|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Mune, masz opatrunek z bandaza czy juz jakies gustowne ubranko?
|
#9122 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
masz dobrze dobrany rozmiar, ewentualnie nad 350cc można się zastanowić, będą 0,5cm szersze
|
|
|
#9123 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#9124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak sie powie, że chce się duże to dostaje sie średniaki![]() ![]() poproś o rozmiar albo nawet o dwa więcej, anatomki co 50cc przeskakują bo nie będziesz zadowolona z tych maluchów nawet do brodawek nie bedzie pasować![]() ach bo tu są allergany to wogóle pojemności nie znam ale tak czy siak wołaj więcej z tą anatomią nie będzie problemu
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-03-05 o 20:24 |
|
|
|
|
#9125 |
|
Raczkowanie
|
Nadinko!!!
bylam w twoim albumie przed chwila, twoje piersi to moj IDEAL!
|
|
#9126 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=jooasi;32730395]Ilove coś takiego jak w pełni symetryczne piersi nie istnieje
wejdź sobie do mnie, zobacz na krzywą wyjściówke i dalej też są krzywe... no i co z tego?? tylko ja to widzę i to w dodatku na zdjęciu najbardziej bo te franie wszystkie wady uwypuklają jak już bedziesz miała piersi to z nich się bedziesz cieszyć a nie rozmyślać nad tym gdzie patrzą brodawki![]() a kto Cie operuje bo nie pamiętam?[/Q joasi wyslalam Ci zaproszenie |
|
|
|
#9127 |
|
Wtajemniczenie
|
buziak aleś starocia wygrzebała, nie znałam tej historii
mam nadzieję ze się tym nie przejełaś trzeba mieć we łbie nakopane żeby robić drugą operacje po 3 miesiącach a ten lekarz powinien iść pod mur normalnie okrutnie bez mrugnięcia okiem rozpiepszyła dobrą robotę dokładając swoje trzy grosze w postaci podwójnej blizny i laska jeszcze zadowolona, głupota ludzka nie zna granic
|
|
#9128 |
|
Raczkowanie
|
Mune wielkie gratulacje i szybkiego powrotu do zdrowia życzę
nie chcę się powtarzać ale tak jak wiele jeszcze nie cycatych dziewczyn zazdroszczę Ci bardzo! Ja nie mam jeszcze terminu ale jak tak sobie pomyślałam o dziewczynach które robią piersi już na dniach to aż w brzuchu mi się zakręciło. I tak sobie pomyślałam,że ja to chyba na jakiś środkach uspokajających będę A tak w ogóle to można coś na stresa wziąć ? np:melisę w tabletkach?
|
|
|
|
#9129 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki,
nie było mnie kilka dni, i nie sposób doczytać wszystkiego. właśnie rozmawiałam z doktore ijestem barzdo rozczarowana, napomkniałam mu,że nie wiem czy dobry rozmiar implantów dobraliśmy, chciałam zapytać czy mogłabym mieć jeszcze jedna przymiarkę razem z TŻ, a on że nie może tylko coś przed operacja skonsultować, właściwie w dzień operacji, strasznie mnie przekonywał że 290cc allergan to dla mnie wszystko, ze by piersi ładnie wyglądały. bo coś tam o rozmiarze mówił że 12cm *10cm projekcja 5,7. Już sama nie wiem. Byłam kiedys u dr Zawisza on też mówił o 290 ale przystal na 330, że to juz bedą większe piersi. Kurcze ratujcie co robic nie chcę jakiś olbrzymów, ale z tego co wy tutaj piszecie i ogladam piersi to macie wiecej włożone , bardzo mi się podobaja piersi joasi, nie sa zaduze a itak ma ponad 300 z tego co pamiętam, co robic jestem sdruzgotana operacja tuż , a ja niezdecydowana mam czas do końca tygodnia na odpowiedź.
|
#9130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz w tv reklamuja syoss uzywal ktos tego suchego??mam jeszcze pyanko mozecie cos polecic na siniaki??akurat nie te na piersiach bo jeszcze ich nie mam ![]() w ogole o siniaki w sumie na nogach...lioton 1000 i masc z arniki nie dziala czytalam ze o tym pisaliscie
Edytowane przez kasikkk87 Czas edycji: 2012-03-05 o 20:51 |
|
|
|
|
#9131 |
|
Wtajemniczenie
|
kasikkk a ja Cie już chyba miałam w znajomych bo zostawiłam pod Twoimi zdjęciami komenty
piękną masz wyjściówke, taką do idealnych piersi![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- izzi jeszcze raz wszystkie wymiary bo nie spamietałam często jest tak że dodatkowa konsultacja jest przed samą operacją ale musisz wtedy wiedzic na 100% czego chcesz, Twoje zdanie jest decydujące, Ty płacisz i Ty to nosisz reszte życia
|
|
#9132 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
specjalnie dla Ciebie zrobilam album na publiczny zebys mogla sie wypowiedziec jesli nie chcesz przyjac oki pozdrawiam
|
|
|
|
|
#9133 |
|
Wtajemniczenie
|
kasikk już przyjęłam, przegapić gdzieś musiałam albo skasować niechcący
|
|
#9134 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#9135 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#9136 |
|
Wtajemniczenie
|
Izzi zajrzałam do albumu dla przypomnienia i radziłabym konsultacje jeszcze u kogoś
masz lekkie opadanie to trzeba wypełnić, dużo tkanki, mnie się ten dobór wkładek u Ciebie bardzo nie podoba![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- buziak to zależy od lekarza tam gdzie jest przerób pacjentek a tak jest u Kasprzyka czy Polaka mają implanty na półce
|
|
#9137 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- i absolutnie nie przejelam sie tym hehe
|
|
|
#9138 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny .
ciagle mysle nad wkladkami jakie beda dla mnie odpowiednie i nie mam zielonego pojecia dr. wstepnie napisal mi ze najlepsze beda anatomiczne przy mojej budowie . Fakt sama mysle ciagle o anatomicznych ale za zadne skarby nie mam pojecia jakie wielkosciowo .
|
|
|
|
#9139 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chciałabym zobaczyć Twoją wyjściówkę
|
|
|
|
|
#9140 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jooasi moja wiedza zapewne nie jest wieksza od twojej a informacje zamieszczone przeze mnie nie sa moimi teoriami tylko teoriami zaczerpanymi z roznych zrodel. Zapewne nie w Twojej gestii jest oceniac czy Mya chciala mnie urazic albo nie, ja to tak odebralam. A doradzanie wielkosci implantow na forum przez osoby nie majace nic wspolnego z chirurgia plastyczna jest wlasnie bzdura |
|
|
|
|
#9141 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wystarczyłoby porównać jej wpisy z datą operacji... Ja tam ufam mojej Dr, chociaż jeszcze na oczy jej nie widziałam, ale słyszałam przez telefon ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
Przestań jątrzyć, ok? |
||
|
|
|
#9142 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9143 |
|
Raczkowanie
|
Co tutaj sie dzieje ?? zamiast pisac na temat na jaki zostalo zalozone to forum to sobie wytykacie kto ma wiedze i niewiedze dajcie spokoj !
przeciez to nie ma sensukazdy gdzies tam ma pewnie swoje racje Lepiej doradzcie jakie implanty mam sobie wziasc bo ze ja nie mam pojecia
|
|
|
|
#9144 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczorkiem
![]() Tylko cos na kolanie mi wyskoczyło jakis guzek i strasznie mnie boli co to moze byc?![]() mune gratulacje ale Ci fajnie![]() Ja juz tez nie moge sie doczekac moich panienek choc chyba ze strachu to umre dzien przed ![]() Ale wiecie co dziewczyny z moich obserwacji wynika że lekarze dobieraja czesto anatomki dlaczego własnie tak jest? |
|
|
|
#9145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
CD Jooasi mysle ze na zdobywanie wiedzy nigdy nie jest za pozno. Lekarz profesor Kobus,ktory mnie operowal jest swiatowej slawy chirurgiem plastykiem i jedna z pierwszych osob przeprowadzajacych tego typu operacje w Pl,jest profesorem wroclawskiej Akademii Medycznej, autorem wielu ksiazek na ten temat ,zalozycielem szkoly chirurgii plastycznej i spod niego reki wyszlo wielu specjalistow od chirurgii plastycznej jesli nie jemu mialabym ufac to komu? Moje implanty umieszczone sa metoda pod powiezia, pod platem przykrywajacym miesien nie tylko pod gruczolem.Plat ten znaduje sie pomiedzy gruczolem a miesniem. |
|
|
|
|
#9146 |
|
Raczkowanie
|
Jooasi widziałam Twoją galerię i do tej pory nie mogę zebrać szczęki z podłogi. Piersi wyglądają super ale wyjściówkę też miałaś ładną i dość dużą
a moje cycki wyglądają jak dwa jajka sadzone |
|
|
|
#9147 |
|
Raczkowanie
|
ja tez sie zastanawiam bo do dzis nie wiem dlaczego jednym proponuja anatomki a innym okragle?
|
|
#9148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Idę się utopić, nara ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#9149 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
podziwiam... 3godz silowni... no no ja bym nie dala rady chyba. na szczescie nie mam az tyle wolnego czasu wiec nie bede miala wyrzutow ze ja tylko 15-30min dziennie cwicze ![]() a robila ktoras z was A6W? ciekawa jestem jakie beda efekty
|
|
|
#9150 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

masz dobrze dobrany rozmiar, ewentualnie nad 350cc można się zastanowić, będą 0,5cm szersze
Ja mialam krzywe, zezowate, roznej wielkosci i na roznej wysokosci
MIALAM, bo teraz jest juz lepiej

przeciez to nie ma sensukazdy gdzies tam ma pewnie swoje racje 
ale Ci fajnie