 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-05, 20:18   #9121
Andzikus
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez mune Pokaż wiadomość
ło jeżu, to mnie pocieszyłaś, ja w swej naiwności sądziłam, że jutro wyjdę bez tej rolki....rzeczywiście wkurzająca
Mune, masz opatrunek z bandaza czy juz jakies gustowne ubranko?

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 20:18   #9122
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buziak86 Pokaż wiadomość
ochh ty to specjalistka jestes. czyli rozstaw ma najwieksze znaczenie przy wyborze wielkosci? ja bym chciala takie nie za duze, wiec przy rozstawie 19cm 325 jaki efekt da?
buziak specjalistką jeszcze nie jestem ale mniej więcej zdążyłam sie zorientować masz dobrze dobrany rozmiar, ewentualnie nad 350cc można się zastanowić, będą 0,5cm szersze
Stary 2012-03-05, 20:21   #9123
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
No to zapomnialas o mnie Ja mialam krzywe, zezowate, roznej wielkosci i na roznej wysokosci MIALAM, bo teraz jest juz lepiej Jeszcze nie idealnie, ale juz w miare ok
zabek przyjmiesz zaproszenie bo wyslalam
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 20:22   #9124
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
dzięki Jooasi sama się właśnie zastanawiam dlaczego takie małe :-(
muszę się jeszcze raz rozmówic co do wielkości z Doktorkiem
jak byłam na konsultacji to powiedziałam że nie chcę dużych więc wrzucił moje wymiary do systemu który wypluł że trzeba 295 MF i 280 MM i tak już zostało... może zapytam czy dałoby radę 325 bo w tym modelu to kolejna pojemność ale u mnie trzeba jeszcze tą różnicę wielkości i wysokości zniwelować :-(
jak patrzę na te swoje dwa koszmarki to nie chce mi się wierzyć że po powiekszeniu będą ładne ale przynajmniej będą większe i bardziej kształtne
Milenko jak powiedziałaś że nie chcesz dużych to dostałaś minimum jak sie powie, że chce się duże to dostaje sie średniaki poproś o rozmiar albo nawet o dwa więcej, anatomki co 50cc przeskakują bo nie będziesz zadowolona z tych maluchów nawet do brodawek nie bedzie pasować

ach bo tu są allergany to wogóle pojemności nie znam ale tak czy siak wołaj więcej z tą anatomią nie będzie problemu

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-03-05 o 20:24
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 20:36   #9125
buziak86
Raczkowanie

Nadinko!!! bylam w twoim albumie przed chwila, twoje piersi to moj IDEAL! Sa piekne i ja tez chce takie!
Stary 2012-03-05, 20:44   #9126
kasikkk87
Zadomowienie

[QUOTE=jooasi;32730395]Ilove coś takiego jak w pełni symetryczne piersi nie istnieje wejdź sobie do mnie, zobacz na krzywą wyjściówke i dalej też są krzywe... no i co z tego?? tylko ja to widzę i to w dodatku na zdjęciu najbardziej bo te franie wszystkie wady uwypuklają jak już bedziesz miała piersi to z nich się bedziesz cieszyć a nie rozmyślać nad tym gdzie patrzą brodawki
a kto Cie operuje bo nie pamiętam?[/Q

joasi
wyslalam Ci zaproszenie
Stary 2012-03-05, 20:45   #9127
jooasi
Wtajemniczenie

buziak aleś starocia wygrzebała, nie znałam tej historii mam nadzieję ze się tym nie przejełaś trzeba mieć we łbie nakopane żeby robić drugą operacje po 3 miesiącach a ten lekarz powinien iść pod mur normalnie okrutnie bez mrugnięcia okiem rozpiepszyła dobrą robotę dokładając swoje trzy grosze w postaci podwójnej blizny i laska jeszcze zadowolona, głupota ludzka nie zna granic
Stary 2012-03-05, 20:46   #9128
AgaInes
Raczkowanie

Mune wielkie gratulacje i szybkiego powrotu do zdrowia życzę nie chcę się powtarzać ale tak jak wiele jeszcze nie cycatych dziewczyn zazdroszczę Ci bardzo!
Ja nie mam jeszcze terminu ale jak tak sobie pomyślałam o dziewczynach które robią piersi już na dniach to aż w brzuchu mi się zakręciło. I tak sobie pomyślałam,że ja to chyba na jakiś środkach uspokajających będę A tak w ogóle to można coś na stresa wziąć ? np:melisę w tabletkach?
AgaInes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 20:48   #9129
izzi42
Raczkowanie

cześć dziewczynki,
nie było mnie kilka dni, i nie sposób doczytać wszystkiego.

właśnie rozmawiałam z doktore ijestem barzdo rozczarowana, napomkniałam mu,że nie wiem czy dobry rozmiar implantów dobraliśmy, chciałam zapytać czy mogłabym mieć jeszcze jedna przymiarkę razem z TŻ, a on że nie może tylko coś przed operacja skonsultować, właściwie w dzień operacji, strasznie mnie przekonywał że 290cc allergan to dla mnie wszystko, ze by piersi ładnie wyglądały. bo coś tam o rozmiarze mówił że 12cm *10cm projekcja 5,7. Już sama nie wiem. Byłam kiedys u dr Zawisza on też mówił o 290 ale przystal na 330, że to juz bedą większe piersi. Kurcze ratujcie co robic nie chcę jakiś olbrzymów, ale z tego co wy tutaj piszecie i ogladam piersi to macie wiecej włożone , bardzo mi się podobaja piersi joasi, nie sa zaduze a itak ma ponad 300 z tego co pamiętam, co robic jestem sdruzgotana operacja tuż , a ja niezdecydowana mam czas do końca tygodnia na odpowiedź.

pozdrowionka
izzi42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 20:49   #9130
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Mune gratuluję i życzę szybkiego powrotu do formy

Dziewczyny przypomniałam sobie o czymś, co kiedyś obiło mi się o uszy. Jest też sposób na mycie włosów na sucho. Tutaj możecie sobie poczytać cosik na ten temat i przy okazji też jest ten produkt, który można kupić: http://www.erodzina.com/index.php?id=50,1801,0,0,1,0 Ale jak sobie wygooglujecie to więcej tego znajdziecie

A te dwa zdjęcia tyczące się "cycuszków" dzisiaj znalazłam przypadkiem
http://www.tojedobre.pl/1924/Ups.html
http://www.tojedobre.pl/2000/Krysia.html (a co, facetom też się należy)
nie otwiera mi sié to:0ale jezelo mowa tam o suchym szamponie to wlasnie sie nad jakimis zastanawialamteraz w tv reklamuja syossuzywal ktos tego suchego??

mam jeszcze pyanko mozecie cos polecic na siniaki??akurat nie te na piersiach bo jeszcze ich nie mamw ogole o siniaki w sumie na nogach...lioton 1000 i masc z arniki nie dzialaczytalam ze o tym pisaliscie

Edytowane przez kasikkk87
Czas edycji: 2012-03-05 o 20:51
Stary 2012-03-05, 20:52   #9131
jooasi
Wtajemniczenie

kasikkk a ja Cie już chyba miałam w znajomych bo zostawiłam pod Twoimi zdjęciami komenty piękną masz wyjściówke, taką do idealnych piersi

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

izzi jeszcze raz wszystkie wymiary bo nie spamietałam często jest tak że dodatkowa konsultacja jest przed samą operacją ale musisz wtedy wiedzic na 100% czego chcesz, Twoje zdanie jest decydujące, Ty płacisz i Ty to nosisz reszte życia
Stary 2012-03-05, 20:54   #9132
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
kasikkk a ja Cie już chyba miałam w znajomych bo zostawiłam pod Twoimi zdjęciami komenty piękną masz wyjściówke, taką do idealnych piersi

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

izzi jeszcze raz wszystkie wymiary bo nie spamietałam często jest tak że dodatkowa konsultacja jest przed samą operacją ale musisz wtedy wiedzic na 100% czego chcesz, Twoje zdanie jest decydujące, Ty płacisz i Ty to nosisz reszte życia
nie akceptowalas wtedyspecjalnie dla Ciebie zrobilam album na publiczny zebys mogla sie wypowiedziecjesli nie chcesz przyjac okipozdrawiam
Stary 2012-03-05, 20:55   #9133
jooasi
Wtajemniczenie

kasikk już przyjęłam, przegapić gdzieś musiałam albo skasować niechcący
Stary 2012-03-05, 20:58   #9134
buziak86
Raczkowanie

Cytat:

ja nie wiem czy tak do konca mozna w dzien operacji zdecydowac ostatecznie o rozmiarze. nie wiem jak jets u innych lekarzy ale Skwiercz mowila, ze implanty zamawia osobno dla kazdej pacjentki, a tak to nie ma nic 'na stanie'. ale ja tam nie wiem
Stary 2012-03-05, 20:58   #9135
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
kasikk już przyjęłam, przegapić gdzieś musiałam albo skasować niechcący
spokodzieki
Stary 2012-03-05, 21:01   #9136
jooasi
Wtajemniczenie

Izzi zajrzałam do albumu dla przypomnienia i radziłabym konsultacje jeszcze u kogoś masz lekkie opadanie to trzeba wypełnić, dużo tkanki, mnie się ten dobór wkładek u Ciebie bardzo nie podoba

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

buziak to zależy od lekarza tam gdzie jest przerób pacjentek a tak jest u Kasprzyka czy Polaka mają implanty na półce
Stary 2012-03-05, 21:02   #9137
buziak86
Raczkowanie

Cytat:
buziak aleś starocia wygrzebała, nie znałam tej historii mam nadzieję ze się tym nie przejełaś trzeba mieć we łbie nakopane żeby robić drugą operacje po 3 miesiącach a ten lekarz powinien iść pod mur normalnie okrutnie bez mrugnięcia okiem rozpiepszyła dobrą robotę dokładając swoje trzy grosze w postaci podwójnej blizny i laska jeszcze zadowolona, głupota ludzka nie zna granic
no wlasnie szukalam kolejnych inf o pani doktor i natknelam sie na cos takiego. Sama bylam w szoku, i zastanawialam sie czy to moze byc prawda. skoro ponienki ukladaja sie ok rok, to po 3 miesiacach robic poprawke dziwne...

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

i absolutnie nie przejelam sie tym hehe
Stary 2012-03-05, 21:10   #9138
issabel1
Raczkowanie

Hej dziewczyny .
ciagle mysle nad wkladkami jakie beda dla mnie odpowiednie i nie mam zielonego pojecia dr. wstepnie napisal mi ze najlepsze beda anatomiczne przy mojej budowie . Fakt sama mysle ciagle o anatomicznych ale za zadne skarby nie mam pojecia jakie wielkosciowo .
issabel1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 21:10   #9139
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izzi42 Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki,
nie było mnie kilka dni, i nie sposób doczytać wszystkiego.

właśnie rozmawiałam z doktore ijestem barzdo rozczarowana, napomkniałam mu,że nie wiem czy dobry rozmiar implantów dobraliśmy, chciałam zapytać czy mogłabym mieć jeszcze jedna przymiarkę razem z TŻ, a on że nie może tylko coś przed operacja skonsultować, właściwie w dzień operacji, strasznie mnie przekonywał że 290cc allergan to dla mnie wszystko, ze by piersi ładnie wyglądały. bo coś tam o rozmiarze mówił że 12cm *10cm projekcja 5,7. Już sama nie wiem. Byłam kiedys u dr Zawisza on też mówił o 290 ale przystal na 330, że to juz bedą większe piersi. Kurcze ratujcie co robic nie chcę jakiś olbrzymów, ale z tego co wy tutaj piszecie i ogladam piersi to macie wiecej włożone , bardzo mi się podobaja piersi joasi, nie sa zaduze a itak ma ponad 300 z tego co pamiętam, co robic jestem sdruzgotana operacja tuż , a ja niezdecydowana mam czas do końca tygodnia na odpowiedź.
Izzi ja mam podobne dylematy wysłałam Ci zaproszenie- zaakceptujesz?
chciałabym zobaczyć Twoją wyjściówkę
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 21:11   #9140
princessnefretarri
Raczkowanie

Cytat:
wróciwszy wymasowana, wybasenowana i odprężona całuje Was wszystkie moje lalunie
straszne mam zalegości i przyjdzie mi to pół dnia nadrabiać

Princess masz bardzo małą wiedzę na temat implantacji więc zostaw swoje teorie dla siebie, ja miałam piersi obwisłe a mam pod mięsień i okrągłe, Mya napewno nie chciała Cie urazić ale ona ze swoją wiedzą pewnie niejednego lekarza by zagięła i jak ktoś bzdury pisze to milczeć nie będzie

Jooasi moja wiedza zapewne nie jest wieksza od twojej a informacje zamieszczone przeze mnie nie sa moimi teoriami tylko teoriami zaczerpanymi z roznych zrodel. Zapewne nie w Twojej gestii jest oceniac czy Mya chciala mnie urazic albo nie, ja to tak odebralam. A doradzanie wielkosci implantow na forum przez osoby nie majace nic wspolnego z chirurgia plastyczna jest wlasnie bzdura
princessnefretarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 21:21   #9141
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Hehe, na różowym forum też była dziewczyna, która okrrrrropnie narzekała na jakieś bóle, kłucia, krzywizny, rozmiar itp, itd,. po operacji u naszej Dr.
Wystarczyłoby porównać jej wpisy z datą operacji...
Ja tam ufam mojej Dr, chociaż jeszcze na oczy jej nie widziałam, ale słyszałam przez telefon

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
Napisane przez princessnefretarri Pokaż wiadomość
Jooasi moja wiedza zapewne nie jest wieksza od twojej a informacje zamieszczone przeze mnie nie sa moimi teoriami tylko teoriami zaczerpanymi z roznych zrodel. Zapewne nie w Twojej gestii jest oceniac czy Mya chciala mnie urazic albo nie, ja to tak odebralam. A doradzanie wielkosci implantow na forum przez osoby nie majace nic wspolnego z chirurgia plastyczna jest wlasnie bzdura

Przestań jątrzyć, ok?
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 21:27   #9142
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Hehe, na różowym forum też była dziewczyna, która okrrrrropnie narzekała na jakieś bóle, kłucia, krzywizny, rozmiar itp, itd,. po operacji u naszej Dr.
Wystarczyłoby porównać jej wpisy z datą operacji...
Ja tam ufam mojej Dr, chociaż jeszcze na oczy jej nie widziałam, ale słyszałam przez telefon

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Przestań jątrzyć, ok?
...no przestań....przestań...Pr incess...weź kąpiel lub coś takiego i się wyluzuj... Czytałam jakiś czas temu ,ze zakopujesz topór wojenny...
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 21:28   #9143
issabel1
Raczkowanie

Co tutaj sie dzieje ?? zamiast pisac na temat na jaki zostalo zalozone to forum to sobie wytykacie kto ma wiedze i niewiedze dajcie spokoj ! przeciez to nie ma sensukazdy gdzies tam ma pewnie swoje racje Lepiej doradzcie jakie implanty mam sobie wziasc bo ze ja nie mam pojecia Z gory dziekuje
issabel1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 21:30   #9144
Olivkaa200
Zakorzenienie

Witam wieczorkiempo prawie 3 godzinach na siłowni nie jestem juz tak bardzo zmeczona jak jeszcze tydzien temu

Tylko cos na kolanie mi wyskoczyło jakis guzek i strasznie mnie boli co to moze byc?

mune gratulacjeale Ci fajnie

Ja juz tez nie moge sie doczekac moich panienek choc chyba ze strachu to umre dzien przed

Ale wiecie co dziewczyny z moich obserwacji wynika że lekarze dobieraja czesto anatomki dlaczego własnie tak jest?
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 21:33   #9145
princessnefretarri
Raczkowanie

Cytat:
Princess ja to myślę, że Ty trochę za późno się wzięłaś za zgłębianie wiedzy, zdecydowanie trzeba to było zrobić przed operacją zamiast ślepo zawierzać lekarzowi. to forum nie jest jedynym gdzie porusza się cyckowe tematy i uwierz mi, że dziewczyny jak ognia boją się implantacji pod gruczoł a te co już mają tak włożone wymieniają je na pod mięsień i większość lekarzy również nie bierze jej pod uwagę, prócz naprawde szczególnych przypadków.
Naprawde z całego serca życze Ci zadowolenia, długiego zadowolenia z Twoich piersi być może u Ciebie było to trafne rozwiązanie niestety nie dajesz nam tego ocenić.

CD Jooasi mysle ze na zdobywanie wiedzy nigdy nie jest za pozno. Lekarz profesor Kobus,ktory mnie operowal jest swiatowej slawy chirurgiem plastykiem i jedna z pierwszych osob przeprowadzajacych tego typu operacje w Pl,jest profesorem wroclawskiej Akademii Medycznej, autorem wielu ksiazek na ten temat ,zalozycielem szkoly chirurgii plastycznej i spod niego reki wyszlo wielu specjalistow od chirurgii plastycznej jesli nie jemu mialabym ufac to komu?

Moje implanty umieszczone sa metoda pod powiezia, pod platem przykrywajacym miesien nie tylko pod gruczolem.Plat ten znaduje sie pomiedzy gruczolem a miesniem.
princessnefretarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 21:33   #9146
MILENKA2012
Raczkowanie

Jooasi widziałam Twoją galerię i do tej pory nie mogę zebrać szczęki z podłogi. Piersi wyglądają super ale wyjściówkę też miałaś ładną i dość dużą
a moje cycki wyglądają jak dwa jajka sadzone
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 21:35   #9147
buziak86
Raczkowanie

ja tez sie zastanawiam bo do dzis nie wiem dlaczego jednym proponuja anatomki a innym okragle?
Stary 2012-03-05, 21:35   #9148
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Witam wieczorkiempo prawie 3 godzinach na siłowni nie jestem juz tak bardzo zmeczona jak jeszcze tydzien temu

Tylko cos na kolanie mi wyskoczyło jakis guzek i strasznie mnie boli co to moze byc?

Ja juz tez nie moge sie doczekac moich panienek choc chyba ze strachu to umre dzien przed

Ale wiecie co dziewczyny z moich obserwacji wynika że lekarze dobieraja czesto anatomki dlaczego własnie tak jest?
Nieeee, noooo!!!!!! 3 godziny na siłowni??? A ja dziś byłam z siebie bardzo dumna, bo udało mi się 35 minut na orbitreku polatać
Idę się utopić, nara
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 21:40   #9149
buziak86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez princessnefretarri Pokaż wiadomość
CD Jooasi mysle ze na zdobywanie wiedzy nigdy nie jest za pozno. Lekarz profesor Kobus,ktory mnie operowal jest swiatowej slawy chirurgiem plastykiem i jedna z pierwszych osob przeprowadzajacych tego typu operacje w Pl,jest profesorem wroclawskiej Akademii Medycznej, autorem wielu ksiazek na ten temat ,zalozycielem szkoly chirurgii plastycznej i spod niego reki wyszlo wielu specjalistow od chirurgii plastycznej jesli nie jemu mialabym ufac to komu?

Moje implanty umieszczone sa metoda pod powiezia, pod platem przykrywajacym miesien nie tylko pod gruczolem.Plat ten znaduje sie pomiedzy gruczolem a miesniem.
proponuje zakonczyc ten watek bo on niczego nie wnosi oprocz niepotrzebnych zgrzytow... wyluzuj princess

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość

witaj wieczorkiem podziwiam... 3godz silowni... no no ja bym nie dala rady chyba. na szczescie nie mam az tyle wolnego czasu wiec nie bede miala wyrzutow ze ja tylko 15-30min dziennie cwicze
a robila ktoras z was A6W? ciekawa jestem jakie beda efekty
Stary 2012-03-05, 21:44   #9150
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez buziak86 Pokaż wiadomość
Nadinko!!! bylam w twoim albumie przed chwila, twoje piersi to moj IDEAL! Sa piekne i ja tez chce takie!
Jejku az sie zawstydziłam Dziekuje Napewno bedziesz miala rownie piękniusie. Tylko ja mam niedosyt. Moze za pare latek jeszcze raz sobie zafunduje cycuszki

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości